TODAY

 • Skrevet 30.09.2014
 • Klokken 17:13

Gleder meg til å få laderen til speilrefleksen slik at jeg kan ta bedre bilder! Forhåpentligvis kommer den i posten i morgen. Mobilbilder funker i blant, men skal jeg vise klær blir det alt for dålig kvalitet.

Nå har jeg kommet hjem fra byen og har akkurat spist middag. Om en liten stund blir det trening, men før det må jeg sette meg ned med litt skolearbeid. Håper dere har en fin dag!


kommentarer: 1STORMY

 • Skrevet 29.09.2014
 • Klokken 08:13

1/2 banan, 1 egg, to ss speltmel, to ss valgfri yoghurt. Det er alt du trenger for å lage disse. Sunt og godt! Bananen gjør smaken mye søtere. Vil du ha flere pannekaker eller skal du lage til flere er det bare å ta litt mer av alt. På bildet ovenfor har jeg doblet oppskriften får å få så mange som jeg har der. Dagen lille tips!

Ellers er det elendig vær her om dagene, nærmest storm. Som regel er det veldig godt å holde seg inne under pleddet da, men det kan også være litt morsomt å komme seg ut en tur. Da er det ekstra godt når du er inne igjen! Det ble en tur på moloen i går, noe som nesten er en liten tradisjon når det er vær som dette. Det var heldigvis ikke så ille som det garantert har vært på fredag da det var lyn og torden i tillegg. Etter en liten tur der ble jeg hentet og brukte resten av søndagskvelden med noen av jentene. Koselig søndag!
kommentarer: 1Sunday inspiration

 • Skrevet 28.09.2014
 • Klokken 11:52


kommentarer: 1THE DREAMERS

 • Skrevet 27.09.2014
 • Klokken 16:38


kommentarer: 0FRIDAY

 • Skrevet 26.09.2014
 • Klokken 10:09

I går ble kvelden avsluttet med The Killing og taco. Spiser det egentlig alt for sjeldent, det er jo såå godt!

Nå tenker jeg å drikke opp smoothien før det blir styrketrening. Har alledere spist en god frokost med knekkebrød og eggerøre. Har også fått jobbet en god stund med psykologien, som forresten er på nynorsk, haha. Passer egentlig bra siden jeg skal opp i det også. Føles bra å være effektiv!

Ellers er det fredag i dag, og til tross for at jeg jobber hjemme elsker jeg fortsatt fredagsfølelsen. Tenkte egentlig bare å ønske dere en super fredag! Nå skal jeg hoppe i treningsklærne og gjøre meg klar for trening.

Hadde været bare tillatt at jeg kunne trene i shorts igjen.. Nå må jeg sykle i regnvær og boblejakke. Gleder meg til å bo en plass der det ikke er minusgrader allerede i september!


kommentarer: 0YESTERDAY

 • Skrevet 25.09.2014
 • Klokken 12:53

Som dere sikkert har merket har det blitt en del mobilbilder i det siste. Grunnen til det er fordi speilrefleksen er blitt fri før strøm, og laderen var i kofferten som forsvant da jeg reiste til Ios. Jeg har enda ikke fått erstatning for alt jeg mistet, som til sammen har en veldig stor verdi. Det virker som om vi må skrive mail på mail, og til tross for at vi faktisk har kontakt med de som skal sørge for erstatning virker det som om vi aldri kommer noen vei. Blir så oppgitt! En av grunnene til at man betaler for forsikring er jo for tilfeller som dette, men de bruker så ufattelig lang tid på å sette i gang med det som må gjørs. Det lille jeg hadde av strøm på speilrefleksen har iallefall vart sykt lenge, til og med etter all filmingen og bildene som ble tatt i Ios, så det er bra. Jeg skal selvfølgelig få kjøpt en lader så snart som mulig slik at bildene blir bedre, men til da blir det for det meste mobilbilder. Krysser fingrene for at jeg finner den samme laderen fooort!

Ellers dro jeg en tur til Bodin i går for å se på presentasjonen av russestyret. De gjør alltid noe stort ut av det hvert år, og det er så bra! Synes uten tvil at Bodø vgs burde prøve på det samme. Spesielt nå som det har blitt så mye større der! 

