TODAY'S

 • Skrevet 30.09.2015
 • Klokken 20:11


kommentarer: 2STORM & SHOPPING

 • Skrevet 30.09.2015
 • Klokken 16:08

Noen bilder fra i går kveld. Jeg liker faktisk å gå ute når det er storm, det er såå godt å komme inn igjen da, og varme seg med te eller kakao og et pledd. Det kan være godt å bruke dagen inne også da, med god samvittighet. Sitte å se på filmer mens man hører stormen utenfor. Det er deilig! Og gir iallefall meg skikkelig høststemning. 

Nå skal jeg en tur til byen! Det er så lenge mellom hver gang jeg drar dit, spesielt i forhold til hvor ofte jeg var der før. Kanskje like greit med tanke på at jeg aldri kommer hjem tomhendt. Heldigvis har jeg blitt litt mer interessert i å ikke ha samme klær som alle andre, og da er det ikke så veldig mye å kjøpe på butikker som Gina og Bik Bok. Her går som regel hele byen med de klærne fra før av. De har selvfølgelig fine klær likevel, og det er sjeldent jeg klarer å la være å kjøpe en eneste ting. Vet om et par topper jeg tenker å kjøpe, får aldri nok av det! Det kommer et outfit-innlegg senere, nå må jeg dra!


kommentarer: 0TING SOM GJØR MEG GLAD DEL 2

 • Skrevet 29.09.2015
 • Klokken 20:59

11. Nye klær og shopping. Materialistisk, jeg vet! Men det er fortsatt sant.

12. Når jeg har vært borte over lengre tid og kommer hjem til senga mi.

13. Når jeg står opp og kan spise frokost. Haha, jeg ELSKER frokost!

14. Når du ser servitøren komme med maten din på restaurant, you know the feeling. 

15. Når du bare ler og ler uten mulighet for å stoppe. Sånne øyeblikk får deg til å innse at livet er ganske fint. Spesielt når du deler det med noen. (Det går fint ann å oppleve det alene også, haha)

16. Første dagen på et nytt sted i ferien, og du vet at du mange dager igjen å være der.

17. Når du finner sanger som passer perfekt til hvordan du har det akkurat der og da.

18. Når du kjører i mørket, med musikken på fullt og bare synger. 

19. Når du blir ferdig med noe som har krevd mye av deg, enten det er eksamen, presentasjon, møte, en viktig jobb e.l. Det er så herlig når den lettelsen kommer og tyngden blir løftet fra skuldrene dine. 

20. Å sitte i et fly, med musikk på ørene og vite at man har mye spennende og nye opplevelser i vente. 

 21. Jeg måtte legge til enda en ting helt til slutt, frozen yoghurt på Juice Bar i Milano!! Det beste som finnes! Åh. 


kommentarer: 2PRINTED

 • Skrevet 28.09.2015
 • Klokken 19:10


kommentarer: 1SNAPSHOTS FROM SATURDAY

 • Skrevet 28.09.2015
 • Klokken 14:15


På lørdag var jeg som sagt fotograf i et bryllup, og hadde det kjempekoselig! Se på den nydelige bryllupskjolen da! 


Mine fine venner ♥ Og meg med mitt kjære kamera.

Fikk endelig brukt den blå kjolen min også! Ikke at den ser så veldig blå ut på bildet da, haha. Elsker i hvertfall fargen! Og stoffet, ikke minst. Den er superbehagelig å ha på. 

Jeg tok vel rundt 300 bilder, så det vil jeg si meg fornøyd med! Julie hadde laget en morsom photo booth som dere ser på et av bildene ovenfor, der gjestene stilte seg opp for å bli fotografert. Gøy! Ikke minst bra at man kan forevige en så fin dag/kveld på den måten. Ekstra gøy når festen har kommet i gang og folk blir ekstra gira på å bli fotografert! Alkohol har muligens en smule skyld i det, haha. 


kommentarer: 0SIMPLE & COMFY

 • Skrevet 27.09.2015
 • Klokken 14:39kommentarer: 1FOTOGRAF FOR DAGEN

 • Skrevet 26.09.2015
 • Klokken 17:39

Dagen i dag har gått i ett, og nå har jeg en liten stund her hjemme før jeg drar tilbake til bryllupet som jeg nettopp kom fra! Jeg er fotograf i dag, og tar bilder av alle de fine gjestene. En jobb som passer perfekt hvis man tenker på hvor glad jeg er i å ta bilder. Gøøy!

