PÅ TIDE Å PAKKE KOFFERTEN IGJEN

 • Skrevet 13.01.2016
 • Klokken 21:22

It's time to start packing my suitcase again...

Okei, kanskje ikke akkurat i dag, men ganske snart! Neste onsdag, om akkurat 1 uke tar jeg nemlig turen til Istanbul. Jeg aldri vært der før og synes byen ser fantastisk ut! Jeg vet at mange kan være bekymret når det kommer til å reise til slike steder med tanke på Tyrkia, IS og alt som har foregått, men alt kan skje - uansett hvor i verden du er. Det må vi nesten ha fått med oss nå, eller hva? Jeg ville aldri gått glipp av muligheter som dette og heller sitte hjemme å tenke "hva hvis jeg dro, hva gikk jeg glipp av?". Jeg husker hvor utrolig lyst jeg hadde til å reise dit i fjor, og nå har jeg muligheten, så da går jeg for det!

Jeg blir representert av et modellbyrå der borte og det er grunnen til at jeg reiser for dere som ikke vet! Jeg vet enda ikke hvor lenge jeg blir der, men jeg gleder meg og er sikker på at det blir en fin reise med masse inntrykk og opplevelser. I tillegg blir det selvfølgelig hard jobbing og jeg gleder meg til å stå på og kunne gjøre det jeg liker best! Dere blir selvfølgelig med på reisen, og jeg kommer til å oppdatere bloggen så ofte som mulig!

// Okay, maybe not today, but pretty soon! Next Wednesday, in exactly one week I'm going to Istanbul. I've never been there before and I think the city looks amazing! I know a lot of people are concerned about traveling to places like that because of everything that has been going on with IS, Turkey and so on... But everything and anything can happen - no matter where you are. We should know that by now, right? I would never choose to miss opportunities like this and instead sit at home and think "what if, what did I miss?". I remember how much I wanted to go to Istanbul last year, and now I have the opportunity, so I'm going for it!

I'm going there for modeling as you probably figured - don't know for how long exactly yet though! I'm looking forward to it, and I'm sure it's going to be a journey with a lot of different experiences and impressions. As well as hard work of course, and I can't wait to do my best and do what I enjoy the most. Of course I'm taking you all with me, updating you as often as possible! 

Processed with VSCOcam with f2 preset


kommentarer: 0LEATHER SKIRT

 • Skrevet 22.12.2015
 • Klokken 00:18

Faux leather skirt

for Be You Greece.


kommentarer: 1SNAPSHOTS - WORK

 • Skrevet 21.12.2015
 • Klokken 20:11

Bilder fra min nest siste jobb i Athen! Rart at det virker så lenge siden nå, men det var faktisk i forrige uke. Husker at det var en veldig lang dag, men heldigvis jobbet jeg med flotte folk og da gikk det fint! 

Akkurat nå prøver jeg å få pakket ferdig, men åh... Jeg skjønner ikke hvorfor eller hvordan jeg klarer å pakke like mye som jeg gjorde før jeg dro til Athen og skulle være borte i nesten 2 måneder?! Nå skal jeg bare være borte i to uker...

Jeg tenker å få redigert ferdig videoen fra Athen veldig snart også, forhåpentligvis i dag eller i morgen!

// Some snapshots from my second last job in Athens. I remember it was a really long day, but the people I worked with was really nice so that made it so much better! Right now I'm trying to finish packing, but... I can't believe I've already packed almost as much as I did when I was going to Athens. And that time I was going to stay there for almost two months, now I'm only going away for two weeks...

I'm thinking I will finish editing the video from Athens today or tomorrow, hopefully! 


kommentarer: 0LAST JOB IN ATHENS

 • Skrevet 16.12.2015
 • Klokken 23:20

Skulle poste dette i dag tidlig, men måtte løpe til metroen... Har hatt en utrolig lang dag og må opp tidlig i morgen, så jeg oppdaterer dere mer da!

09:00 - Nå har jeg akkurat tatt en rask joggetur og spist frokost. I dag har jeg altså min siste jobb her i Athen før jeg reiser hjem! Kjenner at jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til å være hjemme litt ♥ Alltid godt å komme hjem, men jeg tror jeg gleder meg så mye fordi jeg vet at jeg skal reise igjen like etter. Det hadde helt klart føltes annerledes hvis det ikke var planen.

Jeg skriver mer om jobben og viser dere bilder når jeg er ferdig! Håper dere har det fint!

// I wrote this blogpost this morning, but didn't have time to post it... Now I am finally home again after a really long day, and I have to get up early tomorrow as well, so I'll tell you more about the job and everything then. 

