Simple Things

 • Skrevet 31.05.2014
 • Klokken 15:24

Går på repeat. Hør den!


kommentarer: 1Today's

 • Skrevet 30.05.2014
 • Klokken 20:16


kommentarer: 6PROFILE

 • Skrevet 30.05.2014
 • Klokken 13:47

Photo: Andrea Basile


kommentarer: 0Today's shooting

 • Skrevet 29.05.2014
 • Klokken 22:42

Jeg dro fra leiligheten klokken 8 idag tidlig og kom ikke hjem for en times tid siden. Tenkte bare å oppdatere dere før jeg pakker i meg litt mer mat og hopper i senga. Jeg var litt for dårlig til å planlegge dagen og dermed endte jeg opp ganske sulten til slutt. Var usikker på hvor lenge shooten skulle vare, så jeg pakket med meg for lite.. 

Ellers har dagen vært lang og slitsom, men også morsom. Folkene var hyggelige og morsomme å jobbe med, til tross for at de snakket utrolig lite engelsk, haha. Vi dro til en helt fantastisk fin villa for å ta bildene, det var så utrolig nydelig og svært der! Dere får sett litt mer av plassen når bildene kommer. Jeg var dessverre litt for opptatt til å få tatt så mange bilder selv.. På de første bildene hadde jeg faktisk maske på meg, det var veldig annerledes, men selve bildene ble ganske kule. Ble selvfølgelig tatt en del uten også!


kommentarer: 1Update

 • Skrevet 28.05.2014
 • Klokken 21:03

Jeg postet noen av bildene fra gårsdagen tidlig i dag før jeg dro på castinger. Står som regel alltid opp først her borte, delvis fordi jeg liker å ha god tid om morgenen og delvis fordi jeg liker å trene da. Noen dager blir det selvfølgelig annerledes og alt jeg vil er å sove lengst mulig, men da gjør jeg det. Og da er det ekstra godt! Vet at jeg som regel blir lys våken etter to minutter ute av senga. Det er jeg vel ganske heldig med!

Jeg fikk faktisk alle bildene fra gårsdagen i går kveld allerede! Elsker når det går så fort. Dere skal selvfølgelig få se flere etterhvert.

I morgen har jeg faktisk enda en testshoot. Det gjør meg ingenting, fordi jeg elsker å få nye bilder i boka. Selve shooten er utenfor Milano, så jeg må ta tog i en times tid. Jeg tar med meg litt mat, musikk og boka mi, så jeg overlever nok! Så lenge jeg har med meg de nødvendige tingene for reising så kan jeg faktisk kose meg ganske mye i mitt eget selskap. Har aldri syntes at det har vært særlig stressende. Så lenge jeg klarer å komme meg på rett tog iallefall! 

Håper dere har hatt en suuper onsdag!


kommentarer: 2Red lips

 • Skrevet 28.05.2014
 • Klokken 09:07

Photo: Andrea Basile


kommentarer: 0SHOOTING

 • Skrevet 27.05.2014
 • Klokken 21:46

Nå er jeg egentlig veldig klar for å legge meg. Dro fra leiligheten tidlig i dag og kom ikke hjem før nå nettopp. Første jeg gjorde var å lage meg noe godt å spise og nå kjenner jeg at jeg kommer til å sovne med en gang jeg legger hodet på dyna.

Dagen har vært ganske morsom, hvis man ser bort i fra at vi klarte å ta feil tog og dermed ble det en del venting.. Tyypisk. Jeg og to andre jenter fra leiligheten hadde testshoot i lag og det gikk hele dagen vår til. Så glad for at jeg blir kjent med så mange flotte mennesker! Jeg fikk beskjed om at bildene kommer ganske snart også, så jeg gleder meg til å se de! 


kommentarer: 3Monday in Milan

 • Skrevet 26.05.2014
 • Klokken 17:58

I dag kunne jeg sove til jeg våknet av meg selv. Ikke ofte at det er slik på en mandag, men det passet meg perfekt i dag. Våknet derimot ikke til sol gjennom vinduene slik som jeg gjorde på søndag. Det var ganske grått og trist på starten av dagen, men jeg kunne uansett ikke bare ta en tur på treningsrommet og ellers sitte inne i leiligheten hele dagen. Jeg hadde blitt alt for rastløs. Derfor bestemte jeg meg for å gå langs elva der jeg bruker å jogge. Tok med meg bok og litt småting, og gikk til jeg fant en fin plass. 

