Flower print

 • Skrevet 31.07.2013
 • Klokken 17:18

Sko - London (husker ikke hvor) // Kjole - Bik Bok


kommentarer: 4Oslo part 2

 • Skrevet 30.07.2013
 • Klokken 22:52

Her hadde vi ordnet oss ferdig og var klar for konsert! Vi stresset ikke og var en god stund på hotellrommet, til og med etter at dørene hadde åpnet. Det er jeg veldig glad for, ettersom vi slapp MYE venting!Her satt vi ute og slappet av før konserten i helt fantastisk vær! Åh, alt var så bra!! Tok ingen bilder inne på konserten, men filmet masse. Det kommer nok i videoen!

Neste dag skulle vi reise hjem igjen, men flyet gikk ikke før i 6-tiden. Vi fant oss en park og solte oss en god stund, før vi dro videre til flyplassen. Som alle de andre dagene var det helt nydelig vær!

Hahah, ingen kommentar.

Prøvde å sove på gulvet på flyplassen. Kjempepen.

Alt i alt var det noen helt syke dager, haha. Selv om det bare var Oslo, og vi var der i tre dager, er det helt klart en av de artigste feriene jeg har vært på. Det kommer til å være en tur som jeg husker for resten av livet mitt, og jeg er veldig glad for at vi bestemte oss for å dra. Noen fantastiske dager i Oslo med bestevenninna 


kommentarer: 2Summer

 • Skrevet 30.07.2013
 • Klokken 15:45

I dag våknet jeg til sol! Har vært ute på verandaen mesteparten av dagen. Har snart lest ut hele boka mi, og den er vedig lang. Har en annen som jeg skal begynne på når jeg er helt ferdig, heldigvis. Enten ligger jeg å sover, eller så leser jeg hvis jeg skal ligge ute i sola. Eller spiser. Jeg er iallefall veldig glad for at sola endelig er kommet tilbake. Aner jo selvfølgelig ikke hvor lenge det kommer til å vare, så da må jeg bare utnytte det når den først er her. 

Bildet er fra Oslo.


kommentarer: 3Headerhjelp

 • Skrevet 29.07.2013
 • Klokken 18:45

Jeg har tenkt å bytte design ettersom jeg begynner å bli veldig lei av det som jeg har akkurat nå. Da trenger jeg også en ny header. Til nå har jeg bare hatt et bilde, men denne gangen tror jeg at jeg vil ha det litt annerledes.

Jeg har egentlig noen som kan lage, men det virker ikke som om det blir gjort så mye med. Derfor tenkte jeg å spørre om det var noen av dere som hadde lyst? Hvis dere hadde orket kan dere bare sende en mail til fma11824@gmail.com eller legge igjen en kommentar. Så kan jeg sende bildene dere kan bruke! Jeg linker selvfølgelig til den som har laget headeren jeg skal bruke! Kan legge ut de beste hvis det blir flere som jeg synes er veldig fine :-)
kommentarer: 0Oslo part 1

 • Skrevet 29.07.2013
 • Klokken 15:15

Fra første dagen, når vi gikk en goood del. Fikk shoppet masse også!! 

Lå lenge på hotellrommet og bare slappet av, helt dau i beina etter all shoppingen. Haha..

Etter at vi hadde ordnet oss igjen dro vi ut for å spise en nyydelig pizza før vi kjøpte oss yoghurtis. ELSKER det.Neste dag skulle vi på Rihanna-konsert, men vi hadde veldig god tid før den begynte. Derfor bestemte vi oss for å være litt "turister". Vi gikk ganske mye da også, og kjøpte litt småting som vi trengte.Resten av bildene kommer i et annet innlegg!


kommentarer: 0This morning

 • Skrevet 28.07.2013
 • Klokken 16:43

Lagde meg en skikkelig god frokost i dag, kunne sikkert ha levd på pannekaker. Lagde de litt annerledes enn vanlige, men det var veeldig godt. Elsker å ha god tid etter at du har stått opp og kan bruke lang tid på frokost og bare slappe av.Akkurat nå sitter jeg å ser igjennom noen av bildene fra Oslo, skal lage video også. Det er så morsomt å se tilbake på!

