Happy Halloween

 • Skrevet 31.10.2012
 • Klokken 21:03

Husker jeg elsket Halloween da jeg var mindre, må ha vært en av favorittdagene mine i hele året. Jeg fikk kle meg ut og være akkurat det jeg hadde lyst til. Det var jo såklart også et stort pluss at jeg kunne få så mye godteri jeg ville bare ved å gå rundt å ringe på dørene til folk i nabolaget. 

Nå som jeg har blitt eldre føler jeg ikke at det er like stort lenger. Det er selvfølgelig fortsatt morsomt og kle seg ut, men istedenfor å gjøre dette for å få godteri av fremmede synes jeg det er en del artigere å være sammen med venner og bekjente som også har kledd seg ut. Jeg har egentlig ikke merket noe særlig til at det er Halloween idag, hvis man ser bort i fra den ene gangen det kom noen unger og banket på døren vår da.

Nå har jeg kost meg med en kjempegod kveldsmat, og det er vel ikke sjokkerende at jeg sitter her stappmett og kvalm..

Liker du Halloween?


kommentarer: 2Blue knitted

 • Skrevet 30.10.2012
 • Klokken 22:38


kommentarer: 1Take me back

 • Skrevet 27.10.2012
 • Klokken 18:59

Ååh, savner det sånn! For de som ikke vet det var jeg på Kreta, Gerani, i sommerferien med mamma. En utrolig koselig og fin plass med masse sol og varme, noe som jeg må innrømme frister veldig mye akkurat nå.. Er det noe jeg elsker så er det å reise og oppleve nye plasser, håper virkelig at dette er noe jeg kan gjøre mer av når jeg blir eldre. Tenk å få muligheten til å oppleve alle de forskjellige landene og kulturene rundt om i verden, tror det hadde vært veldig spennende og lærerikt!

Håper alle får en kjempefin lørdagskveld, nå blir det nachos snart!


kommentarer: 3Rolig start på helga

 • Skrevet 26.10.2012
 • Klokken 17:40

Heei! Elsker fredag og følelsen av å ha hele helgen foran meg! Sitter i sofaen akkurat nå og er rimelig klar for å hoppe i dusjen etter en rask treningsøkt. Hadde en kort skoledag idag, eneste faget vi hadde var matte, oog prøve i norsk muntlig da. Følte det gikk utrolig dårlig rett etter jeg var ferdig, men for å ikke ha øvd noe særlig er jeg ganske fornøyd med karakteren min.

Dro ut en liten tur idag for å ta bilder med Martine, ble litt vanskelig pga all vinden og snøen, men fikk tatt noen! Det eneste jeg elsker med denne årstiden er at det blir så koselig når det blir juletider og selvfølgelig at jeg har bursdag snart, jippiii. Ellers har jeg planer om å være hjemme idag og det er faktisk veldig godt med tanke på at det er en god stund siden sist. Jeg sliter med å bestemme meg for hvilken film jeg skal se, så hvis du har noen gode tips er jeg åpen for forslag! Samme hvilken sjanger, untatt action og skrekk, er ikke så veldig gira på å se det akkurat nå.

Har du noen filmtips?


kommentarer: 17Snart fredag!

 • Skrevet 25.10.2012
 • Klokken 23:28

Helg i morgen!! Guud så godt det skal bli å ha muligheten til å sove så lenge jeg vil og ikke tenke på skole. Har ingen spesielle planer, tror det blir veldig godt å bare ta det helt rolig. Det ser ut som om vinteren er kommet til Bodø også, masse snø og is! Veldig kaldt, men kjenner at jeg gleder meg ganske mye til jul. Ikke så alt for lenge igjen! Tror det blir tid til litt mer blogging i helga, de siste dagene har det gått i ett med skole, trening og jobb. 

 


kommentarer: 418.10.2012

 • Skrevet 18.10.2012
 • Klokken 23:07

Hei! Da har jeg bestemt meg for å begynne å blogge.. Jeg kommer til å poste og skrive om litt forskjellig, men ikke så mye personlig. Er ganske spent på hvor lenge jeg klarer å holde denne bloggen oppe, men håper på at du vil lese og følge med! 
kommentarer: 2hits