Hyttetur

 • Skrevet 31.10.2014
 • Klokken 18:42

Nå har jeg akkurat pakket ferdig bagen og straks går turen til Kjerringøya. I helga blir det hyttetur med jentene! Lenge siden sist, og det er såå koselig. Først drar vi innom butikken for å kjøpe inn masse mat og godt, og når vi kommer fram blir det hjemmelaget pizza! 

Skal ta med speilrefleksen og prøve å huske å ta masse bilder, kanskje blir det en liten film også. Har forhåndsskrevet et innlegg som kommer i morgen, så til tross for dårlig nett der borte kommer det oppdatering uansett.

Ha en fin fredagskveld!


kommentarer: 1Thursday Inspo

 • Skrevet 30.10.2014
 • Klokken 20:07


kommentarer: 0MAKEUP

 • Skrevet 29.10.2014
 • Klokken 15:37

Enda et bilde fra helga. Her var det flinke Charlotte som hadde sminket meg. Ville ha sminken ganske markert på noen av bildene, for å fremheve øynene og kinnbena. Synes resultatet ble veeldig fint, på bildene også!

I dag er det elendig vær, men tenkte likevel å dra på en joggetur. Kan faktisk være skikkelig behagelig å springe i regnet med høy musikk, tenker ikke noe over været akkurat der og da uansett. Først må jeg jobbe med psykologi. Ha en fin onsdag!


kommentarer: 3Oslo - Bodø

 • Skrevet 28.10.2014
 • Klokken 12:28

Nå er jeg hjemme igjen og skal straks pakke ut og sette med ned med nynorsk og engelsk. Da jeg hørte at det var lyn og torden hjemme i Bodø i går før jeg satte meg på flyet ble jeg litt skeptisk, men til tross for en god del turbulens gikk det helt fint. Mathilde hentet meg på flyplassen i elleve-tiden og vi dro rett hjem for å spise før jeg gikk å la meg. Tror jeg sovnet med en gang jeg la hodet på puta, men kjenner at jeg fortsatt kunne ha sovet i flere timer. Må bare prøve å holde meg våken og få unnagjort alt først iallefall. 

Her er det flotte teamet fra gårsdagen! Jeg hadde jo den siste shooten min i går før jeg dro hjem, og det var veldig morsomt. Vi jobbet også med Julie Pike, som er en utrolig flink fotograf. Hele shooten foregikk ute og på et tidspunkt var jeg på toppen av et stupebrett i et babyrosa skjørt. Jeg sitter nok igjen med masse fine bilder etter disse tre dagene, det er jeg helt sikker på. 

Da vi var ferdige med shooten dro jeg til Oslo City for å shoppe litt og kjøpe meg sushi. Hadde hatt skikkelig lyst på det en god stund, men hadde ikke orket å gjøre noe med det før i går, haha. Det var nydelig. 

Hodet mitt er egentlig innstilt på at det er mandag i dag, sikkert pga reisingen. Skulle vel helst ha vært søndag slik at det kunne ha vært akseptabelt at jeg hoppet tilbake i senga, men jeg får bare slå på høy musikk og sette i gang med å pakke ut av den lille kofferten som sikkert ikke tar mer enn to minutter.


kommentarer: 0Today's photoshoot

 • Skrevet 26.10.2014
 • Klokken 20:37Nå er jeg tilbake til hotellrommet og slapper heelt av. I dag fikk vi gjort så mange forskjellige looks, og jeg gleder meg sånn til å se bildene! Både stylingen, sminken og håret ble endret flere ganger, til tross for at vi ikke hadde så alt for mange timer. 

Kjenner hvor godt jeg liker å gjøre dette også, og da blir jeg så glad når jeg har muligheten til å gjøre så mye av det, åh.

For et fantastisk team!

Nå skal jeg få dusjet ut all hårsprayen jeg har i håret, spise og hoppe i seng. Jeg skal nemlig tidlig opp i morgen for den siste shooten som skal skje ute! Krysser fingrene for regnfri dag, haha.


kommentarer: 2Joshua Radin

 • Skrevet 26.10.2014
 • Klokken 13:08

Akkurat nå ligger jeg i hotellsenga mens denne sangen går på repeat. Han har så mange rolige sanger og fine sanger. Perfekt for søndager. 

I dag våknet jeg av meg selv, gikk ned å spiste frokost og ble sittende der en god stund. Nå har jeg trent litt, dusjet, og vært på butikken en tur. Det er så mye varmere her sammenlignet med Bodø, og det er deilig å kunne gå ute uten å fryse. 

