AMSTERDAM NESTE!

 • Skrevet 30.06.2016
 • Klokken 09:16Noen bilder fra de siste dagene! Så godt å ha mamma her igjen. På tirsdag dro vi rett ut for å spise veggis burger, og i går fikk vi tid til litt shopping før jeg måtte til frisøren - og så på jobb. Frisøren klarte selvfølgelig å farge etterveksten min rød istedenfor mørkebrun først (for andre gang!!), så da ble jeg sittende i 2 og en halv time for å bare farge etterveksten! Så dere - aldri gå til Toni & Guy i Hammersmith, de har elendig service og kan virkelig ikke jobben sin.

Ellers har de siste to dagene vært veldig fine, og vi er så klare for å dra til Amsterdam nå! Jeg har faktisk ikke pakket enda heller, og flyet går om noen timer - så jeg må nesten sette i gang. Blogges i Amsterdam! 

// Some snapshots from the last couple of days. Went to the hairdresser yesterday by the way - and a little tip - never go to Toni & Guy in Hammersmith. They messed up my hair for the second time - and I had to be there for almost three hours just to dye my roots. They don't know what customer service is and can't do their job properly. 

Other than that everything's been good - and I'm so ready to go to Amsterdam now! Haven't even packed yet, and our plane leaves in a couple of hours - so I need to get going! 


kommentarer: 0YESTERDAY'S OUTFIT

 • Skrevet 29.06.2016
 • Klokken 09:10


kommentarer: 5JUST KNOW THIS

 • Skrevet 28.06.2016
 • Klokken 12:37

kommentarer: 5FORELSKA OG KJÆRLIGHETSSORG PÅ SAMME TID

 • Skrevet 27.06.2016
 • Klokken 22:57
 
Det skal en hel del til før jeg blir betatt av noen (ikke spør hva fordi det aner jeg ikke) - og jeg synes det er vanskelig å skulle se for meg at jeg en dag møter en person som skal få meg til å føle alle disse sterke følelsene som alle prater om. 
 
Men... Er det en ting som får fram følelsene mine så er det musikk. Passenger og Ron Pope. Noen sanger kan seriøst få hjertet mitt til å gjøre litt vondt, og jeg sverger på at det nesten er sånn kjærlighetssorg må føles, bare mye sterkere. Altså - tekstene, melodiene, stemmene deres... De kan få meg til å ville være med et menneske som egentlig ikke er der, savne noen som ikke er der - men kan også sette ord følelsene mine, og ikke minst få meg til å forstå følelser fra et annet perspektiv. Jeg kjenner meg igjen - og jeg kjenner meg igjen selv om jeg egentlig ikke gjør det. 
 
Det er slik musikk jeg hører på kl. 02 når jeg ikke får sove. Det er slik musikk jeg hører på alene og når jeg trenger en pause. Det er dette jeg hører på når jeg bare vil høre - og ingenting annet. 
 
// If there's something that can bring out my emotions it's music. Passenger and Ron Pope. I mean - the lyrics, melodies, their voices... They can make me want to be with a person I haven't even met, miss someone I haven't even met - but also put feelings or thoughts into words, as well as make me understand it all from a different perspective. 
This is the type of music I listen to when it's 2am and I can't sleep. This is the type of music I listen to when I'm alone and need a break. This is what I listen to when I just want to listen - and nothing else. 
 
 

kommentarer: 1NO PANTS, NO PROBLEM

 • Skrevet 26.06.2016
 • Klokken 19:15kommentarer: 1ON REPEAT

 • Skrevet 25.06.2016
 • Klokken 02:06

Noen gamle, noen nye - her er litt av musikken jeg hører på om dagene. Jeg hadde aldri klart meg uten - musikk gjør rett og slett livet bedre.
// Some old, some new - here's a small part of the music I listen to these days. Music just makes everything better.

kommentarer: 0FROM TUESDAY

 • Skrevet 23.06.2016
 • Klokken 16:18Noen bilder fra tirsdagskvelden før vi dro ut! Kvelden ble ikke helt som planlagt, men det endte likevel opp med å bli en morsom natt! Elsker forresten det blå skjørtet - har tatt bilder i det før, men hadde ikke brukt det før på tirsdag. Til tross for at det er veldig tettsittende er det så behagelig på grunn av stretch. Jeg vil alltid velge litt lengre og tettsittende skjørt fremfor superkorte skjørt som bare går lengre og lengre opp i løpet av kvelden. 

