SATURDAY BABY

 • Skrevet 30.04.2016
 • Klokken 18:38// theclassyissue


kommentarer: 3MAKEUP TALK - EVERYDAY LOOK

 • Skrevet 29.04.2016
 • Klokken 21:13

Før sminket jeg meg så og si aldri i hverdagen, kanskje en gang i uka. Nå når jeg bor her det annerledes - for det første har jeg alltid elsket å holde på med klær og sminke og her blir man så mye mer inspirert, i tillegg til at jeg synes det er greit å kunne se ok ut når jeg jobber i en av verdens største shoppinggater. 

Her har dere en sminke-look som jeg går med til hverdags. Før jeg forteller hva jeg vanligvis bruker av sminke - mine tre must haves: highlighter, concealer og brow pencil. Akkurat nå føler jeg at dette er det viktigste, spesielt highlighter. Jeg elsker at man kan bruke det til alt mulig! Her kan dere lese om hvilken highlighter jeg bruker, og hva jeg bruker til øyenbryna. Jeg bruker alltid concealer fra Glo Minerals i fargen natural. 

// Before I let you know what else I usually need to do this look: my three must haves! Highlighter, concealer and brow pencil. Highlighter especially - I love that you can use it to basically everything. Most of the time I use it as eyeshadow as well. For concealer I always use Glo Minerals in the colour natural. Brow pencil from Billion Dollar Brows and highlighter from the Balm. 

Dette er altså det jeg har på meg her - og er det en ting jeg vil anbefaler dere hvis dere sliter med at sminken ikke holder ut dagen, så er det Bare Minerals sin foundation! Jeg bruker som regel pudderet i ansiktet etter at jeg har tatt på concealer og veldig lite helt på slutten bare for å få hudsminken til å holde seg lengre og for å passe på at overgangen til bronzeren ved kinnbeina ikke blir for tydelig. 

// So this is what I'm using in these pictures - and if there's one thing I can recommend you guys it's the foundation from Bare Minerals. I use the powder after applying concealer and a tiny bit when I'm finished with the bronzer so that the transition to the lighter skin isn't as big. 

Der har dere altså sminken jeg vanligvis bruker hvis jeg skal på jobb, på cafe - altså hverdagslige ting. Gjerne kom med spørsmål hvis dere har noen! 

// There you have it - the makeup I usually wear at work, if I'm going out for lunch or just doing other everyday stuff. If you have any questions I'd be happy to answer them! 


kommentarer: 1HVORDAN ER DET Å BO ALENE?

 • Skrevet 27.04.2016
 • Klokken 21:49

Ulemper:

* Regninger... 

* Det kan føles ensomt å ikke ha noen rundt seg. (Mindre ensomt når man bor på samme sted med flere personer, men likevel...)

* Når du må bruke penger på verdens kjedeligste ting som vaskepulver og dopapir... 

* Å være borte fra mamma når man er syk eller har en dårlig dag... Det er ikke gøy. Ikke så enkelt som tidligere når jeg bare kunne rope og like etter åpner døra seg. Det er heller ikke bare å ringe når hun er på butikken fordi det er noe du fikk skikkelig lyst på, så har du det 5 minutter etterpå...

Fordeler:

* Du bestemmer. Interiør, musikk, rot eller ikke rot. Alt er ditt valg. 

* Friheten. Jeg elsker faktisk bare det å vite at jeg har flyttet hjemmefra, og at jeg har mitt eget sted - som jeg betaler for og som jeg bestemmer over. Det er en herlig følelse!

* Du kommer i gang med voksenlivet. Lærer og erfarer mer for hver dag som går!

* Du bestemmer hva som er til middag, og ikke minst; den sjokolademelka som står i kjøleskapet er ikke borte når du kommer hjem etter å ha vært ute. 

* Dette er kanskje det beste? Det er så godt å komme hjem igjen og bli dullet med ♥ Det gjør alle ulempene med å bo alene verdt det. Ikke minst er det så fint når man først er hjemme. Og når man skal dra igjen er man som regel veldig klar for å dra hjem igjen til "sitt". Gleder meg til å komme hjem en snartur i neste uka! 

* Det er kjipt med regninger osv, men samtidig føler man seg veldig voksen når man vet at man betaler for alt selv. Det er en god følelse synes jeg. Å være selvstendig.

