hits


HJEM TIL LONDON!

 • Skrevet 22.03.2017
 • Klokken 13:16

Processed with VSCO with p5 preset

Nå har vi pakket og venter egentlig bare på å bli hentet - så drar vi til flyplassen! Gleder meg til å komme hjem til London igjen <3

// Finished packing all our stuff and just waiting to be picked up atm - then we'll be going to the airport! Looking forward to coming back home to London <3


kommentarer: 1HJEMME I BODØ!

 • Skrevet 14.03.2017
 • Klokken 19:28

Da har vi kommet oss til Bodø! Så gøy å ha med noen som blir så fascinert av hver eneste ting som jeg liksom ikke tenker så mye over. Slik som huset mitt, selve byen og naturen. Til tross for været gikk vi en tur til moloen - som dere sikkert fikk sett hvis dere følger meg på snapchat, haha. Også har vi spist veggis pizza (virker som Norge har blitt mye flinkere til å lage produkter som det nå??), sett på film og snart skal vi ut på kjøretur! 

// Finally in Bodø! I love how I get to see Dan's reaction to things I'm used to but it's so different for him. Like the houses, quiet city and the nature. Even though the weather was bad we went for a walk on "moloen", which you saw if you follow me on snapchat, haha. Other than that we've been eating veggie pizza and watched movie, and soon we'll be going for a drive! 


kommentarer: 0PREMIERE - PARADISE HOTEL

 • Skrevet 13.03.2017
 • Klokken 14:28

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset

I kveld er det endelig premiere på Paradise Hotel, og for første gang er det folk jeg kjenner som er med - så jeg gleder meg til å følge med fremover! I kveld er det premierefest, men jeg har allerede billett hjem til Bodø i dag - så jeg får sett det der sammen med Dan (får prøve å oversette litt til han da). Kunne vel ikke vært en mer perfect match når det kommer til paradise enn marjoh, så det kom aldri som noe sjokk. Det er premiere i dag på tv3 kl 22:30! 

Nå skal jeg straks komme meg på flytoget, så møter jeg Dan på Gardermoen! Husker at jeg pratet med ei svensk venninne i London da jeg jobbet i Miss S om hvor gøy det egentlig hadde vært å kunne ta med noen hjem til der vi er fra - å vise noen som er fra en helt annen plass hvor vi kommer fra og hvordan det er å bo der. Og nå skjer det! Gleder meg masse til å bare slappe av, kjøre igjen, spise god mat som mamma alltid lager og vise han rundt. 

// Paradise Hotel premiere tonight! It's a norwegian reality show and Martine is on it this year, so I'll be watching tonight!

I'm going to the airport very soon where I'll meet Dan again. I remember talking to a swedish friend when I was working in Miss S about how nice it would be to bring someone home to the place we grew up and spent so much time - to show someone where you're from when it's a lot different from where they are from, and now I get the chance to do that. I'm really excited! It will be so nice just relaxing, driving again, eating food my mom always make and show him around. 


kommentarer: 0I OSLO!

 • Skrevet 09.03.2017
 • Klokken 22:46

Da har jeg kommet meg til Oslo og er hos Martine! Vi har ikke gjort så mye - tenkte å dra ut, men bestemte oss for en chill kveld hjemme. Var nok det beste valget med tanke på at jeg nettopp har vært i lufta i 11 timer. Vi har vært på butikken, vært flink å laget sunn middag og sitter nå i sofaen med snacks og pepsi max. 

I morgen må jeg til frisøren for å fikse på hårfargen som er blitt kjempelys på toppen som dere sikkert kan se på de øverste bildene. Sola gir meg min naturlige farge tilbake ganske raskt. Også kommer Mathilde hit! Blir godt å ha alle samlet her for noen dager. 

// Finally in Oslo with Martine! So far we haven't done too much - was thinking about going out, but decided a chill night at home sounds better tonight after an 11 hour long flight. We've been to the shop, made healthy good dinner, and now we're sitting (laying) in the sofa with snacks and pepsi max. 

Tomorrow I'm going to the hairdresser to fix my "blonde" hair (you can see at the top pics). Sun brings out my natural colour pretty quickly. And after that Mathilde will come here as well! So nice having us all here in Oslo for some days.


kommentarer: 0NESTE STOPP...

 • Skrevet 08.03.2017
 • Klokken 19:04

Processed with VSCO with c1 preset

Er OSLO! I morgen (eller egentlig i dag) starter hjemreisen - eller reisen til Oslo da. Er ikke så keen på en 10 timers flytur, men jeg har bok og tenker å sove en del så det skal gå bra. Redigering av video skal jeg også starte med! Jeg skal være i Oslo i helga bare for å møte venner og bare ha det gøy egentlig, så det blir en skikkelig fin helg - før jeg møter Dan igjen og vi tar ei lita uke med ferie i Bodø. 

Gleder meg også til å komme tilbake til London igjen etter det. Har savnet den byen <3 

//  Next stop - Oslo! Not too excited about a ten hour flight, but I have books and I know I'll be able to sleep a lot - and I'm thinking I'll also start editing the video from our trip! I will stay in Oslo this weekend to catch up with friends and just have a fun weekend with them really, then I'll meet Dan again and we'll leave for Bodø - my hometown.

Super excited about that, will be nice to show him around. 

I'm also really really looking forward to going back to London after all that. I've missed that city <3


kommentarer: 1SISTE REISE FØR HJEMREISEN

 • Skrevet 07.03.2017
 • Klokken 05:17

Processed with VSCO with f2 preset

food <33333

Vi fant oss en favorittplass å spise her om dagen. Bestilte bare masse godt, og ble ikke skuffet! Vi dro dit i går for å spise med pappa også. Skikkelig god mat, åh. Etterpå dro jeg og Dan videre til stranda med drikke og musikk. En sånn kveld man kommer til å se tilbake på med masse gode følelser <3 Det var siste kvelden her i Pattaya og den ble i mine øyne ganske perfekt. Har hatt det veldig fint her, men vi er begge enige at Hua Hin er favoritten. 

Nå er klokka 11 her, og om en times tid kjører vi til Bangkok og blir der i dag og i morgen før vi reiser på torsdag! Der blir det shopping, god mat og masse vandring. Tror det blir godt med noe annet enn strand og hav nå også!

// We found our perfect restaurant the other day.  Food was so nice! We just ordered lots of good stuff and ended up going back last night as well with my dad. Really loved it. After dinner last night me and Dan went to the beach with drink and music. One of those nights you'll look back at with a smile and good feelings. In my eyes it was the perfect ending to our time here in Pattaya. We have enjoyed this place, but we still agree that Hua Hin is our favourite. 

Now it's 11am here, and in an hour or so we'll be on our way to Bangkok where we'll be staying for two days before we leave on Thursday! No more beach and ocean, but I feel like shopping, food and exploring sounds like a pretty good ending to our holiday as well. 

Processed with VSCO with m3 preset
Processed with VSCO with m3 preset


kommentarer: 1IKKE DRA HIT!

