NEW IN - WORKOUT CLOTHES

 • Skrevet 22.01.2016
 • Klokken 15:43

Noe nytt i klesskapet - treningsklær! Jeg får aldri nok av det, og elsker topper i sterke farger! Spesielt rosa, som dere sikkert har lagt merke til. Skulle bare ønske det ikke var masse snø ute sånn at jeg kunne tatt meg en joggetur ute i frisk luft... Kan fortsatt gjøre det, men jeg hater når det ender opp med at skoene blir gjennomvåte.

Jeg elsker forresten denne treningstightsen! Den er fra Nike, og er såå god å ha på. På treningstights liker jeg det bedre når det er litt mønster, istedenfor masse sterke farger. Rett og slett fordi jeg kan ha topper i alle mulige farger til. Uansett synes jeg det er veeldig fint med farger på treningsklær da, det frisker opp! Nå skal jeg hoppe i bilen og dra til Thea som jeg ikke har møtt på alt for lenge! Det blir koselig!

// New in! I love the bright pink top, one of my favorite colors when it comes to workout clothes. Also I love the tights from Nike, it's so comfortable. Now I'm going to drive and see Thea, which I haven't in a long time! Looking forward to it!


kommentarer: 3MINE TRENINGSVANER

 • Skrevet 18.01.2016
 • Klokken 15:34

Processed with VSCOcam with b1 preset

Ukas første treningsøkt er unnagjort, og som vanlig skjer det hjemme. Når vi har et rom med alt utstyret som trengs her, så er det ikke vits å bruke tid på å dra til treningssenteret. I tillegg går det raskere - og jeg kan trene i bare shorts og sports-bh (egentlig hva som helst) og trenger ikke å bruke penger på å trene heller. Jeg ser bare positive sider med det.

Jeg trener som regel bare med egenvekt, og bruker ofte fitnessball. Det blir annenhver dag med styrke og kondisjon, vanligvis 6 dager i uka. Jeg tror noe av det viktigste med trening hvis du vil få gode resultater er å gjøre det til en vane. Med resultater tenker jeg nødvendigvis ikke bare på hvordan kroppen endrer seg fra utsiden, men også på hvordan ferdighetene dine forbedrer seg. Hvordan du klarer å holde ut lengre, bli sterkere, løpe raskere og lengre osv.

For min del er det en del av hverdagen, og jeg har alltid i bakhodet hvor godt det føles etterpå. I tillegg har jeg en kjærlighet for løping som jeg vet mange ikke deler med meg, haha, men det er jeg takknemlig for! Bare å løpe med musikk og mine egne tanker kan få meg til å føle meg lykkelig. Som på Gran Canaria da jeg startet nesten hver morgen med en løpetur i varmen, åh. Så mye fint å se på, fantastisk vær og bra musikk. Helt perfekt. 

Jeg er flink til å kjenne forskjellen på om jeg bare er lat en dag og ikke har lyst til å trene, eller om kroppen sier ifra at den er sliten og trenger en pause. Er det kroppen som sier ifra tar jeg selvfølgelig pause og slapper av (selv om jeg noen ganger kan være flink til å presse meg selv litt for mye). Hvis jeg bare er lat og ikke orker kan jeg også droppe det en gang i blant, men som regel tenker jeg ikke mer over det og setter i gang med treningen. Med en gang jeg er i gang føles det mye bedre, og det er ofte akkurat de gangene jeg ikke har så lyst, men gjør det uansett, som blir de aller beste og hardeste treningsøktene. Noen ganger kjenner jeg at jeg virkelig ikke har lyst og etter noen minutter med slapp trening er det enkelt å forstå at det beste er å droppe akkurat den treningsøkta. Det aller viktigste er å høre på kroppen! 


