PINK&WHITE

 • Skrevet 31.07.2015
 • Klokken 22:10


kommentarer: 2BACK HOME

 • Skrevet 31.07.2015
 • Klokken 14:00

I går kveld kom Martine og jeg hjem fra Oslo, og vi har hatt det så utrolig fint! Vi har fått gjort så mye at de tre dagene føles mer som en uke, haha. I tillegg har vi tatt veldig mange bilder, som jeg gleder meg til å vise dere senere!

<3<3<3<3<3<3<3

Vi dro fra sol og minst 20 grader, og kom hjem til regn og sånn 10 grader... Ikke superhappy for det, men likevel godt å komme hjem igjen. Etter at jeg hadde spist hjemme var jeg med Martine og Martine (haha, bedre å si marjoh og marped) resten av kvelden. Koselig! 

Tror jeg sovnet med en gang jeg la meg i senga i går natt, kanskje ikke rart når jeg var oppe halv 6 etter sånn tre timer med søvn. Det var fantastisk å kunne sove helt ut i dag iallefall, og nå har jeg spist frokost og brukt tid på å gå igjennom og redigere litt bilder fra de siste dagene. Gleder meg også til å vise dere bilder fra den siste shooten jeg hadde! Det var så fint der!


kommentarer: 0PHOTOSHOOT

 • Skrevet 30.07.2015
 • Klokken 00:17

Noen uredigerte bilder fra photoshooten i dag! Jeg jobbet med en veldig hyggelig og flink(!) fotograf og tiden gikk veldig fort. Jeg gikk raskt gjennom noen av bildene, og tror det blir veldig bra! Blir så glad når alt blir som planlagt! 

I morgen er det opp tidlig, før soloppgangen faktisk, haha. Da skal jeg nemlig ha enda en photoshoot, men på stranden denne gangen. Tror det kan bli veldig stilig, og annerledes fra noe som jeg har gjort tidligere. Gleder meg!

Nå må jeg nesten prøve å få litt søvn før morgendagen. Håper dere har det fint!


kommentarer: 4HOTEL MORNING

 • Skrevet 29.07.2015
 • Klokken 12:28

Jeg kan helt ærlig ikke huske sist jeg sov så godt som i natt! Må ha noe med hotellsenga å gjøre, det er jeg heelt sikker på, haha. Nå har vi nettopp spist frokost! Vi sitter i hotellsenga med hver vår mac og slapper av akkurat nå. Jeg skal straks begynne å pakke med meg alt jeg trenger til shooten, så drar jeg videre til studio! Dette blir en fin dag! 


kommentarer: 2OSLOVE

 • Skrevet 28.07.2015
 • Klokken 18:31

En fin første dag i Oslo! Det eneste kjipe var at det tok alt for lang tid før vi fikk sjekke inn på hotellrommet, men det er nesten glemt nå. Vi ligger her med musikk, spiser frukt og slapper helt av. Jeg kjenner at jeg er sliten, både etter gåing, reising og lite søvn, så det skal bli fantastisk å sovne i hotellsenga i kveld! Ettersom vi sto opp så tidlig i dag føles det ut som om dagen har vært suuperlang, så det blir deilig å våkne opp i morgen til hotellfrokost. Nå skal vi slappe litt mer av før vi enten drar ut for å spise, eller blir her med film! Får se hva vi finner ut av, håper dere har det fint!


kommentarer: 4Klar for Oslo!

 • Skrevet 28.07.2015
 • Klokken 01:32Nå har jeg pakket ferdig kofferten, og er klar for noen dager i Oslo! Jeg har garantert pakket alt for mye, som vanlig. Må ha valgmuligheter, haha. Det skal bli veldig godt med noen dager borte, og jeg skal oppdatere masse med bilder! I tillegg gleder jeg meg selvfølgelig til photoshoot. Det blir på onsdagen, og i morgen etter at vi har landet må jeg dra for å tilpasse klær for et show jeg skal gå i neste uka. Forteller mer senere! Og ellers kommer vi sikkert bare til å kose oss, spise god mat og nyte hotellivet. 