 • Skrevet 05.03.2017
 • Klokken 16:43

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Nong Nooch Garden - tydeligvis en populær turistattraksjon her, og Dan hadde funnet ut at vi kunne dra dit i går. Det var ikke helt som forventet for å si det sånn. I begynnelsen var det ganske kult med masse forskjellig natur - blomster, trær osv. Bildene snakker vel for seg selv. 

Så fikk vi se litt nærmere på kartet. Petting zoo sto det. Vi så elefanter. Folk som betalte for å sitte på ryggen til elefanter som så helt døde ut i øynene. Vi gikk bort for å se nærmere. De sto på rekke og rad lenket fast så de nesten ikke kunne bevege seg i det hele tatt. Det gjør så jævlig vondt at mennesker synes det er ok å bestemme over livet til ville og frie dyr på den måten. De har det vondt, men kan ikke gjøre noe med det. Det stakk sånn, men jeg ville ikke gå ifra de selv om det ikke gir noe mening fordi akkurat der og da kan jeg ikke hjelpe de, selv om jeg kunne ønske jeg bare kunne sluppet de fri og jeg hadde ikke hatt noe i mot om de samtidig hadde trampet på de som tillater å behandle uskyldige dyr på den måten fordi det gjør meg så sint, men så føler jeg meg også som en idiot fordi vi har faktisk betalt for å komme inn så vi hjelper de andre idiotene til å fortsette med dette. Idiotisk eller hva? 

Jeg kan ikke skylde på at vi ikke visste heller, fordi vi burde ha lest mer om det. Jeg burde ha lest mer om det.

Det var flere dyr også. Uskyldige og triste øyne i trange bur. Kaniner, hester, rådyr. En tiger. Flere. En lå lenket fast til gulvet. Lå der bare. Hadde vel gitt opp livet for lenge siden. Tenk på hvor mye tortur og jævelskap den har måttet gått igjennom for å bare kunne ligge der som det med fullt av mennesker rundt seg. Du kunne betale for å ta bilde med tigeren. Ta bilde med et uskyldig levende vesen som noen idioter har tatt kontroll over bare fordi de kan. Jeg hater slike mennesker. Og jeg hater at vi dro dit. I det minste så kan jeg advare dere. 

Ikke dra til Nong Nooch Garden i Thailand! Ikke dra til dyreparker, eller betal for å sitte på elefanter eller se et apeshow eller noe lignende. Det håper jeg at dere allerede visste.

Vil du se noen dyr - finn et sted med ville aper og ta med en haug med bananer slik vi gjorde. De er grådige og du kan bli litt småskremt - men i det minste så får du se hvordan det skal være - ville, lykkelige dyr i det fri - istedenfor å bidra til dyremishandling. Bilder var ikke en prioritering lengre etter at vi innså at det var deler som dette i den store "hagen", men her er ett så dere skjønner greia.


kommentarer: 3KOH LAN ISLAND

 • Skrevet 03.03.2017
 • Klokken 18:04

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with c1 preset

En nydelig plass <3

// Such a beautiful island <3


kommentarer: 2NATTA

 • Skrevet 02.03.2017
 • Klokken 17:16Skal dra han med på en joggetur i morgen før vi stikker til øya. Håper dere har det fint <3 

// Getting him out with me in the morning for a run before we are going to the island. Hope you guys are good <3 


kommentarer: 0HAR DET FINT DA

 • Skrevet 01.03.2017
 • Klokken 15:59

Processed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Ut ifra bildene kan man vel ikke gjette at klokka er 10 her nå og jeg ligger i senga, meeen sånn er det altså. Dan ligger å snorker på siden av meg og går meg på nervene akkurat nå, men jeg skal straks legge meg på siden og passe på å slå litt med armen så han kan slutte og jeg kan sove. Tidenes roligste ferie at the moment altså, men jeg kan ikke klage. Det var så nødvendig! 

Vi har planer om å dra til en øy her i nærheten enten i morgen eller dagen etter, som jeg tror blir såå fint - og ellers har jeg nesten ikke fått i meg noe mat de siste dagene ettersom thai-maten og bakteriene har ødelagt magen min litt. Jeg tror jeg er på bedringens vei da, så forhåpentligvis kommer matlysten tilbake.

På tide å bli kvitt snorkingen! Håper dere har det fint!

// From the photos you probably wouldn't guess that it's ten in the evening here right now and I'm in bed, but that's actually how it is. Don't think it matters how relaxed your day is, the sun always makes you so tired. Dan is laying next to me snoring, so the second I'm done with this post I'll try my hardest to make him stop even though I know from experience it's pretty impossible. 

Soon we'll take a day to travel to an island near by which I'm really excited about, and then probably do some shopping and tourist things before it's off to Bangkok! 


kommentarer: 0PATTAYA

 • Skrevet 28.02.2017
 • Klokken 17:22

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Da er vi kommet oss på plass i et superfint hotellrom etter en båttur fra Hua Hin til Pattaya. Vi har vært ute å spist, gått walking street og sett litt rundt. Må innrømme at jeg føler selve walking street virker veldig skitten og ikke en plass jeg tenker å bruke tida mi på her, men området rundt hotellet virker veldig fint - så vi skal vandre rundt her i morgen etter stranda. 

Digger å få sett så mange forskjellige steder på en tur da, det er gøy!

// Finally at our nice hotelroom in Pattaya. We took boat from Hua Hin earlier today and so far we have been out to eat and to walking street looking around. I have to admit I feel like walking street and that part just seems a bit dirty and filthy - a place I probably won't spend too much time while I'm here - but the area around the hotel looks super nice so we will go explore tomorrow after some hours on the beach.

Loving the fact that we get to see different places in just one trip though, that's really exciting! 


kommentarer: 0BILDER SIER MER ENN ORD?

 • Skrevet 27.02.2017
 • Klokken 18:20

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with m3 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Trenger vel ikke skrive så mye mer etter at dere har sett disse bildene. I dag har vi kjørt tuk tuk. Masse tuk tuk. Vi har møtt aper. Gitt bananer til aper. Undervurdert hvor grådige aper er. Blitt fri for bananer og løpt vekk fra apene. 

Alle bildene ovenfor er forresten screenshots fra videoklipp, så dere får sett mer av det i videoen som kommer! I morgen er det videre til Pattaya. Oppdaterer derfra!

// I already feel like these pics explains our day pretty well, but I can still write a bit about today. We've been driving tuk tuk's. Lot's of tuk tuk's. We met monkeys. Fed the monkeys bananas. Underestimated how greedy monkeys are. No more bananas = run away from the monkeys. 

All the pictures are screenshots from some videoclips, so you'll se more of our day when it's out! Tomorrow we're going to Pattaya, so I'll update you guys from there! 


kommentarer: 6BEACH CLUB DAY

 • Skrevet 26.02.2017
 • Klokken 12:43

Første dagen etter at Dan kom brukte vi på en beach club som jeg har vært på en gang tidligere. Det er så fint der! Perfekte solsenger, god mat, bra musikk, basseng... Vi var der hele dagen og dro ikke hjem før det begynte å bli mørkt. Merker at det er veldig godt å ha han her sammen med meg <3 

// The first day after Dan arrived we spent at a beach club that I have been to once before. It's so nice there! Perfect beds to lay down and get a tan, nice food, good music, pool... We didn't go home until it started getting dark and had a really nice day. It's so good having him here with me <3 


kommentarer: 4FØLG OSS I THAILAND!

