Nyttårsaften

 • Skrevet 31.12.2014
 • Klokken 18:40


Bilder fra trening tidligere i dag. Var ingen andre enn meg der, men det blir nok siste gangen på minst en måned at jeg er helt alene. Nå kommer januar og alle nyttårsforsettene om å holde seg i form som sakte forsvinner igjen. 

Akkurat nå holder jeg på å ordne meg til kvelden. Gleder meg til å feire med de fine vennene mine! Eneste kjipe med dagen er at det regner konstant, og det er ikke lite... Vi overlever da, blir nok morsomt uansett. Tenk at vi er i 2015 om noen timer?? 

Håper dere alle får en kjempefin nyttårsaften og koser dere masse!Slenger med noen bilder som egentlig ikke passer i det hele tatt, men ellers blir innlegget så kjedelig, haha. Bilder fra kvelden kommer i morgen!! 


kommentarer: 0Klar for nyttårsaften

 • Skrevet 30.12.2014
 • Klokken 21:59

Da har jeg fått kjøpt nyttårskjolen også! Hadde vel egentlig gjort det for noen uker siden, men kom hjem med en annen i dag og det blir nok mest sannsynlig den. Viser bilder i morgen! Har ikke så veldig lyst til å ha den typiske svarte med paljetter som alle andre har, haha. Krysser fingrene for at nyttårsaften blir fin og at det blir en bra start på det nye året!

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Blir litt sånn i romjula, men synes egentlig det bare er godt. Har kjøpt kjole, trent og bakt litt faktisk (flink). Akkurat nå sitter jeg oppe på gulvet med macen på fanget. Nå skal jeg slå på Netflix og slappe av resten av kvelden! Tenkte bare å komme med en liten oppdatering, så gleder jeg meg til å vise dere flere bilder etter i morgen. Skal huske å ta mange! Håper dere nyter den siste tiden av 2014  


kommentarer: 2WINTER

 • Skrevet 29.12.2014
 • Klokken 16:20


kommentarer: 2Lately

 • Skrevet 28.12.2014
 • Klokken 16:12Det ble plutselig litt mer travelt enn det jeg trodde det skulle bli de siste dagene, og dermed har det ikke blitt like mye oppdateringer som det burde ha vært. Jula har iallefall vært veldig fin så langt, til tross for null julestemning. Vi spiste god mat på julaften, så julefilm og åpnet pakker. Merker at jeg har blitt eldre når jeg gleder meg mer til maten enn til pakkene, men jeg ble veldig fornøyd med det jeg fikk! 

Akkurat nå ligger jeg under dyna og hører på musikk. Har ikke brukt hele dagen sånn, men føler jeg har en unnskyldning til å gå å tilbake til senga nå som det er jul. Straks er det middag, og etter det blir det trening.

Slenger med tre bilder fra fredag! Håper dere har hatt en fin jul så langt!


kommentarer: 0Black dress

 • Skrevet 27.12.2014
 • Klokken 22:38
kommentarer: 8Christmas

 • Skrevet 25.12.2014
 • Klokken 19:08


Håper dere har det fint i jula! Her er to bilder fra vår jul så langt. Jeg har en del fler, men jeg har det litt travelt akkurat nå så de kommer senere!


kommentarer: 6VIDEOBLOGG

 • Skrevet 24.12.2014
 • Klokken 11:42

video:img0797


kommentarer: 2Lille julaften

 • Skrevet 23.12.2014
 • Klokken 17:26Tenk at det er julaften i morgen?? Den siste tiden har gått så fort! I dag startet jeg dagen med en joggetur ute og det er virkelig tusen ganger bedre enn å jogge på tredemølle. Elsker å starte dagen sånn! 

Ellers har vi vært å kjøpt inn litt forskjellige ting som vi trenger de neste dagene, og man merker virkelig at det straks er jul. Folk er overalt og stresser som bare det, haha. Deilig å være ferdig med alt nå da. 

