PERSONLIG OG SÅNT

 • Skrevet 21.07.2015
 • Klokken 19:59

På tide å være litt personlig kanskje, nå får dere vite ting dere muligens ikke visste om meg.

Jeg får en skikkelig lykkefølelse av å shoppe, og blir så glad av å bruke nye klær, haha. Enda bedre er selvfølgelig reising, når jeg kan dra til nye steder og oppleve noe nytt går jeg bare rundt å smiler og er helt oppriktig lykkelig.

Jeg elsker faktisk å jogge. Det å være ute, ha på høy musikk og bare løpe. Da har jeg det faktisk bra, og følelsen etterpå er god den også. Men akkurat der og da føler jeg faktisk at jeg slapper av og tar en pause fra alt, jeg gjør det ikke for å bli mer trent, tynnere eller noe sånt, men jeg gjør det egentlig bare for meg selv. Jeg gjør det også overalt i verden, og det er ekstra gøy. Å oppleve en ny by ved å løpe i gater, parker og andre steder med musikk, akkurat når byen begynner å komme til liv. Det er fantastisk. 

Jeg drømmer meg veldig ofte bort i sanger. Jeg bryr meg nok over gjennomsnittet om tekster og jeg har mange sanger jeg bare kan sette på og jeg får den samme følelsen jeg hadde i den perioden i livet mitt da jeg hørte ofte på den sangen. Det er nesten som å gå tilbake i tid for en liten stund. Livet hadde vært ufattelig kjedelig uten musikk.

Jeg bryr meg, masse. Jeg får et oppriktig stikk i kroppen hvis jeg vet at noen av mine nærmeste har det vondt eller vanskelig. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for å hjelpe, og bruker også ofte lang tid på å tenke og bekymre meg over mennesker jeg vet har det tungt, men som jeg ikke kjenner spesielt godt. Som da mamma og jeg bestemte oss for å hoppe av metroen i Milano fordi en fattig mann på utsiden ble urettferdig behandlet og beskyldt for å stjele. Slike ting gjør meg så provosert og sint, og jeg klarer ikke overse det. 

Jeg er ganske tankefull og flink til å ytre mine meninger om tema som engasjerer meg. Det er nok også hvorfor jeg alltid har fått gode karakterer når jeg kan utdype meg om mine følelser og tanker rundt forskjellige tema. Som på eksamen da jeg fikk om samfunnet i dag og forskjellsbehandlingen mellom fattige og rike, de som sliter og de som ikke vil hjelpe. Jeg er flink til å ikke blande meg i unødvendige diskusjoner, men det kommer et punkt da jeg bare MÅ si ifra hvis det er noe jeg bryr meg om. 

Jeg er så sinnsykt ubesluttsom. Åh. Når det gjelder ALT. Hva jeg skal spise, hvor jeg skal dra, hvilke sko jeg skal kjøpe osv. Brukte sikkert to timer på en skobutikk og prøvde to sko om og om igjen for å prøve å bestemme meg. Må være sikker på at jeg tar det riktige valget.

Jeg setter vennskap høyt og er veldig flink til å si ifra hvis jeg føler noe blir feil og trenger å bli tatt opp. 

Elsker å lese, se film eller høre om suksessen til andre mennesker og hvordan de har klart det, helt selv. Blir veldig inspirert og jeg føler at det er så mange som kan få til andre store ting, bare de innser det selv. Det handler bare om å jobbe hardt og prøve. Hvorfor ikke liksom? De som har klart det er mennesker, akkurat som oss. Sikkert derfor jeg ikke klarer å være crazy fan eller forelsket i en skuespiller, artist osv. Jeg synes det virker så rart??

Jeg er veldig flink til å presse meg selv, på godt og vondt. Har alltid de høyeste forventningene til meg selv, men jeg liker ikke at andre har det til meg. Jeg liker når jeg kan overraske positivt. Jeg elsker stranda og varmen. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha et hus rett ved stranden når jeg blir eldre. Kan jeg leve så nært stranden og havet er jeg sikker på at jeg ikke kan være noe annet enn lykkelig, åh.

Jeg liker ikke å være så personlig på bloggen, fordi jeg synes det er rart og en smule ubehagelig at hvem som helst kan vite så mye om meg. Nå har dere fått vite en del da!

