PERFECTLY BLUE HEELS

 • Skrevet 31.03.2016
 • Klokken 15:15

Man kan vel aldri få nok blått? Jeg har faktisk hatt et par blå høye hæler før, men de kastet jeg for lenge siden - og nå har jeg laget en ny plass til disse fine. Jeg har nesten bare svarte høye hæler og boots, mest fordi det passer til det meste og alltid er "safe", men det er jo så fint med farger også og det gjør det så enkelt å freshe opp et antrekk! 

// You can never get enough blue, right? I used to have another pair of blue high heels, but now I've made new room for these ones. I almost only have black high heels and boots, mostly because it goes with everything and it's always "safe", but some high heels with color can look really good and fresh up any outfit!  


kommentarer: 2FRENCH BRAID

 • Skrevet 30.03.2016
 • Klokken 10:02

For tiden elsker jeg french braids! For det første ser det bra ut, men det er også såå digg å slippe å tenke på håret i løpet av dagen. Du får det bort fra ansiktet - og som regel sover jeg i de også. Jeg sover nesten alltid med fletter da, det er bra for håret i tillegg til at man får fint fall neste morgen. 

Nå har jeg akkurat stått opp og sitter her med en te-kopp mens sola skinner gjennom vinduet. Et tegn på at jeg skal komme meg ut for en joggetur i Hyde Park! Etterpå skal jeg til frisøren en tur også - synes alltid det er litt risky å dra til en frisør i utlandet, men det kan da ikke være så vanskelig å bare farge håret litt mørkere? 

// Having an obsession with french braids at the moment! First of all it looks good, but most importantly it's so perfect that you don't need to think about your hair throughout the day or just feeling like it's in the way. I almost always have braids in my hair when I sleep as well - it's good for your hair and you wake up with some nice waves! 

I just woke up and right now I'm sitting here with a cup of tea while the sun is shining through my window. Time for a run in Hyde Park! After I'm going to the hairdresser as well, but I always feel like it's a little bit risky to go anytime I'm abroad - but it can't be that hard to just color my hair a bit darker? 


kommentarer: 3BOYFRIEND JEANS x SUNSHINE

 • Skrevet 29.03.2016
 • Klokken 22:00

Ironien i at det ser så varmt ut på disse bildene, når det egentlig var iskaldt og begynte å regne like etter. Gleder meg til sola og varmen kommer for godt! 

Nå har jeg endelig begynt å fått orden på klærne mine også. Jeg har fått opp to stativ i tillegg til klesskap og kommode, så nå har jeg endelig plass til alt. Mamma tok jo med seg en del av mine klær hjemmefra når hun kom, og det så faktisk helt jævlig ut her da, haha... Jeg brukte kvelden i går på å rydde og ordne - så nå ser det veldig fint ut her! 

I dag har jeg hatt fri - så jeg har vært litt husmor og laget mat til uka og vasket klær. Voksenlivet ass. Jeg liker egentlig å gjøre slike ting også - eller det er vel mer at det er så godt når det er gjort. Høres jeg veldig voksen ut nå eller? Haha. Ellers dro jeg å møtte Sunniva fra jobb for en kaffe date, og der ble vi sittende i noen timer (har nemlig funnet ut at jeg elsker soya latte, så jeg er visst blitt voksen da...) Til en forandring har dagen vært veldig rolig - og det har vært så godt! 

// The truth behind these photos is that it was freezing and started to pour down just a little while after we took them. Even though it doesn't look that way, haha. 

My mom brought a lot of clothes from back home, so the last days my room has been a total mess - but now I've finally organized it all with some new clothes hangers (?) as well organizing my dresser and my closet. About time! So much more space when I have room for all my clothes. 

Today I had the day off - so I met up with Sunniva from work for a coffee date and had a really calm day for once. So nice! 


kommentarer: 4THAT WHITE DRESS

 • Skrevet 28.03.2016
 • Klokken 23:56

En veldig enkel og hverdagslig kjole, men på grunn av splitten og den dype v-halsen blir det med en gang et mer iøynefallende plagg. I tillegg kan man mikse og matche en slik kjole med så mye annet fra klesskapet. Jeg liker det veldig enkelt som her - en svart blonde bh, et par hvite sneakers og en skinnjakke.