 • Skrevet 25.02.2017
 • Klokken 17:30

Hvis dere vil ha flere oppdateringer fra dagene her i Thailand og se det som ikke blir postet på bloggen - så kan dere følge med på snapchat; martefre. Oppdaterer ofte og flere ganger om dagen!

// If you guys want more updates throughout the days here in Thailand and see what I don't post on the blog you can add martefre on snapchat. Update quite a lot on there!

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 1RETT FRA LONDON TIL HUA HIN

 • Skrevet 24.02.2017
 • Klokken 12:28

Gjett hvem som kommer hit i kveld? Trodde ikke at det skulle skje selv om vi pratet om det før jeg dro, men for noen dager siden bestilte Dan billett hit til Thailand! Han kommer i kveld og drar hjem igjen samtidig som meg. Som vil si at vi får ca 2 uker sammen her. Det blir så bra!

Stakkars han har ikke vært på et fly før eller ute av London, så han er litt smånervøs for reisen. Lurte også på om han måtte ha med dopapir fordi han hadde lest at man måtte det når man dro på ferie, hahaha. Er glad for at jeg får ta han med på slike ting da, spesielt når det er så nytt for han. Det må nesten bare bli sånn hvis man skal være med meg tror jeg, reising inngår liksom uansett. 

Jeg gleder meg i hvert fall masse til dagene fremover - så skal vi ta masse bilder og lage video også <3

// Guess who's coming here tonight? Didn't think it would happen even though we were talking about it before I left and I really wanted him to come with me, but a couple of days ago Dan booked tickets to Thailand. He gets here tonight and is leaving the same day as me. That means about two weeks together here! Will be so nice!

He hasn't traveled before and his excitement and nervousness about the travel is so cute haha, but I can understand. First flight, and 11 hours? That's pretty big. I love how I get to experience his first time in a different place with him as well, it's a bit special. Also I think it would be something that had to happen eventually - if you're with me I think traveling is just something that comes with it because it's such a big part of me. 

I'm really looking forward to these days, and we'll take lots of pics and make a video as well <3 


kommentarer: 1HUA HIN

 • Skrevet 21.02.2017
 • Klokken 18:48

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with c1 preset


kommentarer: 2LONDON I THAILAND

 • Skrevet 18.02.2017
 • Klokken 17:53

Altså - jeg merker hvor glad jeg er blitt i London når jeg blir overlykkelig for å finne en Starbucks for å kunne kjøpe min elskede kaffe og slappe av litt der - som jeg alltid gjør hjemme i London. Også måtte jeg finne en plass der jeg kunne få veggis pizza - som jeg spiser masse av i London. Det gjorde jeg selvfølgelig rett ved Starbucks. Eneste forskjellen, og egentlig en ganske stor en, var at jeg kunne sitte ute i sola med pizza og boka mi. Ute. Uten å fryse i hjel. Det er egentlig ganske digg. 

Men det er ikke bare det - det er første gangen jeg har merket på savnet av en by, et sted. London har nok alltid vært en spesiell by for meg, til og med før jeg flyttet hit. Og det kommer nok byen til å fortsette å være også. 

// I realised today that London do have a special place in my heart and for the first time I actually felt like I kinda missed a city, place, country. It will probably always be a special city to me - it used to be that even before I moved there.

I was so happy when I found a Starbucks and could get my coffee and just chill there for a bit like I usually do home in London. I also had to find a veggie pizza somewhere, which I eat all the time in London - and I really really missed it. The biggest difference was that I could actually go outside and enjoy my food. Outside. In the sun. Sounds nice, yeah? Ah it was soo nice. So today I've just been a weirdo walking around smiling to myself and being happy because of these small, stupid and really really nice things, haha.

Processed with VSCO with p5 preset

Så i dag har jeg egentlig bare gått rundt for meg selv, med et smil om munnen. Nå har jeg forhåpentligvis fått London-dosen min for en liten stund og er veldig klar til å nyte strandlivet i Hua Hin! Ahhh det blir godt nå. 

Jeg lager jo en liten video fra hele Thailand-turen, men tenkte å lage en video til dere fra en dag her borte - kanskje hvordan en dag i Hua Hin ser ut? Nå vet jeg jo ikke det enda selv, men vi kommer dit på mandag - så hvis dere synes det høres bra ut gjør jeg det!

// I've got my little taste of London now, and I can't wait to just enjoy the beach life in Hua Hin! I might also film a vlog to you guys so you can see how a day here would be if you think it would be fun! I will be making something from the whole Thailand trip as well.


kommentarer: 0TORSDAG TIL MANDAG

 • Skrevet 17.02.2017
 • Klokken 03:07Mitt hjem for disse dagene. Har akkurat vært nede for å spise frokost - fortsatt ikke så veldig imponert over veggis mulighetene her nede. Klokka er 9 på morgenen nå, så jeg skal straks få på meg litt solkrem og pakke bagen så drar vi videre til landsbyen. Skal få tatt litt bilder til dere også! 

// My home for these days. I've just been downstairs eating breakfast - still not very impressed by the meat free options. It's 9 in the morning here right now, so I'll put on some sunscreen and pack my bag and then we'll leave for the village. I'll take some pics as well!


kommentarer: 0SUMMER DAYS IN WINTER

 • Skrevet 16.02.2017
 • Klokken 15:17


Processed with VSCO with c1 preset

Noen bilder fra den forrige plassen vi var på. Veldig, veldig fint! Litt som en svær park utestengt fra resten av byen, som var veldig motsatt av hvordan alt annet rundt så ut. Et lite paradis midt oppi slitte hus og hytter eid av mennesker med lite penger. Store kontraster. 

Nå sitter jeg på et hotellrom (som jeg er veldig fornøyd med) og spiser peanøtter og drikker soya sjokolademelk. Kan ikke si at det smaker like godt som den jeg kan kjøpe i Norge eller i London, og maten har jeg ikke vært så alt for glad i heller - men har funnet noen favoritter og det er alltid viktig å kunne prøve nye ting, spesielt når man er på en helt ny plass. Det er liksom en stor del av det hele. 

I morgen tenker jeg å vandre litt her i området og utforske litt i den nye byen vi skal være i til mandag - det og en landsby for å feire bursdag, og forhåpentligvis finne en plass jeg kan lese og nyte sola. Leser alltid så mye når jeg er i varme land. Aldri noe annet enn krim.

// Some snaps from the place we just left. Really nice! Kind of like a huge park closed from the rest of the area, which was a lot different. A bit of paradise in the middle of worn houses and huts - very big contrasts. 

