hits


PINK TONES

 • Skrevet 29.09.2016
 • Klokken 09:10

Processed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 presetProcessed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Før brukte jeg aldri andre farger enn bruntoner eller smokey eyes da jeg tok på øyenskygge. Kan virkelig ikke skyte av mine smokey eyes heller - det var vel det første jeg startet med og det så vel heller ut som om øyelokkene mine var laget av sølv, før det ble litt svart i kanten. Etter det har jeg alltid likt å brukt bruntoner, fordi jeg allerede vet at det er noe som går med øynene mine. Nå har ting selvfølgelig endret seg litt ettersom jeg er omringet av sminke, make up artister og generelt folk som er veldig flink til å bruke farger. 

Nå har jeg blitt veldig glad i å bruke lyse rosatoner (har vel egentlig alltid vært det, men har bare ikke gjort det), og jeg liker hvor naturlig det ser ut til tross for at det er en annen farge enn brun. Farger kan ofte se for unaturlig ut til hverdags for min del, men det handler nok mest om hvordan man blander de! Jeg elsker fortsatt å bruke brun øyenskygge, så jeg blander det som regel med de andre fargene jeg bruker. Også bruker jeg selvfølgelig highlighteren da. Jeg kan vise dere bilder av produktene jeg har brukt her i et annet innlegg hvis det er av interesse. 

Hvis dere noen gang er i London og vil kjøpe ny sminke forresten, kom innom Kiko og spør etter meg! Lover å hjelpe dere med å finne noe dere vil bli fornøyd med.

// Never used to use eyeshadows in other colours than brown or normal smokey eyes until now. Can't really brag about how my smokey eyes used to look either -  think it was the first thing I started with and it actually looked like my eyelids were made of silver with something black on half my eyelid... Haha. After that I've always used brown in different tones because that's something I already know works with my eyes. Things has obviously changed now that I'm surrounded by make up, make up artists and just generally people that's really good with using colours all day.

I've started using a lot more light pink tones (have always loved the colours, but finally I know how to use it on me as well), and I love how natural it looks even though it's a different colour than brown. I think colours often can get a bit too unnatural for a everyday look sometimes, but it''s more about how you blend your eyeshadow. I still love using brown tones, so I usually mix them with the other colour I'm using. And then of course I always use my highlighter as well. I can show you the products I've used for this look in a different blog post if it's of interest. 

And if you're ever in London and want to go make up shopping, stop by Kiko and ask for me! Promise to help you guys out and help you find something I know you'll be happy with. 


kommentarer: 1UTENKELIG FOR LILLE MARTE PÅ 8 ÅR

 • Skrevet 28.09.2016
 • Klokken 19:30

Jeg vet at jeg alltid skal fortsette med noe som gjør meg glad, og slutte med det den dagen det ikke gir meg like mye som det en gang gjorde.

I det siste har jeg fått kommet litt tilbake mtp. modelljobbingen igjen, og jeg har innsett at det er noe jeg vil fortsette med - fortsette å gripe de mulighetene som blir gitt til meg nå som jeg fortsatt kan.

Jeg tror jeg virkelig trengte å reise til London alene. Helt alene. Uten noe modellbyrå og uten noe modelleilighet. Jeg tenkte at jeg virkelig kjente på selvstendighet da jeg reise som 17 åring til Athen for å bo med noen ukjente, i et ukjent land, med et ukjent byrå. Og ja - herregud - det gjorde jeg. Jeg kan innrømme at jeg er stolt av meg selv også, stolt for at jeg tok sjansen. Dere skulle bare visst hvor utenkelig det hadde vært for lille Marte på 8 år. Dere skulle virkelig ha visst...

Jeg er så glad for at jeg har mamma. For at hun lot meg ta sjansen. For at hun alltid klarer å se gnisten i øynene mine. For at hun tror på meg - og hjelper meg til å tro på meg selv. 

