ON REPEAT

 • Skrevet 20.09.2016
 • Klokken 23:32

kommentarer: 1FORELSKA OG KJÆRLIGHETSSORG PÅ SAMME TID

 • Skrevet 27.06.2016
 • Klokken 22:57
 
Det skal en hel del til før jeg blir betatt av noen (ikke spør hva fordi det aner jeg ikke) - og jeg synes det er vanskelig å skulle se for meg at jeg en dag møter en person som skal få meg til å føle alle disse sterke følelsene som alle prater om. 
 
Men... Er det en ting som får fram følelsene mine så er det musikk. Passenger og Ron Pope. Noen sanger kan seriøst få hjertet mitt til å gjøre litt vondt, og jeg sverger på at det nesten er sånn kjærlighetssorg må føles, bare mye sterkere. Altså - tekstene, melodiene, stemmene deres... De kan få meg til å ville være med et menneske som egentlig ikke er der, savne noen som ikke er der - men kan også sette ord følelsene mine, og ikke minst få meg til å forstå følelser fra et annet perspektiv. Jeg kjenner meg igjen - og jeg kjenner meg igjen selv om jeg egentlig ikke gjør det. 
 
Det er slik musikk jeg hører på kl. 02 når jeg ikke får sove. Det er slik musikk jeg hører på alene og når jeg trenger en pause. Det er dette jeg hører på når jeg bare vil høre - og ingenting annet. 
 
// If there's something that can bring out my emotions it's music. Passenger and Ron Pope. I mean - the lyrics, melodies, their voices... They can make me want to be with a person I haven't even met, miss someone I haven't even met - but also put feelings or thoughts into words, as well as make me understand it all from a different perspective. 
This is the type of music I listen to when it's 2am and I can't sleep. This is the type of music I listen to when I'm alone and need a break. This is what I listen to when I just want to listen - and nothing else. 
 
 

kommentarer: 1ON REPEAT

 • Skrevet 25.06.2016
 • Klokken 02:06

Noen gamle, noen nye - her er litt av musikken jeg hører på om dagene. Jeg hadde aldri klart meg uten - musikk gjør rett og slett livet bedre.
// Some old, some new - here's a small part of the music I listen to these days. Music just makes everything better.

kommentarer: 0SONGS ON REPEAT

 • Skrevet 17.05.2016
 • Klokken 23:05

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

kcqmdLwj94Q
 
Processed with VSCO with c1 preset
 
Her har dere noen av sangene som går på repeat hos meg for tiden! Eller egentlig sangene fra Drake sitt album som går på repeat... Blir garantert lei av de om ikke så lenge, men det er så typisk meg å høre masse på sanger helt til jeg blir forferdelig lei - og da begynner alle å spille sangene overalt... Uansett - dere må høre YouTube videoen ovenfor også! Den har jeg nesten hørt på i ett siden Mathilde sendte meg den - og det er et perfekt eksempel på hvordan type musikk jeg kan høre på hele tiden. Blir ikke lei! Må innrømme at jeg synes den er bedre enn originalen - noe som også kan være fordi jeg er så lei av den andre, men uansett - hør! 
 
// Some of the songs I'm listening to at the moment, or more accurate - almost every song on Drake's album Views. I always listen to songs over and over until I get tired of them - and that's usually when everyone else starts playing them everywhere... Anyways - you need to listen to the YouTube video as well. Sooo good! Been listening to it all the time and for some reason I think it's just as good every time. Listen! 

kommentarer: 2MUSIC MONDAY

 • Skrevet 08.02.2016
 • Klokken 08:38

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with p5 presetProcessed with VSCOcam with p5 preset


kommentarer: 0TRENINGSMUSIKK

 • Skrevet 20.10.2015
 • Klokken 16:42

Jeg trenger musikk når jeg skal trene, det er helt nødvendig for at jeg skal komme meg gjennom treningsøkta og presse meg selv. Jeg hater å bli fri for strøm på mobilen halvveis i joggeturen og bli nødt til å jogge resten av turen uten musikk, det har jeg opplevd alt for mange ganger. Det er så kjipt! Jeg synes det kan bli vanskelig å skulle gjøre mitt beste når jeg konstant hører min egen pust, haha. En av de største grunnene til at jeg er så glad i løping er jo rett og slett på grunn av musikken jeg hører på mens jeg løper! Det er en spesiell følelse som bare kommer når jeg løper i min egen verden med musikk på ørene. 

Jeg vet at det er flere som er avhenging av å ha musikk på ørene når de trener, så jeg tenkte å vise dere noen av favorittene mine i treningslista! HER finner dere hele spillelista! Jeg er spesielt glad i feel-good sanger og "sinte" sanger hvis dere skjønner hva jeg mener, haha. Noe jeg kan synge med på og få ekstra adrenalin av!

