HAPPY NEW YEAR

 • Skrevet 31.12.2015
 • Klokken 21:16

Vi skal straks dra ut å spise og så dra videre ut, så jeg ville egentlig bare ønske dere et godt nyttår ♥ Gleder meg til alle opplevelsene som kommer i det nye året. 

// We are on our way out for dinner and then going for drinks, but I just wanted to wish you all a Happy New Year ♥ I can't wait for all the new experiences that's coming in the new year. kommentarer: 1FAVORITE PLACE

 • Skrevet 30.12.2015
 • Klokken 22:13

Processed with VSCOcam with g3 preset
Processed with VSCOcam with b1 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with b5 preset

Kunne ikke ha valgt en annen plass å avslutte 2015 og starte 2016 på. Har det fantastisk! Jeg filmer til en video som kommer senere, også lover jeg å oppdatere med flere bilder så snart jeg får tid! Jeg har forresten prøvd å laste opp videoen fra Athen på Youtube, men det tar alt for lang tid med nettet fra hotellet, så den kommer med en gang jeg er hjemme! Håper dere har det fint!

// Could not have chosen a different or better place to end 2015 and start the new year 2016. I'm having an amazing time! I'm making a video from my trip (as always) that I will post when i get home. My video from Athens is ready btw, but it takes forever to upload it to Youtube with the internet from the hotel, so I'll post it as soon as I'm home! I'll update you with more photos as soon as I have more time! Hope you're all well! 


kommentarer: 3JUMPSUIT

 • Skrevet 29.12.2015
 • Klokken 20:39

Processed with VSCOcam with p5 preset


kommentarer: 2PICTURES FROM TODAY

 • Skrevet 28.12.2015
 • Klokken 20:43

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

Noen bilder fra dagen i dag! Vi dro til Puerto Rico og brukte dagen på stranda der. Jeg elsker de rolige dagene her med sol, varme og god mat. Nå sitter vi på verandaen, prater, hører på musikk og skal dra ut senere i kveld! Håper dere har det fint!

// Some pictures from today! We went to Puerto Rico and spent the day on the beach. I love the calm days here with sun and great food. Now we're sitting outside on the balcony, talking, listening to music and later we're going out! Hope you're all well! 


kommentarer: 4SOME SNAPSHOTS

 • Skrevet 27.12.2015
 • Klokken 21:14

Some snapshots from the last days here at Gran Canaria. I love it here and I'm trying to enjoy every second!


kommentarer: 2SATURDAY PLANS

 • Skrevet 26.12.2015
 • Klokken 11:00

Processed with VSCOcam with m3 preset

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra en joggetur og vi skal straks dra tilbake til standa og bruke mesteparten av dagen der! Jeg elsker å trene ute når jeg er her, det er tusen ganger bedre enn hjemme i kalde Norge. Utnytter det mens jeg kan!

Senere i kveld blir det ut! Det blir garantert en morsom kveld, haha. Nå skal jeg hoppe i bikinien så vi kan gå ned til stranda. Ha en fin lørdag!

// I just got back from a morning run and we're very soon going back to the beach to spend the day there. I love working out outside in the heat, it's so much better running here than back home in cold Norway. Enjoying it while I can!

Later tonight we're going out! It's gonna be fun, no doubt about it, haha. Now I'm gonna put my bikini on so we can walk to the beach! Have a great Saturday!

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset


kommentarer: 2A DAY AT THE BEACH

 • Skrevet 25.12.2015
 • Klokken 22:07

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset


kommentarer: 0DINNER LAST NIGHT

 • Skrevet 25.12.2015
 • Klokken 13:23

Processed with VSCOcam with f2 preset

Noen mobilbilder fra i går kveld! Det var nyydelig mat! Nå er vi på vei ut for å vandre litt rundt og få sett litt mer av Gran Canaria, så drar vi ned til stranda etterpå!

//Some snapshots from dinner last night! So amazing. Now we're going out exploring and then going down to the beach! 


kommentarer: 0CHRISTMAS!