Etterhvert kom sola frem også, og det ble utrolig varmt! Ikke det jeg forventet da jeg tok på meg hettejakke, men den måtte raskt av. Her ser dere forresten noen bilder av plassen. Perfekt for meg at det er så nært leiligheten når jeg elsker å jogge ute. Aner ikke om veien slutter en plass enda, fordi den er så ufattelig lang, men kjenner jeg meg selv godt nok så finner jeg det vel ut en dag, haha. 


kommentarer: 0Beautiful

 • Skrevet 26.05.2014
 • Klokken 13:06

Dette må være den fineste plassen jeg har spist på. Utsikten topper iallefall listen så langt, jeg kan ikke tenke meg å ha en finere utsikt mens man spiser. Ville bare vise dere bildet for dere som ikke allerede har sett det på Instagram. Det nederste er tatt noen timer senere. Fantastisk fin plass å tilbringe lørdagskvelden!kommentarer: 0SUNSHINE

 • Skrevet 25.05.2014
 • Klokken 21:44

Denne plassen er så fin!

Masse markeder overalt her nå, det er alltid noe å se på.

De har verdens beste "juicebar" her borte, på toppen av et kjøpesenter nær Duomo. Det er utrolig masse godt og sunt der. Både mat, juice, snacks osv osv. Det er også der jeg kjøpte frozen yoghurt tidligere, det var uten tvil den beste jeg har smakt! Skulle bare vært litt nærmere leiligheten så hadde det vært perfekt..

Her er altså litt bilder av søndagen min. Det har vært rundt 30 varmegrader her i dag, så etter en liten treningstur tok jeg turen til parken. Stoppet først innom juicebaren og kjøpte meg noe godt, så fant jeg meg en fin plass i parken. Med mat, musikk og boka mi hadde jeg det veeldig fint. Skikkelig godt med en rolig dag uten stress, akkurat sånn søndager skal være.


kommentarer: 3BLUE

 • Skrevet 24.05.2014
 • Klokken 19:13


kommentarer: 0My morning

 • Skrevet 24.05.2014
 • Klokken 13:08
I dag fikk jeg sove skikkelig ut og var helt uthvilt når jeg våknet. Det første jeg gjorde var å dra opp på treningsrommet og etter en times tid der gikk jeg ned å la meg på verandaen. Fantastisk start på lørdagen! Ble nesten umulig å ligge der etter hvert fordi det ble så varmt, så nå sitter jeg inne igjen og skal straks dra til sentrum. Det er så fint der! Må prøve å holde meg unna shopping da, kommer jo aldri til å få med meg alt hjem igjen.. haha.

I går ble det ikke noe oppdatering som dere sikkert merket. Jeg var ikke på pcen og hadde heller ikke noe interessant å skrive om, så da ble det sånn! Vi fikk sett Duomo fra innsiden da, og det var helt gigantisk! Følte at jeg nesten måtte få med meg det også når jeg først er i Milano.

Nå skal jeg skifte, så drar vi! Skikkelig godt å bare kunne ta på seg en kjole så kan man gå ut døra. Elsker været her!


kommentarer: 0Shooting all day

 • Skrevet 22.05.2014
 • Klokken 20:06

Nå har jeg akkurat kommet hjem til leiligheten og er klissvåt av regn, haha. Det startet selvfølgelig å regne med en gang jeg skulle dra fra studioet. Har jobbet i ca 9 timer i dag så jeg er egentlig utrolig sliten, ikke verdens beste følelse å stå i høye heler så lenge. Til tross for det var det veldig gøy, og mange hyggelige mennesker! Jeg fikk også se noen av bildene og de ble utrolig kule og annerledes. Har ikke tatt noe som ligner tidligere, så det blir gøy når jeg får det endelige resultatet. Poster de selvfølgelig her!

