OUTFIT

 • Skrevet 31.10.2015
 • Klokken 16:32Nå har jeg akkurat brukt litt tid på å pakke, og heldigvis er jeg ikke så langt unna å bli ferdig nå. Har to dager igjen til å komme på ting jeg har glemt da, og det trenger jeg. Tidligere i dag var jeg i byen og kjøpte litt småting jeg trenger å ta med meg, i tillegg til å dra ut å spise med mamma! Det ble selvfølgelig sushi, og det var like godt som alltid!

Jeg ville også nevne for dere at jeg er med i en konkurranse om å vinne Saleduck Fashion Blogger Awards og hadde blitt kjempeglad hvis dere hadde orket å stemme på meg! Jeg har blitt valgt ut som 1 av 10 norske bloggere med en personlig stil og innhold her på bloggen som inspirerer leserne mine. Du kan stemme fra 2. november t.o.m 30. november. HER finner dere siden! 

Nå skal jeg snart dra til Martine, og der blir jeg sikkert resten av kvelden! Håper dere får en fin lørdagskveld og har det morsomt, enten dere kler dere ut og feirer Halloween eller bare tar det rolig slik som jeg tenker å gjøre!


kommentarer: 1SNEAKERS & TANKER OM JB-KONSERTEN

 • Skrevet 30.10.2015
 • Klokken 14:39

Akkurat det jeg trengte! Noen enkle, men stilige sko som passer til det meste. Og selvfølgelig det viktigste, de er behagelige! Alle joggeskoene/treningsskoene mine har sterke farger på seg, så jeg tenkte det var på tide å skaffe seg noen som er litt mer diskré og som passer til mer. Da var disse perfekte! Fra Nelly. 

Ellers har det vært helt umulig å ikke få med seg det som skjedde på konserten Justin Bieber skulle ha på Senkveld i går... Altså, det er så latterlig! Stakkars, stakkars de jentene som får skylden for at han avsluttet konserten. Ville ikke dedikere et helt innlegg til dette, men nå ble det nesten sånn, haha.

Fansen som klikker på jentene på fremste rad, ville jo ha gjort akkurat det samme hvis de fikk være så nær han?  Det var fullt og helt hans egen skyld og hans eget valg, og han er jo uten tvil klar over at hvis fansen hans står rett ved scenekanten og han går dit - så kommer de til å røre han?

Jeg synes bare synd på alle de unge jentene som har betalt masse penger, vunnet konkurranser osv for å se han når han endelig er i Oslo, også klarer han å skuffe de så mye. Husk at det er jobben hans! Hadde han vært så sliten kunne han ha ordnet det på en annen måte, og unngå å skylde på noen uskyldige jenter som bare ble glad for å være så nær idolet sitt. Ikke minst unngå å skuffe så mange!

Der har dere litt av mine tanker om det hele i hvert fall. Jeg trengte å skrive litt om det, spesielt når jeg ser så mange forsvare oppførselen hans. Det virker som om noen bare vil forsvare han uansett hva han gjør, bare fordi de er "forelsket" i han, altså... Han er bare et menneske, og man får ikke et inntrykk om at han er en så veldig fin person heller. Nå prater jeg bare om denne ene hendelsen og "kjenner" han selvfølgelig ikke, så hvis du elsker han beklager jeg hvis du ikke liker meg nå lengre, haha. Jeg håper i hvert fall at folk ikke fortsetter å skylde på de stakkars jentene, og kan innse at det ikke var noen andre enn kjære Justin Bieber's skyld at konserten ble avsluttet så brått.


kommentarer: 3SOMETHING DIFFERENT

 • Skrevet 29.10.2015
 • Klokken 21:00

Her kommer et lite tips hvis du vil ha bølger eller mer volum i håret, men uten å bruke slettetang eller bølgetang! (Mye bedre for håret er det også.) Det er så mange som gjør det samme med håret hver eneste dag, men det er så enkelt å gjøre noe annerledes istedenfor det samme gamle!

Dusj før du legger deg og flett håret når det fortsatt er fuktig. Lager du en stram flette vil bølgene bli mer lik krøller, og lager du den litt slappere vil du få store og "myke" bølger. Jeg liker som regel det siste alternativet best, og synes også det kan være fint å børste gjennom håret en gang. Det er så enkelt som at du sover med fletten og når du står opp neste dag tar du den ut. Da har du en annerledes og fin frisyre, uten noe som helst arbeid!

Har du veldig tykt hår bør du ikke flette håret med en gang du er kommet ut av dusjen, da er sjansene store for at du våkner opp til at håret fortsatt ikke er tørt. Jeg gjør dette ofte for å få bølger og volum, og synes det blir veldig fint! Det er så enkelt i tillegg, og er perfekt hvis man har dårlig tid når man står opp. 


kommentarer: 0NOE NYTT

 • Skrevet 29.10.2015
 • Klokken 17:05

I dag fikk jeg endelig Nelly-pakken i posten! Det tok veldig lang tid på grunn av det store salget de har hatt, men heldigvis fikk jeg den før jeg reiste og da går det fint! Alt passet bra, til og med skoene jeg bestilte, og det er noe jeg alltid klarer å bestille i feil størrelse. Det kommer ordentlige bilder av kjolene senere, dere ser litt av den ene på bildene. Den er så fin! Blir aldri lei av blonder.