I kveld kom Mathilde hjem også, hun har vært nesten tre uker på Gran Canaria og om ikke lenge flytter hun! Har bestemt meg for at jeg skal dra dit så ofte som mulig, og i tillegg blir det litt bedre å tenke på at jeg skal feire jul der! Vi hentet Tonje før vi bare kjørte rundt, hørte på musikk og de kjøpte seg pizza. Nå ligger jeg i senga med Martine ved siden av meg og vi burde egentlig sove snart, men kjenner ikke at jeg er spesielt trøtt. Vi drar hjemmefra rundt 6 i morgen tidlig, så nå skal jeg lukke macen og prøve å sove litt. Noen bilder fra idag tatt med mobilen. Verdens søteste katt som vi passer, nytt undertøy, matlar som er hjemme, og biltur med pizza. Fin dag!


kommentarer: 1MAKE IT A GOOD DAY

 • Skrevet 27.07.2015
 • Klokken 11:46

//tumblr


kommentarer: 3LIGHT PINK

 • Skrevet 26.07.2015
 • Klokken 12:30Jeg elsker både fargen og blondene på skjørtet! Det er fra Nelly, og er egentlig et sett. Jeg har overdelen også, men i blant synes jeg det kan bli litt for mye med helt samme stil i både underdel og overdel, så da passer det bedre å mikse og matche litt med andre klær. I tillegg er det superbehagelig å ha på! Det eneste jeg synes er litt kjipt med skjørt og kjoler fra Nelly er at de alltid er så korte, så hvis jeg vil de skal gå litt over rumpa må jeg som regel bestille en størrelse større, men da blir de for store ellers på kroppen. Akkurat dette skjørtet funker uansett da! 

Nå skal jeg fortsette å pakke til Oslo, klarer alltid å flytte nesten hele klesskapet på gulvet hver gang jeg skal pakke og det har jeg selvfølgelig klart nå også. Jaja, får bare sette i gang igjen!


kommentarer: 6RUNNING

 • Skrevet 25.07.2015
 • Klokken 16:26

Perfekt start på lørdagen! Jeg dro til Martine like etter at jeg hadde våknet og spist i dag, så dro vi ut på joggetur. Mye bedre å jogge ute i frisk luft enn på treningssenter, spesielt når det er helt passe varmt ute. Dagen blir alltid så mye bedre når man får presset inn litt trening! Nå er jeg hjemme igjen og sitter her med musikk og spiser mango, haha. Skal straks komme meg i dusjen og få på meg andre klær.


kommentarer: 0FRIDAY

 • Skrevet 24.07.2015
 • Klokken 20:29

Akkurat nå er jeg hos Martine, og her har jeg egentlig vært de siste dagene! Det har vært koselig, og på tirsdagen drar vi begge til Oslo en tur. Det blir gøy! Det blir også utrolig godt å komme seg litt bort, og selvfølgelig få nye bilder til boka mi før jeg reiser igjen! Gleder meg til å ta masse bilder til dere også.

Nå holder vi på å ordne oss, om ikke så lenge skal vi nemlig møte resten av jentene på Sydøst. Det er siste helga før to av jentene flytter, og det er rart å tenke på at vi er blitt såpass voksne. Tiden går så fort! Nå skal jeg bli ferdig her, så drar vi. Håper dere får en fin fredagskveld! 


kommentarer: 4LET'S GO

 • Skrevet 23.07.2015
 • Klokken 21:39//theclassyissue


kommentarer: 6BEACH DAY

 • Skrevet 22.07.2015
 • Klokken 18:47
Jeg har ikke samvittighet til å være inne eller sove lenge de få dagene jeg ser sola gjennom soveromsvinduet, så i dag har store deler av dagen blitt brukt på Mjelle. Det er så fint der! Føles godt å kunne kjenne sand mellom tærne også, men det kan ikke helt sammenlignes med syden. Uansett har det vært en kjempefin dag med soling og grilling, og jeg håper virkelig på flere dager som dette før sommeren er over!


kommentarer: 4PERSONLIG OG SÅNT

 • Skrevet 21.07.2015
 • Klokken 19:59

På tide å være litt personlig kanskje, nå får dere vite ting dere muligens ikke visste om meg.

Jeg får en skikkelig lykkefølelse av å shoppe, og blir så glad av å bruke nye klær, haha. Enda bedre er selvfølgelig reising, når jeg kan dra til nye steder og oppleve noe nytt går jeg bare rundt å smiler og er helt oppriktig lykkelig.

Jeg elsker faktisk å jogge. Det å være ute, ha på høy musikk og bare løpe. Da har jeg det faktisk bra, og følelsen etterpå er god den også. Men akkurat der og da føler jeg faktisk at jeg slapper av og tar en pause fra alt, jeg gjør det ikke for å bli mer trent, tynnere eller noe sånt, men jeg gjør det egentlig bare for meg selv. Jeg gjør det også overalt i verden, og det er ekstra gøy. Å oppleve en ny by ved å løpe i gater, parker og andre steder med musikk, akkurat når byen begynner å komme til liv. Det er fantastisk. 

