BTS - VIDEO

 • Skrevet 29.11.2016
 • Klokken 14:00

En behind the scenes video som ble filmet da jeg var på shoot for noen uker siden. Et par av bildene ser dere i innlegget nedenfor, men fler kommer senere! Husk HD kvalitet, også håper jeg dere liker den!

// Behind the scenes video from a shoot I did a couple of weeks ago. Posted two of the pictures yesterday, but I'll be posting some more later! Hope you like it! Remember HD quality. 


kommentarer: 2SOFT & WHITE

 • Skrevet 28.11.2016
 • Klokken 20:27

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Photo: Florian Gurtner


kommentarer: 0TEAM

 • Skrevet 25.11.2016
 • Klokken 12:22


kommentarer: 1BIRTHDAY THINGS

 • Skrevet 24.11.2016
 • Klokken 18:04

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Noen bilder fra forrige uke!

Nå prøver jeg egentlig bare å komme tilbake til litt rutiner så jeg kan ta mer nytte av mulighetene som finnes her før jeg reiser igjen. Har mye å se fram til også, som Thailand i begynnelsen av neste år! Åh, jeg gleder meg til sol og varme. 

Forresten - hvis noen av dere sitter med litt ekstra info angående det å flytte til USA - gjerne kontakt meg anywhere, jeg trenger litt råd fordi jeg synes det er så vanskelig å finne ut hvor jeg skal starte. Og det er på tide å sette i gang om jeg skal få dra da jeg tenker å dra! I "verste" fall drar jeg et annet sted først, men jeg vil gjerne teste ut LA så snart som mulig... 

// Some snaps from last week! 

Right now I'm actually just trying to get my focus back on certain things, I really wanna take advantage off all the opportunities I have here before I decide to leave. I have so much to look forward to as well, like Thailand in the beginning of next year! Ah, honestly can't wait for some sun and just being able to wear a bikini again. 

By the way - If any of you got some important info about moving to America - please contact me anywhere, I need som advise! I need to start the whole process now if I wanna be able to go at the time I'm planning to. "Worst" case I'll go somewhere else before that, but I really wanna be able to move to LA next...


kommentarer: 0BURSDAGSUKA OG ALT DET DER

 • Skrevet 22.11.2016
 • Klokken 02:28

Du vet når du gjerne kunne ha hatt en ferie etter en ferie? Sånn har jeg det nå. Slitsomt å bli 20 ass. Vi har dratt ut mye, sovet lite og spist lite. Kan vel si at jeg gleder meg til noen rolige dager nå! Eller jeg er jo tilbake på jobb, planlegger shoots og har egentlig masse å finne ut av - men som dere sikkert skjønner er det mye enklere å være effektiv og gjøre det man skal når man ikke drar ut hver dag og bor 4 stykker på et rom.

Jeg skulle fortsatt gjerne hatt alle tre jentene her med meg i samme by hver eneste dag - det er ingen jeg har det mer morsomt med eller som får meg til å sitte igjen med slike minner. Det kommer flere bilder fra de siste dagene senere! Til tross for at flesteparten av bildene som ble tatt er fra en shoot Martine og jeg hadde, eller så er de ikke helt passende for bloggen. 

Uansett - takk for at dere gjorde 20årsdagen(uka) mi så fin! I LOVE YOU GIRLSSS

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 1LILLA ROSA

 • Skrevet 18.11.2016
 • Klokken 23:33

Photo: Florian Gurtner


kommentarer: 3PRØVER Å HOLDE FAST SÅ GODT JEG KAN

 • Skrevet 17.11.2016
 • Klokken 15:31

20 år.

Jeg kan komme ut på alle utestedene hjemme.

Jeg er ikke tenåring lengre og blir regnet som voksen.

20 år. 

Jeg kom jo inn på alle utestedene jeg ville uansett.

Jeg likte jo å være tenåring.

Processed with VSCO with b5 preset

20 år. 

Jeg har allerede levd i 20 år. 

Hvor ble tiden av?