I kveld blir det lutefisk med masse godt til og det har jeg seriøst gledet meg til i flere dager. Julematen er uten tvil noe av det beste med jula. Derfor har jeg litt panikk nå som jeg begynner å bli skikkelig forkjøla, haha. Plutselig kan jeg verken lukte eller smake noe? Da hadde jeg blitt oppriktig lei meg. Nå er risgrøten i magen (fikk uheldigvis ikke mandelen..) og jeg skal gå opp for å pynte treet.

I kveld kommer det en liten videoblogg faktisk, så følg med! 


kommentarer: 3Lille julaften

 • Skrevet 23.12.2014
 • Klokken 17:25Tenk at det er julaften i morgen?? Den siste tiden har gått så fort! I dag startet jeg dagen med en joggetur ute og det er virkelig tusen ganger bedre enn å jogge på tredemølle. Elsker å starte dagen sånn! 

Ellers har vi vært å kjøpt inn litt forskjellige ting som vi trenger de neste dagene, og man merker virkelig at det straks er jul. Folk er overalt og stresser som bare det, haha. Deilig å være ferdig med alt nå da. 

I kveld blir det lutefisk med masse godt til og det har jeg seriøst gledet meg til i flere dager. Julematen er uten tvil noe av det beste med jula. Derfor har jeg litt panikk nå som jeg begynner å bli skikkelig forkjøla, haha. Plutselig kan jeg verken lukte eller smake noe? Da hadde jeg blitt oppriktig lei meg. Nå er risgrøten i magen (fikk uheldigvis ikke mandelen..) og jeg skal gå opp for å pynte treet.

I kveld kommer det en liten videoblogg faktisk, så følg med! 


kommentarer: 0New boots

 • Skrevet 22.12.2014
 • Klokken 20:42

Mitt nyeste skopar. Elsker fargen! Disse kan jeg bruke både i vinter og til våren, så det passer perfekt.


kommentarer: 0BLACK

 • Skrevet 22.12.2014
 • Klokken 17:06
kommentarer: 2HOME

 • Skrevet 21.12.2014
 • Klokken 17:29

Det var godt å komme hjem i dag etter en lang natt på toget. Det første jeg gjorde var å spise en god frokost før jeg dro for å trene. Det fristet selvfølgelig mest å legge seg å sove litt mer, men jeg skal klare å holde meg til i kveld! Det skal bli sååå godt å legge seg nydusjet i helt nytt sengetøy, åh. Nå ligger jeg her å ser på serie, Teen Wolf faktisk. Er vel egentlig ikke så veldig stor fan av overnaturlige serier eller filmer, men likevel ser jeg litt nå og da. Mulig at det er på grunn av skuespillerne, men det er litt spennende også da, haha. Fia kom plutselig krypende opp hit også for å få litt kos. Ellers har jeg hatt en liten spa-dag. Fikset neglene, tatt ansiktsmaske osv. Elsker søndager.


kommentarer: 0Bilder fra dagen

 • Skrevet 20.12.2014
 • Klokken 21:22

For en fin dag dette har vært. Det var veldig godt å se bestefar igjen! Akkurat nå sitter vi på togstasjonen og venter på at vi skal få gå ombord på toget. Blir nok ikke så mye søvn i natt, men da blir det ekstra godt å legge seg i morgen. Skulle bare komme med en liten oppdatering, så her kommer alle bildene fra dagen.


kommentarer: 4Trondheim

 • Skrevet 19.12.2014
 • Klokken 16:23

Nå skal jeg snart ut å øvelseskjøre, før mamma og jeg reiser til Trondheim med nattoget. Alt for lenge siden sist jeg øvelseskjørte, men når det er så mye is og elendig vær blir det vanskeligere. Må nesten bare komme meg i gang. Heldigvis har vi sovekupé på nattoget. Da synes jeg faktisk det er ganske greit å ta toget. Får sove hele natten og lyden toget lager er så behagelig. Blir selvfølgelig noe helt annet å prøve å sove i en stol, som vi må på turen tilbake... Kanskje ikke rart at det bare var stoler igjen når vi bestilte, det er jo jul. Uansett håper vi på at noen avbestiller i siste liten sånn at vi kan sove hele natten. Krysser fingrene!Blir mest sannsynlig en forhåndsskrevet oppdatering i morgen, så får dere se bilder fra den lille turen når jeg er hjemme igjen på søndag.