// A simple dress you can use any time, and because of the split and the deep v-neck it's far from boring. It's also so simple and easy to mix and match with different clothes and accessories from your wardrobe. I like it simple like this - a black lace bra, white sneakers and a leather jacket. 


kommentarer: 3VEGAN PIZZA DINNER

 • Skrevet 28.03.2016
 • Klokken 01:12

I dag hadde jeg fri, og dermed hadde vi hele dagen til å være litt turister. Jeg har enda ikke hatt ordentlig tid til det, så jeg følte nesten det var på tide! Selv om jeg føler meg mer som hjemme her hører det nesten med når man flytter til en storby. Til tross for regn og iskald vind har dagen faktisk vært kjempefin! Vi har dratt til Covent Garden, Buckingham Palace, til Paddington for å spise en av de beste vegetarburgerne jeg har smakt (med søtpotetchips som er maagisk) og vi avsluttet dagen med vegansk pizza på Fed. Det må helt ærlig være en av de beste pizzaene jeg har smakt. 

Planen var å dra til Camden også, men det ble dårlig med tid - og det er helt klart best å dra dit når været er fint. Det tar vi til sommeren når mamma kommer på besøk igjen! Så sykt å tenke på hvor fort tiden går - i morgen tidlig reiser hun hjem allerede. Vi har i hvert fall hatt noen fantastisk fine dager <3 Har masse bilder som jeg poster senere! 

// Today I had the day off - which ment my mom and I finally had some time to do some "tourist" stuff. I haven't had time to really do any of that yet, so I felt it was about time! Even though I feel more at home here I still feel like it's something that needs to be done when moving to a big city. Even though it was raining and freezing today it turned out to be a great day! We went to Covent Garden, Buckingham Palace, to Paddington where we had amazing veggie burger with sweet potato fries (favorite thing ever), and we ended the day with some amazing vegan pizza at Fed. Honestly one of the best pizzas I've ever had. 

The plan was to go to Camden as well, but we didn't really have time - and it's best to go there when the weather is better. Can't believe how fast time passes though, my mom is already leaving tomorrow morning. At least we had some amazing days <3 I also have a lot of pictures that I'm gonna post later! Stay tuuuned. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with p5 preset


kommentarer: 1BABY BLUE PENCIL SKIRT

 • Skrevet 26.03.2016
 • Klokken 12:49kommentarer: 2EXPLORING LONDON

 • Skrevet 25.03.2016
 • Klokken 11:53


Noen snapshots fra de siste dagene i London med mamma. Vi har det så fint!

I dag er det en skikkelig vårdag her, med sol og varme - i tillegg er det fredag! Jeg starter på jobb nå straks, og rett etter jobb blir det ut for å spise og ta noen drinker. Perfekt!

// Some snapshots from the last days here in London with my mom. Having such a great time! 

Today's already a good day, it's sunny and it's Friiiiday! I'm at work right now, but after work we are going out for dinner and drinks. Perfect Friday if you ask me!


kommentarer: 2SIMPLE & CLASSY

 • Skrevet 24.03.2016
 • Klokken 12:33kommentarer: 4WEDNESDAY IN LONDON

 • Skrevet 23.03.2016
 • Klokken 20:52

Såå godt å møte mamma igjen! I går var vi begge så slitne, så vi dro først til Whole Foods, etterfulgt av en bar i nærheten før vi dro tilbake til leiligheten igjen. I dag har vi tatt masse bilder, gått rundt i Soho og Oxford Street, shoppet og spist god mat. En veldig fin onsdag altså!

Vi var også på Vantra som jeg har skrevet om tidligere, et vegansk sted som har nyydelig mat. Akkurat nå sitter jeg faktisk på jobb i pausen min, så mamma er litt turist alene, haha. Jeg oppdaterer med flere bilder senere! 

// So great to see my mom again! We spent the day in Soho and Oxford Street, shopping and eating great food. A pretty good Wednesday! 

We also went to Vantra which I told you about before, a vegan place with amazing food! Right now I am actually at work, so my mom had to be a tourist on her own for some hours, haha. Sooon done though! I'll update you guys with more pictures from the day later! 


kommentarer: 1PERFECT LUNCH

 • Skrevet 22.03.2016
 • Klokken 15:45

Det faktum at jeg bor like ved en tre-etasjes Whole Foods er faktisk helt perfekt. Over ser dere min lunsj, som var helt fantastisk god. Jeg lover at burgeren smakte bedre enn den ser ut. 

Nå skal jeg straks dra for å hente mamma! Det blir så godt å se henne igjen. 

// My love for Whole Foods is endless, haha. So happy that I can just walk right from my place. Over you see my amazing lunch from today. I promise that the burger taste better than it looks.

I'm gonna go pick up my mom very soon! Can't wait to see her again - the next days are going to be so great. 


kommentarer: 2MONDAY INSPO

 • Skrevet 21.03.2016
 • Klokken 21:27

kommentarer: 1"Smiler du når ingen er tilstede er du lykkelig"

 • Skrevet 20.03.2016
 • Klokken 23:16

Det er en søndag. Jeg var ute i går. Jeg kom hjem rundt klokka 5 i morrest. Jeg er trøtt. 

