SUNSHINE

 • Skrevet 30.06.2014
 • Klokken 17:07

 Dere kan vel forstå at jeg liker meg såpass godt her. 

I dag var den skyfrie himmelen og sterke sola tilbake igjen. Absolutt ingenting å klage på! Til tross for at jeg ikke fikk sove med det første i går, kom jeg meg opp rimelig tidlig i dag og startet dagen med en joggetur langs elva. Kan ikke få sagt det nok hvor godt det er å starte dagen på den måten.

Da jeg hadde fått unnagjort alt nødvendig tok jeg på meg bikini, shorts og en topp, pakket et pledd og mat ned i sekken, så var jeg klar for parken. Når været er så fint er det uten tvil favorittplassen min. Bare å ligge der å slappe helt av. Når jeg har med mat, drikke, bok og musikk trenger jeg egentlig ikke mer. Nå har jeg faktisk klart å lese ferdig enda ei bok, haha.. Har ikke telling på hvor mange timer jeg har brukt i parken, men jeg er helt sikker på at det blir flere før jeg reiser hjem.

Nå har jeg kommet meg tilbake til leiligheten. Jeg skal straks lage meg noe godt å spise og hoppe i dusjen. Krysser fingrene for at forkjølelsen straks er over og at det ikke blir verre. Gjør meg ingenting så lenge jeg ikke får feber og blir skikkelig snufsete, akkurat nå er jeg bare litt tett og hes i stemmen. 

Håper dere får en fin start på uka!


kommentarer: 0Baby blue

 • Skrevet 29.06.2014
 • Klokken 20:45Elsker denne blåfargen! Spesielt nå om sommeren, når man som regel blir solbrun i tillegg. Ingen tvil om at denne kommer til å bli godt brukt i tiden fremover. Samtidig passer den til både bukse og shorts, og stoffet passer perfekt til varmen. 


kommentarer: 0Happy

 • Skrevet 29.06.2014
 • Klokken 12:09


kommentarer: 0Endelig taco

 • Skrevet 28.06.2014
 • Klokken 18:18

De siste ukene har jeg hatt skikkelig lyst på taco og i dag bestemte jeg meg for å dra å handle inn alt jeg trengte for å endelig lage det. Eneste grunnen til at jeg ikke har gjort det tidligere er vel bare fordi jeg ikke har hatt tid og orket å kjøpt inn alle ingrediensene. I dag hadde jeg faktisk ingen planer og ettersom været ikke var på topp bestemte jeg meg for å være inne i leiligheten og lage god mat. Tror det var et lurt valg, kjenner at jeg trenger en sånn dag. 

Jeg lagde som sagt taco, bare med kylling ettersom jeg synes det er vanskelig å lese hva alt det andre kjøttet er, haha. Funker like bra det synes jeg! Jeg lagde også hjemmelaget guacamole og salsa, tusen ganger bedre enn det man kjøper i butikken! Det er bare å søke på oppskrifter på google, superlett å lage. Ellers hadde jeg salat, ost, gresk yoghurt og sjampinjong. 

Det var nyydelig! Nå er jeg veldig fornøyd og mett. Resten av lørdagskvelden skal jeg fortsette å kose meg, og om en stund blir det film og snacks. Det er så godt med sånne dager i blant! 

Håper dere får en fin lørdagskveld!


kommentarer: 0Update

 • Skrevet 27.06.2014
 • Klokken 22:50

I dag måtte jeg opp alt for tidlig for å få hentet et dokument, så alarmen ringte klokka 6. Til vanlig sliter jeg ikke med å stå opp spesielt tidlig, men ettersom jeg ikke klarte å sovne før sent i går ble det ganske tungt. Jeg fikk iallefall gjort det jeg skulle gjøre, og før min første casting fikk jeg til og med god tid til å få unnagjort intervaller på tredemølla. Det er det beste med å starte dagen tidlig, man blir så effektiv! 