Så hva vinner? For min del er fordelene størst - og det tror jeg de fleste vil være enige i når man når en bestemt alder! Jeg tror ikke å flytte hjemmefra er noe man trenger å stresse med uansett - jeg vet hvor godt det er å ikke ha alt ansvaret og være i det trygge og kjente. Noen vil nok føle seg klar før andre, og noen vil nok aldri føle seg helt klar - men da tror jeg det lureste bare er å hoppe i det. Samtidig vet jeg at hvis jeg enda hadde bodd hjemme i Bodø, ville jeg aldri ha flyttet ut bare for å flytte til en leilighet i samme by. Men så har jeg aldri tenkt tanken på å fortsette å bo i Bodø heller da, haha. 


kommentarer: 4UKEN SOM GIKK...

 • Skrevet 26.04.2016
 • Klokken 23:57

Litt sent, men bedre enn aldri! Kan ikke love å gjøre dette hver uke, men skal prøve å få det til nå og da.

Ukens flause: Dette er ikke min flause, men det skjedde med en som jeg jobber med... Det er vel mer enn bare en flause, da hun ble oppriktig lei seg og følte seg veldig ille etter at det skjedde - men for noen ble det litt vanskelig å holde latteren tilbake. I prøverommene våre er det bare lov til å være jenter, og hver gang menn/gutter prøver å gå inn må vi bare gi beskjed om at det ikke er tillatt og at dette er et prøverom for kun jenter. Det som skjedde var da at ei jente kom gående inn, men de i prøverommet var med første øyekast helt sikker på at dette var en gutt. Dermed ga hun ene beskjed om at dette var et prøverom for kun jenter, etterfulgt av at jenta svarte "yeah??" og da forsto min kjære kollega at hun hadde misforstått og svarte med "OOOH..." Etterpå løp hun jeg jobber med ut av prøverommet fordi hun ble så lei seg og redd for å se reaksjonen til jenta. Hun var helt ærlig på gråten når hun kom til meg, men for noen ble det veldig vanskelig å ikke se det komiske i det. 

Ukens sang: Simple Things (Remix) - Miguel, Chris Brown, Future. Hvor lenge har jeg ikke elsket denne sangen? Må innrømme at remixen er best da. Blir aldri lei. 

Ukens motivasjon: Alt det fantastiske mennesker klarer å få til! Det er så mange muligheter - og så mye man får til så lenge man står på og jobber hardt. Det finnes det hundrevis av bevis på. Jeg blir ofte motivert av mennesker rundt meg eller historier som jeg leser. 

Ukens nedtur: At jeg har vært forkjøla og ganske syk. Heldigvis på bedringens vei nå! Og generelt tirsdagen da Mathilde dro hjem. Både fordi jeg var dårlig og jeg hater å være alene på en sånn dag... Også ble det så tomt når jeg ble vant til å ha henne rundt meg igjen. Det føles ut som om det er mye lengre enn bare en uke siden? Når man kommer tilbake til det "normale" igjen virker alt så fjernt plutselig. Sånn er det alltid.

Ukens tanke: Det blir kanskje feil å skrive det her siden det ble skrevet i går, men uansett - gårsdagens innlegg, som dere finner her. 

Ukens outfit/sminke/hår: Det kan ikke bli noe annet enn denne one piecen som jeg kjøpte til meg og Mathilde før hun kom... Altså - det skal forestille en sau og er helt seriøst verdens diggeste plagg å ha på seg. Jeg bor i den når jeg er hjemme. 

Ukens craving: Verdens beste sjokoladepålegg som dere finner oppskrift på HER! Dere må prøve! Ingenting smaker bedre.

Ukens bilde: En liten snap fra avskjedsfesten til Emma. Haha - fun night! 


kommentarer: 4HVEM SIER AT VERDEN IKKE ER DIN?

 • Skrevet 25.04.2016
 • Klokken 23:50

Processed with VSCO with f2 preset

Noen dager innser jeg hvor glad jeg er for at ting er blitt som de er, og at jeg ikke ligger i senga mi i lille Bodø.

Processed with VSCO with f2 preset

Som i dag, da vi plutselig begynte å snakke om Norge og livet der "hjemme" på jobb. Til og med mennesker som aldri har vært der klarer å gjette hvordan livet i Norge og Bodø er, hvordan menneskene er...