Det å flytte til London var annerledes. Det var noe jeg virkelig gjorde for meg selv og fordi jeg trengte det. Det er vanskelig å få alle til å forstå det, men det er helt utrolig hvor mye man vokser på å reise alene - på å bli kjent med andre mennesker og et nytt sted. Mest av alt å kunne føle seg oppriktig glad i sitt eget selskap. Jeg husker enda dagen jeg fikk jobben hos Miss Selfridge, så dro jeg rett å så på et sted jeg kunne leie - og en time senere hadde jeg både jobb og sted å bo i London. Jeg sendte mamma et oppriktig lykkelig bilde av en oppriktig lykkelig Marte. Det er rart hvordan slike ting hjelper på selvtilliten din. Jeg klarte å få fram de gode følelsene av mine egne prestasjoner. Derfor er det så viktig å være glad i seg selv - derfor er det så viktig å tro på seg selv. Uansett hvor mange mennesker som skuffer deg i løpet av livet ditt, tro meg - det kommer til å skje, så vet du at det er du som kan gjøre deg selv lykkelig. Du trenger ikke mennesker i livet ditt som har en negativ påvirkning på deg og din selvtillit, de fortjener ikke å ha den makten over deg.

Jeg er så glad for at jeg har Mathilde. Jeg ser ikke på henne som en venn lengre, men som familie. Det gjør nok mamma også. Hun har også vært der hele tiden. Fra da jeg var den lille usikre jenta på skolen, til tenårene og alt som kom med, til tårer på flyplassen, til lange samtaler på Skype, til et vennskap de fleste bare kan drømme om...

Jeg skulle egentlig skrive mer modellrelatert, men som jeg nevnte til dere tidligere er det vel egentlig ikke det viktigste - eller det jeg liker å prate mest om...

Jeg vet i hvert fall at jeg fortsatt trives med modellbransjen. Jeg vet at jeg har vokst så mye mer siden jeg startet å reise og jobbe. Jeg vet at jeg er mye mer selvstendig og at jeg har lært hvor viktig det er å stå opp for seg selv - og ikke minst - tro på seg selv! 

Jeg har kjent ekstra på det at jeg burde gripe flere muligheter igjen når jeg gang på gang, dag etter dag, får beskjed av kollegaer og kunder som forsterker tankene mine om at jeg kan gjøre noe enda bedre og noe enda større. Jeg håper dere ikke misforstår meg, fordi jeg hater å lese om folk som skryter om slike ting - og det er ikke det jeg prøver å gjøre, men jeg tror dere forstår at man føler at man burde fortsette med noe og jobbe hardere når man gang på gang får bekreftet at det er muligheter som ligger å venter på deg - bare du vil nok og jobber hardt. Ikke trenger man å få det bekreftet heller, men noen ganger kan noen ord fra en fremmed hjelpe deg langt på vei...

Jeg håper at dere også får noe ut av det jeg skriver, uansett om jeg er en fremmed, en dere vet om, eller en dere kjenner. Jeg håper det i det minste gir dere noe...

Jeg vet at jeg alltid skal fortsette med noe som gjør meg glad, og slutte med det den dagen det ikke gir meg like mye som det en gang gjorde.


kommentarer: 0SAVNER DET ALLEREDE

 • Skrevet 27.09.2016
 • Klokken 11:26En av de største grunnene til at jeg har lyst til å teste ut å bo i USA... Været. Tro det eller ei, men jeg trenger varme - trenger å kunne gå i sommerklær og slippe å kjenne på følelsen av å bare ville ligge inne under dyna i varmen. Fordi tro meg - den har jeg kjent på alt for mange ganger hjemme i Norge. Hvorfor holde seg i kulden når man vet at det kommer til å påvirke deg i såpass stor grad? Jeg vet hvor stor forskjell det er på meg når det er sommer i forhold til når det er vinter. 

Det som er kjipt med London er at her blir det også kaldt. Vinter. Kanskje ikke helt likt som i Norge, men fortsatt mer enn nok for meg. Jeg savner allerede dagene i parken med vin og venner, god musikk og fine samtaler. Dager med lite klær og solbriller. Til og med lunsj på jobb som jeg kunne nyte ute i sola samtidig som jeg ser på alle menneskene rundt meg. Jeg håper at jeg kunne fått noen få slike dager før vinteren kommer, men det er nok lite sannsynlig...

