hits


TODAY IN OSLO

 • Skrevet 10.03.2017
 • Klokken 17:39



Dagens outfit! Så godt å våkne til sol og fint vær her, til tross for at det ikke kan sammenlignes med Thailand da. Kan faktisk ikke huske sist jeg var i Oslo og ikke bare på Gardermoen for å reise videre - men det er veldig godt å være tilbake! I dag dro jeg som sagt til frisøren og har endelig fått tilbake hårfargen jeg trives best i. Bildene ovenfor har blitt tatt før jeg dro dit just so you know. 

Ellers har jeg og Martine laget videoblogget i dag, og det eneste jeg kan si er - gled dere! Haha, den siste... Vi skal få redigert de ferdig så snart som mulig. Jeg er snart ferdig med den fra Thailand også - så den kommer i løpet av de neste dagene! 

Nå skal vi bare slappe av - så tar vi kanskje en tur ut når Mathilde kommer i kveld!

// Today's outfit! So nice waking up to sunshine here in Oslo as well, even though you can't compare it to Thailand. I actually can't remember the last time I went in to Oslo and didn't just stay at the airport for a stopover. Feels good being back! As I mentioned earlier I went to the hairdresser today and fixed my colour. (Photos was taken before that). 

Other than we've been filming videoblogs today - and the last one, haha woow... We will edit them asap and post them soon! I'll be finishing the video from Thailand very soon as well, so stay tuned for that one!


kommentarer: 0



LILLA ROSA

 • Skrevet 18.11.2016
 • Klokken 23:33

Photo: Florian Gurtner


kommentarer: 3



DENIM + WHITE

 • Skrevet 12.11.2016
 • Klokken 01:11

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Dagens antrekk. Har akkurat vært på kino og spist pizza, og det var helt perfekt etter en ganske lang natt med lite søvn. Nå skal jeg finne fram litt ting jeg trenger til shooten i morgen, så skal jeg komme meg i seng! Tidlig start i morgen så trenger all søvn jeg kan få. Skal få tatt bts bilder til dere også!

//  Today's outfit. Just came back home after going out to watch a movie and pizza. Such a nice day and very much needed after a long night with barely any sleep. Now I'm gonna find some stuff I need for my shoot tomorrow, and then I'll go to bed. Need all the sleep I can get - starting early tomorrow! I'll remember to take some bts pictures for you guys as well.


kommentarer: 0



SHADES OF BLUE

 • Skrevet 08.11.2016
 • Klokken 00:11

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with b5 preset
 


kommentarer: 0



BABY BLUE BOMBER JACKET

 • Skrevet 13.10.2016
 • Klokken 20:01

Får aldri nok av denne fargen! Uheldigvis kan jeg ikke bruke denne som jakke akkurat nå, ettersom høsten helt klart kommet til London. Helt rart hvor fort det gikk fra å være sommer til nesten vinter... Heldigvis er sola her fortsatt og varmer en gang i blant. 

Ellers har det plutselig blitt mer stress enn planlagt. Jeg tenker å skrive mer om det senere, men enkelt forklart så skal jeg flytte igjen! Før denne måneden er over faktisk. Mye å tenke på helt plutselig, men jeg vet at det klarer jeg helt fint! 

I dag har jeg hatt fri, og jeg har faktisk tatt meg tid til å sove. Dere aner ikke hvor godt det var. Så sliten at jeg ikke klarte å holde øynene oppe lengre enn et sekund etter at jeg la meg i senga. Så nå føler jeg meg en smule mer opplagt, og skal sette i gang med å se på litt steder jeg kan besøke for å se på - for så å legge meg tidlig. I morgen er det helg, så det beste er nok å være så opplagt som mulig! 

// I'll never get enough of this colour! Can't really wear it as a jacket right now, because autumn is definitely here. Crazy how summer suddenly disappeared. Other than that it's a bit more stress these days than planned. I guess I'm moving again! Basically need to find a place before November. A lot to think about all of a sudden, but I'll be fine. I'll keep you updated and tell you more about it later. Now I'll keep enjoying my day off resting, I just realised today how much I needed it. 


kommentarer: 1



SILVER & BLUE

 • Skrevet 06.10.2016
 • Klokken 14:32


kommentarer: 1



YESTERDAY'S OUTFIT

 • Skrevet 04.10.2016
 • Klokken 08:50

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Noen outfit bilder fra i går. Kan vel si at ting ikke har blitt helt som planlagt - jeg har blitt syk... Skikkelig forkjøla og jeg hater det. Sånn går det vel når man glemmer at oktober og London nødvendigvis ikke betyr at man kan gå i skjørt og kjole hele dagen uten å bli syk... Ikke minst å vandre ute på natterstid uten jakke. Verdt det kan jeg si at det har vært da! Formen blir forhåpentligvis bedre snarest. Jeg har uansett ikke tid til å være syk nå, så inntil da later jeg bare som jeg er frisk. God plan? Kanskje ikke, men det er det eneste som funker for meg akkurat nå. 