Det var iallefall utrolig morsomt å se hele russestyret til Bodin, og kjære marped som skal være president <3 Tok litt bilder, men det ble mest filming og dermed har jeg ikke bilder av det sykeste, nemlig Eric! Haha, uten tvil den råeste presentasjonen!


kommentarer: 1White & Blue

 • Skrevet 24.09.2014
 • Klokken 15:01kommentarer: 1TB: IOS THROUGH MY IPHONE

 • Skrevet 23.09.2014
 • Klokken 18:08

Tenkte å vise dere noen av bildene som ble tatt i Ios med mobilen. Prøvde å finne fram en del av de som jeg ikke allerede har postet. SAVNER DET!


kommentarer: 2BESTÅTT

 • Skrevet 22.09.2014
 • Klokken 14:30

I dag dro jeg hjemmefra i halv 8-tiden for å ta teoriprøven. Hadde egentlig ikke sagt det til noen fordi jeg ville finne ut om jeg besto først, haha. Ble litt nervøs når jeg satt der og gikk tilbake til de forskjellige spørsmålene flere ganger, og endret svarene på noen av dem. Heldigvis besto jeg, med akkurat 7 feil! JIPPI. Enda et skritt nærmere lappen.Var iskald da jeg kom hjem igjen etter at jeg hadde tatt teoriprøven, så jeg la meg under dyna for å få varmen i meg. Ikke vanskelig å kjenne at det har blitt høst ute. Klarte selvfølgelig å sovne, og våknet opp med Fia sovende rett ved siden av meg. Koooselig. 
Håper dere har en like fin start på uka!

kommentarer: 0SUNDAYYY

 • Skrevet 21.09.2014
 • Klokken 15:27

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen etter en rask intervalløkt på tredemølla. Etter to ukers pause fra jogging føler jeg at jeg kan starte igjen, har enda ikke fått svar fra røntgen, men så lenge jeg ikke får vondt orker jeg ikke å vente. Blir alt for fort lei av sykling og elipsemaskin. Svømming kommer jeg nok til å fortsette med uansett!

Nå blir det snart middag før jeg skal ut å øvelseskjøre igjen. Har lært meg litt mer nå, og det er blitt veldig mye lettere å starte, haha. 


kommentarer: 0BLUISH

 • Skrevet 20.09.2014
 • Klokken 16:40


kommentarer: 0Oversized cardigan

 • Skrevet 19.09.2014
 • Klokken 13:29


kommentarer: 1Interview with modellist-id

 • Skrevet 18.09.2014
 • Klokken 21:48

For noen dager gjorde jeg et intervju til nettsiden modellist-id.com. Håper dere liker det! Her er et lite utdrag:

How did you start modeling?  

It has always been something that I have wanted to do, even as a little girl. I started getting more serious about it after I went to Paris and a photographer scouted me while I was there on vacation with my family. I went home and eventually signed with my mother agency here in Norway.    

What does your career do for you?

 It gives me the opportunity to grow as a person and experience things and places that I never could have dreamed of if it wasn?t for modeling. You get to meet a lot of interesting people and you can get friends all over the world. 

Who do you admire and would you like to meet?  

I admire people with ambitions and those who work hard for what they want and their success. There is no particular person that I would like to meet, but I hope I get to meet a lot of inspiring people throughout my career. 

What is your favorite city and where do you like to hang out there?

Right now I think my favorite city is Milan. I recently lived there for almost three months and I loved everything about it. My favourite place is the Sempione Park, no doubt. I spent a lot of time there, on free days, after castings and just going there with friends and having a picnic. 

Resten av intervjuet finner dere HER.


kommentarer: 0LIPSTICK

 • Skrevet 17.09.2014
 • Klokken 14:44Alt kan bestilles på Coverbrands.no. Får aldri nok av verken lipgloss eller leppestift. Det finnes så mange fine farger!


kommentarer: 4GIRLY

 • Skrevet 16.09.2014
 • Klokken 12:28
kommentarer: 0Sam Smith feat. A$AP Rocky

 • Skrevet 15.09.2014
 • Klokken 19:23


kommentarer: 0This weekend

 • Skrevet 14.09.2014
 • Klokken 21:11

Jeg overlevde øvelseskjøringen i dag, til tross for at det var litt vanskelig å komme i gang, haha. Da jeg avsluttet kunne jeg iallafall en god del mer enn det jeg kunne da jeg startet. Nå blir det en god del øving fremover, både på teorien og kjøringen. Gleder meg til å bli ferdig med alt!

I helgen har vi hatt koselig besøk her hjemme. Det har gått så fort, og føles ut som om det nettopp var fredag. Ikke har jeg gjort så alt for mye heller, men det har vært godt. Alltid koselig å være med familien, og det gjør det selvfølgelig bedre nå som broren min har flyttet tilbake til Bodø.

Nå skal jeg lage meg mat og nyte resten av søndagskvelden. Håper dere har det bra!


kommentarer: 0SUNDAY MORNING

 • Skrevet 14.09.2014
 • Klokken 12:19

Finnes ikke en bedre start på søndagen enn kakao i senga.