Om en times tid skal jeg komme meg tilbake til studio og der blir jeg nok til i kveld. Tiden går så fort og plutselig har vi vært der i flere timer! 

Tenkte bare å komme med en liten oppdatering og ønske dere en fin søndag!


kommentarer: 0Dag 1 i Oslo

 • Skrevet 25.10.2014
 • Klokken 21:30Da har jeg kommet meg tilbake til hotellrommet igjen etter noen morsomme timer i studio. Fikk jobbe med et supert team og jeg gleder meg allerede til morgendagen! Kjenner at jeg er sliten og trøtt, men på en god måte. Har fått sett en del av bildene også, og jeg tror resultatet blir veldig bra!! Ingenting er bedre enn det.  I morgen starter vi ikke igjen før i tre-tiden så jeg har god tid til å sove ut og bli helt utvhilt. Var fortsatt helt utslitt da jeg ble vekt av mamma tidlig i dag, hadde klart å forsovet meg og uten henne hadde jeg vel ikke rukket flyet. Nå kan jeg endelig sove lenge og virkelig slappe av. Må selvfølgelig huske å stå opp til hotellfrokosten, men det skal ikke bli noe problem, haha. Åh, beste som finnes.Nå skal jeg kose meg med mat og film. Lurer på hvor lenge jeg klarer å holde meg våken..


kommentarer: 1Sneak peak

 • Skrevet 24.10.2014
 • Klokken 19:00

Nå har jeg akkurat våknet etter en liitt for lang powernap, men det var sykt godt og nødvendig. Snart blir det søtpotetschips (så godt!!) og etter det må jeg nesten sette i gang med pakkingen til i morgen. Har lagt frem en del klær allerede, men har litt igjen. Må alltid ta pauser når jeg skal pakke, klarer aldri å bli ferdig med alt på en gang. Raring.

Kjenner at jeg ikke kommer til å klare å være våken spesielt lenge i kveld, er ganske utslitt etter de siste dagene. Har tatt prøver og vært på sykhuset, funnet ut at jeg har betennelse så nå må jeg ta veldig sterk medisin osv. Har enda ikke fått svar på alt da, så vi får se hva som skjer. Her er forresten en liten sniktitt på shooten som jeg gjorde for SKY Fitness, forhåpentligvis kommer resten ganske snart! 

Nå skal jeg spise og prøve å slappe litt av. Det blir godt å reise bort for noen dager! Ha en fin fredagskveld!


kommentarer: 0ROADTRIP - VIDEO

 • Skrevet 22.10.2014
 • Klokken 14:49

Her kommer en liten video fra Sverigeturen vår. Lagde den på noen få minutter, men det er fortsatt morsomt å se tilbake på.

Husk å ta på HD-kvalitet før dere ser! Ble lite filming når vi først kom oss til Sverige som dere sikkert ser! Haha.


kommentarer: 2Lappen og Oslo

 • Skrevet 21.10.2014
 • Klokken 15:43

Kvelden i går ble bestående av en liten roadtrip i denne fine bilen! Elsker å kjøre (sitte på..) når man bare hører på musikk og prater, spesielt når det er mørkt ute. Alt blir mye koseligere da. Når jeg først nevner kjøring har jeg egentlig vært alt for dårlig til å øvelseskjøre i det siste. Kan vel skylde på at jeg ikke har hatt tid, men det handler nok mest om å prioritere riktig. Jeg må nesten sette i gang, fordi det er lite som frister mer enn å ha lappen akkurat nå. Må selvfølgelig melde meg opp til kjøretimer først også, og bli 18.. Haha. Det er ganske tvilsomt at jeg får den før jeg begynner å reise til neste år igjen da, men satser på at jeg har fått unna det mest obligatoriske før det. 

I går var det også bare 1 måned til jeg blir 18, jippi. Litt kjipt å bli 18 på en mandag, men den blir nok bra uansett! 

Fra forrige helg. Akkurat nå sitter jeg i treningsklær og jobber litt før det blir middag. Etter det blir det trening, har bare vært litt rask med å ta på meg treningsklærne, haha. Det er så godt å gå i. 