Hadde en time pause i løpet av dagen, og da gikk jeg til parken som lå redd ved studioet for å slappe av. La meg faktisk ned på en benk å hørte på musikk i sola, deilig! Tok også et par bilder ettersom det var ganske fint der.


kommentarer: 2RED

 • Skrevet 21.05.2014
 • Klokken 20:32

I morgen har jeg en shoot hele dagen, det blir gøy! Nå har jeg skikkelig vondt i beina etter en lang dag med mye gåing. Det er vel egentlig bare min egen feil at jeg har så vondt, burde alltid gå i joggesko, men tar alltid noen andre sko hvis jeg synes de passer bedre. Oops. Slenger med to bilder fra rundt juletider. Blir aldri lei av denne toppen, synes den er så fin!


kommentarer: 4TODAY - PICTURES

 • Skrevet 20.05.2014
 • Klokken 19:52

Til høyre ser dere det første man møter når man går av på metrostoppet Duomo. Synes det er like fint hver gang, blir nesten litt uvirkelig. Planen var egentlig å dra til parken og slappe av etter castingene i dag, men vi dro en tur til byrået og ble der en stund. Etterpå var det overskyet så da bestemte jeg meg heller for å dra hjem og trene. Kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for treningsrommet vi har på taket. I tillegg har vi en veldig lang elv som går forbi her, og den er helt perfekt å jogge ved. Møter alltid mange andre som jogger og går tur der, til tross for at det er tidlig på morgenen.
Utenfor treningsrommet er det en svær åpen plass på taket, med stoler og andre ting. Ble sittende i sola med musikk på ørene etter at jeg hadde trent styrke, skikkelig deilig!


kommentarer: 2SAM SMITH

 • Skrevet 19.05.2014
 • Klokken 20:42

En av de artistene jeg hører mest på for tiden må uten tvil være Sam Smith. Han har en nyyydelig stemme og jeg digger absolutt alle sangene hans. Som regel hører jeg på mye forskjellig og har ingen favoritt, men akkurat nå er han favorittartisten og jeg kan høre på sangene hans konstant. Vil bare at han skal komme ut med noe nytt hele tiden, haha.

Nå ligger jeg mett og god i senga med pcen på fanget, skikkelig sliten og trøtt etter dagen, med sangen under på repeat. Den er fantastisk fin! Tar litt tid for kroppen å vende seg til å gå så masse igjen og jeg vet at jeg kommer til å sovne med en gang jeg legger hodet på puta. I morgen har jeg bare to castinger og da blir det i alle fall tid til litt soling og avslapping i parken! Føles allerede som jeg har vært her i flere uker, fordi det tar så kort tid før jeg venner meg til alt igjen. Det er veldig deilig at det skjer så fort!


kommentarer: 0Back to Milan

 • Skrevet 18.05.2014
 • Klokken 09:49

Nå har jeg allerede vært våken en stund og har både fått spist frokost og trent. Må passe på at jeg får pakket med meg alt og da må jeg ha god tid. Hater å stresse! Jeg skal være på flyplassen halv 12, så jeg må nesten hoppe i dusjen snart også.

Må innrømme at det blir rart å være borte nesten hele sommerferien. Heldigvis kommer jeg hjem rett før jentene drar til IOS, så akkurat det er perfekt! Martine kommer også hjem fra USA, og jeg synes selvfølgelig det er kjipt at jeg ikke er hjemme når hun kommer tilbake.. Uansett så gleder jeg meg masse til å dra tilbake til Italia og bli der i sommer. Ville ikke byttet det mot noe, og jeg gleder meg til nye opplevelser!

Krysser fingrene for at avskjeden på flyplassen ikke blir like trist som sist, da jeg dro til Athen. Når både mamma og bestevenninna står å gråter er det vanskelig å la være. Selv om det var jeg som startet sist, haha. 

Neste gang jeg oppdaterer er jeg i Italia, så vi snakkes da!kommentarer: 217. mai

 • Skrevet 17.05.2014
 • Klokken 20:17

I dag startet jeg nasjonaldagen med champagnefrokost og utrolig mye god mat sammen med jentene. Alle hadde med seg litt forskjellig hver og det var utrolig godt. Vi satt lenge å bare spiste og pratet, skikkelig koselig! Blir nok en tradisjon på 17.mai fra nå av.<3333 love them

Da vi alle var stappmette gikk vi ned til byen for å se på borgertoget. Været var ikke spesielt bra uheldigvis, det var utrolig mye vind og noen ganger regnet det.. Kjipt på en dag som dette, men vi overlevde. Da jeg kom hjem var jeg enda iskald etter å ha stått ute såpass lenge, men kom heldigvis hjem til varm middag. Nå sitter jeg med et pledd rundt meg og kakao for å prøve å få tilbake varmen og orke å pakke ned det siste i kofferten, haha. 

