KJÆRESTE OG REISING

 • Skrevet 31.01.2017
 • Klokken 21:44

Tidenes søndagsfølelse i dag. Har nok noe med at jeg har vært syk de siste dagene og egentlig bare vært hos Dan - sovet, spist, sett film og bare hatt det så koselig som mulig till tross for influensa eller hva enn det er. Heldigvis er jeg bedre nå, og det passer bra ettersom det er tilbake til Chanel i morgen.

// Really feels like it's Sunday today. Probably has something to do with me being ill the last couple of days and I've just been at Dan's - eating, watching films, sleeping and just having the best time possible even though the flu or whatever it is sucks. Luckily I'm a bit better now and I'll be back at Chanel tomorrow.

Processed with VSCO with b1 preset

Nå kjenner jeg virkelig på at det blir godt å reise igjen. Reise til et helt nytt sted. Nye opplevelser, nye erfaringer, nye mennesker. Min favoritt ting i hele verden, og det har helt klart gått for lenge siden sist nå.

Thailand om under to uker. Dra fra kulde og regn til sol og varme. I tillegg får jeg se hvordan lokalbefolkningen bor der borte, vi skal nemlig være litt hos en landsby, som er hvor dama til pappa er fra. Så jeg drar altså med de, og kommer nok til å vandre en del alene også - slik som jeg liker det. På dagene selvfølgelig, kveldene er det litt annerledes med. Så blir det strand også da. Åh, som jeg har savnet det. Mest av alt bare å utforske et nytt sted. 

Det blir nok rart også. Jeg er ikke vant til å reise bort og ha en kjæreste som sitter i et annet land. Det blir nok et annerledes savn enn det jeg er vant til. Men så vet jeg at han aldri ville ha stoppet meg fra å gjøre det jeg elsker, uansett om det er en måneds reise til Thailand eller en kort reise hjem eller en enda lengre reise til andre siden av jorden. Og gamle Marte uten kjæreste hadde slått meg i hodet om jeg hadde gitt opp noe sånt for en gutt, og det ville jeg aldri - skal det funke så burde det funke uten at man må ofre noe som virkelig betyr så mye - heller finne en løsning på at det skal bli lettere. 

Jeg gleder meg til å oppdatere med masse bilder! Så skal jeg lage en video også. Elsker å se tilbake på reiser på den måten. 

// Getting really excited to travel again now. To a new place. New experiences, new memories, new people. My favourite thing in the whole world, and I think it's been too long now. 

Thailand in less than two weeks. Leaving cold and rain for sun and heat. Will be really nice. A bit different as well though. I'm not used to traveling and having a boyfriend in a different country. I'll be missing someone in a different way than what I'm used to as well. I know he wouldn't ever stop me from doing what I love, even if it's a trip for a month or a lot longer, and I know old Marte without a boyfriend would punch me in the face if I ever gave it up for a boy, and I know I could never give it up anyways - if it is going to work it should work without anyone having to leave behind something that brings happiness - the best thing would always be finding a solution to make it easier for both. 

Can't wait to update you guys with pics from Thailand! Will make a video as well.

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 1NEW VIDEO!

 • Skrevet 29.01.2017
 • Klokken 15:31Ny video - med Amy denne gangen! Hun som aldri skulle være med i noe videblogg, hehe. En ganske annerledes en som dere sikkert ser fra bildene, men veldig morsom! Jeg skal få redigere den ferdig så snart som mulig, inntil da kan dere jo prøve å finne ut av hva videoen går ut på! Let me know hvis dere finner det ut. 

// New video - this time with Amy! She always told me she would never do a vlog with me, but looks like she changed her mind, hehe. It's a pretty different video, but very fun to do! I'll finish editing asap, but in the meantime maybe you could try and guess what we're doing. Let me know if you find out. 


kommentarer: 0VIDEO OUT - BOYFRIEND DOES MY MAKEUP

 • Skrevet 28.01.2017
 • Klokken 23:34
 
Fineste startbildet da.... Uansett - her er videoen! Vi skal bli flinkere og i tillegg ikke lage video i et like rotete rom neste gang, så bare ha troa på oss! Si ifra hva dere synes om den også! 
 