 


kommentarer: 0SIMPLE WORKOUT

 • Skrevet 29.08.2015
 • Klokken 13:13

De siste månedene har jeg ikke vært på treningssenter en eneste gang, og jeg føler faktisk det er mye bedre sånn. Jeg jogger ute, noe som er tusen ganger bedre enn inne på tredemølle, og jeg har alt jeg trenger til styrketrening hjemme. For det meste trener jeg med egenvekt, og det er også mange gode øvelser å gjøre med fitnessball, spesielt når det kommer til magetrening synes jeg. Vi har et eget rom her hjemme både mamma og jeg bruker til trening, så det er også selvfølgelig et pluss. Mye bedre å trene på et rom med alle tingene man trenger, høy musikk og i tillegg ingen andre folk og ingen venting på at andre skal bli ferdig. Perfekt!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en rask joggetur, og det ser ut nesten ut som jeg har vært i dusjen. Regnværet er tilbake i Bodø, og jeg tror nok at sommeren er over for i år. Fortsatt bedre å trene ute synes jeg da! Krysser fingrene for at vi har noen få sommerdagen igjen også da, men jeg tviler. I kveld blir det en tur ut! Siste helga bestevenninna kan dra ut med meg før hun flytter, hjelp. Blir trist av bare tanken på det. Vi skal nok klare å gjøre kvelden minneverdig iallfall!


kommentarer: 0FJELLTUR

 • Skrevet 14.08.2015
 • Klokken 22:50

Endelig begynner sommeren å komme hit også! Det ble en litt lengre enn planlagt fjelltur i dag, klarte selvfølgelig å gå feil, haha.. Har ikke retningssans i det hele tatt og har gått meg bort flere ganger på fjellet, det er så typisk meg å rote meg bort til tross for at veien eller stien er enkel. Det ble uansett en fin tur, og nå når det er sommer er det uten tvil best å trene ute. Enten det er joggetur eller fjelltur! 

Håper dere har en fin fredagskveld!


kommentarer: 7RUNNING

 • Skrevet 25.07.2015
 • Klokken 16:26

Perfekt start på lørdagen! Jeg dro til Martine like etter at jeg hadde våknet og spist i dag, så dro vi ut på joggetur. Mye bedre å jogge ute i frisk luft enn på treningssenter, spesielt når det er helt passe varmt ute. Dagen blir alltid så mye bedre når man får presset inn litt trening! Nå er jeg hjemme igjen og sitter her med musikk og spiser mango, haha. Skal straks komme meg i dusjen og få på meg andre klær.


kommentarer: 0SATURDAY MORNING

 • Skrevet 11.04.2015
 • Klokken 15:17

Startet denne lørdagen med en tur opp Junkerfjellet. Begynner å bli litt bedre å gå der nå som isen er borte, men det blir enda bedre når alt av snø er borte sånn at jeg kan jogge opp der igjen. Tusen ganger bedre å jogge ute enn inne på mølla! Det blir så kjedelig i lengden. 

Nå har jeg akkurat spist og skal straks hoppe i dusjen! Håper dere får en fin lørdag!


kommentarer: 2RUN FAST

 • Skrevet 09.03.2015
 • Klokken 14:04

Nye, fargerike, treningsklær! Jeg kunne ha levd i det, det er så sinnsykt behagelig å ha på seg. Kjenner at jeg gleder meg til å kunne springe ute i bare shorts og en topp! Bare været blir litt (mye) bedre og varmen kommer...

Om ikke så lenge blir det iallefall treningssenter og mølla, pluss litt styrke. Håper dere får en fin start på uka!


kommentarer: 3Saturday Workout

 • Skrevet 28.02.2015
 • Klokken 14:34

Dagen i dag startet med trening, som den oftest gjør på lørdager. Det er alltid en herlig start på dagen! Etter en snartur i byen er vi hjemme igjen, har spist og ganske snart skal jeg hoppe i dusjen. Planen senere i kveld er å dra ut, så dette blir sikkert en fin lørdag! Nå trenger jeg en liten powernap etter å ha våknet sikkert hver eneste time i natt. Jeg elsker når jeg har så god tid på lørdager. Det er så godt når man slipper å stresse med noe som helst!