Processed with VSCO with f2 preset

Det at vi har så mye, men fortsatt klager hele tiden. Det at så mange ikke klarer å skjønne at man ikke blir lykkelig av pengene, klærne, bilene, husene eller at når man har klart "det" eller gjort "det" - da skal man være lykkelig, da skal man bli fornøyd. 

Processed with VSCO with f2 preset

Her møter jeg så mange smilende mennesker og oppriktige smil hver eneste dag. De har ting å klage på og ting som kan forbedres, men herregud som de elsker livet til tross for alt det!

Processed with VSCO with f2 preset

Når man gir av seg selv får man så mye tilbake, og når man bestemmer seg for å leve på ordentlig sitter man igjen med så mye på slutten av dagen. 

Jeg elsker Norge og jeg elsker at jeg er født i Norge. Jeg elsker å komme hjem til Norge. Men jeg elsker å oppleve, lære, feile, erfare i den store verden så uendelig mye mer.

Hvem sier at verden ikke er din? 

Er det en ting jeg er helt sikker på nå - så er det at det å slå seg ned et sted i en alder av 19 år er en utenkelig tanke for meg. Jeg aner ikke hvor jeg skal senere, jeg aner ikke hvor jeg ender opp, jeg aner ingenting - men er det ikke sånn det skal være da? Jeg gleder meg til hver eneste dag. 

// I'm happy about where I am right now, how things have turned out. It's impossible for me to try and explain how much traveling and living in a different city, experiencing, learning, failing - just everything - how much it gives me and how much I appreciate everything that I take with me as I go back to bed after a long day. 

I love that I'm born in Norway and I love Norway. I love coming home to Norway. But I love seeing the world and everything it has to offer even more. I can never get enough. To me it seems crazy to settle down in a city at the age of 19 - there is so much more to see and experience. I have no idea where I'm going or where I'm gonna end up, I know nothing - but isn't that how it's supposed to be? I'm looking forward to every single day - and what it has to offer. 


kommentarer: 1SOMETHING MORE PERSONAL

 • Skrevet 23.04.2016
 • Klokken 22:25

For flere og mer personlige bilder kan dere legge meg til på snapchat: martefre. 

I går dro jeg ut med flere folk fra jobb ettersom Emma skal reise hjem igjen til Danmark, så da trengte vi å ha en liten avslutning. Det var gøy, men samtidig kjipt å vite at vi ikke får møtes like ofte lenger. Jeg var flink å dro hjem rundt halv 1-1 ettersom jeg startet halv 9 i dag. Bedre enn forrige gang da jeg ikke sov i det hele tatt, haha. 

Uansett - nå er kroppen min så sliten og veldig nær på å bli skikkelig forkjøla, og slik kan man vel regne med når det har vært fullt kjør de siste to ukene. Så i kveld er planen å legge seg i senga så tidlig som mulig, og i morgen har jeg fri så da skal jeg gjøre alt jeg ikke har hatt tid til de siste ukene. Nå er det back on track med bloggingen også, så stay tuned! Og gi meg beskjed hvis dere har noen forslag til hva dere vil lese mer om, eller hvis dere har noen spørsmål! 

// For more personal photos like this add me on snap: martefre.

Yesterday I went out with some people from work, which was fun! Proud of myself for going home before 01:00 because I had to work at 08:30 this morning. Better than last time when I didn't sleep at all. Definitely not a smart choice. 

Tonight I'm going to bed as early as possible, I'm starting to get sick and feel really tired - which is not strange after these last weeks. And tomorrow I have the entire day off so I'm going to do everything I haven't had time to do these last busy days. Also back on track with my blogging, so let me know if there's anything you want to read more about or if you have any questions for me! 


kommentarer: 0TWO SIMPLE LOOKS - DENIM JACKET

 • Skrevet 21.04.2016
 • Klokken 21:20

Nøkkelord: komfortabel. Er ikke det alltid det viktigste da? En dongerijakke kan brukes til alt mulig, og jeg synes spesielt det kan være et veldig fint plagg å bruke hvis man vil gjøre et antrekk mer casual. 

Min favoritt. Det har nok mye å gjøre med skoene også, jeg elsker høye boots! Jeg prøvde å finne slike i London først, men da vi plutselig ikke hadde de på jobb lengre kunne jeg ikke finne de noen annen plass. Dermed bestilte jeg fra Nelly, men størrelsen var selvfølgelig ikke riktig... Forhåpentligvis får jeg de i riktig størrelse denne uka! 