 • Skrevet 24.12.2015
 • Klokken 23:37


Processed with VSCOcam with c1 preset

Har hatt en fantastisk fin start på ferien her borte! Til tross for veldig lite søvn og at jeg nesten holder på å sovne av når jeg skriver dette så har alt vært utrolig bra. Jeg la meg ikke før i sånn 3-4 tiden i går natt siden jeg bestemte meg for å starte å pakke ut da vi endelig kom fram... Haha, typisk meg, men jeg var glad for det i dag! Dagen har vi brukt på å ligge ved bassenget, gå å se litt i området og dra ut for å spise. Det ble indisk, og til tross for at det er julaften i dag savnet jeg ikke julemat i det hele tatt. Jeg ville valgt alt dette gang på gang over julaften hjemme i Norge. 

I morgen er planen å dra ned til stranda! Jeg har det altså veldig fint!! Håper dere har hatt en fin julaften og at jula er en fin tid for dere, vet at det ikke er sånn for alle...♥ God jul!

// I've had such an amazing first day here! We spent the day sunbathing by the pool, walking around in the area and going out for dinner. Even though it's Christmas Eve today I didn't miss Christmas food at all. No doubt that I like being here more than celebrating Christmas back home in Norway.

Tomorrow we're going to the beach! So far I love it here and I'm really enjoying just relaxing and taking it easy. I hope you've all had a nice Christmas Eve and that Christmas is a holiday you can enjoy. I know it's not like that for everyone...♥ Merry Christmas! 


kommentarer: 0DELAYED

 • Skrevet 23.12.2015
 • Klokken 17:37

Vi skulle egentlig vært på flyet nå, men på grunn av forsinkelser sitter vi enda på gaten... Vi kommer nok veldig sent fram i natt, men så lenge vi drar i dag gjør det meg ikke så mye. Blir glad så lenge jeg kan våkne opp til sol og varme i morgen! 

// We're supposed to be on our way to Gran Canaria right now, but the plane got delayed so we have to be here at the airport for at least an hour more... We'll probably get to our apartment really late tonight, but I'm okay as long as we can leave today and as long as I can wake up to sunshine tomorrow! I'm posting some snapshots from theclassyissue, and all I really want to to is get on the plane so I can be in a place like that as well, haha...kommentarer: 115 SPØRSMÅL & SVAR

 • Skrevet 22.12.2015
 • Klokken 17:30

Hva trenger du mest akkurat nå?

Feeerie! Og sol. Kunne ikke vært mer perfekt at jeg reiser til Gran Canaria i morgen!

 Hvordan svarer du på meldinger? 

Som regel veldig enkelt uten noe særlig emojis eller smileys. Jeg var veldig glad i å bruke smileys når jeg var yngre da :PPPP<3 :D ;D ;( :)

Antall timer søvn i natt?

Tror faktisk jeg sov i nesten 10 timer?! Likevel er jeg kjempetrøtt nå, men jeg tror det har noe med at det er mørkt hele tiden nå, noe jeg ikke har vært vant til den siste tiden. 

Hvilke yrker har du vært innom?

Min aller første jobb var da jeg gikk med avisa i nabolaget - ikke helt favorittjobben, men en fin første erfaring! Jeg jobbet også på posten på ungdomsskolen og i starten av videregående, helt til jeg begynte for alvor med modelljobbing og reising. Uten tvil den beste jobben jeg kunne hatt akkurat nå!

Processed with VSCOcam with b1 preset

Tror du på kjærlighet ved første blikk?

Nei, det gjør jeg ikke. Selvfølgelig kan man synes at noen er fin, kjekk osv, men jeg skjønner ikke hvordan det kan være noe mer enn det. En person kan bli så mye finere eller styggere bare pga personligheten sin... Det er jo en veldig stor del av det man forelsker seg i for de fleste, vil jeg tro.

Hva hører du på akkurat nå?

Ingenting akkurat nå. Sitter oppe i stua så det eneste jeg hører er lyden av tven. 

Når pleier du å legge deg om kveldene?

Det kommer helt ann på hvor trøtt jeg er, hva planen er og hva jeg skal neste dag. Jeg hater å få lite søvn, så må jeg opp tidlig prøver jeg å legge meg tidlig. 

Favorittdrikke om morgenen?

Te og vann! Eller kakao!

Hvilken film så du sist?

Burlesque. 

Nevn to ting vi kanskje ikke visste om deg?

Som regel ser jeg bare på serie når jeg spiser, og gidder sjeldent å fortsette å se etterpå, haha.

Jeg elsker å ha det ryddig og ha orden i tingene mine.

Hvem ringer du hver gang det er noe?

