ASK ME ANYTHING!

 • Skrevet 26.10.2016
 • Klokken 10:34

Tiden er inne for en ny spørsmålsrunde, bare at denne gangen kommer jeg til å svare på engelsk! Spør i vei - gjør ingenting om du stiller spørsmål på norsk, men de blir oversatt til engelsk! Svarer med videoblogg.

// Time for a new Q&A, but only this time I'll answer in English, and with a video of course. So ask me anything and I'll give you the answers. Let's gooo!


kommentarer: 6MOONLIGHT

 • Skrevet 25.10.2016
 • Klokken 13:22

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b5 preset


kommentarer: 1PÅ TIDE Å STRESSE LITT IGJEN, DA...

 • Skrevet 24.10.2016
 • Klokken 23:50

Som om jeg ikke gjør det nok fra før, haha... Altså - er det en ting jeg hater så er det å pakke. Pakke og flytte ting. Og det er akkurat det jeg skal gjøre nå. Prøve å få tid til det mellom jobb og alt annet. Jeg vet jo at det går fint, og at det blir utrolig godt å komme seg på plass i den nye leiligheten. Det gleder jeg meg allerede masse til. Det er bare all jobben som må gjøres først som er irriterende. 

Jeg vet helt ærlig ikke helt hva som er planen med alle klærne mine for eksempel - hva skal jeg gjøre med de når jeg drar fra London? Eller rettere sagt HVOR skal jeg gjøre av de?! Jaja, vi får se - en ting som er helt sikkert er i hvert fall at jeg tar med alt til det nye stedet. Uansett hvor mange turer fram og tilbake det innebærer. Heldige meg har folk som kan hjelpe meg også da, så det kan ikke bli alt for mange turer med flyttelasset. 

Jeg har i hvert fall funnet stedet, og betalt slik at det er og forblir mitt til innflytningsdato. Tror dette blir veldig bra! 

// Time to get stressed again I guess. How did I get so much stuff when I only moved here with one suitcase?... I'm starting to pack up all my stuff so I can get ready to move and just be done with it. I honestly hate packing so much and it just feel like it's a waste of time - but the sooner I get it done the better. As you can understand I found a place, and I'm excited to get everything ready! I honestly think the next months are gonna be really good.


kommentarer: 0FINE ORD

 • Skrevet 20.10.2016
 • Klokken 19:33


kommentarer: 0BLACK HAIR

 • Skrevet 19.10.2016
 • Klokken 00:03

Skulle vel egentlig bare farge etterveksten, men hele håret gikk fra mørkebrunt med ettervekst - til så og si svart. Jeg har alltid elsket å ha mørkt hår, så ble egentlig veldig fornøyd. I tillegg har jeg opplevd at fargen som regel blir mye lysere veldig fort, og nå får jeg forhåpentligvis ikke det samme problemet. 

Ellers er jeg godt i gang med å finne nytt sted å bo, og det ser ut som det blir fikset denne uka. Passer perfekt å ha fri tre dager på rad så jeg får litt ekstra tid til det. Masse gøy som skjer fremover i hvert fall! Gleder meg til å vise dere og fortelle enda mer. Nå skal jeg komme meg i dusjen og sove. I morgen skal jeg tilbake til flyttebyrået for å prate litt, også må jeg få tak i jakke! Dumme meg tok det tydeligvis ikke med da jeg reiste hit i februar og det var nesten like kaldt som nå? Hvordan overlevde jeg, haha... Også kanskje jeg finner litt ting til Halloween. Kan ikke være vanskelig når man har så mye å velge i mellom, tehe. London <3

// Was basically just going to dye my roots, but my hair went from brown to almost black and I'm happy about it actually. I have always loved having really dark hair, and my colour always seems to fade really easily so it's better having it a bit darker than just brown. 

Other than that I'm almost ready to move to a new place, hopefully I'll be totally sure by the end of this week about which place we'll be choosing. A lot of fun and exciting stuff coming up, and can't wait to show you photos and basically just more about my life on here. That's really what's it for so I should start doing more of that I guess. Or at least tell you more about stuff. Gonna go in the shower and have a gooood sleep now, I'll update tomorrow!


kommentarer: 0NESTE STOPP!

 • Skrevet 17.10.2016
 • Klokken 10:48

Processed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 preset

Kanskje ikke så vanskelig å gjette hvor turen går til neste år? Jeg lever for eventyr som inkluderer reising og masse nye inntrykk. Ah. 