Nå har jeg kommet hjem fra en rask fjelltur og er klar for å sette meg ned å jobbe litt. Senere i dag blir det faktisk øvelseskjøring, hjelp! Ønsk meg lykke til, tror det er en stor sjanse for at jeg trenger det.


kommentarer: 2IT'S ONLY RIGHT TO LIVE THE TROPHY LIFE

 • Skrevet 13.09.2014
 • Klokken 16:52

I mai er det klart for russetid! Russegruppa vår heter Trophies og består av 19 jenter og jeg tror vi alle gleder oss like mye til å ha tidenes russefeiring! Jeg kunne ikke ha vært med en bedre jentegjeng eller hatt en bedre buss. Det blir så bra når alt er klart og ferdig! 

For å følge med på alt som skjer både før og i russetiden kan dere like facebooksiden vår HER og følge oss på instagram: TROPHIES2015. Vi oppdaterer ofte med både bilder og tekst! 

 

Jeg kan allerede tenke meg at vi blir sittende igjen med utrolig mange minner i slutten av mai. Så klar for alt vi har i vente! Håper dere vil følge med på både forbredelsestiden og selve russefeiringen vår, det blir uten tvil en fantastisk periode!


kommentarer: 1FRIDAY

 • Skrevet 12.09.2014
 • Klokken 16:04Fredag og helg! Startet fredagen med svømming før jeg dro hjem å satte meg ned med psykologi boka. Til tross for at det er mye stoff er jeg rimelig glad for at jeg valgte det programfaget, når noe er interessant blir det mye lettere. Etter en god stund lesing dro jeg ned til byen for å kjøpe inn litt nødvendinge ting, som deksel til mobilen ettersom den knuses etter en dag hvis jeg ikke har beskyttelse, ops. 

Nå er jeg hjemme igjen og kjente akkurat at jeg har fått sykt vondt i nakken når jeg lener hodet til høyre etter svømminga. Går nok over til neste gang, men det er så typisk, haha. 

Nå skal jeg spise god mat og slappe helt av. God helg!
kommentarer: 0Green&White

 • Skrevet 11.09.2014
 • Klokken 19:51

Har egentlig alt for få grønne plagg i klesskapet! I det siste har jeg blitt veldig glad i fargen, spesielt den som er på bildet under. Som noen av dere vet har jeg også en kjole i samme grønnfarge, og den blir jeg aldri lei av. I tillegg er det ikke så veldig mange som går i så mye grønt, og da er du ganske sikker på at du har noe som absolutt ikke alle andre har, og det liker iallefall jeg. 

Skjørtet kjøpte jeg i Milano og jeg elsker det! Det er så mye forskjellig du kan bruke til det, alle verdens farger og mange forskjellige overdeler. Jeg har både brukt det på castinger og når jeg skal ut. Det kjipe er selvfølgelig at det forsvant med kofferten min da jeg reiste til Ios.. Derfor er det kanskje på tide å skaffe seg et nytt. Definitivt verdt det, uansett om kofferten kommer tilbake eller ikke! Hadde egentlig aldri eid et hvitt skjørt før dette ettersom jeg aldri har vært en stor fan av det, men så lenge fasongen og formen er riktig kan det bli utrolig fint!Nå skal jeg fortsette å kose med Fia, som for en gangs skyld ikke er ute å jakter på fugler. Jippi. Ha en fin torsdagskveld! I morgen er det helg allerede!


kommentarer: 2DETAILS

 • Skrevet 10.09.2014
 • Klokken 13:45
kommentarer: 3FAVORITE SMOOTHIE

 • Skrevet 09.09.2014
 • Klokken 16:05

Litt søt, til tross for at hun har startet med å ta med seg fugler inn.. Ikke akkurat det jeg liker å komme hjem til. 

I dag startet jeg faktisk dagen med svømming. Hadde helt glemt hvor godt det er å starte dagen sånn, i tillegg er det selvfølgelig bra trening. Etter nesten en time med svømming ble jeg sittende i boblebadet før jeg gikk i dusjen og deretter i badstua. Ingen tvil om at jeg kommer til å fortsette med det et par ganger i uka. Deilig!

Etterpå dro jeg hjem igjen for å lage meg frokost før jeg satte meg ned med skolearbeid. Ble en god del nynorsk, og det skal bli sååå godt å bli ferdig med. Måtte selvfølgelig lage meg noe godt for å holde på motivasjonen, og som jeg nesten alltid har gjort i det siste bestemte jeg meg for å lage smoothie.

Miks banan, jordbær, bringebær, yoghurt og litt melk så får du en utrolig god smoothie! Så langt er nok det favoritten min, har enda ikke laget en som smaker bedre. Veldig lettvint er det også, det trengs ikke så mange ingredienser.