// Yesterday's outfit. Can't say things have gone as planned, I'm sick with cold or the flu or whatever it is. All I know is that it's making me feel like shit and I hate it. I guess that's what happens when you forget that October and London doesn't mean it's still fine to walk around in skirts and dresses without anything else, especially at night... Been worth it though, but starting to realise I need to remember to wear more clothes when I'm going out or just basically going anywhere... Hopefully I'll get better as soon as possible. I don't have time to be ill now, so until I'm better I'll just pretend I'm not sick and everything's hopefully gonna be fine. Good plan? Maybe not, but it's the only thing that works for me right now. 


kommentarer: 2



THAT GREEN DRESS

 • Skrevet 27.08.2016
 • Klokken 10:32

Processed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 2



LAST DAYS OF SUMMER

 • Skrevet 25.08.2016
 • Klokken 19:44


kommentarer: 1



CASUAL x ADIDAS x JEANS

 • Skrevet 01.08.2016
 • Klokken 09:32


kommentarer: 2



ADIDAS ORIGINALS

 • Skrevet 28.07.2016
 • Klokken 01:20

Processed with VSCO with c1 preset


kommentarer: 4



MEG - JOURNALIST?

 • Skrevet 23.07.2016
 • Klokken 19:21

Noen bilder fra torsdag før vi dro ut! Elsker enkle plagg og outfits som dette - det er alltid de små detaljene som gjør et antrekk ekstra fint. 

Nå ligger vi her på tidenes varmeste rom (føles seriøst som jeg er i Spania og ikke London), og skal komme oss på butikken, kjøpe vin og gjøre oss klar for å dra ut! Det blir en rolig kveld for min del ettersom jeg har et jobbintervju i morgen - og må være opplagt til det. Neste uke er nemlig siste uken min i Miss Selfridge, og jeg kjenner at det er på tide med noe forandring. De som kjenner meg vet hvor fort jeg blir rastløs og trenger noe nytt - og jeg har allerede noen gode muligheter til å gjøre noe jeg har mer interesse for, så vi får se! 

I tillegg har jeg forresten fått internship som journalist i et magasin, så det er også veldig spennende! Spesielt når jeg alltid har elsket å skrive. I dag kom faktisk min første artikkel ut - og den kan dere lese her

// Always the small details that completes any outfit.  

I'm with Amy and Mathilde - we're soon going to go get some wine and start getting ready for the night. Need to be up really early tomorrow so probably gonna take it very easy. Anyways - so many changes happening right now - I'm moving, getting a new job and also got an internship with a magazine as a journalist for them. Exciting for me since I've always loved writing! My first article was just posted and you can read it here!


kommentarer: 2



BLACK & BLUE

 • Skrevet 13.07.2016
 • Klokken 15:33


kommentarer: 9



DENIM SHORTS

 • Skrevet 07.07.2016
 • Klokken 10:36

Shorts fra Zara. Da jeg flyttet til London tok jeg ikke med meg en eneste shorts, så det var vel egentlig på tide å få kjøpt seg en nå. Jeg digger at det er såpass sterk blåfarge, og at den faktisk dekker rumpa når jeg går (ser kanskje ikke helt sånn ut på bildene, men jeg skylder på poseringa). 

Nå har vi akkurat spist frokost, og jeg skal begynne å ordne meg - før vi drar til Camden Market!

// Denim shorts from Zara. When I moved to London I didn't bring any shorts at all, so now that the summer's here I feel like I definitely need a couple. Love the blue colour in this one, and that it actually covers my bum, haha (might not look like that in some pictures, but I'm blaming the pose). Now I need to get ready - and then we're going to Camden Market! 


kommentarer: 4



BLUE BABY

 • Skrevet 06.07.2016
 • Klokken 15:43

Processed with VSCO with c1 preset

Fra dagen i går! Jeg elsker denne blåfargen - og som dere ser har jeg skaffet meg nye hvite sko, men jeg håper bare at jeg klarer å holde de slik en stund... Det er nærmest umulig for meg, haha... Uansett - i dag er det tilbake til jobb etter en veldig fin ferie, og det blir godt å se alle igjen. I morgen er planen å dra til Camden Market, og som jeg nevnte tidligere elsker jeg å dra på marked her i London! Det er så masse å se, kjøpe, spise - dere skjønner greia. Skal ta masse bilder! 

