hits


ANSWERING YOUR QUESTIONS!

 • Skrevet 06.11.2016
 • Klokken 17:21

Da har jeg akkurat filmet ferdig videoblogg til dere, så nå skal jeg bare overføre den til macen så publiserer jeg den så snart som mulig! Stay tuned!

// I just finished filming a vblog of me answering your questions, so I'm just gonna upload it to my mac and then I'll post it as soon as possible! Stay tuned! 

Processed with VSCO with p5 preset

 


kommentarer: 0SPØRSMÅLSRUNDE!

 • Skrevet 27.07.2016
 • Klokken 01:51

Okei... Det er på tide at dere får spurt meg om litt spørsmål og at jeg svarer dere på video - fordi det lover jeg å gjøre denne gangen! 

Så spør i vei - og jeg svarer på video så snart som mulig!// Ask me anything and I'll answer all your questions in a video! I was gonna do it in Norwegian, but that depends on how many english questions I get. 


kommentarer: 1015 SPØRSMÅL & SVAR

 • Skrevet 22.12.2015
 • Klokken 17:30

Hva trenger du mest akkurat nå?

Feeerie! Og sol. Kunne ikke vært mer perfekt at jeg reiser til Gran Canaria i morgen!

 Hvordan svarer du på meldinger? 

Som regel veldig enkelt uten noe særlig emojis eller smileys. Jeg var veldig glad i å bruke smileys når jeg var yngre da :PPPP<3 :D ;D ;( :)

Antall timer søvn i natt?

Tror faktisk jeg sov i nesten 10 timer?! Likevel er jeg kjempetrøtt nå, men jeg tror det har noe med at det er mørkt hele tiden nå, noe jeg ikke har vært vant til den siste tiden. 

Hvilke yrker har du vært innom?

Min aller første jobb var da jeg gikk med avisa i nabolaget - ikke helt favorittjobben, men en fin første erfaring! Jeg jobbet også på posten på ungdomsskolen og i starten av videregående, helt til jeg begynte for alvor med modelljobbing og reising. Uten tvil den beste jobben jeg kunne hatt akkurat nå!

Processed with VSCOcam with b1 preset

Tror du på kjærlighet ved første blikk?

Nei, det gjør jeg ikke. Selvfølgelig kan man synes at noen er fin, kjekk osv, men jeg skjønner ikke hvordan det kan være noe mer enn det. En person kan bli så mye finere eller styggere bare pga personligheten sin... Det er jo en veldig stor del av det man forelsker seg i for de fleste, vil jeg tro.

Hva hører du på akkurat nå?

Ingenting akkurat nå. Sitter oppe i stua så det eneste jeg hører er lyden av tven. 

Når pleier du å legge deg om kveldene?

Det kommer helt ann på hvor trøtt jeg er, hva planen er og hva jeg skal neste dag. Jeg hater å få lite søvn, så må jeg opp tidlig prøver jeg å legge meg tidlig. 

Favorittdrikke om morgenen?

Te og vann! Eller kakao!

Hvilken film så du sist?

Burlesque. 

Nevn to ting vi kanskje ikke visste om deg?

Som regel ser jeg bare på serie når jeg spiser, og gidder sjeldent å fortsette å se etterpå, haha.

Jeg elsker å ha det ryddig og ha orden i tingene mine.

Hvem ringer du hver gang det er noe?

Mamma eller Mathilde.

Nevn tre ting du vil gjøre i fremtiden?

1 - Se verden. 2 - Kjøpe et hus ved stranda. 3 - Trives med det jeg gjør, hva enn det er. Helst noe med reising. 

Hva sto det på din seneste sms?

"Du kan ha 20 kilo i kofferten, og 5 kilo i håndbagasje"

Hva skal du gjøre i dag?

Alt for mye enn det jeg har tid til... Prøver å bli ferdig med pakkingen og fikse alt som må fikses før jeg drar, så kanskje ut å spise med jentene hvis det blir tid!

Er du en klemmer eller en kysser?

Klemmer! Sjeldent jeg kysser folk på skinnet osv hvis jeg sier hei, føles unaturlig for meg.

 


kommentarer: 1SVAR PÅ SPØRSMÅLENE DERES

 • Skrevet 02.12.2015
 • Klokken 19:53

Lurte på om du kunne lage et innlegg hvor du skriver litt om hvordan alt funker der nede, hvordan får dere castinger og videre hvordan får dere jobber? Hvordan foregår dette, og er det mange modeller på alle castingene? Hvis dere eventuelt får jobber tjener dere mye på hver jobb da?