// Some pictures from Tuesday night before going out! The night didn't turn out exactly as planned, but it still ended up being a fun night! I love this blue skirt by the way. I'll always choose longer and more fitting skirts over super short skirts that's eventually gonna show everything if you don't keep pulling it down throughout the night. I know the struggle and it's super annoying, haha. 


kommentarer: 0BIG HAIR DON'T CARE

 • Skrevet 21.06.2016
 • Klokken 22:32


Processed with VSCO with c1 preset

Noen dager kan jeg hate at håret mitt er så kjedelig hvis jeg ikke gjør noe med det, men samtidig er det veldig lett å gjøre alt mulig med det - akkurat fordi det er så slett og "kjedelig". Har etterhvert lært å like det mer - og ikke minst elske hvor lett det er å få mer volum ved hjelp av noe så enkelt som fletter. 

I dag skal jeg ut med noen fra jobb og noen jeg ikke har møtt før - så det blir gøy! Vi skal på en helt nytt sted også, som visstnok skal være veldig fint og eksklusivt. Som regel synes jeg det fort blir for overfladisk og kjedelig på slike steder, men når man er med de rette folkene blir det alltid gøy! Jeg skal huske å ta bilder til dere forresten! Føler jeg viser dere veldig lite av London egentlig... Skal prøve å bli litt bedre på det. 

Liten update på kneet forresten; det er så mye bedre! Jeg trengte virkelig den pausen fra jobb, og føler selv at jeg (for en gangs skyld) har vært veldig flink til å la beina hvile. Litt vondt gjør det enda, og jeg klarer ikke helt å bøye det, men helt klart på bedringens vei! 

// Used to hate that my hair is naturally straight, but it's soo easy to give it more volume - all you need to do is braid it and keep it over night. Tonight I'm going out and I already know it's going to be a fuun night! I'll try to remember to take photos. I feel like I never show you anything from London... Will get better at that, promise! 


kommentarer: 2MAKEUP TALK - NUDE LIPS & FRENCH BRAIDS

 • Skrevet 21.06.2016
 • Klokken 00:36

Som dere sikkert allerede har skjønt så er nok dette min absolutte favorittfarge når det kommer til leppestift. Jeg skulle gjerne ha tipset dere om akkurat hvilken jeg bruker for å få denne fargen, men sannheten er at når det kommer til leppestift/lipgloss bruker jeg så utrolig mye forskjellig. Jeg mikser forskjellige farger, finner fram leppestifter jeg ikke har brukt på en stund, eller kjøper en kjempebillig som jeg bare finner helt random.

Jeg har enda ikke funnet et merke som jeg liker ekstra godt, så finner jeg en farge som jeg liker veldig godt kan jeg ende opp med å kjøpe den, men som regel prøver jeg en ny neste gang. Når man kan mikse og blande forskjellige farger synes jeg det er så mye lettere å få akkurat den fargen jeg vil ha - en dag vil jeg kanskje ha lysere, og da tar jeg bare mer av den lyse tonen - vil jeg ha mørkere gjør jeg omvendt. Mye enklere enn å alltid lete etter den "perfekte" fargen som du vil ha akkurat der og da, fordi det endrer seg nok også etter en stund avhengig av hva du skal, hva du føler for, hva du har på deg osv... Så mitt beste tips - miks forskjellige leppestifter og bruk en veldig liten børste for påføring! 