Har hatt en super 17.mai og jeg er veldig glad for at den siste dagen min i Norge på en stund ble sånn. Perfekt å kunne bruke den på familie og venner!Elsker når jeg får brukt Nordlandsbunaden min, synes den er så fin!


kommentarer: 2Happy Birthday

 • Skrevet 16.05.2014
 • Klokken 19:28

Gratulerer så mye med dagen til verdens beste mamma. LOVE YOU!

I dag har altså mamma bursdag og jeg bestemte meg for å stå opp ekstra tidlig for å lage en fin og ordentlig frokost med masse god mat og gave fra meg. Hun ble kjempeglad for både frokosten og gaven, og da blir jeg glad! Ble altså en litt tidlig start på dagen for meg, og det kjenner jeg nå.. 


Her ser dere frokosten. Super start på dagen! Ingenting bedre enn å ha god tid til en svær frokost med masse godt.

Ellers hadde jeg min siste skoledag på en god stund i dag, på søndag reiser jeg jo til Italia igjen! Gleder meg. Etter skolen skulle jeg møte mamma på Ohma for å spise bursdagslunsj og det var veldig koselig. Hadde aldri spist der før, men det var veldig god mat!


Jeg spiste Kylling Satay. Supergodt!

Senere i kveld skal jeg feire enda en bursdag. Tror det blir veldig bra! Akkurat nå må jeg nesten bare legge bort pcen fordi jeg har fortsatt en del jeg må gjøre. I morgen er det jo 17.mai også! Kan ikke få sagt nok hvor fort tiden går.. Ha en super 16.mai!


kommentarer: 0GOLD

 • Skrevet 15.05.2014
 • Klokken 17:57


kommentarer: 1LUNCH

 • Skrevet 14.05.2014
 • Klokken 21:54

Bestemte meg for å lage en god lunsj i dag da jeg kom hjem. Har blitt ganske glad i å lage mat den siste tiden. Det har sikkert noe med å gjøre at jeg gjør det mye oftere når jeg ikke bor hjemme. Blir nok mye av det de neste to månedene, men det går helt fint!

Alt man trenger er squash, karbonadedeig, tomat, løk, sjampinjong og ost. Ikke mye altså! Man deler squashen i to og bruker en skje til å ta ut det som er inni. Deretter steker man innholdet med karbonadedeig, tomat, løk og sjampinjong. Til slutt legger man fyllet i squashen og tar ost på toppen. Så skal det bare inn i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. Veldig enkelt og godt!


kommentarer: 1LACE

 • Skrevet 13.05.2014
 • Klokken 22:26
kommentarer: 0TB

 • Skrevet 12.05.2014
 • Klokken 21:45

Nå er jeg tilbake i Norge igjen. Rart hvordan jeg var i Italia tidligere i dag og nå er jeg plutselig hjemme på rommet mitt. Jeg er veldig trøtt og må opp tidlig i morgen, gleder meg faktisk til å sove nå, haha. Har ikke tatt noen spennende bilder i dag, så jeg slenger med et par bilder som jeg postet for en god stund siden. 


Photo: Elise Gulestøl


kommentarer: 0Update

 • Skrevet 11.05.2014
 • Klokken 21:20

I dag dro Silvia og jeg på brusj med mange andre koselige folk. Det var masse god mat og vi satt ute i sola, deilig!

Nå har jeg akkurat lagt fram tingene jeg må ha med i morgen når jeg reiser. Kofferten og mesteparten lar jeg bli igjen siden jeg skal tilbake om kort tid. Det blir godt og uvant å bare reise med veske. Må selvfølgelig opp ganske tidlig også, så derfor skal jeg straks legge meg. Tenkte bare å komme med en liten oppdatering. Har ikke vært hjemme i dag, og derfor har det ikke blitt noe før nå. Glemte også å ta noe særlig med bilder fra da vi spiste brunsj også.. Dumt ettersom det var så fint og masse forskjellig mat.


kommentarer: 0Saturday in the park

 • Skrevet 10.05.2014
 • Klokken 19:26

Bilde fra Instagram - martefre.