Dagen mamma reiste ble været veldig dårlig, og alt jeg hadde på meg var en kjole. Regnet strytet ned og det var faktisk ganske kaldt. Ikke som i Norge selvfølgelig, men når jeg har bodd i varmen i 2 måneder merker jeg forskjellen når det plutselig blir dårligere vær. På grunn av at jeg gikk rundt i regnet såpass lenge, hadde 5-6 castinger den dagen, har jeg fått ondt i halsen og kjenner meg ikke i toppform. Heldigvis kom det i dag og jeg regner med at det er over til i morgen. Fikk sove en time i dag når jeg kom hjem og nå har jeg akkurat laget meg en stor kopp med kakao. Etter en god natts søvn er nok formen tilbake! Har fri helt til mandag, så i helga skal jeg bare kose meg!Et bilde fra en av mange dager mamma og jeg brukte i parken. Tiden går så fort!


kommentarer: 0X

 • Skrevet 27.06.2014
 • Klokken 11:49Elsker det nye albumet til Ed Sheeran. Det går på repeat og er det eneste jeg hører på for tiden. Hør det! 

 En av mange fine sanger!


kommentarer: 2BRASIL

 • Skrevet 26.06.2014
 • Klokken 20:46

Stylist and makeup: Cassiano de Freitas

Hair: Clayton Fox

Photo: Glauber Bassi


kommentarer: 2Natural

 • Skrevet 26.06.2014
 • Klokken 18:08I dag har jeg hatt en ganske rolig dag, og det var veldig godt ettersom dagen i går ble enda mer travel enn forventet.

Da jeg var innom byrået midt i mellom alle castingene mine fikk jeg beskjed om at jeg hadde en shoot med en gang jeg var ferdig med alt. For å være helt ærlig var jeg ganske sliten, men alt det ble glemt med en gang jeg møtte folkene jeg skulle jobbe med og vi kom i gang. For en super gjeng! Jeg elsket også stylingen og temaet, nemlig Brasil. Underveis fikk jeg sett en del av bildene og jeg gleder meg masse til jeg får se resten. De ble veldig kule og annerledes!

Jeg viser dere noen av bildene som allerede er ferdige senere i dag, så følg med!

Ha en super torsdagskveld!


kommentarer: 2Tuesday evening

 • Skrevet 25.06.2014
 • Klokken 08:09
Kvelden i går var veldig koselig! Mamma og jeg dro ut for å spise sushi når det begynte å bli kveld. Det var utrolig godt! Ellers så gikk vi litt rundt ved duomo, bare satt å så på folket, og avsluttet kvelden med en ordentlig god is. Veldig fin kveld!I dag reiser mamma hjem, og jeg drar tilbake til leiligheten. Først har jeg fem castinger, så det blir nok en stund før jeg kommer meg på plass med kofferten og alt. Veldig bra timing at jeg får alle castingene nå da, og at det var såpass rolig når mamma var her. Da fikk vi mye tid til å gjøre forskjellige ting og ha litt "ferie". Jeg veldig glad for at hun kom iallefall, da blir det ikke like tungt å være så langt borte.

Nå må jeg nesten pakke ferdig før jeg kommer meg til casting nr. 1! Ha en fin onsdag!

kommentarer: 3Blue skirt

 • Skrevet 24.06.2014
 • Klokken 16:13kommentarer: 4MONDAY

 • Skrevet 23.06.2014
 • Klokken 19:46
Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var å legge seg i hotellsenga litt tidligere enn vanlig i dag. Siden mamma kom hit har vi dratt fra hotellet tidlig på morgenen, og ikke kommet hjem før på kvelden igjen. Har ikke aning på hvor mye vi har gått, men det er iallfall sinnsykt mye. I morgen er det siste dagen mamma er her, og på onsdag blir det tilbake til leiligheten for min del. Det blir rart når hun reiser igjen, blir så fort vant til at hun er her. Ingen tvil om at jeg skal klare meg her enda en stund da. Italia er slettes ikke så verst.


kommentarer: 3Duomo by night

 • Skrevet 23.06.2014
 • Klokken 07:38
For to dager siden bestemte vi oss for å dra til Duomo når det begynte å bli kveld. Vi fant oss en koselig plass å spise, der vi kunne sitte ute og se på alt som skjedde rundt oss. Tror det må ha vært en av de fineste middagene jeg har hatt, vi ble bare sittende der lenge etter at vi hadde spist også. Det var så fint. Like før vi dro tilbake til hotellet dro vi å kjøpte oss en svær is som dere ser på bildet, det var nyydelig!
kommentarer: 0BLUE

