Bildedryss fra Tallinn

 • Skrevet 28.02.2014
 • Klokken 10:17

Her kommer flere bilder fra Tallinn-turen vår. Har hatt det kjempefint!

Klarer ikke å slutte å flire når jeg ser dette bildet.. Rett etter at det ble tatt fikk vi oss et lite sjokk. Vi møtte på en blotter rett opp trappa.. hahaha

Umulig å holde seg seriøs etter en sånn overraskelse..


kommentarer: 1Last day

 • Skrevet 27.02.2014
 • Klokken 20:54

Vi har vært ute å gått i hele dag, og selvfølgelig alle andre dagene vi har vært her, så nå kjenner jeg det virkelig i beina. Helt utrolig deilig å komme på hotellet å legge seg i badekaret med noe godt å slappe helt av da. 

I morgen reiser vi hjem, men begge er enige om at vi enda kunne ha vært her et par dager til.. Veldig fornøyd med Tallinn, det er en fin by! Kunne ikke bedt om en bedre bursdagsgave 

Standar turistbilder, haha.. Kommer flere bilder fra turen etterhvert!


kommentarer: 2Spa day

 • Skrevet 27.02.2014
 • Klokken 09:04

I går skulle vi som sagt dra på spa. Jeg gledet meg masse, og det skuffet ikke. Fikk en kjempegod ryggmassasje, ble skikkelig avslappet og holdte på å sovne. Tok også manikyr og ble veldig fornøyd! Det var uten tvil en veldig fin måte å starte dagen på. 

Resten av dagen brukte vi på å gå rundt å være turister, se på forskjellige plasser og ta bilder. Vi fant en utrolig bra spiseplass der vi spiste lunsj også, tror vi kanskje drar tilbake dit i dag! Vi avsluttet dagen med indisk mat og kino. Enda en vellykket dag i Tallinn!Haha, sånn blir over halvparten av bildene som blir tatt når mamma og jeg er på tur sammen..
kommentarer: 0Today's

 • Skrevet 26.02.2014
 • Klokken 17:40

Kommer andre bilder fra dagen i dag senere. Nå skal vi straks ut å spise indisk før det blir kino! Håper dere har det fint!


kommentarer: 2Tuesday in Tallinn

 • Skrevet 25.02.2014
 • Klokken 21:28

Nå er jeg skikkelig sliten etter en veldig fin dag, og gleder meg til å sove. Har akkurat tatt et langt bad, det er så deilig å avslutte dagen sånn. Vi kom tilbake til hotellet for en stund siden, etter å ha spist middag ute i gamlebyen. Der skal vi gå mer i morgen og da blir det bedre bilder. Har endelig fått tilbake kofferten, så nå er jeg veldig fornøyd! 

I dag har jeg fått shoppet en god del og vi har gjort oss mer kjent i byen. Alt i alt har jeg hatt en veldig fin dag! I morgen skal vi på spa også, og det tror jeg blir skikkelig bra! Nå sovner jeg snart, så jeg oppdaterer mer i morgen.


kommentarer: 2Tallinn day 1

 • Skrevet 24.02.2014
 • Klokken 17:58

Vi landet ganske tidlig i Tallinn i dag, så vi har allerede hatt tid til å se litt. Formen er mye bedre og det er jeg veldig glad for. Noe som er ganske kjipt er at kofferten min ikke kom fram og de har enda ikke funnet den.. Har ALT i den, så jeg håper virkelig at de får tak i den snart. Skikkelig irriterende, men ingenting som jeg kan gjøre noe med.

Vi fikk sett litt av gamlebyen i dag, som er veldig fin, også fant vi en skikkelig koselig restaurant med god mat.

Etter å ha gått en stund dro vi innom en butikk for å kjøpe litt forskjellig godt som vi kunne kose oss med her på hotellet. Nå har jeg akkurat tatt et langt bad og ligger i senga å slapper av.

