NY VIDEO UTE!

 • Skrevet 30.04.2017
 • Klokken 15:06
Her er den altså! Et litt annerledes innblikk i Thailand turen vår <3 Måtte legge den ut som video på bloggen ettersom YouTube ikke ville samarbeide. Rop ut hvis noe er galt! På mobilen anbefaler jeg selvfølgelig å se videoen liggende. (Anbefaler å se på mobil!!) // Here's the video! Had to just do it as a video on my blog because YouTube was being super annoying, but everything should be fine now. Enjoooy! (I recommend you watch it on your phone!!)

kommentarer: 0EN MER PERSONLIG VIDEO!

 • Skrevet 29.04.2017
 • Klokken 17:20

Dan og jeg filmet jo en del i Thailand for å kunne lage film fra turen når vi kom hjem, og den kan dere se HER. (Merker at den ikke funker, men skal fikse det asap og gi beskjed!!)

Samtidig så filmet vi en god del på snapchat, og jeg tenkte at det var morsomt å lage en video med noen av klippene derfra også!

For det første er det nok en god del som ikke har meg eller han på snapchat så dere har ikke fått sett det, også er det jo litt morsomt at det er litt mer personlig og dere får sett litt mer av hvordan vi er sammen. Det er også for vår egen del, jeg elsker å se tilbake på slike ting med video - og det blir så mye bedre å se snapchat klippene som en video. 

Den kommer enten i kveld eller i morgen - det mangler bare for meg å legge den ut på YouTube! Dere kan forresten subscribe til YouTube kanalen min HER så blir dere oppdatert med en gang jeg poster noe nytt! 

Processed with VSCO with p5 preset

// Me and Dan filmed a lot in Thailand so we could make a video from our trip when we came home, and you can watch that HERE.  (Not working atm but will fix asap and let you guys know!)

At the same time we filmed a lot on snapchat, and we thought it would be fun making a video including some of the clips from there as well!

I thought it would be nice since a lot of you guys might not have us on snapchat so you haven't really seen anything, ans I also think it's fun that it's a bit more personal and you get to see more of how we are together. It's also for our own sake - I love looking back at trips with a video, and it's so much nicer looking at it like a whole video and not just snapchat clips. 

The video will be up tonight or tomorrow - I just have to upload it to Youtube! You can subscribe to my YouTube channel HERE and you'll get to see the video first - as soon as it's posted! 


kommentarer: 1DET FINESTE STEDET

 • Skrevet 28.04.2017
 • Klokken 22:27

Hadde de fineste dagene her. Jeg merker sånn at det er på tide å dra til en plass der det er varmere året rundt. Det er bedre å våkne om morgenen. Eller jeg liker veldig godt å våkne i ei varm seng med noen jeg er glad i på siden av meg, men da vil jeg helst bare ligge der ekstra lenge. Det er annerledes å våkne til solskinn som stråler inn vinduene og bare kunne ta på seg shorts og en topp uten å tenke på å være kald. 

Gleder meg til flere slike opplevelser <3

// Had the nicest days here. Hua Hin. I'm really starting to feel how much I would appreciate being a place where the temperature is higher and the sun is stronger. It makes everything brighter and better. 

Can't wait for more adventures like this <3 


kommentarer: 1FLYTTE INN MED TYPEN?

 • Skrevet 27.04.2017
 • Klokken 19:43

Altsååå... Jeg har flyttet. Igjen. For fjerde gang siden jeg kom til London. Rastløs eller? Nå skal jeg faktisk bo med Dan i noen måneder. Noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Flytte inn hos typen? Jeg har alltid tenkt at det vil jeg ikke gjøre før (hvis) jeg skal gifte meg. Før det blir det liksom venninner eller alene. Ta vare på min egentid så lenge jeg kan liksom - det andre tiden kommer uansett liksom. 

Det er vel mer sånn at jeg velger å være der for noen måneder nå fordi det rett og slett blir det beste. Jeg har helt til nå betalt leie for et sted jeg bare har vært en gang i uka eller mindre, og det blir liksom litt som å kaste penger ut av vinduet - det er så mye jeg kunne ha spart. Ikke minst så har jeg brukt så mye tid på å dra frem og tilbake, hente ting en plass, så dra en annen plass. Jeg får gjort mye mindre enn det jeg gjerne skulle - og ikke minst så er det slitsomt og bære på en stor bag og poser hit fram og tilbake så ofte.

Jeg digger å bo med Amy, men fordi jeg jobber, må dra fram og tilbake for å hente ting og rett og slett ikke orker å bytte seng flere ganger i uka så får vi ikke like mye tid til å gjøre ting i lag uten om å bare være i samme rom. Det er også en av de positive grunnene som fikk meg til å innse at dette er det beste valget, fordi det er jo en av de fine tingene med å ha noen fra Norge her i London sammen med meg - jeg vil jo oppleve mer av London med henne også og det har liksom blitt så mye stress med å "bo" to plasser at det har ikke vært så mye av det. 

I tillegg så skal jeg fortsatt til LA, og det koster penger - så da lønner det seg å kunne spare så mye som mulig nå når jeg har muligheten! 

Også har jeg jo nesten "bodd" med Dan den siste tiden allerede, så det er egentlig ingen forskjell. Jeg klarer ikke å være det kjæresteparet som gjør alt med hverandre hver time av dagen, fordi jeg synes det er veldig viktig å ta vare på dine egne drømmer og interesser samtidig - så jeg sover der hver natt og vi er i lag, men jeg bruker veldig mye tid ute og gjør ting for meg selv. Jeg er glad for at vi kan fortsatte å være kjærester og ikke ordentlige samboere. Den dagen kan komme, men jeg står nok fast på det jeg alltid har tenkt. For nå i alle fall. Goals??? hehe


kommentarer: 0NATURLIG SMINKE LOOK - FAV PRODUCTS!