Castinger er det byrået som ordner med :-) Jobb får man som regel etter casting, med mindre det er direct booking. Du kan på en måte kalle en casting et slags jobbintervju. Du viser fram porteføljen din, og klienten ser om du passer til jobben og om du er den de ser etter :-) Det varierer veldig mye når det kommer til hvor mange modeller det er på hver casting. Noen ganger har man fått en annen tid man skal møte opp på enn modeller fra andre byrå, andre ganger blir man sendt på castinger ikke alle andre blir sendt på og noen ganger møter man på veldig mange andre modeller. Man tjener selvfølgelig penger på jobb, og det kommer helt an på hvilken jobb det er når det er snakk om hvor mye :-)

Hei. Virker som du gjør noe hele tiden, er du virkelig opptatt hele dagen? Påvirker bloggen din et eventuelt kjærlighetsliv, er det noe du kunne hatt tid til? Har lyst å ta kontakt hehe, men ville vært kleint å blitt avvist grunnet tidsmangel..

Nå når jeg er på reise gjør jeg som oftest noe hele tiden, men det er også dager jeg har veldig god tid og ender opp med å bare gjøre akkurat det jeg vil. 

Vil nok ikke si at bloggen påvirker kjærlighetslivet mitt akkurat. Det er nok mer når jeg drar på reiser og blir borte så lenge, men føler egentlig ikke at det skulle påvirke det i stor grad heller. Handler mer om at hvis jeg er i et forhold eller har interesse for noen så må det kunne fungere selv om jeg reiser. Det er noe jeg aldri ville ha valgt bort for en gutt (denne jobben og reising), så da må man heller finne løsninger på å reise sammen, komme på besøk eller rett og slett bare være fra hverandre i perioder. Hvis begge er interesserte og vil at det skal funke tror jeg ikke det hadde vært et problem. 

Kan du fortelle litt om hvordan du begynte å jobbe som modell og hvordan alt utviklet seg til dagen i dag? Er dette noe du vil satse på som karriereforløp fult?

Jeg har skrevet en del om dette før, men HER kan du lese mer utdypende om det hele!


Noen bts-bilder.

Hei:) Bare lurte på om det er lønnsomt å arbeide som modell(slik du gjør). Betaler byrået alle reisene og opphold, eller må du betale noe selv? Får du % av lønna fra castinger eller er det fast lønn fra byrået? Hvis du ikke hadde bodd hjemme, måtte du da hatt en ekstra jobb? Trenger ikke eksakte tall, bare nysgjerrig på om det er nok til en månedslønn eller om det er mer snakk om opplevelser og lommepenger:-)

For meg er det det mest lønnsomme jeg kunne ha jobbet som når jeg tar alt i betraktning; opplevelser, lærdom og muligheter. Mulighetene til å booke svære jobber er der alltid, og det er veldig spennende! Det skrives kontrakt mellom modellen og byrået, og jeg kommer ikke til å skrive noe særlig om penger osv. :-) Jeg klarer meg fint for å si det sånn, og er strålende fornøyd med det jeg gjør! Castinger er forresten ikke en jobb, jobb booker man som følge av castinger :-) Jeg kommer ikke til å gi deg eksakte tall heller ettersom jeg ser på det som privat, men som sagt handler det som regel om hvilke jobber man booker.En stk. ballerina som var lykkelig for pause og mat etter flere timer jobbing, haha. 

Kan du fortelle om go pro kameraet du har? Vurderer å kjøpe et for å bruke til feriebruk. Hvordan funker det nå når du er på "ferie"?:) positive og negative sider?:)

Jeg har GoPro Hero3+. 

Jeg elsker GoPro kameraet mitt! Det må være det lureste jeg noensinne har tatt med meg på reise. Jeg synes det funker kjempebra. Det er lite, så du kan ta det med deg overalt. Det får med seg mye mer enn et vanlig kamera ville gjort pga formatet det filmer i, og kvaliteten er veldig bra! I tillegg kan det filme under vann - noe jeg enda ikke har fått testet ut, men det kommer jeg uten tvil til å få testet ut på Gran Canaria! Så det er mye positivt med det, og jeg anbefaler det på det sterkeste! Det eneste negativet må være at du ikke kan se akkurat hva du filmer eller tar bilder av med mindre du bruker appen på mobilen. Det er ikke så vanskelig likevel da, du vet jo som regel hva du vil filme eller ta bilde av og da er det ikke vanskeligere enn å holde kameraet mot det. GoPro appen er forresten genial, du kan styre hele kameraet fra den - ta bilder, filme, endre innstillinger osv. Så er du glad i å ta bilder eller filme anbefaler jeg å investere i det!kommentarer: 0HAR DERE NOEN SPØRSMÅL?

