PHOTOSHOOT

 • Skrevet 30.07.2015
 • Klokken 00:17

Noen uredigerte bilder fra photoshooten i dag! Jeg jobbet med en veldig hyggelig og flink(!) fotograf og tiden gikk veldig fort. Jeg gikk raskt gjennom noen av bildene, og tror det blir veldig bra! Blir så glad når alt blir som planlagt! 

I morgen er det opp tidlig, før soloppgangen faktisk, haha. Da skal jeg nemlig ha enda en photoshoot, men på stranden denne gangen. Tror det kan bli veldig stilig, og annerledes fra noe som jeg har gjort tidligere. Gleder meg!

Nå må jeg nesten prøve å få litt søvn før morgendagen. Håper dere har det fint!


kommentarer: 4BEHIND THE SCENES

 • Skrevet 25.06.2015
 • Klokken 15:51

Noen bilder fra gårsdagen! Vi tok portrettbilder, med ganske spesiell sminke, så jeg tror resultatet kan bli stilig. Gøy med noe litt annerledes! 


kommentarer: 1OSLO

 • Skrevet 24.06.2015
 • Klokken 23:57

Nå har jeg nesten nettopp kommet inn døra hjemme etter å ha vært i Oslo i hele dag. Har hatt det utrolig fint, og jeg tror vi har fått noen veldig gode bilder! Gleder meg masse til å se resultatet. Både fotografen og makeup-artisten er superflinke, og ikke minst hyggelige, så det var veldig gøy. Merker hvor glad jeg er i det jeg driver med, og hvor heldig jeg føler meg som får alle disse forskjellige mulighetene! 

Operahuset, som var dagens location. Det er så fint der!

I morgen kommer det litt flere bilder, men nå er jeg sliten og skal slappe av. Håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 5BEHIND THE SCENES

 • Skrevet 22.04.2015
 • Klokken 09:35

I går hadde jeg shoot hele dagen! Planen var egentlig å ha bare én, men i siste liten ble det planlagt en til ettersom noen manglet en modell. Det gikk i ett fra klokken 12 til 8, men det var veldig gøy! Det var masse fine antrekk, og jeg tror resultatet blir utrolig bra! 

I tillegg fikk jeg litt tid ute i sommerværet som er i Oslo akkurat nå, ettersom en del av den første shooten foregikk ute, åh det var godt! Veldig stor kontrast å komme hjem til storm i Bodø da, haha. Kjente ikke hvor sliten jeg var før jeg var hjemme igjen i elleve-tiden, og da var det veldig godt å legge seg under dyna. 

Hadde en utrolig fin dag med et supert team! En liten sneakpeek på noen av bildene, helt uredigert. Viser dere selvfølgelig det endelige resultatet når jeg får det!


kommentarer: 1PHOTOSHOOT: BTS

 • Skrevet 20.02.2015
 • Klokken 16:28

Her kommer litt "behind the scenes" bilder fra shooten i dag! Jeg hadde det veldig morsomt og vet at det blir et veldig bra resultat. Gleder meg masse til å få sett alt!

Bildene under er bare tatt med mitt eget kamera, og de er ikke en del av bildene fra shooten for de som måtte lure! Tenkte bare å vise dere litt av det jeg hadde på meg på noen av bildene.

Her er den flinke fotografen, Frida Bringslimark!Det var utrolig lettvint å bare kunne gå til studio og få tatt bilder for en gangs skyld, istedenfor å reise til Oslo med fly. Jeg viser dere selvfølgelig noen av bildene når de er helt ferdige!


kommentarer: 14Oslo - Bodø

 • Skrevet 28.10.2014
 • Klokken 12:28

Nå er jeg hjemme igjen og skal straks pakke ut og sette med ned med nynorsk og engelsk. Da jeg hørte at det var lyn og torden hjemme i Bodø i går før jeg satte meg på flyet ble jeg litt skeptisk, men til tross for en god del turbulens gikk det helt fint. Mathilde hentet meg på flyplassen i elleve-tiden og vi dro rett hjem for å spise før jeg gikk å la meg. Tror jeg sovnet med en gang jeg la hodet på puta, men kjenner at jeg fortsatt kunne ha sovet i flere timer. Må bare prøve å holde meg våken og få unnagjort alt først iallefall. 