Nå skal jeg få i meg mat, fortsette å se på Norske Talenter som går i reprise og senere komme meg tilbake til bryllupet når festen starter. Planen for kvelden etterpå er litt usikker, har mye å gjøre i morgen så jeg tror nok det blir en rolig lørdagskveld. Det er godt i blant det også!


kommentarer: 3JACKET FOR FALL

 • Skrevet 25.09.2015
 • Klokken 18:28kommentarer: 12TING SOM GJØR MEG GLAD

 • Skrevet 24.09.2015
 • Klokken 20:27

Ettersom jeg allerede har skrevet to innlegg om ting som irriterer meg, tenkte jeg at jeg kunne gjøre det samme om ting som gjør meg glad! Del 2 kommer senere.

1. Følelsen etter ei skikkelig bra treningsøkt, den er herlig!

2. Å finne ny, bra musikk!

3. Den gode følelsen, spesielt på en fredagskveld, når man akkurat har laget god mat og skal starte en film med godt selskap. Elsker det. 

Taco og film på verandaen en sommerkveld - hjemmelaget pizza

4. Reising. Det er lite i denne verden som gjør meg mer lykkelig enn det. 

5. Når du går rundt i en helt fremmed by, langt hjemmefra. Ingen vet hvem du er, ingen hjemme vet hva du gjør akkurat nå eller akkurat hvor du er. Den følelsen har jeg kjent på et par ganger, og den er fantastisk. Følelsen av selvstendighet, at man gjør noe man har drømt om og at man kjenner på følelsen av å være en smule stolt av seg selv. 

6. Når jeg gjør andre glad. Det er nesten litt rart hvor glad man selv kan bli av det! Det er så fint å se at man kan lyse opp dagen til et annet menneske, kjent eller ukjent. 

7. Når de som betyr mest for meg plutselig forteller meg at de er stolte av meg, eller sier fine ord til meg. Jeg blir så glad. Det er de ordene som betyr mest.

8. Når jeg jogger eller går tur. Hver eneste person man møter smiler eller sier hei til hverandre, til tross for at man ikke kjenner hverandre, og det er så koselig! Tenk om vi kunne gjort sånn på gata også. Rart hvor mye et smil kan bety.9. Når du får igjen for det du har jobbet for og skjønner at alt slitet er verdt det. 

10. Å høre, lese eller bli fortalt om andre sine suksesshistorier. Jeg synes det er så inspirerende når man får til noe stort som man har lagt mye tid og energi i. Spesielt for de som ikke har det beste utganspunktet. Man kan klare så mye hvis man bare bestemmer seg og det finnes det så mange bevis på. Det kan være hvem som helst, hvilken som helst historie. Noen som har klart noe stort, oppnådd noe og realisert det de drømte om. Slike mennesker synes jeg er veldig inspirerende. 

 


kommentarer: 2MIRROR

 • Skrevet 24.09.2015
 • Klokken 16:31

Her ser dere den samme kjolen jeg viste dere tidligere, men sammen med høye hæler denne gangen. Favorittskoene mine at the moment, jeg synes de er så fine! Spesielt med denne kjolen. 

Akkurat nå prøver jeg å tvinge fram litt motivasjon til historielesing... Det. Er. Så. Kjedelig. Har ingen unnskyldning etter at jeg er ferdig dette blogginnlegget, da må jeg nesten sette i gang. I kveld blir det kosekveld med bestis og den nye Magic Mike filmen, det blir koselig! Noen som har sett den? Gleder meg iallefall, filmkvelder er noe jeg aldri kan bli lei av.


Same shoes, different outfit. De går til alt! Digger bukser som denne sammen med høye hæler. Antrekket blir med en gang mye mer stilig. Som regel drar jeg sjeldent ut på byen i bukser, mest fordi jeg liker å pynte meg, men når man har høye hæler til ei bukse som dette synes jeg det funker bra! 


kommentarer: 4ENKELT, SUNT & GODT

 • Skrevet 23.09.2015
 • Klokken 19:44

Tenkte å tipse dere om noe kjempegodt og enkelt til lunsj/middag! Som jeg nevnte tidligere er jeg veldig glad i maten på Chonticha, spesielt retten med kyllingfilet, løk, paprika, ris og cashewnøtter. Det er jo egentlig superenkelt å lage selv, så da ble det middagen i dag! Jeg byttet ut ris med couscous ettersom jeg synes det er bedre, men der kan man bare ta det man har lyst på. 