 • Skrevet 26.04.2017
 • Klokken 15:43


Jeg sa jo at jeg skulle komme tilbake til dere angående produktene for Lipstick Queen - beklager for at det tok litt lengre tid enn jeg planla! 

Det er altså to produkter det er snakk om. En lipgloss og en blush - som også kan brukes til lip balm og øyenskygge. Begge er grønne, men så snart den treffer huden din forandrer fargen seg til en lys rosa/sterk rosa helt avhengig av hvordan du reagerer på den personlig - det har også noe med å gjøre hvor du er i livet ditt og hvordan du har det. Er du veldig stressa kan det bli en litt sterkere farge, men den endrer seg slik at du får den fargen som passer aller best til huden din. 

Jeg digger det, og synes begge produktene er perfekte til de dagene du vil ha en mer naturlig look. På bildet over ser dere Amy som har brukt både blush og lipgoss og har fått et veldig fint og naturlig resultat! Det beste er at du ikke trenger å stresse over hvordan farge du må kjøpe eller hvor mye av produktet du må bruke for å få den fargen du vil ha. Alt blir gjort for deg! 

// So I told you guys I would get back to you regarding the products for Lipstick Queen - sorry it took so long! 

I'm talking about two products - one lipgloss and one blusher that you also can use for both lip balm and eyeshadow. Both are green, but as soon as it touches your skin the colour changes to light pink/bright pink - it all comes down to how your skin reacts to it and what's the best shade complementing your complexion. Other things like stress can also affect the brightness of the colour. 

I love the products, and I think they are the perfect two you should use for days you want to go for a natural look. On the photo above you can see Amy after she's used both the blush and the lipgloss. Such a nice and natural result! The best thing is you dont have to stress about what colour to buy or how much to put on to get the colour to look how you want. It's all being done for you! 


kommentarer: 1JEG TROR DU TRENGER DETTE

 • Skrevet 25.04.2017
 • Klokken 22:18

Av alt jeg noensinne har skrevet her på bloggen, så er dette det innlegget jeg skulle ønske alle kunne lese. Uansett hvem du er - bare at du kan lese det og forstå.

Jeg skrev det i fjor, men jeg poster det igjen i dag. Hvorfor? Fordi i dag trengte jeg å lese dette. Jeg trengte å minne meg selv på mine egne ord.

London. Onsdag. 22:43

Processed with VSCO with m5 preset

Jeg vet ikke om det er samtalen med Mathilde fra tidligere i dag. 

Jeg vet ikke om det er fordi jeg var ute i går og har hatt alt for mye tid til å tenke i dag.

Jeg vet ikke om det er fordi jeg sitter i senga alene på rommet med rolig musikk.

Jeg skulle bare så gjerne ønske at dere kunne forstå, virkelig forstå, hvor viktig det er å gjøre det du vil. Det du har lyst til akkurat nå. Ikke fordi kjæresten din har lyst, ikke fordi foreldre presser deg, ikke fordi bestevenninna de skal gjøre det.

Jeg skulle så gjerne ønske at dere kunne forstå, virkelig forstå, at dette er livet ditt. Valgene du tar nå, veien du velger å gå, menneskene du velger å omgås med. Det er alt ditt valg. Du er din egen person. Du har dine egne drømmer, mål og verdier. Hvorfor er du så redd?

Processed with VSCO with m5 preset

Jeg skulle så gjerne ønske at dere kunne forstå, vi er alle bare en gjeng med mennesker - mennesker som ikke klarer å innse hvor viktig det er å høre på seg selv. Hvorfor er du redd for å si hva du synes? Hvorfor vil du heller ligge oppe om natta og tenke på alle tingene du kunne ha sagt? Du fortjener å være ærlig med følelsene dine. Ikke kast bort tiden din på mennesker som ikke en gang vil prøve å forstå deg. Mennesker som ikke vil gi like mye av seg selv som du gir av deg. Det fortjener du ikke. Du fortjener ikke å sitte der å se tilbake på livet ditt, og tenke på hvor mye unødvendig tid og energi du brukte på noen som ikke fortjente det. Og selv om du innser da at det faktisk var andre som fortjente din latter, gråt og glede - så har du mistet mange fine stunder som kunne ha vært. Vær så snill å prøv å se verdien din akkurat nå.

Jeg skulle så gjerne ønske at dere kunne forstå, hvor mye det gir deg når du innser at du faktisk kan gjøre det du vil. Du kan flytte til andre siden av verden eller du kan starte ditt eget firma. Du kan følge den drømmen og du kan få den jobben. Vi lever i en verden full av mennesker - mennesker med helt lik verdi, men som fortsetter å lever i den troa om at noen er mer verdt enn andre. Og hvem har skapt det synet? Oss. Vi. Mennesker. Det er bullshit. Det e bullshit og jeg hater at unge mennesker vokser opp i en verden som dette uten at noen kan fortelle dem hvordan det virkelig er. Hvordan Kim Kardashian ikke er noen du burde streve etter å bli som, hvordan "relationship goals" ikke er det du burde lengte etter, hvordan du kaster bort tiden din på å ville ha store pupper når du har små og prøve å se ut som hun du ser crushet ditt like på instagram. Faen heller. Hvordan ble dette så jævlig viktig? 