 • Skrevet 22.06.2014
 • Klokken 19:23kommentarer: 3Bergamo - pictures

 • Skrevet 22.06.2014
 • Klokken 10:07
Gårsdagen var kjempefin! Vi brukte mesteparten av dagen i Bergamo. Togturen tok under en time, så det gikk veldig fort å komme seg dit. Vi tok turen opp til gamlebyen, noe som minte meg ganske mye om gamlebyen i Tallinn. Utrolig fint og koselig å gå i de små gatene! Her kommer et lite bildedryss fra dagen i går.


kommentarer: 0DETAILS

 • Skrevet 21.06.2014
 • Klokken 19:25kommentarer: 1BLACK & WHITE

 • Skrevet 21.06.2014
 • Klokken 09:03
kommentarer: 0Both good and sad

 • Skrevet 20.06.2014
 • Klokken 22:21

I dag var en ganske trist dag. Det var siste dagen min med Silvia som skal reise hjem i morgen tidlig. Vi ble begge ganske overrasket når hun fikk beskjed om at hun allerede skulle reise hjem på lørdag. Jeg trodde hun iallefall skulle være her en uke til. Det blir veldig rart å være her uten henne ettersom vi nesten alltid er i lag og kommer utrolig godt overens. Det er sjeldent at man blir såpass gode venner over så kort tid og jeg kommer til å savne henne utrolig mye. Ingen tvil om at jeg skal møte henne en eller annen plass i verden senere! Utrolig takknemlig for at jeg får muligheten til å bli kjent med så mange flotte mennesker.

Noe som gjør det hele litt bedre er at mamma er her nå! Det var utrolig godt å se henne igjen. Jeg går selvfølgelig fortsatt på castinger osv, og samtidig får jeg vist mamma litt forskjellige deler av Milano. Det er ganske morsomt å føle at jeg kjenner byen ganske godt nå, og har muligheten til å vise andre alle de fine stedene. Jeg bor på hotell sammen med henne nå som hun er her, og vi får både tid til shopping og masse god mat. Fantastisk! Jeg har masse bilder å vise dere også, så det blir litt bedre oppdatering fra nå av.

Et bilde fra parken i dag. Vi endte opp med å bruke flere timer der og hadde en liten piknik. Kooselig!

Ellers er jeg overrasket over meg selv og hvor godt jeg liker meg her. Hadde ikke trodd at jeg skulle like Milano så mye. Kan vel egentlig bare bli værende her, haha. 

I morgen skal vi til Bergamo og det gleder jeg meg masse til. Det skal tydeligvis være veldig fint der. Skal selvfølgelig ta masse bilder!


kommentarer: 0AMAZING

 • Skrevet 19.06.2014
 • Klokken 22:39

For en fin dag! Liker meg så utrolig godt her. Ville bare innom for å ønske dere en fin torsdagskveld. Dagen her har gått i ett, og er straks klar for å sove. Må ganske tidlig opp! Oppdaterer bedre i morgen.


kommentarer: 0EDITED

 • Skrevet 18.06.2014
 • Klokken 11:58

 I dag startet jeg dagen aalt for tidlig, men jeg hadde egentlig ikke noe valg. Som vanlig våknet jeg opp og kjente meg ikke trøtt i det hele tatt, det kommer nok heller senere i dag.

Jeg var faktisk ferdig med alt jeg måtte gjøre før klokken ble 10, følte meg ganske effektiv da! I dag er været mye bedre og jeg vet at denne dagen blir suuuper! Tenkte bare å komme innom for å ønske dere en fin dag videre, det skal jeg iallefall ha!


kommentarer: 0PARADISE

 • Skrevet 17.06.2014
 • Klokken 19:18

To bilder fra lørdagen. Nydelig sted.I dag har det regnet mesteparten av dagen. Derfor har jeg bare brukt dagen min til castinger og trening. Heldigvis blir været mye bedre fra i morgen av! Tenkte bare å komme med en liten oppdatering. For tiden er pcen min så treg at det nesten klikker for meg hver eneste gang jeg skal bruke den, derfor blir det litt vanskelig å komme med et skikkelig langt innlegg. Hater når det tar så ufattelig lang tid å gjøre den minste ting. Skal prøve å få ordnet det så fort som mulig. Nå skal jeg straks dra bortover å se på kamp med noen andre i byrået, ha en fin tirsdag!