// Couldn't be a better still photo could it... Anyways - here's the video! We're gonna get better and also not do a video in such a messy room next time, so just have faith in  us please, haha. Let us know what you think about this one as well! 

kommentarer: 0NY PIERCING OG SÅNN

 • Skrevet 27.01.2017
 • Klokken 15:16Innafor på bloggen or nah? 

Uansett - jeg vet det er mange som har lyst til å ta piercing andre steder enn øret og nesa, og jeg vet også at det er mange som tror at det kommer til å gjøre veldig vondt. Nå kan ikke jeg fortelle dere akkurat hvor vondt det kommer til å bli for dere, men for min del gjorde det mye vondere å ta i øret enn i nippelen. Jeg hadde forberedt meg på at det kom til å gjøre veldig vondt etter alt jeg hadde hørt, i tillegg til at man kom til å angre de timene etterpå på grunn av smerten. Sannheten er at det var over på noen sekunder, og jeg kjente nesten ingenting etterpå. Så hvis dere vil ta og er usikker bare på grunn av smerten  - ikke tenk så mye over det! Det kommer til å være verdt det etterpå. 

// Few thoughts for anyone wanting a piercing in more sensitive areas other than your ears - it's not as painful as you think. I was so prepared for the pain - but the truth is it was over in a few seconds and after that I barely felt it. For me it was more painful both under and after when taking piercing in my ears compared to the nipple. So if you're ever in doubt just because of the pain - I say do it! It's worth it. 


kommentarer: 3DEN FØRSTE & DEN EKTE

 • Skrevet 26.01.2017
 • Klokken 22:28

 Litt rart det der, er det ikke? Jeg som trodde at jeg aldri kom til å ha det slik.


kommentarer: 1DET ER IKKE FØR DU SER TILBAKE AT DU INNSER DET

 • Skrevet 24.01.2017
 • Klokken 19:26

Marte, 17 år. 

Introdusert til modellverden.

Det er noe alle forventer. Blir du fortalt hvor mye du må veie? Blir du fortalt at du er for tykk, for tynn?

Ja, det blir du. 

Gidder jeg å prate om det med "dere"?

Nei, det gjør jeg ikke. Dere kommer bare til å henge dere opp i det. At det er det eneste det går ut på. Det eneste det handler om. 

Jeg gjør det på grunn av reisinga, på grunn av menneskene jeg møter, på grunn av erfaringen jeg får.

Den erfaringen jeg sitter igjen med nå. Den erfaringen jeg enda får. 

Jeg fikk aldri høre at jeg var for tykk. Jeg fikk høre etter en sommer at jeg burde gå ned noen cm på rumpa. Jeg hadde begynt på medisiner på grunn av smerter i magen og fikk derfor mye vann i kroppen. Det var ikke noe jeg hengte meg opp i - jeg visste allerede hvordan modellverden var.

Jeg tenkte at jeg var heldig når det kom til det punktet. Jeg visste hvor mye fælt flere andre unge jenter hadde blitt fortalt av modellbyrå og agenter. 

Tilbake til 17åringen igjen. Jeg skulle ut å reise for første gang. Det kom ofte opp nye innlegg i gruppa til byrået.

Jeg ville jo være best, eller i det minste så bra som mulig. Jeg leste og fortsatte å spise sunt som jeg visste at jeg ville valgt å gjøre uansett, fordi det får meg til å føle meg bra, også trente jeg da. Kanskje var jeg litt for obsessed med det, det føltes ikke så bra når jeg droppet å trene, men jeg skulle jo ut å reise så hvorfor ikke. 

Så var det en ting som kom opp i gruppa, en ting som ikke ville ut av tankene til en ung jente. "Du skal helst ikke spise etter 19.00. Kroppen trenger ikke mat etter det". 

Jeg blir så sint og fortvilet nå. Hvor er logikken i det? En 17 år gammel jente som er i utvikling skal ikke spise etter klokka 7 på kvelden fordi kroppen ikke trenger mat da? Selvfølgelig trenger du mat! Selvfølgelig, Marte, du trenger mat etter kl. 7 på kvelden!