 Dette er altså en stor del av det jeg har brukt lørdagen min til, deilig!! Musikk, sol og avslapping. Elsker at det er skikkelig sommervær her borte. Det passer meg perfekt. 

Man går på en måte igjennom et slott før man kommer seg til parken. Alt er bare skikkelig svært og veldig veldig fint. Det er også noen koselige plasser der de selger mat og is selvfølgelig, haha. Prøvde å ta noen bilder for å vise dere, men synes ikke bildene fikk vist hvor stort det er. Har også begynt å filme litt nå og da, så setter jeg sammen alt når jeg reiser hjem igjen til en hel film. Da får dere et bedre inntrykk av hvordan det er her! Liker å kunne se tilbake på opplevelser på film, jeg husker det alltid så mye bedre da. 

Nå skal vi ordne oss så jeg må nesten legge bort pcen. Håper dere får en flott lørdagskveld!


kommentarer: 0Sick and today's plans

 • Skrevet 10.05.2014
 • Klokken 09:14

Så irriterende å våkne opp å enda være syk. Går heldigvis mot bedringens vei og jeg blir bedre for hver dag som går. Planen var egentlig å ta en joggetur ute i dag, så jeg får sett enda mer av det som ligger rundt leiligheten, men det må jeg nok utsette. Jeg er egentlig alt for dårlig til å ta det med ro når jeg er syk, og burde vel ikke ha trent hele denne uka.. Vil jo gjerne bli frisk raskest mulig, men det er så kjedelig å bare vente til det skal gå over.. 

I dag skal vi først til den svære parken igjen og ha en liten piknik med mat og bare slappe av i sola. Skal prøve å få tatt bedre bilder så jeg tar med speilrefleksen! Det er skikkelig fint der. Vi drar ikke før om en liten stund, så aller først skal jeg sette meg ned med litt skolearbeid. Ha en super lørdag!


kommentarer: 2City square of Milan

 • Skrevet 09.05.2014
 • Klokken 21:43

I dag hadde vi bare to castinger og de startet ikke før ut på ettermiddagen. Derfor bestemte Silvia (ei av de jeg bor med) og jeg oss for å dra i 10-tiden til selve hovedgatene i Milano, ettersom jeg enda ikke hadde vært der. Så mye å se på! Dro selvfølgelig innom en del butikker og det er ingen tvil om at jeg kommer til å dra tilbake hit en god del ganger i løpet av ukene som kommer. Så mye fint, spesielt klær. Tusen ganger bedre utvalg i forhold til andre plasser jeg har vært.. Haha, er alt for svak for klær.. De har noen av de samme klesbutikkene som i Norge selvfølgelig, men selve utvalget er mye bedre. Shopping i Milano anbefales på det sterkeste!

Ellers fant vi ut at vi ville prøve å se hvor mye vi gikk i dag, til tross for at det var en rolig dag med såpass få castinger. Vi kom på det etter en stund så all gåingen ble ikke regnet med, men tilsammen gikk vi over 3 og en halv mil! Haha, det er ikke rart vi er slitne når vi kommer til leiligheten. Det var iallefall litt morsomt å finne ut av! Skal prøve å gjøre det samme på en skikkelig travel dag.

Ellers dro vi inn i et kjøpesenter som hadde en organisk café på toppen der de solgte 100% naturlig yoghurtis. Silvia hadde vært der før så hun ville ta meg med så jeg fikk smake. Man kan få frukt i bunnen og müsli på toppen, så det blir nesten litt som en frokost. Det er uten tvil den beste yoghurtisen jeg har smakt og der kommer jeg definitivt til å dra tilbake!  Skikkelig godt.

Har altså hatt en veldig fin dag i dag med masse nytt og masse gåing, haha.. Nå sitter jeg i leiligheten og kjenner at jeg er rimelig sliten og trøtt etter dagen. I morgen og søndag har vi fri, så vi trenger iallefall ikke stå opp kjempetidlig. Det blir godt! 


kommentarer: 3iPhone photos

 • Skrevet 08.05.2014
 • Klokken 18:29

I dag våknet jeg opp uten stemme og med skikkelig sår hals. Typisk at jeg blir syk akkurat nå. Gikk ut ifra at det skulle bli bedre utover dagen, men der tok jeg feil..