Som dere kan tenke dere hadde antrekket med en gang sett ganske annerledes ut hvis jeg hadde byttet ut dongerijakka med en skinnjakke. Jeg liker at det blir mer casual, til tross for at jeg både har skjørt og høye boots. Noe jeg kunne gått i hver dag.
Her er også et typisk "meg"-antrekk, som jeg gjerne kunne gått i hver dag. Som dere ser har jeg også på meg jobb-genseren, så det er egentlig et vanlig outfit jeg går i til hverdags. Uansett - noen kule sko, skinny jeans, en stor hettejakke/genser med en dongerijakke og en kul caps/hatt kan ikke slå feil! 

Hva er deres favoritt? 


kommentarer: 2NÅR DET FØLES TOMT

 • Skrevet 20.04.2016
 • Klokken 16:40

Det er rart hvor vant man blir til å ha noen rundt seg hele tiden, og hvor tomt det føles når man er alene igjen. I går dro Mathilde hjem igjen, og jeg må innrømme at det ikke var så koselig å komme hjem til et tomt rom. Jeg la meg og sovnet i noen timer, og våknet opp i mørket og kjente enda mer på følelsen av å være alene. 

Jeg er en person som liker meg i mitt eget selskap, men jeg merket hvor fint det var å ha noen som kom å møtte meg på jobb når jeg var ferdig og noen å komme hjem til, når jeg hadde besøk av både mamma og Mathilde. Det er kanskje det som gjør det ekstra fint når man får besøk hjemmefra.

Jeg er heldig som har gode venner som bor her også da, og ikke minst at jeg får jobbe med de.

Akkurat nå trenger jeg pause fra søvnløse netter og barer, og gleder meg til fokusere på viktige ting fremover! 


kommentarer: 3HAPPY BIRTHDAY

 • Skrevet 18.04.2016
 • Klokken 22:07

I dag har verdens flotteste bestevenn bursdag. Hele 20 år?! Jeg liker ikke at tiden går så fort. Veldig glad for at vi begge er her i London, og at vi får feire sammen. Jeg oppdaterer med flere bilder senere! 

// Today is Mathilde's birthday! She's turning 20?! Time just passes way too quickly... I'm so happy that we both are here in London, and that we get to celebrate together. I'll update you guys with more pictures later!


kommentarer: 2AMAZING FOOD

 • Skrevet 17.04.2016
 • Klokken 20:36

Livet som veganer i London er egentlig ganske greit altså... Her ser dere to av mine favoritter - pizza på FED by Water og veggie burger med søtpotet fries på The Pride Of Paddington. 

// Life as a vegan in London is really not that bad... At all. Here's two of my favorites - pizza at FED by Water og veggie burger with sweet potato fries at The Pride Of Paddington. kommentarer: 2PORTOBELLO ROAD MARKET

 • Skrevet 16.04.2016
 • Klokken 22:28Noen snapshots fra dagen i dag! Rett etter jobb dro Sunniva, Mathilde og jeg til Portobello Market - som ikke skuffet! Jeg synes fortsatt at Brick Lane hadde bedre utvalg av klær, men så gikk vi egentlig for det meste bare rundt for å se i gata ettersom det var ganske kaldt. Til lunsj ble det også falafel i pitabrød, og jeg elsker virkelig at man kan finne det overalt her i London. 

Nå har vi nettopp våknet fra en powernap og skal begynne å gjøre oss klare til å dra ut!

// Some snapshots from today! We went to Portobello Market right after work - and it was so nice! I still think that Brick Lane had a better selection of clothes, but then again we mostly just wandered outside and didn't bother to go inside in every one. For lunch we had falafel in pita bread which was soo good, I love that you basically can find it around corner here in London.

Now we just woke up from a powernap, and we're gonna start getting ready before we go out! 


kommentarer: 0BLUE SHADES

 • Skrevet 15.04.2016
 • Klokken 23:09

Nå har vi akkurat vært på butikken for å handle inn noe godt til i kveld, og vi skal straks sette på en film og slappe helt av resten av kvelden. Planen var egentlig å dra ut, men været er elendig og etter at vi begge to så og si sovnet på metroen etter nydelig pizza på FED by Water, fant vi ut at det eneste som fristet var å ligge under den varme dyna med noe godt og se film.