Jeg stekte all kyllingen, slik at jeg kan spise det i morgen til lunsj. Det er bare å måle opp selv hvor mye du vil ha, om du bare vil ha til ett måltid, eller mer som du kan bruke til neste dag. Jeg synes det er best å lage mer når man først er i gang. Couscous er superenkelt, man koker opp vann og tar så mye couscous man vil ha, før man lar det stå en liten stund. Rør litt rundt. Løk og paprika stekte jeg i lag, pluss litt hvitløk som jeg også stekte sammen med kyllingen. 


Couscous - så paprika og løk.


Kylling over paprika og løk, pluss soyasaus - og til slutt en neve med cashewnøtter. 

Enkelt, sunt og godt! Anbefaler å lage litt ekstra, passer perfekt til lunsj dagen etterpå! 


kommentarer: 2TBT: CLOSE UPS

 • Skrevet 22.09.2015
 • Klokken 21:45


kommentarer: 4BABY BLUE

 • Skrevet 22.09.2015
 • Klokken 13:43

Jeg elsker denne kjolen! Blåfargen er helt nydelig, jeg tror det må være favorittfargen min. Den kan brukes til høyhælte sko, og da blir det med en gang et mye mer pyntet antrekk. Den kan også brukes til converse, og da blir det mer avslappet og kan uten tvil brukes til hverdags. Når det blir kaldere kan man ta en svart strømpebukse over beina, eller noen stamme, svarte bukser. Det finnes så mange muligheter til kjoler som dette, så mye du kan mikse med, og det digger jeg! 


kommentarer: 10WAVES

 • Skrevet 21.09.2015
 • Klokken 17:43

Uansett om jeg skal bølge, krølle eller slette håret bruker jeg alltid slettetang. Jeg synes det funker så bra! I tillegg er det veldig enkelt, og sliter man litt med å finne inspirasjon til en ny hårfrisyre er det ikke vanskeligere enn å se på noen YouTube-videoer til inspirasjon. Det funker alltid! Samme med sminke egentlig, jeg kan bli så fascinert over hvor flink noen er med sminke, og over hvor mye forskjellig man kan gjøre. 

 

Etter ei fin helg borte er jeg hjemme igjen og klar for ei ny uke! Så langt har mandagen gått til trening, jobbing med bloggen og skolearbeid. Jeg skriver om dødsstraff i samfunnsfaglig engelsk, og det er helt klart noe som engasjerer meg. Jeg tar opp argumenter for og i mot, samtidig som jeg skriver om mine egne meninger. Når jeg kan skrive om slike ting synes jeg det blir interessant, og da er skole plutselig ikke så alt for ille. Kanskje jeg kan dele litt mer om det her på bloggen senere.

Håper dere får en fin start på uka ♥


kommentarer: 2TING SOM IRRITERER MEG DEL 2

 • Skrevet 20.09.2015
 • Klokken 18:13

Her kommer den siste delen av ting som irriterer meg! Del 1 finner dere her.

12. Mennesker som lever livene sine gjennom andre. De som bryr seg helt utrolig mye om hva andre gjør og alt som skjer i andre sine liv. Det må være trist! Med mindre du er i livet mitt og er bra for meg kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva du styrer med. 

13. Når folk bruker Facebook som en dagbok. Trenger jeg å si mer...

14. Negative mennesker. Åh, jeg blir bare i dårlig humør av det og kommer meg unna så fort som mulig. Med mindre jeg klarer å få de på en litt mer optimistisk tankegang. Skader ikke å prøve.

15. Når jeg bruker alt for lang tid på å finne riktige klær. Jeg blir så irritert og det går dessverre utover de som er i min nærhet, haha.

16. Masing, det kan jeg umulig være alene om. 

17. Når du IKKE klarer å huske navnet på en sang, person eller lignende, men du vet det egentlig!!

18. Også er det denne da. Legger en overvektig person ut et bikinibilde eller bilde i undertøy får hun/han ros opp i skyene, blir fortalt om hvor modig hun/han er osv osv. Det blir som regel helt annerledes hvis man som tynn og slank legger ut samme greia. Spesielt hvis man er en offentlig person, eller hvis noen går forbi et bilde av en tynn modell, slik som på Cubus for en stund tilbake. Da blir det innlegg på blogger og statuser på Facebook med spørsmål om hvordan verden vi lever i, hvordan skal barna våre klare å vokse opp med et slikt press osv. Noen er NATURLIG tynne, man trenger ikke å være syk. Noen har også naturlig mer kurver, sånn er det. Hvilken rett har du til å gå til angrep mot en person som du slettes ikke kjenner, bare på bakgrunn av at hun/han ser tynn ut? Tenk dere for en krig det ville blitt hvis noen gjorde det samme mot en overvektig person? Ser veldig ofte at det er voksne mennesker som lar seg rive med på akkurat dette, og de skriver opp og ned om hvor fælt og forferdelig det er. 