Den ultimate treningssangen i mine øyne! Jeg kan høre på den gang på gang når jeg trener, uten å bli lei.   

 

Flere sanger fra Empire anbefales også som treningsmusikk, som "Can't Truss 'Em". Fant den bare ikke i en god versjon på YouTube. Du finner den og mange andre på Spotify!


kommentarer: 3WISE MAN

 • Skrevet 13.10.2015
 • Klokken 16:46

Da jeg så Southpaw ble jeg forelska i denne sangen og har hørt den på repeat siden det. Ser du filmen først kan jeg garantere at den blir enda finere! Sanger forandrer seg med en gang man har en historie å knytte de med. 

Nå sitter jeg å går igjennom bildene fra den siste shooten i Oslo. Det er veldig mange, men det er bare positivt ettersom jeg helt sikkert har en del nye som går i boka mi nå og det trenger jeg! Jeg tenker å legge ut noen her på bloggen senere i dag, så stay tuned! 


kommentarer: 1MUSIKK OG SPILLELISTER

 • Skrevet 03.08.2015
 • Klokken 23:31


Akkurat nå ligger jeg og slapper helt av med sanger fra Ed Sheeran sitt album 5. Åh, musikk. Jeg klarer ikke å gå en dag uten. Man hører som regel musikken lenge før man er inne døra på rommet mitt. Når jeg ikke trener, skal ut eller kjører bil går det som regel i litt mer rolig musikk. Som akkurat nå er det roliglista som høres på, men jeg kan dele de forskjellige spillelistene under. 

Dagen i dag har egentlig vært en smule slapp, men det har vært godt. Veldig godt! Det fornuftige jeg har fått ut av dagen har vært trening, men det er vel egentlig en ganske vanlig del av dagen for min del. Ellers har jeg bare gjort uinteressante ting som jeg skal spare dere for. I morgen er det meldt sommer her i Bodø, for en dag selvfølgelig, haha. Så det må utnyttes! Nå skal jeg prøve å finne en BRA film (det er så vanskelig...) og satse på at jeg kommer meg opp i rett tid i morgen. Her kommer spillelistene mine:

zZz (bare sovemusikk) finner dere HER.

rolig (litt forskjellig type rolig musikk) finner dere HER.

hjertelista (ganske mye forskjellig, mer upbeat) finner dere HER.

workout (alt jeg trenger for å klare å fullføre joggeturen og holde ut treningsøkta) finner dere HER.

kjør (litt av alt) finner dere HER.


kommentarer: 1MUSIC.

 • Skrevet 10.07.2015
 • Klokken 13:42


you know when you're paying close attention to a song and you can perfectly hear the bass line or the harmonies you didn't notice before or when the lead singer takes a breath man it's like the song just dissolves into your bloodstream it makes me so happy

Et album som går på repeat akkurat nå. Hør! Ovenfor ser dere noen av mine favoritter fra albumet til Years & Years. 


kommentarer: 0SNAPSHOTS

 • Skrevet 13.06.2015
 • Klokken 19:07

  

//tumblr


kommentarer: 1NO SLEEP

 • Skrevet 21.05.2015
 • Klokken 00:28Jeg hater å være syk. Det er så mye jeg må og vil gjøre. Istedenfor ligger jeg under dyna og halvsover eller ser film. Jeg får heller ikke hatt alle eksamene som jeg skulle ha hatt, og det suger, men det har helt ærlig vært helt umulig. Jeg blir så fort stressa av tanken på å ikke få gjort noe, men idag har jeg allerede brukt to timer hos legevakta og skjønner at jeg trenger å slappe av. 

Tenkte egentlig å prøve å sove nå, men etter flere timer i drømmeland tidligere idag skjønner jeg at det ikke er vits. Jeg får bare legge meg godt til rette og sette på en film, så kanskje jeg klarer å sovne. Musikk hjelper også iblant, så jeg kan legge til noen av sangene fra sovelista mi, kanskje det hjelper noen av dere også. 

Nå skal jeg sette på en film, håper dere har det fint!


kommentarer: 6RUSSELÅT!

 • Skrevet 13.04.2015
 • Klokken 18:58


Endelig kan vi presentere russelåta vår! Trophies 2015 - Bigtoy & Stender (Feat. Klara Elias)

Digger den!

 Nå er det ikke lenge igjen, og hele russegjengen gleder seg sinnsykt mye! For tiden jobber vi mye med russebussen for å få den helt ferdig til mai, og det skal vi nok klare! Mai blir uten tvil en fantastisk måned. 