kommentarer: 2MAKEUP

 • Skrevet 16.06.2014
 • Klokken 14:53


kommentarer: 4WORK - PICTURES

 • Skrevet 15.06.2014
 • Klokken 13:21

I går ble det ingen oppdatering som dere sikkert merket. Jeg dro fra leiligheten klokka 8 og var ikke tilbake igjen før halv 3 på natta, haha. En ganske lang dag altså. Jeg gikk show for Lacoste, og det var utrolig gøy! Vi ble kjørt med buss til et beach resort 3-4 timer utenfor Milano. Det var helt fantastisk der, så det gjorde ingen verdens ting at jeg brukte hele dagen der. Før vi ble ordnet og stylet fikk vi bruke noen timer på stranda, i bassenget og rundt omkring. Vi spiste og koste oss masse! 
 

Selve showet var utrolig gøy! Catwalken var ordnet til nedover stranden, mot havet. Helt perfekt å velge akkurat denne plassen, det ble veldig stilig og bra gjennomført! I tillegg elsket jeg de to antrekkene mine, begge kjolene er noe jeg kunne gått i selv. Morsomt!

Utrolig fine klær! Begynte å regne akkurat på avslutningen av showet som dere ser på bildet til venstre, til tross for nydelig vær tidligere på dagen. 

Super gjeng!


kommentarer: 1FRIDAY!

 • Skrevet 13.06.2014
 • Klokken 17:19

I dag hadde jeg en ganske viktig dag, både vanlige castinger, callback og request. Jeg startet dagen tidlig etter en natt med ganske lite søvn på grunn av null air condition i leiligheten. Etter alt var gjort og jeg var rimelig sliten kom jeg tilbake til en KJØLIG leilighet med air condition, det var helt fantastisk, haha.

I tillegg er det fredag, så nå er jeg egentlig bare veldig glad. Og sliten da, jeg kjenner i hele kroppen at jeg trenger å bruke resten av dagen til å slappe av. Tenker at jeg kommer til å finne en bra film å se på, lage bananpannekaker og ta igjen tapt søvn i et kjølig soverom. Det skal bli så godt! 


kommentarer: 0TODAY

 • Skrevet 12.06.2014
 • Klokken 18:16Fantastisk fin dag i sola! Finnes ikke noe bedre enn en iskald smoothie og frozen yoghurt i varmen. Tror aldri det har smakt så godt som i dag!

Kjøpte meg også en ny bok i dag. Ikke akkurat krim, men jeg har hørt at den er veldig bra. Har også utrolig lyst til å se filmen, men jeg følte nesten at jeg måtte lese boka først. Har allerede kommet godt i gang, så det tar nok ikke lang tid før jeg blir ferdig. Forteller dere hvordan jeg syntes den var når jeg har lest den ut!


kommentarer: 2BLACK

 • Skrevet 11.06.2014
 • Klokken 17:23

 

 Elsker slike topper med tynne stropper, spesielt om sommeren. Ryggen på toppen er også veldig fin, men det har jeg dessverre ikke bilder av. Kommer sikkert senere! Sliter litt med å finne ut hva jeg skal ha på meg om morgenen, må tenke på hva som passer til castinger, samtidig noe behagelig som ikke er for varmt. (I dag er det forresten 40 varmegrader ute, hehe)

Nå skal jeg kose meg videre i sola, ciaooo!


kommentarer: 6SUMMER

 • Skrevet 10.06.2014
 • Klokken 19:23

Det er så ufattelig varmt her akkurat nå! Vi kommer frem til castingene helt utslitte og varme, haha. Jeg skal jo egentlig ikke klage på varmen, så glad som jeg er i sommer, men akkurat nå har jeg lov. Egentlig så har vi aircondition i leiligheten, meeen den funker ikke. Når det er 30 varmegrader på rommet der du skal sove er det ikke så veldig behagelig. Fikk også beskjed om at det er ødelagt i hele bygget, og det blir muligens ikke fikset før om 2-3 dager. Jippi. 

Ellers storkoser jeg meg i varmen! Jeg prøvde å ligge litt ute i sola i dag, men det er faktisk helt umulig å ligge i mer enn 30 min, det blir helt uutholdelig, haha. Holder meg heller til å gå og gjøre andre ting enn å ligge bare for å få sol på kroppen, det får jeg jo uansett. 