Right now I'm at a new hotel room (which I really like) eating peanuts and drinking soy chocolate milk. Not as nice as what I can buy in Norway or London, and experienced it might be a bit difficult to find nice food when you don't really eat meat, but I've gotten some favourites - and it's a big part of going somewhere new - you kinda just have to try the different food and find out what you like. That's an experience as well. 

Tomorrow I'll be exploring this new city, walking around and will also try to find a place I can just chill in the sun and read. I always read so much when I go to warm places. Always crime books. 


kommentarer: 1PÅ TIDE Å REISE IGJEN

 • Skrevet 15.02.2017
 • Klokken 18:38Ahhh internettet har vært så irriterende i dag. Det er fint på dagen hvis jeg er i området rundt bassenget, men på dagen er det helst andre ting jeg vil gjøre enn å sitte med macen - og på kveldene er det alt for mørkt til å sitte der borte. Jeg må seriøst stå rett ved døren for å prøve å overføre bilder fra mobilen til macen, så derfor får dere vente litt ekstra på bildene fra denne plassen.

Egentlig er det bare teit å klage på noe så "uviktig", men jeg vil veldig gjerne få oppdatert her og pratet med de hjemme uten problemer, også har jeg jo en video jeg veldig gjerne vil få lastet opp, men jaja - alt til sin tid! Jeg har det veldig fint her så langt i hvert fall, og i morgen er det på tide å dra til et nytt sted igjen! Det er vel egentlig for en bursdag til en kompis av pappa - så blir det skikkelig ferie etter det. Hua Hin og strandliv, så Pattaya og deretter noen få dager i Bangkok. Det blir fint! 

Først står det en lang biltur på planen i morgen tidlig. Jeg synes det er så behagelig å sove i bil, så det gjør meg egentlig ingenting. 

// So difficult to update today because of wifi, and I really want to keep up this with pics and updates as well as talking to everyone at home - so been annoying me a bit tonight. I have to admit I don't really have any reason to really complain because everything else is so good at the moment. Will show you some photos from this place as soon as I get to transfer pics to my laptop.

Soon we'll be going to Hua Hin which I'm really excited about because we'll be staying close to the beach - same with Pattaya which we're going to after that, and then a few days in Bangkok. 

But first we'll be going to someones birthday - that means a long drive tomorrow morning and a new hotel for a few days. I don't mind spending some time in a car to be honest - I really like falling asleep that way. 


kommentarer: 0TOMAT

 • Skrevet 13.02.2017
 • Klokken 17:37

Hvem var dum nok til å tro at det var ok å smøre seg med solkrem en gang i dag? Greit nok at jeg får farge fort og blir brun, men akkurat nå er jeg sååå bleik etter å ikke ha vært noe i sola så jeg burde vel egentlig ha tenkt litt på det da jeg la meg på solsenga i dag. Rimelig rød på leggene nå for å si det sånn. Tror hodebunnen er litt solbrent også. Det skjer alltid... 

Som dere sikkert forstår har jeg brukt den første hele dagen her til å nyte sola, akkurat det jeg helst ville gjøre - også fikk jeg i tillegg tid til litt shopping på kvelden. Noen sko, solbriller, bukse... Viser dere senere! Ganske fin dag! Hvis man ser bort fra solbrentheten... I morgen er det videre til en ny plass! 

// Yep - legs probably as red as a tomato right now. Stupid me didn't think to put on sunscreen more than once even though I spent the entire day in the sun. Fine - I do get tanned quickly but now that I'm this pale after not being in the sun for so long I should probably be a bit more careful. 

As you realise by now I've been on a sunbed most of the day, but also made time for shopping later - kinda how I was hoping to spend my first day here as well so pretty perfect. Tomorrow we'll be going to a another place! Will be seeing so many different sides to Thailand which I'm quite excited about. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 0THAILAND - 21.05

 • Skrevet 12.02.2017
 • Klokken 15:25

Fremme i Thailand! Var vel egentlig det for en god del timer siden, men har ikke fått meg til å komme ned i lobbyen før nå. Det er nett på rommet også, men veldig dårlig så det beste er uten tvil å ta med macen ned hit. Her ser dere altså meg for ca en time siden. Etter en tur på kjøpesenteret og en lang og veldig nødvendig powernap. Overraskende nok føler jeg ikke at døgnrytmen min er ødelagt i det hele tatt, om noen timer kommer jeg til å sovne igjen og da står jeg opp i morgen til vanlig tid.

I morgen blir det en hel dag til å nyte varmen og bare være ute i sola. Digg!

Vi skal bare være på dette hotellet i to dager, før vi drar videre til andre steder som jeg forteller dere mer om senere! Jeg skal få tatt flere bilder til dere i morgen også. Dagen i dag har for det meste gått til siste del av reising og å komme seg på plass.

// Finally in Thailand! Sitting in the lobby with my laptop at the moment. Pics shows me about an hour ago after a trip to the mall and a looong powernap that was very needed. Don't think I'll feel any jetlag as I'll probably go to sleep in a couple of hours then wake up to a normal time tomorrow. 

We'll stay at this hotel for two days, then move on to different places that I'll tell you guys more about when we leave! I'll take more photos as well the next days, but today has just been a day for the last bit of traveling and settling in. 


kommentarer: 1DELEN JEG HATER

 • Skrevet 05.02.2017
 • Klokken 22:43

Elsker å reise, hater å pakke... Den egentlige grunnen til at jeg hater det er vel egentlig fordi jeg må prøve å presse med alle klærne jeg vil ha med, og det funker aldri. Så da ender det opp med at jeg må ta ut mange plagg som jeg egentlig vil ha med og blir litt sånn trist til tross for at jeg vet at jeg bare ender opp med å bruke halvparten av det jeg har pakket med. First world problems uten tvil jeg vet, men min blogg, som vil si at jeg egentlig har lov til å klage på sånne uviktige ting her. 

Så har dere sikkert skikkelig lyst til å høre om planene mine reste av uka so here it goes - I morgen blir det mest sannsynlig en shoot og jeg må shoppe litt div, tirsdag blir det enda en shoot med en makeup artist fra jobb, onsdag jobber jeg, torsdag blir det Valentines Day med Dan siden jeg er i Thailand når det egentlig er (cute jeg vet), og på fredag er det videre til Oslo - før jeg reiser til Thailand på lørdag! Busy, men fint. Jeg liker det.

// Love traveling, hate packing... The real reason is probably the fact that I can't bring all the clothes I want, and it makes me kinda annoyed and sad even though I will end up wearing only half the clothes I brought. First world problems I know, but it's my blog so I'm allowed to complain over stupid things like that here. And I'm guessing you all really want to hear about my plans for this week so here it goes - shoot tomorrow, shoot Tuesday, work Wednesday, Valentines Day on Thursday because I won't be here for the real date, then off to Oslo on Friday and then I'll be leaving for Thailand on Saturday. Busy, but nice. I like it like that.  


kommentarer: 0BODØ - OSLO - LONDON

 • Skrevet 11.01.2017
 • Klokken 14:31På tide å dra tilbake igjen! 