// I love this blue colour and I hate that white shoes never stay white... I'll give it two weeks... Hope you're having a great day!


kommentarer: 4



GREEN DRESS X DENIM JACKET

 • Skrevet 04.07.2016
 • Klokken 11:36


kommentarer: 1



YESTERDAY'S OUTFIT

 • Skrevet 29.06.2016
 • Klokken 09:10


kommentarer: 5



FROM TUESDAY

 • Skrevet 23.06.2016
 • Klokken 16:18



Noen bilder fra tirsdagskvelden før vi dro ut! Kvelden ble ikke helt som planlagt, men det endte likevel opp med å bli en morsom natt! Elsker forresten det blå skjørtet - har tatt bilder i det før, men hadde ikke brukt det før på tirsdag. Til tross for at det er veldig tettsittende er det så behagelig på grunn av stretch. Jeg vil alltid velge litt lengre og tettsittende skjørt fremfor superkorte skjørt som bare går lengre og lengre opp i løpet av kvelden. 

// Some pictures from Tuesday night before going out! The night didn't turn out exactly as planned, but it still ended up being a fun night! I love this blue skirt by the way. I'll always choose longer and more fitting skirts over super short skirts that's eventually gonna show everything if you don't keep pulling it down throughout the night. I know the struggle and it's super annoying, haha. 


kommentarer: 0



FAV JUMPER

 • Skrevet 08.06.2016
 • Klokken 22:52

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Altså... Først og fremst må jeg beklage fraværet mitt - det har vært fantastisk vær og lange dager i parken, og hadde jeg bare ville vært overfladisk og uærlig kunne jeg sagt at det var grunnen, men jeg forteller dere heller mer i et senere innlegg! 

Uansett - jeg så denne genseren på jobb og fant fort ut at jeg måtte ha det! Den er fra Topshop og kunne ikke ha vært mer min stil. Typisk meg dro jeg for å prøve den på, så tenkte jeg å komme tilbake neste dag for å kjøpe den. Hadde de den i min størrelse da? Nei... Jeg må bare dra innom for å sjekke om de får den inn igjen. Det er et sånt plagg jeg virkelig føler at jeg trenger i garderoben! 

Ellers har dagen i dag vært litt tung - jeg er syk og har brukt mesteparten av timene til å sove. Rar følelse når man aldri klarer å kjenne seg uthvilt. Jeg vet heldigvis allerede nå at morgendagen blir mye bedre, så jeg skal love å komme sterkere tilbake med bloggen nå! Gjerne kom med forslag til hva dere vil se mer av her, så hjelper dere ekstra mye med motivasjonen min!

// Sorry for not being able to update here lately, but I'll tell you more about that later - promise! Just wanted to show you this jumper, which I neeed in my closet. Just my luck that they don't have my size right now, but I'll just have to check if they get it in again. Let me know what you want to see more of in here, because that will help a lot on my motivation as well! 


kommentarer: 1



BABY PINK & BLACK

 • Skrevet 03.06.2016
 • Klokken 22:48

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Fikk tatt noen outfitbilder før jobb i går - så her har dere gårsdagens antrekk. Møtte Sunny før jobb for å ta en kaffe og prate, like koselig som alltid! Det kommer til å bli så kjipt å ikke kunne gjøre slike ting sammen nå som hun reiser hjem igjen... 

Nå skal jeg snart komme meg bortover til jobb igjen - før det blir pizza med jentene i kveld etterfulgt av noen drinker! Fin fredag ♥

// Yesterday's outfit! Met with Sunny before work for some coffee - just as nice as always. I hate that she's going home so soon! Gonna miss just doing stuff like that when she's left. I'm soon going to work again, and later tonight it'll be pizza with the girls followed by some drinks! That's a good Friday 


kommentarer: 0



THE GREEN ONE

 • Skrevet 24.05.2016
 • Klokken 21:31

En av de fineste kjolene jeg har, og likevel har jeg bare brukt den en gang tidligere! Tror også det er det eneste grønne plagget jeg har i garderoben min - i hvert fall her i London, til tross for at jeg elsker denne fargen! Skal helt klart være flinkere til å bruke den fremover. Så glad for at sommeren endelig er her! 

Nå skal jeg møte Sunniva og Amalie for drinks! Har jeg nevnt hvor mye jeg elsker London? Åh.

// One of my favorite dresses actually, even though I've only worn it once before. I also think it's the only green garment I have in my wardrobe - at least here in London. Need to wear this colour more often - it's so pretty! Also need to wear this dress so much more now that the summer's finally here in London. 