19. Når jeg nå allerede har nevnt voksne mennesker så må jeg bare fortsette litt her. De kan være tusen ganger verre enn barn og ungdommer når det kommer til mobbing. De er så ufattelig flinke til å slenge ut alle sine tanker om ditt og datt (på nett selvfølgelig), kommentere negativ på nyhetssaker om offentlige personer som, tro det eller ei, kan få med seg det som blir skrevet. Skal ikke dere være forbilder for barna deres? (Snakker selvfølgelig ikke om alle voksne mennesker nå)

20. Jenter/gutter med kjæreste som IKKE får lov til ditt eller datt. "Nei, får ikke lov av kjæresten". Hæ? Mener du det? Jeg synes det er helt uforståelig. Eller de som skal ha hverandre sine passord og logger kontinuerlig inn på kjæresten sin Facebook osv. Er dere i et forhold så må dere kunne stole på hverandre, hvis ikke skjønner jeg ikke vitsen? Du skal fortsatt kunne ha litt privatliv uten at kjæresten skal følge med på hver eneste samtale du har. Haha, uff.

21. Mennesker som ikke takler å se andre lykkes eller oppnå noe. De som alltid skal grave fram noe negativt. Jeg takler ikke å høre på det. Hele greia får deg bare til å framstå som sjalu og bitter. Bli heller imponert og inspirert av mennesker som klarer ting kanskje ikke alle gjør! Jeg vet iallfall at jeg blir det, ofte!

22. Folk som ikke verdsetter familien sin og som ikke setter av tid til de. Det er noe av det viktigste du kan gjøre!  


kommentarer: 0B&W

 • Skrevet 19.09.2015
 • Klokken 18:14


kommentarer: 2BEST FOOD

 • Skrevet 18.09.2015
 • Klokken 19:12

I dag dro mamma og jeg på Chonticha her i Bodø for å spise lunsj. Jeg elsker maten der! Har spist der flere ganger tidligere og blir like fornøyd hver gang. Prøv kyllingfilet med grønnsaker og cashewnøtter, det er supergodt! 

Planen i kveld er egentlig bare å ta det rolig, med god mat og godt selskap ♥ Håper dere får en fin fredagskveld!


kommentarer: 1TING SOM IRRITERER MEG

 • Skrevet 17.09.2015
 • Klokken 20:34

Nå kommer det en haug med punkter over ting som irriterer meg, det kommer til og med en del 2 senere! Haha, er jeg en kjip person som klarer å komme på så mye? Plutselig satt jeg her i min egen verden og skrev setning etter setning om mine store irritasjonsmomenter. Let's go!

1. Slafsing, tygging, høy pusting og all slags lignende lyder! Jeg blir så irritert. Jeg kan seriøst bli skikkelig sint hvis det fortsetter over lengre tid. 

2. Folk som ikke tar et hint. Og som fortsetter å ikke skjønne greia når du prøver å si ifra på en grei måte. Og som fortsatt ikke skjønner det etter at du har sagt ifra på en helt ærlig måte. Jeg skjønner ikke at det skal være så vanskelig! Det er så frustrerende. 3. Når folk stresser meg! Jeg hater det!

4. Okei, dette har jeg aldri skjønt. Se for deg dette. Du har en kjæreste og du finner ut av han har vært utro med ei random jente. Du klikker på jenta han har vært utro med, skjeller henne ut, hater henne til evig tid osv osv osv. Og typen din får kanskje noen slemme tekstmeldinger og tårer fra deg, så er det slutt på å få han til å føle seg dårlig. What? Er jeg den eneste som synes at det ikke er riktig? Det er så typisk noen jenter, og jeg blir oppgitt over det. Han hadde kjæreste, han var din kjæreste, det er da han som har gjort noe galt mot deg? Si heller takk til jenta som gutten din er utro med, hun hjelper deg bare å innse hvordan han egentlig er. (Ikke ta alt så bokstavelig, dere skjønner hvor jeg vil) Og dette er ikke selvopplevd, men det er slike ting jeg kan bli rimelig provosert over. Ta det med dere til ettertanke videre i livet jenter!