Nå er middagen klar, og jeg er veeldig sulten, så tror jeg avslutter her! Kyllingfilet stekt i ovn med pesto, tomat og ost. Det er så godt! Håper dere har en fin torsdag ♥


kommentarer: 245 SPØRSMÅL & SVAR

 • Skrevet 28.10.2015
 • Klokken 17:57

1. Hva har du på deg? - Kosebukse og svær t-skjorte.

 2. Har du noen gang vært forelsket? - Nei.

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? - Litt rart hvis jeg hadde hatt det når jeg svarte nei ovenfor, så nei her også, haha.

4. Hvor høy er du? - 1.74 ca.

5. Hva var det siste du spiste? - Middag, en god vegetarrett med bønner, grønnsaker og kokosmelk.

6. Hva var det siste du drakk? - Vann.

7. Er det noe du savner? - Mine kjære besteforeldre <3

8. Svart eller hvit? - Den siste tiden har jeg blitt mye mer glad i å gå i både hvit og svart, så den var litt vanskelig... Tror kanskje jeg må si hvit! Men så passer svart til så mye mer... Jeg klarer ikke å velge, haha (verdens mest ubesluttsomme person når det kommer til slike ting)

9. Favoritt tv-show? - Jeg er veldig glad i spennende krimserier. Som The Killing, Broen osv. Men jeg elsker Solsidan og Modern Family også! Så noen av de. Liker Gossip Girl og alle de der "typiske" seriene også, men ikke like godt! Jeg liker det best når det er spennende eller morsomt. 

10. Favoritt band? - The Script!!

11. Har du piercing? - Jepp, i navlen (og ørene). Vurderer egentlig å fjerne arret til piercingen ovenfor navlen ettersom jeg ikke går noe særlig med piercing der lengre, men så er jeg litt redd for å angre... 

12. Hva er din favorittsang? - Akkurat nå må det jo være Hello med Adele, den er så fin! Eller den nye med Ed Sheeran og Tori Kelly. Eller hvilken som helst med Ed Sheeran, haha. Men jeg kan finne nye sanger hver dag som plutselig blir en favoritt. Det går egentlig ikke ann å bestemme seg for én. Hører jeg på shuffle på rolig-lista mi kan jeg høre gamle sanger gang på gang som jeg enda ikke er blitt lei av og som fortsatt er en favoritt.  

13. Hvor gammel er du? - 18! Blir snart 19 da, 17. november!

14. Stjernetegn? - Skorpionen.

15. Hva ser du etter i en livspartner? - Han må være morsom og like teit som meg, også må jeg selvfølgelig synes han er tiltrekkende. Jeg hører hele tiden at jeg er så kresen, så tror ikke jeg skal skrive noe mer. Vet jo selvfølgelig ikke konkret hva jeg "ser" etter, satser på at jeg vet det når det er rett.

16. Favoritt quote? - "Be the person you want to meet". Akkurat det mamma har lært meg gjennom alle disse årene og noe hun stadig minner meg på <3 Tenk hvis alle kunne ha det i bakhodet. 

17. Favoritt skuespiller? - Hmm... Aner egentlig ikke! 

18. Favorittfarge?  - Babyrosa og babyblå. 

19. Høy eller lav musikk? - Høy!

20. Hvor drar du når du er trist? - Som regel går jeg en tur med høy musikk eller drar på en joggetur faktisk. Hadde aldri funket for meg å ligge inne under dyna å gråte og synes synd på meg selv, jeg trenger musikk og frisk luft! Det eneste jeg vet som hjelper.

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? - Alt for lang tid og alt for varmt vann. Jeg hater at vi ikke har badekar og det er uten tvil en ting jeg skal ha i mitt kommende hjem. 

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? - Det spørs hva jeg skal gjøre! Som regel står jeg opp med en gang alarmen ringer, men jeg er veldig flink til å bruke skikkelig lang tid på frokost. Og skal jeg ordne meg ordentlig kan jeg bruke lang tid på det også, men det går liksom opp i opp ettersom jeg er flink til å stå opp med en gang jeg hører alarmen. Skal jeg ikke ordne meg bruker jeg sikkert 5 min, med unntak av frokosten da, haha.

23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp? - Altså jeg har jo en storebror, så slossing har det vært. Ikke sånn skikkelig alvorlig selvfølgelig da, haha.

24. Turn on? - Mennesker med et talent, noe de er flinke til! Og selvtillit da. (Stor forskjell på å ha selvtillit og være cocky) 

25. Turn off? - Her kan man også nevne selvtillit, bare dårlig selvtillit. Du kan være verdens fineste person, men viser du at du ikke liker deg selv skinner det som oftest gjennom og vises godt på utsiden!

26. Har du en frykt? - Å bli kidnappet eller at noe av det jeg ser og leser om i krimhistorier skjer med meg. Heldigvis føler jeg at jeg er over gjennomsnittet paranoid på det punktet der, så kanskje det er en styrke som kan forhindre at noe slikt skjer, haha. 

27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? - Stress.

 28. Når gråt du sist? - Det husker jeg ikke!

29. Når sa du at du var glad i noen sist? - I går.

30. Hvilken bok var den siste du leste? - Samf. engelsk. Gøy.

31. Hvilken bok leser du nå? - Jeg leser egentlig en bra krimbok som jeg ikke husker hva heter akkurat nå, men har satt det litt på pause nå som jeg har lest i skolebøker. 

32. Hvilket tv-show så du sist? -  Akkurat nå går Two and a Half Men på tv'en, så jeg kan vel si det. Selv om jeg ikke følger så veldig godt med. 