Mamma eller Mathilde.

Nevn tre ting du vil gjøre i fremtiden?

1 - Se verden. 2 - Kjøpe et hus ved stranda. 3 - Trives med det jeg gjør, hva enn det er. Helst noe med reising. 

Hva sto det på din seneste sms?

"Du kan ha 20 kilo i kofferten, og 5 kilo i håndbagasje"

Hva skal du gjøre i dag?

Alt for mye enn det jeg har tid til... Prøver å bli ferdig med pakkingen og fikse alt som må fikses før jeg drar, så kanskje ut å spise med jentene hvis det blir tid!

Er du en klemmer eller en kysser?

Klemmer! Sjeldent jeg kysser folk på skinnet osv hvis jeg sier hei, føles unaturlig for meg.

 


kommentarer: 1LEATHER SKIRT

 • Skrevet 22.12.2015
 • Klokken 00:18

Faux leather skirt

for Be You Greece.


kommentarer: 1SNAPSHOTS - WORK

 • Skrevet 21.12.2015
 • Klokken 20:11

Bilder fra min nest siste jobb i Athen! Rart at det virker så lenge siden nå, men det var faktisk i forrige uke. Husker at det var en veldig lang dag, men heldigvis jobbet jeg med flotte folk og da gikk det fint! 

Akkurat nå prøver jeg å få pakket ferdig, men åh... Jeg skjønner ikke hvorfor eller hvordan jeg klarer å pakke like mye som jeg gjorde før jeg dro til Athen og skulle være borte i nesten 2 måneder?! Nå skal jeg bare være borte i to uker...

Jeg tenker å få redigert ferdig videoen fra Athen veldig snart også, forhåpentligvis i dag eller i morgen!

// Some snapshots from my second last job in Athens. I remember it was a really long day, but the people I worked with was really nice so that made it so much better! Right now I'm trying to finish packing, but... I can't believe I've already packed almost as much as I did when I was going to Athens. And that time I was going to stay there for almost two months, now I'm only going away for two weeks...

I'm thinking I will finish editing the video from Athens today or tomorrow, hopefully! 


kommentarer: 0HJEMME

 • Skrevet 20.12.2015
 • Klokken 15:41

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with c1 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with b1 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with c1 preset

Jeg har vært hjemme i ca to dager, og som alltid føles det ut som om jeg allerede har vært her mye lengre. Alt blir som før med en gang og ingenting har endret seg. Det er noe av det som er så bra med å komme hjem da. Jeg har iallefall hatt det veldig fint den lille stunden jeg har vært hjemme og har egentlig gjort noe hele tiden. Kommer ikke over hvor godt det var å legge meg i senga mi på fredagskvelden! Det må helt klart være noe av det beste med å komme hjem etter en stund borte.

I går dro jeg ut og hadde det veeldig fint, det var koselig å møte alle her hjemme igjen! Det eneste kjipe er at Mathilde ikke er hjemme nå som jeg er det, og jeg drar på onsdag når hun kommer hjem. Litt rart å komme hjem når en av de personene du forbinder med "hjem" ikke er her, men snart gjenforenes vi ;-)

Akkurat nå nyter jeg å være hjemme, ligge i senga mi, spise god mat og ha mamma og venner i nærheten <3 Det er fint å være hjemme! Selv om det bare er to dager til jeg setter meg på et fly igjen, men denne gangen blir det ferie! Åh, det blir så bra.

// It already feels like I've been home for a while, even though I just got back on Friday. Since I got home I've been busy and it's been so nice to catch up with friends and sleep in my own bed! That has to be one of the best things about coming home after traveling. The only thing I don't like is that my best friend isn't home when I am, and when she is I'm not... It's strange coming home when one of the persons you associate with "home" isn't here. But soon we'll be reunited ;-) Right now I'm just enjoying being home, sleeping in my own bed, eating good food and having my mom and friends close by. It's good to be home! Even though it's only two days until I'm leaving again, but this time it's for vacation! Can't wait!


kommentarer: 0READY TO LEAVE

 • Skrevet 18.12.2015
 • Klokken 07:26

For Be You Greece

De to siste dagene har vært helt annerledes enn planlagt, og plutselig ble det sånn at jeg jobbet hele dagen i går også. Alt har egentlig bare gått i ett, men nå har jeg endelig fått pakket ferdig og er klar til å reise hjem! Jeg har mange bilder å vise og mer å skrive, men det kommer så fort jeg er tilbake i Norge! Lander i 7-tiden i kveld så jeg får hele fredagskvelden hjemme. Perfekt! 