Hva hvis jeg fortsatt vil være 19 for en liten stund.

Kan jeg det?

Jeg likte å akkurat ikke være 20. Å fortsatt ha 20-årene foran meg. 

Kommer jeg til å klare alt jeg har planer om, nå som tiden går så fort?

Helt siden jeg var lita har jeg stresset med alder og tid.

"Mamma, jeg må starte nå hvis jeg skal klare det - hvis jeg skal bli flink."

Hvorfor må jeg alltid stresse sånn?

"Jeg har ikke tid til å vente. Det kommer til å bli for sent."

Har jeg klart noe nå? Hadde den lille jenta som stresset over alt for mye unødvendig i en alt for ung alder, vært fornøyd?

Fornøyd - langt i fra. 

Men oppnådd noe, det har jeg. Har jeg ikke?

20 år.

Jeg klarte det helt til 20.

Unnskyld for at jeg kanskje ikke er så glad for det som jeg burde.

Ikke alle klarer det helt til 20.

Jeg er heldig.

Vær så snill og la meg få 20 år til.

Jeg lover å være glad.


kommentarer: 2LATELY

 • Skrevet 16.11.2016
 • Klokken 12:35

Snaps fra mobilen min den siste tiden. Fine folk og fine dager, kvelder, netter...

// Snaps from my phone lately. Good people & good days, fun nights...


kommentarer: 1SOME BTS SNAPSHOTS

 • Skrevet 15.11.2016
 • Klokken 16:33

Noen bilder som ble tatt da jeg var på shoot forrige lørdag. Gleder meg til å vise dere bilder, og video! Elsker når jeg får muligheten til å bestemme litt selv også - ettersom jeg som regel er veldig klar over hvilke bilder jeg vil ha. Spesielt når det kommer til sminke og klær! 

I kveld skal vi hente Martine på flyplassen! Endelig! Har seriøst ikke sett henne på sinnsykt lenge, så det er på tide. Tror denne uka kommer til å bli helt perfekt - og ettersom jeg får en blogger (deltidsblogger) med meg skal det bli mange bilder og en video! 

// Some snaps from my shoot on Saturday. Looking forward to showing you pictures and video! I really like when I get the chance to have something to say in the styling and pictures, especially because I always have some sort of idea of how I want it to be. 

Tonight we're gonna go get Martine at the airport! Finally! Haven't seen her in ages, so it's about time. Think this week is gonna be really good - and I'll be sure to take a lot of pictures and do a video as well! 

Processed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 0Q&A - VIDEO BLOG

 • Skrevet 12.11.2016
 • Klokken 20:07

Endelig har jeg fått lastet opp videobloggen til dere! Den er på engelsk, men går ut i fra at dere skjønner hva jeg sier. Husk HD kvalitet! Og forresten... Skal ikke være i Thailand fra mars til februar, men fra februar til mars... 

// Finally had the time to upload the video! Remember HD quality! And I didn't mean I was going to Thailand from March to February, obviously ment form February to March... And I wish I could change the still pic but I can't so just have to live with it I guess.


kommentarer: 3DENIM + WHITE

 • Skrevet 12.11.2016
 • Klokken 01:11

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Dagens antrekk. Har akkurat vært på kino og spist pizza, og det var helt perfekt etter en ganske lang natt med lite søvn. Nå skal jeg finne fram litt ting jeg trenger til shooten i morgen, så skal jeg komme meg i seng! Tidlig start i morgen så trenger all søvn jeg kan få. Skal få tatt bts bilder til dere også!