Processed with VSCO with m5 preset

Jeg skulle så gjerne ønske at dere kunne forstå at de fineste menneskene jeg vet om er de som jeg kan prate med. Prate ordentlig med. Ikke om modelljobbing, ikke om trening, ikke om klær eller sminke. Mennesker som forstår hva som egentlig er viktig. Mennesker jeg kan lære av, og som kan lære av meg. Samtaler som gir meg noe. Mennesker som kan gjøre meg så irritert og så lykkelig. Mennesker som klarer å få fram sterke følelser i meg. Følelser er viktig. Spesielt når man lever i en så følelsesløs verden. Dette er mennesker jeg trenger i livet mitt for å ikke bli dratt med i denne overfladiske bobla som alle ser ut til å leve i. Når ble det teit å snakke om livet? Når ble det teit å snakke om drømmer? Ikke minst, når ble det teit å følge de? Hvordan verden er det vi lever i når unger vokser opp i den troa om at et mål og en drøm det er verdt å følge er å bli kjendis på instagram fordi det er kult, men ikke å bli statsminister fordi det virker uoppnåelig? 

Sist, men ikke minst, jeg skulle ønske dere kunne innse hvor viktig det er å tenke på seg selv. Å gjøre ting for deg selv. Det er ditt liv - og det er du som kommer til å sitte igjen å angre på sjansene du ikke tok og drømmene du ikke fulgte. Du kan ikke legge ansvaret på noen andre. Det er ikke kjæresten din sin feil at du ikke fikk den muligheten du ville fordi du valgte å gå samme vei som han. Det er ikke bestevenninna de sin feil fordi du dro dit hun dro. Det er ikke foreldrene dine sin feil fordi de presset deg til noe du egentlig ikke ville. Du er din egen person og du har din egen stemme. Du har rett til å si nei og du har rett til å leve ditt liv akkurat som du vil.

Processed with VSCO with m5 preset

Jeg skulle så gjerne ønske dere kunne forstå...


kommentarer: 0HVORDAN ER JOBBEN?

 • Skrevet 23.04.2017
 • Klokken 16:33Øynene mine ser enten helt svarte ut eller så blir de røde, med mindre jeg er i dagslys. Scary??

Prøvde å få tatt bilder til dere i går da jeg sto nede for en liten halvtime. Ellers er jeg oppe i baren og der trives jeg uten tvil mest. Hadde det morsomt i går - lørdager på Radio er uten tvil de beste. Eller - jeg må nesten vente litt for å kunne uttale om meg før denne dagen er over, men jeg har på følelsen at jeg har rett. Jeg skal prøve å få tatt flere bilder av utsikten osv i dag!

Det kommer både video og anbefaling snart. Og jeg forteller mer om hvorfor jeg har vært så travel! Stay tuned.

// My eyes just look black?? I don't know why it keeps happening lol. Tried taking some pics for you yesterday but it was only when I was downstairs. Upstairs is no doubt the best place - and yesterday was the most fun day! Such an amazing atmosphere. I'll try take some pics from the rooftop for you guys today. Also video and more stuff is coming up, and I'll tel you more about why I have been a bit busy later. Stay tuned! 


kommentarer: 0TILBAKE TIL Å VÆRE HOSTESS

 • Skrevet 22.04.2017
 • Klokken 11:46

Processed with VSCO with f2 preset

Tilbake til jobb! I helga jobber jeg på Radio Rooftop Bar og det er sååå fint der! Har utsikt over London, man kan sitte ute eller inne for å ta drinker eller spise tapas. Helt sikker på at jeg må dra dit en gang jeg ikke jobber bare for å ta drinker. Ganske dyrt og en haug med rikinger, men en kveld der er nok verdt det. Blir veldig travelt på kvelden og det er nok av underholdning for oss som er hostess for å si det sånn, haha.

Nå er egentlig jeg og Amy midt i å flytte, forteller mer senere, men jeg skal straks komme meg på trening og så er det videre på jobb! Jeg bærer på en bag hvor enn jeg går, bare fordi jeg skal være så sykt effektiv hele tiden. Lol. Stakkars skuldre.

// Back to being a hostess! This weekend I'm working at Radio Rooftop Bar and it's sooo nice there! The view is so beautiful. You can sit outside or inside for drinks and/or tapas. I need to go there sometime I'm not working just for some drinks! Pretty expensive though, but I think one night would be worth it.

Me and Amy are actually in the middle of moving, I'll tell you more later, but I'm soon gonna go gym then back to work! Always carrying this big bag wherever I go because I'm always trying to be so damn efficient. Lol. Poor shoulders.


kommentarer: 0TING DERE IKKE VISSTE OM MEG!

 • Skrevet 20.04.2017
 • Klokken 18:41

Her kommer noen punkter med ting dere ikke vet om meg! Kanskje dere visste noen allerede da, men forhåpentligvis lærer dere noe nytt. 

1. Jeg har egentlig et svært mellomrom mellom fortennene, men har bygd på så det vises ikke lengre. Kan fortsatt falle ut når som helst. Hadde sikkert fått mer jobb i high fashion hvis jeg ikke hadde fikset det, men jeg ville virkelig endre på det. 

2. Jeg har egentlig blondt hår. (Askeblondt) 

3. Jeg tåler ikke vodka og må alltid passe på hvis jeg skal drikke det, men generelt sett så burde jeg bare unngå det. 

4. Jeg veldig rastløs og liker å gjøre forskjellige ting hele tiden - spesielt innen jobb. CV'en min begynner å bli rimelig interessant nå altså, haha. 