Jeg er trøtt, men jeg sitter her med verdens beste følelse. Hvorfor? Hva er så spesielt med denne tiden - hva er så spesielt med denne dagen?

I dag har jeg sovet i flere timer. Jeg har ligget i badekaret med lukkede øyne og musikk på høytaleren. Jeg har spist mat og sett på serie. En vanlig søndag, men ingenting er "vanlig" når du er oppriktig lykkelig. Jeg har vandret rundt med musikk på ørene og et smil om munnen. 

Å flytte til London er det beste valget jeg noensinne har tatt. Jeg har allerede fått noen fantatiske venner som jeg virkelig setter pris på. Kvelden i går med de var fantastisk gøy, og jeg gleder meg til alle planer og opplevelser som kommer. På tirsdag kommer mamma på besøk og det skal bli så utrolig godt å se henne igjen og være her i London med henne! I tillegg fikk jeg vite på lørdag at Mathilde kommer i april, og jeg vet at de dagene kommer til å bli uforglemmelige - ikke minst siden vi to har snakket i så mange år om London og har flere ganger pratet om å flytte hit sammen eller gå på skole her. Rart hvordan ting plutselig faller på plass. Jeg vet at jeg har så veldig mye i vente, og jeg er så takknemlig og glad for det. 

// It's Sunday. I went out last night. Came home around 5 this morning. I'm tired.

I'm tired, but happy. Why? What's so special about this period in my life - this day?

I have spent this Sunday sleeping, laying in the bathtub with music on the speakers and my eyes closed. Been eating and watching series. A normal Sunday - but nothing's "normal" when you're genuinely happy. I have been wandering around with music in my headphones and a smile on my mouth.

Moving to London is the best choice I have made. I have already met some amazing people, and I'm looking forward to all the experiences and plans to come. On Tuesday my mom is coming to visit - can't wait for that! Mathilde, my best friend, is coming in April and that's gonna be so great. Specially since we always used to talk about moving to London and going to school here. Funny how things suddently fall into place. I know I have so much to look forward to, and so many good things coming for me in life, and I'm so happy and grateful about that.


kommentarer: 1FAVORITE

 • Skrevet 19.03.2016
 • Klokken 08:37

Her har dere noen av mine favoritter når det kommer til outfits og bilder. Fremover kommer det til å bli en del mer mote og outfits her på bloggen! 

I dag skal jeg ut med jentene fra jobb, og denne gangen skal jeg ikke miste mobilen... Det lover jeg! Haha - muligens det blir en liten date før jeg møter jentene også. En fin lørdag må det i hvertfall bli! 

// Here's some of my favorites when it comes to outfits and photos. I love fashion and style - and from now on you will see a lot more of this on my blog, which I hope you'll enjoy! 

Tonight I am going out with the girls from work, this time without losing my phone... That I promise! Going to be a great Saturday for sure! Updating you guys with pictures tomorrow. Xx


kommentarer: 4FEELS LIKE SPRING

 • Skrevet 18.03.2016
 • Klokken 11:22


For hver dag som går så føler jeg meg bare mer og mer hjemme her. Sola skinner, våren er her og alt er egentlig bare veldig fint. Nå må jeg dra til jobb! Håper dere får en fin fredag!

// I just feel more at home here in London for every day that passes. The sun is shining, spring is here and everything is just really good. I need to get to work now - hope your Friday is great!


kommentarer: 1MAKEUP TALK - HOW TO GET MATTE LIPSTICK

 • Skrevet 16.03.2016
 • Klokken 09:08

Tenkte jeg kunne fortelle dere om en veldig enkel måte å få matt leppestift på! Det første du trenger er selvfølgelig leppestiften du vil ha - ta den på som vanlig. Jeg bruker som regel å blande to forskjellige farger. Da får jeg alltid den fargen jeg vil ha. Først tar jeg på den mørkeste fargen med en veldig liten kost, før jeg påfører den lyseste for det meste i midten, så lukker jeg leppene et par ganger for å blande det sammen. 

// Thought I could let you now how easy it can be to get matte lipstick. The first thing you need is obviously your lipstick - put it on as usual. I usually use two different colors and mix them together. That way I always get the color that I want. First I put on the darkest color with a very small and tiny brush, then I put on the lighter one mostly in the center of my lips, then I close and open my mouth a couple of times to mix it all together. 

Det eneste ekstra du trenger for å få den matte looken er et pudder! Ikke solpudder, men et foundation-pudder eller bare et pudder som er i lignende farge som huden din. Du tar litt av pudderet på fingertuppen din og legger det på leppene dine. Etterpå lukker du munnen et par ganger til det er helt blandet.