Jeg drømmer meg veldig ofte bort i sanger. Jeg bryr meg nok over gjennomsnittet om tekster og jeg har mange sanger jeg bare kan sette på og jeg får den samme følelsen jeg hadde i den perioden i livet mitt da jeg hørte ofte på den sangen. Det er nesten som å gå tilbake i tid for en liten stund. Livet hadde vært ufattelig kjedelig uten musikk.

Jeg bryr meg, masse. Jeg får et oppriktig stikk i kroppen hvis jeg vet at noen av mine nærmeste har det vondt eller vanskelig. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for å hjelpe, og bruker også ofte lang tid på å tenke og bekymre meg over mennesker jeg vet har det tungt, men som jeg ikke kjenner spesielt godt. Som da mamma og jeg bestemte oss for å hoppe av metroen i Milano fordi en fattig mann på utsiden ble urettferdig behandlet og beskyldt for å stjele. Slike ting gjør meg så provosert og sint, og jeg klarer ikke overse det. 

Jeg er ganske tankefull og flink til å ytre mine meninger om tema som engasjerer meg. Det er nok også hvorfor jeg alltid har fått gode karakterer når jeg kan utdype meg om mine følelser og tanker rundt forskjellige tema. Som på eksamen da jeg fikk om samfunnet i dag og forskjellsbehandlingen mellom fattige og rike, de som sliter og de som ikke vil hjelpe. Jeg er flink til å ikke blande meg i unødvendige diskusjoner, men det kommer et punkt da jeg bare MÅ si ifra hvis det er noe jeg bryr meg om. 

Jeg er så sinnsykt ubesluttsom. Åh. Når det gjelder ALT. Hva jeg skal spise, hvor jeg skal dra, hvilke sko jeg skal kjøpe osv. Brukte sikkert to timer på en skobutikk og prøvde to sko om og om igjen for å prøve å bestemme meg. Må være sikker på at jeg tar det riktige valget.

Jeg setter vennskap høyt og er veldig flink til å si ifra hvis jeg føler noe blir feil og trenger å bli tatt opp. 

Elsker å lese, se film eller høre om suksessen til andre mennesker og hvordan de har klart det, helt selv. Blir veldig inspirert og jeg føler at det er så mange som kan få til andre store ting, bare de innser det selv. Det handler bare om å jobbe hardt og prøve. Hvorfor ikke liksom? De som har klart det er mennesker, akkurat som oss. Sikkert derfor jeg ikke klarer å være crazy fan eller forelsket i en skuespiller, artist osv. Jeg synes det virker så rart??

Jeg er veldig flink til å presse meg selv, på godt og vondt. Har alltid de høyeste forventningene til meg selv, men jeg liker ikke at andre har det til meg. Jeg liker når jeg kan overraske positivt. Jeg elsker stranda og varmen. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha et hus rett ved stranden når jeg blir eldre. Kan jeg leve så nært stranden og havet er jeg sikker på at jeg ikke kan være noe annet enn lykkelig, åh.

Jeg liker ikke å være så personlig på bloggen, fordi jeg synes det er rart og en smule ubehagelig at hvem som helst kan vite så mye om meg. Nå har dere fått vite en del da!

Photo: Maiken Bull


kommentarer: 2BLUE & CASUAL

 • Skrevet 20.07.2015
 • Klokken 21:18


Her ser dere skjorta jeg viste dere tidligere litt bedre! Noen ganger er det enkle ofte det beste, og jeg digger skinny jeans og en enkel skjorte. Selvfølgelig med noen ringer og litt andre accessories, da funker det bra.

Dere vet når en liten powernap blir til en time, to timer, så tre timer? Haha, det skjedde i dag. Det var verdt det da, noen ganger er det så godt å bare legge seg under dyna og sove til man våkner av seg selv. Man vet egentlig aldri med powernap, enten blir du helt forvirra eller så føler du deg super. Heldigvis føler jeg meg på topp nå og får unnagjort alt som måtte gjøres i dag. Har allerede blitt bestilt to turer til Oslo, en for photoshoots og en til for et show jeg skal gå. Det blir bra! Første turen blir i neste uka, så heldigvis ikke så lenge til! Også må jeg få dratt en tur til Trondheim i tillegg, enten før eller etter. Vi får se!

Håper dere har en fin start på uka!


kommentarer: 22 x 2

 • Skrevet 18.07.2015
 • Klokken 19:13


kommentarer: 2DETAILS

 • Skrevet 17.07.2015
 • Klokken 16:21Denne skjorta ble med meg hjem fra København, og jeg elsker blåfargen. Uten tvil en ny favoritt!

