hits


FRA THAILAND TIL DETTE

  • Skrevet 20.03.2017
  • Klokken 17:49

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Det fineste jeg vet med å komme hjem må være turer som dette! Tenkte jeg måtte få vist han det også nå når vi er her, og siden vi ble noen dager ekstra fikk vi heldigvis tid. Helt sinnsykt mye vind på toppen, men fortsatt like fint. Og skikkelig godt å komme inn i varmen igjen. Så store kontraster fra Thailand og varme, men så morsomt å kunne være i land med så store kontraster på så kort tid. Nå skal vi lage veggis nuggets og chips, og se en film! 

Jeg skal få redigert ferdig videoen vi gjorde i dag også. Håper dere har det fint!

// One of the prettiest places in my hometown! I thought it was important that Dan got to see this as well when we're here, so I'm really happy for the extra days we got here. Wind was crazy at the top, but it's still just as pretty as always. It's so nice coming back inside after a hike like that as well. Such big contrasts from Thailand - but that's the cool thing about it - getting the chance to experience two so very different countries in such a short period of time. It's amazing.

Now we're going to make veggie nuggets and chips, and watch a movie! I'll finish editing the video tonight as well. Hope everything is good! 


kommentarer: 2LEGEVAKTA OG NORSK TACO

  • Skrevet 17.03.2017
  • Klokken 17:11


Det må alltid være et eller annet, spesielt når jeg er hjemme... Gjett hvem som endte opp på legevakta i går? Kvelden før fikk jeg plutselig sykt vondt bak på ryggen hver gang jeg pustet inn, men tenkte at det kanskje bare var pga måten jeg satt på helt til det ikke ville gi seg. Dan forsikret meg om at det kom til å være helt borte når jeg våknet - men det visste jeg allerede da at ikke kom til å skje. Det ble nesten null søvn den natta...

Uansett - morgenen etter var det rett på legevakta for å prøve å finne ut hva som var galt. Først så sjekket de faktisk for blodpropp på grunn av p-pillene og jeg ble litt skremt, men etterhvert fant de ut at det faktisk var på grunn av forkjølelsen. Det har tydeligvis ført til at det gjør vondt i lungene når jeg puster inn ettersom at pusten blir så tung når man er så forkjøla. Ikke noe mer å gjøre med det annet enn smertestillende og hvile, men nå er jeg heldigvis mye bedre!

I går kveld lagde vi også typisk norsk taco her hjemme, noe som var på tide siden jeg ikke kan huske sist jeg spiste det, også ville jeg at Dan skulle få prøvd det. Det var like godt som jeg husket! Også har jeg begynt å se på Prison Break - endelig! Det virker veldig bra så langt. 

// Always has to be something... Yesterday I had to go to the doctor to check what was wrong because my back was hurting so much every time I took a breath. Turns out it was because of my cold, and I just have to take paracetamol and rest until the pain is gone. I'm happy that it wasn't more serious like they thought at first, and I'm already so much better! 

Yesterday we made typical Norwegian taco here at home, I haven't had it in so long so it was about time, and I also wanted Dan to try it. Was as nice as I remembered! I also finally started watching Prison Break, and so far it's really good!


kommentarer: 0UKEN SOM GIKK...

  • Skrevet 26.04.2016
  • Klokken 23:57

Litt sent, men bedre enn aldri! Kan ikke love å gjøre dette hver uke, men skal prøve å få det til nå og da.

Ukens flause: Dette er ikke min flause, men det skjedde med en som jeg jobber med... Det er vel mer enn bare en flause, da hun ble oppriktig lei seg og følte seg veldig ille etter at det skjedde - men for noen ble det litt vanskelig å holde latteren tilbake. I prøverommene våre er det bare lov til å være jenter, og hver gang menn/gutter prøver å gå inn må vi bare gi beskjed om at det ikke er tillatt og at dette er et prøverom for kun jenter. Det som skjedde var da at ei jente kom gående inn, men de i prøverommet var med første øyekast helt sikker på at dette var en gutt. Dermed ga hun ene beskjed om at dette var et prøverom for kun jenter, etterfulgt av at jenta svarte "yeah??" og da forsto min kjære kollega at hun hadde misforstått og svarte med "OOOH..." Etterpå løp hun jeg jobber med ut av prøverommet fordi hun ble så lei seg og redd for å se reaksjonen til jenta. Hun var helt ærlig på gråten når hun kom til meg, men for noen ble det veldig vanskelig å ikke se det komiske i det. 