Pass på at det ikke ligger noe pudder på leppene som ikke er blandet med leppestiften etterpå. I tillegg til at dette gir deg matte lepper, gjør det også slik at leppestiften holder mye lengre! 

// The only extra product you need to get the matte look is powder! Not a bronzer or anything, but a foundation-powder or just a powder that has the same color as your skintone. You take some powder on you fingertip and tap it onto your lips. Afterwards you close and open your mouth a couple of times to make it blend in with the lipstick. As well as giving you the matte look, this way your lipstick also lasts longer! The perfect little trick that everyone should know. 

Et eksempel på hvordan det kan se ut når du er ferdig: 

// An example on how it can look when you're done:

 


kommentarer: 0TUESDAY = SUNDAY

 • Skrevet 15.03.2016
 • Klokken 18:22

Jeg fikk endelig mobilen min tilbake. Skjønner fortsatt ikke hvorfor han skulle gjøre det så vanskelig, men uansett ordnet det seg til slutt!

I dag har jeg fri som betyr at jeg har:

1. - Sovet i flere timer.

2. -  Sett på både Paradise Hotel og Skam... (guilty pleasure i guess..)

3. - Lest på psykologien... Må nok fortsette med det litt til senere...

4. - Trent styrke! Har ikke hatt tid til å få trent de siste dagene siden jeg for det meste bare har løpt rundt, men hver gang det skjer merker jeg hvor mye bedre alt er når jeg legger av tid til å trene. 

Jeg tok altså igjen "planene" som jeg egentlig hadde for søndagen (altså å gjøre minst mulig og slappe av for en gangs skyld) i dag. Så nødvendig! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal straks kle på meg og komme meg til butikken. I morgen er det en travel dag igjen - da skal jeg nemlig møte noen modellbyrå før jobb! Må innrømme at jeg liker de travle dagene aller best uansett hvor godt det er å slappe av i blant - her er det alt for mye som skjer! 

// Basically had my Sunday today - finally a day where I can just relax and do whatever. Also got my phone back yesterday after so much back and forth! Lost it on Saturday which I wrote about in my previous post. Kinda scary how lost you feel without it. Tomorrow is another busy day (have to admit I like those the most, even though it's so necessary to just take it easy once in a while) and I'm going to meet with some agencies before work. Exciting! 


kommentarer: 1IKKE HELT ETTER PLANEN

 • Skrevet 13.03.2016
 • Klokken 21:02

Som sagt skulle jeg ut i går - jeg fikk besøk, vi ordnet oss og vorset litt her. Når vi er i undergrounden klarer jeg selvfølgelig å miste mobilen min, og det merker jeg med en gang vi kommer ut. Med alkohol i blodet blir jeg selvfølgelig enda mer stressa, og jeg løper tilbake for å lete etter den. Det er så irriterende at en så "liten" ting skal ødelegge kvelden. I dag har jeg vært så irritert på meg selv for at jeg ble så stressa som jeg ble og at jeg dro tilbake for å lete - det var jo ingenting jeg kunne ha gjort uansett. Samtidig kan jeg heller ikke gjøre noe med det i dag, så jeg får bare akseptere at jeg valgte å dedikere kvelden til å lete etter en mobil jeg ikke hadde sjans å finne. Jeg vet at de fleste ville ha gjort det samme da, men det er så irriterende når jeg vet at det ikke egentlig var noe vits. Kunne heller bare bestemt meg for å ha en fin kveld til tross for det!

Uansett - det var en fyr som tok mobilen, han sa det var fordi han så at jeg mistet den, men da burde han ha levert den til de på stasjonen og ikke tatt den med hjem. Find my iphone er ihvertfall en livredder - bare veldig irriterende at den ikke funker når telefonen er avslått. Jeg trenger selvfølgelig å få tilbake mobilen i kveld, hvis ikke er det umulig for meg å våkne i morgen tidlig. Rart hvor avhengig vi er av en sånn liten dings. Jeg hater det egentlig. Hvordan man føler seg når man ikke har den i nærheten. Men så er det så mye bra med den også. Alt er bare så enklere når man har den - å ta kontakt med folk, finne frem, sjekke konto, ta bilder... Dere vet.

En annen ting er at jeg alltid stresser med mobilen når jeg er ute - jeg er alt for distré og vimsete. Jeg takler ikke å ha ansvar for div ting som vesker eller jakker, og i hvertfall ikke andre sine ting når jeg er ute - det går bare ikke. Den eneste veska jeg kan ta med er en som er liten nok til å bare ha over skuldra, og da er den der hele kvelden. Kortet mitt og en leppestift er mer enn nok for meg. 