I morgen blir det litt shopping, muligens litt mer enn planlagt hvis ikke kofferten dukker opp snart.. Ellers koser vi oss masse og har det veldig fint!


kommentarer: 2Klar for Tallinn

 • Skrevet 23.02.2014
 • Klokken 21:58

Bursdagen i går var veldig morsom og det var såå koselig å møte alle sammen igjen! I dag har jeg tatt det helt rolig. Enten så har jeg blitt matforgiftet, spist noe som jeg ikke tåler, eller så er det noe helt annet.. Har ikke vært særlig bra de siste dagene og det er så irriterende å ikke vite hva det kommer av. Krysser fingrene for at det ikke er noe alvorlig, blir alltid så paranoid. Må vente til etter vinterferien på legetime, men jeg håper og tror at jeg er bedre allerede i morgen.Min fantastiske frokost. Savnet pannekaker helt utrolig mye når jeg var i Athen og det var nyydelig å endelig spise det igjen. 

Har også pakket i dag forresten! Mamma og jeg drar til Tallinn i morgen tidlig og jeg gleder meg sånn! Fikk turen i bursdagsgave og det er jeg veldig takknemlig for, opplevelser er så mye bedre enn ting. Det blir så bra med en uke der vi bare kan slappe av, dra på spa, spise god mat og shoppe. Vi må stå opp skikkelig tidlig i morgen, så jeg burde vel egentlig legge meg snart. Tar med kameraet og kommer selvfølgelig til å oppdatere med bilder osv.

Har bare vært hjemme i noen få dager og nå reiser jeg igjen, og jeg elsker det. Jeg er en person som liker å være på farten, blir fort lei av å være på samme plass over lengre tid. Elsker nye opplevelser!


kommentarer: 5Hjemme

 • Skrevet 22.02.2014
 • Klokken 19:50

Reisen i går gikk mye bedre og raskere enn det jeg hadde forventet. Det var veldig kort tid mellom flyavgangene og derfor ble det veldig lite venting. På den første flyturen klarte jeg å sovne og på de to andre så jeg film. Gikk egentlig veldig fort!

Det var utrolig godt å komme hjem igår. Etter noen minutter så føltes det nesten ikke ut som om jeg hadde vært borte. Det er ganske rart, men sånn blir det. Skikkelig deilig å sove i senga mi igjen også, til tross for at jeg våknet veldig tidlig i dag. 

Ellers er ikke formen helt på topp, men jeg får nesten bruke morgendagen på å bli ordentlig frisk, fordi i kveld blir det bursdagsfeiring! Blir godt å møte alle de flotte vennene mine igjen!


kommentarer: 1GOING HOME

 • Skrevet 21.02.2014
 • Klokken 06:32

Nå drar jeg hjem! Har en lang dag med reising foran meg, men det gjør ingenting. Kommer hjem til fine folk og god mat, gleder meg sånn!


kommentarer: 0Athens - thoughts

 • Skrevet 20.02.2014
 • Klokken 19:52

Helt utrolig hvor fort tiden har gått, og det er nesten uvirkelig at jeg faktisk skal reise hjem i morgen. Jeg har opplevd og lært så mye her borte, så mye mer enn det jeg hadde gjort hjemme på den samme tiden. Jeg har også fått muligheten til å vokse og bli enda mer selvstendig. Det har vært så mange ganger der jeg har følt meg så voksen her borte, men det har vært en god følelse! Man får en trygghet av å vite at man faktiskt klarer seg selv, og at det ikke er nødvendig å alltid være avhengig av andre.

Til tross for alt det spennende og morsomme som har skjedd her borte, har jeg også klart å fokusere på ting som jeg mente var veldig viktig å fortsette med til tross for at jeg reiste til Athen, som skolearbeid. Det føles veldig godt å vite at jeg klarte det bra, faktisk mye bedre enn det jeg trodde. Sånn går det når man er såpass sta, det finnes helt klart noe positivt med det også.