I går dro jeg jo som sagt til Martine for å grille. Vi satt ute i sola og hørte på musikk mens vi spiste, skikkelig sommerfølelse! Det er ikke like fint vær i dag, men fortsatt ganske fint. Håper at det forblir sånn, iallefall til jeg drar igjen. Liker mye bedre å reise bort når det er elendig vær her hjemme, og skikkelig fint der jeg skal. Nå skal jeg spise taco (kunne sikkert ha levd på det også). Håper dere har en fin søndag!


kommentarer: 0Peplum top

 • Skrevet 28.07.2013
 • Klokken 00:09Sko - Converse // Shorts - Bershka // Genser - Bik Bok


kommentarer: 0Hjemme

 • Skrevet 27.07.2013
 • Klokken 14:39

Kom hjem i går kveld! Vi dro med en gang for å kjøpe mat, før vi satt oss nede i kjelleren og så på serie. La meg ganske tidlig, så var helt våken i 11-tiden i dag. Det er sol og varmt her, så det er ikke såå ille å være hjemme igjen. Har masse bilder å vise dere senere!

I dag skal jeg dra til Martine for å grille, så har det egentlig ganske travelt akkurat nå. Skal trene nå straks, og så må jeg dusje osv. Ha en fin lørdag, oppdaterer senere!
kommentarer: 1Diamonds World Tour

 • Skrevet 26.07.2013
 • Klokken 12:43

Konserten i går var helt sinnsykt bra!! Vi hadde det utrooolig artig og det er helt klart en opplevelse vi kommer til å huske resten av livet. Det gjelder vel egentlig hele denne Oslo turen! Haha, kan ikke gjøre annet enn å smile ved tanken.
Nå ligger vi i en park og soler oss, like varmt i dag! Om ikke så lenge skal vi ta flytoget til flyplassen. Dumt å dra hjem allerede nå, men disse tre dagene har vært fantastiske!


kommentarer: 2Bildedryss

 • Skrevet 25.07.2013
 • Klokken 14:13

Føles nesten ut som om vi er i syden, det er så varmt her! Elsker det. Nå har vi kommet oss tilbake til hotellrommet og ligger bare å slapper av. Senere i kveld blir det konsert og det gleder vi oss masse til! Det blir så bra. Håper dere har det fint!


kommentarer: 2Oslo!

 • Skrevet 24.07.2013
 • Klokken 17:07

Mathilde og jeg kom fram til Oslo i 8-tiden i dag. Vi har gått masse og dro ikke på hotellet før en halvtime siden, så vi er helt død i beina begge to.
Dagen har vært veldig fin så langt! Vi har shoppet og spist god mat. Tror dette blir noen kjempefine dager.
Om ikke så lenge skal vi ordne oss litt, så drar vi ut for å spise. Det er kjempevarmt her også, men det gjør selvfølgelig ingenting!!


kommentarer: 1Yesterday

 • Skrevet 24.07.2013
 • Klokken 11:00

Når dere leser dette er jeg mest sannsynlig i Oslo, tok fly i 7-tiden i morrest!! (Alt for tidlig). Oppdaterer selvfølgelig når jeg er her, men dere får sikkert se masse bilder når jeg er kommet hjem igjen. 

I går var jeg faktisk på fjelltur, igjen. Jeg sprang opp og det gikk veldig fint. Når jeg skulle ned igjen gikk jeg meg helt vill, laangt oppi skogen. De andre var langt unna meg ettersom jeg sprang i forveien, og jeg ble veldig redd en stund, haha. Trodde jeg var helt fortapt med gress opp til knærne og mygg overalt. Heldigvis fant jeg veien tilbake etter en god stund, og da sto de andre nede og ventet på meg. Sånn går det når jeg skal komme meg ned fra et fjell, helt alene, med den fantastiske retningssansen min.

Kom hjem til dette flotte synet:

Hahah rareste jeg vet om


kommentarer: 023. juli

 • Skrevet 23.07.2013
 • Klokken 19:11

I dag tidlig dro jeg som sagt på flyplassen, herregud så mange tårer det ble på alle. Skjønner ikke helt at hun skal være borte i et helt år.. Det blir nok en opplevelse for livet med maange fine minner! Satser på at tiden går fort.