Gonna go out for drinks now! Have I mentioned how much I love London? Ah.


kommentarer: 4



BOYFRIEND'S CLOTHES

 • Skrevet 21.05.2016
 • Klokken 23:38


Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Skulle jeg ha valgt en positiv ting som jeg vet hadde kommet med det å ha kjæreste, så hadde det uten tvil vært å kunne låne klær fra han hele tiden. Jeg elsker gutteklær og oversized plagg alt for mye. Spesielt når man bruker det med noe stramt, girly eller classy. Jeg elsker å blande forskjellige stiler og la det være en kontrast i det jeg har på meg. 

I dag er jeg zombie og skal være inne, ligge i senga, se på film og spise god mat. Akkurat i kveld må jeg innrømme er det den ultimate lørdagskvelden i mine øyne. Håper dere koser dere like mye som meg, hva enn dere gjør! 

// If I were to choose one good thing that I know would come with having a boyfriend - it would be that I could've borrowed his clothes allll the time. I love oversized clothes too much. Especially when I can mix it up with something really classy or girly. Just love when there's some kind of contrast in what I'm wearing. 

Today I feel like a zombie which means = only plans will be staying in, laying in bed, watching movies and eating good food! Tonight that's honestly the perfect Saturday evening in my eyes. So needed! Hope you're enjoying this Saturday as much as me, whatever you're doing! 


kommentarer: 1



BLACK LACE DRESS

 • Skrevet 18.05.2016
 • Klokken 13:06

Den perfekte kombinasjonen? Veldig enkel kjole, men med blonder blir den en gang mer spesiell og ikke minst - helt min stil. Jeg så den på jobb her om dagen, og visste at jeg måtte ha den med en gang! Jeg elsker enkle plagg som man kan bruke til det meste - man kan både gjøre det om til et casual antrekk eller et mer pyntet antrekk. Jeg liker ikke at det blir alt for enkelt eller kjedelig heller - derfor synes jeg detaljer er så viktig. Kjolen er fra Miss Selfridge som dere sikkert skjønner. Den sitter veldig fint på også, synes slike kjoler er finest når de er tettsittende. 

Ellers merker jeg hvor mye jeg prater og tenker engelsk nå, jeg måtte faktisk gå på google translate for å finne det norske ordet for "lace"... Haha, er det mulig. Har forresten fått tilsendt bilder av at det har snødd hjemme?! Synes litt synd i dere faktisk... Her er det varmt, og det har vært veldig fint de siste dagene, men akkurat nå regner det. Jeg skal i hvert fall komme meg ut på en joggetur før jeg drar videre på jobb! Så gøy med så stor respons på blogginnlegget til mamma forresten. Ante ikke at det skulle få så mye oppmerksomhet! 

// The perfect combination? Such a simple dress really, but with the lace it's at once more different and totally my style. I saw it at work the other day and knew I had to have it. I love simple dresses like this that you can wear with almost anything - making it a more casual outfit or more dressed up. It's all bout how you style it! The dress is from Miss Selfridge (obviously). 

I was gonna write the Norwegian word for lace above, but it ended up with me having to use google translate to remember what it was. Haha, wow... Talking and thinking too much in English these days. I'm also being sent pictures back home of it snowing?! That's crazy, haha... I feel sorry for them. Not that great here today because it's raining, but gonna go out for a run before work anyway! 


kommentarer: 3



LACE UP SHIRT

 • Skrevet 09.05.2016
 • Klokken 22:12


Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

 


kommentarer: 1



BACK IN LONDON

 • Skrevet 05.05.2016
 • Klokken 00:19

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Det enkle er ofte det beste - svart og hvitt kan aldri bli feil. Jeg kan heller ikke få nok av disse skoene. De går til alt, er behagelig og så fine! 

Det ble faktisk bare en hel dag hjemme i Bodø, og jeg kunne nok gjerne ha vært der et par dager til - men det var ikke så kjipt å komme "hjem" igjen her i London heller. Jeg merket at jeg hele tiden omtalte London som "hjemme" når jeg var i Bodø - så det er vel et ganske godt tegn?

Åh - som jeg trives her. 

// Less is more - you can never go wrong with a black & white outfit. Can't get enough of these shoes either. Love everything about them! 

I actually just stayed one whole day in Norway, and I could for sure have stayed a couple more - but it wasn't too bad to come back to London today either. I noticed that when I was in Norway I kept referring to London as "home" - so that has to be a good sign, right?


kommentarer: 3



BRAIDS x CHOKER x DENIM

 • Skrevet 04.05.2016
 • Klokken 00:03



På tide å pakke igjen - i morgen er det tilbake til London!