Drar dit for å besøke bestefar som er blitt mye verre siden sist jeg var der. Før han var blitt 60 fikk han alzheimer og det er fælt å tenke på hvordan sykdommen forandrer han. Man mister på en måte en person to ganger og det gjør veldig vondt. Uansett blir det godt å få se han igjen.


kommentarer: 4BLUE

 • Skrevet 18.12.2014
 • Klokken 17:26

I dag har jeg vært å farget etterveksten. Det føles alltid så godt etterpå. Synes det blir så vanskelig å holde seg våken når de skal skylle ut fargen, det er så behagelig. Hadde det ikke vært for den vonde stolen hadde jeg sikkert sovnet hver gang. Nå må jeg bare prøve å holde meg våken til i kveld, hvis ikke får jeg aldri sove. Var oppe veldig tidlig i dag, men det er så godt å bli ferdig med treningen da. Så slipper man å dra dit når man har mange andre ting å gjøre senere på dagen.


Ellers reiser jeg bort i helga, og når jeg kommer hjem er det bare tre dager igjen til julaften! Synes det er så rart å tenke på, desember har aldri gått så fort før. Snart er det 2015 også, og det er så mye å se frem til!

Fikk en reise i bursdagsgave av mamma, så vi starter det nye året med å reise bort i noen dager. Opplevelser er alltid de beste gavene! Blir alltid så bra når vi to er på tur sammen fordi vi er så like, haha. 

Håper dere har det bra!


kommentarer: 0WEDNESDAY

 • Skrevet 17.12.2014
 • Klokken 16:59

// Theclassyissue


kommentarer: 0Flink husmor

 • Skrevet 16.12.2014
 • Klokken 19:26

I går fikk jeg kjøpt inn den siste julegaven, synes det er så morsomt å kjøpe ting som jeg vet at andre blir glad for. Ellers bestemte jeg meg faktisk for å bake, haha. Ikke noe som jeg gjør veldig ofte, men har alltid syntes at det blir artigere når jeg kan lage sunne versjoner med andre ingredienser. Enda bedre blir det når jeg finner ut at det smaker minst like godt som den vanlige versjonen. I tillegg blir det mye enklere for meg når jeg lager ting fra bunnen av ettersom jeg har laktoseintoleranse, melk blir jo nesten brukt i alt. I går lagde jeg altså kokosboller og marsipan, og begge to ble vellykket. Kan legge ut oppskrift på de to senere. 

Jeg lagde også sukkerfrie kakemenn, og deigen lot jeg stå over natta. Var overraskende lett å lage og resultatet smakte utrolig godt!Oppskrift:

Myke, sukkerfrie kakemenn - ca. 2 brett

60 g ekte smør

2 dl laktosefri melk

1 liten ts salt

120 g sukrinmelis

120 g sukrin gold

ca. 400 g sikta spelt

Originaloppskriften og fremgangsmåte finner du her.


kommentarer: 1MAKE YOUR OWN LUCK

 • Skrevet 15.12.2014
 • Klokken 20:16
kommentarer: 0SCARS

 • Skrevet 15.12.2014
 • Klokken 15:44

Musikk klarer alltid å forklare så mye bedre enn bare ord. James Bay har egentlig veldig mange fine sanger, som jeg ikke la ordentlig merke til før nå. Akkurat nå er det denne som går på repeat. Eneste kjipe er at den ikke er på Spotify. Hør!


kommentarer: 0CC Cream

 • Skrevet 14.12.2014
 • Klokken 20:02

Her om dagen fikk jeg en pakke med noen produkter på NIVEA. En av disse var NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Colour Correction Cream (med SPF 15). Den utjevner hudtonen og korrigerer uregelmessigheter.