Som sagt så reiser jeg til Oslo igjen i helga. Gleder meg til å få tatt nye bilder og selvfølgelig bo på hotell. Tror aldri at jeg kan bli lei av det. Spesielt å våkne opp til så god frokost hver morgen, åh. Jeg blir der heldigvis i tre hele dager, så da får vi tatt en del forskjellige bilder. En dag i studio, en dag ute, og en dag til noe litt annerledes. Det blir bra! Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har plassert meg på det flyet til Oslo, men jeg kjenner aldri at jeg blir lei. Så takknemlig for at jeg har muligheten og jeg elsker å kunne komme meg bort i blant. 


kommentarer: 2BURSDAGSFEIRING

 • Skrevet 20.10.2014
 • Klokken 16:27

Beklager for dårlige oppdateringer i det siste! Alt har egentlig gått i ett og har ikke hatt tid til så mye annet. Helga var iallefall veldig bra og bursdagsfeiringa ble vellykket! Tok en del bilder, uheldigvis ble halvparten dårlige, men jeg poster de brukbare. Masse flotte folk, god drikke og bra musikk!

<333333

Fine Rikke og Sofie!


kommentarer: 2Forbredelser

 • Skrevet 16.10.2014
 • Klokken 23:11

I dag har mesteparten av dagen gått til å ordne i lokalet til lørdagen. Det blir så braa!! Planen var egentlig å ikke starte før i morgen, men jeg er såå glad for at vi startet i dag. Det er mye mer å ordne enn det vi hadde tenkt og det hadde blitt sykt stress hvis vi hadde startet med alt på fredag. Dette kommer vel mesteparten av fredagen til å gå til også! 

Da vi var ferdige der dro jeg rett til City Nord for å dra til frisøren og gå litt rundt å se i butikker. Fant meg faktisk en ganske fin kjole, men den kan jeg vise senere. Har også bestilt noen nye kjoler som jeg heller enda ikke har vist dere, en av de får dere iallefall se etter helga! Lover å ta masse bilder!


kommentarer: 0This Wednesday

 • Skrevet 15.10.2014
 • Klokken 23:50

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino og skal snart legge meg. Må være opplagt til i morgen! Vi så filmen Gone Girl, og den var faktisk veldig spennende. Eneste som jeg ikke likte så godt var slutten, typisk at filmen er bra helt til avslutningen kommer. Anbefales å få sett den iallefall!

Ellers har dagen gått i ett, og Martine og jeg brukte deler av dagen til å sjekke ut stedet hvor vi skal feire 18-årsdagen vår i helga, i tillegg til å kjøpe inn forskjellige ting som vi trenger. Glad for at vi velger å gjøre feiringen litt større enn vanlig, det må nesten til når man blir 18, haha. Til tross for at det er en liiten stund igjen for meg da.. Vi gleder oss iallfall, det blir nok en morsom kveld!Ryddet rommet i dag også (som egentlig ikke var nødvendig)
kommentarer: 3SWEET TALKER

 • Skrevet 14.10.2014
 • Klokken 23:34

Er det en artist jeg kan høre på med beundring må det være Jessie J, hun har en helt sinnsyk stemme. Må få hørt henne live i nærmeste framtid, det er ikke så ofte at en artist høres så bra ut live! Bare søk henne opp på youtube og man kan høre hvor fantastisk flink hun er når hun bare står på scena og synger. Hører ikke forskjell fra når det er live og ikke. 

Hun har kommet ut med et nytt album og det ble selvfølgelig en favoritt. Umulig å ikke finne en sang som man liker!


kommentarer: 0Looking back

 • Skrevet 13.10.2014
 • Klokken 20:47Photo: Alex Falcao

Neste helg reiser jeg til Oslo for å få tatt nye bilder til porteføljen min. Kommer til å være der i tre dager, så da blir det nok en del! Synes alltid det er så koselig å være i Oslo, bo på hotell og møte flotte mennesker. Gleder meg allerede til resultatene. Viktig å ha en god portefølje før jeg drar ut å reiser igjen!


kommentarer: 1Yesterday's

 • Skrevet 12.10.2014
 • Klokken 21:21

kommentarer: 7B&W

 • Skrevet 11.10.2014
 • Klokken 18:02

Nå har jeg akkurat spist og skal straks begynne å ordne meg. I kveld blir det feiring av Martine som endelig er 18!!!

Tenkte bare å ønske dere en fin lørdagskveld! Skal prøve å huske å ta litt bilder.


kommentarer: 3FRIDAY

 • Skrevet 10.10.2014
 • Klokken 20:11

Dagens lunsj! Supergodt.