De neste dagene har vi planlagt masse, og jeg gleder meg til å dele bilder med dere etterhvert! Håper dere får en fin fredagskveld!

// The plans for tonight is actually just to relax with a movie and great food - it's the only thing that we felt we wanted to do tonight. We have lots of plans for the rest of the days, so I'm excited to show you guys photos! Hope you all are having a great evening!


kommentarer: 2THAT LIGHT PINK VEST

 • Skrevet 14.04.2016
 • Klokken 15:47kommentarer: 5BRICK LANE MARKET

 • Skrevet 13.04.2016
 • Klokken 00:37

To bilder fra søndag på Brick Lane Market. Vi møtte på en fotograf som hadde lyst til å ta noen bilder - og det er alltids gøy! Ikke minst når det er en så kul location.

Gleder meg allerede til å dra tilbake på søndag og ta med Mathilde, som kommer i morgen! Vi to som egentlig aldri har reist noe sted lengre enn rundt i Norge sammen bare vi, til tross for at vi er som familie - og nå har vi flere dager her i London sammen. Det blir så bra.

Nå skal jeg rydde ferdig her og legge meg - håper dere har det fint! 

// Two pictures from Brick Lane Market on Sunday. We met a photographer named Cedric that wanted to take some pictures - and that's always fun! Especially with a location like that. 

Already looking forward to going back on this Sunday, and bringing Mathilde! Can't wait to have some days in London together - it's gonna be so good. 

I'm gonna go to bed as soon as I finish tidying up - hope you all had a great day!


kommentarer: 2THOSE DETAILS

 • Skrevet 11.04.2016
 • Klokken 22:58Og et rotete rom... Til tross for at jeg prøver å rydde litt opp på kvelden ender det alltid med at det ser like ille ut igjen etter en litt stressende morgen. Uansett - jeg synes det er så mye finere å ha enkle og "rene" plagg, med fokus på detaljene. Det er så mye fint man kan bruke til å gjøre et klesplagg så mye mer stilig. Enkelt er det også! 

// And a messy room... Even though I try to keep it tidy it always ends up looking messy after almost every morning. Anyway - I usually think it's so much better to go for classy and simple clothes, and just focus more on the details. It doesn't take much to change a "boring" outfit! It's so simple as well. 


kommentarer: 4SUNDAY FUNDAY

 • Skrevet 10.04.2016
 • Klokken 22:00

For en fin søndag! Og så godt å våkne opp uthvilt på en søndag for en gangs skyld, haha.

Vi dro til Brick Lane Market og brukte flere timer der. I tillegg til sinnsykt kule vintage butikker var det også et eget matmarked med utrolig mye god mat. Jeg vet at det er en haug med slike marked her i London, så det er ingen tvil om at jeg skal fortsette å dra til slike steder med en gang jeg har tid. Jeg fant så mye fint overalt, og jeg elsker å kunne bruke tid i slike butikker for å lete etter skjulte skatter, og det beste av alt - det er klær som ikke alle har, noe som kan være vanskelig å finne ellers. Jeg kommer uten tvil til å velge å vandre rundt i slike butikker istedenfor å shoppe alt av klær på Topshop og slike steder. I dag fikk jeg med meg hjem en superkul oversized denim jakke fra Levi's, en kort jumper i verdens fineste blåfarge og en mørkegrå caps com dere ser på bildene. Jeg fant (selvfølgelig) mer, men tenkte jeg skulle være flink å vente litt før jeg shopper så mye. Jeg skal jo tilbake allerede i neste uke! Da skal jeg ta bilder av selve markedet og området rundt til dere - det er så kult! 

// Such a good Sunday! And felt so good to wake up and feel rested on a Sunday morning for a change. 

We went to Brick Lane Market and spent hours there. Not only did they have really cool vintage shops, but also a big food marked with lots of options. I know that there's so many markets like that here in London, so there's no doubt that I'll spend my time off going to more places like this. I found so much cool stuff, and I love walking around looking for hidden treasures in shops like that. The absolute best part of shopping vintage has to be that not everyone has it - like it always is if you buy clothes in Topshop or stores like that. I don't like wearing the same stuff as everyone else, and I will choose vintage shopping over the typical shopping stores any day - even though you can find cool stuff there as well it's not the same. Today I brought home a Levi's oversized denim jacket, a short jumper in the most beautiful blue color and the caps you can see in the photos. I (of course) found more stuff, but I thought I'd try and wait before I do more shopping. I'm already going back next week since Mathilde is coming! Then I'll also take photos of the market and the area around - it's such a cool and chill place! 