Jeg tror vinteren blir fin her da, ikke misforstå meg. Som jeg nevnte i går er det så mye bra som kommer nå. Men jeg kan ikke nekte på at jeg er en person som elsker sommer og varme. Det kommer alltid til å være en viktig ting for meg. 

// Actually one of the biggest reasons why I want to try living in America... The weather. Believe it or not, but I need sun - I need to be able to just walk around in shorts and don't have to feel like all I want to do is lay in bed under the covers where it's still warm. Because believe me - I've felt like that too many times back home in Norway. Why make my self stay in the cold when I know it's gonna affect me like that? I know how summer and winter affects me in different ways. 

When it comes to London it's pretty similar to Norway when it comes to winter. Still a bit colder home, but more than enough for me... I already miss days in the park with drinks, music and good people. Days where all you need to wear is shorts and sunglasses. Even lunch at work that I can enjoy outside in the sun watching people stressing to wherever they're going. I would be so happy if I got to have more days like that before winter comes... But that might not happen.

I think the winter here is going to be nice though, don't get me wrong. I already told you yesterday I have so much to look forward to. But I can't deny that I'm a person that loves summer and heat. It's always gonna be an important thing for me.


kommentarer: 1SEE YOU SOON!

 • Skrevet 26.09.2016
 • Klokken 23:50

Processed with VSCOcam with c1 presetIkke så ille å bo i et annet land når man får besøk hjemmefra. Disse fine folkene kommer om ikke så lenge, og jeg gleder meg sånn! Martine er den eneste som ikke har kommet på besøk tidligere, så det blir bra å få vist henne rundt, la henne møte alle sammen osv. Som jeg fortalte dere tidligere søkte jeg også om fri i bursdagsuka mi, og det har jeg fått nå! Det som gjenstår nå er egentlig bare å planlegge, så det blir neste skritt. Både Amalie og Martine er her da, og muligens kommer Emma også fra Danmark - så det blir veldig bra! Mamma kommer før det igjen og blir i noen dager. Som dere skjønner kan det egentlig ikke bli noe annet enn fine uker framover. 

// Not so bad living in a different country when people back home come to stay with me. These beautiful people are coming real soon, and I can't wait! Martine is the only one that hasn't been here with me previously, so I can't wait to show here around and let her see what it's like living here. Like I told you earlier I requested holiday for my birthday week and I know for sure now it's been accepted! Only thing left now is to plan some stuff. Both Amy and Martine is here then, and hopefully Emma will come from Denmark as well. It's gonna be so nice! My mom is coming before that and is gonna stay for a couple of days as well. As you can understand these next weeks can't be anything but good.


kommentarer: 0THINK ABOUT YOU SOMETIMES

 • Skrevet 25.09.2016
 • Klokken 22:57

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Takk for så fin respons på mitt siste innlegg <3 

Nå skal jeg faktisk bo alene her i London i to uker ettersom Caitlin har dratt hjem på ferie til Australia. Jeg kan faktisk ikke skjønne at jeg bodde alene i 6 måneder før jeg flyttet inn med henne... Ikke rart at jeg følte meg litt ekstra trist/deppa/ensom til tider. Så mye koseligere å ha noen å komme hjem til, uten tvil. Heldigvis har jeg andre venner som kan holde meg med selskap når hun er borte også - og i tillegg får jeg besøk! Ikke det siste besøket jeg får før jul heller. Så koselig når man har slike ting å glede seg til. 