 • Skrevet 25.11.2015
 • Klokken 16:45

Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan fortelle mer om castinger, hvordan alt fungerer her osv, så jeg tenkte å skrive et innlegg der jeg svarer på spørsmål om det. Derfor lurer jeg på om noen av dere har flere spørsmål angående dette - bare spør i vei, så svarer jeg i et senere innlegg! Kanskje jeg svarer på video også, kommer an på hvor mange spørsmål det blir!

// I have gotten a few questions if I could explain castings and how everything works here, so I was thinking that I am going to write a post where I answer all of your questions. So I am wondering if you have any questions about modeling and stuff that you want me to answer? Just ask and I will answer in my blogpost! Maybe I will answer in a video, but that depends on how many questions I will get!


kommentarer: 545 SPØRSMÅL & SVAR

 • Skrevet 28.10.2015
 • Klokken 17:57

1. Hva har du på deg? - Kosebukse og svær t-skjorte.

 2. Har du noen gang vært forelsket? - Nei.

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? - Litt rart hvis jeg hadde hatt det når jeg svarte nei ovenfor, så nei her også, haha.

4. Hvor høy er du? - 1.74 ca.

5. Hva var det siste du spiste? - Middag, en god vegetarrett med bønner, grønnsaker og kokosmelk.

6. Hva var det siste du drakk? - Vann.

7. Er det noe du savner? - Mine kjære besteforeldre <3

8. Svart eller hvit? - Den siste tiden har jeg blitt mye mer glad i å gå i både hvit og svart, så den var litt vanskelig... Tror kanskje jeg må si hvit! Men så passer svart til så mye mer... Jeg klarer ikke å velge, haha (verdens mest ubesluttsomme person når det kommer til slike ting)

9. Favoritt tv-show? - Jeg er veldig glad i spennende krimserier. Som The Killing, Broen osv. Men jeg elsker Solsidan og Modern Family også! Så noen av de. Liker Gossip Girl og alle de der "typiske" seriene også, men ikke like godt! Jeg liker det best når det er spennende eller morsomt. 

10. Favoritt band? - The Script!!

11. Har du piercing? - Jepp, i navlen (og ørene). Vurderer egentlig å fjerne arret til piercingen ovenfor navlen ettersom jeg ikke går noe særlig med piercing der lengre, men så er jeg litt redd for å angre... 

12. Hva er din favorittsang? - Akkurat nå må det jo være Hello med Adele, den er så fin! Eller den nye med Ed Sheeran og Tori Kelly. Eller hvilken som helst med Ed Sheeran, haha. Men jeg kan finne nye sanger hver dag som plutselig blir en favoritt. Det går egentlig ikke ann å bestemme seg for én. Hører jeg på shuffle på rolig-lista mi kan jeg høre gamle sanger gang på gang som jeg enda ikke er blitt lei av og som fortsatt er en favoritt.  

13. Hvor gammel er du? - 18! Blir snart 19 da, 17. november!

14. Stjernetegn? - Skorpionen.

15. Hva ser du etter i en livspartner? - Han må være morsom og like teit som meg, også må jeg selvfølgelig synes han er tiltrekkende. Jeg hører hele tiden at jeg er så kresen, så tror ikke jeg skal skrive noe mer. Vet jo selvfølgelig ikke konkret hva jeg "ser" etter, satser på at jeg vet det når det er rett.

16. Favoritt quote? - "Be the person you want to meet". Akkurat det mamma har lært meg gjennom alle disse årene og noe hun stadig minner meg på <3 Tenk hvis alle kunne ha det i bakhodet. 

17. Favoritt skuespiller? - Hmm... Aner egentlig ikke! 

18. Favorittfarge?  - Babyrosa og babyblå. 

19. Høy eller lav musikk? - Høy!

20. Hvor drar du når du er trist? - Som regel går jeg en tur med høy musikk eller drar på en joggetur faktisk. Hadde aldri funket for meg å ligge inne under dyna å gråte og synes synd på meg selv, jeg trenger musikk og frisk luft! Det eneste jeg vet som hjelper.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? - Alt for lang tid og alt for varmt vann. Jeg hater at vi ikke har badekar og det er uten tvil en ting jeg skal ha i mitt kommende hjem. 