//  Today's outfit. Just came back home after going out to watch a movie and pizza. Such a nice day and very much needed after a long night with barely any sleep. Now I'm gonna find some stuff I need for my shoot tomorrow, and then I'll go to bed. Need all the sleep I can get - starting early tomorrow! I'll remember to take some bts pictures for you guys as well.


kommentarer: 0KLAR FOR BURSDAGSUKE

 • Skrevet 10.11.2016
 • Klokken 09:52

Jeg vet at jeg lovte å poste videobloggen snarest mulig, og den kommer med en gang jeg har tid til å sitte å ha nok wifi til å laste den opp på YouTube. Disse dagene har jeg bare på mobilen med mindre jeg drar til en cafe eller spiseplasser med macen. Sorry for mye snakk om det, men det gjør livet en del vanskeligere atm. Den er i hvertfall ferdig, og jeg trengte ikke redigere den - så dere får en helt ekte versjon, haha.

Nå har jeg akkurat stått opp og spist frokost, skal trene, så ordne meg og komme meg på jobb. Tenker å dra ut en tur i kveld også ettersom det begynner å bli litt for lenge siden sist og noen venner vil ha meg med, og jeg vil ta med Amy - til tross for at neste uke blir tidens fulleste uke (bokstavelig talt hehe), eller det starter vel akkurat nå i dag. Kanskje jeg rett og slett bare skal begynne å filme nå, så får dere se hvordan det har vært på slutten av neste uka. Good idea? 

// The vblog is coming as soon as I have enough time to go somewhere I can get wifi to upload it to YouTube. Life without it here at home makes everything so much more difficult. But Its coming! Didn't even need to edit it, so you'll get the raw and real version, haha. 

I'm gonna work out now and then get to work. Might go out with some friends tonight because it's been so long. Even though I have the busiest week ahead of me - or it's basically starting today. I might just start filming a lot and then you'll get to see how it all turned out by the end of next week. Good idea?


kommentarer: 0TRENGER FLERE TIMER I DØGNET

 • Skrevet 09.11.2016
 • Klokken 20:01

Mer stressa enn vanlig? Tja, kanskje en smule. For det første blir jeg så forbanna når byrået vi leier hos ikke klarer å holde det de lover. Fortsatt null internett i leiligheten. Dermed må jeg bruke enda mer tid på sinnamailer og meldinger og telefoner. Som om jeg ikke har nok å gjøre fra før.

I tillegg har jeg shoots hele helga pluss mandag. Både testshoots og jobber. Det er jeg selvfølgelig dritglad for og selv om det er lite med tid og mye stress er det i slike situasjoner jeg liker meg, og akkurat nå trenger jeg sårt nye bilder! Føler jeg i hvertfall. Jeg må finne frem ulike outfits og også planlegge litt for bloggen - tar selvfølgelig bilder til dere også! 

Også må jeg balansere det med jobben på Kiko også. Jeg har jo en kontrakt, så uansett hvor mye modelljobbing det blir må jeg huske å gjøre alle timene mine. 


I tillegg har jeg fine folk jeg vil bruke tiden min med.

Også har jeg jo bursdag snart, og det må jeg kanskje planlegge litt nærmere. Til nå har jeg helt ærlig ikke gjort en dritt. 

I tillegg til alt dette ble Donald Trump president i dag, og det gjør meg forbanna det også.

Mer forbanna enn det jeg blir av å ikke ha nok timer i døgnet. 


Jeg har det fint altså, skikkelig fint egentlig. Jeg har bare masse å gjøre, stresser mye, men skjønner jo samtidig at jeg egentlig er veldig heldig, og skjønner samtidig ikke hvorfor folk er dumme nok til å ville ha en slik president.

Jeg har en følelse av at flere stemte på han rett og slett fordi det har vært så mye styr i forkant om hva som ville skjedd om han ble president, og mennesker er vel en smule for nysgjerrige til tider...


kommentarer: 0THE STRUGGLE

 • Skrevet 08.11.2016
 • Klokken 17:26

... of taking a good selfie lol 

Prøvde i hvert fall - og Amalie fanget øyeblikket med kameraet, haha. Tok litt outfit bilder til dere tidligere i dag. Bruker ganske sjeldent så mørk leppestift, men synes det er så fint! Den er borte allerede nå da, fordi akkurat den jeg brukte i dag er så tørr at den så og si flasser av når jeg spiser. Digg? 