Nå skal jeg snart dra opp for å trene. Hele treningsrommet er jo laget av glass, så selvfølgelig blir det utrooolig varmt der, spesielt når du trener i tillegg. Derfor måtte jeg vente til litt ut på ettermiddagen i dag. Heldigvis har de aircondition som funker der, så det blir ikke såå forferdelig.

Haha, der fikk dere en liten oppdatering på varmen her borte. Ha en fin tirsdagskveld! Ikke tatt i dag som dere sikkert kan forstå, aldri om jeg hadde klart å dratt på meg en skinnjakke i denne varmen.


kommentarer: 2Sunday in pictures

 • Skrevet 09.06.2014
 • Klokken 15:07


kommentarer: 6Lovely Sunday

 • Skrevet 08.06.2014
 • Klokken 22:24

For en utroolig fin dag! Har kost meg i sola med masse herlige folk og god mat. I varmen var det helt fantastisk å kunne hoppe i bassenget å kjøle seg ned. Selve plassen vi var på var svær og stappfull med folk, kanskje ikke så rart på en såpass varm søndag som denne. Det blir nok ikke siste gangen jeg bruker søndagen min slik. 

Jeg har egentlig veldig mange bilder å vise dere, men akkurat nå skal jeg legge bort pcen og hoppe i dusjen. Castingene mine starter tidlig i morgen og jeg må være opplagt! Håper dere har hatt en super søndag!

Slenger med dette fra Instagram, kommer mer i morgen!


kommentarer: 3Frozen yoghurt and running

 • Skrevet 07.06.2014
 • Klokken 20:47

I dag skulle vi vel egentlig sove lenge, men det blir nesten umulig når været er så fint som det er. Silvia og jeg hadde planer om å dra i parken, men først stoppet vi innom Duomo og kjøpte oss verdens beste frozen yoghurt, som jeg har nevnt på bloggen før.

Synes oppriktig synd i de som aldri får smakt på det her, haha. Ingenting kan sammenlignes. Jeg elsker selve plassen der vi kjøper den, men det har jeg sikkert nevnt før. Det er en organisk juice bar og de har utrolig mye godt og sunt. Kjøper ofte lunsj derfra hvis jeg har tid!

Da vi hadde spist opp dro vi til parken og lå der i noen timer med musikk og bare snakket. Koselig! Tiden gikk utrolig fort, og plutselig hadde vi vært der nesten hele dagen.

Vi var hjemme i leiligheten i 5-6 tiden og da hoppet jeg rett inn i treningsklær. Klar for en joggetur i 35 varmegrader, haha. Jeg ble faktisk overrasket over hvor behagelig det var å jogge i varme, i tillegg så gikk selve joggeturen veldig lett. Det ble til at jeg fant ut hvor hele denne veien ved elva endte, den som jeg trodde var så utrolig lang. Litt lang var den, men ikke mer enn ca 1 mil. Da jeg var ferdig så det ut som om jeg akkurat hadde kommet ut av dusjen, i tillegg til at jeg hadde akkurat lik farge i ansiktet som den sjokkrosa treningstoppen min. Kanskje ikke så rart da, haha. Det var iallefall utrolig godt, spesielt når det gikk så lett!Bildet til venstre er fra parken i dag, høyre er fra kvelden i går. Litt vanskelig å få et bra bilde når lyset er så dårlig, som dere sikkert ser.

Nå har jeg akkurat spist og ligger i senga. Kjenner at kroppen er sliten av sol, varme og trening, så nå blir det godt å slappe av resten av kvelden. Morgendagen tror jeg faktisk blir veldig morsom og koselig. Jeg skal prøve å huske på å ta masse bilder, så skriver jeg mer i morgen! 