// One of my favourite colours when it comes to lipsticks as you might know already. I would like to let you know exactly what lipstick I use to get this colour, but the truth is that I almost always mix different lipsticks. I still haven't found a brand that I like more than others, so I normally just try a new one when I buy lipstick. I already have so much when it comes to lipgloss and lipsticks so I love using some that I haven't used in a while and mix them with a new one, or just buy some super cheap ones that has a good colour. Everything works when you can mix them! It's so much easier than always looking for that "perfect" colour that you want right there and then, because that will change eventually anyways - depending on what you're doing, how you feel, what you're wearing and so on... So my best tip to you guys is to buy different lipsticks that you know you can mix and also apply it with a tiny brush! 


kommentarer: 0BESØK HJEMMEFRA!

 • Skrevet 20.06.2016
 • Klokken 14:44

Dager der jeg får hjemlengsel savner jeg ikke selve stedet, jeg savner ikke rommet mitt eller huset, men jeg savner folkene. Derfor blir jeg alltid like glad når jeg får besøk hjemmefra - og at de kommer hit til meg, i London.

Så i neste uke kommer mamma, og hun blir i nesten to uker! I tillegg drar vi en tur til Amsterdam. Åh. En annen ting å elske med London er at alt er så nært - du kan bare sette deg på et fly og være der om en time eller to. Gleder meg allerede til å oppdatere dere med bilder derfra. 

Og rundt en uke etter at mamma er dratt kommer Mathilde og Amalie! Jeg er så glad for det. Det kunne heller ikke vært mer perfekt timing, fordi jeg vet hvor ensom jeg plutselig føler meg når jeg har hatt noen her med meg hele tiden - og plutselig blir det helt tomt igjen. De skal være her i ca en uke - og det blir så bra! 

Jeg er så heldig som kan være her i London, men samtidig få det jeg savner hjemmefra hit til meg. 

Processed with VSCOcam with p5 preset

Okei, så er det ikke bare folkene jeg savner til tider... Bare se da! Har nå gått igjennom alle bildene fra forrige sommer... Haha, jeg er så dum til tider. Bare min egen feil at jeg plutselig fikk litt hjemlengsel. 

// The times I feel homesick it's mostly because I miss the people back home, not because I miss the city or the place. That's why I'm so happy when they come to visit me, here in London. So next week my mom is coming, and she's almost staying for two weeks! We're also gonna go to Amsterdam while she is here. Never been there before, so I'm really excited! About one week after she's left my best friend and her sister is coming to stay with me for a week! So happy about that. They couldn't be coming at a better time either, from experience I know how much it sucks when my friends and family leave after having stayed with me for some time.

While I was looking for a photo for this post I ended up looking at all the photos from last summer, and I have to admit it's not only the people I miss - just look how beautiful it is! I kinda hate myself because now it's only my own fault that I feel homesick.


kommentarer: 1THOSE SMALL DETAILS

 • Skrevet 19.06.2016
 • Klokken 13:53

Processed with VSCO with c1 preset

Er det noe jeg vet at jeg aldri kommer til å få nok av så er det accessories; smykker, øredobber, ringer, klokker. Som regel er det alt man trenger for å få mer helhet i et antrekk, og gjøre det alt annet enn kjedelig - til tross for enkle klesplagg. Jeg synes uten tvil at det er finest med enkle og stilrene plagg kombinert med div accessories. 

// If there's one thing I know I'll never have enough of its accessories; earrings, jewelry, rings, watches. That's usually all you need to fresh up any outfit, and make it everything but boring - even though you're wearing very simple clothing. There's no doubt that I think it's much better with simple and clean garments combined with different accessories.


kommentarer: 3IKKE DET SMARTESTE JEG HAR GJORT

 • Skrevet 17.06.2016
 • Klokken 14:56

For over to uker siden var jeg i parken - med fine folk, mat og vin. En veldig fin dag egentlig!