// Maybe not that hard figuring out where I'm going next year? Adventures including traveling and experiencing so many new things and places is what I live for. 


kommentarer: 4MAKEUP TALK - HALLOWEEN INSPO

 • Skrevet 15.10.2016
 • Klokken 12:06Jeg var alltid så gira på Halloween da jeg var mindre, men de siste årene har det liksom ikke vært noe stort lengre... Nå, derimot! I en storby som dette er det så stort og det gjør meg faktisk så glad å se at alle går all in, haha. Det gjør meg så gira også! Alle kler seg ut og begynner å planlegge i god tid! I tillegg er det livet på utestedene og alt annet som skjer i den perioden, bare fordi det er Halloween. Gøy! 

Så har selvfølgelig det at jeg jobber med sminke påvirket meg i stor grad også. Ikke bare kommer vi til å gå med halloween sminke på jobb, men det er så mye inspirasjon å få fra alle de flinke sminkeartistene. 

Nå er jeg ikke helt sikkert på hva jeg kommer til å gjøre, men noe kult med sminke, som dere ser over. Det blir vel litt forskjellige ting til forskjellige dager, her gjelder nemlig ikke halloween bare en dag... Kan ikke klage på det! Jeg skal selvfølgelig vise dere når den tid kommer! 

Har dere en favoritt blant de forskjellige bildene ovenfor?

// I always used to be so excited for Halloween when I was younger, and now I'm back again, haha. How can I not when I'm surrounded by makeup artists at work doing amazing looks?! Makes me so excited. And the fact that everyone is already talking about it and making plans. 

I'm not sure what I'm doing yet or what my look is gonna be, but I guess I'll do some cool and different makeup looks - like the stuff you see above. I guess I'll go with a couple of them since it's not gonna be just one day. I'll show you of course!


kommentarer: 1FLYTTE IGJEN?

 • Skrevet 14.10.2016
 • Klokken 08:52

Processed with VSCO with m3 preset

Da skal jeg faktisk flytte til det tredje og forhåpentligvis siste stedet her i London! Det gjelder bare å finne ut hvor... Fikk egentlig veldig kort beskjed, men jeg tenker at jeg klarer å finne et sted i neste uka. Kan vel egentlig bare se positivt på det ettersom jeg får oppleve forskjellige områder i London.

Forskjellen på Hammersmith og Bethnal Green har vært veldig stor - alt med Hammersmith er veldig posh, og her i Bethnal Green er det mye mer kriminalitet, fattigdom osv. Til tross for det har jeg faktisk likt meg veldig godt her, men det tror jeg rett og slett bare er på grunn av leiligheten jeg bor i - og ikke området. Jeg brukte mye mer tid i området rundt Hammersmith, men de eneste gangene jeg vandrer rundt her er for å gå på butikken eller til undergrounden - eller for å dra på joggetur. Har vel egentlig blitt frarådet av de fleste på å dra ut i området på kveldene, men vil jeg på joggetur så drar jeg uansett. Peppersprayen er med. 

Så fridagene mine i neste uke kommer jeg nok til å bruke på å se på nye steder, og heldige meg får tidenes beste roomie i november også - så kanskje hele greia var ment to be. For dere som lurer på hvorfor jeg skal flytte igjen så kan jeg vel bare si at hele denne greia var midlertidig og veldig mye frem og tilbake før jeg i det hele tatt flyttet, som kanskje burde gitt meg en magefølelse - men nå flytter i alle fall en kjæreste inn og jeg ut. 

Processed with VSCO with m3 preset


kommentarer: 1BABY BLUE BOMBER JACKET

 • Skrevet 13.10.2016
 • Klokken 20:01

Får aldri nok av denne fargen! Uheldigvis kan jeg ikke bruke denne som jakke akkurat nå, ettersom høsten helt klart kommet til London. Helt rart hvor fort det gikk fra å være sommer til nesten vinter... Heldigvis er sola her fortsatt og varmer en gang i blant. 

Ellers har det plutselig blitt mer stress enn planlagt. Jeg tenker å skrive mer om det senere, men enkelt forklart så skal jeg flytte igjen! Før denne måneden er over faktisk. Mye å tenke på helt plutselig, men jeg vet at det klarer jeg helt fint! 