Akkurat nå sitter jeg og Amy på en koselig cafe og "jobber" litt. Hun skriver cv og jeg blogger, overfører bilder osv. Skulle også fikse litt på min cv ettersom jeg har en ny, ganske spennende, jobbmulighet innen sminke. Tenker at jeg gjør det i morgen ettersom jeg ikke får så mye tid nå - skal straks komme meg på besøk til en som begynner å bli litt utålmodig, haha. I tillegg har jeg fått mye mer motivasjon når det kommer til bloggen, og masse ideer, så jeg skal sørge for å sette inn mer tid nå! Passer perfekt ettersom vi endelig får wifi i leiligheten i morgen! 

// At least I tried - and Amy captured the moment with my camera, haha. Took some outfit pics for you guys earlier. I rarely use a lipstick as dark as this, but I always think its so pretty. 

At the moment we're sitting at a cafe working. Amy's writing her cv and I'm doing some blog stuff, transferring pictures and was going to change up my cv a bit as well because I've gotten some new job opportunities in make up, but I might just do it tomorrow. Recently I've gotten a lot more motivation when it comes to my blog as well, have a lot of new ideas, so I'll try to put in a lot more time! Perfect timing that we get wifi at out place tomorrow as well - so I don't have to go somewhere else just to write a good post for you guys. 


kommentarer: 0SHADES OF BLUE

 • Skrevet 08.11.2016
 • Klokken 00:11

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with b5 preset
 


kommentarer: 0ANSWERING YOUR QUESTIONS!

 • Skrevet 06.11.2016
 • Klokken 17:21

Da har jeg akkurat filmet ferdig videoblogg til dere, så nå skal jeg bare overføre den til macen så publiserer jeg den så snart som mulig! Stay tuned!

// I just finished filming a vblog of me answering your questions, so I'm just gonna upload it to my mac and then I'll post it as soon as possible! Stay tuned! 

Processed with VSCO with p5 preset

 


kommentarer: 0SKRIVER SINNAMAIL OG SÅNN

 • Skrevet 04.11.2016
 • Klokken 17:24Gjett hvem som kom til en leilighet uten wifi, skittent kjøkken og ubrukelig bad? Vi :-)

Sitter på Westfield nå og har akkurat sendt en sinnamail til byrået - så skal dere nok se at vi får litt rabatt eller mindre leie for en stund ;-)

Ellers er alt faktisk veldig bra. Vi digger rommet og størrelsen - har til og med egen peis. I tillegg har vi Westfield da, som er 5 min unna med alle mulige butikker. Vi har faktisk brukt to dager på å komme oss gjennom kjøpesenteret og vi har enda litt igjen. Det er svææært! 

Nå er vi egentlig bare på utkikk etter et langt speil til rommet så har vi alt vi trenger. Også er det bare å vente på svaret vi får fra byrået da...

I kveld blir det hjemmefest, og i morgen blir det muligens ut på byen. Oppdaterer med flere bilder senere! 


kommentarer: 0MAKEUP TALK - KIKO LOOK

 • Skrevet 03.11.2016
 • Klokken 20:01

Slik vil de som regel at vi skal være på jobb - ikke det at jeg alltid gjør det. Veldig ofte er naturlig sminke finest, og jeg elsker nude og rosa toner - men synes det er veldig gøy å ha muligheten til å gjøre forskjellige looks. Her er et som passer seg mer om man skal ut eller noe spesielt. Jeg elsker farger på leppene, og som alltid har jeg mikset leppestifter - men det viktigste er at jeg har en øyenskygge over. Den er mørkelilla vil jeg si - og jeg elsker å bruke den på leppene for å få en mørkere og mer matt farge. Tips til dere som ikke visste det heller - øyenskygge funker som regel veldig bra til å bruke over leppestift - om det bare er i midten for å gi litt mer farge eller over hele leppene for å få de mer matt eller gi en dypere farge. 