// Time to start packing again - tomorrow I'm going back to London! 


kommentarer: 2



TWO SIMPLE LOOKS - DENIM JACKET

 • Skrevet 21.04.2016
 • Klokken 21:20

Nøkkelord: komfortabel. Er ikke det alltid det viktigste da? En dongerijakke kan brukes til alt mulig, og jeg synes spesielt det kan være et veldig fint plagg å bruke hvis man vil gjøre et antrekk mer casual. 

Min favoritt. Det har nok mye å gjøre med skoene også, jeg elsker høye boots! Jeg prøvde å finne slike i London først, men da vi plutselig ikke hadde de på jobb lengre kunne jeg ikke finne de noen annen plass. Dermed bestilte jeg fra Nelly, men størrelsen var selvfølgelig ikke riktig... Forhåpentligvis får jeg de i riktig størrelse denne uka! 

Som dere kan tenke dere hadde antrekket med en gang sett ganske annerledes ut hvis jeg hadde byttet ut dongerijakka med en skinnjakke. Jeg liker at det blir mer casual, til tross for at jeg både har skjørt og høye boots. Noe jeg kunne gått i hver dag.




Her er også et typisk "meg"-antrekk, som jeg gjerne kunne gått i hver dag. Som dere ser har jeg også på meg jobb-genseren, så det er egentlig et vanlig outfit jeg går i til hverdags. Uansett - noen kule sko, skinny jeans, en stor hettejakke/genser med en dongerijakke og en kul caps/hatt kan ikke slå feil! 

Hva er deres favoritt? 


kommentarer: 2



BLUE SHADES

 • Skrevet 15.04.2016
 • Klokken 23:09

Nå har vi akkurat vært på butikken for å handle inn noe godt til i kveld, og vi skal straks sette på en film og slappe helt av resten av kvelden. Planen var egentlig å dra ut, men været er elendig og etter at vi begge to så og si sovnet på metroen etter nydelig pizza på FED by Water, fant vi ut at det eneste som fristet var å ligge under den varme dyna med noe godt og se film.

De neste dagene har vi planlagt masse, og jeg gleder meg til å dele bilder med dere etterhvert! Håper dere får en fin fredagskveld!

// The plans for tonight is actually just to relax with a movie and great food - it's the only thing that we felt we wanted to do tonight. We have lots of plans for the rest of the days, so I'm excited to show you guys photos! Hope you all are having a great evening!


kommentarer: 2



THAT LIGHT PINK VEST

 • Skrevet 14.04.2016
 • Klokken 15:47



kommentarer: 5



OVERSIZED PLAID SHIRT

 • Skrevet 10.04.2016
 • Klokken 00:23



Verdens mest behagelige outfit? Jeg elsker svære skjorter - enten for å bruke de med stramme jeans, som "kjole" eller rett og slett bare knyte de rundt livet. Et plagg jeg tror alle vil ha lurt av å ha i klesskapet! 

I dag er det lørdag (noe dere ikke visste hehe) og jeg skal ikke ut! Denne kroppen er sliten etter mange søvnløse netter. Det er selvfølgelig gøy, men det blir slitsomt i lengden når man har så mye å gjøre på dagtid også - så i dag trenger jeg en liten pause. I tillegg kommer Mathilde snart (på onsdag!) og da kommer vi ikke til å tenke på å slappe av en gang. Herregud det blir så bra! 

Nå sitter jeg i et rom med litt for mye rot og masse skolesaker rundt meg, så jeg skal faktisk sette i gang i å rydde opp og lese litt. Kan ikke beskrive godt nok hvor deilig det er å ha fri i morgen! Jeg skal til et marked med Caitlin og bare nyte dagen ♥ 

// Most comfortable outfit ever? I love oversized shirts - whether it's with skinny jeans, wearing it as a "dress" or just tying it around your waist. 

Today it's Saturday (like you didn't know) and I'm not going out! This body need to relax after too many sleepless nights. It's always fun, but in the long run I just end up feeling really tired cause I got so much stuff to do during the day as well - so today I'm just taking a break. Even though it doesn't feel like that since I'm studying haha... I need more hours in one day. Also my best friend is coming on Wednesday so I'm so excited for that! It's gonna be sooo great! 