33. Hvem snakket du med sist? - Mamma, akkurat nå. 

34. Hvilket forhold har du til den siste personen du tekstet? - Modellmammaen min :-)

35. Favorittmat? - Dette er som med musikk, jeg klarer ikke å velge. Det kommer helt ann på! Akkurat nå kan jeg si sushi fordi det fikk jeg lyst på, men det er så masse! Mat<3

36. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? - Hawaii, Cali, NY, Miami, Maldivene, Bora Bora, Cape Town osv osv. Haha, jeg kan ikke sitte å skrive opp alt. Vil se hele verden!

37. Hvor var du sist på reise? - Utenfor Norge må bli Gdansk tror jeg? Ble litt usikker.  

38. Har du et crush? - Nei.  

39. Når kysset du noen sist? - I helga.  

40. Når ble du sist fornærmet? - Det husker jeg ikke!

41. Hva er favoritt godteriet ditt? - Det er vanskelig! Min ultimate favoritt når jeg får lyst på noe godt er kakao eller sjokolademelk da! Elsker det!

42. Spiller du instrumenter? - Nei, prøvde å lære meg selv å spille gitar for noen år siden, men så synes jeg ikke det var så gøy som jeg hadde håpet på, haha.  

43. Hva er favoritt smykket ditt? - Et smykke som jeg ikke har kjøpt enda, haha! Det er et sølvsmykke som er veeldig fint, og jeg har tenkt at jeg skal kjøpe det lenge, har bare ikke gjort det enda. 

44. Hvilken sport gjorde du sist? - Kan jeg svare jogging her? 

45. Når var du med noen sist? - Nå nettopp.


kommentarer: 0WHITE LACE

 • Skrevet 27.10.2015
 • Klokken 21:15

Da har jeg faktisk begynt å pakke litt! Eller egentlig bare slengt litt forskjellige klær på gjesterommet sammen med kofferten, men det er en start det også. Denne gangen må jeg prøve å få plass til alt i en koffert og pakke litt smartere. Det er et slit å skulle reise med to kofferter og det orker jeg ikke igjen. Jeg trenger alltid pauser når jeg skal pakke så derfor er det alltid lurt at jeg starter litt tidlig, så kan jeg ta litt nå og da. Klarer verken å pakke på fem minutter eller å bruke time etter time på det, så da starter jeg heller tidlig og gjør det når jeg får "lyst", haha.

I dag våknet jeg forresten opp til snø! Merket allerede at det begynte i går da jeg var ute med Mathilde, men trodde ikke det skulle være hvitt på bakken i dag tidlig. Man merker i hvert fall at vinteren nærmer seg! Perfekt timing for meg å dra bort da ;-) 

Nå blir det Broen! Slenger med noen bilder fra den siste shooten min. Håper dere har en fin tirsdagskveld!

Photo: Christian Sennesvik


kommentarer: 2CLOSE-UPS

 • Skrevet 27.10.2015
 • Klokken 12:18
kommentarer: 6BACK TO ATHENS!

 • Skrevet 26.10.2015
 • Klokken 16:46

Da er det meste klart og jeg reiser til Athen i neste uke! Grunnen til at jeg ikke har skrevet om det før er rett og slett fordi jeg ikke visste det før rundt forrige uke. Sånn er det altså, men jeg digger det! Jeg gleder meg masse til å reise nå, til å gjøre det jeg liker aller best og jeg er selvfølgelig motivert til å jobbe enda hardere! 

For dere som kjenner meg eller har lest bloggen en stund vet at jeg var der tidligere også, i 2014. For dere som ikke vet hva jeg skal gjøre der borte, så har jeg et modellbyrå der og reiser dit for å jobbe og dra på castinger! Jeg gleder meg til å dra tilbake til den fine plassen og komme hjem med helt nye opplevelser og minner. Jeg skal selvfølgelig være flink å oppdatere masse derfra! I tillegg har jeg planer om å lage flere videoer så dere får et inntrykk av Athen og alt jeg gjør der borte! Tenker at video ofte er mer forklarende enn bilder. 

Alle bildene er fra forrige gang jeg var der.

Etter planen kommer jeg hjem like før jul! Da blir jeg bare hjemme noen få dager før jeg drar videre til Gran Canaria for å feire jul. Kunne ikke vært mer fornøyd med det!


kommentarer: 1FORANDRINGER

 • Skrevet 26.10.2015
 • Klokken 14:43

Nå har jeg fått byttet header som dere sikkert ser, og det var godt med en forandring! Jeg jobber med å få fikset mobilversjonen av bloggen også, slik at dere kan se både headeren og zoome inn, fordi som jeg har forstått det så funker ikke det akkurat nå. Det må selvfølgelig endres! Jeg skal prøve å få gjort det i dag, men formen er ikke på topp, så det kan ta litt lengre tid enn det jeg egentlig vil. Har masse å gjøre, men alt går litt tregere med hodepine og feber. 

Slenger med noen bilder av meg og Fia. Det jeg liker med at det blir kaldere nå er at hun alltid er mye mer inne. Alltid koselig å ha henne i senga mi ♥ Nå skal jeg gå å vekke Mathilde som ligger å snorker nede. Sliten etter helga, haha. Håper dere har en fin mandag!


kommentarer: 3ENDELIG!

 • Skrevet 26.10.2015
 • Klokken 00:44

Da har jeg fått meg GoPro, og jeg elsker det allerede! Bildene blir så annerledes, det er god kvalitet og perfekt til å filme! Jeg skal reise veldig snart også, sier mer om det i morgen, men GoPro er helt perfekt å ta med meg. Jeg skal filme masse til dere! Det er en ting jeg må bli flinkere til, vet jo at jeg liker å se det på andre blogger også. Det blir mer personlig på en måte!