Det var noe som bare satt seg fast - jeg tenkte på det uansett om jeg ikke ville. Jeg tror det hadde mye med det at modellindustrien var det eneste i tankene mine på den tiden. Jeg hadde liksom ikke noe annet liv. 

Jeg endte opp med å reise til Athen. Vet dere hva jeg fikk høre mest? "Du er for tynn". Det er i alle fall en ting jeg har hørt i løpet av mine reiser med modellbyrå jeg kan si meg enig i. Jeg var alt for tynn.

Var det virkelig verdt det? Å legge seg sulten på kveldene? Å ville gå å legge seg klokka 7 på kvelden så jeg slapp å tenke på at jeg var sulten, så jeg slapp å spise noe etter 7? Fordi jeg trengte jo ikke maten, det var jo bare kroppen som ville ha det, uten noen spesiell grunn. Eller var det kanskje den unge kroppen min som sa i fra? Kroppen som prøvde å fortelle meg hvor latterlig teit jeg var - hvor vondt det var for den å ikke få næringen den trengte?Jeg kom hjem fra Athen. Var klar over hvor tynn jeg var. Heldigvis har jeg alltid hatt babyface og det var aldri så lett å se i ansiktet mitt hvor tynn jeg var på resten av kroppen. Selv om jeg nå ser det veldig klart på gamle bilder. Mamma hentet meg på flyplassen. Bagasjen kom ikke. Vi sto å pratet med SAS. Jeg spurte om noe jeg hadde tenkt på lenge. "Mamma, synes du jeg er blitt for tynn?". Jeg hadde på meg trange jeans, men mamma var så glad for å se meg og hadde egentlig bare fokusert på ansiktet mitt. Hun så ned på meg. Hun så ned på meg og fikk sjokk. Jeg fikk bekreftet det jeg tenkte. 

Vi hentet Mathilde, pratet litt om det. Jeg har aldri hatt problemer med å prate om personlige eller tøffe ting med de to. Til tross for det klarte jeg ikke selv å innse det. Jeg sa at det sikkert hadde skjedd fordi det hadde vært så travelt med castinger og jeg fikk ikke tid til å spise ordentlig. 

Nei, det var ikke derfor. Det var fordi jeg tenkte på hva jeg spiste hele tiden - at det var forbudt å spise etter klokken 7 på kvelden. 

Den kvelden spiste jeg så mye at jeg ble dårlig. Dårlig og ondt i magen. Stakkars kroppen min. Etter det var det fram og tilbake. Kroppen min var så sulten. Samtidig var hodet mitt full av alt det jeg hadde lest. Hva du ikke skal gjøre, hva du burde spise eller ikke spise, hvor mye, hvor lite. 

Et kaos. 

Jeg så aldri hvor seriøst det var. Jeg leste om folk som hadde problemer med mat, spiseforstyrrelser og alt det der. Det var fortsatt så fremmed. Jeg klarte ikke å innse at jeg sleit jeg også. At de jeg kjente kanskje hadde en smule rett når det kom til modellbransjen og påvirkningen det kunne ha for meg. 

Men hva forventer du da? En jente på 17 år blir fortalt hva kroppen trenger og ikke trenger, hva som er nødvendig og ikke nødvendig av noen som har så mye erfaring i en bransje hun vil gjøre det bra i. Selvfølgelig ble jeg påvirket. 

Da jeg dro til Milano var kroppen min fortsatt sliten. Noen ganger måtte jeg dra på butikken å kjøpe alt jeg kom over fordi jeg følte jeg trengte det. Etterpå følte jeg meg dårlig igjen.

Vi har alle et ansvar. Jeg visste at man måtte være tøff for å klare å jobbe i modellbransjen. Men jeg visste ikke hvor mye bullshit som kan komme fra voksne folk med erfaring i bransjen - uansett hvem du prater med. Noe som blir sett på som fakta for en ung jente uten noe erfaring i bransjen.