Etter å ha vært der en hel dag bestemmer jeg meg plutselig for å spille litt fotball med guttene, noe som var veldig gøy akkurat da, men som de fleste vet kan jeg ikke spille fotball (selv om jeg liker å tro det siden jeg gikk på det et par år da jeg var yngre)... Jeg løper for det meste etter ballen og prøver meg på noen taklinger som egentlig bare fører til at jeg faller. Til slutt går det selvfølgelig galt, og jeg faller på kneet. Etter dette er det uansett på tide å dra hjem, og med det første kjenner jeg ikke at jeg har spesielt vondt (mulig at vinen hjalp meg litt der).

Neste dag har jeg selvfølgelig glemt dette, og går opp av senga som om ingenting har skjedd - for så å legge meg rett ned igjen i smerte. Uansett må jeg komme meg på jobb, jeg føler at jeg ikke kan ringe inn syk pga dette, og tenker i tillegg at det sikkert blir bedre utover dagen. Bare turen til metroen var seriøst en kamp, og i det jeg sitter der har jeg allerede bestemt meg for at jeg kommer til å dra hjem etter å ha vært på jobb i maks en time. Jeg klarte meg faktisk hele dagen den mandagen, men herregud så vondt det var! 

Nå - etter nesten to uker føles det ut som om det blir verre for hver dag. I det jeg står opp kjennes det bra, men bare jeg går en tur til butikken ender jeg opp med å nesten hinke. Jeg har vært på sykehuset, de har tatt røntgen og fant ut at noe har blitt slitt i kneet. Nå har jeg heldigvis medisin og smertestillende, og jeg har fått fri fra jobb helt til neste onsdag. 

Dette er så typisk meg at jeg faktisk ikke kan gjøre noe annet av å le av det. Også har jeg lært da. Å ikke gå "all in" når jeg spiller fotball, fordi det kan jeg virkelig ikke. Og i hvert fall ikke gjør det etter noen glass vin. Det går nemlig ikke bra.

Avslutter med et bilde av meg som himler med øynene til meg selv og alle de dumme tingene jeg gjør i blant. 

// Short summary: Sometimes I'm an idiot and start playing fotball which I'm really not good at, fall on my knee, need to go to the hospital, get medication and after almost two weeks I'm still in pain. Haha, I'm not surprised though - if it were to happen to anyone I knew it had to be me. The photo is just me rolling my eyes to myself and all the stupid things I do sometimes. 


kommentarer: 0ME & MY BODY

 • Skrevet 16.06.2016
 • Klokken 19:46kommentarer: 2MAKE IT A GOOD DAY #2

 • Skrevet 15.06.2016
 • Klokken 23:04

Tidligere skrev jeg et innlegg om tips til ting du kan gjøre for å ikke ha en dårlig dag. Eller i det minste for å gjøre den litt bedre. Her kommer del 2! Tror også man har godt av å prøve å gjøre noen av disse punktene oftere hvis man rett og slett har en dårlig periode og ikke nødvendigvis bare en dårlig dag. Del 1 kan du finne her. 

// Earlier I wrote a post about things you can do if you're having a bad day, and here's part 2! You can find part 1 here. 

 

6. Være med venner! Det kan kanskje føles som det siste du vil er å være med mennesker, men har du noen nære venner ville jeg anbefalt å ta kontakt med de. Enten bare for å lage god mat og se film, dra på en roadtrip, gå en tur eller bare prate. Noen ganger kan det bare gjøre vondt verre når man sitter alene med sine egne tanker, og alt kan virke så mye verre enn det egentlig er. Må også nevne at jeg er en av de som helst er alene på en kjip dag, men jeg prøver å bli bedre fordi jeg vet hvor godt det føles å være med noen. 

// 6. Hang out with friends! It might feel like you just want to be alone and not socialize on a bad day, but call up your close friends - it will make things a lot better! Even if you're just cooking, watching a movie, talking, going on a roadtrip - whatever. Everything feels so much worse if you're by yourself just thinking and thinking. 7. Hør på musikk! Ikke på trist eller veldig rolig musikk, vet at det kan være vanskelig ettersom det som regel er det eneste man vil høre på... Men hvis du tar på litt glad-musikk så kan det utrolig nok gjøre underverker. Noen ganger kan det faktisk også hjelpe å høre på musikk som gjenspeiler humøret ditt, men til tider kan det også bare gjøre vondt verre - så jeg anbefaler musikk du kan danse til, eller musikk med god tekst som kan få deg til å tenke mer positivt. 