Photo: Maiken Bull


kommentarer: 2Natural

 • Skrevet 09.10.2013
 • Klokken 19:5130 Days Challenge, day 24; Et bilde av deg med en gang du har våknet

Hadde ikke tid til å ta bilde med en gang jeg sto opp i morrest, men det er vel ca. sånn jeg ser ut. Sminkefri, uordnet hår osv. 


kommentarer: 1DAY 22

 • Skrevet 07.10.2013
 • Klokken 11:11

30 Days Challenge, day 22; Dine 5 yndlingsvesker

Her er fire av veskene, den femte er veska som jeg viste dere tidligere! Ingen av disse er spesielt store, men ettersom jeg sjeldent har med meg veldig mye, passer det bra.


kommentarer: 0DAY 21

 • Skrevet 06.10.2013
 • Klokken 18:08

30 Days Challenge, day 21; Din verste uvane

Kanskje at jeg kan være ganske utålmodig til tider? Eller at jeg vil at det meste skal være perfekt? Klarer ikke å bare gjøre ting halvveis, hvis jeg først skal gjøre det må jeg gjøre det ORDENTLIG. Dette trenger nødvendigvis ikke å være noe negativt da. Det at jeg kan være utålmodig kan derimot irritere de rundt meg noen ganger. Når jeg må vente på noe eller noen blir jeg fort veldig rastløs, og jeg vil gjerne at alt skal skje med en gang. 

Akkurat nå var dette det eneste jeg kom på, og begge kan vel være både positiv og negativ. Spørs hvordan situasjonen er. 
kommentarer: 2DAY 20

 • Skrevet 05.10.2013
 • Klokken 14:18

30 Days Challenge, day 20; Parfymen du bruker

Lady Million

Har brukt den en god stund, eneste parfymen jeg har funnet som jeg virkelig elsker!


kommentarer: 1DAY 19

 • Skrevet 04.10.2013
 • Klokken 18:59

30 Days Challenge, day 19; Innholdet i vesken dinBruker som regel denne veska, får plass til det meste!


Bruker egentlig ikke å ha med meg så mye. Lommebok, Carmex, iPhone, hårbørste og nøkler selvfølgelig. På skoledager har jeg som regel pcen der også.


kommentarer: 0DAY 18

 • Skrevet 03.10.2013
 • Klokken 19:07

30 Days Challenge, day 18; Et bilde av deg selv som barn.


kommentarer: 0DAY 17

 • Skrevet 02.10.2013
 • Klokken 20:28

30 Days Challenge, day 17; 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy

Det blir for vanskelig å velge ut personer, så skriver heller bare 10 forskjellige gjenstander.

Klær, masse mat/drikke, musikk (hadde sikkert blitt litt vanskelig), kniv, lommelykt, solbriller, tannbørste, tannkrem, flytemadrass oog en båt sånn at jeg bare kunne ha dratt hjem igjen.

 

Et bilde fra sommeren for et år siden, savner det!


kommentarer: 0DAY 16

 • Skrevet 01.10.2013
 • Klokken 17:46

30 Days Challenge, day 16; en sang du er skikkelig lei av

Det må vel egentlig bli The Fox, hører den overalt og nesten hele tiden.

Nå har jeg det travelt, så jeg poster flere bilder senere. Skal til Nora og blir der sikkert en god stund. Håper dere får en fin tirsdag!
kommentarer: 1DAY 14

 • Skrevet 29.09.2013
 • Klokken 23:44

30 Days Challenge, day 14; noe du er redd for

Jeg er redd for å miste noen som betyr mye for meg. Vet hvor vondt det kan gjøre å miste noen som står deg nært og det er helt forferdelig. Selv om jeg vet at dette er en del av livet og noe som alle må igjennom, skulle jeg ønske at det ikke var sånn.. Derfor er det veldig viktig å ta vare på alle de gode mennenskene som du har rundt deg, mens du enda har muligheten.. Kanskje klisjé, men det er så sant! Mange av oss er så heldige, men klarer ikke å innse det selv.. 