♥ 


kommentarer: 1Tidlig kveld

 • Skrevet 22.07.2013
 • Klokken 23:52I dag har jeg faktisk fått pakket litt! Jeg har en svær koffert, den samme som jeg hadde med til London. Til tross for at jeg har pakket ned alle klærne som jeg trenger er den ikke halvfull en gang. Det er ikke typisk meg, men når jeg bare skal være borte i tre dager må det nesten bli sånn. Flyet går aaalt for tidlig på onsdag, så jeg må pakke siste del i morgen.

Skal også på flyplassen i morgen. Martine drar og jeg får ikke sett henne på flere måneder, det blir så rart.. Akkurat nå er jeg veldig trøtt, så jeg legger meg om ikke så veldig lenge. God natt!


kommentarer: 0Tapaskveld

 • Skrevet 22.07.2013
 • Klokken 13:37

Hadde det veldig koselig i går! Vi hadde med masse forskjellig mat og alt var kjempegodt. Elsker tapas!

Resten av kvelden brukte vi bare på å snakke og slappe av, som alltid. Synes det er så koselig med sånne kvelder. Er så glad for alle de fine vennene jeg har  Glemte dessverre helt av å ta noen bilder, var så sulten, haha.
kommentarer: 0New York

 • Skrevet 21.07.2013
 • Klokken 17:52Sko - Converse // Bukse og cardigan - Cubus // Topp - Bik Bok // Lue - London (husker ikke hvilken butikk)


kommentarer: 0Reising

 • Skrevet 21.07.2013
 • Klokken 15:44

I dag har jeg lest masse, tiden går så fort da. Spesielt når boka er såpass spennende! Har også vært å trent, men jeg er så sykt stiv i beina etter at jeg sprang opp junkerfjellet at det gjør vondt, haha. Senere i kveld skal jeg møte jentene, det begynner å bli en stund siden nå. Vi skal bare snakke og spise god mat, det blir koselig! 

Ellers kan jeg vel starte å tenke på hva jeg skal ha med meg til Oslo. Elsker å pakke når det er noe jeg gleder meg til, men etter at hele klesskapet ligger på gulvet blir jeg ofte litt lei. Derfor er det kanskje lurt av meg hvis jeg begynner tidlig. Gleder meg til å reise litt igjen, selv om det ikke er så langt. Det er alltid godt å komme hjem igjen, men for meg er det nok å være hjemme i et par dager, så kan jeg gjerne reise igjen. Elsker det!


kommentarer: 4Unposted

 • Skrevet 20.07.2013
 • Klokken 18:33

Tenkte bare å poste noen bilder fra forrige helg! Har tatt bilder i dag også, men de kommer senere.

Jeg skulle egentlig i bursdag i kveld, men føler meg ikke så bra og da er det best å bli hjemme. Snille mamma har laget boller, så resten av kvelden kommer nok til å bestå av spising og film. Gjør meg egentlig ikke så mye! Håper dere får en fin lørdagskveld

Kjærlighet
kommentarer: 0Video fra London

 • Skrevet 19.07.2013
 • Klokken 17:08

Nå i ettertid er jeg veldig glad for at jeg filmet, husker alt så mye bedre da. Turen var iallefall veldig fin! Videoen er ganske lang, men har kuttet ut MASSE. Haha, vi filmet en god del når vi var der. Håper dere liker den! 

Trykk på tannhjulet og sett på 480p for bedre kvalitet.

 


kommentarer: 4Kosestund

 • Skrevet 18.07.2013
 • Klokken 23:49Ligger bare å slapper av akkurat nå. Har en følelse av at jeg ikke kommer til å sovne like tidlig som jeg har gjort de andre dagene. I dag har jeg faktisk redigert ferdig London-videoen! Eller det har jeg egentlig gjort for noen dager siden, men når jeg skulle poste den på YouTube ble det helt elendig kvalitet. Fikk iallefall ordnet det slik at man klarer å se hva som skjer på videoen. Den blir postet i morgen!! 