Her kommer noen fra i går kveld, bare for å vise dere litt hvordan bildene blir.

Det som er så perfekt at du kan styre alt fra mobilen også, man ser det kamera ser og man kan få alle bildene rett inn i albumet på mobilen. kommentarer: 2ONE X BW

 • Skrevet 25.10.2015
 • Klokken 23:00

Photo: Christian Sennesvik


kommentarer: 0FAVORITE JACKET AT THE MOMENT

 • Skrevet 24.10.2015
 • Klokken 11:47Jeg elsker denne jakka! Det er "teddy-stoff", så den er supergod å ha på. Den blir litt ekstra varm på grunn av det også, noe som er bra siden den ikke er så tjukk ellers. I tillegg synes jeg lengden er perfekt og jeg digger at den er hvit. Jeg synes det kan være spesielt fint å ha hvite jakker og sko, så lenge man klarer å holde de slik. Kan være litt vanskelig når det kommer til sko, det har jeg erfart, men fint så lenge det varer! Haha. Denne kommer i hvert fall til å bli brukt ofte fremover! 

Kommer forresten til å bytte header i løpet av helga, muligens i dag, så stay tuned! Det blir bra med litt forandring, jeg blir så fort lei når jeg ser de samme bildene dag etter dag.


kommentarer: 6DET ER DITT LIV

 • Skrevet 23.10.2015
 • Klokken 12:05

Hvorfor stresser vi så sinnsykt mye over hva alle andre synes, hva alle andre tenker, hva alle andre gjør? Hvorfor?

Det er utrolig å tenke på hvor mye mennesker stresser over å passe inn og være som "alle" andre, og for at andre skal akseptere deg. Hvorfor skal du la et annet menneske fortelle deg hvordan du skal være? Fortelle deg om du er god nok eller om du må forandre deg?

Du som menneske går rundt å idoliserer andre, andre mennesker som er akkurat like mye verdt som det du er, og de idoliserer andre igjen. En evig sirkel. Verdens mest mektige, verdens rikeste og verdens mest berømte personer er BARE et menneske de også. De går på do som alle andre (den enkleste måten å "normalisere" andre mennesker har jeg funnet ut), de kommer til å dø de også, som alle andre. Hvorfor være redd for å møte opp til et jobbintervju, være redd for å stå opp og IKKE følge strømmen, drite litt i hva alle andre tenker og følge dine egne drømmer? Menneskene du møter i livet ditt som du finner skremmende har også mennesker som de selv finner skremmende. Det er en evig sirkel det også, men en ting du må klare å legge bak deg for å kunne være den beste versjonen av deg selv. Det mener jeg iallfall.

Du kommer ikke langt hvis du skal leve livet ditt ved å se ned på deg selv og opp til alle andre.

Man leser det ofte, spesielt i typiske quotes som folk legger ut her og der bare for å vise det til alle andre, uten å selv følge det som står der, og vi som leser det lar det aldri gå skikkelig innover oss heller. "Du kommer til å være borte en dag, livet ditt kommer til å være over en dag, så lev det til det fulle" osv osv. Vi blar forbi og tenker ikke over det, eller kanskje gir det en "like" og scroller videre mens du tenker i et lite sekund "det var et godt råd, slik vil jeg være, slik vil jeg leve". Så går du tilbake til hverdagen din og tenker ikke mer over det.

Tenk på dette. Hvis alle dine følelser, tanker, vennskap, familie og drømmer blir borte en dag. Alt. Det blir borte akkurat i det sekundet du også blir borte. Jeg liker å tro at det ikke er helt sant, men hva hvis det er det? Det man vet er i hvert fall at man ikke får beholde det på samme måte den dagen man forsvinner. Gjør det beste ut av det! Vær den du vil være, si det du har på hjerte og sett pris på de som virkelig betyr noe for deg! Da jeg var lita snakket jeg bare med mine aller nærmeste og var veldig usikker når det gjaldt det meste. Jeg har endret meg mye siden den gang og jeg har lært at ingenting skjer med mindre du er villig til å presse deg selv og komme deg utenfor komfortsonen din. Det har dere sikkert hørt mange ganger, men det er helt sant. Jeg er ikke redd for å prate eller stille meg selv opp mot autoriteter. Jeg føler meg ikke mindre når jeg tenker på folk som har oppnådd "mer", har mer penger, har høyere utdannelse eller lignende. Jeg vet at det kunne like gjerne vært meg, det kan like gjerne bli meg, men det er ikke det som er viktig! De er bare mennesker de også. Til syvende og sist spiller det ingen rolle - jobb for det som interesserer deg og det som betyr noe for deg, og alltid ha i bakhodet at du er bra nok. Bra nok til å gjøre akkurat det du vil. Kanskje gikk det ikke som du ville eller planla, men da vet du at du hoppet i det og til tross for at det gikk i dass kan det ha ført til at noen andre drømmer gikk i oppfyllelse, noen du ikke visste at du hadde engang. Kanskje finner du ut hva du virkelig vil i livet på veien dit?

Hele livet ditt er usikkert. Ikke kast bort verdifull tid på å tro at andre mennesker har rett til å påvirke deg negativt gjennom ord, oppførsel eller kroppsspråk. Vit at du er unik og at du er god nok. Ikke bare les det, men forstå det!