Jeg har også et ansvar. Jeg vil fortelle dere hvordan det var. Jeg vil fortelle dere at det kan skje med alle, for forskjellige grunner. Det er lett å bli påvirket som ung.

Jeg ser tilbake på alt det der nå og rister på hodet. Det er derfor jeg sier at jeg virkelig trengte London. Jeg trengte å dra for meg og bare for meg. Ikke for et byrå, ikke for å være avhengig av noen andre.

Jeg trengte å finne meg selv. 

Jeg ville gjort det om igjen. Jeg ville dratt til Athen og jeg ville dratt til Milano. Jeg skulle ønske jeg kunne gitt faen i det de fortalte meg, jeg skulle ønske jeg kunne vært snill med kroppen min. Da vet jeg at jeg hadde satt enda mer pris på alt. Alt det som ga meg ekte lykke. Det nye landet, de fantastiske menneskene jeg møtte, alle opplevelsene. Det jeg ser tilbake på nå, som fortsatt gir meg sommerfugler i magen. 

Jeg bryr meg ikke lenger om jeg trener hver dag, hver uke. Jeg liker fortsatt å trene - fordi det gir meg en god følelse og jeg liker følelsen av å bruke kroppen. Men jeg får ikke dårlig samvittighet om jeg skipper en dag eller en uke. 

Jeg bryr meg ikke om jeg spiser pizza flere dager på rad, om jeg spiser noe med sukker i, og i hvert fall ikke om jeg spiser brød. Her om dagen kjøpte jeg et helt brød og spiste det opp samme dagen fordi det var godt og jeg hadde lyst på det. Jeg spiser ofte sunn mat fordi jeg liker hvordan kroppen min reagerer på det - hvordan jeg føler meg. Sånn er jeg bare - og det er greit det også. Jeg vil ikke spise kjøtt på grunn av verdiene mine. Jeg klarer ikke tanken på å spise dyr. Sånn er det. 

Ikke minst; jeg spiser etter 19.00. Jeg ville aldri ha sett på klokka den dag i dag - jeg kunne ikke ha brydd meg mindre om når jeg spiser eller hvor sent jeg spiser. 

Så hva har endret seg? Jeg har fått et ordentlig liv. Jeg har innsett hva som er viktig her i livet. Jeg har lært hvor godt det er å gi litt faen. Å ikke planlegge hver minste ting. Jeg har også lært av andre mennesker. Jeg har funnet glede i å leve travelt å ikke stresse med det. Hvor godt det er å komme fra jobb å bestille pizza - enten det er etter klokka 10 på kvelden eller midt på dagen en mandag. Jeg bryr meg ikke om det lengre fordi jeg har et liv verdt å sette pris på. Jeg er lykkelig og har det veldig bra med hvordan ting er.

Jeg er fortsatt en del av modellbransjen, og kommer til å være det fremover også. Fordi jeg synes fortsatt det er spennende, jeg får bra betalt for jobber jeg gjør, jeg møter nye mennesker, jeg får nye muligheter. Alt det der som egentlig var det viktigste for meg tidligere også - det ble bare helt borte i kaoset av alle beskjedene jeg fikk fra folk jeg ikke burde ha hørt på. Det vet jeg nå. 

Jeg ville aldri latt noen fortelle meg hvordan jeg burde se ut i dag for at noen skal akseptere meg. Aldri! 

Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg ville dele dette med dere. Eller - kanskje fordi jeg føler at jeg ikke har vært helt ærlig i alle årene når folk har nevnt det i samtaler, eller pratet om modellbransjen og jeg har sagt at jeg egentlig aldri ble påvirket. Også håper jeg at det kanskje kan hjelpe dere litt. Jeg vet at det er mange som sliter, og at det er tungt, men jeg håper at dere også en dag kan se tilbake på det og riste på hodet. Å innse hva som virkelig betyr noe her i livet. Det er så trist at unge jenter sliter dag etter dag, år etter år, på grunn av andre mennesker som ikke har en dritt å si når det kommer til hvordan du skal leve livet ditt. Jeg vil ikke at du skal kaste bort tiden din på noe så ubetydelig som det, til tross for at det kan føles som om det er alt som faktisk betyr noe akkurat der og da. Det er verdens beste følelse når du faktisk kjenner på ordentlig glede og ikke har de tankene i hodet ditt lengre. 