Har forresten sett en film også nå i kveld, Side Effects. Synes ikke den var såå bra, helt ok. Tror jeg skal se en til før jeg sovner. Ferie 


kommentarer: 5Thursday

 • Skrevet 18.07.2013
 • Klokken 12:36Sovnet tidlig i går siden jeg var så sliten og trøtt. Derfor våknet jeg og var helt uthvilt i morrest! Har laget meg en god frokost og skal straks hoppe i dusjen.

Sjekket været tidligere i dag og det blir tydeligvis veeldig fint når jeg drar til Oslo i neste uke. Blir så godt å komme seg bort fra regnet! Kanskje jeg føler at det er sommer igjen. Haha, det hadde vært supert. 


kommentarer: 5Fjelltur

 • Skrevet 17.07.2013
 • Klokken 16:51

NÅ er jeg sliten. Mamma, Alexander og jeg dro på Skautua i dag. Etter en liten stund bestemte jeg meg for å jogge opp, ooog jeg kan vel si det sånn at jeg kjenner det veldig mye i beina akkurat nå. Da jeg var kommet på toppen ble jeg usikker om jeg var på rett plass, så jeg ringte mamma siden de var litt lengre bak. Hun sa at jeg bare skulle fortsette til et annet "fjell" som var et stykke unna. Selvfølgelig var det feil og Skautua var den toppen jeg var på først.. Måtte jogge hele veien tilbake, men det ble en fin tur da.

Blir alltid like overrasket over hvor FINT det er når du står så høyt oppe og kan se utover havet. Her kommer er lite bildedryss fra dagen:

Haha mamma er søt

åh sorry glemte å ta av genseren 


kommentarer: 2CALI

 • Skrevet 16.07.2013
 • Klokken 23:13


Sko - Converse // Bukse - Cubus // Genser - Bik Bok


kommentarer: 0Today

 • Skrevet 16.07.2013
 • Klokken 18:58

I dag våknet jeg tidlig og har fått ganske mye ut av dagen. Dro for å trene før frokost også, ikke så ofte at jeg orker det, men det føles så bra etterpå!

Måtte innom byen for å få kjøpt et par ting, og på slutten dro mamma og jeg på cafè en tur. Koselig! Har ingen spesielle planer for resten av dagen enda, så får se hva jeg finner på. 

Oppdaterer mer i kveld, nå må jeg redigere litt på klippene fra London-turen. Håper dere har en fin tirsdag!


kommentarer: 1Silver dress

 • Skrevet 15.07.2013
 • Klokken 22:37Kjole og sko fra Bik Bok


kommentarer: 2Søndagskveld

 • Skrevet 14.07.2013
 • Klokken 23:34

Nå er jeg sliiten og trøtt, har enda ikke sovet i dag til tross for at jeg ikke la meg før sent i natt. Heldigvis har jeg ferie, blir så glad av å tenke på det, haha. Enda mye morsomt som skal skje de neste månedene! Tror ikke jeg skal være oppe så veldig mye lengre, men akkurat nå har jeg besøk. Vi skal bare slappe av resten av kvelden, koselig!

Det blir postet flere bilder senere!


kommentarer: 3Favoritten

 • Skrevet 14.07.2013
 • Klokken 16:59

Nå ligger jeg i sofaen med dyna og skal straks starte å se en film. Har ikke helt bestemt meg for hvilken enda, bruker alltid så lang tid på det. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sikkert til å sovne her jeg ligger også. Kooser meg iallefall og har ingen andre planer i dag så langt.

Har mange bilder fra i går, både på mobilen og speilrefleksen, men de kommer ikke før i kveld eller i morgen. Orker ikke begynne med det akkurat nå!


kommentarer: 2Workout

 • Skrevet 13.07.2013
 • Klokken 15:50

Vi har nettopp spist og sitter bare å slapper av akkurat nå. Tidligere i dag dro vi en rask tur til byen, bare for å kjøpe noen småting, og etterpå dro vi for å trene.