Forhåpentligvis lander jeg i London rundt 5 i ettermiddag (6 her) hvis alt går som det skal. Dum som jeg er skulle jeg få nytt pass nå når jeg var hjemme, men jeg tenkte ikke på at det gamle ikke funker lengre da - til tross for at jeg egentlig kunne hatt det til juni eller juli. Sånn går det når man prøver å være litt effektiv. Tenk om jeg hadde dratt uten å legge merke til at de hadde lagd hull i det gamle. Det merket jeg nemlig ikke før jeg var hjemme igjen. Det nye kommer jo ikke i posten før om en stund. Takk gud for nødpass da. 

// Time to go back! Hopefully I'll land in London around 5pm, if nothing unpredictable happens. Like my plane getting delayed, so typical. I'm just happy I actually didn't have to change my flight, because I thought it was a good idea to try and be really productive getting a new passport even though I can still use my old one until June or July. So I did it the other day, but didn't know I couldn't use my old one anymore. And my new one will come by post so will obviously take a couple of days. Luckily I could pay more and get an emergency passport.


kommentarer: 0SISTE DAGEN

 • Skrevet 10.01.2017
 • Klokken 17:06

Ny favoritt jakke! Har fått en ting for teddy og faux fur jakker i det siste. Kommer flere bilder senere.

I dag er forresten siste dagen her hjemme. Skulle ønske jeg bare kunne bruke den til å sove og slappe helt av, men jeg hadde legetime i dag tidlig, måtte dra på politistasjonen for å fikse pass, og nå har jeg akkurat blitt ferdig med å pakke - sååå kan jeg forhåpentligvis kose meg de siste timene før det er tilbake til London. Blir ikke så ille det heller kjenner jeg. 

// New favourite. More pics coming later.

Last day at home - I wish I had a couple more days to be honest. So far I've had a really busy day, going doctors, fixing passport and packing - but now I'm just gonna enjoy my last hours and my bed before I have to leave tomorrow. 


kommentarer: 3KLAR FOR NORGE

 • Skrevet 05.01.2017
 • Klokken 20:34

Processed with VSCO with p5 preset

På tide å dra hjem til Bodø en tur! Reiser i morgen tidlig og er vel i Bodø i 5-tiden hvis alt går som planlagt. Det blir så godt å komme tilbake til rommet mitt, kjøre igjen og bare gjøre akkurat det jeg vil egentlig. Kommer nok for det meste å bestå av avslapping, soving, mat, trening. Litt meg-tid. Tenker også å prøve å finne litt ut om tiden som kommer dette året, planlegge litt og forberede. 

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem, har vært hos Dan mesteparten av dagen, så dro jeg å hentet et par hettegensere og nå tenkte jeg å sette i gang med pakkingen. Blir nok for det meste bare klær som jeg skal ta med hjem for å få bedre plass her. Det jeg tenker nå i hvert fall, så får vi se hvordan det går.

Neste gang oppdaterer jeg forhåpentligvis fra Norge!

// Time to go home for a bit! I'm leaving tomorrow morning and staying for 6 days. It's gonna be so good to come home to my room, drive again and just be taken care of, haha. 

Will be nice to be in a place where it's a lot less stressful for a while as well. I'm thinking I will be more focused about this coming year as well while I'm there. I will try to plan some stuff and figure out what I'm really going to focus on and where I will be going. 

I got home not long ago, stayed at Dan's for most of the day, then went and picked up some hoodies we ordered, and now I need to start packing. The plan is to just bring some stuff I'll not bring back so I'll have more space here, so hopefully I'll stick with that. 

Next time I'll probably update you guys from Norway!

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 0BACK TO LONDON

 • Skrevet 23.08.2016
 • Klokken 16:11

Det kjennes litt for tidlig, men nå er det altså på tide å dra tilbake igjen. Jeg har allerede bestemt meg for at neste tur hjem skal vare litt lengre, men for å være ærlig er det nok en stund til. Jeg har uansett hatt noen veldig koselige dager, og kjenner av en eller annen grunn at det er litt ekstra tungt å reise i fra mine nærmeste. Ser dem garantert om ikke så lenge, heldigvis. Mest sannsynlig i London.

// Feels too soon, but it's time to go back to London. I've already decided to stay for longer next time I'm going home, but to be honest it's probably gonna be a while before I come back. I''m so thankful for these great days though, and for some reason it feels even harder to leave everyone this time. It kinda sucks, but I'll see them soon. Probably in London.


kommentarer: 0DET JEG SAVNER MEST

 • Skrevet 21.08.2016
 • Klokken 18:56

Hver gang jeg kommer hjem etter å ha vært borte tar det aldri mange timer før jeg drar til Maskinisten. Enten for å jogge, gå opp Junkerfjellet eller Keiservarden. Uansett hvor svær og fin park jeg har rett ved leiligheten i London er det fortsatt ikke det samme - og det beste kommer alltid til å være her i Bodø, med den fine naturen og den friske lufta. Og stillheten. Det er så fint! 

Nå er parkenhelga over også, og det har vært noen veldig flotte dager - til tross for at jeg tror at en del av oss forventet litt mer enn hvordan det ble. Sikkert fordi det er noe man ser fram til så lenge! Uansett - Karpe var uten tvil best! Så sykt bra. 

Til tross for at jeg dro hjem rimelig tidlig i går er jeg veldig trøtt og sliten nå, men straks blir det en tur på Keiservarden i solnedgangen, så en obligatorisk roadtrip med Mathilde. Er det en ting jeg virkelig savner så er det å bare kunne kjøre på kveldene med høy musikk. Det og den fine naturen. Helt perfekt for meg å komme hit for å få en pause og slappe litt av - alt er så rolig, trygt og stille. 

// Every time I come back home I always go outside and up the mountain just hours after I land. It's one of the things I miss the most - it's so calm, quiet and beautiful. No matter how big and nice the park that I've got right next to my place in London is - you can't compare it to this place. 

The festival days are over now, and these two days before going back I'll spend relaxing and spending time with the ones I've missed. It's perfect coming back home just to have a break from everything and relax.

Even though I'm really tired right now I'm gonna go for a hike in the sunset (can't be home without doing that at least once), and then going for a roadtrip with Mathilde. If there's one thing I miss like crazy it's being able to go for late night drives with loud music. 


kommentarer: 1KLAR TIL Å KOMME HJEM

 • Skrevet 12.08.2016
 • Klokken 09:44Fin eller?? She loves me really


Processed with VSCOcam with b5 preset

Tror dere det er noen som er klar for å reise hjem? Ah, jeg gleder meg sånn. Ikke bare til å se alle, være hjemme, sove i senga mi - men også til Parkenfestivalen! Åh. Og selvfølgelig til å kjøre bil! Må vel fortsatt kunne huske hvordan man gjør det, eller? Haha. 

Jeg reiser altså hjem neste torsdag og reiser tilbake til London den 23. Det blir garantert noen veldig veldig fine dager! 

// Someone's soooo ready to go home now. Ah, I actually can't wait. Not just to be home, sleep in my own bed, see everyone - but also because everyone is going to Parkenfestivalen! It's a festival that's back home every year, and the whole city basically comes together. It's amazing. 