Tomorrow I have the day off so I'm going to a marked with Caitlin and just enjoy the day ♥ 


kommentarer: 3



SOME OF MY FAVORITES

 • Skrevet 06.04.2016
 • Klokken 15:06


kommentarer: 1



FREEDOM

 • Skrevet 04.04.2016
 • Klokken 23:36


kommentarer: 1



PERFECTLY BLUE HEELS

 • Skrevet 31.03.2016
 • Klokken 15:15

Man kan vel aldri få nok blått? Jeg har faktisk hatt et par blå høye hæler før, men de kastet jeg for lenge siden - og nå har jeg laget en ny plass til disse fine. Jeg har nesten bare svarte høye hæler og boots, mest fordi det passer til det meste og alltid er "safe", men det er jo så fint med farger også og det gjør det så enkelt å freshe opp et antrekk! 

// You can never get enough blue, right? I used to have another pair of blue high heels, but now I've made new room for these ones. I almost only have black high heels and boots, mostly because it goes with everything and it's always "safe", but some high heels with color can look really good and fresh up any outfit!  


kommentarer: 2



BOYFRIEND JEANS x SUNSHINE

 • Skrevet 29.03.2016
 • Klokken 22:00

Ironien i at det ser så varmt ut på disse bildene, når det egentlig var iskaldt og begynte å regne like etter. Gleder meg til sola og varmen kommer for godt! 

Nå har jeg endelig begynt å fått orden på klærne mine også. Jeg har fått opp to stativ i tillegg til klesskap og kommode, så nå har jeg endelig plass til alt. Mamma tok jo med seg en del av mine klær hjemmefra når hun kom, og det så faktisk helt jævlig ut her da, haha... Jeg brukte kvelden i går på å rydde og ordne - så nå ser det veldig fint ut her! 

I dag har jeg hatt fri - så jeg har vært litt husmor og laget mat til uka og vasket klær. Voksenlivet ass. Jeg liker egentlig å gjøre slike ting også - eller det er vel mer at det er så godt når det er gjort. Høres jeg veldig voksen ut nå eller? Haha. Ellers dro jeg å møtte Sunniva fra jobb for en kaffe date, og der ble vi sittende i noen timer (har nemlig funnet ut at jeg elsker soya latte, så jeg er visst blitt voksen da...) Til en forandring har dagen vært veldig rolig - og det har vært så godt! 

// The truth behind these photos is that it was freezing and started to pour down just a little while after we took them. Even though it doesn't look that way, haha. 

My mom brought a lot of clothes from back home, so the last days my room has been a total mess - but now I've finally organized it all with some new clothes hangers (?) as well organizing my dresser and my closet. About time! So much more space when I have room for all my clothes. 

Today I had the day off - so I met up with Sunniva from work for a coffee date and had a really calm day for once. So nice! 


kommentarer: 4



THAT WHITE DRESS

 • Skrevet 28.03.2016
 • Klokken 23:56

En veldig enkel og hverdagslig kjole, men på grunn av splitten og den dype v-halsen blir det med en gang et mer iøynefallende plagg. I tillegg kan man mikse og matche en slik kjole med så mye annet fra klesskapet. Jeg liker det veldig enkelt som her - en svart blonde bh, et par hvite sneakers og en skinnjakke.

// A simple dress you can use any time, and because of the split and the deep v-neck it's far from boring. It's also so simple and easy to mix and match with different clothes and accessories from your wardrobe. I like it simple like this - a black lace bra, white sneakers and a leather jacket. 


kommentarer: 3



BABY BLUE PENCIL SKIRT

 • Skrevet 26.03.2016
 • Klokken 12:49



kommentarer: 2



SIMPLE & CLASSY

 • Skrevet 24.03.2016
 • Klokken 12:33



kommentarer: 4



FAVORITE

 • Skrevet 19.03.2016
 • Klokken 08:37

Her har dere noen av mine favoritter når det kommer til outfits og bilder. Fremover kommer det til å bli en del mer mote og outfits her på bloggen! 

I dag skal jeg ut med jentene fra jobb, og denne gangen skal jeg ikke miste mobilen... Det lover jeg! Haha - muligens det blir en liten date før jeg møter jentene også. En fin lørdag må det i hvertfall bli! 

// Here's some of my favorites when it comes to outfits and photos. I love fashion and style - and from now on you will see a lot more of this on my blog, which I hope you'll enjoy! 

Tonight I am going out with the girls from work, this time without losing my phone... That I promise! Going to be a great Saturday for sure! Updating you guys with pictures tomorrow. Xx


kommentarer: 4



FAV BLUE

 • Skrevet 17.02.2016
 • Klokken 21:22



 

Det rare er at for tre år siden virket denne byen så mye større og skumlere (stor er den fortsatt, men ikke på samme måte som tidligere.) Jeg husker at jeg gikk og så opp på de store røde bussene, og ned gata i Oxford Street - samtidig som alt virket så fremmed og travelt. Nå er byen slettes ikke så svær og skummel lengre, og jeg er så glad for å være på et sted med så mye liv og muligheter. 