Ha en fin lørdagskveld!


kommentarer: 0Silver dress

 • Skrevet 07.06.2014
 • Klokken 12:41


kommentarer: 0Throwback: Tallinn

 • Skrevet 06.06.2014
 • Klokken 18:33


Et lite bildedryss fra en kjempefin ferie og fantastisk bursdagsgave!


kommentarer: 1WORK OUT

 • Skrevet 05.06.2014
 • Klokken 20:48

Jeg var ferdig med castingene mine tidlig i dag. Med en gang jeg kom meg til leiligheten lagde jeg meg middag før jeg løp opp på taket og sprang intervaller på tredemøllen. Etter å ha gått en god del i dag følte jeg meg sliten, men med en gang man har fått i seg mat og kommer i gang blir det helt annerledes synes jeg. Får mye mer energi etter en treningsøkt. Jeg kjenner det selvfølgelig veldig godt i kroppen nå, spesielt beina, men jeg synes det er så godt å legge seg og være ordentlig sliten. Får alltid sove så godt da. I tillegg går jeg jo i utrolig mange trapper på metroen, noe jeg egentlig ikke tenker over, men jeg kjenner det alltid på slutten av dagen. Får så mye glede av trening!

I morgen har jeg bare en casting, så er det helg! Jeg kan starte fredagen med å sove ekstra lenge og ha god tid til frokost, perfekt! Tror denne helga blir utrolig bra. Hovedgrunnen er uten tvil pga været. Jeg har planer om å bruke deler av dagene i parken med en bok, musikk og god mat. Først må jeg prøve å finne meg en ny bok ettersom jeg har lest ut den jeg hadde med hjemmefra. Den var veldig bra, men også fæl å lese. Anbefales til de som liker å lese om sterke historier. Satser på at jeg finner noe lignende eller krim her i Italia! Blir alltid så oppslukt i slike bøker.


kommentarer: 0WEDNESDAY

 • Skrevet 04.06.2014
 • Klokken 20:16

I dag hadde jeg maaange castinger og jeg er egentlig ganske utslitt akkurat nå. Vi måtte gå mye og på den ene castingen var det hele to timers ventetid.. Sånn blir det i blant, men morgendagen blir heldigvis ikke like travel. Jeg har også fått myggstikk over HELE kroppen. Blir gal. Til og med på øyelokket?? Haha, er det mulig.. Det er uten tvil en av de få tingene jeg hater med sommeren.

I dag tidlig regnet det og de siste dagene har det faktisk vært ganske overskyet. Ganske rart når jeg leser at de hjemme har skikkelig varme og sol for en gangs skyld. I helgen blir det heldigvis annerledes, da er det meldt over 30 grader! Tror ikke jeg kan få sagt nok hvor godt jeg synes det er å bo i et varmt land. Til tross for at det er regn eller skyer er det fortsatt varmt og man slipper all vinden. 

Nå skal jeg lage meg en kopp te og slenge meg ned i senga med serie. Må nesten kjempe for å holde øynene oppe allerede! Håper dere har en super onsdagskveld!


kommentarer: 4Blue denim

 • Skrevet 03.06.2014
 • Klokken 19:22


kommentarer: 1The last days and this morning

 • Skrevet 03.06.2014
 • Klokken 09:35

I dag startet jeg dagen med trening og det var like godt som alltid! Nå sitter jeg å drikker te og burde starte å ordne meg snart. Føler ikke at jeg har skrevet noe på en stund, så jeg tenkte at jeg bare ville oppdatere litt, til tross for at de siste to dagene ikke har vært de mest spennende.I går hadde vi fri pga helligdag her borte, så det ble nesten som en slags langhelg. For min del var jeg utrolig dårlig i går, så jeg lå for det meste i senga og prøvde å sove. Det startet på søndag, jeg hadde utrolig vondt i halsen og hodepine, men tenkte at det kom til å gå over til mandag. Jeg våknet å følte meg helt ok, men ble utrolig dårlig utover dagen. Halsen ble verre og jeg var utrolig kvalm. På sånne dager merker man hvor langt borte man egentlig er. Når jeg er syk er jeg som regel vant til at mamma er der til å dulle litt ekstra med meg, haha. Akkurat det savnet jeg i går, men jeg overlevde og i dag føler jeg meg heldigvis mye bedre. 

Noen dager er man bare ikke helt på topp og da kjenner man hvor godt det er og hvor heldig man er når man er helt frisk! De fleste kan vel bli mye flinkere til å sette mer pris på det..


kommentarer: 0WANDERLUST

 • Skrevet 02.06.2014
 • Klokken 23:30

//tumblr


kommentarer: 0B&W

 • Skrevet 01.06.2014
 • Klokken 19:29

Photo: Andrea Basile


kommentarer: 0hits