I'm leaving on Thursday and coming back to London next Tuesday. It's gonna be some great days for sure! 


kommentarer: 0LONDON

 • Skrevet 05.07.2016
 • Klokken 14:47

Tilbake i London! Det var faktisk veldig godt å komme hjem igjen - i tillegg er det sommer for fullt her, og det gjør meg så glad! Hadde vært litt bedre hvis jeg hadde unngått å bli syk siste tiden i Amsterdam - å være forkjøla på sommeren er noe av det verste... Formen er allerede litt bedre enn det den var i går - så jeg tror heldigvis det er noe som går veldig fort over. Nå skal vi komme oss ut og nyte finværet - og denne flotte byen ♥ 

// Feels good to be back in London, especially when it actually feels like summer for once. Could've been better if I didn't get sick the last days in Amsterdam - having fever and a cold during the summer is one of the worst things... Feeling better than yesterday, so hopefully it's just a cold and nothing more. Got more pictures from Amsterdam to show you guys that I'll post sooon! 


kommentarer: 2SNAPSHOTS FROM YESTERDAY IN AMSTERDAM

 • Skrevet 03.07.2016
 • Klokken 13:16

I går dro vi til Vondelpark og var der i noen timer. Vi spiste god mat, drakk vin, hørte på musikk og hadde det egentlig bare veldig fint! Jeg liker meg veldig godt her - spesielt nå som været har blitt en del bedre. I dag skal vi gjøre som i går - bare ta dagen som den kommer, gå å vandre, spise god mat og gjøre det vi føler for. 

Ellers kan dere sikkert se på bildene at håret mitt ser annerledes ut. Det er selvfølgelig på grunn av at frisøren gjorde en feil og det endte opp med at hun måtte farge etterveksten to ganger - som igjen førte til nesten svart hår på toppen og mer mørkebrunt i lengdene. Jeg tror faktisk jeg liker det som det er nå, det at det ikke er i helt samme farge. Samtidig er jeg ikke helt sikker - burde jeg la det være sånn, eller farge alt i samme farge som etterveksten (nesten svart)? Let me know what you think! 

// Yesterday we went to Vondelpark and stayed there for hours. We had good food, wine, music and it was really just a great day. I really like it here - especially now that the weather is a lot better. Today we're just gonna do the same as yesterday - whatever we feel like. The sun is out so we're gonna get going now - hope you're all having a great day!


kommentarer: 2FIRST DAY

 • Skrevet 01.07.2016
 • Klokken 13:38Amsterdam så langt; fantastisk! Været kunne ha vært bedre, men det er såå fint her! Spesielt når det blir mørkt og du er ved kanalene. Det er veldig slik som jeg har sett for meg, med sykler overalt og kanal etter kanal. Vi dro inn til sentrum litt sent i går, så vi har enda veldig mye å få sett!

Akkurat nå er vi på hotellet, som jeg forresten elsker, og jeg tenkte jeg bare skulle oppdatere dere litt før vi drar ut og starter dagen ordentlig. Her ser dere forresten litt av hvordan det ser ut på kveldene - så fint!

// Amsterdam so far; amazing! The weather could've been better, but everything else is so nice so it doesn't really matter. It's a lot like I imagined it would be, with bikes and canals everywhere. We went out a bit late yesterday, so we still got so much left to see! 

Right now we're at the hotel, which I love by the way, and we're just about to leave and have some lunch. Here you can see how nice it in the evening by the canals as well! So pretty.


kommentarer: 4AMSTERDAM NESTE!

 • Skrevet 30.06.2016
 • Klokken 09:16Noen bilder fra de siste dagene! Så godt å ha mamma her igjen. På tirsdag dro vi rett ut for å spise veggis burger, og i går fikk vi tid til litt shopping før jeg måtte til frisøren - og så på jobb. Frisøren klarte selvfølgelig å farge etterveksten min rød istedenfor mørkebrun først (for andre gang!!), så da ble jeg sittende i 2 og en halv time for å bare farge etterveksten! Så dere - aldri gå til Toni & Guy i Hammersmith, de har elendig service og kan virkelig ikke jobben sin.

Ellers har de siste to dagene vært veldig fine, og vi er så klare for å dra til Amsterdam nå! Jeg har faktisk ikke pakket enda heller, og flyet går om noen timer - så jeg må nesten sette i gang. Blogges i Amsterdam! 

// Some snapshots from the last couple of days. Went to the hairdresser yesterday by the way - and a little tip - never go to Toni & Guy in Hammersmith. They messed up my hair for the second time - and I had to be there for almost three hours just to dye my roots. They don't know what customer service is and can't do their job properly. 

Other than that everything's been good - and I'm so ready to go to Amsterdam now! Haven't even packed yet, and our plane leaves in a couple of hours - so I need to get going! 


kommentarer: 0UPDATE FROM LONDON!

 • Skrevet 16.02.2016
 • Klokken 16:10

Processed with VSCOcam with p5 preset

Akkurat nå sitter jeg på mitt favoritt-lunsjsted (som jeg har klart å få etter en og en halv dag) her i London. Stedet heter Vantra og serverer masse god vegansk mat - i tillegg til smoothies, milkshakes og juices. I tillegg er det nett så da kan jeg oppdatere bloggen, lese mail osv når jeg er her også. Jeg har egentlig nett på hotellet, men det er så dårlig at jeg bare blir irritert når jeg skal prøve å få det til å funke. Passer veldig bra å kunne komme hit sånn midt på dagen da - det kommer jeg nok til å gjøre ofte! 

Reisen hit var forresten utrolig lang - flyet mitt ble selvfølgelig forsinka så jeg kom ikke frem til hotellet mitt før i 3-4 tiden på natta. I tillegg klarte jeg å smelle hodet mitt helt sinnsykt hardt i betongveggen da jeg endelig hadde lagt meg i hotellsenga - og dermed gikk jeg rundt med konstant hodepine i går, haha... Jeg var faktisk litt redd for å legge meg å sove etter at det skjedde i tilfelle jeg ikke skulle våkne igjen... Har lest at noe slikt har skjedd før, og da tenkte jeg selvfølgelig at det kom til å skje med meg også. Det gikk bra da, som dere sikkert skjønner. 

Nå skal jeg snart komme meg ut igjen og få unnagjort litt flere ærender her - og helt til slutt blir det Whole Foods. Dro dit for første gang i går kveld og jeg ble så overrasket over hvor bra det var, og ikke minst hvor stort utvalg de hadde! Flere etasjer med så masse godt og så mye forskjellig! Anbefales virkelig å dra dit hvis du er i London!

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset

(Lover at det smaker bedre enn det ser ut:-))

// Right now I'm at my favorite lunch place (already managed to get that after one and a half day here) called Vantra. There's so much good vegan food here! And I also have wifi so I can update my blog, read emails and so on, so thats great! 