5. Jeg spiser fisk, men ikke kjøtt. Vet noen mener det også er kjøtt og vil prøve å rette meg på det, så kan vel si at jeg er pescetarianer da. 

6. Jeg har to tatoveringer, og vet om to flere jeg vil ta asap. 

7. Jeg trenger trening i livet mitt som utløp for frustrasjon og sinne, og skulle ønske at jeg hadde begynt med boksing da broren min gjorde det. Derfor har jeg aldri sluttet med trening uansett hva som har skjedd i livet mitt. Jeg trenger det. 

8. Jeg får veldig fort dårlig samvittighet og gjør mitt beste for å aldri få noen til å føle seg dårlig. Hvis det har skjedd må jeg prate med personen og ordne opp så fort som mulig fordi jeg klarer ikke å gjøre noe annet hvis jeg vet at noe ikke er ok. Jeg setter meg veldig fort inn i andres følelser. 

9. Jeg er veldig flink til å overtenke og gjøre en liten situasjon veldig stor.

10. Jeg er også veldig flink til å motivere meg selv og innse hvor teit jeg kan være til tider. Som feks. når jeg gjør det jeg akkurat skrev i punket over, så klarer jeg fort å snu på det. 


 

11. Det eneste jeg har peiling på for framtiden min er:

Jeg vil reise til jeg blir lei.

Den gangen (if ever) jeg skal finne meg en permanent plass å bo (settle down) så skal det være en varm plass (ikke sydensted) og det skal være et hus ved stranda.

Jeg vil gjøre noe stort med mening.

That's it!

Kanskje dere ble litt bedre kjent med meg nå? Si ifra hvis dere vil at jeg skal lage flere slike innlegg!

// Here's some things you might not know about me already! Maybe you knew some of it, but hopefully you learnt something new as well. 

1. I actually have a big gap between my front teeth, but years ago my dentist "fixed" it. It can still get back like that whenever because he only filled it in and it can fall out again. I probably would've gotten more high fashion jobs if I kept it that way but ohhhh well. 

2. My hair is naturally blonde. I'm from Norway so you probably expected that. 

3. I can't handle vodka and always need to be careful if I drink it. Should stick to wine. 

4. I'm very restless and I like doing different things all the time - especially when it comes to work. My CV is getting quite interesting now, haha. 

5. I'm pescetarian.

6. I have two tattoos, and two more I know I wanna get asap. 

7. I need to workout just to get frustration out, that's why I've always made time for it no matter what's been going on in my life.

8. I feel bad really quickly about things and always do my best to not make anyone feel bad. If somethings happened I feel like I have to talk to the person and sort things out before I can go on and just do whatever I'm supposed to. I put myself in others situations and feelings very often and imagine what it's like for them.

9. I'm very good at overthinking and sometimes making a small situation into a big one. 

10. I'm also very good at motivating myself and realising how silly I can be at times. Goes quite well with what I just said above here. Kinda fixes it. 

11. The only things I know for certain about my future:

I want to travel until I get sick of it.

When that happens (if ever) and I'm gonna settle down, I'm gonna settle down in a hot country (still want city life) in a beach house.

I want to do something big with meaning. Something that matters. 

Hopefully you got to know me a bit better now? Let me know if you want me to do more of these posts!  


kommentarer: 3KLAR FOR Å TESTE UT PRODUKTER FOR DERE!

 • Skrevet 19.04.2017
 • Klokken 18:16

Da har jeg vært på en liten training med Lipstick Queen og det gikk veldig fint! Jeg visste ikke mye om merket før, og heller ikke historien, men jeg synes det var veldig interessant å finne ut at hun som startet det hele (og enda holder på) gjorde det da hun var 18. Slike ting imponerer meg! Hun var heldig og kom over litt penger slik at det ble enklere for henne, men ettersom hun ikke hadde mye erfaring gikk hun konkurs etter noen år - til tross for at det tok helt av da hun startet. Hun ga seg aldri, og nå selger de altså sminkemerket hennes i Selfridges. Veldig kort fortalt da. 

De siste produktene fra Lipstick Queen har blitt veldig populære og solgt bra, i tillegg er de ganske annerledes, og jeg var så heldig å få med meg noe hjem slik at jeg kan teste det for dere!

Det kommer mest sannsynlig i løpet av morgendagen! Avhengig om dere foretrekker at jeg tester det på video eller ved å skrive et innlegg med bilder. Let me know så gjør jeg det dere helst vil! 

// The training today went very well! I will be doing some work for Lipstick Queen. I didn't know much of it already, and not the background history either, but I found it really interesting knowing that this girl startet it all when she was 18. I find things like this really impressive even though it obviously wasn't easy. She got in to some money so that made it possible for her, but because she didn't have a lot of experience with money and business she ended up bankrupt even though her business really took off in the beginning. And because of that other people noticed her and believed in her - and today she is selling her lipsticks in Selfridges. That's the short story I guess, but I always find it interesting knowing the story and struggle behind success. It's such a big part of it. 

The last products from Lipstick Queen has been selling really well, and I got to take some home so I can show you guys and test them for you! I'll do it asap, but please let me know if you want it in video or want me to write a post with photos to show you. Meg og kaffen min... Etterveksten må fikses i morgen også ser jeg hehe


kommentarer: 0FISHNET TIGHTS & ADIDAS

 • Skrevet 19.04.2017
 • Klokken 12:31


Processed with VSCO with c1 preset

Digger klærne fra Urban Outfitters! Prøver å holde meg litt unna der da, så jeg ikke bruker så mye penger. 

