WORDS FOR YOU

 • Skrevet 31.07.2016
 • Klokken 16:20Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 1ENDELIG PÅ PLASS

 • Skrevet 30.07.2016
 • Klokken 23:35

ENDELIG har jeg fått flyttet alt til det nye stedet og trenger ikke å stresse med det lengre. Det føles så godt!

Her har dere forresten en liten grunn for hvorfor jeg elsker London: Jeg gikk hjem fra byen i går og dro innom Tesco for å kjøpe meg litt mat. En fyr stopper å begynner å prate med meg, jeg sier at jeg har kjæreste for at han skal unngå å tro noe annet, men han sier at vi kan være venner (haha). Tror ikke jeg er den eneste som har hørt den før. Ganske enkelt å forstå hva han egentlig vil, eller? Uansett - vi prater mye og han følger meg hjem. Jeg snakker om at jeg akkurat holder på å flytte og han tilbyr å hjelpe meg neste dag. Jeg tenker at han egentlig ikke mener noe med det -  så sier vi ha det, jeg går inn døra mi og han går til bilen sin.

Jeg sa at jeg skulle gi beskjed når jeg sto opp slik at han kunne komme å hjelpe meg. Våkner i 11-tiden, sender en kort melding og en times tid etterpå står han utfor. Vi kjører å henter det siste av flyttelasset, så tar vi alt opp hit i den nye leiligheten. Visste ikke at så gode og snille mennesker fortsatt fantes? Jeg møtte han i går natt - og neste dag hjelper han meg med alt dette - bare for en takk og en klem. Mennesker i London altsååå.

I dag er jeg i hvert fall utrolig sliten og planen var egentlig å dra ut med gjengen, men senga, mat, is og netflix her hjemme med Caitlin fristet mest. 


kommentarer: 2FLYTTEKAOS

 • Skrevet 29.07.2016
 • Klokken 20:32

I dag var faktisk planen å få flyttet alt over til mitt nye hjem her i London - og jeg skal love dere at det ikke er en enkel jobb. Jeg reiste hit med en koffert, og nå trenger jeg flere kofferter, bager, poser, sekker... Ja - alt mulig for å få med meg alt. Sånn går det når kjærligheten for klær og shopping er alt for stor. Noen ganger tror jeg det er litt for høyt oppe på prioriteringslista, men så er en av mine største interesser så da går det egentlig heeelt greit! 

Jeg har altså svettet meg gjennom noen turer fram og tilbake fra leilighet til leilighet med tingene mine, og nå er jeg nesten helt ferdig! Det var faktisk helt sinnsykt tungt og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å kjenne det i kroppen i morgen. Må ta et par siste turer da også, men da blir jeg heldigvis helt ferdig!

Nå har jeg fått nøklene og betalt, så alt er egentlig helt klart! Det nye stedet er mye større, jeg har en flott roomie og vi har egen balkong! Ganske fornøyd med det. Kjenner faktisk at det var på tide å bytte sted nå også - nå har jeg vært i Hammersmith i 6 måneder, så jeg gleder meg til å erfare å bo i en annen del av London. 

Bilde fra en sinnsykt bra kveld i parken (oss tre, vin, snacks og høyest mulig musikk) og en rimelig innholdsrik natt da Mathilde og Amalie enda var på bess. Come back pls. 


kommentarer: 0ADIDAS ORIGINALS

 • Skrevet 28.07.2016
 • Klokken 01:20

Processed with VSCO with c1 preset


kommentarer: 4SPØRSMÅLSRUNDE!

 • Skrevet 27.07.2016
 • Klokken 01:51

Okei... Det er på tide at dere får spurt meg om litt spørsmål og at jeg svarer dere på video - fordi det lover jeg å gjøre denne gangen! 

Så spør i vei - og jeg svarer på video så snart som mulig!// Ask me anything and I'll answer all your questions in a video! I was gonna do it in Norwegian, but that depends on how many english questions I get. 


kommentarer: 10HJEMME I LONDON

 • Skrevet 24.07.2016
 • Klokken 18:58

Det har vært veldig godt å få disse to hjemmefra hit (mathilde vises ikke her da hehe), og jeg kjenner at hjemlengselen jeg bruker å få iblant forsvinner - i tillegg er det morsomt å kunne vise de London, la de få møte vennene mine her, og ikke minst bare være her med noen som kjenner meg så godt, og ikke bare fra da jeg flyttet hit. Det føles liksom litt mer "hjemme" her nå. Kanskje litt skummelt med tanke på at de kommer til å dra igjen, men så flytter jeg straks inn med noen fra jobb - så trenger jeg i det minste ikke bo alene lengre. Litt mer koselig å ha noen å komme hjem til eller bare ha rundt seg har jeg funnet ut.