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? - Det spørs hva jeg skal gjøre! Som regel står jeg opp med en gang alarmen ringer, men jeg er veldig flink til å bruke skikkelig lang tid på frokost. Og skal jeg ordne meg ordentlig kan jeg bruke lang tid på det også, men det går liksom opp i opp ettersom jeg er flink til å stå opp med en gang jeg hører alarmen. Skal jeg ikke ordne meg bruker jeg sikkert 5 min, med unntak av frokosten da, haha.

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? - Altså jeg har jo en storebror, så slossing har det vært. Ikke sånn skikkelig alvorlig selvfølgelig da, haha.

24. Turn on? - Mennesker med et talent, noe de er flinke til! Og selvtillit da. (Stor forskjell på å ha selvtillit og være cocky) 

25. Turn off? - Her kan man også nevne selvtillit, bare dårlig selvtillit. Du kan være verdens fineste person, men viser du at du ikke liker deg selv skinner det som oftest gjennom og vises godt på utsiden!

26. Har du en frykt? - Å bli kidnappet eller at noe av det jeg ser og leser om i krimhistorier skjer med meg. Heldigvis føler jeg at jeg er over gjennomsnittet paranoid på det punktet der, så kanskje det er en styrke som kan forhindre at noe slikt skjer, haha. 

27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? - Stress.

 28. Når gråt du sist? - Det husker jeg ikke!

29. Når sa du at du var glad i noen sist? - I går.

30. Hvilken bok var den siste du leste? - Samf. engelsk. Gøy.

31. Hvilken bok leser du nå? - Jeg leser egentlig en bra krimbok som jeg ikke husker hva heter akkurat nå, men har satt det litt på pause nå som jeg har lest i skolebøker. 

32. Hvilket tv-show så du sist? -  Akkurat nå går Two and a Half Men på tv'en, så jeg kan vel si det. Selv om jeg ikke følger så veldig godt med. 

33. Hvem snakket du med sist? - Mamma, akkurat nå. 

34. Hvilket forhold har du til den siste personen du tekstet? - Modellmammaen min :-)

35. Favorittmat? - Dette er som med musikk, jeg klarer ikke å velge. Det kommer helt ann på! Akkurat nå kan jeg si sushi fordi det fikk jeg lyst på, men det er så masse! Mat<3

36. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? - Hawaii, Cali, NY, Miami, Maldivene, Bora Bora, Cape Town osv osv. Haha, jeg kan ikke sitte å skrive opp alt. Vil se hele verden!

37. Hvor var du sist på reise? - Utenfor Norge må bli Gdansk tror jeg? Ble litt usikker.  

38. Har du et crush? - Nei.  

39. Når kysset du noen sist? - I helga.  

40. Når ble du sist fornærmet? - Det husker jeg ikke!

41. Hva er favoritt godteriet ditt? - Det er vanskelig! Min ultimate favoritt når jeg får lyst på noe godt er kakao eller sjokolademelk da! Elsker det!

42. Spiller du instrumenter? - Nei, prøvde å lære meg selv å spille gitar for noen år siden, men så synes jeg ikke det var så gøy som jeg hadde håpet på, haha.  

43. Hva er favoritt smykket ditt? - Et smykke som jeg ikke har kjøpt enda, haha! Det er et sølvsmykke som er veeldig fint, og jeg har tenkt at jeg skal kjøpe det lenge, har bare ikke gjort det enda. 

44. Hvilken sport gjorde du sist? - Kan jeg svare jogging her? 

45. Når var du med noen sist? - Nå nettopp.


kommentarer: 0SPØRSMÅL?

 • Skrevet 17.06.2015
 • Klokken 23:01

Nå begynner det å bli en liten stund siden sist jeg svarte på spørsmål fra dere, i tillegg har det blitt lite med oppdatering de siste dagene, så nå kan dere få spørre om alt mulig og jeg lover å svare i løpet av uka! 

Hva lurer dere på?


kommentarer: 3Hva vil dere lese om?