Ellers kan dere følge oss på facebook HER

Instagram: TROPHIES2015

Snapchat: Trophies2015


kommentarer: 0REPEAT

 • Skrevet 04.03.2015
 • Klokken 21:28

 

To sanger som går på repeat om dagene. Musikk gjør alt bedre! Kunne helt ærlig ikke ha forestilt meg en dag uten musikk, spesielt ikke når jeg trener. Hører man på den riktige sangen klarer iallefall jeg å presse meg det lille ekstra, og sånn er det vel for flere.

Akkurat nå ligger jeg under dyna med rolig-lista på og kjenner at det er en god stund siden jeg har vært så sliten og trøtt på denne tiden av døgnet. Nå blir det bare en film før jeg tar kveld, hvis jeg klarer å holde meg våken helt til den er ferdig. Typisk meg å sovne før filmen er halvveis.

Håper dere har hatt en super onsdag! Kommer med bedre oppdateringer i morgen!


kommentarer: 3FourFiveSeconds

 • Skrevet 25.02.2015
 • Klokken 19:17


kommentarer: 1DRØMMER

 • Skrevet 23.01.2015
 • Klokken 11:57

I det siste har jeg drømt sånn hundre forskjellige drømmer i løpet av natta, og når jeg våkner er jeg alltid helt forvirra. Dere vet den følelsen man får de første sekundene man våkner og er helt sikker på at det man drømte er virkelighet? Det har til og med skjedd at jeg har våknet og vært sur på en person pga noe jeg har drømt, haha. I natt drømte jeg også mye forskjellig, blant annet at jeg hadde fått en oransje katt som var like liten som tommelen min. Vet enda ikke om det var virkelig eller en drøm at jeg "våknet" og fikk forferdelige magesmerter heller, er det mulig å "drømme" at man får vondt, men at man egentlig ikke får det? Hvis dere skjønner, haha. 

I går lagde jeg forresten verdens beste vegetarburgere. Vi spiser mye vegetarmat her hjemme, så det er oftest det jeg spiser til middag og det er overraskende mye man kan lage! Som regel er det ikke jeg som lager maten da, men i går lagde jeg noe til mamma og meg, og det ble veldig vellykket! Til vegetarburgerne hadde vi søtpotetchips. Såå godt! Oppskriften finner dere her

Akkurat nå går denne på repeat mens jeg jobber med skolearbeid. Jippi. Digger den akustiske versjonen av Firestone!


kommentarer: 1SCARS

 • Skrevet 15.12.2014
 • Klokken 15:44

Musikk klarer alltid å forklare så mye bedre enn bare ord. James Bay har egentlig veldig mange fine sanger, som jeg ikke la ordentlig merke til før nå. Akkurat nå er det denne som går på repeat. Eneste kjipe er at den ikke er på Spotify. Hør!


kommentarer: 0It's Not Right For You

 • Skrevet 18.11.2014
 • Klokken 20:34

Lenge siden jeg har hørt en sang med bedre budskap. Elsker The Script!


kommentarer: 0Mr. Probz

 • Skrevet 11.11.2014
 • Klokken 20:52

 

Ligger i senga mens disse to går på repeat akkurat nå. Så deilig å endelig slappe av litt.

Har nesten akkurat kommet ut av dusjen etter en lang joggetur ute i mørket. Funker bra så lenge det er gatelys, til tross for at jeg må snu meg et par ganger for å se om noen plutselig dukker opp bak meg, haha. 

Ville egentlig bare poste sangene, og hvis dere enda ikke har hørt dem, hør! Så behagelig å høre på, perfekt for rolige kvelder.


kommentarer: 1SWEET TALKER

 • Skrevet 14.10.2014
 • Klokken 23:34

Er det en artist jeg kan høre på med beundring må det være Jessie J, hun har en helt sinnsyk stemme. Må få hørt henne live i nærmeste framtid, det er ikke så ofte at en artist høres så bra ut live! Bare søk henne opp på youtube og man kan høre hvor fantastisk flink hun er når hun bare står på scena og synger. Hører ikke forskjell fra når det er live og ikke. 

Hun har kommet ut med et nytt album og det ble selvfølgelig en favoritt. Umulig å ikke finne en sang som man liker!


kommentarer: 0THE DREAMERS

 • Skrevet 27.09.2014
 • Klokken 16:38


kommentarer: 0Sam Smith feat. A$AP Rocky

 • Skrevet 15.09.2014
 • Klokken 19:23


kommentarer: 0I WON

 • Skrevet 30.08.2014
 • Klokken 20:07

Blir aldri lei, de siste dagene har denne gått på repeat hele tiden. 


kommentarer: 0No diggity

 • Skrevet 23.08.2014
 • Klokken 17:25

Akkurat nå sitter jeg å leser til teoriprøven og innså akkurat hvor utrolig mye det er. Heldigvis har jeg god tid og trenger ikke å stresse, men vil helst bli ferdig med det ganske fort. Ellers misunner jeg alle som er på Parken, og det er faktisk først nå jeg kan si at jeg kjenner hvor lyst jeg har til å bli 18 NÅ, og ikke vente helt til november. Haha, åh.. 