Jeg skulle egentlig møte fyren som fant (eller tok) mobilen tidligere i dag, men han kom selvfølgelig ikke. Jeg skal få han til å levere den til en stasjon slik at jeg bare kan dra å hente den. Så kan jeg kanskje nyte litt av fridagen min også - det vil si å ligge i badekaret, høre på musikk og slappe helt av. Endelig har jeg badekar som jeg alltid har irritert meg over at vi ikke har hjemme på dager som dette. 

Processed with VSCOcam with b1 preset


kommentarer: 0KVELDENS PLANER

 • Skrevet 12.03.2016
 • Klokken 19:34

Nå skal jeg straks begynne å ordne meg, og prøve å finne ut av hva jeg skal ha på meg... I kveld drar jeg ut med noen av de jeg jobber med - jeg får besøk om ikke lenge, og senere drar vi videre til Oxford Circus for å møte de andre. Fun! Ville bare innom å ønske dere en fin lørdagskveld ♥ Jeg skal prøve å huske å ta masse bilder!

// Just wanted to update and wish you guys a great Saturday evening ♥ I'm going out with some people from work, that's gonna be fun! Need to start getting ready soon - so I'll update you guys with photos tomorrow!


kommentarer: 1BY NIGHT

 • Skrevet 11.03.2016
 • Klokken 23:46

Noen bilder fra i kveld. Jeg fikk endelig litt tid til å være turist - og jeg kjenner at jeg gleder meg enda mer til å få besøk så jeg kan dra med mamma rundt overalt. Tror aldri jeg kan bli lei av denne byen. Akkurat nå er det det perfekte stedet for meg å være, det vet jeg.

// Some pictures from tonight. Feels like I'll never get tired of this city. Right now it's exactly where I want to be. 


kommentarer: 0NEW IN - NUDE STRAPPY PENCIL DRESS

 • Skrevet 10.03.2016
 • Klokken 15:11


From Miss Selfridge

Jeg er omringet av fine klær nesten hver eneste dag nå -  og som dere sikkert har merket er min kjærlighet til shopping og klær uendelig stor. Uansett - smart som jeg er glemte jeg å pakke ned kjoler når jeg flyttet hit (har faktisk ikke én eneste, sånn går det når jeg pakker dagen før.) Heldigvis tar mamma med seg masse klær når hun kommer! Jeg kjøpte likevel denne som jeg selvfølgelig la merke til første dagen jeg startet på jobb. Mest på grunn av fargen - som sikkert ikke kommer som et sjokk. 

Ellers irriterer jeg meg sånn over at det skal være så vanskelig å ta outfitbilder... Har kanskje funnet en mulighet som jeg skal teste ut senere - hvis det ikke funker må jeg bare finne meg en engelsk fyr som er flink til å ta bilder...

// I'm surrounded by clothes all day - and as you might know by now my love and passion for anything that has to do with clothes, shopping or style is very big. Anyways - when I moved here I managed to not bring one single dress (that's what happens when I start packing the day before). Luckily my mom is bringing clothes that I left behind when she's coming. I noticed this dress mainly because of the color (faaaavorite) - and felt like I had to get it. Something that's never really true, but...

Something else - I'm getting so annoyed about the fact that it's so hard to take good outfit photos. I might have a good idea that I'll try later - if that doesn't work I think I'll just have to find a British guy who's great at taking pictures... 


kommentarer: 1HVA ER ANNERLEDES DENNE GANGEN?

 • Skrevet 09.03.2016
 • Klokken 13:11

Det er en stor forskjell på å reise et sted i etterkant av å ha signert med et modellbyrå, og det å reise på "egenhånd". 

Friheten.

Når man reiser med modellbyrå skriver man under en kontrakt og må derfor også forholde seg til noen regler. Dette er spesielt viktig hvis man bor i modelleilighet som byrået har ordnet for deg - som de fleste modeller velger å gjøre. Det kjipe er at du ikke kan få besøk, det blir liksom aldri helt "ditt" sted og det at det mest sannsynlig kommer til å bli trangt å dele med flere andre jenter. Det positive er at du sitter igjen med noen veldig gode venner som du vil fortsette å holde kontakten med i ettertid. I tillegg har du alltid noen å være med, noen du kan utforske byen med og noen som skjønner deg på en annen måte på grunn av at dere begge er i samme situasjon. 