I dag har jeg hatt fri, og jeg har faktisk tatt meg tid til å sove. Dere aner ikke hvor godt det var. Så sliten at jeg ikke klarte å holde øynene oppe lengre enn et sekund etter at jeg la meg i senga. Så nå føler jeg meg en smule mer opplagt, og skal sette i gang med å se på litt steder jeg kan besøke for å se på - for så å legge meg tidlig. I morgen er det helg, så det beste er nok å være så opplagt som mulig! 

// I'll never get enough of this colour! Can't really wear it as a jacket right now, because autumn is definitely here. Crazy how summer suddenly disappeared. Other than that it's a bit more stress these days than planned. I guess I'm moving again! Basically need to find a place before November. A lot to think about all of a sudden, but I'll be fine. I'll keep you updated and tell you more about it later. Now I'll keep enjoying my day off resting, I just realised today how much I needed it. 


kommentarer: 1MAKEUP LOOK - SOFT AND NATURAL

 • Skrevet 12.10.2016
 • Klokken 11:23


kommentarer: 0SLITSOMT Å VÆRE SLITEN, VERRE Å VÆRE DEPPA

 • Skrevet 11.10.2016
 • Klokken 22:06

Bilder fra en av de fine dagene mamma var her på besøk, tatt fra en av de mange kule pubene man finner overalt her. Jeg synes det er skummelt hvor fort tiden går hver eneste gang jeg får besøk hjemmefra. Jeg klarer nesten ikke skjønne det. Vi hadde det veldig fint i hvert fall! Til tross for at jeg hadde den stygge forkjølelsen, som fortsatt ikke er helt borte...

Kan nok takke meg selv for det da - jobb og uteliv og mer jobb med andre ting har egentlig gått i ett her nå. Er vel da jeg kan si at jeg føler meg som alle andre i denne travle byen. Litt tid til å slappe av trenger jeg da - så forhåpentligvis kan jeg legge meg tidlig i kveld å få litt etterlengtet søvn. Jeg tenkte meg på en joggetur først da... I tillegg må jeg opp tidlig i morgen for å få unnagjort noen ting og en frisørtime før jobb... Kanskje jeg bare får glemme den etterlengtede søvnen akkurat nå...

Jeg husker da jeg bodde hjemme i Bodø og følte at hver dag var lik og at jeg gjorde det samme hver dag. Jeg har vel kanskje ikke noe å klage på nå da? Det er slitsomt å være sliten, men det er verre å være deppa.

Søvn er viktig, men jeg er en av de som føler at jeg kaster bort mye verdifull tid hvis jeg sover bort dager - til tross for at jeg trenger det noen ganger. Jeg trenger minner og lærdom og vennskap. For mange er det veldig enkelt å dra på jobb, komme hjem og legge seg - for så å gjøre det samme neste dag. For meg er det helt umulig - spesielt her i London. Tro meg - folk gjør det ikke bare hjemme i Bodø, men her også. Det klarer ikke jeg. Jeg må få mer ut av dagene mine enn jobb, mat og søvn - fordi jeg har kjent gang på gang hvor viktig det er. 


kommentarer: 0NEW TATTOO

 • Skrevet 10.10.2016
 • Klokken 02:04


Her har dere altså min nye tattoo! Jeg elsker den. Jeg elsker hva den betyr for meg og jeg elsker at den er så uperfekt - hvis dere skjønner hva jeg mener. Gjør dere ikke så betyr vel egentlig ikke det noe, men jeg vet og jeg skjønner. Den er veldig enkel, men skriften, plassering og størrelse - og akkurat slik jeg ville at den skulle være.

Det er kanskje ikke vanskelig å skjønne betydningen for meg, spesielt ikke hvis dere kjenner meg. Jeg elsker å reise, og det er en ting som alltid kommer til å få meg til å føle meg lykkelig, og som alltid kommer til å få meg til å lære og vokse. Jeg har aldri kjent på følelsen av å kjenne meg hjemme et spesielt sted, eller føle at jeg hører til en plass. Jeg tror heller aldri jeg kommer til å få den følelsen. Samtidig føler jeg meg alltid trygg. Jeg har meg selv - uansett hvor jeg drar i verden har jeg meg selv. Det er den ene tingen som kommer til å hjelpe meg når livet forandrer seg gjennom oppturer og nedturer. Jeg klarer ikke å kalle et sted hjemme når verden er så stor og det er så mye å se. Jeg elsker å føle meg fri til å dra hvor jeg vil.