De siste dagene har jeg vært alene hjemme, og jeg er egentlig veldig glad i det, men det var godt å få folk i huset igjen i går også. Blir litt småredd når jeg skal gå ned i kjelleren om kveldene, haha. I dag hentet jeg forresten to superfine bikinier på postkontoret, men det er så sinnsykt kjipt å tenke på at vi er i JULI og jeg må faktisk reise bort hvis jeg skal få brukt de. Åh, Bodø...

Heldigvis blir det uten tvil flere reiser i sommer, og det hjelper på humøret!

Nå skal jeg spise og komme meg ut, ha en fin fredag!


kommentarer: 1OUTFIT X OSLO

 • Skrevet 15.07.2015
 • Klokken 20:29

kommentarer: 2SUMMERVIBES

 • Skrevet 14.07.2015
 • Klokken 12:26

Det har vært så deilig med noen sommerdager, endelig!! I går kveld/natt bestemte jeg meg for å ta tepper, dyna og mange puter ut på verandaen og se film der. Så mye bedre enn å ligge inne i senga. Jeg hadde allerede lest boka til filmen da jeg var i Milano i fjor, The Longest Ride, så følte jeg nesten hadde sett den før. Typisk film som gir deg lyst til å ha kjæreste resten av kvelden etterpå, haha. Dere som liker Nicholas Sparks bøker og filmer kommer garantert til å like den. 

Dere ser blant annet bilder fra i går ovenfor, og andre bilder fra sommerdagene. Har hatt det veldig fint!


kommentarer: 2FAVORITE

 • Skrevet 13.07.2015
 • Klokken 17:20


Bruker ikke så ofte smykker, iallefall ikke i nærheten av så ofte jeg bruker ringer, men i det siste har jeg begynt å like smykker som dette mer og mer. Til tross for at det ikke er superenkelt passer det fortsatt til det meste. Digger det!


kommentarer: 2HAPPY

 • Skrevet 12.07.2015
 • Klokken 23:03

Noen bilder fra i går, da vi startet her hjemme før vi dro videre på byen. Har det alltid like fint med disse ♥

I dag har det vært en skiiikkelig sommerdag, det har vært ordentlig varmt, jeg har badet for første gang i år (og vi er allerede i juli haha) og egentlig bare vært masse i sola. Så deilig!

Håper dere har det fint!


kommentarer: 6ON DECK

 • Skrevet 11.07.2015
 • Klokken 12:58


kommentarer: 2MUSIC.

 • Skrevet 10.07.2015
 • Klokken 13:42


you know when you're paying close attention to a song and you can perfectly hear the bass line or the harmonies you didn't notice before or when the lead singer takes a breath man it's like the song just dissolves into your bloodstream it makes me so happy

Et album som går på repeat akkurat nå. Hør! Ovenfor ser dere noen av mine favoritter fra albumet til Years & Years. 


kommentarer: 0BY THE SEA

 • Skrevet 09.07.2015
 • Klokken 14:57
kommentarer: 2HOME AGAIN

 • Skrevet 08.07.2015
 • Klokken 13:32

Nå er jeg hjemme og er i full gang med å rydde i alle klærne mine, haha.. Klesskapene er helt fulle, og jeg må få bort det jeg ikke bruker. Det kommer nok til å ta en god stund, men det blir mye bedre når jeg kan ha litt mer oversikt og jeg slipper å glemme bort klærne som ligger bakerst i skapet. 

I tillegg blir det selvfølgelig mer plass til det nye jeg har med meg hjem! Nå skal jeg sette i gang igjen, så håper jeg dere får en fortsatt fin onsdag!


kommentarer: 1CROP TOP

 • Skrevet 07.07.2015
 • Klokken 09:16


kommentarer: 1OSLO OPERA HOUSE

 • Skrevet 06.07.2015
 • Klokken 21:31


Vi ble gående litt rundt i går etter en laaang dag i sola og fikk tatt litt bilder på operaen, kanskje ikke det beste utgangspunktet for bilder når man er sliten og glinser av solkrem, haha. Uansett, har hatt det så fint de siste dagene! I morgen er det på tide å dra hjem igjen, så får jeg se hvor og når neste tur går.  