Ukens sang: Simple Things (Remix) - Miguel, Chris Brown, Future. Hvor lenge har jeg ikke elsket denne sangen? Må innrømme at remixen er best da. Blir aldri lei. 

Ukens motivasjon: Alt det fantastiske mennesker klarer å få til! Det er så mange muligheter - og så mye man får til så lenge man står på og jobber hardt. Det finnes det hundrevis av bevis på. Jeg blir ofte motivert av mennesker rundt meg eller historier som jeg leser. 

Ukens nedtur: At jeg har vært forkjøla og ganske syk. Heldigvis på bedringens vei nå! Og generelt tirsdagen da Mathilde dro hjem. Både fordi jeg var dårlig og jeg hater å være alene på en sånn dag... Også ble det så tomt når jeg ble vant til å ha henne rundt meg igjen. Det føles ut som om det er mye lengre enn bare en uke siden? Når man kommer tilbake til det "normale" igjen virker alt så fjernt plutselig. Sånn er det alltid.

Ukens tanke: Det blir kanskje feil å skrive det her siden det ble skrevet i går, men uansett - gårsdagens innlegg, som dere finner her. 

Ukens outfit/sminke/hår: Det kan ikke bli noe annet enn denne one piecen som jeg kjøpte til meg og Mathilde før hun kom... Altså - det skal forestille en sau og er helt seriøst verdens diggeste plagg å ha på seg. Jeg bor i den når jeg er hjemme. 

Ukens craving: Verdens beste sjokoladepålegg som dere finner oppskrift på HER! Dere må prøve! Ingenting smaker bedre.

Ukens bilde: En liten snap fra avskjedsfesten til Emma. Haha - fun night! 


kommentarer: 4UKEN SOM GIKK

  • Skrevet 08.03.2016
  • Klokken 16:03

Ukens flause: Når jeg står host i butikken (altså jeg får kunder til å føle seg velkommen og ber evt. om emailen deres) har vi som regel en konkurranse om å få flest mulig til å skrive navn og mailadresse -  og da er det så lett å glemme hvem jeg har spurt og ikke spurt. Småflaut å si hei til samme person gang på gang... Har heldigvis blitt flinkere nå, haha. 

Ukens sang: Det må faktisk bli Nordaførr - RSP & Thomax. Av en eller annen grunn begynte jeg å høre på den hver dag når jeg gikk til og fra undergrounden.

Ukens motivasjon: Denne byen! Hvordan kan man ikke føle seg motivert når man er rundt så mange hardtarbeidende mennesker med store drømmer og planer? Jeg elsker å være på et sted der folk skjønner at hardt arbeid lønner seg - og at det finnes så mange muligheter.

Processed with VSCOcam with p5 preset

Ukens nedtur: At jeg klarte å komme for sent til jobb?!?! Når du alltid er vant til å ha god tid er det faktisk helt jævlig å starte dagen med finne ut at det er noen få minutter til du skal starte på jobb. I tillegg til at det var en av mine første dager... Og at jeg ikke har fått det engelske bankkortet mitt enda... Må dra innom banken i dag, fordi jeg er sikker på at noen har tatt det fra posten... 

Ukens tanke: Innlegget jeg skrev om forskjellen på Norge og London, som dere finner her

Ukens outfit/sminke/hår: Det har vært dårlig med outfitbilder siden jeg kom hit, men når jeg jobber går jeg i "jobbklær", og ellers er det vanskelig når jeg ikke har noen til å ta bilder. Jeg kan vise dere hva jeg bruker å gå med på jobb da! Uansett - her blir det bølger! Slik har jeg nesten gått hver dag forrige uke. 

Processed with VSCOcam with b5 preset

Ukens craving: Falafel! Spiste det nesten hver dag. Det er så godt!!

Ukens bilde: Mitt favorittbilde! Fra når mamma og jeg var i Tyrkia for flere år siden 


kommentarer: 0