It actually took so long for me to get to London, my flight was delayed so I didn't arrive at my hotel until 3 or 4 in the morning. I also managed to bump my head in the concrete wall at my hotel room so I was walking around with a bad headache all day yesterday. After it happened I was afraid I wouldn't wake up if I went back to sleep because it hurt so bad - I always assume the worst... It went ok though as you probably have noticed by now, haha. 

Now I'm gonna go out again and get some errands done - and Whole Foods will be my last stop before my hotel. I went there for the first time ever yesterday and really loved it! I strongly recommend it if you are in London! Or any other city where they have it. 


kommentarer: 0SISTE KVELDEN HJEMME

 • Skrevet 13.02.2016
 • Klokken 23:19

Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset

Noe av det kjedeligste med reising er uten tvil å pakke... Jeg finner med en gang så mye annet jeg heller vil gjøre. Det tar to sek. før jeg har hele klesskapet på gulvet og gir litt opp. Som dere sikkert kan se. Det gikk fint til slutt da, og nå er jeg helt klar til å reise i morgen! Gleder meg!!

Den siste kvelden her hjemme bruker jeg med Mathilde - vi har akkurat spist falafel og skal finne på et eller annet så snart jeg har lagt bort macen. Håper dere har en fin lørdagskveld ♥

// My Saturday... The most boring thing about traveling has to be packing all my clothes... It takes about two seconds before my whole closet in on the floor and I start giving up. I'm finally done though, and now I'm ready for tomorrow!

The last night at home I'm spending with Mathilde - we just ate falafel and now we're gonna find out what to do for the rest of the night as soon as I close my mac. Hope you're having a great Saturday ♥


kommentarer: 2SISTE BILDEDRYSS FRA GRAN CANARIA (2)

 • Skrevet 11.01.2016
 • Klokken 23:05

Del 2.

// Last snapshots from Gran Canaria - part 2.


kommentarer: 0BY THE POOL

 • Skrevet 06.01.2016
 • Klokken 04:23

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset
DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset
DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

Bilder fra den siste dagen ved bassenget... Ikke klar for kulden hjemme i Norge, men likevel godt å være hjemme en liten stund før neste reise starter!

// Photos from the last day by the pool... Not ready for the cold back home in Norway, but it's gonna be good to be home for a little while before next journey starts!


kommentarer: 1BRAIDS

 • Skrevet 04.01.2016
 • Klokken 22:39

Hva er bedre enn sol, strand og hav? Tenk å bare kunne ta på seg en bikini,  jogge langs stranda og svømme - når som helst? En ting jeg er helt sikker på er at jeg vil kjøpe meg et hus ved stranda en dag. Hvor vet jeg ikke, men det finner jeg nok ut etterhvert som jeg får opplevd flere land og flere fine steder. Jeg trives så godt i varmen og det er uten tvil der jeg er lykkeligst. 

// 100% sure I need to get a house by the beach someday... Nothing would be better. Being able to spend the day in a bikini, go for a run on the beach and take a swim whenever you want - what more can you ask for? 


kommentarer: 1WILD DOLPHINS

 • Skrevet 03.01.2016
 • Klokken 22:33

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Så gøy å få sett delfiner på så nært hold! De hoppet rett foran båten, svømte under og dukket opp igjen rett ved oss. Det ble vanskelig å få tatt gode bilder, men dere får se det mye bedre på en film som kommer til slutt - om hele ferien her! Såå glad for at vi bestemte oss for å gjøre det, og i morgen kommer det bilder fra en annen båttur - i ubåt! 

// So much fun to see dolphins today! They were jumping right in front of the boat, swimming underneath it and coming up again right in front of us. It was difficult to take good photos, but you'll get to see it a lot better when I'm posting the video from my trip! I'm so happy that we decided to do this today, and tomorrow I'll be posting photos from a different boat trip - in a submarine boat! 

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset


kommentarer: 1DAY TRIP TO MOGAN

 • Skrevet 02.01.2016
 • Klokken 20:36

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

For en fin og koselig plass! Vi tok båten inn til Mogan for noen dager siden og var der hele dagen. Vi gikk rundt i de små gatene og brukte flere timer på stranda. Det eneste negativet var at både mamma og jeg var alt for sultne da vi gikk for å finne en fin plass å spise, så vi gikk for noe av det første vi så, og det var ikke et lurt valg... Forventet helt ærlig å bli matforgiftet etterpå. Vi så at det var noe kinesisk og tenkte med en gang at det kom til å være et godt og ordentlig sted, men nei... Vi har vært heldig alle andre gangene da og bare spist veldig god mat, så vi overlever, men kjipt var det!

Synes det er morsomt å oppleve litt mer enn bare stranda og utelivet når jeg er her nede (selv om det er bra det også, haha), så det var en fin tur! I morgen blir det mest sannsynlig en tur med båt for å se på ville delfiner! Åh, det hadde vært fantastisk!!

// Such a nice and cosy place! We took the boat to Mogan a couple days ago and stayed there for the entire day. We walked around in the small, cute streets and spent hours on the beach. The only negative thing was that my mom and me were way too hungry when we decided to find a place to eat lunch, and went for one of the first restaurants that we saw, and that wasn't a very good idea... Honestly I expected to be food poisoned afterwards. We just saw that it was something chinese and immediately thought it would be good, but no... We have been lucky all the other times though and only ended up on great restaurants, but still - it sucks when that happens. 

I think its fun to experience more than just the beach and the nightlife here (even though that's pretty good too), so it was nice to take a trip to Mogan for a day! Tomorrow we're most likely going on a boat trip to see wild dolphins! That would be so amazing!


kommentarer: 1HAPPY NEW YEAR

 • Skrevet 31.12.2015
 • Klokken 21:16

Vi skal straks dra ut å spise og så dra videre ut, så jeg ville egentlig bare ønske dere et godt nyttår ♥ Gleder meg til alle opplevelsene som kommer i det nye året. 

// We are on our way out for dinner and then going for drinks, but I just wanted to wish you all a Happy New Year ♥ I can't wait for all the new experiences that's coming in the new year. kommentarer: 1FAVORITE PLACE

 • Skrevet 30.12.2015
 • Klokken 22:13

Processed with VSCOcam with g3 preset
Processed with VSCOcam with b1 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with b5 preset

Kunne ikke ha valgt en annen plass å avslutte 2015 og starte 2016 på. Har det fantastisk! Jeg filmer til en video som kommer senere, også lover jeg å oppdatere med flere bilder så snart jeg får tid! Jeg har forresten prøvd å laste opp videoen fra Athen på Youtube, men det tar alt for lang tid med nettet fra hotellet, så den kommer med en gang jeg er hjemme! Håper dere har det fint!

// Could not have chosen a different or better place to end 2015 and start the new year 2016. I'm having an amazing time! I'm making a video from my trip (as always) that I will post when i get home. My video from Athens is ready btw, but it takes forever to upload it to Youtube with the internet from the hotel, so I'll post it as soon as I'm home! I'll update you with more photos as soon as I have more time! Hope you're all well! 


kommentarer: 3PICTURES FROM TODAY

 • Skrevet 28.12.2015
 • Klokken 20:43

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

Noen bilder fra dagen i dag! Vi dro til Puerto Rico og brukte dagen på stranda der. Jeg elsker de rolige dagene her med sol, varme og god mat. Nå sitter vi på verandaen, prater, hører på musikk og skal dra ut senere i kveld! Håper dere har det fint!