I kveld kjøpte mamma og jeg sushi som vi tok med på hotellrommet, det er så godt å gjøre sånn i blant også, ikke bare dra ut å spise. Nå er det på tide å få ordnet litt i kofferten, vil ha mest mulig tid til å gjøre alt annet enn det i morgen. Kjenner jeg meg selv rett bruker jeg litt tid på det også, kommer tross alt hjem med en god del mer klær enn det jeg dro med. 


kommentarer: 5HOTELBED

 • Skrevet 06.07.2015
 • Klokken 10:40

God morgen! Jeg elsker å våkne på hotell, bruke litt tid på å våkne og bare ligge i senga, før man går ned til hotellfrokosten. Da har jeg det godt. For en times tid siden kom vi tilbake til rommet etter å ha brukt god tid på frokost, og nå prøver vi å finne ut hva vi skal bruke dagen på. 

Ville egentlig bare ønske dere en fin mandag, så oppdaterer jeg mer senere!

 


kommentarer: 1PHOTOS FROM MY IPHONE

 • Skrevet 05.07.2015
 • Klokken 20:35

Nå er vi tilbake i Oslo igjen, og har det heelt supert! Vi har vært ute å gått i hele dag, fått litt farge, spist god mat og alt i alt har det vært en kjempefin søndag. De siste dagene har det vært sydenvær og det er så deilig. København var også utrolig fint! Butikkene, maten, folkene og alt sammen egentlig. Fikk shoppet en god del der borte også, og innkjøpene får dere nok se litt etterhvert! 

Nå tenker jeg å vise dere litt bilder fra mobilen som har blitt tatt de siste dagene. Har akkurat lastet opp alle bildene fra speilrefleksen til macen, så senere kommer det enda flere bilder! Har masse å vise dere, i tillegg til en film som kommer litt senere.


kommentarer: 0Bodø - Oslo - København

 • Skrevet 04.07.2015
 • Klokken 07:52

For en fin dag det var i går! Vi var i Oslo ganske tidlig og brukte dagen på å gå rundt å se, shoppe litt og spise god mat. Vi kom oss også på danskebåten etterhvert og her er det overraskende stort og fint! Mange forskjellige resturanter er det også, og maten vi spiste i går kveld var kjempegod! Været har forresten vært heeelt fantastisk, det er så deilig å kjenne på ordentlig sommervær.

I dag skal vi bruke dagen i København! Tror det blir veldig bra!

Akkurat nå blir det mobilblogging, men så snart jeg er tilbake i Oslo blir det ordentlig igjen, har også masse bilder å vise dere!


kommentarer: 1SUMMERTIME

 • Skrevet 03.07.2015
 • Klokken 15:00

//theclassyissue//tumbr


kommentarer: 2PACKING

 • Skrevet 02.07.2015
 • Klokken 17:29

I dag har jeg brukt store deler av dagen til å pakke. Som sagt reiser mamma og jeg til Oslo og København for noen dager, og er hjemme igjen på tirsdag.

Vi har vært veldig trege med å bestille noen som helst ferie i år, mest pga det har vært så usikkert når jeg skal reise. Plutselig fant vi ut at vi ikke orket å være hjemme lengre, spesielt når sommerværet lar vente på seg. Vi tenkte dermed å bestille slik at vi bare kunne reise en plass neste dag, men aalt var utsolgt. Veldig forståelig at folket vil komme seg bort fra "sommeren" her da, men det gjorde det vanskeligere å finne en plass å dra.

Til slutt fant vi ut at det blir noen dager i Oslo, og en tur med danskebåten til København. Har vært i København før, og det er så fint der! I tillegg er shoppingen bra, og da er jeg fornøyd, haha. Tror det blir noen fine dager! Skal selvfølgelig huske å ta masse bilder.


kommentarer: 1SKINTIGHT

 • Skrevet 01.07.2015
 • Klokken 21:18


kommentarer: 0SPORTY

 • Skrevet 01.07.2015
 • Klokken 16:25

Se så fint!! Det ser nesten ut som et maleri når man kommer på toppen av Finnkonakken. 

I dag våknet jeg og kjente at formen var fin, så da ble jeg med de andre når de skulle ut på tur. Det var superfint da vi kom på toppen som dere ser!

Nå har jeg akkurat bestilt nytt bankkort ettersom mitt gamle er ødelagt, i tillegg skulle jeg vel egentlig bestilt nytt da jeg ble 18, som begynner å bli en stund siden. Noen ting er jeg bare litt ekstra lat med. Må faktisk starte å pakke snart også! Mamma og jeg reiser noen dager til Oslo, i tillegg til en tur til København. Forteller mer senere! Nå skal jeg spise og slappe av. Håper dere har en fin dag!


kommentarer: 0hits