// My new tattoo! I love it. I love what it means to me and I love how it's imperfect in a way. It just looks like it's something someone's written on me, and it's really simple with the font and the size. Just how I wanted it. 

If you know me it's not hard to guess what it means to me. I love traveling, and it's the one thing that I know always gonna make me feel happy, always gonna help me grow and learn. I have never felt like a place has ever made me feel like home, or even felt like I belong somewhere. I don't think I'll ever get that feeling either. At the same time I always feel safe and sure, never lost. I got me no matter what - no matter where I go in this world I got myself and that's the one thing that's gonna help me be okay with changes and ups and downs in life.  


kommentarer: 1FINE DAGER

 • Skrevet 07.10.2016
 • Klokken 10:15

Fine dager i London <3

Jeg elsker å få besøk hjemmefra. Det får meg til å se London på en annen måte igjen. Litt slik som jeg gjorde før. Jeg er vant til mange av de samme plassene, men når jeg får besøk får jeg følelsen av å være litt turist igjen - i tillegg til en liten påminnelse at jeg faktisk bor i London. Byen som jeg alltid har elsket. Det er fint. 

// I love having my mom here for a few days. And I love having people come visit me from back home. It makes me see London differently again. Kind of the same way I used to see it. By now I'm used to going and seeing a lot of the same places, but when friends and family visit me I sometimes get a feeling of being a tourist again - and a reminder that I actually live here now. The city I've always loved. It's nice. 


kommentarer: 1SILVER & BLUE

 • Skrevet 06.10.2016
 • Klokken 14:32


kommentarer: 1NY TATOVERING!

 • Skrevet 05.10.2016
 • Klokken 15:50

Gjett hva jeg har gjort? Tatt min andre tatovering! Har tenkt en stund på det, og nå som mamma er her på besøk fikk jeg henne med meg som moralsk støtte. Jeg har alltid vært en fan av små og veldig enkle tatoveringer, og det har lenge vært noe jeg har hatt lyst på - men det har også vært ganske viktig for meg at jeg ikke vil ha noe som alle andre har, men noe mer personlig. Dermed ble det noe som jeg rett og slett kom på helt tilfeldig av meg selv, men som egentlig beskriver meg perfekt. 

Måtte selvfølgelig ta på et av de vondeste stedene, nemlig ribbeina... Verdt det var det uansett, og jeg er så fornøyd!

Jeg lover å vise dere bilder så snart jeg får tatt noen ordentlige. Hva tror dere jeg har tatt? Noen som klarer å gjette?

// Guess what I've done? Got my second tattoo! Have been thinking about it for a while, and now that my mom's here I got her with me for moral support. I've always been a big fan of small and simple tattoos, and it's been something I've been thinking about getting after my first one - but it's also been pretty important to me that I don't want anything everyone else has, but something personal for me. That's why I ended up getting something I came up with myself, but also something that defines me. 

I of course had to get it on my ribs, which is basically one of the most painful places... It was worth it though, and I'm so happy I did it!

I promise to show pictures of it as soon I take some good ones. Can anyone guess what I got a tattoo of? 


kommentarer: 0YESTERDAY'S OUTFIT

 • Skrevet 04.10.2016
 • Klokken 08:50

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Noen outfit bilder fra i går. Kan vel si at ting ikke har blitt helt som planlagt - jeg har blitt syk... Skikkelig forkjøla og jeg hater det. Sånn går det vel når man glemmer at oktober og London nødvendigvis ikke betyr at man kan gå i skjørt og kjole hele dagen uten å bli syk... Ikke minst å vandre ute på natterstid uten jakke. Verdt det kan jeg si at det har vært da! Formen blir forhåpentligvis bedre snarest. Jeg har uansett ikke tid til å være syk nå, så inntil da later jeg bare som jeg er frisk. God plan? Kanskje ikke, men det er det eneste som funker for meg akkurat nå. 

// Yesterday's outfit. Can't say things have gone as planned, I'm sick with cold or the flu or whatever it is. All I know is that it's making me feel like shit and I hate it. I guess that's what happens when you forget that October and London doesn't mean it's still fine to walk around in skirts and dresses without anything else, especially at night... Been worth it though, but starting to realise I need to remember to wear more clothes when I'm going out or just basically going anywhere... Hopefully I'll get better as soon as possible. I don't have time to be ill now, so until I'm better I'll just pretend I'm not sick and everything's hopefully gonna be fine. Good plan? Maybe not, but it's the only thing that works for me right now. 


kommentarer: 2hits