// 7. Listen to music! Music can bring out so many emotions - try to put on something that brings back good memories, or just a really happy-song. Music always helps!  

8. Ordne deg! Dusj, ta på sminke, ordne håret, ta på et fint antrekk. Det er nesten rart hvor mye bedre man kan føle seg av dette! I tillegg får man lyst til å gjøre noe mer ut av dagen når man har ordnet seg - alle vet jo hvor kjipt det er de dagene man ser bra ut og ingen andre får sett det? Haha. 

// 8. Get ready and dress up! Take a shower, fix your hair, put on makeup and a nice outfit. Almost weird how much better you can feel just by doing this! And since you're already dressed up you immediately want to do something else than just staying in - everyone knows how much it sucks when you look good but no one sees you, right? Haha.

9. Spa day! Noen dager er det faktisk bra å ha me-time til tross for at du har en dårlig dag. Ordne neglene dine, ta ansiktsmaske, selvbruning - hva enn du føler for! Legg deg i badekaret med en bok, og nyt stillheten. 

// Have a spa day! Some days the best thing might just be to have a me-day. Fix your nails, do a facial, self tan - whatever you feel like! 

10. Skriv! Noen ganger kan det å skrive ned tankene og følelsene dine være veldig god terapi. Du får satt ord på hvordan du har det og føler deg, og etterpå føler du deg lettere. Har du mye på hjertet og mye i hodet tror jeg det aller viktigste er å få det ut. Går du for lenge med alt dette blir det alt for mye for deg på et eller annet punkt - og da kommer det til å bare være mye verre og større når alt kommer ut. Skriv det ned - eller prat med noen. Ikke tro at du må klare alt alene, eller at du er svak som har det kjipt selv om du egentlig ikke har noen grunn. Vi er alle mennesker og trenger noen til å høre på oss til tider.

// Write! Sometimes the best terapi can be writing. Putting your feelings and emotions into words leaves you feeling so much lighter afterwards. If you have a lot on your heart and a lot of thoughts I think the most important thing is to get it out. If you keep holding everything in it will eventually be too much for you to handle at one point - and then everything will feel much worse. Write it down or talk to someone. Don't think that you'll have to do everything by yourself, or that you're weak just because you feel like you don't really have a reason to feel this way. We all need someone to just listen to us at times. 

11. Shopping! Veldig overfladisk punkt, og helt klart ikke lurt å gjøre hvis du sliter med å ha dårlige dager veldig ofte (med mindre du har plenty med cash) - men i blant kan det hjelpe! Jeg vet i hvert fall at jeg til tider kan få veldig lykke-følelse (kortvarig selvfølgelig) av shopping, og det kan helt klart hjelpe meg på en kjip dag. Kjærligheten min for shopping er nok over gjennomsnittet stort. 

// 11. Shopping! Such a superficial tip really, and not smart to do every time you're having a bad day if you have them often (unless you got plenty of cash) - but every now and then it might help! I know it always makes me feel better, but of course this is a short term happiness. My love for shopping is too big, haha...

12. Gjør noe fint for noen andre! Noen ganger kan det som får deg til å føle deg best være å hjelpe noen eller gjøre andre glad. Jeg vet selv hvor godt det føles når jeg får andre til å smile, eller se at de blir oppriktig glad over noe jeg har gjort. Det må være en av de beste følelsene! Enten det er å overraske noen du er glad i med middag, fortelle hvor mye noen betyr for deg, komme på døra med film og godis - bare en god gjerning rett og slett! Det kan også være å kjøpe mat til noen du ser sliter, prate med noen som virkelig trenger det, eller gi komplimenter. Alt virker og betyr noe!