Jeg har selvfølgelig ikke noe behov for Anti-Wrinkle produkter, men denne er veldig nyttig på andre områder også. Til hverdagen bruker jeg ikke så ofte sminke, og jeg synes det er veldig greit med noe "lett" som ikke legger seg som et lag på huden. CC Creamen legger seg veldig naturlig. Det ser nesten ikke ut som om du har på deg sminke, og huden ser veldig fin ut. 

Sponset produkt - ærlige meninger.

Ellers har det blitt lite oppdateringer i helga, og det beklager jeg! På torsdagskvelden skjedde det et eller annet, og plutselig fikk jeg veldig vondt i ryggen. På fredagsmorgen kunne jeg nesten ikke gå og måtte bare ligge på gulvet mesteparten av dagen med teppe og pute, haha. Heldigvis er det ikke så veldig langvarig og jeg begynner å bli bedre nå. Smerten er ikke helt borte, det blir ekstra vondt når jeg skal bøye meg, men til i morgen tror jeg det så og si er helt borte. Det verste med å ha ondt i ryggen må være at hele kroppen blir påvirket. Det blir så lite du kan gjøre.Derfor har det automatisk blitt tatt lite bilder de siste dagene, men det kommer i morgen! Håper dere har hatt noen fine dager!


kommentarer: 0VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

 • Skrevet 11.12.2014
 • Klokken 10:48

Victoria's Secret Fashion Show er noe jeg ser fram til hvert år. Det fine undertøyet, musikken, showet, de nydelige modellene og hele stemningen er noe jeg elsker. Har funnet fram bilder som viser noen favorittøyeblikk fra showet.

For dere som enda ikke har sett det og gjerne vil, kan dere se det her.

//Getty Images


kommentarer: 1Mørketid

 • Skrevet 10.12.2014
 • Klokken 20:49

Nå er det mørkt så og si hele døgnet, og da har jeg veldig lett for å bli trøtt og sløv. Eneste som virkelig hjelper er trening, energien kommer tilbake og jeg føler meg mye mer opplagt. Nå som snøen er her blir det selvfølgelig lysere, men for min del er det egentlig greit at det er mørkere nå i desember, det hører liksom til. Om ikke lenge er det julaften også, tiden går så fort! Føles ut som om det går ekstra fort akkurat i denne måneden. Julestemningen er ikke helt på topp, men den kan nok uansett ikke sammenlignes med slik det var når jeg var mindre. En koselig tid er det uansett.

Akkurat nå ser jeg faktisk på folk med rare avhengigheter, blir så fascinert, haha. Noen som er avhengige av å spise gummidekk?? Skjønner ikke at det er mulig.Photo: Kunal Kohli


kommentarer: 0DRESS

 • Skrevet 09.12.2014
 • Klokken 21:32


kommentarer: 4MONDAY

 • Skrevet 08.12.2014
 • Klokken 19:55

//theclassyissue


kommentarer: 1COAT

 • Skrevet 07.12.2014
 • Klokken 23:52

Photo: Kunal Kohli


kommentarer: 2EDITED

 • Skrevet 06.12.2014
 • Klokken 14:15

Nå skal jeg straks dra å trene. Kommer mest sannsynlig ikke hjem før i morgen ettersom jeg drar til Mathilde rett etterpå, så da blir det mer oppdatering. Skal prøve å huske å ta bilder i kveld, alt for flink til å glemme det!

 


kommentarer: 0Today's

 • Skrevet 05.12.2014
 • Klokken 22:00
kommentarer: 2FRIDAY

 • Skrevet 05.12.2014
 • Klokken 15:00

Til tross for at jeg er ferdig med alle eksamen og ikke er på skolen fra 8 til 3, får jeg fortsatt den gode fredagsfølelsen. Sikkert fordi jeg merker det på alle rundt meg, hvor glade de blir for å endelig ha helg, og selvfølgelig pga alt det forskjellige som skjer. I morgen er det russefest, og det er den første jeg kan være med på! Giiira!

Ellers har jeg ingen planer for denne fredagen, utenom å møte Mathilde når hun er ferdig på jobb i kveld. Håper dere får en fin fredag!


kommentarer: 2THIS DAY

 • Skrevet 03.12.2014
 • Klokken 22:19I dag har det vært helt elendig vær, og da blir det automatisk tusen ganger bedre å være inne. Liker faktisk å sitte inne når man hører stormen utenfor.