Hør på deg selv, og ikke alle andre. De er akkurat like dødelige som deg, og dette er ditt liv. 


kommentarer: 2WATER REFLECTION

 • Skrevet 22.10.2015
 • Klokken 16:40

Photo: Florian Gurtner

Et bilde fra shooten jeg hadde her hjemme som jeg fortalte dere om! Det ser mer ut som en sommerdag på bildet, men jeg kan love dere at det var iskaldt. Det var verdt det da, og jeg gleder meg til jeg kan vise dere de andre bildene også!

Akkurat nå sitter jeg her sulten og gleder meg til middag! Haha, hverdagsgleder. Jeg har forresten skrevet en del på et ganske langt og annerledes innlegg i dag som jeg tenker å poste ganske snart. Jeg har veldig mange meninger og tanker om det meste, og bloggen er jo egentlig det perfekte stedet til å skrive slike ting ned. Jeg har bare vært litt for flink til å legge det i arkivet istedenfor å poste det. Skjerpings! 

Nå skal jeg spise, håper dere har en fin torsdag!


kommentarer: 3FOUR

 • Skrevet 21.10.2015
 • Klokken 21:08

Photo: Christian Sennesvik


kommentarer: 4FAVORITE BLACK CROP TOP

 • Skrevet 20.10.2015
 • Klokken 21:30

Jeg digger crop tops og synes det er veldig fint å kombinere med et skjørt eller ei bukse med høyt liv! Jeg tror faktisk det må være noe av det jeg har mest av i klesskapet mitt. Akkurat nå er en av favorittene mine denne svarte. Den er veldig enkel, men blir likevel ikke kjedelig på grunn av stroppene. Den passer også med det meste, og det er alltid bra å kunne ha flere alternativer! 

Nå skal jeg spise og slappe av, håper dere har en fin tirsdagskveld!

 


kommentarer: 1TRENINGSMUSIKK

 • Skrevet 20.10.2015
 • Klokken 16:42

Jeg trenger musikk når jeg skal trene, det er helt nødvendig for at jeg skal komme meg gjennom treningsøkta og presse meg selv. Jeg hater å bli fri for strøm på mobilen halvveis i joggeturen og bli nødt til å jogge resten av turen uten musikk, det har jeg opplevd alt for mange ganger. Det er så kjipt! Jeg synes det kan bli vanskelig å skulle gjøre mitt beste når jeg konstant hører min egen pust, haha. En av de største grunnene til at jeg er så glad i løping er jo rett og slett på grunn av musikken jeg hører på mens jeg løper! Det er en spesiell følelse som bare kommer når jeg løper i min egen verden med musikk på ørene. 

Jeg vet at det er flere som er avhenging av å ha musikk på ørene når de trener, så jeg tenkte å vise dere noen av favorittene mine i treningslista! HER finner dere hele spillelista! Jeg er spesielt glad i feel-good sanger og "sinte" sanger hvis dere skjønner hva jeg mener, haha. Noe jeg kan synge med på og få ekstra adrenalin av!

Den ultimate treningssangen i mine øyne! Jeg kan høre på den gang på gang når jeg trener, uten å bli lei.   

 

Flere sanger fra Empire anbefales også som treningsmusikk, som "Can't Truss 'Em". Fant den bare ikke i en god versjon på YouTube. Du finner den og mange andre på Spotify!


kommentarer: 3NATURAL SNAPSHOT

 • Skrevet 19.10.2015
 • Klokken 19:46

Photo: Maiken Bull


kommentarer: 8MAKE IT A GOOD DAY

 • Skrevet 19.10.2015
 • Klokken 13:59

Mandag! Jeg sitter her og skal straks starte å lese på historie(...), men tenkte bare å ønske dere en fin start på uka først! Prøv å gjør det beste ut av mandagen, til tross for at det kanskje ikke er favorittdagen din. Har dere ikke noe spesielt å glede dere til hjelper det som regel bare å være skikkelig effektiv, få unnagjort alt som må gjøres. Når du er ferdig med det sitter du igjen med en god følelse, til tross for at det kanskje fristet mye mer å ligge i senga eller se på Netlfix. Føles mye bedre å gjøre det etterpå!

Ellers satt jeg oppe i går og klikket hjem en del nytt fra Nelly, det er et stooort salg der nå og da er det lett å finne litt ekstra, haha. Jeg elsker å få pakker i posten, og gleder meg til å vise dere det når jeg får det! Fant en fin bikini også, og det passer perfekt siden jeg skal feire jul på Gran Canaria, og muligens reise videre til varmere strøk etter det igjen. Får aldri nok bikinier! 

Tenker forresten å kjøpe GoPro kamera denne uken, så hvis du har peiling på det og et du vil anbefale, rop ut!

Ha en fin mandag ♥ Er du på jobb eller skole og trenger noe bra å høre på, hør DENNE. Digger den!


kommentarer: 4SUNDAY INSPIRATION

 • Skrevet 18.10.2015
 • Klokken 19:45


//theclassyissue


kommentarer: 3SØNDAGSTRADISJON & ET SPØRSMÅL

 • Skrevet 18.10.2015
 • Klokken 13:51

Prøvde å ta noen gode bloggbilder i dag (ikke de ovenfor som dere sikkert skjønner), men for å være ærlig var det det siste jeg hadde lyst til og i dag er en av de dagene der jeg bare vil gå uten sminke og kle på meg en svær hettegenser. Som jeg egentlig gjør hver søndag, og nesten alle andre dager med en gang jeg kommer inn huset, haha. Tenkte å være litt mer effektiv i dag og ta litt forskjellige outfit-bilder, men jeg tror resultatet ble dårlig, akkurat som jeg følte meg med sminke og jeans på en søndag. Det er bare ikke riktig for meg, haha.