5. Folk som er uselvstendige. Det er så uattraktivt. Hvordan skal du komme deg noen plass i livet hvis du ikke klarer deg på egenhånd? Hvis du ikke klarer å stå opp for hvem du er som person, dine ønsker, dine drømmer og dine egne meninger? 

6. Når du har mat/drikke i kjøleskapet som du gleder deg til å komme hjem til, men når du endelig skal ha det er det borte. Har du søsken skjønner du garantert hva jeg mener, haha.

7. Jenter som ikke klarer å gi andre jenter komplimenter. Eller som ikke klarer å høre på at noen andre blir snakket positivt om. Det er så typisk jenter. "Ja, men hun er ikke sååå..." bla bla bla. Det er så teit og latterlig! Det eneste inntrykket man får er at du er sjalu og bitter. Når det gjelder oppriktige komplimenter blir jeg uten tvil mest glad for de når de kommer fra andre jenter, det er så sjeldent!

8. Folk som avbryter konstant i en samtale...

9. Skikkelig veslelevoksne unger!! Haha, åh. Det går meg faktisk på nervene, men forhåpentligvis vokser de det av seg. Slik som min kjære bf Mathilde gjorde ;-)

10. Rot. Jepp, jeg liker å ha det ryddig og ha orden rundt meg. Da blir alt så mye bedre og enklere. 

11. Trege mennesker! Jeg hater å vente, spesielt hvis man har en avtale. Hvis det er noe viktig er jeg alltid tidlig ute! Jeg kan være litt verre hvis jeg skal ut eller gjøre noe med venner, da blir det ofte de som venter på meg. Har forståelse for at de kan bli litt irritert på meg også i blant ♥

 


kommentarer: 3FALL

 • Skrevet 16.09.2015
 • Klokken 21:48

Jeg er flink til å glemme det, men Bodø kan være veldig fint. Spesielt på en tid som denne, det er blitt høst, det er blitt mørkere og fargene blir sterkere. I kveld ble det en tur opp på Junkerfjellet og da vi kom på toppen var sola på vei ned. Det er da man legger merke til hvor fint det er her, oppe i nord, en liten by i lille Norge. Jeg kunne aldri ha levd hele livet mitt her, men det er nok helt klart et sted det vil være fint å komme "hjem" til i blant. Trygt og godt.


kommentarer: 1PROFILE

 • Skrevet 16.09.2015
 • Klokken 17:18kommentarer: 6THROWBACK TUESDAY

 • Skrevet 15.09.2015
 • Klokken 22:47

Okei... Tror vi bare starter med de fineste av de fineste bildene...


Hvis noen skulle være i tvil er det altså meg med pannelugg og rimelig store mellomrom mellom tennene. Søtnos altså. 


Fra Tyrkia 2011.

Haha, her er perioden jeg brukte ALT for mye sminke (og selvbruning) og hadde overdrevet "litt" i napping av brynene mine... Forstår ikke at jeg gikk sånn, men jeg måtte vel bare gå gjennom en sånn periode for å skjønne at less is more, og ikke omvendt, haha. I tillegg var jeg en mester i å redigere bildene mine helt ORANSJE, fordi jeg mente at jeg så brunere ut da. Dere skulle ha sett noen av profilbildene mine på facebook på den tiden.. Hjelp. 

Litt kosebilder med Fiffi, katta vi hadde før Fia. Var fortsatt veldig glad i solpudder som dere sikkert kan se.


Jentetur med mamma til Kreta. Såå fin tur!


Halloween 2012, skikkelig skummel ass.

 

Jeg avslutter bare med en collage med mange bilder fra en tid tilbake. Så mange minner! Og litt mindre fine bilder. Det finnes så utrolig mange fler, men tror nok det holder for denne gang nå, haha. 


kommentarer: 3VOLUME

 • Skrevet 15.09.2015
 • Klokken 19:30

Et tips til dere som vil ha litt mer volum i håret, men som har tynt og ganske flatt hår som meg. Lag bølger med slettetang, børst gjennom det og spray med saltvannsspray. Avslutt med litt hårspray hvis dere vil at det skal holde en god stund. Mitt hår har en tendens til å bli rett igjen ganske fort hvis jeg ikke gjør det. That's it, enkelt og greit! Håret ser dobbelt så tykt ut og du får mye mer volum i det! Passer perfekt til hverdag også ettersom bølgene går mer over til fall etter at du har børstet igjennom det. Det ser naturlig ut og funker superbra hvis du vil kjenne på følelsen av å ha litt tykkere hår!