 • Skrevet 03.02.2015
 • Klokken 21:00

De siste dagene har gått til mye av det samme. Kjøretimer, øvelseskjøring, lesing, trening og slike ting. Ikke så veldig interressant, men det krever en del. Heldigvis er motivasjonen på topp og dermed blir det ikke like tungt! Det er jeg veldig glad for.

Jeg liker ikke å bare skrive hverdagsinnlegg som dere sikkert har merket. Derfor lurer jeg på hva dere vil at jeg skal skrive mer om. Gjerne skriv en eller flere ting i kommentarfeltet! Trening, modelljobbing, mer outfit, anbefalinger? Det kan være hva som helst!

Slenger med et kosebilde av meg og kosebamsen


kommentarer: 130 SPØRSMÅL

 • Skrevet 29.11.2014
 • Klokken 17:18

Dette er ikke svarene på spørsmålsrunden, den svarer jeg på i morgen. Husk å spørre her!

1. Hva har du alltid i vesken?
Mobil, ørepropper, lip balm og lommebok

2. Noen gang mistet en telefon i gulvet?
Ja, litt for ofte. 

3. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
Blogg.no, facebook, vg og fashiongonerouge.

4. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Rosa.

5. Hva har du hatt av kjæledyr? 

Bodde på en gård de første årene av livet mitt og da var det vel litt masse forskjellig, men jeg kan si hva jeg hadde etter det. To marsvin, en hamster, to katter.6. Har du noen piercinger?

Jeg har piercing i navelen, og i ørene.

7. Hva er drømmejobben din?

Akkurat nå er det å fortsette å jobbe som modell, reise og oppleve ting. Gleder meg til å starte på nye eventyr! 8. Hva var det siste du kjøpte? 

En skinntights og en lilla topp. 

9. Liker du kinesisk mat?
Ja, det er supergodt! Spiste det for bare to dager siden.

10. Hvor mange søsken har du? 
En storebror.

11. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
Sikkert rundt 7-8? Det er nok egentlig forskjellig fra dag til dag. Merker det fort hvis jeg har drukket for lite iallefall.

12. Når legger du deg om kveldene?
Det varierer veldig, men ofte før klokken tolv i hverdagene.

13. Favorittfag på skolen?
Det var nok engelsk.

14. Potetgull eller smågodt?
Smågodt.

15. Siste filmen du så? 
Klarer ikke å huske hva den heter, fant en random på Netflix, men orket ikke se ferdig hele. Som alltid, haha.

16. Det mest romantiske du har gjort?

Haha, hmm.. Kan vel innrømme at jeg ikke har gjort så veldig mye romantisk.

17. Et sitat du liker? 

"If you don't build your dreams, someone will hire you to help build theirs."

18. Hvilken farge liker du best på neglene?
Svart, fransk manikyr, rød eller blank.

19. Har du vært gift eller forlovet?
Nei, er nok litt for tidlig.

20. Hva kjøper du helst; klær, vekser eller sko?
Haha, ingen tvil om at det er klær. Sko kommer vel som nr 2.21. Hvor lang tid bruker du om morningen?

Har jeg god tid så kan jeg bruke veeldig lang tid, så det spørs både på tiden og om jeg skal ordne meg eller ikke.

22. Hva er ditt favoritt sted? 
Når jeg er trøtt og sliten - senga. Hvis man tenker på by/land så må det nok være Milano om sommeren. 23. Hvilket sted foretrekker du minst? 

Hmm, den var vanskelig. Der har jeg faktisk ikke et ordentlig svar.

24. Hvilken øyefarge har du?
Blå, grå, grønn? Klarer aldri å finne det helt ut. Har blitt fortalt at jeg har mer blå/grå da.25. Er foreldrene dine gift eller skilt? 

Skilt.

26. Hvor befinner du deg om ti år? 
Det aner jeg ikke. Håper jeg er lykkelig, har opplevd mye og har flotte mennesker rundt meg og kan gjøre ting som jeg elsker. 

27. Hvor mange puter har du i sengen? 
Haha, 11 stk. 

28. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt?
Hjemme går jeg nesten alltid uten sokker, men er det kaldt bruker jeg kosesokker. Så da må det bli en av de to, haha.

39. Foretrekker du havet eller basseng? 

Synes havet kan være sinnsykt skummelt, men er det klart, turkist, varmt og nyydelig (IOS!!) så må det bli havet.30. Kan du stå på slalåm?

Haha, nei! Prøvde en gang, men jeg var livredd og kommer sikkert ikke til å gjøre det igjen.


kommentarer: 0