hits


ASK ME ANYTHING!

 • Skrevet 26.10.2016
 • Klokken 10:34

Tiden er inne for en ny spørsmålsrunde, bare at denne gangen kommer jeg til å svare på engelsk! Spør i vei - gjør ingenting om du stiller spørsmål på norsk, men de blir oversatt til engelsk! Svarer med videoblogg.

// Time for a new Q&A, but only this time I'll answer in English, and with a video of course. So ask me anything and I'll give you the answers. Let's gooo!


kommentarer: 6SVAR PÅ SPØRSMÅL

 • Skrevet 01.12.2014
 • Klokken 21:04

Når skal du reise igjen? Akkurat når er jeg ikke sikker på enda, men det blir en gang i begynnelsen av 2015.Hvordan gjør du det med skolen hvis du reiser? Jeg tar som sagt tredje året på vgs som privatist, og dermed blir bøker og div skolesaker tatt med når jeg reiser. Må selvfølgelig være hjemme i mai for å få gjort eksamen. 

Hvor er den fineste plassen du har vært? Hvorfor likte du akkurat den plassen? På første plass kommer nok Milano. Det var helt nydelig der den perioden jeg bodde der. Været, menneskene, maten og alt var perfekt. På en god andre plass kommer nok Ios, bare fordi det var to helt fantastiske uker. Selvfølgelig hadde jentene jeg var med veldig mye å si for at turen ble så bra som den ble. Begge plassene var nydelige, men på helt forskjellige måter.Hvis du ikke har kjæreste, har du lyst på en? Det tar jeg egentlig helt som det kommer. Kan være vanskelig når man reiser en del, men skjer det så skjer det vel.

Hvilke merker er sminken du bruker? Bestiller mye av sminken min fra coverbrands.no, og jeg har egentlig ikke et fast merke som jeg kjøper all sminken min fra. Som regel blir det litt forskjellige etter hva jeg synes fungerer best.

I hvilke butikker/nettbutikker pleier du å handle klær? Merker at jeg som oftest synes butikkene i utlandet er mye bedre, så hver gang jeg er ute å reiser kjøper jeg en god del klær. Liker å ikke ha samme klær som alle andre, og det får du som regel når du shopper på Bik Bok eller H&M. Jeg gjør selvfølgelig det også i blant, men ikke så mye som før.

Hvilke fag tar du som privatist i år? I år har jeg tatt matte, engelsk skriftlig, engelsk muntlig, psykologi og norsk sidemål. DEILIG Å VÆRE FERDIG!


kommentarer: 0Spørsmålsrunde

 • Skrevet 26.11.2014
 • Klokken 21:34

Nå er det en stund siden siste spørsmålsrunde, så spør i vei! Svarene kommer mest sannsynlig i løpet av uka. 


kommentarer: 6QUESTIONS

 • Skrevet 17.01.2014
 • Klokken 16:21

Får en del spørsmål, spesielt om Athen og hva jeg gjør her nede osv. Tenkte ikke over at det er mange som ikke vet det, men jeg er her nede og jobber som modell. Som dere sikkert har merket bruker jeg ikke å skrive så veldig personlig, men tenkte å svare på en del spørsmål, hvis dere har noen. Dere kan spørre om hva som helst, men garanterer ikke å svare på absolutt alt. Spør i vei!


kommentarer: 7Svar på spørsmålsrunden!

 • Skrevet 23.12.2012
 • Klokken 18:38

Hei! Nå har jeg endelig svart på spørsmålene. Egentlig skulle jeg svare på video, men jeg klarer ikke å få lastet opp videoen og jeg gidder virkelig ikke bruke noe mer tid på det. 

Hvor høy er du? Jeg er rundt 1.72

Snuser/Røyker du? Nei.

Hvilken linje går du? Jeg går studie på Bodø Videregående.

Hvor har du vært på ferie? Haha, synes det er så vanskelig å ramse opp alle plassene jeg har vært. Gidder ikke ta med steder i Norge. De jeg kommer på akkurat nå er Danmark, Sverige, Portugal, Mallorca, Tyrkia, Kreta og London. Jeg har sikkert glemt noen..

Savner å være så brun..

Hvordan dyr har du? Jeg har en katt som heter Fia! Haha, hun er i hundre mesteparten av tiden.Hvordan får du så fin hud? Jeg gjør egentlig ingenting, bortsett fra å ikke gå med sminke hele tiden og fjerne den før jeg legger meg. Ellers tror jeg at jeg bare er veldig heldig!

Hvor ofte trener du? Det kan variere veldig. Noen ganger kan det være fire ganger i uken, mens andre ganger opptil seks. Jeg trener selvfølgelig ikke om jeg er syk eller skadet da.Hvor kjøper du klærne dine? Det er vel mest på de vanlige kjedebutikkene som Bik Bok, Gina osv.

Har du mye klær? Har en good del ja..

Liker du å shoppe? Hvor ofte gjør du det? Det spørs vel egentlig. Det er sjeldent at jeg drar til byen bare for å shoppe, uten å vite at jeg skal kjøpe noe som jeg "trenger". Som regel gidder jeg nesten aldri å dra til byen ellers, så når jeg først er der kan det hende at jeg kjøper en del mer enn det jeg skulle ha.

Hvordan blir du så tynn? Jeg har alltid vært tynn og har veldig høy forbrenning!

Du er kjempe pen!! Tusen takk!:D

ER DU UTENLANSK??? isåfal hvor er du fra? Haha, jeg er fra Norge. Liker du laks? Liker du egg? Liker begge.

Liker du kake? Haha jaa!

Fornøyd med klassen din? Ja, det er jeg!

Noen kjekke i klassen? Jepp.

Når dere har framføring, hvordan gjør dere det? Er det det samme som på us? Det er ganske mye av det samme, men en god del strengere for å få bra karakter.

Hvilket snitt hadde du og kom du inn på førstevalget ditt? Jeg hadde 3.7 og kom inn på førstevalget mitt.


Er det ca like høyt snitt for å komme inn på bodø som på bodin? Snittet er høyere på Bodin.

Fineste 94gutter i Bodø? Jeg er så dårlig til å huske hvem som er fra hvilket årstall osv, sikkert mange kjekke :-)

Hvor jobber du? Jeg jobber på Posten.

Favoritt sang akkurat nå? Noen av de som jeg synes er finest finner du HER

Har du lyst til å være med på paradise hotel? Haha, nei.

Hva er ynglingsmaten din? Åh, det er så masse! Taco, hvitløksbaguetter, grøt, pinnekjøtt, kebab osv. Gidder ikke skrive ned ALT..

Favoritt drikke? Kakao 

Har du noen gang brukket noe? Nei!

Fineste gutt i rissa? Den var litt vanskelig..

Bor du sammen med Sunniva og Signe? bor du bare der eller bor du en annen plass og? trives du? Ja, det gjør jeg. Det er den eneste plassen jeg bor og jeg trives!

 Det var alle spørsmålene! Jeg tenkte at jeg kunne begynne med "Ukens spørsmål", så hvis du lurer på noe er det bare å spørre i dette innlegget!


kommentarer: 2Spørsmålsrunde

 • Skrevet 11.11.2012
 • Klokken 20:32

Spør meg om hva dere vil, svarene kommer mest sannsynlig i løpet av neste uka! :D


kommentarer: 14