Håper dere får en super fredag ♥

// I was wrong when I told you my last job was on Wednesday, because I ended up working all day yesterday as well. These last days has gone by so quickly and now I've finally finished my packing and I'm ready to go home! I have photos to post and stuff to write for you, but I'll update you when I'm back home in Norway! 

Hope you'll have a great Friday ♥


kommentarer: 1LAST JOB IN ATHENS

 • Skrevet 16.12.2015
 • Klokken 23:20

Skulle poste dette i dag tidlig, men måtte løpe til metroen... Har hatt en utrolig lang dag og må opp tidlig i morgen, så jeg oppdaterer dere mer da!

09:00 - Nå har jeg akkurat tatt en rask joggetur og spist frokost. I dag har jeg altså min siste jobb her i Athen før jeg reiser hjem! Kjenner at jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går til å være hjemme litt ♥ Alltid godt å komme hjem, men jeg tror jeg gleder meg så mye fordi jeg vet at jeg skal reise igjen like etter. Det hadde helt klart føltes annerledes hvis det ikke var planen.

Jeg skriver mer om jobben og viser dere bilder når jeg er ferdig! Håper dere har det fint!

// I wrote this blogpost this morning, but didn't have time to post it... Now I am finally home again after a really long day, and I have to get up early tomorrow as well, so I'll tell you more about the job and everything then. 

09:00 - I started my morning with a run and now I've just eaten breakfast. Today I have my last job here in Athens before I'm going home! I just get more and more excited about going home each day ♥ I love coming home after I've been gone for a month or more, but I think the reason why I'm so excited about coming home now is because I know I'm leaving very soon after I get home again. I would have more mixed feelings about going home if I knew I didn't have any plans after. Not hard to tell that I love traveling, haha. 


kommentarer: 0FASHION SHOW - Vassilios Kostetsos

 • Skrevet 15.12.2015
 • Klokken 18:30Photos by Evaggelos Hagias

Fashion show for Vassilios Kostetsos "Armonia" Collection 2016-7. 


kommentarer: 0BLACK & WHITE

 • Skrevet 14.12.2015
 • Klokken 15:58


kommentarer: 4NEW IN - JACKET

 • Skrevet 13.12.2015
 • Klokken 09:58


Fant denne fine jakka her om dagen! Den passer perfekt til hvordan været er her akkurat nå, og i tillegg er den perfekt å bruke hjemme når våren kommer. Jeg er veldig glad i lyse jakker og elsker fargen på denne. Passer til det meste, men ser fortsatt ikke kjedelig ut!

// Found this pretty jacket the other day and had to buy it! It's perfect to wear it here in Athens these days because of the weather, and I know I'll use it a lot back home when the spring arrives. I love jackets with a light colour and I really like this one. It goes with almost everything, but still doesn't look boring! 


kommentarer: 2LAST SATURDAY IN ATHENS

 • Skrevet 12.12.2015
 • Klokken 16:26

Nå er jeg egentlig på tur ut for å spise på Avocado (as usual), mest sannsynlig siste gangen vi spiser der borte før vi reiser hjem... Vi har allerede planlagt at vi skal bestille take away siste kvelden da, haha... Ellers gleder jeg meg masse til å komme hjem nå! Den siste uka kommer til å gå til sakte siden det er veldig lite med castinger osv, men forhåpentligvis får jeg noen testshoots og da er jeg fornøyd!

Det blir iallefall en fin siste lørdag her i Athen ♥ 

// I'm actually on my way out to Avocado, it's probably the last time we'll eat there before leaving... We have already planned to order take away the last night though, haha... I'm really looking forward to going home now!! The last week here is probably going to pass very slowly because there's not many castings, but hopefully I'll get a couple of testshoots! 

The last Saturday in Athens is for sure going to be a good one ♥

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

 


kommentarer: 0FASHION SHOW - VIDEO

 • Skrevet 11.12.2015
 • Klokken 16:58

Her kommer videoen fra fashion showet som jeg skrev om tidligere! Jeg filmet slik at dere fikk se deler av dagen min, og det ble selvfølgelig vanskelig å filme når jeg gikk som dere sikkert skjønner, men bilder av det kommer! Håper dere liker den!