Nå skal jeg lage meg mat, før jeg skal begynne å se gjennom gamle bilder. Haha, det er så mange minner. Skal få postet noen her litt senere i kveld!


kommentarer: 1SOME INSPO

 • Skrevet 14.09.2015
 • Klokken 21:39

Jeg hadde store planer om å vise dere tidenes bilder i dag, fra min glanstid på ungdomsskolen, gamle ferier og gamle bloggbilder. Jeg fant nemlig en gammel harddisk som jeg har brukt til å ta vare på utrolig mange gamle bilder, og jeg synes det er så morsomt å se tilbake på! Og litt småflaut, haha. Uheldigvis tar det lengre tid enn antatt å føre de over på macen siden det er så mange, men det kommer i morgen! Gled dere, haha. 

Tenkte å slenge med noen bilder fra tumblr, litt inspirasjon til dere på en mandagskveld ♥

kommentarer: 5PERFECT

 • Skrevet 13.09.2015
 • Klokken 21:56

Her kommer et lite bildedryss fra i kveld. Perfekt avslutning på helga 

kommentarer: 0SUNDAY PLANS

 • Skrevet 13.09.2015
 • Klokken 13:19

Åh, søndager ♥ Akkurat nå sitter jeg ved spisebordet med rolig-lista på høyttalerene og rundt meg er det fullt av bøker og ark, haha. Det er alltid her jeg sitter hvis jeg skal jobbe med skolesaker, men sitter også ofte her hvis jeg skal skrive blogginnlegg, jobbe med bloggen eller andre ting. Klarer alltid å fokusere mye bedre da. Jeg må iallefall gå igjennom litt historie idag, jeg har eksamen i det, men jeg synes stoffet er så ufattelig tungt. Hater at de skal gjøre det så sinnsykt mye vanskeligere for privatister enn for de som går på skolen. Det krever så mye mer jobb! Til slutt blir det selvfølgelig verdt det, men akkurat nå hater jeg det. Har så mye andre ting jeg heller vil fokusere på og bruke tiden min på. 

Senere er planen å dra å grille, det blir koselig! Mulig det blir en treningstur før det også, og i kveld blir det film og kos. Nødvendig på søndager! Håper dere har hatt en fin helg ♥


kommentarer: 0BLACK & WHITE

 • Skrevet 12.09.2015
 • Klokken 14:12kommentarer: 10ABOUT ME/CONTACT

 • Skrevet 12.09.2015
 • Klokken 01:28

CONTACT: fma11824@gmail.com

Jeg heter Marte Fredriksen og er 19 år gammel, oppvokst i Bodø, jobber som modell og elsker å reise. På denne bloggen deler jeg outfits, tar dere med på reiser, skriver om min hverdag og mine tanker. Jeg elsker å bruke bloggen som et sted der jeg kan lagre fine minner, dele modellbilder og også mer personlige bilder. 

Jeg har alltid hatt lyst til å reise og oppleve verden, og takler ikke tanken på å bare gjøre "vanlige" ting. Jeg må ut i verden, oppleve den på godt og vondt og virkelig kjenne at jeg lever. Jeg har allerede fått muligheter jeg vet at ikke mange får, og jeg gleder meg til hvordan reisen videre blir! Det er så viktig med drømmer og mål, det er noe alle burde ha! Og ikke minst troen på at det er mulig. Jeg håper dere vil følge meg videre på reisen min! Jeg elsker i hvertfall å dele den med dere. Akkurat nå er jo bosatt i London og deler store deler av hvordan livet mitt er her med leserne mine. 

// My name is Marte Fredriksen, I am 19 years old, a model, and totally in love with traveling. On this blog I share outfits, take my readers with me on my trips, wirte about my everyday life and about my thoughts and opinions. I love to use this blog as a platform where I can keep my good memories, share modeling photos and more personal photos as well.

I have always wanted to travel and experience the world, and I can't bare the thought of just doing "normal" stuff. I need to go out and experience this world and everything it has to offer - both good and bad. Just to feel alive. I have already gotten oppurtunities I only could dream about previously, and I can't wait to see what's next! I hope you will follow me on my journey! I love to share it with my readers. Right now I am living in London and loving the life here.


kommentarer: 0NY HEADER OG NYTT DESIGN!

 • Skrevet 11.09.2015
 • Klokken 11:54

ENDELIG har jeg fått endret på både designet og headeren. Tror ikke jeg hadde klart å hatt det samme i et sekund lengre, jeg var så lei! Jeg elsker når det er ganske enkelt som dere sikkert ser, og at fokuset blir på innleggene alene, uten meny og info på sidene. Nå har det blitt mye mer oversiktlig og dere finner menyen over headeren. Alt blir rett og slett mye enklere å finne fram til! 