// Some pictures from today! We went to Puerto Rico and spent the day on the beach. I love the calm days here with sun and great food. Now we're sitting outside on the balcony, talking, listening to music and later we're going out! Hope you're all well! 


kommentarer: 4SOME SNAPSHOTS

 • Skrevet 27.12.2015
 • Klokken 21:14

Some snapshots from the last days here at Gran Canaria. I love it here and I'm trying to enjoy every second!


kommentarer: 2SATURDAY PLANS

 • Skrevet 26.12.2015
 • Klokken 11:00

Processed with VSCOcam with m3 preset

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra en joggetur og vi skal straks dra tilbake til standa og bruke mesteparten av dagen der! Jeg elsker å trene ute når jeg er her, det er tusen ganger bedre enn hjemme i kalde Norge. Utnytter det mens jeg kan!

Senere i kveld blir det ut! Det blir garantert en morsom kveld, haha. Nå skal jeg hoppe i bikinien så vi kan gå ned til stranda. Ha en fin lørdag!

// I just got back from a morning run and we're very soon going back to the beach to spend the day there. I love working out outside in the heat, it's so much better running here than back home in cold Norway. Enjoying it while I can!

Later tonight we're going out! It's gonna be fun, no doubt about it, haha. Now I'm gonna put my bikini on so we can walk to the beach! Have a great Saturday!

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset


kommentarer: 2A DAY AT THE BEACH

 • Skrevet 25.12.2015
 • Klokken 22:07

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset


kommentarer: 0CHRISTMAS!

 • Skrevet 24.12.2015
 • Klokken 23:37


Processed with VSCOcam with c1 preset

Har hatt en fantastisk fin start på ferien her borte! Til tross for veldig lite søvn og at jeg nesten holder på å sovne av når jeg skriver dette så har alt vært utrolig bra. Jeg la meg ikke før i sånn 3-4 tiden i går natt siden jeg bestemte meg for å starte å pakke ut da vi endelig kom fram... Haha, typisk meg, men jeg var glad for det i dag! Dagen har vi brukt på å ligge ved bassenget, gå å se litt i området og dra ut for å spise. Det ble indisk, og til tross for at det er julaften i dag savnet jeg ikke julemat i det hele tatt. Jeg ville valgt alt dette gang på gang over julaften hjemme i Norge. 

I morgen er planen å dra ned til stranda! Jeg har det altså veldig fint!! Håper dere har hatt en fin julaften og at jula er en fin tid for dere, vet at det ikke er sånn for alle...♥ God jul!

// I've had such an amazing first day here! We spent the day sunbathing by the pool, walking around in the area and going out for dinner. Even though it's Christmas Eve today I didn't miss Christmas food at all. No doubt that I like being here more than celebrating Christmas back home in Norway.

Tomorrow we're going to the beach! So far I love it here and I'm really enjoying just relaxing and taking it easy. I hope you've all had a nice Christmas Eve and that Christmas is a holiday you can enjoy. I know it's not like that for everyone...♥ Merry Christmas! 


kommentarer: 0HJEMME

 • Skrevet 20.12.2015
 • Klokken 15:41

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with c1 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with b1 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with c1 preset

Jeg har vært hjemme i ca to dager, og som alltid føles det ut som om jeg allerede har vært her mye lengre. Alt blir som før med en gang og ingenting har endret seg. Det er noe av det som er så bra med å komme hjem da. Jeg har iallefall hatt det veldig fint den lille stunden jeg har vært hjemme og har egentlig gjort noe hele tiden. Kommer ikke over hvor godt det var å legge meg i senga mi på fredagskvelden! Det må helt klart være noe av det beste med å komme hjem etter en stund borte.

I går dro jeg ut og hadde det veeldig fint, det var koselig å møte alle her hjemme igjen! Det eneste kjipe er at Mathilde ikke er hjemme nå som jeg er det, og jeg drar på onsdag når hun kommer hjem. Litt rart å komme hjem når en av de personene du forbinder med "hjem" ikke er her, men snart gjenforenes vi ;-)

Akkurat nå nyter jeg å være hjemme, ligge i senga mi, spise god mat og ha mamma og venner i nærheten <3 Det er fint å være hjemme! Selv om det bare er to dager til jeg setter meg på et fly igjen, men denne gangen blir det ferie! Åh, det blir så bra.

// It already feels like I've been home for a while, even though I just got back on Friday. Since I got home I've been busy and it's been so nice to catch up with friends and sleep in my own bed! That has to be one of the best things about coming home after traveling. The only thing I don't like is that my best friend isn't home when I am, and when she is I'm not... It's strange coming home when one of the persons you associate with "home" isn't here. But soon we'll be reunited ;-) Right now I'm just enjoying being home, sleeping in my own bed, eating good food and having my mom and friends close by. It's good to be home! Even though it's only two days until I'm leaving again, but this time it's for vacation! Can't wait!


kommentarer: 0READY TO LEAVE

 • Skrevet 18.12.2015
 • Klokken 07:26

For Be You Greece

De to siste dagene har vært helt annerledes enn planlagt, og plutselig ble det sånn at jeg jobbet hele dagen i går også. Alt har egentlig bare gått i ett, men nå har jeg endelig fått pakket ferdig og er klar til å reise hjem! Jeg har mange bilder å vise og mer å skrive, men det kommer så fort jeg er tilbake i Norge! Lander i 7-tiden i kveld så jeg får hele fredagskvelden hjemme. Perfekt! 

Håper dere får en super fredag ♥

// I was wrong when I told you my last job was on Wednesday, because I ended up working all day yesterday as well. These last days has gone by so quickly and now I've finally finished my packing and I'm ready to go home! I have photos to post and stuff to write for you, but I'll update you when I'm back home in Norway! 

Hope you'll have a great Friday ♥


kommentarer: 1LAST SATURDAY IN ATHENS

 • Skrevet 12.12.2015
 • Klokken 16:26

Nå er jeg egentlig på tur ut for å spise på Avocado (as usual), mest sannsynlig siste gangen vi spiser der borte før vi reiser hjem... Vi har allerede planlagt at vi skal bestille take away siste kvelden da, haha... Ellers gleder jeg meg masse til å komme hjem nå! Den siste uka kommer til å gå til sakte siden det er veldig lite med castinger osv, men forhåpentligvis får jeg noen testshoots og da er jeg fornøyd!

Det blir iallefall en fin siste lørdag her i Athen ♥ 

// I'm actually on my way out to Avocado, it's probably the last time we'll eat there before leaving... We have already planned to order take away the last night though, haha... I'm really looking forward to going home now!! The last week here is probably going to pass very slowly because there's not many castings, but hopefully I'll get a couple of testshoots! 

The last Saturday in Athens is for sure going to be a good one ♥

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

 


kommentarer: 0