Kom ikke hjem i leiligheten før rundt en time siden, og skal straks komme meg ut igjen. Får heller ta det litt med ro når jeg kommer hjem i noen dager! Tenkte bare å komme med en rask oppdatering ettersom jeg har det litt travelt. Slenger med noen iPhone bilder fra i dag. Vi gikk i en gigantisk park som var utrolig fin! Har sikkert gått over en mil i dag, og det kjennes, haha. Håper dere har en fin torsdag!


kommentarer: 0UNPOSTED

 • Skrevet 07.05.2014
 • Klokken 20:44By Stian Gregersen


kommentarer: 0BUSY

 • Skrevet 06.05.2014
 • Klokken 22:23

Kom ikke tilbake til leiligheten før rundt syv i dag og har vært på castinger hele dagen. Merker fort hvor mye mer ventetid det blir her i forhold til Athen, det er jo mange flere modeller her. Får også testet den elendige retningssansen min når jeg må finne frem i Italia helt alene, men innser at jeg ikke er så dårlig som jeg tror. Iallefall mesteparten av tiden, haha. 

Til tross for at jeg var rimelig sliten når jeg kom hjem, bestemte jeg meg for å teste ut treningsrommet vi har oppe på taket. Fikk plutselig mye mer energi og sprang intervaller i en time etterfulgt av litt styrke! Selve rommet liker jeg også veldig godt, der er alt det nødvendige utstyret og hele rommet er laget av glass, så man kan se ut på byen mens man trener. Veldig fornøyd med det! Skal også prøve å ta meg en joggetur ute i de nærmeste dagene. Været er jo perfekt og det er en fin måte å bli bedre kjent i byen på!

Nå skal jeg se litt over castingene til i morgen før jeg tar kveld. God natt!


kommentarer: 2First day

 • Skrevet 05.05.2014
 • Klokken 21:30

Dro til byrået klokken ti i dag og de var alle veldig hyggelige. Etter at vi fikk ordnet litt forskjellig dro jeg rett på en casting, før jeg skulle få ordnet italiensk simkort. Selvfølgelig må det vente til i morgen ettersom jeg er 17 år og da måtte de snakke med byrået, typisk. Ellers gikk jeg rundt helt utrolig lenge for å finne meg en god plass å spise. Fant også en mye bedre matbutikk enn den som er rett ved leiligheten, så det ble litt tungt å bære hjem, haha.. 

Ellers har jeg møtt utrolig mange nye folk i dag, og mange som virker kjempehyggelige. Synes det er så morsomt å møte folk fra så mange forskjellige plasser. Har altså fått en veldig fin start her i Milano, og jeg håper det fortsetter slik! 

Nå er jeg egentlig ufattelig sliten og trøtt og det kjennes nesten ut som om jeg har løpt flere kilometer, haha.. og mer blir det! Synes uansett det er best å legge seg når man kjenner at man er sliten og da får jeg alltid sove godt, så jeg klager ikke! Gleder meg til å oppleve enda mer av Italia!Smoothie laget av kun mango!

Oppkuttet frukt med frossen yoghurt og müsli på toppen, fra samme plass som smoothien. Fantastisk godt!! Blir nok ikke siste gangen jeg drar innom der.


kommentarer: 4Arrived in Milan

 • Skrevet 04.05.2014
 • Klokken 21:58

Endelig framme! Jeg ble hentet på flyplassen og vi kjørte ganske lenge rundt i Milano ettersom vi måtte hente en nøkkel. Da fikk jeg sett litt mer enn det jeg hadde forventet på første dagen, og jeg må si at jeg synes det er utrolig fint her så langt! Leiligheten her er også veldig fin og det er utrolig stor plass. I tillegg er det både basseng og treningsrom oppe, og det er helt perfekt for meg. Nå har jeg fått ordnet meg litt til rette og har både fått vært en tur på butikken for å kjøpe mat og pakket ut av kofferten. Skal selvfølgelig ikke glemme å nevne at det er fantastisk vær her! 