Headeren er også ganske annerledes som dere ser, kan vel si at den er mer personlig! Jeg liker at dere får se litt forskjellige sider av meg, og ikke bare helt like bilder hele tiden. Det blir bare kjedelig i lengden. 

Fortell meg hva dere synes om det nye designet og den nye headeren, og gi beskjed hvis dere merker noe som burde endres!

Jeg skal få ordnet ABOUT ME/CONTACT så fort som mulig, så det kommer et lite innlegg om det senere slik at jeg kan linke til det i menyen. Kanskje dere lærer noe nytt om meg samtidig!


kommentarer: 4WHITE ON WHITE

 • Skrevet 10.09.2015
 • Klokken 18:21


kommentarer: 8MAKEUP TALK

 • Skrevet 09.09.2015
 • Klokken 21:03

Det kan ofte gå flere dager uten at jeg i det hele tatt tenker på å ta på meg sminke. Jeg kommer aldri til å forstå de som orker å bruke foundation og hele pakka hver eneste dag. Jeg tror jeg ville blitt dødslei av å våkne opp å ta på meg sminke hver morgen, haha. Det føles i hvertfall ikke ut som et ork de dagene jeg sminker meg!

Til hverdag bruker jeg aldri foundation, men heller BB cream som er mye bedre for huden, gir fuktighet og har solfaktor. Det er superviktig å ta vare på huden sin! Jeg har vært veldig heldig og har aldri hatt problemer med uren hud, men synes likevel det er viktig å bruke ordentlige produkter og selvfølgelig huske å la huden puste. Tror nok det er veldig positivt å ikke være avhengig av å gå med sminke konstant, både for selvbildet og huden din. Hvis jeg skal ut eller det er noen andre spesielle anledninger bruker jeg som regel foundation og øyenskygge også, synes det er gøy å kunne skille mellom hverdag og fest. 

Må innrømme at jeg så og si er avhengig av å alltid ha noe på leppene, enter det bare er carmex, lipsyl, leppestift eller lipgloss, haha. Jeg synes også at eyeliner er superfint, så lenge man gjør det ordentlig. Blir det alt for tykt og streken går laaangt forbi øynene er jeg ikke så stor fan av det, men gjøres det ordentlig kan det virkelig fremheve øynene. Det kan også være kult å ha litt sterkere eyeliner strek, husker jeg har hatt det på noen photoshoots og det ser bra ut så lenge det passer til resten av sminken! Har dere noen spørsmål om produkter jeg bruker skal jeg selvfølgelig svare!

Håper dere har en fin onsdagskveld ♥


kommentarer: 4JUMPSUIT

 • Skrevet 08.09.2015
 • Klokken 21:23kommentarer: 3A DIFFERENT KIND OF MONDAY

 • Skrevet 07.09.2015
 • Klokken 17:06Noen bilder fra bilturen hjem fra Trondheim i går. Det gikk så ufattelig fort, og jeg fikk faktisk ikke tid til å kjede meg en gang, haha. Hadde musikk, god mat, noe å lese og mamma å prate med. Koste meg egentlig bare hele veien. I tillegg til at jeg klarte å sove i sånn tre timer, det var nok også en grunn til at tiden gikk så fort. 

Over til dagen i dag, som startet med tårer og klemmer. I dag flytter bestevenninna mi. Etter planen blir hun borte i et helt år, og det kommer til å være så rart å ikke ha henne rett i nærheten hele tiden. Vi har vokst opp sammen, opplevd nedturer og oppturer sammen, og hun er uten tvil som familie for meg. Uansett unner jeg henne og Tonje denne opplevelsen som sikkert blir fantastisk! Alt blir bedre når jeg vet at jeg skal feire både jul og nyttårsaften sammen med de. 


kommentarer: 1TIME FLIES

 • Skrevet 06.09.2015
 • Klokken 09:45

Det er så mye jeg vil gjøre og så mange jeg vil møte når jeg først er her! Det kjipe er at jeg har alt for kort tid til å rekke over alt, og vi kjører jo hjem igjen allerede i dag.. Det har gått i ett siden vi kom i på fredag, og det har vært veldig koselig å møte familie igjen! De er gull verdt.

 

Da jeg kom meg til Trondheim i går dro jeg på kino med Martine som har flyttet hit! Det var godt å se henne igjen og like koselig som alltid ♥ Vi så Bølgen, og den anbefales! Tror ikke jeg tok øynene vekk fra skjermen én gang.