// 12. Do something nice for someone! Sometimes the best thing you can do to feel better is to help someone, or make someone happy. Basically doing something that really matters. The best feeling in the world is making someone else happy, and seeing them smile because of something you did for them or told them. Even if its telling someone how much they mean to you, surprise someone with dinner, or buying food to someone you se struggling, talk to someone who really needs it, or give compliments. Every little thing matters and means something to someone! 


kommentarer: 0LONDON LIFE

 • Skrevet 14.06.2016
 • Klokken 15:35

Dager i parken med sol, mat, vin og fine folk. Akkurat slike dager gjør meg lykkelig.

// Days in the park with sun, food, wine and good people. Everything that makes me happy. 


♥ ♥ ♥

Altså, hvor heldig er ikke jeg som har alle disse flotte menneskene i livet mitt? Tenk at jeg ikke en gang ville ha visst at de eksisterte hvis jeg ikke hadde flyttet til London?! Slike tanker er veldig typisk meg hvis dere lurte, haha... Men det får meg til å sette ekstra stor pris på hvor heldig jeg er, og ikke minst hvor mye tilfeldigheter betyr. Uansett hvor man drar i verden, så gir det deg noe. Vennskap, opplevelser, erfaringer, lærdom. 

// How lucky am I to have met all these amazing people?! I'm really so happy for everything that has happened since moving to London. No matter where you go in the world - you will get so much back. Friendships, experience, memories. Everything that's really important. 


kommentarer: 3FOR AOFM

 • Skrevet 11.06.2016
 • Klokken 20:27Photo: Lou Denim

MUA: Sridevi Ramesh


kommentarer: 2WHEN SOMEONE PUTS YOUR FEELINGS INTO WORDS

 • Skrevet 10.06.2016
 • Klokken 15:52

The Hardest Part of Travelling that No One Talks About by Kellie Donnelley

You see the world, try new things, meet new people, fall in love, visit amazing places, learn about other cultures - then it's all over. People always talk about leaving, but what about coming home?

Processed with VSCOcam with b5 preset

We talk about the hard parts while we're away - finding jobs, making real friends, staying safe, learning social norms, misreading people you think you can trust -but these are all parts you get through. All of these lows are erased by the complete highs you experience. The goodbyes are difficult but you know they are coming, especially when you take the final step of purchasing your plane ticket home. All of these sad goodbyes are bolstered by the reunion with your family and friends you have pictured in your head since leaving in the first place.

Then you return home, have your reunions, spend your first two weeks meeting with family and friends, catch up, tell stories, reminisce, etc. You're Hollywood for the first few weeks back and it's all new and exciting. And then it all just goes away. Everyone gets used to you being home, you're not the new shiny object anymore and the questions start coming: So do you have a job yet? What's your plan? Are you dating anyone? How does your 401k look for retirement? (Ok, a little dramatic on my part.)

Processed with VSCOcam with b5 preset

But the sad part is once you've done your obligatory visits for being away for a year; you're sitting in your childhood bedroom and realize nothing has changed. You're glad everyone is happy and healthy and yes, people have gotten new jobs, boyfriends, engagements, etc., but part of you is screaming don't you understand how much I have changed? And I don't mean hair, weight, dress or anything else that has to do with appearance. I mean what's going on inside of your head. The way your dreams have changed, they way you perceive people differently, the habits you're happy you lost, the new things that are important to you. You want everyone to recognize this and you want to share and discuss it, but there's no way to describe the way your spirit evolves when you leave everything you know behind and force yourself to use your brain in a real capacity, not on a written test in school. You know you're thinking differently because you experience it every second of every day inside your head, but how do you communicate that to others?

You feel angry. You feel lost. You have moments where you feel like it wasn't worth it because nothing has changed but then you feel like it's the only thing you've done that is important because it changed everything. What is the solution to this side of traveling? It's like learning a foreign language that no one around you speaks so there is no way to communicate to them how you really feel.