// Here's the video from the fashion show that I told you about earlier! You get to see how my day was, and you can probably understand that it was difficult to film while I was walking the runway, but I will post photos from that later! Hope you like it!

Really love the snapshot before you press play... As always...


kommentarer: 0THROUGH MY PHONE

 • Skrevet 09.12.2015
 • Klokken 20:02

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset


Processed with VSCOcam with b1 preset

Noen bilder fra den siste tiden her i Athen. Nå begynner man å merke at det nærmer seg jul her og hjemreise for min del. Som regel har vi bare en casting per dag, og når det blir så lite å gjøre kjenner jeg at jeg gleder meg ekstra mye til å reise hjem. Det blir så godt! Hvis det er noe spesielt dere vil at jeg skal skrive om eller har andre ønsker på hva dere vil se mer av her på bloggen kan dere bare legge igjen en kommentar! De dagene jeg ikke jobber har jeg ekstra mye tid til å fokusere på bloggen. Let me know! 

// Some photos from my time here in Athens (these last weeks) - through my phone. Usually we only have like one casting each day now, so I'm really starting to realise that I'm leaving soon. Looking forward to spending some time at home!! I have some extra time to focus on my blog with only one casting each day, so let me know is there's anything you want to read more about on my blog! 


kommentarer: 5FASHION SHOW - HAIR & MAKEUP

 • Skrevet 08.12.2015
 • Klokken 19:59

I går var jeg borte hele dagen, så da ble det naturlig nok lite oppdateringer her. Jeg tok veldig mange bilder til dere da! Jeg filmet også, så jeg skal prøve å få laget video av dagen i løpet av uka. Det var fashion show for Vassilios Kostetsos - en stor designer her i Athen. Gøy! Her kommer bilder fra backstage - hair & makeup, så poster jeg de andre senere. 

// Here are some photos from backstage at the fashion show for Vassilios Kostetsos yesterday - a great designer here in Athens. As you can see it's only hair & makeup photos, but you will se the dress later when I get the photos! It was a long, but fun day! 

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with m3 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with c1 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with c1 preset

Jeg elsket øyesminken min og hater at jeg ikke kan være like flink med eyeliner selv... Får bare øve meg og prøve å huske alle tipsene jeg får når jeg blir sminket. De er gull verdt når de kommer fra makeup-artister! Uvant med gull-leppestift, men det ble kult! Liker når jeg får noe annerledes som ikke er så normalt å bruke til vanlig, men som fortsatt ser stilig ut. 

// I loved my eye-makeup and hate that I'm not nearly at good at putting on eyeliner as my makeup-artist... I just need to remember the tips I get and practice because I think it's so pretty when you do it the right way. Not used to having lipstick like that, but I think it's cool with something different! 

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jessica og meg. Hun er fra Canada og er i samme byrå som meg, digger henne! 

// Jessica and me. She's from Canada and in the same Agency as me, such a great girl! 

Her ser dere sminken og håret. Hele antrekket får dere se så snart jeg får bildene!

// Here you can see the hair and makeup. I'll show you the outfit as soon as i get the photos!


kommentarer: 23 OLD SNAPSHOTS

 • Skrevet 06.12.2015
 • Klokken 18:50

Bladde litt i arkivet og fant noen gamle bilder jeg tenkte å dele med dere. Disse er fra jula 2013! Det føles ikke ut som det er så lenge siden, men det høres sånn ut når man sier 2013. Jeg liker ikke at tiden går så fort. 

I morgen er planen å lage en videoblogg til dere forresten! Jeg jobber hele dagen og tenker at det kanskje kan være interessant å se hva jeg gjør en hel dag når det er fashion show. Skal være flink å filme så mye jeg får tid og mulighet til, så klipper jeg det sammen en dag jeg får tid! 

// Some old photos taken in December 2013. It sounds so long ago when I say 2013, but it doesn't feel like it's been two years already. I don't like that time is passing by so fast.

Tomorrow I'm making a videoblog for you guys! Working all day at a fashion show, so I'm thinking it might be interesting for you to see how my day is.


kommentarer: 2LAST NIGHT & THE MOST EXCITING DAY

 • Skrevet 06.12.2015
 • Klokken 17:04

Et par bilder fra i går - like fornøyd med maten som alltid!