Nå ligger jeg under dyna og her skal jeg ligge litt til. Formen er bedre og det er jeg superhappy for! Kanskje jeg drar på en joggetur senere i dag også, men det får jeg bare se an.

Lørdagskvelden brukte jeg som sagt til å dra på roadtrip med Mathilde og Amalie. Etter at vi hadde kjørt rundt en god stund i mørket ble vi alle litt småredd, spesielt jeg, og begynte å snakke om hva vi hadde gjort hvis noen hadde stått midt på veien på et helt øde sted, med blod på kroppen og gitt oss signal om å stoppe. Det er så typisk meg å tenke sånn. Hva hadde dere gjort? Hadde dere stoppet eller kjørt videre? Enten hadde den personen faktisk trengt hjelp, eller så hadde han/hun lurt oss for å få oss til å stoppe. Uansett så hadde sjansen vært stor for at personen som var etter han/hun som sto midt i veien også hadde kommet å tatt oss. Sånn som jeg ser det tror jeg at jeg hadde blitt alt for redd til å stoppe. Jeg vil vite hva dere hadde gjort og hvorfor! 


kommentarer: 3COME AS YOU ARE

 • Skrevet 17.10.2015
 • Klokken 20:10

Her kommer et lite throwback fra en tid tilbake! Nå skal jeg på roadtrip med Mathilde og Amalie, håper dere har en fin lørdagskveld ♥


kommentarer: 5FAVORITTSERIE & FROKOSTTIPS

 • Skrevet 17.10.2015
 • Klokken 12:34

I går kom jeg på at sesong 2 av Empire har startet, og det ble jeg sittende å se på til jeg hadde sett alle 4 episodene som har kommet ut på Viaplay! Nesten iallefall, jeg klarte selvfølgelig å sovne.. Haha, jeg hadde en anelse om at det kom til å skje når jeg kjente hvor trøtt og sliten jeg var med en gang jeg la meg til rette i senga med dyna og macen. Har du ikke sett Empire forresten, så se det! Jeg kan nesten garantere at du kommer til å like det. 

Jeg elsker lørdager, når man kan våkne av seg selv og bruke laang tid på en god frokost. Frokost er nok grunnen til at jeg aldri at jeg synes det er skikkelig kjipt å stå opp tidlig heller. Så lenge jeg vet at jeg har tid til frokost går det som regel helt fint, haha. Jeg kunne følt meg bedre i dag da, halsen er skikkelig sår og jeg har feber... Jeg hater å være syk og føler at jeg aldri har tid til det, så jeg håper at det bare er noe lite som går over fort! Nå har jeg ihvertfall inntatt en god frokost og sitter her i ei svær t-skjorte med dyna rundt meg. Straks skal jeg ordne meg og dra videre for å fikse etterveksten. Det er på tide! Rart hvor mye bedre man føler seg med en gang det er gjort. 

Nå som det ble det litt frokostprat her kan jeg like gjerne vise dere noen favoritter som jeg fant da jeg så gjennom arkivet!

Gresk yoghurt med frukt! Dette er fra Athen på en cafe, men det er superenkelt å lage hjemme, og godt!

Havrevafler! Kan aldri bli lei av det, tusen ganger bedre enn både knekkebrød og vanlig brød.

Pannekaker som egentlig smaker helt likt som vaflene, bruker som regel samme røre til begge! Har skrevet oppskrift på bloggen flere ganger, så det er veldig enkelt å finne den hvis du bare søker det opp. Det er så mye godt man kan ha på!


kommentarer: 6B&W X NATURAL

 • Skrevet 16.10.2015
 • Klokken 22:13


Photo: Christian Sennesvik


kommentarer: 8THAT WHITE JACKET

 • Skrevet 15.10.2015
 • Klokken 22:15kommentarer: 8MODELING - BEHIND THE SCENES

 • Skrevet 15.10.2015
 • Klokken 11:16

Behind the scenes snapshots! Noen bilder er fra photoshoots/jobber også. Tenkte det kunne være morsomt å se et lite utvalg fra når jeg er i studio, sitter i sminken, blir stylet osv.

kommentarer: 5TRE TING SOM...

 • Skrevet 14.10.2015
 • Klokken 20:03

Jeg så at Marthe Borge hadde skrevet et slikt innlegg på bloggen sin, og tenkte jeg kunne gjøre noe av det samme! 

3 ting som får meg til å smile:

Denne videoen.. Hahaha

♥ Tanken på at jeg skal feire jul en varm plass, åh. 

♥ Månedene som kommer. Jeg vet de blir fine. 

 3 ting som jeg ikke liker:

♥ Støvsugeren... Så lenge jeg ikke bruker den selv takler jeg ikke å høre på når andre bruker den, jeg synes det bråker sånn. Weirdo. 

♥ Å vente. Jeg er så utålmodig.

♥ Å være edru med fulle folk som har en tendens til å bli ubehagelig med en gang litt alkohol er inntatt. 

 

3 små ønsker som jeg sitter med akkurat nå:

♥ Å reise! Heldigvis ikke lenge igjen.

♥ Å dra på en roadtrip. Til hvor som helst egentlig.

♥ At noen kommer på døra med pepsi max til meg.

3 ting som jeg burde gjøre:

♥ Jobbe mer med eksamen og ikke sitte å surre med alt mulig annet. Jeg prøver å tvinge fram litt motivasjon, men akkurat nå er det vanskeligere enn det noen gang har vært.