Når jeg reiste uten at grunnen ene og alene er på grunn av et modellbyrå er friheten betydelig større. Det positive er blant annet at jeg selvfølgelig kan få besøk når jeg vil, jeg har mitt eget sted, noe som igjen gjør at jeg kan ha alenetid - og det er veldig vanskelig når man bor og deler alt med andre jenter. Følelsen du får av å vite at du har noe som er ditt er fantastisk, du trenger ikke tenke på når du skal hjem igjen, når kontrakten med modellbyrået går ut - du bestemmer. Det kjipe kan være at man ikke kjenner noen fra før (det gjør man som regel heller ikke når man flytter inn i modelleilighet, men det er umulig å ikke bli kjent med de andre jentene når man er sammen hele tiden) og mange føler at det er vanskelig å ta initiativet til å bli kjent med nye mennesker i en ukjent by der du ikke kjenner noen fra før. Men som sagt tidligere - det er bare å hoppe i det!

På dette punktet må jeg si at jeg liker det jeg gjør nå aller best - bare den følelsen av å komme hjem til ditt eget sted og vite at du selv bestemmer. Det er en god følelse. 

Samtidig føler jeg at de tidligere reisene mine har vært med på å gjøre meg "klar" til alt dette og gjøre hele reisen mye enklere.

For meg var det ikke skummelt å gå rundt å levere cv, gjøre et praktisk intervju foran mange mennesker, fortelle ukjente mennesker om meg som person og ha alle øyne på meg - jeg er jo vant til å bli dømt flere ganger daglig på utseende mitt, i tillegg til å vise frem personligheten min på så kort tid som mulig når jeg er på castinger.

Jeg synes ikke det er skummelt å starte en samtale med en fremmed - det har jeg jo gjort hundre ganger tidligere.

Jeg synes ikke det er vanskelig å finne fram i en ukjent by - det har jeg jo vært igjennom tidligere.

Jeg synes ikke synd på meg selv eller blir lei meg hvis ting ikke går helt som jeg vil eller har planlagt - jeg vet jo at det ordner seg hvis jeg fortsetter og ikke gir opp, det har jeg jo erfart mange ganger tidligere.

Sist, men ikke minst - jeg synes ikke det er vanskelig å gjøre alt dette samtidig som jeg prater engelsk. Jeg har jo pratet så mye engelsk de siste årene at hjernen min nesten bare fungerer på engelsk. 

Jeg er så glad for at jeg har de erfaringene jeg har, og for alle de nye jeg sitter igjen med for hver dag som går. Så dere - vær så snill å gjør det dere har lyst til, og ikke tenk på hva alle andre forventer av dere. Ikke tenk at dere ikke klarer det. Hvorfor skal dere ikke det? Albert Einstein var bare et menneske, Kanye West er bare et menneske, sjefen din er bare et menneske. Hvem skal bestemme at du ikke kan gjøre det du vil og det som gjør deg glad? 


kommentarer: 0UKEN SOM GIKK

 • Skrevet 08.03.2016
 • Klokken 16:03

Ukens flause: Når jeg står host i butikken (altså jeg får kunder til å føle seg velkommen og ber evt. om emailen deres) har vi som regel en konkurranse om å få flest mulig til å skrive navn og mailadresse -  og da er det så lett å glemme hvem jeg har spurt og ikke spurt. Småflaut å si hei til samme person gang på gang... Har heldigvis blitt flinkere nå, haha. 

Ukens sang: Det må faktisk bli Nordaførr - RSP & Thomax. Av en eller annen grunn begynte jeg å høre på den hver dag når jeg gikk til og fra undergrounden.

Ukens motivasjon: Denne byen! Hvordan kan man ikke føle seg motivert når man er rundt så mange hardtarbeidende mennesker med store drømmer og planer? Jeg elsker å være på et sted der folk skjønner at hardt arbeid lønner seg - og at det finnes så mange muligheter.

Processed with VSCOcam with p5 preset

Ukens nedtur: At jeg klarte å komme for sent til jobb?!?! Når du alltid er vant til å ha god tid er det faktisk helt jævlig å starte dagen med finne ut at det er noen få minutter til du skal starte på jobb. I tillegg til at det var en av mine første dager... Og at jeg ikke har fått det engelske bankkortet mitt enda... Må dra innom banken i dag, fordi jeg er sikker på at noen har tatt det fra posten... 

Ukens tanke: Innlegget jeg skrev om forskjellen på Norge og London, som dere finner her

Ukens outfit/sminke/hår: Det har vært dårlig med outfitbilder siden jeg kom hit, men når jeg jobber går jeg i "jobbklær", og ellers er det vanskelig når jeg ikke har noen til å ta bilder. Jeg kan vise dere hva jeg bruker å gå med på jobb da! Uansett - her blir det bølger! Slik har jeg nesten gått hver dag forrige uke. 