Håper dere får en suuper lørdag!


kommentarer: 4Morning Workout

 • Skrevet 28.01.2015
 • Klokken 08:38

Som regel foretrekker jeg alltid å trene på morgenen. Jeg synes det er så godt å starte dagen med det, for så å komme hjem til en god frokost. Ikke minst kan det være lurt hvis man vet at man har mye å gjøre resten av dagen, da slipper man å stresse med trening senere. I tillegg får man mye mer energi resten av dagen!

Ettersom jeg står opp såpass tidlig når jeg skal trene på morgenen er det sjeldent at jeg er kjempesulten, så da blir det en løpetur eller styrke før jeg spiser en ordentlig frokost. Med unntak av de gangene der jeg kjenner selv at jeg ikke har nok energi til å få til en bra treningsøkt, og bruker heller tid på å få i meg mat først. 

Til høyre ser dere Fia som ligger på sin favorittplass i hele huset, senga mi. Finner henne alltid der når jeg kommer hjem. 

I dag ble det faktisk intervalltrening! Nå skal jeg sette meg ned med skolearbeid og frokost. Håper dere får en fin onsdag (lillelørdag!!)


kommentarer: 4WORKOUT

 • Skrevet 13.01.2015
 • Klokken 21:19

Da jeg var i Gdansk hadde vi treningsrom på hotellet, så der var vi ca en time hver morgen. Bruker alltid å sjekke om hotellene har treningsmuligheter før vi bestiller. Finnes ikke en bedre start på dagen, og da blir det ekstra godt å sette seg ned med hotellfrokosten etterpå. 


kommentarer: 0Morning run

 • Skrevet 05.11.2014
 • Klokken 12:00

Det blir så vanskelig å komme seg opp av senga når det er kaldt alle andre plasser enn under dyna. Klarer ikke å sove med mindre jeg har minst et vindu åpent, men nå som det er så kaldt ute våkner jeg automatisk opp til at det er alt for kaldt på rommet. Det ble litt lettere å komme seg opp når jeg fant ut at jeg skulle lage pannekaker til frokost.En stund etter at frokosten var spist bestemte jeg meg for å ta en joggetur, og da tok jeg selvfølgelig sykkelen og syklet til maskinisten først, haha. Kan ikke springe så mye på asfalt og jeg synes det blir så kjedelig å springe inne på tredemølle, så dermed ble det til en joggetur ute i skogen. Burde kanskje ha ventet til noen kunne kjøre meg fordi det var iiiskaldt og glatt. Bare et tidsspørsmål om når jeg klarer å tryne igjen, det skjer hvert år. Kom meg iallefall trygt fram og overlevde joggeturen. 


kommentarer: 0SUNDAYYY

 • Skrevet 21.09.2014
 • Klokken 15:27

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen etter en rask intervalløkt på tredemølla. Etter to ukers pause fra jogging føler jeg at jeg kan starte igjen, har enda ikke fått svar fra røntgen, men så lenge jeg ikke får vondt orker jeg ikke å vente. Blir alt for fort lei av sykling og elipsemaskin. Svømming kommer jeg nok til å fortsette med uansett!

Nå blir det snart middag før jeg skal ut å øvelseskjøre igjen. Har lært meg litt mer nå, og det er blitt veldig mye lettere å starte, haha. 


kommentarer: 0WORK OUT

 • Skrevet 21.01.2014
 • Klokken 19:07

Elsker nytt treningstøy! Det og musikk kan hjelpe veldig mye på motivasjonen. Gleder meg alltid til å trene neste dag hvis jeg har lagt inn ny musikk. Hadde ikke klart meg uten trening, føler meg alltid så bra etterpå. Det er også det eneste som funker hvis jeg har en dårlig dag eller er i litt dårlig humør. Etter en joggetur eller styrkeøkt føler jeg meg mye bedre!


kommentarer: 0Workout clothes

 • Skrevet 21.11.2013
 • Klokken 16:00

Får alltid mer motivasjon med nye treningsklær og sterke farger! 


kommentarer: 2Running

 • Skrevet 30.05.2013
 • Klokken 12:29

Jeg elsker å springe ute i varmen med musikken på fullt. Jeg føler meg alltid så mye bedre etterpå, spesielt hvis humøret ikke har vært på topp. 