♥ Slutte å stresse alt for mye over alt mulig. 

♥ Bli flinkere å oppdatere bloggen oftere. Starter nå! 

 

3 ting som jeg skal gjøre:

♥ Forbrede blogginnlegg.

♥ Forhåpentligvis legge ut noen bilder fra photoshooten som jeg egentlig skulle gjøre i går. Får ikke lov å legge ut alle enda så da må det bare ta litt ekstra tid.

♥ Prøve å tvinge meg selv til å lese litt.

 

3 ting som jeg er flink til:

♥ Presse meg selv. Ikke alltid så positivt.

♥ Å være ærlig.

♥ Å trene og spise sunt. 

3 ting som jeg ikke er flink til:

♥ Å svare i facebook-chatten.

♥ Å ta vare på mobilen min.

♥ Å slappe helt av.

 

3 materialistiske ting som jeg ønsker meg:

♥ GoPro kamera! Skal egentlig kjøpe det så fort som mulig, gleder meg til å ta det med på neste reise!

♥ Klær. Klær ønsker jeg meg alltid.

♥ Et hus ved stranda et sted det er varmt. 

3 ikke-materialistiske ting som jeg ønsker meg:

♥ Å kunne leve resten av livet mitt med en jobb jeg elsker.

♥ Å se verden.

♥ At mine nære og kjære aldri blir alvorlig syke eller havner i en ulykke. 3 ting som får meg til å slappe av:

♥ Å ligge på ei strand med ei bok eller musikk.

♥ Å sove.

♥ Film, god mat og godt selskap. 

 

3 ting som jeg blir stresset av:

Å ha dårlig tid.

♥ Å føle at jeg ikke strekker til.

♥ Masing.Gi beskjed hvis dere liker slike innlegg, så kan jeg bli flinkere til å skrive flere lignende!


kommentarer: 8WISE MAN

 • Skrevet 13.10.2015
 • Klokken 16:46

Da jeg så Southpaw ble jeg forelska i denne sangen og har hørt den på repeat siden det. Ser du filmen først kan jeg garantere at den blir enda finere! Sanger forandrer seg med en gang man har en historie å knytte de med. 

Nå sitter jeg å går igjennom bildene fra den siste shooten i Oslo. Det er veldig mange, men det er bare positivt ettersom jeg helt sikkert har en del nye som går i boka mi nå og det trenger jeg! Jeg tenker å legge ut noen her på bloggen senere i dag, så stay tuned! 


kommentarer: 1SNAPSHOTS FROM SATURDAY

 • Skrevet 12.10.2015
 • Klokken 11:47

Her kommer et lite bildedryss fra lørdag!Birthday girl ♥
kommentarer: 2LIKE RED WINE

 • Skrevet 11.10.2015
 • Klokken 15:30
kommentarer: 2KLAR FOR KVELDEN

 • Skrevet 10.10.2015
 • Klokken 17:39


Nå holder jeg på å ordne meg og er straks klar for å feire Martine! Vi har begge bursdag sent på året og det suger akkurat når det gjelder å bli 18 og 20. Alltid de siste til å komme seg på byen, haha... I dag feirer vi 19-årsdagen hennes da, og det er ikke så mye som endrer seg med det tallet, men det må fortsatt feires! Tror det blir veldig gøy, og jeg skal selvfølgelig få tatt bilder!

På bildene over ser dere den ordentlige fargen på øynene mine forresten, det vises egentlig bare når jeg står et sted det er sollys eller skarpt lys. Ellers er pupillene mine alltid så sinnsykt store at det ser ut som om øynene mine bare er mørke eller svarte, haha. Weird. Har nettopp kjøpt den fine vinrøde kjolen dere ser ovenfor fra Bik Bok forresten, jeg digger både fargen og hvordan den er på! Skal legge ut bedre bilder av den senere, nå skal jeg gjøre meg helt ferdig før jeg kommer meg av gårde. Ha en super lørdagskveld!


kommentarer: 4HAPPY FRIDAY

 • Skrevet 09.10.2015
 • Klokken 14:26


Fredag! Jeg har akkurat spist verdens beste og enkleste lunsj. Alt du trenger er kyllingfilet, pesto, tomat og ost. Du legger kyllingen i en ildfast form, legger pesto over, kutter opp tomat og legger over der igjen, og topper med ost. Etter 40 min i ovnen er det ferdig!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg. Har allerede fått trent og lest til eksamen i dag (begynner å bli sååå lei), så jeg tar helg med god samvittighet iallefall. Tror denne helga blir fin! I morgen skal jeg i bursdagsvors og det er alltid gøy! Liker når flere samles og det er noe litt mer spesielt som skjer. Og selvfølgelig når man kan pynte seg litt ekstra. Håper dere får en fin fredag!


kommentarer: 7CROP TOP & LEATHER

 • Skrevet 08.10.2015
 • Klokken 17:58


kommentarer: 8BIKINI

 • Skrevet 07.10.2015
 • Klokken 14:17

Photo: Christian Sennesvik


kommentarer: 4SOMETHING BLUE

 • Skrevet 06.10.2015
 • Klokken 18:45


kommentarer: 12SPONTANEOUS PHOTOSHOOT

 • Skrevet 05.10.2015
 • Klokken 18:10Nå sitter jeg her i kosebukse og hettegenser og er på min tredje store kopp med te. Kald sa du? Jeg har nemlig vært på photoshoot nede ved havet i dag, der det er fullt av vind og utroolig kaldt! I tillegg var jeg bare i en body under store deler av shooten så det hjalp ikke akkurat på, haha. Det var uansett veldig gøy da, og spesielt morsomt når man ser at resultatet blir såpass bra!