Har hatt fri de siste dagene, men i dag skal jeg til makeup byrået mitt - også jobber jeg hele helgen. Kjenner det ennå etter at jeg var ute her om dagen, og jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal drikke noe særlig lengre. Eller dra ut og ta noen drinker, men ikke sånn ut å drikke seg dritings slik som man er så vant med i Norge. Blir bare sliten av det i tillegg til at rutiner og alt kan bli ganske rotete av det. Liker ikke det ass.

Nå må jeg begynne å ordne meg for noen timer på byrået for å snakke med noen jeg skal jobbe for. Wish me luck!

// Trying hard to stay away from shops now that I'm trying to save money. It's a bit difficult.

I've had some days off now, but today I'm going to my makeup agency and I will be working all weekend. Feeling super tired at the moment, but it's all my fault and I only have more motivation now than ever to start turning things around. Ready to work hard on everything to be honest. 

I'll start getting ready now so I won't be late, and then I'll go to the gym after I'm done!

 


kommentarer: 2BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

 • Skrevet 18.04.2017
 • Klokken 19:10Noen ganger hater jeg at jeg sletter så mange bilder som ikke blir bra, fordi jeg digger jo å se dette på andre sine blogger - og jeg hater når de skriver "omggg disse er de værste bildene everrrr jeg kan ikke tro at jeg poster de her hehe xDD" også ser de helt fine ut. Lol. 

Uansett - her ser dere noen av de som jeg ikke har postet her. Noen er litt ille, noen er helt fine. Jeg lover å ikke slette så mange slik at jeg kan lage bedre innlegg som dette med enda styggere bilder haha. Stay tuned! 

// Sometimes I hate that I always delete the bad photos, because I always love to see how other bloggers post only the bad ones for fun - and I also hate when they write something like "omggg can't believe I'm posting this it's the worst pics everrrrr" and they are just normal pics that looks just fine. Lol.

Anyways - here's some of me that's a bit bad and some are pretty normal. I promise I'll get better at not deleting pics so I can post worse and funnier ones hehe. Stay tuned! 


kommentarer: 2NOE ANNERLEDES

 • Skrevet 16.04.2017
 • Klokken 16:59
Jeg tror ikke jeg eier et eneste klesplagg som er rødt, men etter at jeg måtte gå i samme røde skjorte for jobb en uke i strekk fant jeg ut at fargen ikke er så veldig ille på meg som jeg hadde trodd. Har liksom aldri synes at det var en farge som hadde passet meg, eller som jeg generelt har syntes noe om, men nå er jeg helt sikker på at jeg trenger (lol trenger egentlig ikke jeg vet) en rød hettegenser. Jeg visste at jeg selvfølgelig kom til å finne en på Urban, men det eneste negative var at armene var litt spesielt sydd - som gjorde at den ble enda mer oversized enn det den allerede var. Så jeg skal fortsette å lete, meeen jeg har i hvert fall fått en ny farge jeg vil ha på klærne mine, haha. 

Nå skal jeg grille med venner og ha en fiiiin søndag. Håper dere også har det bra <3 

// Never thought I would actually like red on me, but after wearing it for a week because of work I realised the colour doesn't look as bad on me as I thought. I'm currently looking for a red hoodie, like in my head I need it asap lol, and I knew I would find one in Urban. Only bad thing was that the arms was sa bit weird and made it even more oversized so I'll keep looking for now. At least I found a new colour other than light pink and black that I like on my clothes, haha. 

Now I'll meet friends for bbq and just have a niiice Sunday. Hope everyone's having a good day <3


kommentarer: 2FLORAL BODYSUIT

 • Skrevet 15.04.2017
 • Klokken 18:55

Processed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 presetProcessed with VSCO with m3 preset

Både skjørt og body fra Primark! Tights fra Accessorize.

// Both skirt and bodysuit from Primark! Tights from Accessorize.


kommentarer: 0DEN GAMLE LØRDAGSFØLELSEN

 • Skrevet 15.04.2017
 • Klokken 14:52

Fikk tatt noen outfitbilder tidligere i dag, og her ser dere to snapshots! Det er ikke helt sommer enda ass, så litt kaldt var det. Jeg savner de få dagene med sommervær som allerede virker så langt unna. 

Jeg skal straks få kledd på meg (la meg i senga for å se gjennom bilder og spise rett etter den lille photoshooten hehe), og dra til cental! Eller byen som kanskje blir riktig å si på norsk. Det er så digg å endelig ha en fridag etter 7 dager med jobb i strekk! Jeg tenker å gå litt i butikker å se, sende litt mail og legge ut outfitbilder fra Starbucks (sjokk). 

Senere møter jeg Dan etter jobb, så skal vi på kino å se Get Out! Har hørt at den er sykt bra, så forventingene er høøøye! Sier ifra hvordan den var etterpå. Første lørdagen på lenge som føles ut som alle lørdager brukte å gjøre hjemme i Norge. Fri, byen og kino. Digg! 

// Took some outfit pics earlier today, and here's two snapshots! Not summer quite yet and it was pretty cold. I'm already missing those few days that felt like summer. It already feels so far away... 

I'm soon going to get dressed (went back to bed to look through photos and eat after my little shoot hehe), and then going central! I'm gonna go to some shops and also get some work done in Starbucks - so more pics will come very soon! Feels so good to finally have a free day after working 7 days in a row. 