Nå har vi ordnet oss litt og skal straks ta turen til parken! Vi har med pledd, mat, vin og musikk - altså egentlig alt vi trenger på en dag som dette. 

// This place feels so much more like home when I get to have these two here with me. It's fun to be able to show them around, let them meet everyone, but also just having someone here with me that doesn't just know me from when I moved to London.  

Right now we're off to the park with blankets, food, wine and music - perfect on a day like this. 


kommentarer: 0MEG - JOURNALIST?

 • Skrevet 23.07.2016
 • Klokken 19:21

Noen bilder fra torsdag før vi dro ut! Elsker enkle plagg og outfits som dette - det er alltid de små detaljene som gjør et antrekk ekstra fint. 

Nå ligger vi her på tidenes varmeste rom (føles seriøst som jeg er i Spania og ikke London), og skal komme oss på butikken, kjøpe vin og gjøre oss klar for å dra ut! Det blir en rolig kveld for min del ettersom jeg har et jobbintervju i morgen - og må være opplagt til det. Neste uke er nemlig siste uken min i Miss Selfridge, og jeg kjenner at det er på tide med noe forandring. De som kjenner meg vet hvor fort jeg blir rastløs og trenger noe nytt - og jeg har allerede noen gode muligheter til å gjøre noe jeg har mer interesse for, så vi får se! 

I tillegg har jeg forresten fått internship som journalist i et magasin, så det er også veldig spennende! Spesielt når jeg alltid har elsket å skrive. I dag kom faktisk min første artikkel ut - og den kan dere lese her

// Always the small details that completes any outfit.  

I'm with Amy and Mathilde - we're soon going to go get some wine and start getting ready for the night. Need to be up really early tomorrow so probably gonna take it very easy. Anyways - so many changes happening right now - I'm moving, getting a new job and also got an internship with a magazine as a journalist for them. Exciting for me since I've always loved writing! My first article was just posted and you can read it here!


kommentarer: 2LENGE LEVE SPONTANITET

 • Skrevet 20.07.2016
 • Klokken 23:15

Nå er Mathilde og Amalie her, og vi har det så fint! Og varmt. Helt sinnsykt varmt. I dag var det seriøst 37 grader?! Ikke er det vind heller, men jeg kan faktisk ikke klage - har ventet på sommeren så lenge nå. 

Ellers har vi gjort dette i dag:

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg hadde allerede bestemt meg for at det var på tide for meg å ta flere piercinger i øret - synes det er så fint, og når Amalie tenkte samme tanken dro vi til Topshop. Da vi begge hadde gjort det kunne selvfølgelig Mathilde ikke la være å gjøre noe, så da ble det piercing i nesa på henne ;-) Happy girls!!

Nå har vi akkurat spist verdens beste "hjemmelagde" vegetarburger og is - så nå ligger vi mette og fornøyde (og varme) i senga. Klar for en rolig kveld, og i morgen tar jeg de med til Camden Market! 

// Love having Mathilde and Amalie here! Kinda dying from the heat, but can't really complain. Today we spontaneously decided to take piercings and did some shopping. Pretty good day! We just had veggie burgers and ice cream, and gonna spend the rest of the night in just relaxing. Tomorrow I'm taking them with me to Camden Market!


kommentarer: 0LAST SUMMER - NORWAY

 • Skrevet 17.07.2016
 • Klokken 11:52

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with p5 presetProcessed with VSCOcam with m5 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with b5 preset
Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with p5 presetProcessed with VSCOcam with p5 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with c1 preset

Et lite throwback fra sist sommer hjemme i Norge! På tide å få besøk hjemmefra på tirsdag kjenner jeg. 

Akkurat nå er det forresten helt sinnsykt varmt her - meldt over 30 grader noen dager. Må si meg ganske fornøyd med det! Blir helt klart en fin søndag. Håper dere har det bra! 