Her er det flotte teamet fra gårsdagen! Jeg hadde jo den siste shooten min i går før jeg dro hjem, og det var veldig morsomt. Vi jobbet også med Julie Pike, som er en utrolig flink fotograf. Hele shooten foregikk ute og på et tidspunkt var jeg på toppen av et stupebrett i et babyrosa skjørt. Jeg sitter nok igjen med masse fine bilder etter disse tre dagene, det er jeg helt sikker på. 

Da vi var ferdige med shooten dro jeg til Oslo City for å shoppe litt og kjøpe meg sushi. Hadde hatt skikkelig lyst på det en god stund, men hadde ikke orket å gjøre noe med det før i går, haha. Det var nydelig. 

Hodet mitt er egentlig innstilt på at det er mandag i dag, sikkert pga reisingen. Skulle vel helst ha vært søndag slik at det kunne ha vært akseptabelt at jeg hoppet tilbake i senga, men jeg får bare slå på høy musikk og sette i gang med å pakke ut av den lille kofferten som sikkert ikke tar mer enn to minutter.


kommentarer: 0Today's photoshoot

 • Skrevet 26.10.2014
 • Klokken 20:37Nå er jeg tilbake til hotellrommet og slapper heelt av. I dag fikk vi gjort så mange forskjellige looks, og jeg gleder meg sånn til å se bildene! Både stylingen, sminken og håret ble endret flere ganger, til tross for at vi ikke hadde så alt for mange timer. 

Kjenner hvor godt jeg liker å gjøre dette også, og da blir jeg så glad når jeg har muligheten til å gjøre så mye av det, åh.

For et fantastisk team!

Nå skal jeg få dusjet ut all hårsprayen jeg har i håret, spise og hoppe i seng. Jeg skal nemlig tidlig opp i morgen for den siste shooten som skal skje ute! Krysser fingrene for regnfri dag, haha.


kommentarer: 2Photoshoot

 • Skrevet 29.08.2014
 • Klokken 13:47

I går var jeg på en shoot for SKY Fitness sin nye kleskolleksjon og jobbet med en veldig koselig gjeng! Jeg likte treningsklærne veldig godt, de var både behagelige og fine. De kommer nok til å bli brukt ofte på trening! Jeg er spent på å se det endelige resultatet og da kan jeg muligens legge ut noen av bildene her også.

Det var litt uvant å ha en shoot her i Bodø, men det var godt å ikke måtte reise til Oslo eller andre plasser. Må si at jeg likte å ha en photoshoot i treningklær også, uten tvil det mest behagelige jeg har hatt på meg under en shoot, haha.

Under ser dere noen bilder fra første del. Senere tok vi bilder både ute og inne på treningssenteret.


kommentarer: 0Today's shooting

 • Skrevet 29.05.2014
 • Klokken 22:42

Jeg dro fra leiligheten klokken 8 idag tidlig og kom ikke hjem for en times tid siden. Tenkte bare å oppdatere dere før jeg pakker i meg litt mer mat og hopper i senga. Jeg var litt for dårlig til å planlegge dagen og dermed endte jeg opp ganske sulten til slutt. Var usikker på hvor lenge shooten skulle vare, så jeg pakket med meg for lite.. 

Ellers har dagen vært lang og slitsom, men også morsom. Folkene var hyggelige og morsomme å jobbe med, til tross for at de snakket utrolig lite engelsk, haha. Vi dro til en helt fantastisk fin villa for å ta bildene, det var så utrolig nydelig og svært der! Dere får sett litt mer av plassen når bildene kommer. Jeg var dessverre litt for opptatt til å få tatt så mange bilder selv.. På de første bildene hadde jeg faktisk maske på meg, det var veldig annerledes, men selve bildene ble ganske kule. Ble selvfølgelig tatt en del uten også!


kommentarer: 1SHOOTING

 • Skrevet 27.05.2014
 • Klokken 21:46

Nå er jeg egentlig veldig klar for å legge meg. Dro fra leiligheten tidlig i dag og kom ikke hjem før nå nettopp. Første jeg gjorde var å lage meg noe godt å spise og nå kjenner jeg at jeg kommer til å sovne med en gang jeg legger hodet på dyna.