Later I'll meet Dan after work and we're gonna watch Get Out! I've heard that it's such a good movie, so expectations are high! I'll let you know how it is after. First Saturday in so long that actually feels like Saturdays at home in Norway used to - no work, going shops, cinema... So nice! 


kommentarer: 1NYE INNKJØP!

 • Skrevet 15.04.2017
 • Klokken 00:42

Jeg har vært så flink å ikke shoppe på en goood stund nå (trenger virkelig å spare penger), men her om dagen hadde jeg virkelig lyst på noe nytt... Etter å ha flyttet hit har jeg faktisk blitt veldig flink til å finne veldig fine, kule klessplagg som man kan mikse med det meste fra Primark og slike steder. Det er så mye billigere, og for folk som meg - som veldig ofte blir lei av klærne sine etter en kort periode blir det veldig økonomisk i lengden. Noen ting som jeg vet ar jeg vil bruke mer og lengre, slik som jakker og sko - velger jeg heller å legge mer penger i. 

Skal få tatt litt bilder de neste dagene av litt nytt! Digger å ta outfitbilder - så det skal det bli mer av! 

// New bodysuit that there's soon gonna be better outfit pics of! Also have a lot of other ideas for outfits and items to show you guys. Coming sooon! 


kommentarer: 02ND HOME

 • Skrevet 13.04.2017
 • Klokken 13:56


Jeg vet ikke om det er kaffen eller bare den sjeldne alenetiden som gjør at jeg elsker å bruke flere timer her, men Starbucks har altså blitt som mitt andre hjem her i blant. Jeg jobber så bra og er så effektiv med alt som må og kan gjøres på macen, og ikke minst så får jeg mye motivasjon av å sitte her for en eller annen grunn. 

Kanskje det har noe med at jeg alltid har vært så avhengig av den alenetiden, og etter London har det blitt mindre og mindre av den. Noe som var veldig bra for meg, ettersom jeg til tider tenkte at jeg ikke trengte flere mennesker i livet mitt enn meg selv og noen få nære, men det å bli kjent med nye mennesker og bruke tid på de kan endre på så mye i livet ditt, og nå er det blitt veldig viktig for meg. Så da blir liksom dette plassen jeg får være i mitt eget selskap, til tross for at jeg er omringet av masse mennesker. Det gjør det på en måte enda bedre. Jeg kan bare sitte her, se folk komme og dra, og vite at jeg ikke trenger å være noen plass på flere timer.

I tillegg er det kaffen da. De dagene jeg har jobb tidlig, men får tid til å sitte her en stund før jobb er seriøst den beste tiden av dagen. Bare kose meg før jobb, haha. 

// I don't know if it's the coffee or just the rare alone time that makes me love spending hours here, but Starbucks kinda turned in to my second home here in London. I work really efficient with everything that needs to be done, and also everything I want to get done on my laptop while I'm here. I also get so much motivation when I'm here. I think it's because I have always been the best at motivating myself, and I really need that time by myself and my thoughts to just stop for a bit and think about what I'm doing, where I want to go, what I want to do... 

After London it's become less and less time for just me in a way, but that was also a really good thing for me because I spent so much time thinking I didn't really need anyone other than me and a few of my closest. Which is wrong, because just meeting new people and getting new friends can change you so much for the better. But that is why I still really appreciate the times I'm here, because it will always be important for me to just enjoy being by myself. 

And it's also the coffee of course. The mornings I get to just spend some time here drinking my coffee is the best part of the day, haha. I love it. 


kommentarer: 1JEG TAR DET TILBAKE

 • Skrevet 13.04.2017
 • Klokken 00:26Noen bilder fra meg i morrest - det vises så godt på bilder når man ikke er i det beste humøret, slik som her hehe. Jeg fikk ikke sove fordi jeg har verdens værste gnagsår på hælen og måtte ta en paracet for å dempe smerten. Dere vet når dere kjenner at det "dunker" på et sted du har slått deg, brent deg osv? Sånn har det gjort konstant og det er så sinnsykt vondt. Ikke kan jeg gå ordentlig en gang. 

Ellers så tar jeg tilbake det jeg sa her om dagen - den perfekte jobben? Den perfekte jobben må nok være noe som går ut på reising og en slags egen bedrift for min del - som jeg alltid har ment. Gratis mat lurte meg for noen dager, men det er rimelig kjedelig den stunden jeg ikke spiser den gode maten. Og kaldt å være hostess ute. Men jeg føler fortsatt ikke jeg kan ta det helt ut med klagingen altså, jeg får tross alt gratis mat - og det må være noe av den beste maten jeg har smakt på leeeenge. 

// Taking back what I said about the perfect job the other day - even though the food is perfect it get's really boring at times. Like before I still think the perfect job would involve traveling and my own business kinda thing. For sure. 

Also I hate that I suck at trying to hide that I'm not in a good mood in pics - you can see it so clearly. My ankle is killing me at the moment and I can't even walk properly. I couldn't even sleep last night and had to take a paracetamol for the pain and shoes are impossible. I neeed to get better!

Other than that I'm really super happy - promise!


kommentarer: 0ET UEKTE FORSØK PÅ Å VÆRE EKTE

 • Skrevet 12.04.2017
 • Klokken 14:02

Jeg skulle ønske at jeg likte å skrive om følelser og tanker og alt det der like mye, eller - jeg gjør det jo egentlig, men nå gjør alle det og det gjør at det mister verdien det hadde. Det ekte blir liksom så falskt, man gjør det fordi alle gjør det. Fordi det er populært å skrive dypt og mer "personlig". Folk gjør det uten å føle noe - og til tider blir det så synlig. Det blir ord som går igjen og igjen - du føler at du allerede har lest det tusen ganger. 