kommentarer: 0DAY 13

 • Skrevet 28.09.2013
 • Klokken 18:33

30 Days Challenge, day 13; 5 ting du ønsker deg

1. En ferie til et varmt land, akkurat nå.

2. Reise masse.

3. Bli rik på mange forskjellige opplevelser og erfaringer.

4. Gjøre mer enn bare "det vanlige".

5. Bli ferdig med dette blogginnlegget sånn at jeg kan hoppe i dusjen.

Har akkurat vært i byen en tur, og skal dra ut med venner senere i kveld! Ha en fin lørdagskveld!
kommentarer: 2DAY 12

 • Skrevet 27.09.2013
 • Klokken 20:04

30 Days Challenge, day 12; mobilen din

Hvit iPhone 5
kommentarer: 0DAY 11

 • Skrevet 26.09.2013
 • Klokken 18:43

30 Days Challenge, day 11; et bilde av håndskriften din


kommentarer: 0DAY 10

 • Skrevet 25.09.2013
 • Klokken 21:16

30 Days Challenge, day 10; et bilde av deg selv tatt i dag

Det har blitt skikkelig kaldt ute, så jeg måtte pakke på meg masse klær før jeg gikk til skolen.. Eneste bildet som jeg har fra i dag.
kommentarer: 0DAY 9

 • Skrevet 24.09.2013
 • Klokken 15:41

30 Days Challenge, day 9; smykkene dine

Har egentlig alt for mange smykker. Burde rydde opp og fjerne de som jeg aldri bruker, men glemmer alltid å gjøre det.
kommentarer: 1DAY 8

 • Skrevet 23.09.2013
 • Klokken 21:33

30 Day Challenge, day 8; et 3 år gammelt bilde av deg

Først trodde jeg at jeg faktisk ikke hadde noen.. Men hahahah herregud så mange jeg har. På denne tiden gikk jeg i 9. og man kan vel si at jeg hadde sminkeperioden min. Brukte MASSE sminke, ganske sjeldent at man så meg uten, og selvfølgelig selvbruning.. Når jeg først begynner å se på gamle bilder blir jeg alltid sittende en stund. Det er så mange artige og koselige minner som kommer tilbake! Vet det sto at jeg bare skulle poste ett bilde, men syns sminken min fortjener fler.

Søta :-):-):-)


kommentarer: 0DAY 7

 • Skrevet 22.09.2013
 • Klokken 18:49

30 Days Challenge, day 7; favorittmaten din

Okei, sliter litt med å bestemme meg for akkurat hva det er. Det finnes så mye god mat som jeg eelsker. Jeg må nesten bare skrive noen av favorittene. Pannekaker (ikke noe sjokk), grøt (har alltid elsket det), mormor sin kjøttsuppe, tapas, indisk generelt, taco selvfølgelig OSV.

Orker ikke skrive mer, men der har dere iallefall noe av det jeg liker veldig godt. 
kommentarer: 2DAY 6

 • Skrevet 21.09.2013
 • Klokken 13:28

30 Days Challenge, day 6; en ting du aldri kommer til å gjøre

Synes denne var veeeldig vanskelig. Føler ikke at jeg kan si at jeg aldri kommer til å hoppe i fallskjerm eller lignende. Vet jo aldri hva jeg bestemmer meg for senere i livet. Tror egentlig at jeg er alt for eventyrlysten og nysgjerrig til å bestemme meg for en ting som jeg aldri kommer til å gjøre. 

Fra Rihanna-konserten i sommer.


kommentarer: 4DAY 5

 • Skrevet 20.09.2013
 • Klokken 18:41

30 Days Challenge, day 5; en sang som får deg til å gråte 

Mariah Carey - Bye Bye


kommentarer: 1DAY 4

 • Skrevet 19.09.2013
 • Klokken 16:42

30 Days Challenge, day 4; dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Hører på musikk hele tiden, og liker så mange forskjellige sjangere. Her er de tre sangene som jeg hører mest på akkurat nå!

 


kommentarer: 0DAY 3

 • Skrevet 18.09.2013
 • Klokken 20:46

30 Days Challenge, day 3; Noe eller noen du savner

Savner verdens flotteste mormor ♥ Skulle ønske du fortsatt var her og jeg fortsatt kunne komme å besøke deg, du var alltid så god.Savner også bestefar.. Han lever enda, men har dessverre fått Alzheimer. Det er så forferdelig trist. Han er bare 62 år og skulle fortsatt hatt så mye å se fram til. Det gjør så vondt å se at han bare blir dårligere. Har så mange gode og fine minner med han.. ♥
kommentarer: 0DAY 2

 • Skrevet 17.09.2013
 • Klokken 20:53

30 Days Challenge, day 2; 10 fakta ingen vet om deg

Synes denne var vanskelig. Det er vel ingenting som ingen vet om meg, har noen personer i livet mitt som jeg forteller alt til. Hadde det vært hemmelig, hadde jeg vel sikkert ikke skrevet det her uansett.. haha. 