// How they love for us to show up at work - even though I love more natural makeup with nude and light pink colours too much to show up like this everyday. And time of course, I don't have time to do looks like this every day. This would be more of a look for going out or doing something special. I love the lip colour - and like always I mix lipsticks, but on top I put some eyeshadow. Might sound strange, but it's the perfect thing to do it you want a more matt or a deeper colour. I didn't think of it before I started working at Kiko and I found out almost every one does it, haha. The perfect little secret I would say. 


kommentarer: 0MAKEUP TALK - HALLOWEEN LOOK

 • Skrevet 02.11.2016
 • Klokken 17:00

Her har dere altså min Halloween look. Det var overraskende gøy å gjøre noe annerledes med sminken. Jeg så på litt forskjellige YouTube videoer for å prøve å finne ut hva jeg skulle gå for først, men så så jeg et bilde som hadde ganske kul sminke og jeg tok egentlig bare litt inspo fra det og gjorde det til min egen stil. Ble til slutt en rosa, blodig klovn. Resten av det jeg hadde på meg var boots, en opprevet tights, svart skjørt og pudderrosa fluffy kåpe. Fornøyd med hvordan det ble til slutt!

// My Halloween look! Was a lot of fun doing something different with my make up. I watched different YouTube videos trying to figure out what I was gonna do with my make up for Halloween earlier, but I ended up just seeing a picture of a cool look and decided to make it my own. Ended up being a pink and bloody clown. Rest of my outfit included boots, ripped tights, black skirt and a fluffy, pink coat. Happy with how it turned out!


kommentarer: 2FLYTTING OG STRESS OG GLEDE

 • Skrevet 01.11.2016
 • Klokken 20:53

Processed with VSCO with p5 preset

I det siste har jeg hatt det veldig travelt med flytting, men endelig begynner ting å komme på plass! I går flyttet jeg alt jeg har til det nye stedet med stor hjelp, som var veldig nødvendig - pluss en uber xl... Det hadde faktisk vært helt umulig å tatt med så mye frem og tilbake på undergrounden - og det hadde egentlig bare gjort alt så mye mer komplisert og vanskelig enn nødvendig. Vi fikk med alt på en tur og til tross for at rommet ser bomba ut akkurat nå er jeg veldig fornøyd.

Det er faktisk mitt favoritt sted så langt (til tross for at jeg bare har vært der en natt), men jeg liker rommet veldig godt - det har peis, speil, en god del plass til klær og det er ganske stort. I morgen kommer Amalie også, som skal bo med meg, og det blir så bra! Tiden har gått så fort og det er så rart at vi er i november allerede nå. Ikke lenge til bursdagen min og besøk hjemmefra heller! Til tross for at den siste tiden har vært veldig stressende, er alt egentlig veldig bra nå. Livet er ganske fint! 

Det kommer et innlegg senere angående Halloween forresten, noen av dere har vel kanskje sett hva jeg bestemte meg for å gjøre på Instagram - men jeg lager et eget innlegg her! Jeg sminket flere andre folk også - og det fikk meg til å innse hvor mye jeg liker å gjøre slike ting, så kanskje det er noe jeg kommer til å gjøre enda mer av fremover. Ikke så vanskelig ettersom jeg jobber med sminke nesten hver dag!

// Lately I've been pretty stressed about all this moving stuff, but things are finally coming together now! Yesterday I moved all my stuff to my new place (with a lot of help), had to get an uber xl as well, and I'm so happy I didn't decide to take the underground. That would've been a disaster. Even though the room is a mess right now because of my stuff being everywhere - I'm really happy about how it looks and the size. Tomorrow Amy is coming as well and I'm so excited. It's gonna be so good living with her. Can't believe how fast time passes either - we're already in November, my birthday's soon and I'm getting visit from home really soon as well. Even though these last days has been quite stressful and I'm still stressing about other stuff like always - things are pretty good, and I'm just happy about how everything is at the moment and all the stuff I have to look forward to. 

Posting my Halloween look soon as well, some of you might have seen it on Instagram - but I'll make a separate post here in a bit! 

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 0hits