Så dere - skal dere til London, glem Oxford Street og alt det der - dra på marked og til kule steder som Brick Lane, Cambden, Notting Hill osv osv. London er så mye mer enn Big Ben, Picadilly Circus og Oxford Street. 

Ellers møtte vi helt tilfeldig på våre kjære kollegaer fra Miss Selfridges - kan ikke fortelle nok hvor perfekt det er å kunne jobbe med disse kule menneskene! 

// Also met these  Love the fact that I get to spend my days working with them.


kommentarer: 1OVERSIZED PLAID SHIRT

 • Skrevet 10.04.2016
 • Klokken 00:23Verdens mest behagelige outfit? Jeg elsker svære skjorter - enten for å bruke de med stramme jeans, som "kjole" eller rett og slett bare knyte de rundt livet. Et plagg jeg tror alle vil ha lurt av å ha i klesskapet! 

I dag er det lørdag (noe dere ikke visste hehe) og jeg skal ikke ut! Denne kroppen er sliten etter mange søvnløse netter. Det er selvfølgelig gøy, men det blir slitsomt i lengden når man har så mye å gjøre på dagtid også - så i dag trenger jeg en liten pause. I tillegg kommer Mathilde snart (på onsdag!) og da kommer vi ikke til å tenke på å slappe av en gang. Herregud det blir så bra! 

Nå sitter jeg i et rom med litt for mye rot og masse skolesaker rundt meg, så jeg skal faktisk sette i gang i å rydde opp og lese litt. Kan ikke beskrive godt nok hvor deilig det er å ha fri i morgen! Jeg skal til et marked med Caitlin og bare nyte dagen ♥ 

// Most comfortable outfit ever? I love oversized shirts - whether it's with skinny jeans, wearing it as a "dress" or just tying it around your waist. 

Today it's Saturday (like you didn't know) and I'm not going out! This body need to relax after too many sleepless nights. It's always fun, but in the long run I just end up feeling really tired cause I got so much stuff to do during the day as well - so today I'm just taking a break. Even though it doesn't feel like that since I'm studying haha... I need more hours in one day. Also my best friend is coming on Wednesday so I'm so excited for that! It's gonna be sooo great! 

Tomorrow I have the day off so I'm going to a marked with Caitlin and just enjoy the day ♥ 


kommentarer: 3DEN DER DÅRLIGE DAGEN

 • Skrevet 08.04.2016
 • Klokken 22:51

Alt føles egentlig bare kjipt ut fra det sekundet du våkner av alarmen og åpner øynene. Ingenting går som forventet. Alt du egentlig vil er å ligge under dyna og sove. Du føler at du ikke får igjen for det du har jobbet for. Du merker hvor mye du hater å få forhåpninger når det ikke går som forventet. Du føler at du bare trenger en liten pause. Du vil ikke være rundt mennesker. Du vil bare ligge under den varme og gode dyna. 

Du bruker en liten stund på å synes synd på deg selv og lurer på hvorfor slike ting må skje med akkurat deg. Alle andre har det jo så enkelt.

Så innser du hvor teit og latterlig det er, sånn egentlig. Du innser at det alltid kommer til å komme nedturer. Du innser at det ikke er synd på deg i det hele tatt. Du innser at andre ikke har det lettere enn deg, tvert i mot. Du innser at det er dette som gjør de gode dagene og periodene ekstra betydningsfulle. 

Jeg tror det er en grunn til at vi alle har dårlige dager i blant - jeg tror det er noe vi trenger. 

Du sitter igjen med enda mer motivasjon, gnist og glede etter en sånn dag. Herregud så fint livet egentlig er. 

Processed with VSCOcam with f2 preset


kommentarer: 4SOME OF MY FAVORITES

 • Skrevet 06.04.2016
 • Klokken 15:06


kommentarer: 1TING DU EGENTLIG IKKE TRENGER Å VITE

 • Skrevet 05.04.2016
 • Klokken 23:56

♥ Jeg skal få meg en hund (vet ikke helt når, men når jeg vet at jeg har tid nok til det ansvaret) og det skal være en fransk bulldog. Det har jeg allerede visst en goood stund. Tenk så fint å ha en sånn å komme hjem til, gå tur med, kose med... Åh. 