Hvis du har en god smoothie-oppskrift kan du gjerne skrive den under her. Trenger å teste ut noe nytt!


kommentarer: 3Sunday run

 • Skrevet 07.09.2014
 • Klokken 21:41

I dag startet jeg dagen med en joggetur. Vanligvis elsker jeg det, men jeg sliter sånn med føttene og det kjente jeg da jeg allerede var halvveis. Orket ikke å gå ettersom det tar så mye lengre tid, så jeg presset meg helt til jeg var ferdig. Kanskje litt dumt, men jeg ville bare komme meg til bilen. Fant ut at jeg ikke kan fortsette å jogge når jeg alltid har ubehag eller smerte, og må for en gang skyld høre på kroppen, til tross for at jeg ikke gjorde det idag. Fremover får det heller bli svømming og annen trening. Iallefall til jeg får svar fra røntgen. Allerede med en gang sa legen at det var noe som ikke stemte med leddene og ankelen, så jeg gruer meg litt til resultatet. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem og skal lage meg mat og fortsette å se på Grown Ups som går på tv3, synes alltid det er så koselig med film på søndagskveldene! I morgen starter jeg med lesing til eksamen, godt å endelig ha fått noen bøker. Ha en fin kveld!

kommentarer: 1SATURDAY

 • Skrevet 06.09.2014
 • Klokken 13:08

Nå har jeg akkurat spist god mat og smoothie etter å ha trent styrke. I det siste har jeg laget smoothie så og si hver eneste dag. Det er så masse godt og forskjellig man kan lage. Senere i dag var egentlig planen å dra ut, men det er mulig at jeg finner på noe annet. Frister ikke så mye akkurat nå. Gleder meg til å bli 18, så jeg kan bli med de andre på byen, haha..

I går kjøpte mamma seg ny bil og den kan jeg faktisk øvelseskjøre med også. Jippi :-):-) Litt skummelt ettersom den er helt ny, men så lenge jeg starter forsiktig går det nok bra. Jeg er faktisk mye mer nervøs for å øvelseskjøre enn å ta teorien. Blir godt å komme i gang med det også da.


kommentarer: 2DARK

 • Skrevet 05.09.2014
 • Klokken 11:53
kommentarer: 0Close up

 • Skrevet 04.09.2014
 • Klokken 14:01

Nå skal jeg straks en tur til sykehuset for å ta røntgen av føttene mine. Jeg er litt for dårlig å høre på når det gjør vondt og la beina hvile, og en periode var jeg alt for dårlig med variasjon i treningen. Vil bare få sjekket alt ut, og være sikker på at det ikke er noe som er galt akkurat nå. Satser på at det går bra, hadde jeg fått beskjed om at jeg ikke kan jogge eller lignende i en laaang periode vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort, haha. 

Har også vært en tur innom skolen for å levere leseliste osv til privatist. Nå er alt betalt og ordnet, untatt bøkene mine.. De skal vel komme når som helst, og jeg håper at det blir snarest mulig. Det er tross alt ikke så lenge til jeg skal opp i eksamen. 


kommentarer: 0PLANS

 • Skrevet 03.09.2014
 • Klokken 13:39

Nå har et nytt skoleår startet og dette året tar jeg som privatist. Den største grunnen til dette er selvfølgelig fordi jeg vil fortsette med modelljobbing og reising, samtidig som jeg vil kunne fullføre videregående på samme tid som de andre på min alder. Det hadde blitt alt for vanskelig å beholde skoleplassen min med tanke på fravær. Nå føler jeg faktisk at det blir lettere for meg med tanke på at jeg kan planlegge selv og prioritere tiden min sånn at jeg får tid til alt. 

Jeg føler at jeg slipper utrolig mye stress og bekymringer. Det kan selvfølgelig bli tungt til tider å skulle stå for en såpass stor del av læringen på egen hånd, men jeg gjorde så mye av det i fjor og derfor føler jeg at det kommer til å gå bra. Får automatisk mye mer motivasjon når jeg skal gjøre ting på egenhånd. 

De siste dagene har jeg lest en del på teorien, mens jeg venter på alle bøkene mine. Tror faktisk det blir litt godt å komme i gang! Gleder meg aller mest til å bli ferdig med matte da, for alltid. GLEDE.
kommentarer: 0GREEN

 • Skrevet 02.09.2014
 • Klokken 20:56

Når jeg ser på bilder som dette merker jeg at jeg savner sommeren allerede, spesielt denne turen! Fant faktisk denne grønne jumpsuiten da jeg var på jakt etter klær jeg kunne bruke etter at jeg fant ut at kofferten min ikke kom til å komme tilbake. Elsket fargen! Kan egentlig ikke forstå at jeg klarte å finne så mye klær som jeg gjorde på den lille øya, haha.

Til tross for det er jeg ganske klar for høsten nå også. Har mye jeg vil gjøre og jobbe mot, så det gleder jeg meg til. Nå er vi jo allerede i september og jeg kan egentlig ikke forstå at sommeren gikk så ufattelig fort. 


kommentarer: 4INSPO

 • Skrevet 01.09.2014
 • Klokken 13:28

//tumblr


kommentarer: 1hits