Jeg har alltid elsket å reise, oppleve nye steder og kulturer, og har alltid hatt lyst til å se mer av verden, samtidig som jeg synes modellbransjen er veldig spennende og morsom. Det at jeg får muligheten til å gjøre noe av det jeg elsker mest i en så ung alder, er jeg uendelig glad for. Det krever at jeg står på og jobber hardt, men det er akkurat sånn jeg vil ha det. Hvis man er fokusert og motivert nok så får man til det meste, det er jeg nå helt sikker på.

Jeg har helt klart savnet familie og venner når jeg har vært her borte, og jeg tror ikke ord kan beskrive hvor godt det blir å se dem igjen. Samtidig tror jeg det er bra å kunne kjenne på å savne noen i blant. Det får deg til å tenke over hvor mye de betyr for deg og hvor mye du setter pris på dem. Det kan være lett å glemme, men det er så ufattelig viktig å vise dine nærmeste hva de betyr for deg. Det trenger bare å være noen få ord.

Jeg har iallefall hatt en minneverdig og lærerik opplevelse her i Athen. Veldig glad for at det var sånn jeg fikk starte det nye året! Nå gleder jeg meg til å se hva resten av 2014 bringer. 


kommentarer: 2Beautiful

 • Skrevet 19.02.2014
 • Klokken 18:01


Se så fint! Jeg var så heldig å ha shoot nede ved stranden i dag. Det er så deilig å kunne gå rundt i den varme sanda under sol og blå himmel. Jeg fikk se noen av bildene og tror resultatet blir bra! Poster de her etterhvert. Håper dere har det fint!


kommentarer: 0Photograph

 • Skrevet 18.02.2014
 • Klokken 19:59

Photo: Dana Cole

MUA and hair: Eve Tro

Stylist: Anna Manukhina

Et bilde fra en shoot som jeg hadde i Oslo for en god stund siden. Veldig koselig team å jobbe med, og resultatet ble veldig bra! Poster flere bilder senere.


kommentarer: 0TV Commercial

 • Skrevet 17.02.2014
 • Klokken 19:44

I dag hadde jeg reklameinnspilling i en helt nydelig park. Den var helt gigantisk og hadde tydeligvis forskjellige planter fra hele verden. Det var også helt klar himmel og strålende sol. Skikkelig fint og spesielt, glad for at jeg fikk sett alt! 


kommentarer: 0Uvirkelig

 • Skrevet 16.02.2014
 • Klokken 18:22

Akkurat nå kan jeg nesten ikke vente med å dra hjem. Det har skjedd så mye trist i Bodø i det siste, helt uforståelig.. Vil bare være med mine nærmeste akkurat nå, og det er så vanskelig å være så utrolig langt borte når slike ting skjer.. Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å se venner og familie igjen. Tankene mine går ut til alle de pårørende etter de to forferdelige hendelsene. Umulig å forestille seg hvor vondt dere har det. Hvil i fred 


kommentarer: 3Greek frozen yoghurt

 • Skrevet 15.02.2014
 • Klokken 17:46

Måtte stå opp ganske tidlig idag pga en casting, men det var egentlig bare positivt. Rett ved siden av lå det en svær, knallrosa café som solgte frossen gresk yoghurt. Det var så masse forskjellig man kunne velge mellom, både smaker og toppinger. Dumt at vi ikke fant det tidligere, siden jeg snart reiser hjem.. Haha. Det var iallefall utrolig godt, og jeg kan nå si at det er det beste jeg har smakt her. Det slår til og med den mexicanske maten! Måtte ta en del bilder, fordi alt var skikkelig fint å se på. Så masse godt og fine farger, haha! Amaziiing.