Jeg skulle bare ønske at andre mennesker kunne innse hvor mye kraft som ligger i ord de sier eller tekster de velger å skrive. Også skulle jeg virkelig ønske at unge jenter kunne vite at de er gode nok akkurat som de er. Men jeg vet hvor vanskelig det er. Jeg skulle bare ønske. 

Det er ikke før du ser tilbake at du innser det. Jeg skulle gjerne gått tilbake å hatt en lang samtale med med selv, men så sitter jeg igjen med tonnevis av erfaring nå - og det er i det minste noe. 

Vær så snill - vær glad i deg selv <3 

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 1SMÅ ØYEBLIKK

 • Skrevet 23.01.2017
 • Klokken 20:11

Litt solskinn som kommer inn i det jeg står på badet. Sommer i London. 2016. Varme og sol. Musikken. Dagene i parken.

Det skal så lite til. Små øyeblikk som gir så mye glede.

Jeg har helt klart bestemt meg for at vinter blir opplevd i varme land etter dette. Jeg er lykkeligst da. I alle fall slik som jeg føler det nå. Jeg har hatt en fin jul og vinter her, men jeg vet at jeg ville ha gjort mer hadde det vært varmt. Det er kanskje litt teit å si, jeg som alltid er den som sier at du kan gjøre hva som helst uten unnskyldninger - men så betyr det vel også at jeg ikke har noe rett til å klage, det er jo bare for meg å dra da, dra et annet sted der det er varmt istedenfor å klage på kulde. Det er jo enda teitere.

Men så er det jo det som er planen da. Thailand snart, sommer her, ferie et annet sted, Los Angeles etter det. Forhåpentligvis blir det vinter og jul der. Mer enn det orker jeg ikke planlegge. Hvem vet om alt det skjer, kanskje noe annet kommer opp, kanskje jeg føler for å leve litt i et helt annet land. 

Jeg vet bare at jeg skal til et nytt sted. Jeg er så klar for å lære enda mer i 2017. Sitte igjen med nye bekjentskaper og erfaringer og tårer og smil når året er over. Bare fortsette å gjøre det jeg gjør. Bare enda bedre. 

Processed with VSCO with g3 preset

// Some sunshine and my thoughts go right back to summer. Sunshine, days at the park, the music and all that. It doesn't take much but all of a sudden I'm right back there. Those small moments that still means a lot. 

I have decided that I would rather spend winter in places where it's still warm from now on. At least I'll try. I'm just more happier when I get the chance to be in the sun. You end up doing a lot more stuff as well. Not that you could really use the cold as an excuse for that, but it is still true.

But then again that's my plan. Thailand in about a month, summer here, holiday somewhere else, Los Angeles after that. Hopefully winter will be spent there as well. I can't plan any more than that. Who knows if everything happens, maybe something happens and changes everything, maybe I wanna live in a completely different country. 

I just know I'm going somewhere new. I'm so ready to learn even more in 2017. To be left with new experiences, new memories, more tears, even more smiles, and more traveling by the end of the year. All of it has already changed my life more and more, year after year, from the moment I decided to leave home and do what I really want to. It's only getting better. 


kommentarer: 0NEW VIDEO - BF DOES MY MAKEUP

 • Skrevet 21.01.2017
 • Klokken 23:03Boyfriend does my makeup video! Haha, det har vi altså fått spilt inn idag. I et litt rotete rom og det ble vel tatt sånn halvveis seriøst, men tror det blir en morsom video uansett. Skal få redigert den ferdig snarest og delt den med dere! Vi skal prøve å få laget flere og bli flinkere på dette, så stay tuned.