// Throwback from last summer back home!


kommentarer: 0THOUGHTS/FEELS/INSPO

 • Skrevet 15.07.2016
 • Klokken 08:56

// theclassyissue


kommentarer: 2BLACK & BLUE

 • Skrevet 13.07.2016
 • Klokken 15:33


kommentarer: 9BLUE FAV

 • Skrevet 12.07.2016
 • Klokken 21:38

En ny favoritt i klesskapet! Som dere allerede vet elsker jeg blå, og jakker, men jeg har ingenting som ligner på denne - og da jeg så den visste jeg at jeg måtte ha den. Dette er uten tvil et slikt plagg som man kan ha år etter år. Digger den! Det kommer noen andre bilder av hele antrekket senere.

// New favourite! As you guys know by now I love blue - and I knew I had to have this jacket the first time I saw it. Love buying clothes you know you'll keep for a long time. More photos of the whole outfit coming soon!


kommentarer: 4FLYTTEPLANER!

 • Skrevet 11.07.2016
 • Klokken 17:58

Det ble lite med oppdatering i helga dessverre, men jeg har så vidt vært innom døra her hjemme. I dag tidlig reiste mamma hjem etter to fine uker - som vi både har brukt i Amsterdam og London. Ikke like kjipt som tidligere ettersom jeg vet at jeg skal hjem en tur i August igjen!

Ut juli så har jeg faktisk vært i London i 6 måneder?! Det synes jeg faktisk er sykt å tenke på. Før 1. august skal jeg faktisk flytte også - leiekontrakten min er ferdig da, og jeg kunne enten velge å leie i 6 måneder til, eller flytte inn med Caitlin fra jobb. Det var et ganske enkelt valg egentlig - ettersom jeg helst vil bo sammen med noen, det er mye større enn stedet jeg har nå, og jeg kommer til å spare penger. I tillegg er det ikke leiekontrakt på 6 måneder, men heller 3 - og det er nok det beste for meg, så spontan som jeg er (mer om det senere, hehe).

I denne uka kommer Emma også tilbake til London for noen dager, og i neste uke kommer Mathilde og Amalie! Har altså ikke mangel på selskap før jeg flytter heller ♥

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 2CAMDEN MARKET

 • Skrevet 08.07.2016
 • Klokken 11:18


Bilder fra dagen i går! Er det en ting jeg virkelig virkelig elsker med London så er det alle markedene. Det er så ufattelig stort, så mye å se, spise - så mange forskjellige mennesker. Jeg må innrømme at det er der jeg liker meg aller best når jeg er i London. Så jeg sier det igjen - skal du på ferie til London burde du virkelig ta deg tid til å dra innom et av markedene. Det er så mye bedre enn Oxford Street - det lover jeg!

// Some snapshots from yesterday! If it's one thing I really love about London it's this - the markets. It's so big, so much to see, eat - and so many different people. I'll admit that this is my favourite place in London. So I'll say it again - if you're ever just visiting London you should really go to at least one of the markets. It's so much better than Oxford Street - I can promise you that! 


kommentarer: 1DENIM SHORTS

 • Skrevet 07.07.2016
 • Klokken 10:36

Shorts fra Zara. Da jeg flyttet til London tok jeg ikke med meg en eneste shorts, så det var vel egentlig på tide å få kjøpt seg en nå. Jeg digger at det er såpass sterk blåfarge, og at den faktisk dekker rumpa når jeg går (ser kanskje ikke helt sånn ut på bildene, men jeg skylder på poseringa). 

Nå har vi akkurat spist frokost, og jeg skal begynne å ordne meg - før vi drar til Camden Market!

// Denim shorts from Zara. When I moved to London I didn't bring any shorts at all, so now that the summer's here I feel like I definitely need a couple. Love the blue colour in this one, and that it actually covers my bum, haha (might not look like that in some pictures, but I'm blaming the pose). Now I need to get ready - and then we're going to Camden Market! 


kommentarer: 4BLUE BABY

 • Skrevet 06.07.2016
 • Klokken 15:43

Processed with VSCO with c1 preset

Fra dagen i går! Jeg elsker denne blåfargen - og som dere ser har jeg skaffet meg nye hvite sko, men jeg håper bare at jeg klarer å holde de slik en stund... Det er nærmest umulig for meg, haha... Uansett - i dag er det tilbake til jobb etter en veldig fin ferie, og det blir godt å se alle igjen. I morgen er planen å dra til Camden Market, og som jeg nevnte tidligere elsker jeg å dra på marked her i London! Det er så masse å se, kjøpe, spise - dere skjønner greia. Skal ta masse bilder! 