I dag er enda en varm dag, så vi har bestemt oss for å dra til geitvågen. Jeg har vært en tur i byen og nå må jeg pakke sammen før vi drar. Blir der sikkert hele dagen, og skal prøve å ta en del bilder!


kommentarer: 0New running shoes

 • Skrevet 26.05.2013
 • Klokken 17:09

Joggesko fra Asics

Kjøpte disse tidligere i uka, og det trengte jeg virkelig. Har fått så vondt i føttene etter at jeg har brukt nike skoene mine, og ettersom mine andre joggesko er ganske slitt hadde jeg ikke noe annet valg. Heldigvis trenger jeg ikke bekymre meg for det lengre. Jeg har allerede jogget med de, og jeg kjenner at de er mye bedre. Blir kanskje en joggetur i dag også ettersom det er så fint vær, får se hva jeg orker!


kommentarer: 1Athletic Training

 • Skrevet 05.04.2013
 • Klokken 22:58

For ikke så lenge siden kjøpte jeg meg litt nytt treningstøy. Som de fleste andre får jeg mer treningsmotivasjon da, men det er faktisk ganske sjeldent at jeg kjøper nytt. Føler ikke at det er det viktigste, men nå som våren og sommeren nærmer seg (om ikke så lenge håper jeg..) blir det jo sikkert litt jogging og trening ute også. Da er det bra med litt lettere treningsklær, spesielt hvis man skal til varmere land!

Nå skal jeg fortsette å spise goodis og se på tv, god helg!!


kommentarer: 0Sporty

 • Skrevet 27.03.2013
 • Klokken 14:59

Jeg elsker at jeg slipper å bli vekt av alarmen, det er såå godt å sove litt lengre!

Til tross for det våknet jeg ganske tidlig i dag. Jeg har fått gjort en del allerede, og jeg kjenner at det er mye bedre enn å bare ligge i senga og se på film. Jeg har ingen spesielle planer senere i dag, finner sikkert på noe!


kommentarer: 1Workout

 • Skrevet 22.02.2013
 • Klokken 17:18

Sov lenge i dag, og en liten stund etter frokost dro jeg for å trene. Snøen har begynt å forsvinne, så jeg kunne heldigvis ta sykkelen. Jeg har brukt å gå nesten hele vinteren, med unntak av noen ganger når jeg har blitt kjørt da. Det er selvfølgelig mye bedre å sykle og jeg gleder meg til jeg kan gjøre det hele tiden. Det er heldigvis ikke så lenge igjen til sommer!

Nå skal jeg lage meg noe å spise. Er fortsatt litt usikker på hva planen blir i kveld, men det blir sikkert bra uansett!


kommentarer: 1Today

 • Skrevet 14.01.2013
 • Klokken 21:00

Hei, en stund siden sist! Jeg kom akkurat hjem fra trening og er dødssliten.. Var hos legen tidligere i dag og fant ut at jeg hadde en belastningsskade i kneet, så burde egentlig ta det litt rolig med joggingen de neste ukene. Satser på at det blir bra om ikke lenge!

Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg bruker resten av kvelden på å spise og slappe av, det skal bli godt. Kjøpte meg forresten nye joggesko i dag! Har enda ikke testet de ordentlig ut, men de var utrolig gode å gå i, så satser på at de er like gode å trene i. Ha en fin kveld!
kommentarer: 0Sliten og sløv

 • Skrevet 06.11.2012
 • Klokken 21:10

Gleder meg faktisk til å legge meg i senga snart.. I dag har vært en lang dag, jeg er så lei av skole og kulde, men må komme meg gjennom denne skoleuken, bare tre dager igjen!! Haha, nedtellingen begynner tidlig. Håper dere har hatt en fin tirsdag! Skal finne på litt andre ting å blogge om også, så det ikke blir så kjedelige innlegg. Noe dere vil at jeg skal skrive om?Bildene er fra tidligere idag, sporty xDxD


kommentarer: 2hits