Nå ligger jeg i senga halvvåken etter en ufrivillig powernap i senga. Rommet ser egentlig helt krise ut akkurat nå, men jeg har fri i morgen og tenker å kanskje fikse det da... Prioriterer heller å dra på besøk så jeg slipper å ha en ensom søndagskveld, hehe. Oppvasken må taes uansett da... Voksenlivet ass :-)

// Some of you guys might not have translated my last blog post, but thanks for the nice response from you guys who did <3 

I'm actually gonna be living by myself here for two weeks now because Caitlin has gone home for holiday. I think it's so weird thinking about the fact that I actually lived alone for 6 months... It sooo much better coming home to someone, especially if you haven't had the greatest day. Luckily I still have people to keep me company when she's gone, and I'll get a visit from back home as well! I'll even get more people coming from back home before Christmas, and that makes me sooo happy! 


kommentarer: 2MAKEUP TALK - VIDEO WITH CAITLIN

 • Skrevet 21.09.2016
 • Klokken 21:56
Her er videoen med Caitlin! Ikke en ordentlig sminkevideo, ettersom det er mer snakk og lyset ble dårligere og dårligere ettersom vi gjorde det ganske sent på kvelden - men dere får vel kanskje bli kjent med oss to litt bedre! Vi skal lage flere og bedre videoer i framtiden.
 
// Here's the video with Caitlin! Not a proper makeup video because it's mainly just us talking and the light gets pretty bad after a while since we started filming so late, but you'll get to know us both a bit better! Promise to do more and better videos with her in the future as well. 
 
 
Such a nice photo to start with...
 
Concealer - Glo Minerals
Powder Foundation - Bare Minerals
Eyebrow pencil, gel, concealer - Billion Dollar Brows
Baked Powder - Kiko
Bronzer - Barry M
Highlighter - Barry M
Eyeshadow Palette - Kiko
Matte Lipstick - Sleek

kommentarer: 0ON REPEAT

 • Skrevet 20.09.2016
 • Klokken 23:32

kommentarer: 1DE SISTE DAGENE

 • Skrevet 19.09.2016
 • Klokken 18:11

Så deilig å kunne ha mer fri! På lørdag dro vi ut - og skulle egentlig til Tape. Ble ikke helt kvelden vi planla, men som regel blir det alltid slike kvelder som blir best. Til tross for at jeg ikke endte opp med å være med de jeg dro ut med, hadde jeg det veldig morsomt. Det har vel flesteparten som hadde meg på snapchat fått med seg... Tidenes lengste story av meg som egentlig bare hører på musikk og synger, haha.

I går var en skikkelig søndag, med pizza og film her hjemme. Jeg skal selvfølgelig ikke bare bruke det på å dra ut, og i morgen skal jeg besøke et byrå. Det jeg tenker akkurat nå er egentlig at jeg vil ha et byrå som kan hjelpe meg med å få flere og bedre bilder. Det er noe som jeg tror er spesielt viktig før jeg drar til USA. 

I dag skal jeg bli ferdig med redigering av videobloggen, så poster jeg den så snart den er ute på YouTube! 

// So good to be able to have more days off and time to do what I want. Went out on Saturday and wasn't exactly the night we planned, but as always I ended up having fun anyways. Yesterday was spent in bed with pizza and a movie - a very needed Sunday. Feels so good to not have to work every day now! Obviously can't spend every day off going out, so tomorrow I'm meeting with an agency. The most important thing for me right now is to get more and better photos so I'm ready for when I'm going to America. 

Today I'm gonna finish editing the video blog, and I'll post it here as soon as it's up on YouTube!

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 1DSTR3SD

 • Skrevet 16.09.2016
 • Klokken 10:16

Et par bilder som ble tatt for en instagramkonto for en god del uker siden. Tok sikkert 5 minutter av dagen min, men alltid gøy med noe litt annerledes. Kommer muligens flere litt senere!

I dag starter jeg på jobb klokken 1, men det er heldigvis siste jobbdag denne uka! Resten av helga har jeg nemlig fri! Ah, er faktisk så glad for at jeg tok det valget om å jobbe mindre - nå har jeg mye mer tid på å fokusere på andre ting også. Og ha det gøy, ikke minst. Det er perfekt! 

De siste dagene har været faktisk vært helt fantastisk, og det har vært over 30 grader til tider. Onsdag brukte jeg hele dagen i parken med venner og vin - det er slike dager jeg virkelig elsker. I dag kjenner man at høsten nærmer seg - det er nemlig ganske grått og regner til tider... 