// It's strange to think about how big and "scary" this city seemed three years ago. I remember looking up at the big red buses and down Oxford Street - and everything just seemed so busy and so far from the life in my hometown. It still is that way - only that the city feels far from scary and "too big" this time. I'm happy to be in a city with so much life and so many opportunities. 


kommentarer: 14



TEDDY CARDIGAN

 • Skrevet 09.02.2016
 • Klokken 22:51


Favoritt, favoritt, favoritt... 

Denne har jeg hatt i klesskapet i... to år? Jeg tror helt ærlig at jeg elsker alt så lenge det er i teddystoff. 

Akkurat nå er jeg faktisk helt opphengt i en episode av Special Victims Unit, som jeg egentlig har begynt å se på når jeg trener hjemme. Et lite tips hvis dere sliter med motivasjonen kan faktisk være å begynne å se på noe samtidig - jeg bruker det i hvert fall når jeg trener med hoppetau for at jeg ikke skal bli så fort lei. Det er så ensformig og da kan det fort skje, men det er utrolig hvor mye raskere tiden går når man har noe annet å følge med på! Ville ikke anbefalt det når det kommer til styrke da, kan nok bli litt vanskelig å få gjort øvelsene riktig og fokusere på det du egentlig skal gjøre...

// Favorite! I can never get enough of clothes in teddy fabric - I love everything about it.

Right now I am watching an episode of Special Victims Unit - which I actually started watching for when I work out. A smart tip if you are struggling with motivation - if you like to work out with jump rope like me or something similar that involves just doing the same thing over and over it can get a bit boring, but if you have something to watch at the same time - I promise time will fly by. Wouldn't recommend it for all types of workout though, it can get hard to concentrate... 


kommentarer: 0



THAT LITTLE BLACK DRESS

 • Skrevet 27.01.2016
 • Klokken 22:47

Det enkle er ofte det beste. Her ser dere en ny favoritt i klesskapet! Man kan egentlig aldri få nok av basic og enkle plagg. Alltid et smart kjøp. 

// Less is more. New favorite! I can never get enough of basic and simple clothes. Always a smart buy.

 


kommentarer: 3



OVERSIZED SHIRT

 • Skrevet 21.01.2016
 • Klokken 19:44



Jeg elsker store skjorter, gensere, t-skjorter osv osv. Husker at jeg alltid brukte å kjøpe genser på gutteavdelinga på h&m da jeg gikk på barneskolen, haha. Jeg har faktisk noen t-skjorter derfra nå også, fordi jeg synes de alltid er så mye kulere. Og hettegensere selvfølgelig. Hvorfor lager de alltid så små hettegensere til jentene? Det er jo best når de er så store som mulig. 

Som regel synes jeg det er kulest med skinny jeans eller noe annet stramt til en oversized overdel. Hvis overdelen er stor nok kan det også være stilig å ikke ha noe under, på sommeren selvfølgelig, og da er det viktig at den er stor nok! Ikke fint å droppe noe under hvis den ikke er lengre enn til rett under rumpa... I tillegg er det veldig behagelig å bare kunne ha på seg en svær genser, og det ser veldig bra ut sammen med noen stramme bukser! 

// I love oversized sweaters, shirts, t-shirts... Especially if you wear it with skinny jeans or something similar. Also it's super comfy! Something I'll probably love wearing forever. 


kommentarer: 4



BEAUTIFUL COLD DAYS

 • Skrevet 19.01.2016
 • Klokken 17:43



kommentarer: 2



IN MY FAVORITE COLOR

 • Skrevet 19.01.2016
 • Klokken 09:53



Den lille stunden det ikke er mørkt på dagen er lyset så fint! Spesielt når sola kommer fram. Jeg elsker fargen jeg har på både toppen og på cardiganen her. Det er vel mer nude enn lyserosa, men synes det ser mer ut som en mellomting. Blir alltid dratt mot klær i farger som dette når jeg er i klesbutikker eller shopper på nettet, min svakhet altså... 

Poster flere outfit-bilder senere i dag!

// That little moment of light before everything turns dark again during the day is so nice! Especially when the sun is out. I love the color on both the top and the cardigan on these photos. I guess it's more nude than light pink, but I think it looks more like something in between. My eyes always manage to find every piece of clothing with this color when I'm shopping, it's my weakness for sure...

