CC Cream

  • Skrevet 14.12.2014
  • Klokken 20:02

Her om dagen fikk jeg en pakke med noen produkter på NIVEA. En av disse var NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Colour Correction Cream (med SPF 15). Den utjevner hudtonen og korrigerer uregelmessigheter.

Jeg har selvfølgelig ikke noe behov for Anti-Wrinkle produkter, men denne er veldig nyttig på andre områder også. Til hverdagen bruker jeg ikke så ofte sminke, og jeg synes det er veldig greit med noe "lett" som ikke legger seg som et lag på huden. CC Creamen legger seg veldig naturlig. Det ser nesten ikke ut som om du har på deg sminke, og huden ser veldig fin ut. 

Sponset produkt - ærlige meninger.

Ellers har det blitt lite oppdateringer i helga, og det beklager jeg! På torsdagskvelden skjedde det et eller annet, og plutselig fikk jeg veldig vondt i ryggen. På fredagsmorgen kunne jeg nesten ikke gå og måtte bare ligge på gulvet mesteparten av dagen med teppe og pute, haha. Heldigvis er det ikke så veldig langvarig og jeg begynner å bli bedre nå. Smerten er ikke helt borte, det blir ekstra vondt når jeg skal bøye meg, men til i morgen tror jeg det så og si er helt borte. Det verste med å ha ondt i ryggen må være at hele kroppen blir påvirket. Det blir så lite du kan gjøre.Derfor har det automatisk blitt tatt lite bilder de siste dagene, men det kommer i morgen! Håper dere har hatt noen fine dager!


kommentarer: 0Lip Butter - NIVEA

  • Skrevet 08.11.2014
  • Klokken 18:30

I dag fikk jeg en pakke i posten, og det er alltid like hyggelig. Denne gangen var den fra NIVEA og et av produktene som befant seg i pakken var den nye Blueberry Blush med blåbærduft. Jeg er allerede en fan av Vanilla & Macadamia Lip Butter som jeg har kjøpt en del ganger tidligere. Synes det er så ubehagelig med tørre lepper, og fint er det heller ikke, så derfor har jeg nesten alltid noe på de for å gi de fuktighet og her er NIVEA's Lip Butter perfekt.Det som er ekstra positivt med disse er at de alle lukter veldig godt. Jeg elsker lukten av blåbær og den kjenner du godt når du bruker Blueberry Blush. I likhet med de andre typene er den laget med sheasmør og mandelolje som smelter på leppene. 

Fikk helt klart en ny favoritt som kommer til å bli brukt mye framover!

Sponset produkt - ærlige meninger.


kommentarer: 1hits