Processed with VSCOcam with b5 preset

Ukens craving: Falafel! Spiste det nesten hver dag. Det er så godt!!

Ukens bilde: Mitt favorittbilde! Fra når mamma og jeg var i Tyrkia for flere år siden 


kommentarer: 0HVA VIL DERE LESE OM?

 • Skrevet 07.03.2016
 • Klokken 00:01

Processed with VSCOcam with b5 preset

Hva vil dere lese om og se mer av her på bloggen? Jeg har alltid mye å gjøre om dagene, men har virkelig lyst til å prioritere bloggen også! Det blir enklere for meg å planlegge hvis dere kunne ha lagt igjen en kommentar om hva dere vil lese om og se mer av. Enten det er sminke, hverdagsinnlegg, outfits, personlige innlegg - alt mulig egentlig! Jeg er i hvertfall klar til å bruke enda mer tid på bloggen og legge mer i den enn det jeg har gjort tidligere.

Har dere noen spørsmål til meg så kan dere også bare legge igjen en kommentar - lover å svare i et eget innlegg! Akkurat nå trenger jeg SØVN. Jeg har funnet ut at det er på tide å være litt turist også, så det er delvis planen i morgen. Jeg må jo få sett litt mer av byen jeg faktisk bor i?!

// Let me know if there's anything you want to read and see more of on here - and it will be easier for me to plan my posts when my days are so busy. I really want to focus on my blog and make it one of my priorities now, so it would help if you could let me know if you feel like there's something you want to see more of. If you have questions as well - just leave a comment and I'll answer in a different post! 

Right now I need SLEEP. I also found out that it's time for me to do some tourist stuff so that's partly the plan for tomorrow. I feel like I need to see more of the city that I now live in, you know?!

Processed with VSCOcam with b1 preset


kommentarer: 0ET SJELDENT ØYEBLIKK

 • Skrevet 05.03.2016
 • Klokken 21:07

Processed with VSCOcam with x1 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Det er noen ord som går igjen hos hver eneste person jeg har snakket med, som har flyttet hit til London. "Tiden går så fort." Uansett om de har vært her i tre måneder eller tre år - så føler ingen at de har vært her så lenge. Jeg som trodde at tiden gikk fort hjemme i lille Bodø kjenner nå virkelig hvordan det føles når man så gjerne skulle hatt flere timer i døgnet. Det er så mye jeg vil gjøre, så mye jeg skal gjøre, så mye jeg må gjøre - så mye av alt. Et sjeldent øyeblikk (som kun har skjedd én gang hittil) kan jeg få tid til å sette meg ved vinduet, puste, se på menneskene, lese, høre på musikk. Det er fint. Samtidig er det så mye annet som foregår at jeg ikke føler tiden strekker til - og det går helt fint faktisk.

Det er nesten aldri et rolig sekund her, men hvis det kommer et sjeldent øyeblikk der jeg har litt ekstra tid er det så deilig å kunne ta alt innover seg. Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg uuut! Ha en fin lørdagskveld 

// Every person that I've talked to that has moved here as well always says the same thing - "Time goes by so fast here." So far I feel like it's very true - some days I really wish I had more hours. At the same time I like it a lot. The fact that you get to experience so much in just a day. I mean - the only problem is that you wish you could've had time to do even more in one day. When I get a moment to just sit down, relax, read, listen to music (which has happened once so far) it's so nice. Just to reflect on everything. 

Processed with VSCOcam with x1 preset
 


kommentarer: 0MY FAVORITE HAIRSTYLE

 • Skrevet 05.03.2016
 • Klokken 00:44

Enten jeg bruker slettetang eller bare har fått det av å ha flette i håret - så er det ingen tvil om at jeg synes håret mitt er finest med bølger. På bildene over har jeg brukt slettetang for å få bølgene, og det synes jeg funker best hvis man vil ha litt "finere" bølger. Som jeg har skrevet før bruker jeg flette hvis jeg vil ha en mer naturlig look. Det sliter i tillegg ikke på håret, så hvis du ofte bruker varme på håret ditt for å lage bølger/krøller ville jeg heller ha anbefalt å teste det ut først! 

Nå sitter jeg å skyper med Mathilde, som jeg har gjort de siste timene siden jeg kom hjem fra jobb, og skal straks sooove! I morgen jobber jeg faktisk, men det er heldigvis tidlig så jeg har store deler av lørdagen fri! 

// Favorite hairstyle - waves! Whether it's from wearing braids or using the straighteners, waves are definitly my favorite hairstyle. It's easy to make the mistake of thinking that it's very time consuming when it doesn't have to be at all - I only use about five minutes in the morning if I use my straightener and basicilly no time if I've had a braid during the night or for some hours. It's honestly so simple!