Om en stund skal vi starte å ordne oss, så drar vi ut en tur senere i kveld. Tenkte bare å oppdatere litt. Nå skal jeg hoppe i dusjen, ha en fin lørdagskveld!!


kommentarer: 2Kveldsmat

 • Skrevet 13.07.2013
 • Klokken 00:35Nyydelig kveldsmat! Vi dro for å trene i 8-tiden og da vi kom hjem ordnet vi til med mat og pledd mens vi så The Killing. Kooselig! Nå er både Mathilde og jeg trøtt og sliten, så det blir sikkert ikke lenge til vi legger oss. God natt!


kommentarer: 0Morning

 • Skrevet 12.07.2013
 • Klokken 13:57

Våknet nå og har akkurat spist en good frokost. Prøvde å lage pannekaker i går og for en gang skyld gikk det faktisk BRA. Det går nesten alltid galt når jeg skal lage røra eller prøve å snu de. De ble veldig gode, så jeg er fornøyd, haha. 

I dag har vi ingen planer så langt, men vi får se hva vi finner på. Holder forresten på å redigere videoen fra London og skal prøve å bli ferdig med den så fort som mulig. Den blir mest sannsynlig postet om noen dager!


kommentarer: 2Nail Polish

 • Skrevet 11.07.2013
 • Klokken 22:50
kommentarer: 0Last two days

 • Skrevet 11.07.2013
 • Klokken 16:40

Nåå har vi akkurat våknet fra en liten powernap på sofaen. Klarer ikke sove noe lenge hvis jeg skal sove på dagen. Da ender det med at jeg blir sur og bare vil sove i flere timer..

I går brukte vi mesteparten av dagen på å være i byen, og jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke kjøpte en eneste ting. Selvfølgelig fikk jeg med meg noe hjem, haha. Ble veldig fornøyd med alt da. Dere får sikkert se det på senere! 

I dag sov vi ikke så lenge. Hater å våkne opp og føle at du har sovet bort dagen, selv om det kan være litt godt noen ganger. Vi dro på butikken å kjøpte litt nøtter osv, og etterpå lagde vi taco til middag. Det er så goodt. Vi har også ryddet mesteparten av huset, flink?? Senere skal Mathilde på jobb, og jeg har ingen planer så langt iallefall. Håper dere har en fin torsdag!

Nesten det eneste jeg går i om dagene, selv om det ikke er sol kan jeg fortsatt bruke sommerklær hjemme iallefall. Jippi.. Åh


kommentarer: 1Blue dress

 • Skrevet 10.07.2013
 • Klokken 19:57

Kjolen kjøpte jeg i fjor sommer, men husker ikke hvor. Skoene er fra Bik Bok.


kommentarer: 5Tuesday

 • Skrevet 09.07.2013
 • Klokken 16:48

I dag sov vi lenge og har enda ikke gjort så mye. Jeg har bare vært ute av huset en tur for å trene. Vi skal straks lage middag og ordne oss litt, så får vi kanskje besøk senere i dag.

The Killing var forresten veldig bra! Vi har allerede sett en del episoder, og flere blir det vel. Det er ikke så sykt mye å gjøre når været er så elendig, men vi overlever. Håper bare på at det endrer seg om ikke så lenge, vil ha sol! 


kommentarer: 0PINK

 • Skrevet 08.07.2013
 • Klokken 23:15


Topp fra Topshop // Shorts fra Vero Moda


kommentarer: 4The Killing

 • Skrevet 08.07.2013
 • Klokken 16:10

Nå skal vi straks spise og se på The Killing, en serie som jeg har hørt skal være ganske bra. Mathilde skal være her hele uka, og nå er det faktisk ikke så lenge til vi drar på Rihanna konsert i Oslo! Gleeder oss. 

Oppdaterer senere, nå er maten ferdiig!
kommentarer: 0From London part 2

 • Skrevet 07.07.2013
 • Klokken 21:52
kommentarer: 1Breakfast

 • Skrevet 06.07.2013
 • Klokken 12:13

I dag våknet jeg ganske tidlig, men det passet veldig bra. Hater å begynne å stresse på dager som dette, men det ender vel med det uansett, haha.. Klarer ALLTID å gjøre noe annet enn det jeg skal gjøre, eller bruke alt for lang tid på å gjøre en ting.