Valgte den naturelle "greek frozen yoghurt", med masse fersk frukt, mørk sjokolade og kokosstrø. Så godt!


kommentarer: 0February 14

 • Skrevet 14.02.2014
 • Klokken 16:19

Har faktisk gledet meg til denne dagen hele uka. Ikke fordi det er Valentine's Day, men fordi vi skal lage norsk julegrøt her i leiligheten. Haha, små gleder! Snille Jenny hadde med seg to poser hjemmefra. Det er så godt! Det skal bli skikkelig deilig med en ordentlig kosekveld, føler at det må til når det er siste(!!) helga mi her i Athen. Kan ikke tro at tiden har gått så fort..Ingen grunn til å ikke gjøre dagen litt spesiell til tross for at man ikke har kjæreste. Håper dere får en fantastisk kveld! 


kommentarer: 0Leather jacket

 • Skrevet 13.02.2014
 • Klokken 20:10Tror dette må være yndlingsjakka mi, blir aldri lei av den. Elsker detaljene og at den samtidig passer til det meste. Favoritt!


kommentarer: 0EDITED

 • Skrevet 12.02.2014
 • Klokken 19:59


kommentarer: 0THROWBACK

 • Skrevet 11.02.2014
 • Klokken 20:11By Maiken Bull


kommentarer: 4To the beach

 • Skrevet 10.02.2014
 • Klokken 20:34

Temperaturen har vært på over 20 grader i hele dag, klager ikke!

kommentarer: 1Mother's day

 • Skrevet 09.02.2014
 • Klokken 11:34

I dag er en sånn dag som jeg gjerne vil bruke hjemme, sammen med familie og venner. Da merkes det ekstra godt at jeg er såpass langt borte. Bruker alltid å gjøre noe koselig på morsdagen, så det er litt rart å ikke ha muligheten til å gjøre det i år også. Vi tar det selvfølgelig igjen når jeg kommer hjem, og det er ikke så lenge til nå! Jeg gleder meg masse til å møte alle personene som jeg er så vant til å se hver dag, det blir godt! Gratulerer med morsdagen! (Igjen) Ingen e så god som du, e så takknemlig for at æ har dæ. Kjempeglad i dæ og savna dæ masse!


kommentarer: 2MEXICAN

 • Skrevet 08.02.2014
 • Klokken 20:19

I dag hadde vi planlagt å dra på en Mexicansk resturant et stykke unna leiligheten. Hadde gledet meg en stund pga alle har fortalt om hvor god mat det er der, haha. Maten skuffet helt klart ikke, ingen tvil om at det er det beste jeg har spist i løpet av alle ukene jeg har vært her. Helt fantastisk godt! Gleder meg allerede til neste gang vi skal dit.

Har hatt en kjempefin lørdag, vi har gjort masse koselig og det har også vært skikkelig varmt og sol hele dagen. Bare det gjør dagen automatisk mye bedre! Nå blir det film og avslapping resten av kvelden, håper dere har hatt en fin lørdag!

Hvis du en gang er i Athen, dra innom Ancho Mexican Grill! Anbefales på det sterkeste!


kommentarer: 2Streets of Athens

 • Skrevet 07.02.2014
 • Klokken 21:20


kommentarer: 0Pink blazer

 • Skrevet 06.02.2014
 • Klokken 18:00


kommentarer: 0T-SHIRT

 • Skrevet 05.02.2014
 • Klokken 19:57

Unposted


kommentarer: 1INSPIRATION

 • Skrevet 04.02.2014
 • Klokken 19:53

tumblr


kommentarer: 2Yesterday's look

 • Skrevet 03.02.2014
 • Klokken 19:06I går hadde vi som sagt et hårshow for merket Gino her i Hellas. Utrolige dyktige mennesker alle sammen, veldig morsomt å jobbe med dem!


kommentarer: 0Hairshow

 • Skrevet 02.02.2014
 • Klokken 21:08

I dag hadde vi et hårshow, så hele dagen har gått til det! Det har vært veldig morsomt, og mange spesielle frisyrer, haha. Ble veldig fornøyd med den jeg fikk, det ble skikkelig fint og annerledes. Har mange bilder å vise, men de kommer i morgen. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg tar kveld. Viktig å være opplagt til en ny dag!


kommentarer: 0SUNSHINE

 • Skrevet 01.02.2014
 • Klokken 17:51


kommentarer: 0hits