More outfit-photos are coming later today!


kommentarer: 2



COMFY & CASUAL

 • Skrevet 17.01.2016
 • Klokken 17:19

Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with m3 preset

Noe av det jeg liker aller best å gå med - ripped jeans og en svær og god genser. Enkelt, behagelig og stilig! Nå skal jeg komme meg i treningsklærne før jeg sovner, håper dere får en fin søndagskveld!

// Something I always love wearing - ripped jeans and a big and comfy sweater. Simple and cool! Now I'm gonna change to workout clothes before I fall asleep, hope you're having a great Sunday evening!


kommentarer: 2



TODAY'S

 • Skrevet 16.01.2016
 • Klokken 15:58

Processed with VSCOcam with m3 preset



Startet dagen med sushi på Ohma, som alltid er like godt! Blir aldri lei av det. Etterpå ble det tid til litt shopping, jeg fikk brukt opp noen gavekort osv. Det ble nye treningsklær, en varm og god genser, leppestift, en fin topp og en svart kjole som ble med hjem! Veldig fornøyd med alt! 

// Started the day with sushi at Ohma. I can never get tired of it, it's so good! Afterwards I went shopping, also got to use some of my gift cards. I came home with some new workout clothes, a sweater, lipstick, a nice top and a black dress. Happy with everything!


kommentarer: 4



JUMPSUIT

 • Skrevet 29.12.2015
 • Klokken 20:39

Processed with VSCOcam with p5 preset


kommentarer: 2



NEW IN - JACKET

 • Skrevet 13.12.2015
 • Klokken 09:58


Fant denne fine jakka her om dagen! Den passer perfekt til hvordan været er her akkurat nå, og i tillegg er den perfekt å bruke hjemme når våren kommer. Jeg er veldig glad i lyse jakker og elsker fargen på denne. Passer til det meste, men ser fortsatt ikke kjedelig ut!

// Found this pretty jacket the other day and had to buy it! It's perfect to wear it here in Athens these days because of the weather, and I know I'll use it a lot back home when the spring arrives. I love jackets with a light colour and I really like this one. It goes with almost everything, but still doesn't look boring! 


kommentarer: 2



OUTFIT & VIDEOBLOG (?)

 • Skrevet 21.11.2015
 • Klokken 14:40




Bildene er ikke tatt i dag, nå ligger jeg nemlig i senga med forkjølelse. Halsen og ørene gjør vondt, jeg har feber og vondt i hodet. Ekstra kjipt å være så langt hjemmefra når jeg blir så syk, men jeg så den egentlig komme. Jeg blir alltid syk en eller annen gang når jeg er på reise. I tillegg blir jeg det når jeg får lite søvn, og det har jeg helt klart fått den siste tiden. 

Jeg er bare glad for at jeg får helga til å slappe av og at jeg ikke har flere castinger om dagen jeg må igjennom når formen er som dette. Det måtte jeg i går da, men må man så må man! Jeg overlevde. Da var det utrolig godt å ta helg, men kjipt å våkne opp enda dårligere i dag. Vi skulle egentlig ut å spise på Avocado i dag - en restaurant som bare selger vegetarmat og som jeg har lyst å dratt til lenge, men vi tar det i morgen. Satser på at jeg blir bedre av denne helt rolige dagen. 

Ellers filmet jeg en del i går når vi dro fra casting til casting, så jeg tenkte å lage en liten videoblogg til dere. Si ifra hvis dere vil se det, så kan jeg i det minste starte på den i dag - og kanskje jeg rekker å bli ferdig!


kommentarer: 2



OUTFIT

 • Skrevet 31.10.2015
 • Klokken 16:32



Nå har jeg akkurat brukt litt tid på å pakke, og heldigvis er jeg ikke så langt unna å bli ferdig nå. Har to dager igjen til å komme på ting jeg har glemt da, og det trenger jeg. Tidligere i dag var jeg i byen og kjøpte litt småting jeg trenger å ta med meg, i tillegg til å dra ut å spise med mamma! Det ble selvfølgelig sushi, og det var like godt som alltid!

Jeg ville også nevne for dere at jeg er med i en konkurranse om å vinne Saleduck Fashion Blogger Awards og hadde blitt kjempeglad hvis dere hadde orket å stemme på meg! Jeg har blitt valgt ut som 1 av 10 norske bloggere med en personlig stil og innhold her på bloggen som inspirerer leserne mine. Du kan stemme fra 2. november t.o.m 30. november. HER finner dere siden! 

Nå skal jeg snart dra til Martine, og der blir jeg sikkert resten av kvelden! Håper dere får en fin lørdagskveld og har det morsomt, enten dere kler dere ut og feirer Halloween eller bare tar det rolig slik som jeg tenker å gjøre!


kommentarer: 1