// Some pics for DSTR3SD. Took probably five minutes of my day, but always fun with something different. Im going to work in a couple of hours, but its my last day this week! Couldn't be more happy about choosing to cut down on work so I can focus on other stuff as well. And have fun of course. Need to enjoy this city before I take off and leave again!


kommentarer: 0NY VIDEOBLOGG - MED CAITLIN!

 • Skrevet 14.09.2016
 • Klokken 11:23

Da har Caitlin og jeg spilt inn vår første videoblogg sammen! Jeg skal sette i gang med redigeringen så snart som mulig, så den kommer ut om ikke lenge! Tror dere kommer til å like den - og jeg liker å kunne vise dere litt andre sider av livet mitt her i London. Spesielt når dere får møte hun som jeg bruker mest tid med.

Jeg skal uten tvil få henne med på flere videoblogger, så hvis det er noe dere vil at vi skal gjøre - rop ut! Det er vel kanskje ikke så vanskelig å se hva denne videobloggen går ut på... Video coming soooon!

// Caitlin and I just made our first video blog together. I'm gonna start editing as soon as possible, so I'll post it very soon! I think you'll like it - and I love being able to show you guys different sides of my life in London. Especially now that you get to meet the person I spend most of my time with. 

I'm for sure gonna get her to do more videos with me, so if there's anything you want us to talk about or do - let us know! Probably not that hard to figure out what this video blog is about. Video coming soooon! 


kommentarer: 2LATE NIGHTS

 • Skrevet 13.09.2016
 • Klokken 10:35

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 1PENGER ELLER OPPLEVELSER?

 • Skrevet 11.09.2016
 • Klokken 07:44

Processed with VSCO with c1 preset

Den siste tiden, spesielt disse to siste ukene, har jeg kjent på at jeg har brukt alt for mye av tiden min på å jobbe. Høres det rart ut? Kanskje. Jeg har jobbet 40 timer i uka, og med det får jeg selvfølgelig mer enn nok penger til å klare meg. Jeg trenger slettes ikke jobbe så mye en gang. Jeg hater å føle at jeg kaster bort tid - verdifull tid som jeg kunne ha brukt på så mye annet som gir meg mye mer tilbake. Og sånn har jeg følt det i det siste.

Jobb er viktig. Selvfølgelig er det det. Vi trenger penger for å overleve. 

Processed with VSCO with c1 preset

Men så er lidenskapen din også viktig. Vennene dine. Drømmen din. De må øyeblikkene. Du er viktig. Du er det viktigste du har her i livet.

Det å kunne gjøre det du virkelig har lyst til - det som får deg til å sitte igjen med følelser, opplevelser, minner...

Det at du gir deg selv mulighet til å kunne gjøre drømmer og mål til virkelighet - og ende opp med å gjøre noe du liker hver dag.

Processed with VSCO with c1 preset

Flyttet jeg til London for å jobbe? På en måte ja - på en måte nei. Jeg flyttet hit for å jobbe for og med meg selv - både med tanke på drømmer og mål, men også bare meg selv som person. Jeg flyttet ikke hit for å møte opp på samme plass hver eneste dag og bruke mer tid inne i en butikk - enn utenfor i den virkelige verden. Jeg trenger mer - og jeg trenger å kunne føle meg fri og styre litt selv. Det er bare sånn jeg er...

Ikke misforstå meg. Jeg trives veldig godt i jobben jeg har nå. Jeg kommer til å fortsette, men jeg kommer til å trappe ned på hvor mange dager i uka jeg bruker der. Jeg har nok penger til alt jeg trenger og enda mer - så er det en ting jeg er helt sikker på, så er det at jeg heller vil bruke tiden min på mer verdifulle ting enn penger (ja, det finnes!) - istedenfor å få penger for å kaste bort tiden min. 

Processed with VSCO with c1 preset


kommentarer: 1VIEWS

 • Skrevet 09.09.2016
 • Klokken 11:16Jeg elsker å ha en liten balkong med en utsikt som denne. Det er så fint å legge seg til, og så fint å våkne til.

I går kom jeg hjem med en hel pose produkter fra jobb som vi fikk velge ut gratis. Fordel med å jobbe i sminkebutikk! Slike ting gjør dagen så mye bedre, haha. Jeg holder forresten på å filme litt til dere, hva det blir om får dere vite litt senere. 