I dag er hjernen min i skikkelig søndagsmodus. Jeg har sovet ekstra mye, men til tross for det kunne jeg brukt hele dagen til å sove og bare sløve. Noe jeg allerede har gjort mye av, derfor har det blitt litt sen oppdatering, haha. Jeg har også snakket med de hjemme da, vasket klær (vaskemaskinen gjør det da men...) og forberedt meg til morgendagen. Det vil si sjekket ut hvordan jeg kommer meg til jobben i morgen og når jeg må dra hjemmefra. Jeg får alltid informasjon om det av byrået, men som regel finnes det en enklere og raskere måte å komme seg dit. Alt man trenger er Google Maps, haha. Min store redning her borte. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg lager middag. Håper dere har hatt en fin søndag ♥ Og skjønner ironien i overskriften... 

// A couple of photos from last night - great food as always!

My brain is not working properly today, everything's in Sunday mode. I've been sleeping a lot, but I feel like I could have spent this entire day sleeping and not doing anything - still feeling tired. Something I've kind of done as well, and that's why this is my first post today, haha. I've also been calling home and talking, washing clothes (the washing machine does all the work though...) and prepared for tomorrow. That meaning I've checked how to get to my job and when I need to leave tomorrow morning. The agency always gives me all the information I need, but usually there is a much easier way that I find just using Google Maps. I don't know what I would have done without that app while being here. Just wandering around and being lost I guess, haha... 

Now I'm going in the shower and then making dinner. Hope you're having a nice Sunday ♥ And understand the irony in the title...


kommentarer: 1WEEKEND VIBES

 • Skrevet 05.12.2015
 • Klokken 12:36

Lørdag og fri som vanlig! Jeg tar meg selv i å tenke "bare to lørdager igjen nå", og det samme med de andre dagene. Jeg gleder meg til å reise hjem, men samtidig har jeg hatt det så fint her! 

Nå har jeg fått trent og ordnet meg, og straks drar jeg til Syntagma (som er inn til selve "byen" kan du si, masse butikker, spisesteder, park osv). Det er litt småting jeg trenger, og i tillegg skal jeg selvfølgelig gå å se litt. Tradisjon tro kommer vi selvfølgelig til å dra til Avocado i kveld også, haha. Ingen tvil om at de som jobber der kjenner oss igjen nå, men jeg liker at vi har gjort det til en ukentlig ting å dra dit på lørdagskvelden og kose oss med god mat og bare prate. Det er koselig! 

// Saturday and the day off as usual! I catch myself thinking "only two Saturdays left here", and the same about all the other days. I'm looking forward to going home, but at the same time I've had such a great time here!

Now I've finished my workout and just finished getting ready, so I'm off to Syntagma! I need a few things, and I'm gonna go just to look around as well. We'll also continue with our tradition - Saturday night means dinner at Avocado! Haha, the people who work there are really getting used to us now. I'm actually really happy we started our little tradition though, that we spend our Saturday just enjoying good food and talking. It's really nice!


kommentarer: 0BEHIND THE SCENES

 • Skrevet 04.12.2015
 • Klokken 13:40

Her kommer flere behind the scenes bilder fra photoshooten jeg hadde forrige torsdag!

// More behind the scenes photos from the photoshoot last Thursday!


kommentarer: 1SUNSHINE

 • Skrevet 03.12.2015
 • Klokken 20:29

Man merker at det begynner å bli kaldere i lufta her, men for noen timer i dag ble det sommervær igjen - og da ble vi liggende på verandaen. Helt til sola bestemte seg for å forsvinne bak skyene og ikke komme tilbake. Det var ihvertfall godt med en liten pause etter casting før jeg dro videre på fitting. På mandag jobber jeg nemlig, da er det fashion show for en veldig flink designer her i Athen og i dag dro jeg altså for å prøve kjolene. De var veldig fine! Gleder meg allerede.

Etterpå ble det en tur på Avocado ettersom det var like i nærheten, og nå er jeg hjemme igjen. En fin dag! Nå har jeg tid til å slappe litt av før jeg legger meg, kjenner allerede hvor trøtt jeg er.

// It's getting colder here, but for a couple of hours today the summer weather was back and we spent some time on the balcony. Until the sun disappeared and decided not to come back. It was nice to have a break between my casting and my fitting though! I'm working on Monday, walking a fashion show for a very good designer here in Athens and today I went to try on the dresses. So nice! I'm looking forward to it already. 