Slenger med litt musikk ettersom jeg ikke har noen bilder akkurat nå. Akkurat nå går denne på repeat!


kommentarer: 0Favorites

 • Skrevet 02.07.2014
 • Klokken 21:40


kommentarer: 2X

 • Skrevet 27.06.2014
 • Klokken 11:49Elsker det nye albumet til Ed Sheeran. Det går på repeat og er det eneste jeg hører på for tiden. Hør det! 

 En av mange fine sanger!


kommentarer: 2Simple Things

 • Skrevet 31.05.2014
 • Klokken 15:24

Går på repeat. Hør den!


kommentarer: 1SAM SMITH

 • Skrevet 19.05.2014
 • Klokken 20:42

En av de artistene jeg hører mest på for tiden må uten tvil være Sam Smith. Han har en nyyydelig stemme og jeg digger absolutt alle sangene hans. Som regel hører jeg på mye forskjellig og har ingen favoritt, men akkurat nå er han favorittartisten og jeg kan høre på sangene hans konstant. Vil bare at han skal komme ut med noe nytt hele tiden, haha.

Nå ligger jeg mett og god i senga med pcen på fanget, skikkelig sliten og trøtt etter dagen, med sangen under på repeat. Den er fantastisk fin! Tar litt tid for kroppen å vende seg til å gå så masse igjen og jeg vet at jeg kommer til å sovne med en gang jeg legger hodet på puta. I morgen har jeg bare to castinger og da blir det i alle fall tid til litt soling og avslapping i parken! Føles allerede som jeg har vært her i flere uker, fordi det tar så kort tid før jeg venner meg til alt igjen. Det er veldig deilig at det skjer så fort!


kommentarer: 0WAVES

 • Skrevet 19.03.2014
 • Klokken 16:59Mr. Probz - Waves

Akkurat nå må dette være den fineste sangen jeg vet om. Skikkelig behagelig og fin, klarer ikke å bli lei av den! Liker remixen også, men jeg synes denne versjonen er finest. 


kommentarer: 0Yoncé

 • Skrevet 15.12.2013
 • Klokken 16:19

 Beyonce, Chanel Iman, Joan Smalls og Jourdan Dunn. Fantastisk!

Det nye albumet til Beyonce blir sikkert det eneste jeg kommer til å høre på en stund fremover, elsker det allerede.


kommentarer: 1Devil May Cry

 • Skrevet 28.11.2013
 • Klokken 15:42

Devil May Cry - The WeekndEn sang jeg hører mye på for tiden. Anbefaler alle å høre på soundtracken til The Hunger Games: Catching Fire. De fleste sangene er veldig fine, med mange flinke artister!

Noen av dere som har sett filmen forresten? Jeg er egentlig ikke skikkelig fan av sånne type filmer, og har aldri sett ferdig den første ettersom jeg klarte å sovne før jeg var halvveis. Ikke at den var kjedelig, likte det lille jeg fikk sett! Har bare ikke tatt meg tid til å se den ferdig enda. Må få sett ferdig den første før jeg ser den andre selvfølgelig. Har iallefall hørt at det var mange som likte filmen veldig godt!


kommentarer: 2Summertime Sadness

 • Skrevet 15.11.2013
 • Klokken 17:02

Anbefaler alle å høre, nydelig cover!


kommentarer: 0MUSIC

 • Skrevet 13.11.2013
 • Klokken 20:50

Rolig HER

Div HER

Trening HER


kommentarer: 2She's Not Me

 • Skrevet 09.11.2013
 • Klokken 19:56

En sang jeg hører veldig mye på for tiden, elsker den!


kommentarer: 1Wake Me Up

 • Skrevet 05.11.2013
 • Klokken 13:47

Cover by Rikke Løngaard

Håper dere tar dere tid til å høre, hun er utrolig flink!

 


kommentarer: 0Clarity

 • Skrevet 27.10.2013
 • Klokken 16:40

Nyydelig cover!


kommentarer: 2#willpower

 • Skrevet 11.05.2013
 • Klokken 15:25

Eneste jeg hører på for tiden, elsker det nye albumet! Anbefales.


will.i.am - #willpower


kommentarer: 0Favorite

 • Skrevet 01.04.2013
 • Klokken 15:45

kommentarer: 0hits