I dag er det fredag - og jeg jobber, men drar til noen venner rett etterpå. Jeg jobber hele helga, men når jeg ikke starter før 1 får jeg bare gjøre det beste ut av det! Jeg kom tilbake fra en rask joggetur for ikke lenge siden og akkurat nå sitter jeg å hører på ny musikk på spotify, noe jeg faktisk gjør hver fredag ettersom jeg vet det kommer ut masse nytt da - bare for å sjekke om det er noe bra som er kommet ut. Ny musikk gir meg alltid en bra start på dagen. 

// I love waking up and going to sleep with this view from our small balcony. 

Yesterday I came home with a whole bag of products from Kiko which we got to choose for free. Perks of working with makeup! Small stuff like that makes my day. 

I'm filming more for you guys by the way - I'll tell you more about it later, so stay tuuuned! This morning I went on a run and I'm now sitting here listening to new music, almost always do that on Fridays because Spotify posts so much new stuff. If I find something I like it makes the start of my day ten times better. Have a great Friday x.


kommentarer: 2SERIETIPS!

 • Skrevet 08.09.2016
 • Klokken 01:02

Jeg hadde en liten stund ingenting annet å se på enn 90210 - og det så jeg egentlig bare på fordi jeg ville gjøre noe annet enn å stirre i veggen når jeg spiste haha. Altså det er bra til tider, men ikke noe jeg klarer å leve meg skikkelig inn i. Så fortalte min kjære roomie meg om Power da jeg kom tilbake fra Norge. Helt siden da har jeg sett på det, og er nå på sesong to. Det som er så irriterende er at ikke alle sesongene er ute så jeg kommer til å ende opp med å vente på nyeste episode til slutt... Heldigvis har jeg ikke det problemet enda. 

Jeg trenger egentlig ikke forklare så veldig mye hva det handler om - jeg kan nesten garantere dere at dere kommer til å like det! Noen stikkord: drugs, kjærlighet, sex, vennskap, svik, drap, penger... Dere skjønner greia? Serien finnes på Netflix! (Tror dessverre dere må ha amerikansk...) 

// If you're looking for something to watch on Netflix - start watching Power! I usually get bored of series really quickly but this one's not like that. Can almost guarantee that you'll like it. Keywords: drugs, sex, love, friendship, betrayal, murder, money... Don't really have to explain any more, just start watching! 

Gjett hvor jeg har brukt mesteparten av dagen da...


kommentarer: 1THROWBACK TO THOSE FIRST WEEKS

 • Skrevet 06.09.2016
 • Klokken 16:57

Det er først når jeg ser tilbake på bilder jeg har tatt at jeg skjønner hvor mye som har skjedd og hvor mye som har forandret seg siden jeg flyttet hit... Føler at jeg også har forandret meg en god del. 

// When I first moved to London... Funny how much stuff that's changed since then. It hasn't even been that long, but it seems like forever ago if I start thinking about everything I've experienced. Processed with VSCOcam with p5 preset


kommentarer: 3KJÆRLIGHET I LONDON

 • Skrevet 05.09.2016
 • Klokken 22:16

Vi mennesker er rare.

Jeg hadde en samtale med en kollega her om dagen. 

Vi snakket litt om tankegangen til de fleste her i London. Når det kommer til kjærlighet. Jeg kan innrømme at jeg kjente meg litt igjen. Hun er gift nå, men nevnte hvor vanskelig det var å finne noen som vil binde seg med noen og holde seg til de, og bare de. Det finnes jo alltids noe bedre, noe nytt, noe mer spennende? 

Her skjer alt så fort, du vet aldri hvem du kan møte eller hva som skjer neste dag - men er det verdt å la en god ting gå for noe annet som muligens kan komme, og muligens være bedre for deg? Er det verdt det? 