Jeg hater at det har blitt sånn, fordi når man selv prøver å sette ord på følelser og tanker så blir det nesten litt komisk - det personlige blir komisk fordi det virker som det minst personlige i verden. 

Man bryr seg liksom ikke så mye lenger. Noen ganger kan det være vanskelig å skjønne - skriver man det bare for å fylle linjene, eller fordi man faktisk mener det?

Selv om det er personlig, så er det så gjennomtenkt og det er så pyntet på. Det er et så uekte forsøk på å være ekte.

Kanskje noen av dere forstår hva jeg prater om, kanskje noen av dere ikke har peiling og kunne ikke ha brydd dere mindre. 

Jeg vil i hvert fall prøve å ikke være den personen - og kanskje må jeg jobbe litt hardere med det, men det skal jeg. 

Det skal ikke være sånn at man ikke føler at man kan være "ekte" med mindre du gjør det slik det "skal" gjøres. 

Jeg håper at vi ikke ødelegger det ordet. Ekte. 

Processed with VSCO with c1 preset


kommentarer: 0DEN PERFEKTE JOBBEN?

 • Skrevet 11.04.2017
 • Klokken 15:00

Ah, jeg føler at jeg gjorde verdens beste valg når jeg valgte å registrere meg for den jobb-appen. Disse dager jobber jeg som hostess for casinoet som jeg fortalte dere om tidligere, men ettersom vi promoterer brunch menyen og middags menyen så får vi teste det ut hver eneste dag. Gratis, nyydelig mat hver eneste dag. Det må jo være den perfekte jobben for meg? Haha. Jeg koser meg i hvert fall utrolig mye, og har enda en god del dager å nyte jobben og maten på. Loooove it. 

// Feels like I made the best choice signing up for the job-app. These days when I'm doing the hostess job for the casino I also get to test out their brunch and dinner menu, so I get free amazing food every day. I really can't complain. 

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 0HUN LÅ LIVLØS UNDER BUSSEN

 • Skrevet 10.04.2017
 • Klokken 23:36

Så ekkelt hvor fort ting kan endre seg. Noen få sekunder er nok.

Jeg var på jobb utenfor casinoet her i Leicester Square. Skikkelig fin dag, sol og en haug med mennesker.

Jeg så ikke sekundet det skjedde, men jeg hørte det. Det var umulig å ikke høre skrikene. 

Alt jeg kunne se var bussen rett foran meg og en folkemengde som samlet seg på andre siden.

Jeg er så vant til masse folk, bråk og roping fordi sånn er det hver dag her - med man skjønte at noe alvorlig hadde skjedd. Skrikene var desperate.

Jeg gikk for å se. Sakte og forsiktig.

Jeg merket fort hvor alvorlig det var. Det første jeg så var en skrikende dame i hvit skjorte. Hun ble prøvd å holdt i ro av sjokkerte tilskuere. 

Jeg så hvor hennes øyne så. På de to beina under bussen.

Noen sekunder var nok. Det stakk i hele kroppen og jeg måtte se bort. 

Skrikene ble bakgrunnsstøy for noen sekunder og jeg bare sto der.

Jeg ville ikke, men kroppen snudde seg automatisk på nytt. Øynene så.

Øynene så et menneske. Bevisstløs og blekt ansikt med en rød stripe rennende ut av munnen og nedover haka. 

Det var noen sekunder, men det bildet sitter fast i hodet mitt.

Jeg følte at jeg så på et liv som var borte. Borte fordi hun ville prøve å løpe over veien før bussen kom. Slik som jeg alltid gjør. Slik som alle alltid gjør. 

Det er ikke verdt det, er det? De få sekundene du sparer. Det er ikke verdt livet ditt, er det?

Jeg klarte ikke å gjøre noe spesielt den dagen, men jeg fant ut at hun klarte seg. Hun overlevde.

Neste dag leste jeg at en fyr hadde blitt drept av bussen i Oxford Street. Han var ikke like heldig.

Jeg tror aldri at jeg kommer til å glemme det synet, eller de skrikene. 

Jeg håper at jeg har lært fra det. Lært at livet mitt er verdt mer enn muligheten for de ekstra små sekundene.


 


kommentarer: 0BEGYNNELSEN PÅ DET FINE

 • Skrevet 09.04.2017
 • Klokken 11:19

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetNoen bilder fra i går etter jobb! Jeg møtte Jen, så dro vi først for å kjøpe oss noen nye topper ettersom det var alt for varmt å gå i det vi gikk i - så dro vi før å møte de andre i South Bank. Vi spiste og pratet til sola begynte å forsvinne - fordi da kan man kjenne at det faktisk bare er begynnelsen av april.

I dag skal det bli enda varmere, så det blir rett til parken i dag også, men nå blir det sikkert hele dagen og ut en tur senere på kvelden! Elsker dager som dette. 

// Some pics from yesterday in South Bank! We just stayed for a little bit, but we'll go to the park today and stay all day because it's supposed to be even warmer. Love days like this!


kommentarer: 0SPØR OSS OM SPØRSMÅL! VIDEO

 • Skrevet 07.04.2017
 • Klokken 21:57

Spør oss om hva som helst, så svarer jeg og Dan med video! Det kan være om oss, eller bare om meg, eller bare om han. 