♥ Jeg kan være så kresen og teit når det kommer til gutter at jeg selv synes det er latterlig. Som regel finner jeg aldri noe sjarmerende i en "perfekt" gutt - så det er ikke på den måten, men det er bare alltid noe... Jeg merker selv at jeg blir mye mer sjarmert av noen som er ekte og har sine "feil". Likevel er det nesten aldri noe kjemi der fra min side, ikke etter en stund i hvert fall... Det er kanskje fælt å si det, men noen ganger merker jeg at det kan være mye sannhet i at man vil ha det man ikke kan få, helt til man har det. 

♥ Jeg har blitt mye mer interessert i sminke den siste tiden og havner i min egen verden med en gang jeg starter å sminke meg. Som regel stresser jeg nesten alltid på morgenen til tross for at jeg har god tid (alltid noe jeg "må" gjøre), men med en gang jeg finner fram sminken og setter på musikk blir jeg rolig, haha. Weird? Det er så mye man kan lære om det også da, og så gøy å prøve ut nye produkter! Likevel går jeg alltid uten sminke hvis jeg ikke skal noe spesielt - gidder aldri å sminke meg for å trene eller bare være hjemme.

♥ Jeg er veldig flink til å se det positive i ting og har innsett at alt egentlig ligger i hodet. Bare ved å ha et positivt syn på livet kan man endre så mye - ikke minst hvis klarer å tenke positivt om seg selv også...

♥ Hvis jeg skal dø av noe tror jeg det må være stress, haha... Jeg har helt ærlig stresset siden jeg var lita - da startet det med hva jeg skulle bli når jeg ble stor og hvordan jeg skulle klare å bli det jeg ville. Ambisjoner, disiplin og mål er viktige, men like viktig er det som skjer akkurat her og nå. Det er jeg blitt mye flinkere til å tenke på også da, men jeg har fortsatt dager der jeg kjenner at jeg burde stresse litt ned. Alt for mye som skal gjøres og alt for lite tid. Likevel er det egentlig ingenting å klage på - jeg vet hvor fort jeg kjeder meg og blir rastløs! Det er bare viktig å huske på at man ikke kan klare alt på en og samme dag, haha... 

♥ Jeg er vimsete og ofte i min egen lille verden, men det har dere nok fått med dere...

♥ Jeg bryr meg så mye om de menneskene jeg slipper inn i livet mitt at det er vanskelig for meg å beskrive det godt nok. 

♥ Jeg elsker den følelsen jeg får når jeg har god mat og en serie/film å se på - og ingenting annet jeg trenger å gjøre. Haha, det er så digg! 

Det var litt unødvendige "fakta" om meg - nå skal jeg straks legge meg i verdens beste seng (♥) og bli uthvilt til en travel onsdag! Håper dere alle har det bra! 


kommentarer: 1FREEDOM

 • Skrevet 04.04.2016
 • Klokken 23:36


kommentarer: 1DET NEGATIVE OG DET POSITIVE #2

 • Skrevet 04.04.2016
 • Klokken 01:38

DET NEGATIVE

Den siste tiden føler jeg har jeg har at jeg har hatt så mye uflaks. Jeg er vanligvis ganske vimsete og klumsete, men den siste tiden har det faktisk vært helt sykt. Jeg er i min egen verden og glemmer ting alt for fort. Heldigvis ordner det seg alltid, men det er så kjipt når du er midt oppi det! 

1. På fredag klarte jeg å miste oyster kortet mitt... Hadde akkurat fylt på det for en hel måned, som vil si ca 1300 kr... Jeg småløp ut av undergrounden fordi jeg skulle rekke jobb, og i det jeg skulle komme meg ut ser jeg at kortet var borte. Det som gjør det enda verre er at ei dame kom bort for å spørre om jeg har mistet kortet mitt ettersom hun så at en fyr tok det opp og lette etter noen som hadde mistet sitt. Selvfølgelig fant vi han ikke igjen, og jeg måtte løpe til jobb... So close! Jeg dro til og med tilbake senere, men ingen hadde levert det inn... Ikke visste jeg at man kunne registrere det med navnet sitt heller, fordi da hadde jeg bare fått et nytt kort når det hadde skjedd... Kjip start på dagen kan man si. 