// I love this blue colour and I hate that white shoes never stay white... I'll give it two weeks... Hope you're having a great day!


kommentarer: 4LONDON

 • Skrevet 05.07.2016
 • Klokken 14:47

Tilbake i London! Det var faktisk veldig godt å komme hjem igjen - i tillegg er det sommer for fullt her, og det gjør meg så glad! Hadde vært litt bedre hvis jeg hadde unngått å bli syk siste tiden i Amsterdam - å være forkjøla på sommeren er noe av det verste... Formen er allerede litt bedre enn det den var i går - så jeg tror heldigvis det er noe som går veldig fort over. Nå skal vi komme oss ut og nyte finværet - og denne flotte byen ♥ 

// Feels good to be back in London, especially when it actually feels like summer for once. Could've been better if I didn't get sick the last days in Amsterdam - having fever and a cold during the summer is one of the worst things... Feeling better than yesterday, so hopefully it's just a cold and nothing more. Got more pictures from Amsterdam to show you guys that I'll post sooon! 


kommentarer: 2GREEN DRESS X DENIM JACKET

 • Skrevet 04.07.2016
 • Klokken 11:36


kommentarer: 1AVO TOAST & SUNSHINE

 • Skrevet 03.07.2016
 • Klokken 21:25

Enda en fin dag i Amsterdam! Vi har fått vært litt mer turister enn de tidligere dagene og fått sett mye mer av selve byen. Jeg har mange bilder å vise dere, så de kommer etterhvert! Merker forresten at det ikke er så ille å reise hjem igjen som det alltid har brukt å være etter ferie - London er jo hjemme nå. 

// Another great day in Amsterdam! We've done more tourist stuff today and seen a lot more of the city than earlier. I've got a lot of pictures to show you guys as well, so they're coming soon! This time I don't feel the same way I usually would feel when going home from holiday - because London is home now and I'm totally fine with going back there. 


kommentarer: 3SNAPSHOTS FROM YESTERDAY IN AMSTERDAM

 • Skrevet 03.07.2016
 • Klokken 13:16

I går dro vi til Vondelpark og var der i noen timer. Vi spiste god mat, drakk vin, hørte på musikk og hadde det egentlig bare veldig fint! Jeg liker meg veldig godt her - spesielt nå som været har blitt en del bedre. I dag skal vi gjøre som i går - bare ta dagen som den kommer, gå å vandre, spise god mat og gjøre det vi føler for. 

Ellers kan dere sikkert se på bildene at håret mitt ser annerledes ut. Det er selvfølgelig på grunn av at frisøren gjorde en feil og det endte opp med at hun måtte farge etterveksten to ganger - som igjen førte til nesten svart hår på toppen og mer mørkebrunt i lengdene. Jeg tror faktisk jeg liker det som det er nå, det at det ikke er i helt samme farge. Samtidig er jeg ikke helt sikker - burde jeg la det være sånn, eller farge alt i samme farge som etterveksten (nesten svart)? Let me know what you think! 

// Yesterday we went to Vondelpark and stayed there for hours. We had good food, wine, music and it was really just a great day. I really like it here - especially now that the weather is a lot better. Today we're just gonna do the same as yesterday - whatever we feel like. The sun is out so we're gonna get going now - hope you're all having a great day!


kommentarer: 2FIRST DAY

 • Skrevet 01.07.2016
 • Klokken 13:38Amsterdam så langt; fantastisk! Været kunne ha vært bedre, men det er såå fint her! Spesielt når det blir mørkt og du er ved kanalene. Det er veldig slik som jeg har sett for meg, med sykler overalt og kanal etter kanal. Vi dro inn til sentrum litt sent i går, så vi har enda veldig mye å få sett!

Akkurat nå er vi på hotellet, som jeg forresten elsker, og jeg tenkte jeg bare skulle oppdatere dere litt før vi drar ut og starter dagen ordentlig. Her ser dere forresten litt av hvordan det ser ut på kveldene - så fint!

// Amsterdam so far; amazing! The weather could've been better, but everything else is so nice so it doesn't really matter. It's a lot like I imagined it would be, with bikes and canals everywhere. We went out a bit late yesterday, so we still got so much left to see! 

Right now we're at the hotel, which I love by the way, and we're just about to leave and have some lunch. Here you can see how nice it in the evening by the canals as well! So pretty.


kommentarer: 4hits