Dagen har vært veldig rolig og koselig. Hadde en avtale med mamma om å se en film som hadde fått veldig gode omtaler, og den var overraskende bra! Anbefaler alle å få sett Jamesy Boy, har dere amerikansk netflix finner dere den der. Den er basert på en sann historie og er helt klart en av de bedre filmene jeg har sett på en god stund. Vi stekte vafler til filmen, og jeg tror aldri jeg kommer til å bli lei av verken det eller pannekaker. Det er så godt. 

Nå er jeg god og mett, og skal sitte oppe en stund til før jeg tar kveld. Noe av det beste må være å legge seg og ikke sette på en alarm, åh. Håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 2SOFT

 • Skrevet 02.12.2014
 • Klokken 20:33

Photo: Helene Røiseland
Styling: Lisa Karin Sæther 
MUA: Silje Kåsin


kommentarer: 4SVAR PÅ SPØRSMÅL

 • Skrevet 01.12.2014
 • Klokken 21:04

Når skal du reise igjen? Akkurat når er jeg ikke sikker på enda, men det blir en gang i begynnelsen av 2015.Hvordan gjør du det med skolen hvis du reiser? Jeg tar som sagt tredje året på vgs som privatist, og dermed blir bøker og div skolesaker tatt med når jeg reiser. Må selvfølgelig være hjemme i mai for å få gjort eksamen. 

Hvor er den fineste plassen du har vært? Hvorfor likte du akkurat den plassen? På første plass kommer nok Milano. Det var helt nydelig der den perioden jeg bodde der. Været, menneskene, maten og alt var perfekt. På en god andre plass kommer nok Ios, bare fordi det var to helt fantastiske uker. Selvfølgelig hadde jentene jeg var med veldig mye å si for at turen ble så bra som den ble. Begge plassene var nydelige, men på helt forskjellige måter.Hvis du ikke har kjæreste, har du lyst på en? Det tar jeg egentlig helt som det kommer. Kan være vanskelig når man reiser en del, men skjer det så skjer det vel.

Hvilke merker er sminken du bruker? Bestiller mye av sminken min fra coverbrands.no, og jeg har egentlig ikke et fast merke som jeg kjøper all sminken min fra. Som regel blir det litt forskjellige etter hva jeg synes fungerer best.

I hvilke butikker/nettbutikker pleier du å handle klær? Merker at jeg som oftest synes butikkene i utlandet er mye bedre, så hver gang jeg er ute å reiser kjøper jeg en god del klær. Liker å ikke ha samme klær som alle andre, og det får du som regel når du shopper på Bik Bok eller H&M. Jeg gjør selvfølgelig det også i blant, men ikke så mye som før.

Hvilke fag tar du som privatist i år? I år har jeg tatt matte, engelsk skriftlig, engelsk muntlig, psykologi og norsk sidemål. DEILIG Å VÆRE FERDIG!


kommentarer: 0DESEMBER OG SISTE EKSAMEN

 • Skrevet 01.12.2014
 • Klokken 15:58

I dag hadde jeg min aller siste eksamen for i år, og det føles HERLIG! Nå kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil om dagene, helt uten å få dårlig samvittighet. I tillegg er det 1. desember i dag, noe som gjør dagen enda bedre.

Jeg elsker denne måneden, alt er så koselig. Alle lysene, julefilmer, kakao, god mat, koselige dager med familie og venner. Satser på at det kommer litt snø på julaften også, blir ikke helt det samme uten. I tillegg betyr desember adventskalender, og det tror jeg aldri at jeg blir for gammel til! 

Nå som jeg er ferdig med alt skolearbeidet for en god stund kan jeg endelig slappe av og ikke tenke på å sitte å øve og jobbe med det hele tiden. Det skal bli så godt å kunne være helt uthvilt igjen! Jeg har så mye morsomt å se fram til akkurat nå, og tiden framover blir fantastisk!


kommentarer: 2hits