1. Flyttet til Bodø da jeg var 3 år med mamma og broren min.2. Jeg er generelt veldig sunn og tenker egentlig ikke noe særlig over det ettersom jeg har vokst opp med folk rundt meg som har en sunn livsstil. 

3. Jeg er sinnsykt sta, og når jeg bestemmer meg for noe så skal jeg gjennomføre det. 

4. Alle i slekta mi er trøndere, og jeg er den eneste som ikke snakker trøndersk.

5. Jeg har så og si alltid orden i mine egne ting (rom, klesskap osv), men er ikke så opptatt av at det er orden andre plasser. (kontrollfreak?:SS)

6. Jeg elsker krimbøker/filmer/serier. Alt med spenning og som jeg kan bli skremt av. Et resultat av dette er at jeg kan bli litt "paranoid" til tider. Da vi satt på en kinesisk resturant i sommer, som var helt tom for folk, begynte vi som satt rundt bordet å lage vår egen skrekkhistorie om hva som kom til å skje med oss mens vi ventet på maten. Maten var ikke noe god, men vi var alle glade for å komme ut i live.. haha.

7. Jeg har IKKE retningssans, noe jeg helt klart har arvet fra mamma. Dette fikk vi erfare da vi var i Paris og måtte bli fulgt av tre politimenn, som ikke kunne engelsk, til rett togstasjon.. De var veldig hyggelige da, haha.8. Jeg er avhengig av å høre på musikk, og det er veldig sjeldent at det er stille rundt meg. Elsker sanger med fine og betydningsfulle tekster.

9. Da jeg var lita kom jeg gråtende til mamma en dag, og spurte om jeg MÅTTE bli kunstner når jeg ble stor ettersom jeg likte så godt å tegne.

Hadde helt rå stil også da.

10. Brukte alltid pengene mine på å kjøpe kattemat til kattene i nabolaget da jeg var mindre. Hver regnværsdag hadde også ei venninne og jeg sneglekappløp, haha. Var helt bestemt på at jeg skulle bli dyrlege da jeg ble eldre. 
kommentarer: 030 Days Challenge

 • Skrevet 16.09.2013
 • Klokken 21:32

De fleste har vel merket at det er en del bloggere som har hatt "30 Days Challenge". Tenkte at jeg like gjerne kunne gjøre det jeg også, så blir det ikke så mye av det samme. Synes selv det kan være interessant når andre har slike utfordringer, kanskje dere får vite noe dere ikke visste fra før! 

♥  day 1:  Ditt siste innkjøp

♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg

♥  day 3: Noe eller noen du savner

♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

♥  day 5: En sang som får deg til å gråte

♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre

♥  day 7: Favorittmaten din

♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg

♥  day 9: Smykkene dine

♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag

♥  day 11: Et bilde av håndskriften din

♥  day 12: Mobilen din

♥  day 13: 5 ting du ønsker deg

♥  day 14: Noe du er redd for

♥  day 15: Rommet ditt

♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av

♥  day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy

♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn

♥  day 19: Innholdet i vesken din

♥  day 20: Parfymen du bruker

♥  day 21: Din verste uvane

♥  day 22: Dine 5 yndlingsvesker

♥  day 23: Nattbordet ditt

♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet

♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå

♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag

♥  day 28: En vits/sketsj du syns er morsom

♥  day 29: En kjendis du ligner på

♥  day 30: Den rareste tingen du har

Starter alledere i dag med mitt siste innkjøp. En stor og god cardigan! Har sett den en god stund på Bik Bok, og sist gang jeg var der var den på salg, så da bestemte jeg meg for å kjøpe den. Synes det er godt å ha noe varmt som du bare kan slenge over en basic singlet. Spesielt nå som det blir mye kaldere! Liker fargen veldig godt også.
kommentarer: 0hits