Afterwards I stopped by Avocado for dinner since it was so close by, and now I'm home again. Had a nice day! Now I got some time to relax before I go to bed, and I can already feel how tired and sleepy I am.


kommentarer: 0ALMOST TIME TO LEAVE

 • Skrevet 03.12.2015
 • Klokken 12:56

Tenk at det bare er to uker til jeg reiser hjem i dag?! Det er så utrolig rart å tenke på - tiden har gått helt sinnsykt fort, men samtidig ikke. Det er vanskelig å forklare, men jeg har snakket om det med roomien min en del ganger. Det føles ut som om vi har vært her kjempelenge, men samtidig som om vi akkurat kom hit. Når jeg tenker på at vi var på kino og at jeg hadde testshoot forrige torsdag, for akkurat en uke siden, føles det ut som om det er mye lengre siden. Samtidig - når jeg tenker på hvor lenge vi faktisk har vært her føles det ikke riktig i det hele tatt, dagene har gått så fort. Jeg tror nok det er et veldig godt tegn på at man har hatt det bra. Jeg skal virkelig utnytte tiden min de siste to ukene jeg er her. Det er et helt fantastisk sted. 

// I can't believe it's only two weeks until I'm going home?! It's so strange to think about - time has passed so fast, but at the same time it hasn't. It's hard to explain, but I've talked with my roomie about it a couple of times. It feels like we have been here for so long, but then again it really doesn't - it feels like we just got here. When I think about what I did exactly one week ago, went to the cinema and had a testshoot, it feels like it was way more than just seven days ago. But when I start thinking about how long we have actually been here it doesn't feel like that's right, the days went by so fast. Way too fast. I think that's a good sign though, I've really enjoyed my time here. I'm for sure going to do my best to really appreciate these last two weeks. This place is amazing.

Ville forresten dele denne med dere, mange av dere har sikkert hørt den allerede. Ny favoritt!

// Wanted to share this song with you guys as well, listen! New favorite. 


kommentarer: 0SVAR PÅ SPØRSMÅLENE DERES

 • Skrevet 02.12.2015
 • Klokken 19:53

Lurte på om du kunne lage et innlegg hvor du skriver litt om hvordan alt funker der nede, hvordan får dere castinger og videre hvordan får dere jobber? Hvordan foregår dette, og er det mange modeller på alle castingene? Hvis dere eventuelt får jobber tjener dere mye på hver jobb da?

Castinger er det byrået som ordner med :-) Jobb får man som regel etter casting, med mindre det er direct booking. Du kan på en måte kalle en casting et slags jobbintervju. Du viser fram porteføljen din, og klienten ser om du passer til jobben og om du er den de ser etter :-) Det varierer veldig mye når det kommer til hvor mange modeller det er på hver casting. Noen ganger har man fått en annen tid man skal møte opp på enn modeller fra andre byrå, andre ganger blir man sendt på castinger ikke alle andre blir sendt på og noen ganger møter man på veldig mange andre modeller. Man tjener selvfølgelig penger på jobb, og det kommer helt an på hvilken jobb det er når det er snakk om hvor mye :-)

Hei. Virker som du gjør noe hele tiden, er du virkelig opptatt hele dagen? Påvirker bloggen din et eventuelt kjærlighetsliv, er det noe du kunne hatt tid til? Har lyst å ta kontakt hehe, men ville vært kleint å blitt avvist grunnet tidsmangel..

Nå når jeg er på reise gjør jeg som oftest noe hele tiden, men det er også dager jeg har veldig god tid og ender opp med å bare gjøre akkurat det jeg vil. 

Vil nok ikke si at bloggen påvirker kjærlighetslivet mitt akkurat. Det er nok mer når jeg drar på reiser og blir borte så lenge, men føler egentlig ikke at det skulle påvirke det i stor grad heller. Handler mer om at hvis jeg er i et forhold eller har interesse for noen så må det kunne fungere selv om jeg reiser. Det er noe jeg aldri ville ha valgt bort for en gutt (denne jobben og reising), så da må man heller finne løsninger på å reise sammen, komme på besøk eller rett og slett bare være fra hverandre i perioder. Hvis begge er interesserte og vil at det skal funke tror jeg ikke det hadde vært et problem. 