Så langt har jeg brukt fredagen til å være veldig effektiv, og det føles alltid godt! I tillegg måtte jeg kjøpe inn div. laktosefrie produkter. Etter mer enn ett år med magesmerter og betennelse har legene funnet ut at jeg har laktoseintoleranse. Det tok sin tid, men det føles mye bedre å vite hva det er. Kommer nok til å ta en stund før jeg blir vant med alt jeg ikke kan spise. Heldigvis finnes det mange alternativer! 

Nå skal jeg se Idol og slappe av resten av fredagskvelden. Ha en fin kveld!
kommentarer: 2TWO

 • Skrevet 09.10.2014
 • Klokken 19:10
kommentarer: 6SWEDEN

 • Skrevet 09.10.2014
 • Klokken 09:50

Her kommer noen bilder fra Sverigeturen i går. Ble litt filming også, så kaanskje det kommer et lite klipp senere. Ellers var det en morsom tur og timene gikk veldig fort! Da vi kom fram til Sverige kjøpte vi oss egentlig ganske lite, men neste gang vet jeg iallefall hva jeg skal kjøpe mer av, Alo Vera drikken! Den er faktisk utrolig god. Etter en god stund med kjøring mellom forskjellige butikker og litt spising startet vi å kjøre hjemover igjen. Med høy musikk og god mat var hjemturen heller ingenting å klage på! 

Vi var hjemme i Bodø i 12-tiden, og etter litt mat og varm drikke sovnet jeg. Veldig koselig dag!


kommentarer: 2Late night run

 • Skrevet 08.10.2014
 • Klokken 12:51

Følte bare at jeg måtte dele dette fine bildet med dere. I går kveld dro jeg ut på en joggetur og måtte stoppe for å ta et bilde da jeg så hvor fin himmelen var. Kan ikke klage på å ha denne utsikten mens man trener. Det er så fint med alle fargene! 

Nå skal jeg snart en tur til sykehuset for å finne ut om det er noe (hva) som feiler føttene mine, som virkelig er på tide. Etter det blir det en Sverigetur med Martine og Malin! De har jo høstferie nå, så det blir morsomt! Kommer nok bilder fra turen senere.

Ha en fiiin onsdag! ADIOS
kommentarer: 2Casual outfit

 • Skrevet 07.10.2014
 • Klokken 21:18


kommentarer: 8DENIM

 • Skrevet 06.10.2014
 • Klokken 11:19

Nyeste denimplagget i klesskapet.

Har noen skjorter fra før av, men de har veldig mange andre detaljer. Det kan være veldig stilig det også, men det var på tide å kjøpe en plain, og da falt valget på denne. Man kan bruke den til så mye og i tillegg slenge på forskjellige armbånd/klokker og ringer for å gjøre det mindre kjedelig.

Et plagg som kan kombineres med mye!


kommentarer: 3Pastel

 • Skrevet 05.10.2014
 • Klokken 17:16


kommentarer: 6New sweater

 • Skrevet 03.10.2014
 • Klokken 14:35


kommentarer: 0MISSING THIS

 • Skrevet 02.10.2014
 • Klokken 10:19


kommentarer: 1OCTOBER

 • Skrevet 01.10.2014
 • Klokken 19:36

I dag er det 1. oktober (ALLEREDE) og det er verken lenge igjen til 18årsdagen min eller jul! Det var jo nettopp sommer føles det ut som.. Har iallefall mye morsomt å se fram til, og juletider er alltid så koselig.Noen av dere lurer kanskje på planene mine modellmessig nå som jeg har valgt å gå privatist. Nå mot jul blir det en del shoots i Oslo, mest fordi jeg skal bygge opp portfolien min og få enda flere gode bilder. Elsker dagene der jeg bare setter meg på flyet til Oslo, bruker mesteparten av dagen til å shoote, før jeg drar til hotellrommet med mat og legger meg sliten og glad i hotellsenga. Må selvfølgelig også bruke tid på skolejobbing her hjemme fram mot jul. Med en gang 2015 starter er planen å reise så mye som mulig og det gleder jeg meg selvfølgelig til. Ingenting er bedre enn det. 

Her er forresten verdens diggeste koseklær fra Bik Bok. Elsker stoffet! Har egentlig lys lilla i begge plaggene, selv om det kanskje ser litt mer grått ut på bildet. Som regel tar jeg alltid av buksa og på en shorts eller stor hettegenser med en gang jeg kommer inn døra, men nå som det begynner å bli kaldere kan det kanskje være litt lurere å ta på seg bukse, haha. 


kommentarer: 2hits