Jeg kjente meg vel kanskje litt igjen i det vi nevnte som "guttenes tankegang". Jeg vet at det er flere jenter som tenker på samme måten, og det spiller ingen rolle hvem som gjør det, men er det galt? Jeg tror det er sånn for meg fordi det er mitt syn på det meste - verden er så uendelig stor og den beste følelsen er å føle seg fri til å dra hvor enn du vil, gjøre hva du vil og fokusere på veien du vil gå. 

Men det er jo litt trist å tenke på - hvor mange som går glipp av fine mennesker som kunne vært en veldig stor og meningsfull del av livet ditt. Folk har det så travelt, og er så selvsentrerte. Det er bra å fokusere på jobb, men er det ikke bedre å fokusere på livet og de du omgås? Det er de som gir deg det som faktisk er betydningsfullt. Latter, glede, tårer, følelser. 

Jeg vet at jeg alltid kommer til å være en person som ikke liker å være i ro for lenge, og jeg trenger alltid å føle meg fri - men jeg håper og tror at jeg kommer til å se verdien i å bli og fortsette å være med noen som betyr noe i steden for å tenke på at det kanskje er noe bedre der ute når jeg blir eldre. Det er enkelt å se at mange har en slik tankegang i storbyer som dette. 

Jeg tror de fleste egentlig ikke har tid til å se det i det store og hele. Man kommer til slutt til å sette mer pris på kveldene med mennesker som betyr noe for deg og får deg til å føle noe, enn fremmede som er borte neste dag. 

Vi sier ikke hva vi egentlig mener eller hva vi egentlig vil - hvorfor? Er det så vanskelig å skjønne at livet er kort, for kort til å ikke fortelle folk hva du føler, og at det beste du gjør er å være deg selv. La folk vite hvordan du har det og hva du føler, så slipper man å kaste bort så mye verdifull tid på mennesker som ikke fortjener den - samtidig som man ikke lar mennesker som faktisk fortjener den få sjansen.


kommentarer: 0NIGHT OUT

 • Skrevet 03.09.2016
 • Klokken 00:15

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Dro som sagt ut i går rett etter jobb, med disse fine jentene. Vi endte opp med å dra til Drama. Vil fortsatt si at Tape er den beste plassen så langt, men bra var det helt klart!

I dag er jeg sliten, men jeg er sååå glad for at jeg kan sove så lenge jeg vil i morgen. Tror dette er første gang jeg har hatt fri både fredag og lørdag siden jeg flyttet hit i februar. Det er lenge! Nå ligger jeg i senga med musikk, og skal straks legge bort macen og få litt etterlengtet søvn. Kom ikke hjem før 6 i dag ettermiddag...

// Like I said I went out straight after work yesterday, with these pretty ones. We ended up going to Drama. Would probably still say that Tape is the best place so far, but it was fun!

Today I'm so tired, but also so happy that I get to sleep in. I haven't had a Friday and Saturday off since I moved here in February. That's way too long. Now I'm in bed listening to music and probably going to sleep any minute, I neeeed it.


kommentarer: 2EFFEKTIV TRENING

 • Skrevet 01.09.2016
 • Klokken 13:20

Når du bor i 9. etasje og vil trene, men ikke har så god tid... Hva gjør du da? Bruker 30min på å jogge opp og ned trappene! Det har jeg gjort en god del ganger siden jeg flyttet og det er helt perfekt trening for meg, spesielt på de dagene der jeg har det ganske travelt. Det er tungt, men så godt når man er ferdig! Også bra at jeg ikke en gang trenger å dra ut for å trene. 

Nå har jeg akkurat gjort klar sekken med alt nødvendig, i dag drar jeg nemlig rett ut etter jobb! Ikke noe stress egentlig, spesielt når man jobber i sminkebutikk. Ganske digg å ha muligheten til å ordne seg der. 

// When you live at the 9th floor and want to work out, but don't have that much time... What do you do? Run up and down the stairs for 30 mins! I've been doing that a lot of times since moving here, and it's perfect for the busy days when you still want to make time to work out. It's pretty tough, but it feels so good after! Pretty nice that I don't even have to leave my building to work out.

Now I've packed everything I need to bring to work since I'm going out straight after! Not really stressful when you work with makeup and can get ready there. I should really leave now...kommentarer: 1