Right now I'm skyping with Mathilde, which I've been doing since I got home from work, and I'm soon going to beeed! I'm actually working tomorow, but luckily it's early so I have the rest of the Saturday off! 

Processed with VSCOcam with c1 preset


kommentarer: 2DEN STØRSTE FORSKJELLEN PÅ NORGE OG LONDON

 • Skrevet 02.03.2016
 • Klokken 15:20

Det har ikke gått en dag der jeg ikke har blitt kjent med et nytt menneske eller hatt en samtale med en fremmed.

Folk kan komme bort til deg bare for å si at du har fine øyenbryn eller kul bukse liksom. Tenk om man kunne begynne å gjøre slik i Norge også, istedenfor å gi lange blikk og ikke si et eneste ord. Jeg kan faktisk enda huske de komplimentene jeg har fått av fremmede hjemme i Norge, og jeg tror nesten alle var fra mennesker som ikke var fra Norge, men på ferie. Tenk så mange mennesker som ville ha fått en bedre dag "bare" pga et kompliment. Jeg vet selv at slike kommentarer lever jeg på lenge. Det er så utrolig koselig! Ikke minst når du vet at personen som sier det ikke har noe å tjene eller få igjen på å si det - da vet du at det er oppriktig. Derfor har jeg alltid satt så stor pris på komplimenter fra jenter, spesielt som jeg ikke kjenner - det virker mer oppriktig enn fra en gutt når du er ute på byen, selv om det kanskje ikke alltid trenger å være slik. Et lite kompliment kan uansett utgjøre en veldig stor forskjell. Jeg vet at jeg trenger å bli flinkere til det også. Det tror jeg vi alle kan bli. 

I tillegg kan man tenke på alle de menneskene man kunne ha blitt kjent med, bare hvis man hadde orket å starte en samtale. Hva er det verste som kan skje? Jeg har aldri blitt kjent med så mange mennesker på så kort tid før. Hvorfor? Fordi hvorfor ikke? Jeg tror det er veldig lett for mennesker som aldri gjør noe helt selvstendig i livet sitt å holde seg til det "trygge" og det man er vant til. Da er det vanskelig å bli kjent med nye mennesker og finne ut av hvordan man virkelig fungerer i den store verden - ikke minst finne ut av hvem man virkelig er og hva man vil. Jeg dro hit helt alene uten å kjenne noen, og da er jeg selvfølgelig veldig interressert i å bli kjent med nye mennesker! Selv om vi alle er så forskjellige - er vi også så veldig like. Bruker du litt tid på å se opp fra mobilen din når du er ute blant andre mennesker, så tror jeg du ville blitt overrasket over hvor mye nytt du kan oppleve bare i løpet av en dag. Bruker du litt mer tid på å smile og prate med menneskene du deler de små hendelsene i hverdagen din med, så ville du nok ha blitt overrasket over hvor fin en ellers kjedelig dag kan bli. Ikke minst - du ville blitt overrasket over hvor annerledes livet ditt plutselig ville sett ut. Hvorfor stenger vi oss inne i vår egen lille boble, når det er så ufattelig mange mennesker der ute  og så mange muligheter som vi går glipp av på grunn av det? Er det en ting jeg har blitt minnet på i løpet av den lille stunden jeg har vært her - så er det at det er alt dette som gjør livet betydningsfullt. Det er de nye menneskene du lar komme inn i livet ditt - det er de smilene du gir og mottar i løpet av en dag - det er de koselige samtalene som du husker når du legger deg om kvelden. Nå drar jeg på jobb! Håper dere har det fint!


kommentarer: 0PORTFOLIO

 • Skrevet 01.03.2016
 • Klokken 21:04Hadde et møte med et modellbyrå i dag, og da måtte jeg prøve å få ryddet litt opp i portfolioen min. Det er ikke nødvendigvis positivt å ha en haug med bilder hvis de bare er helt ok, tvert imot - det anbefales å ha få, men veldig veldig gode bilder. Jeg gleder meg faktisk utrolig mye til å få tatt nye her i London - jeg trenger noe annerledes og nytt i boka mi nå! Møtet gikk forresten bra, veldig hyggelig team, men ingenting er bestemt enda. Det er så mange forskjellige byrå her. I'll let you know!

// Had to try and organize my portfolio today since I had a meeting with an agency. It's always smart to have few but very good photographs instead of several that's just ok. I'm looking forward to doing some photoshoots here in London - I feel like I really need something new and fresh for my book. The meeting went well by the way, very nice team, but nothing is decided yet. There's so many different agencies here! I'll let you know what happens!


kommentarer: 0hits