This is why once you've traveled for the first time all you want to do is leave again. They call it the travel bug, but really it's the effort to return to a place where you are surrounded by people who speak the same language as you. Not English or Spanish or Mandarin or Portuguese, but that language where others know what it's like to leave, change, grow, experience, learn, then go home again and feel more lost in your hometown then you did in the most foreign place you visited.

Processed with VSCOcam with b5 preset

This is the hardest part about traveling, and it's the very reason why we all run away again.


kommentarer: 0FAV JUMPER

 • Skrevet 08.06.2016
 • Klokken 22:52

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Altså... Først og fremst må jeg beklage fraværet mitt - det har vært fantastisk vær og lange dager i parken, og hadde jeg bare ville vært overfladisk og uærlig kunne jeg sagt at det var grunnen, men jeg forteller dere heller mer i et senere innlegg! 

Uansett - jeg så denne genseren på jobb og fant fort ut at jeg måtte ha det! Den er fra Topshop og kunne ikke ha vært mer min stil. Typisk meg dro jeg for å prøve den på, så tenkte jeg å komme tilbake neste dag for å kjøpe den. Hadde de den i min størrelse da? Nei... Jeg må bare dra innom for å sjekke om de får den inn igjen. Det er et sånt plagg jeg virkelig føler at jeg trenger i garderoben! 

Ellers har dagen i dag vært litt tung - jeg er syk og har brukt mesteparten av timene til å sove. Rar følelse når man aldri klarer å kjenne seg uthvilt. Jeg vet heldigvis allerede nå at morgendagen blir mye bedre, så jeg skal love å komme sterkere tilbake med bloggen nå! Gjerne kom med forslag til hva dere vil se mer av her, så hjelper dere ekstra mye med motivasjonen min!

// Sorry for not being able to update here lately, but I'll tell you more about that later - promise! Just wanted to show you this jumper, which I neeed in my closet. Just my luck that they don't have my size right now, but I'll just have to check if they get it in again. Let me know what you want to see more of in here, because that will help a lot on my motivation as well! 


kommentarer: 1WHEN IN NEED OF INSPIRATION

 • Skrevet 04.06.2016
 • Klokken 22:29//theclassyissue


kommentarer: 0BABY PINK & BLACK

 • Skrevet 03.06.2016
 • Klokken 22:48

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Fikk tatt noen outfitbilder før jobb i går - så her har dere gårsdagens antrekk. Møtte Sunny før jobb for å ta en kaffe og prate, like koselig som alltid! Det kommer til å bli så kjipt å ikke kunne gjøre slike ting sammen nå som hun reiser hjem igjen... 

Nå skal jeg snart komme meg bortover til jobb igjen - før det blir pizza med jentene i kveld etterfulgt av noen drinker! Fin fredag ♥

// Yesterday's outfit! Met with Sunny before work for some coffee - just as nice as always. I hate that she's going home so soon! Gonna miss just doing stuff like that when she's left. I'm soon going to work again, and later tonight it'll be pizza with the girls followed by some drinks! That's a good Friday 


kommentarer: 0DENIM x STRIPES

 • Skrevet 02.06.2016
 • Klokken 08:30

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Kjøpte uniform på jobb her om dagen, og da ble det disse buksene. Er egentlig ikke så fan av klærne vi har, men digger at denne buksa er oppklipt nede - viser bedre bilder snart! 

Akkurat nå sitter jeg her å spiser frokost, og tenker å trene og fikse opp litt her så snart som mulig. I dag kommer nemlig Emma fra Danmark tilbake til London, og da skal hun bo med meg fram til søndag. Jeg jobbet sammen med henne en liten stund før hun reiste hjem igjen, så det blir koselig!

// New jeans from work - going to show you better photos of them later, love that they are cut off at the legs. Right now I'm eating breakfast and going to work out and tidy up here as soon as possible. Emma's coming from Denmark today and staying until Sunday, so that'll be nice! 


kommentarer: 6hits