Nå skal vi snart starte på hjemturen her, så jeg må nesten pakke ferdig. (Har som vanlig tatt med meg alt for mye for bare en helg..) Ha en fin søndag!


kommentarer: 0FAMILY TIME

 • Skrevet 04.09.2015
 • Klokken 22:13

Det var så godt å se de fine søskenbarna og tanta mi igjen ♥ Har det alltid så fint sammen med de, og til tross for at det kan gå litt for lenge mellom hver gang vi møtes blir det akkurat som før med en gang vi sees igjen. 

Nå skal jeg lukke macen og være litt sosial her, ville bare dele litt bilder fra dagen. I morgen kjører vi videre til Rissa og Trondheim!


kommentarer: 0ON THE ROAD

 • Skrevet 04.09.2015
 • Klokken 15:36
Nå har vi kjørt i ca 7 timer og har ikke så alt for langt igjen til vi er fremme i Namsskogan der vi skal være frem til i morgen. Tiden har gått veldig fort så langt iallefall! Vi har med oss god mat og drikke, så vi har tatt oss tid til å stoppe litt her og der for å ta en pause fra kjøringa. Ellers sitter jeg her trøtt med både dyne og pute så jeg tror jeg kommer til å sovne straks. Oppdaterer mer senere!

Håper dere har det fint!


kommentarer: 0VSCO

 • Skrevet 03.09.2015
 • Klokken 17:53

Digger VSCO! Elsker spesielt redigeringen, og bruker den ofte før jeg legger ut bilder her på bloggen. Liker også at man bare legger ut bilder, uten at noen kan kommentere eller like. Synes det er greit at man kan følge folk uten at de vet det også, men samtidig er det litt kjipt at man ikke ser hvem som følger deg, haha. Har noen av dere VSCO? Isåfall, skriv brukernavnet deres i kommentarfeltet, trenger flere å følge!


kommentarer: 3SUNDAY MOOD ON A WEDNESDAY

 • Skrevet 02.09.2015
 • Klokken 17:30

Jeg skulle egentlig ønske det var søndag i dag, haha, det er en sånn dag. Jeg vil ligge i senga, se på filmer og ta livet heelt med ro. Mange av dere kan vel kjenne dere igjen i det. Når du har mye du må gjøre, men alt annet enn akkurat det frister. Kroppen er sliten, men likevel har jeg fått unnagjort ganske mye i dag, til tross for at det er en sånn type dag. Skal jeg være helt ærlig har det gått i sneglefart da. Bildene under er tatt i dag og beskriver vel dagen og humøret ganske greit, haha.

Til noe mer interessant, på fredag reiser mamma og jeg til Trondheim/Rissa! Alt for lenge siden jeg har besøkt familie og vært der nå, så jeg føler at det er på tide. Gleder meg ekstra mye til å se de fine søskenbarna mine igjen, de vokser så fort og har allerede startet på skolen! Ååh. Ekstra koselig blir det siden vi gjør en liten roadtrip ut av det og kjører dit, tviler selvfølgelig på at mamma lar meg kjøre ettersom hun bare blir sittende anspent og livredd. Ikke fordi jeg er en dårlig sjåfør, men fordi hun blir et lite (stort) nervevrak når noen andre skal kjøre og hun sitter på. Haha, irriterende. Uansett, jeg tror helga blir kjempefin og jeg gleder meg til å se alle igjen. Skal selvfølgelig oppdatere mye og ta masse bilder. Elsker å ha bloggen når jeg er andre steder enn hjemme, enten det er i utlandet eller bare et lite stykke hjemmefra. 

Håper dere har en fin onsdag!


kommentarer: 1SUMMER 2015 PART 2

 • Skrevet 01.09.2015
 • Klokken 21:19


kommentarer: 0SEPTEMBER

 • Skrevet 01.09.2015
 • Klokken 17:14

Da var vi i september og man kan vel si at sommeren er over. Her hjemme merkes det iallfall. Jeg føler ikke at jeg blir så veldig trist av tanken på at sommeren er over akkurat nå da, har mye å glede meg til og er egentlig rimelig klar for høsten! 

Nå må jeg sakte men sikkert begynne å forberede meg til eksamen også, så det og trening har jeg brukt tirsdagen til så langt. Sitter her sminkefri i treningsklær, så jeg tenkte å heller dele noen bilder av meg/antrekk fra den siste tiden. Har dere en favoritt? 
kommentarer: 0hits