2. De på jobb klarte å overføre lønna mi på en helt annen konto enn den jeg har... I tillegg var det helligdager, som vil si at de ikke kunne gjøre noe med det før flere dager senere. Jeg har enda ikke fått lønna mi og det er sånn to uker siden jeg egentlig skulle fått den. Det er kjipt! I tillegg når det er de som har gjort en feil, selv om jeg ga de all informasjonen. 

3. Dette er egentlig bare et godt bevis på hvor vimsete jeg kan være. På torsdag var jeg helt sikker på at jeg tok med hele toalettmappa mi til jobb, og i pausen fant jeg den ikke. Dermed var jeg helt sikker på at noen hadde stjelt den eller at jeg hadde mistet den. Jeg stresset siden det er så masse dyr sminke, parfyme osv der, fortalte alle på jobb om det, dro å snakket med sikkerhetsfolkene, sjekket om noen hadde levert den på lost & found. Hva ser jeg når jeg kommer inn døra hjemme? Toalettmappa :-)

DET POSITIVE

1. Som sagt: alt ordner seg! Jeg fikk skaffet meg et nytt oyster kort og har REGISTRERT navnet mitt nå - så mister jeg det igjen er det egentlig ikke et problem. På tirsdag får jeg lønna mi, og det positive med at jeg får den senere er at jeg ikke har brukt særlig mye penger på unødvendige ting - og at jeg kan legge bort mer til sparing siden jeg får den senere i måneden enn planlagt. Konserter og Disneyland er planen!

2. Jeg har fått kontrakt med et modellbyrå! Det er selvfølgelig veldig gøy - og jeg gleder meg til å komme i gang og fortsette med det jeg har holdt på med de siste årene! Før hadde nok bare dette livet virket litt som en drøm for å være ærlig... Men her sitter jeg i London med modellbyrå, og jeg føler at jeg har fått så mye igjen for all jobben jeg har gjort tidligere på så kort tid. Ikke bare med tanke på modellbransjen, men egentlig alt sammen - livet mitt. Jeg har det så utrolig fint her og jeg kan ikke forklare hvor glad jeg er for at jeg bestemte meg for å bare dra.

3. Som dere leser er det jo faktisk bare "småting" som har vært kjipe - og selv om det kan gjøre dagen litt dårligere akkurat der og da er det så mye positive større og viktigere ting som skjer at det egentlig ikke betyr noe i det store og hele. 


kommentarer: 1SNAPSHOTS - LATELY

 • Skrevet 02.04.2016
 • Klokken 23:09

Processed with VSCO with c1 preset

Noen snapshots fra den siste tiden - hvis dere vil følge meg på andre steder finner dere instagram her, vsco her og på snapchat heter jeg martefre

// Some snapshots from the last days/weeks - if you want to follow me on other platforms you can find my instagram here, vsco here, and on snapchat it's martefre


kommentarer: 2MODELLBYRÅ I LONDON!

 • Skrevet 01.04.2016
 • Klokken 08:07

Som jeg har skrevet tidligere har jeg vært å besøkt forskjellige modellbyrå her når jeg har hatt tid. Det er så utrolig mange i London, så det kunne blitt veldig vanskelig å finne det rette for meg - men nå har jeg blitt tilbudt kontrakt av et som jeg er ganske sikker på at jeg vil trives med. Det har faktisk vært litt rart å være i utlandet uten et byrå siden det er oftest sånn det har vært, men samtidig litt gøy å prøve seg helt uten - uansett så kan jeg si at jeg er helt sikker på at jeg vil fortsette med dette, så nå gleder jeg meg til en ny start med et byrå her i London også! 

// As I've told you guys about earlier I have visited different modeling agencies anytime that I have been able to. There's so many here in London, so it could have been difficult to find the right one for me - but now I've been offered a contract by one that I'm pretty sure I will be very happy with. It's actually been a bit weird being abroad without an agency since that's usually what I've been doing, but at the same time it's been fun to try without - anyways now I can say that I'm sure I want to continue with this, so I'm very excited for a new start with an agency here in London now as well! 


kommentarer: 2hits