Kan du fortelle litt om hvordan du begynte å jobbe som modell og hvordan alt utviklet seg til dagen i dag? Er dette noe du vil satse på som karriereforløp fult?

Jeg har skrevet en del om dette før, men HER kan du lese mer utdypende om det hele!


Noen bts-bilder.

Hei:) Bare lurte på om det er lønnsomt å arbeide som modell(slik du gjør). Betaler byrået alle reisene og opphold, eller må du betale noe selv? Får du % av lønna fra castinger eller er det fast lønn fra byrået? Hvis du ikke hadde bodd hjemme, måtte du da hatt en ekstra jobb? Trenger ikke eksakte tall, bare nysgjerrig på om det er nok til en månedslønn eller om det er mer snakk om opplevelser og lommepenger:-)

For meg er det det mest lønnsomme jeg kunne ha jobbet som når jeg tar alt i betraktning; opplevelser, lærdom og muligheter. Mulighetene til å booke svære jobber er der alltid, og det er veldig spennende! Det skrives kontrakt mellom modellen og byrået, og jeg kommer ikke til å skrive noe særlig om penger osv. :-) Jeg klarer meg fint for å si det sånn, og er strålende fornøyd med det jeg gjør! Castinger er forresten ikke en jobb, jobb booker man som følge av castinger :-) Jeg kommer ikke til å gi deg eksakte tall heller ettersom jeg ser på det som privat, men som sagt handler det som regel om hvilke jobber man booker.En stk. ballerina som var lykkelig for pause og mat etter flere timer jobbing, haha. 

Kan du fortelle om go pro kameraet du har? Vurderer å kjøpe et for å bruke til feriebruk. Hvordan funker det nå når du er på "ferie"?:) positive og negative sider?:)

Jeg har GoPro Hero3+. 

Jeg elsker GoPro kameraet mitt! Det må være det lureste jeg noensinne har tatt med meg på reise. Jeg synes det funker kjempebra. Det er lite, så du kan ta det med deg overalt. Det får med seg mye mer enn et vanlig kamera ville gjort pga formatet det filmer i, og kvaliteten er veldig bra! I tillegg kan det filme under vann - noe jeg enda ikke har fått testet ut, men det kommer jeg uten tvil til å få testet ut på Gran Canaria! Så det er mye positivt med det, og jeg anbefaler det på det sterkeste! Det eneste negativet må være at du ikke kan se akkurat hva du filmer eller tar bilder av med mindre du bruker appen på mobilen. Det er ikke så vanskelig likevel da, du vet jo som regel hva du vil filme eller ta bilde av og da er det ikke vanskeligere enn å holde kameraet mot det. GoPro appen er forresten genial, du kan styre hele kameraet fra den - ta bilder, filme, endre innstillinger osv. Så er du glad i å ta bilder eller filme anbefaler jeg å investere i det!kommentarer: 0WHITE

 • Skrevet 01.12.2015
 • Klokken 20:34

Photo: Per Heimly


kommentarer: 2DECEMBER

 • Skrevet 01.12.2015
 • Klokken 16:35

Tenk at det er første desember allerede i dag?! Jeg har ikke noe som helst julestemning - noe som sikkert er fordi det føles som norsk sommer her borte nå. Jeg kan gå i sommerklær nå og da, og er det "kaldt" en dag så er det ikke i nærheten av vintertemperaturen hjemme.

Jeg klarer meg fint da - julestemning eller ikke, som dere sikkert kan forstå! Likevel gleder jeg meg til å komme hjem noen dager og kjenne på at det er jul, før jeg reiser til varmere strøk igjen og feirer julaften og nyttår der. Det er vel egentlig det jeg gleder meg mest til, haha. Å komme hjem en tur bare for å reise igjen! Ingen hemmelighet at jeg blir rastløs etter noen få dager hjemme. 

Her er noen bilder fra desember i fjor!

// I can't believe its already December today?! I don't feel like Christmas is just around the corner, but that's mostly because it feels like Norwegian summer here these days. 

I'm looking forward to going home for a couple of days and get that Christmas feeling - before I travel to Gran Canaria and celebrate Christmas and New Years there. That's mostly what I'm looking forward to though, coming home just so I can travel again. It's no secret that I easily get bored just after a few days back home. 

Here's some photos from December last year!kommentarer: 2hits