Jeg møtte en superkoselig og flink fotograf fra Sveits, så kjørte vi til vi fant en fin location. Det var så godt å slippe å reise til Oslo for å ta ordentlig gode og proffe bilder for en gangs skyld! Som regel tar jeg bilder i noen timer, så bruker jeg resten av dagen på reising fram og tilbake. Jeg er jo veldig glad i å komme meg litt bort, men det var veldig gøy å kunne ha shoot her hjemme også, og ikke minst at det bare tar et par timer så er man ferdig. Da har man plutselig store deler av dagen igjen! 

Jeg har allerede fått alle uretusjerte bildene, så de ferdige bildene kommer nok om ikke så alt for lenge! Skal selvfølgelig dele de med dere. 


kommentarer: 4MOVIE SUNDAY

 • Skrevet 04.10.2015
 • Klokken 20:58

God mat og film i senga = søndag ♥

Nå har jeg akkurat sett ferdig Southpaw og den anbefales på det sterkeste! Fantastisk film, spennende, trist, interessant og det er nesten umulig å ikke bli påvirket av historien. Det er akkurat slike filmer jeg liker best, med en ordentlig betydning og mening. Har dere enda ikke funnet en film å se i kveld, så se denne!  


kommentarer: 2SNAPSHOTS - MAKEUP & DETAILS

 • Skrevet 04.10.2015
 • Klokken 17:50Sneak peek på et outfit fra fredag, resten kommer senere! Jeg elsker å kombinere blonder med skinn, det passer så bra i lag. Skinnjakke tror jeg må være noe av det mest brukte plagget mitt, det passer til alt og gjør alt så mye stiligere. 

Senere kommer jeg muligens innom med et lite filmtips, det er jo søndag og den ultimate filmdagen så jeg tenker det passer ganske bra. Jeg må bare få sett filmen først, haha. Har sett traileren for lenge siden da, tror faktisk jeg fant den på twitter, og i går da jeg lå å bladde gjennom alt jeg hadde favoritisert fant jeg den igjen og måtte søke den opp. Den kom faktisk ut for ikke så lenge siden, så jeg ble glad da jeg fant den med en gang! 

Håper dere har hatt en fin søndag så langt!


kommentarer: 1SUSHI FOR BREAKFAST

 • Skrevet 03.10.2015
 • Klokken 13:57

Helt perfekt start på lørdagen! Som dere sikkert har fått med dere er jeg veldig glad i sushi og kunne nok spist det hver dag uten å bli lei, iallfall for en god stund! I dag ble det altså frokosten min og det kunne jeg ikke ha vært mer fornøyd med. Jeg sov helt til jeg våknet av meg selv, ordnet meg, så var det rett til Ohma med mamma. 

Akkurat nå er jeg hjemme igjen og sitter å går igjennom litt bilder på macen. Jeg trenger mer system i alle bildene og mappene, det er så masse! Nå kom jeg på at jeg egentlig burde starte å rydde opp i både klesskap og kommoder også, det trengs. Ikke fordi det er så rotete (jeg er nok over gjennomsnittet flink til å holde ordnen på klærne mine), men fordi det er alt for fullt. Hyllene er blitt ødelagte og skuffene på kommoden har rast sammen... Jeg må være superforsiktig hver gang jeg skal legge inn et plagg slik at ikke alt faller sammen, og det gjør meg sååå irritert. Har litt angst for å glemme bort klær som jeg egentlig liker og vil bruke også, bare fordi de ligger bakerst i skapet. Haha, det har skjedd et par ganger. Skal jeg begynne med dette nå vet jeg at det kommer til å ta laaang tid, så det er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre i dag. Da går plutselig hele lørdagen!

Nå skal jeg få unnagjort litt forskjellig før planen er en rolig lørdagskveld! Det frister ikke å dra ut i det hele tatt egentlig, her i Bodø er det alltid det samme. Sparer meg heller til neste helg, da blir det bursdag! Det blir alltid mer morsomt når det er noe spesielt som skjer. Ha en fin lørdag!


kommentarer: 0BABY PINK & LACE

 • Skrevet 02.10.2015
 • Klokken 16:13


kommentarer: 4DREAM AWAY

 • Skrevet 01.10.2015
 • Klokken 19:58

Litt torsdagsinspirasjon, det trengs i dag. 


//tumblr


kommentarer: 2NÅR DU VIL LE

 • Skrevet 01.10.2015
 • Klokken 13:15

Håper dere har hatt en fin torsdag så langt! Snart heeelg! Har helt siden jeg kan huske fått den gode fredagsfølelsen, uavhengig om jeg har gått på skole eller ikke. Tror det alltid kommer til å være noe spesielt med fredager. Elsker det! 

Til det jeg egentlig ville vise dere! YouTube, tidenes tidsfordriv, er dere ikke enige? En video blir alltid til uendelig med videoer, og til slutt sitter du å ser på noe helt annet enn det du startet med. Uansett, her kommer et lite utvalg av videoer jeg satt oppe å så på i går kveld, det ble til slutt helt umulig å ikke le. Jimmy Fallon må ha drømmejobben, haha. Gjerne gi meg tips om andre morsomme videoer dere liker! Da hadde jeg blitt happy.

 

 


kommentarer: 1hits