09:00 - I started my morning with a run and now I've just eaten breakfast. Today I have my last job here in Athens before I'm going home! I just get more and more excited about going home each day ♥ I love coming home after I've been gone for a month or more, but I think the reason why I'm so excited about coming home now is because I know I'm leaving very soon after I get home again. I would have more mixed feelings about going home if I knew I didn't have any plans after. Not hard to tell that I love traveling, haha. 


kommentarer: 0FASHION SHOW - Vassilios Kostetsos

 • Skrevet 15.12.2015
 • Klokken 18:30Photos by Evaggelos Hagias

Fashion show for Vassilios Kostetsos "Armonia" Collection 2016-7. 


kommentarer: 0FASHION SHOW - HAIR & MAKEUP

 • Skrevet 08.12.2015
 • Klokken 19:59

I går var jeg borte hele dagen, så da ble det naturlig nok lite oppdateringer her. Jeg tok veldig mange bilder til dere da! Jeg filmet også, så jeg skal prøve å få laget video av dagen i løpet av uka. Det var fashion show for Vassilios Kostetsos - en stor designer her i Athen. Gøy! Her kommer bilder fra backstage - hair & makeup, så poster jeg de andre senere. 

// Here are some photos from backstage at the fashion show for Vassilios Kostetsos yesterday - a great designer here in Athens. As you can see it's only hair & makeup photos, but you will se the dress later when I get the photos! It was a long, but fun day! 

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with m3 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with c1 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with c1 preset

Jeg elsket øyesminken min og hater at jeg ikke kan være like flink med eyeliner selv... Får bare øve meg og prøve å huske alle tipsene jeg får når jeg blir sminket. De er gull verdt når de kommer fra makeup-artister! Uvant med gull-leppestift, men det ble kult! Liker når jeg får noe annerledes som ikke er så normalt å bruke til vanlig, men som fortsatt ser stilig ut. 

// I loved my eye-makeup and hate that I'm not nearly at good at putting on eyeliner as my makeup-artist... I just need to remember the tips I get and practice because I think it's so pretty when you do it the right way. Not used to having lipstick like that, but I think it's cool with something different! 

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jessica og meg. Hun er fra Canada og er i samme byrå som meg, digger henne! 

// Jessica and me. She's from Canada and in the same Agency as me, such a great girl! 

Her ser dere sminken og håret. Hele antrekket får dere se så snart jeg får bildene!

// Here you can see the hair and makeup. I'll show you the outfit as soon as i get the photos!


kommentarer: 2BE YOU

 • Skrevet 28.11.2015
 • Klokken 12:16

Work I did for Be You here in Greece.

Lørdag og hele dagen fri! Jeg har allerede fått trent og slappet av i noen timer - vil bli helt frisk snart, men det tar sånn tid... Det ble sikkert ikke noe bedre av at jeg var ute ved havet hele torsdagen, men jeg føler meg helt klart bedre enn sist helg. Uansett, senere i dag blir det Avocado igjen! Gleder meg allerede, haha...

I går var det Black Friday og jeg hadde egentlig regnet med at de gjorde litt ut av det her også, men nei... Jeg dro til Syntagma for å se litt uansett, og fant meg boyfriend jeans og et skjørt som er perfekt til castinger. Må nesten sjekke ut det store kjøpesenteret vi har nært leiligheten også før jeg reiser hjem. Det er bare det at jeg alltid klarer å finne meg noe når det kommer til klær, og kofferten min har ikke så mye ekstra plass...

Nå kom endelig sola fram her, så jeg skal sette meg ut på verandaen med musikk og boka mi. Håper dere har en fin lørdag! 

// Saturday and the day off! I have already done a workout and relaxed for a couple of hours - trying to get rid of my cold, but it takes time... Later tonight we are going back to Avocado! Already so excited, haha... 

Yesterday I went to Syntagma - hoping they had Black Friday here as well, but not really... I still found something (of course), boyfriend jeans and a skirt that's perfect for castings. We have a big mall close to our apartment as well, and I'm for sure going there before I leave. The only problem is I always manage to find something when it comes to clothes, and my suitcase is pretty full already...

The sun is finally out, so I'm going to go outside with my book and music. Hope you are having a great Saturday!


kommentarer: 0BALLERINA FOR A DAY

 • Skrevet 19.11.2015
 • Klokken 17:52

Her kommer et bildedryss fra jobben på tirsdag! Ettersom vi var der i et døgn fikk jeg tatt en god del, som dere sikkert kan forstå. Vi spilte inn en reklamefilm for Public, som selger dataer, mobiler, bøker osv osv. Det er en veldig stor butikkjede her i Athen, og jeg tror at reklamefilmen skal være klar nå til jul. Gleder meg til å se!
kommentarer: 3TODAY'S JOB

 • Skrevet 16.11.2015
 • Klokken 21:21

I dag har jeg vært på jobb i hele dag. Det var gøy, men slitsomt! Nå har jeg fått i meg mat og må faktisk sove akkurat nå, sånn egentlig. Jeg må opp rundt fire i morgen for å spille inn tv-reklame. Det er tidlig! Det kan også hende at jeg ikke kommer hjem før midnatt, men forhåpentligvis blir vi ferdige før det! Har så lyst å kunne dra ut å spise med jentene på bursdagen min. Hvis det ikke går er det ikke helt krise selvfølgelig, da tar vi det bare neste dag.

I dag ble jeg altså stylet ganske spesielt på håret, og det var et stort event for å promotere den nye GHD Platinum. Jeg har egentlig masse bilder å vise dere, og mer å skrive, så det kommer så snart jeg får mulighet! Ville bare oppdatere dere litt før jeg tar kveld. Håper dere har det fint ♥


kommentarer: 0hits