Senere i kveld skal jeg ut en tur, men nå må jeg hoppe i dusjen. Ha en fin lørdag!
kommentarer: 1THOMAS QUICK

 • Skrevet 05.07.2013
 • Klokken 18:27

Denne boka kjøpte jeg når vi var på vei hjem fra London. Jeg er en person som "liker" å bli litt skremt, og klarer fint å gjøre meg selv ganske redd for ting som ikke trenger å være spesielt skummelt. Når det kommer til bøker, har jeg alltid likt å lese krimbøker og lignende.

Samtidig blir jeg alltid mer interessert hvis det er en sann historie, og det er akkurat det denne boka er. Jeg valgte å kjøpe den på engelsk, selv om personene som er innblandet egentlig er svenske.

Et lite avsnitt fra baksiden av boka: "In the Spring of 2008, Råstam travelled to visit Thomas Quick. He had one question for Sweden's most abominable serial killer. And the answer turned out to be far more terrifying than the man himself..." 

Jeg begynte på den i dag, men ble liggende en god stund å lese. Det er helt sykt hva som har skjedd med noen av menneskene som blir nevnt i boka.. Selv om jeg ikke har kommet så veldig langt, kan jeg anbefale den. Til dere som ikke liker å lese også! 

Tror årsaken til at jeg kan bli så paranoid noen ganger er alle filmene og bøkene jeg leser om slike ting.. Kankje like greit, ettersom det sykeste av disse tingene faktisk har skjedd og kan like godt skje igjen. Haha, ikke bli skremt. Det er sant da..


kommentarer: 105.07.2013

 • Skrevet 05.07.2013
 • Klokken 13:11 Synes det er rart å tenke på at for en uke siden, på denne tiden, var jeg i London. Jeg savner å være forskjellige plasser hver dag og oppleve så mye nytt. Heldigvis har jeg veldig mye å glede meg til fremover. Det vet jeg at jeg har. Noen ganger føles kanskje ikke alt så bra, selvom jeg har så mye jeg er takknemlig over. Jeg er heldig. 


kommentarer: 0BOYS

 • Skrevet 04.07.2013
 • Klokken 23:09

 Kjole fra H&M


kommentarer: 3Thursday

 • Skrevet 04.07.2013
 • Klokken 19:29

I dag sov jeg leenge, så har ikke fått gjort så veldig mye i dag enda. Det var iallefall veldig godt å våkne opp uten å være trøtt. Jeg skal straks komme meg ut en tur, klarer ikke å sitte inne en hel dag. Spesielt når det er så fint vær!

Kjolen jeg hadde på meg i går. Poster flere bilder når jeg kommer hjem!


kommentarer: 3Surpriiise

 • Skrevet 04.07.2013
 • Klokken 15:35

I går hadde alle jentene bestemt seg for å overraske Martine, siden hun drar til USA på utveksling om ikke lenge.

Tror det blir ganske rart uten henne, spesielt siden vi går i samme klasse. Heldigvis kommer hun tilbake sånn at vi får feiret 18-årsdagen vår ilag, haha. Tror hun får det veeldig bra, selv om vi her hjemme kommer til å savne henne masse. Det var iallefall en koselig kveld!


kommentarer: 1Bright pink

 • Skrevet 03.07.2013
 • Klokken 14:35


Topp fra Topshop


kommentarer: 2From London part 1

 • Skrevet 02.07.2013
 • Klokken 19:01


kommentarer: 4Hjemme

 • Skrevet 01.07.2013
 • Klokken 17:43

Nå er jeg hjemme igjen, kom vel fram i 12-tiden i "natt". I dag har det vært kjempefint vær, så jeg våknet ganske tidlig og har vært i sola en god del. Dro også på en joggetur tidligere i dag, elsker å springe ute når det er så fint vær!

Resten av dagen tror jeg at jeg bare skal ta det med ro. Får se hva jeg finner på!

Nå skal jeg iallefall se litt på bildene fra turen osv. Har tatt så mange at det tar en stund å se igjennom alt.

Håper dere har en fin dag!
kommentarer: 1hits