// Ask us questions! It could be about both of us, only me or Dan. We'll answer in a video! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 5SHOOT FOR CLOTHESMINDED

 • Skrevet 07.04.2017
 • Klokken 14:59

 
 Noen bilder fra shooten for ClothesMinded! Som dere nå vet var det en veldig fin dag, og enda bedre er det at vi i tillegg fikk gode bilder! Dette er for nettsiden deres, så tok vi også noen bilder ute for Instagram og sosiale medier. 

Akkurat nå er jeg hos Dan og venter på at han skal komme hjem så vi kan dra å trene! Det er så digg å endelig ha tatt opp treningen ordentlig igjen - jeg elsker følelsen det gir meg! I morgen skal jeg være hostess for et casino her i London, og der skal jeg fortsette å være ut neste uka. Så glad for tidene jeg jobber også, det passer liksom perfekt inn med alt annet jeg vil gjøre og ha tid til. Søndag er det forresten meldt sinnsykt fint vær her - ikke vanskelig å skjønne hva planen er da. Jeg elsker at sommerfølelsen kommer så tidlig her - det er det beste!

// Some photos from my shoot with ClothesMinded! These are some of the pictures for the website, and we also took some outside for Instagram and social media. 

Right now I am waiting for Dan to come so we can go to the gym. I am so happy I started taking my workouts more serious - it makes me feel so much better! I am also starting the hostess job at the casino this week, and I love how my hours are set up - I still get time to do something else then work all day. Also Sunday weather is supposed to be so nice, soo park and drink day for suuuure!  


kommentarer: 1EN PHOTOSHOOT JEG VIL HUSKE

 • Skrevet 06.04.2017
 • Klokken 21:35For en fin dag det var i går! Jeg har ikke telling på hvor mange photoshoots jeg har vært på i løpet av de siste årene, men i går ble en av de jeg alltid kommer til å huske. Vet ikke om jeg noensinne har jobbet med et så hyggelig team. Det gjør at du glemmer av at det er jobb, alle blir mer kreative og ikke minst så blir jeg minnet på hvorfor jeg startet og valgte å fortette med dette. Føler meg så heldig når jeg opplever at en dag på jobb kan være slik. Ikke minst når man får muligheten til å jobbe med et så fint team senere for å få enda bedre bilder som vi selv kan bruke.

Noe annet er når du får bekreftelse på at det er en grunn til at jeg gjør dette, og at jeg har kommet dit jeg er for en grunn. At det er folk jeg ikke kjenner, men som er helt ærlige og ser hva du kan klare - hvor langt du egentlig kan komme. Greit at man skal tro på seg selv, men det er så sinnsykt godt å kjenne den bekreftelsen på at man ikke gjør noe forgjeves noen ganger. Det gjør så mye for motivasjonen. Jeg skal vise dere flere bilder fra shooten om litt! 

// Had such a fun shoot yesterday! I don't know have many shoots I've done these last years, but there's just a few you know you really will and should remember. I love being with people that everything just seems so easy with, just talking and being creative. It is also so important for me to hear that all my work and effort is not for nothing. That people I don't know still see my potential and that even they believe in me.

I will show you guys more photos from the shoot in a bit!


kommentarer: 0VLOG UTE - EN DAG I LONDON!

 • Skrevet 04.04.2017
 • Klokken 22:07

Her får dere se en dag i London! Gi beskjed om dere vil ha flere slike!

// Vlog - one day in London! Enjoy!


kommentarer: 0SPRING IN LONDON

 • Skrevet 03.04.2017
 • Klokken 19:25


kommentarer: 1APRIL FOOLS!

 • Skrevet 02.04.2017
 • Klokken 00:08

Selvfølgelig... er jeg ikke på den plassen i livet mitt nå at jeg kunne blitt mamma, også er det jo 1. april i dag da! Det var nok bare en aprilsnarr. Jeg er altså ikke gravid og det har jeg ikke planer om å bli på en god stund! Det var en del som trodde på det da, spesielt her i London. Elsker å lure folk, haha. 

Fikk også lurt mamma med at gnagsåret mitt på foten var blitt så ille at jeg måtte operere og ikke kunne gå på over 6 måneder. Hun hadde sendt melding til flere og ble skikkelig stressa, haha ooops. Hun ble glad når hun fant ut at det ikke var sant da <3

// Nope, we are not having a baby!! April fools! For you who knows me would know it was a joke, but some of you guys believed it which was fuuuun! Vår one and only baby må nok være dette lille dyret

// Our one and only baby would have to be this little cute thing


kommentarer: 0TO BLIR TIL TRE

 • Skrevet 01.04.2017
 • Klokken 17:35

Vi har lenge pratet om at i dag var dagen vi skulle komme ut med det, og det har vært mye fram og tilbake, men det er også derfor vi begge har bestemt oss for å jobbe mer fremover - og at jeg har blitt værende her i London til tross for a reise i februar som egentlig var planen. Ting kommer plutselig, men man innser fort at det var sånn det skulle være hele tiden <3 Vi har spilt inn en video til dere som vi poster i morgen, der vi prater litt mer om hele greia og planene framover. Gleder oss til å ta dere med på reisen fremover!

// We have been talking for a while now about when to come out with this, and it has been a lot of back and forth, but now that we have both agreed on putting in the effort and getting another job everything just seem to come together. It is also why I decided to stay in London instead of leaving in February which originally was the plan. Things happen even though you didn't plan them, but you realise eventually that it was ment to be <3 We also did a video for you guys that we will post here on my blog tomorrow, where we talk about everything and our plans ahead. We are really excited to share this journey with you guys!

Processed with VSCO with c1 preset


kommentarer: 3hits