Dagen har vært ganske morsom, hvis man ser bort i fra at vi klarte å ta feil tog og dermed ble det en del venting.. Tyypisk. Jeg og to andre jenter fra leiligheten hadde testshoot i lag og det gikk hele dagen vår til. Så glad for at jeg blir kjent med så mange flotte mennesker! Jeg fikk beskjed om at bildene kommer ganske snart også, så jeg gleder meg til å se de! 


kommentarer: 3Shooting all day

 • Skrevet 22.05.2014
 • Klokken 20:06

Nå har jeg akkurat kommet hjem til leiligheten og er klissvåt av regn, haha. Det startet selvfølgelig å regne med en gang jeg skulle dra fra studioet. Har jobbet i ca 9 timer i dag så jeg er egentlig utrolig sliten, ikke verdens beste følelse å stå i høye heler så lenge. Til tross for det var det veldig gøy, og mange hyggelige mennesker! Jeg fikk også se noen av bildene og de ble utrolig kule og annerledes. Har ikke tatt noe som ligner tidligere, så det blir gøy når jeg får det endelige resultatet. Poster de selvfølgelig her!

Hadde en time pause i løpet av dagen, og da gikk jeg til parken som lå redd ved studioet for å slappe av. La meg faktisk ned på en benk å hørte på musikk i sola, deilig! Tok også et par bilder ettersom det var ganske fint der.


kommentarer: 2Another one

 • Skrevet 18.03.2014
 • Klokken 14:32

Foto: Simonovikis

Enda et bilde fra den siste shooten i Athen. Gleder meg til å se resten! Alltid så morsomt å se hvordan bildene blir til slutt. 


kommentarer: 2Sneak peek

 • Skrevet 08.03.2014
 • Klokken 17:22

Photo by Simonovikis

Et bilde fra den siste shooten jeg hadde i Athen. Kommer flere etterhvert, tror de ble veldig kule! 

Nå har jeg unnagjort alt jeg hadde på planen i dag, og er veldig klar for kvelden. Vi starter med bursdagsfeiring, så får vi se hva som skjer etterpå. Synes det er så rart at vennene mine blir 18 år og kan kjøre bil.. Sikkert fordi det er så lenge til jeg kan gjøre det selv.. Haha. Håper dere får en super lørdagskveld!


kommentarer: 7Photographs

 • Skrevet 03.03.2014
 • Klokken 17:35

Photo: Dana Cole

MUA and hair: Eve Tro

Stylist: Anna Manukhina


kommentarer: 0Jewellery Campaign

 • Skrevet 27.01.2014
 • Klokken 18:54I dag har jeg jobbet mesteparten av dagen. Det var veldig morsomt og så mange flinke og hyggelige mennesker! Tiden gikk veldig fort, og plutselig var vi ferdige. Elsket alle øredobbene, ringene osv. De var veldig fine!Da vi var ferdige dro jeg til Starbucks og satt der en stund. Måtte ha te fordi jeg var så kald. Haha, tror jeg har blitt litt bortskjemt når det kommer til varme etter at jeg dro hit. Jeg har blitt så vant til at det er fint vær og sol, så med en gang det kommer en dag som er litt kaldere fryser jeg kjempemye. Har fortsatt ingenting å klage på da, vi er faktisk snart i februar og her er det alltid varmegrader og som regel sol. 

Nå sitter jeg her med varm og god mat, og enda en kopp te. Resten av kvelden skal jeg bruke til å slappe av, sånn at jeg blir opplagt til i morgen!


kommentarer: 1hits