I morgen er det opp tidlig for å dra til byrået og jeg kjenner at jeg kommer til å sovne ganske tidlig i kveld. Har dessverre vært dårlig til å ta bilder i dag, men det skal jeg nok klare å få gjort i morgen. Trenger å få en god natts søvn før morgendagen, så jeg avslutter her. 


kommentarer: 1OSLO

 • Skrevet 03.05.2014
 • Klokken 22:10Da har jeg endelig kommet fram til Oslo og har lagt meg godt til rette i hotellsenga. Flyturen gikk en halvtime raskere enn det den skulle, men jeg måtte stå veldig lenge å vente på kofferten. Heldigvis kunne jeg bare ta en buss som stoppet rett utenfor hotellet! 

I morgen blir det en litt lengre reise, men det skal nok gå helt fint. Det blir iallefall veldig godt å komme frem. 

Nå gleder jeg meg til hotellfrokosten i morgen tidlig. Det må være en av de tingene som jeg liker aller best med å ligge på hotell. Finnes ikke en bedre måte å starte dagen på enn når du våkner opp til et svært utvalg av frokost! Haha, elsker det.

Håper dere får en super lørdagskveld! Min blir ganske rolig, men jeg koser meg iallefall.


kommentarer: 3READY

 • Skrevet 03.05.2014
 • Klokken 14:00

Nå har jeg pakket ferdig og er klar for å ta flyet til Oslo i kveld. I morgen reiser jeg videre til Italia og er vel fremme i fire tiden.

Heldigvis trenger jeg ikke pakke sånn kjempemye pga jeg skal hjem en tur den 12. mai og bli her i Norge noen dager. Da kan jeg ta med litt mer når jeg reiser tilbake til Italia. Grunnen til at jeg skal hjem akkurat da er i hovedsak at jeg må på sykehuset en tur. Da jeg gikk rundt og hadde så vondt hele tiden tidligere fant legene ut at det mest sannsynlig var betennelse i magen og derfor fikk jeg tabletter som skulle bekjempe det. Jeg tror det er helt over, men for å være sikker på det og på akkurat hva det var må jeg derfor til sykehuset. Det blir godt å være helt ferdig med alt det der, og få en bekreftelse på akkurat hva det var. Det tok jo så forferdelig lang tid før jeg i det hele tatt fikk hjelp og det ble utrolig mye styr. Jeg får feiret 17.mai her hjemme også før jeg drar tilbake, og det blir koselig!


kommentarer: 6FRIDAY

 • Skrevet 02.05.2014
 • Klokken 22:10


Har ikke fått tatt noen bilder de siste dagene, så da blir det enda et fra Bergen. Lover mer spennende blogging fremover, men akkurat nå har det gått mye i pakking osv. Jeg har akkurat spist hjemmelaget pizza og tenkte egentlig bare å oppdatere litt. Jeg reiser som sagt til Oslo i morgen og overnatter til søndag. Tror det blir veldig bra!

Håper dere har en super fredag, så oppdaterer jeg mer og bedre i morgen!


kommentarer: 1ITALIA

 • Skrevet 01.05.2014
 • Klokken 20:12

Som jeg nevnte tidligere skulle jeg fortelle litt mer om hva som skjer fremover. Nå på søndag reiser jeg nemlig til Milano! Jeg tror det blir veldig spennende, og jeg gleder meg til å oppleve moteindustrien der borte. Fikk faktisk beskjeden for ikke så alt for lenge siden, så derfor har jeg ikke skrevet noe før nå. Jeg bli mest sannsynlig borte helt til i slutten av juli, og det blir nok masse å gjøre hele tiden. Jeg føler meg så heldig som har fått muligheten til å oppleve alt dette i en såpass ung alder og gleder meg masse til de neste ukene. Det blir veldig lærerikt og jeg gleder meg til å oppleve Italia, har jo tross alt aldri vært der før! 

Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere når jeg er der borte, akkurat som jeg gjorde i Athen. I dag har nesten hele dagen gått til pakking og rydding, så jeg er egentlig ganske sliten og gleder meg til å slappe av. Jeg reiser til Oslo nå på lørdag, og derfor vil jeg egentlig ha alt klart i god tid. Photo by Alex Falcao


kommentarer: 7hits