// Boyfriend does my makeup vid coming up! So that's what we have been doing today, in a kinda messy room and I also can't say we were being too serious about it, but it'll be a fun video anyway. I'll start editing as soon as I can and share it with you guys. There will also be more videos coming up, so stay tuuned! 


kommentarer: 0MAKEUP TALK - TODAY'S LOOK

 • Skrevet 20.01.2017
 • Klokken 18:36


Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

Dagens look! Jeg filmet til dere i dag også, så jeg skal sette meg ned å se hvordan det ble litt senere. Elsker fargene jeg har brukt til både øyenskyggen og leppene - det er alltid rosa og brun som er favorittene mine har jeg merket. 

Ellers kan jeg si at det er veldig godt med en fri helg. Akkurat nå venter jeg egentlig bare på at Dan skal komme fra jobb, så drar vi å ser Split. Ganske ekkel film ser det ut som, men av en eller annen grunn er det akkurat det jeg oftest foretrekker. 

Håper dere alle har en fin fredag! 

// Today's makeup look! I did a short video for you guys as well, so I'll sit down in a bit to see how that turned out. If it's alright I'll post it asap. I always end up with some pink and bronzed colours - it's my favourites atm when it comes to makeup. 

Other than that I really enjoy having some time off. As soon as Dan finishes work we'll go watch Split. For some reason it's always those types of movies I get really excited about. 

Hope everyone is having a great Friday!


kommentarer: 1ET PUST I BAKKEN

 • Skrevet 18.01.2017
 • Klokken 23:32

Photo: Thomas Van Cam

Det er vel det eneste jeg trenger akkurat nå. Og heldigvis får jeg det denne helga. Jeg elsker London og at det er travelt - men herregud som jeg elsker fridagene der jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil i denne fine byen. Enten det er å være inne i senga, ute å vandre, ut på pub eller bar eller club. Det er akkurat det - det er så mye du kan velge å gjøre, selv om det er like digg å ikke velge noe som helst i blant.

// I honestly couldn't be more thankful about the fact that I have some days off because right now it's all I need. Will make it some good days for sure.


kommentarer: 2FØLELSEN AV Å VÆRE HJEMME

 • Skrevet 15.01.2017
 • Klokken 23:42

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Litt flere bilder av den nyeste jakka i garderoben! 

Det var godt å komme tilbake til London forresten, har egentlig ikke vært ordentlig hjemme før i dag og kjenner at det blir godt å få noen ekstra timer med søvn. Chanel i Covent Garden er ganske rolig for tiden, kan nesten ikke sammenlignes med rushet før jul. På en måte liker jeg det bedre sånn her - jeg får mer tid til å bli kjent med kollegaer og i tillegg lære mer om produktene osv.

Rart hvordan et sted kan føles som et hjem på grunn av mennesker. Jeg føler meg liksom ikke hjemme fordi jeg er i Bodø, eller fordi jeg er i London. Jeg føler meg hjemme når jeg er med de rette folkene. Det spiller ingen rolle hvor jeg er. Et sted, en by eller et land kunne aldri ha fått meg til å føle meg som hjemme. Den følelsen kommer av de rette menneskene. Sånn er det for meg i hvert fall.

Det kommer forresten noen videoblogger i nærmeste framtid - gled dere!  

// More pics of the jacket. Even though I couldn't see myself living there - I can't deny how beautiful Norway is. Just the light and the snow and the nature. Sooo pretty.

It's nice being back in London by the way. Weird how a place I used to have no deep connection to can feel like a home because of some people. Probably the closest thing I could get to feeling like home somewhere. I don't think it could ever be about a place, city or country - it has to be about people there. That's how it's always gonna be for me.  


kommentarer: 0BLACK & WHITE

 • Skrevet 15.01.2017
 • Klokken 01:33

Photo: Thomas Van Cam


kommentarer: 0FIA

 • Skrevet 13.01.2017
 • Klokken 13:37

Baby <3<3<3


kommentarer: 2TILBAKE TIL Å VÆRE STRESSA

 • Skrevet 12.01.2017
 • Klokken 15:26

Processed with VSCO with p5 preset

Neida... Joda. Eller? Altså jeg tror egentlig jeg ble født stressa, men kontrastene fra livet i Bodø til livet i London er ganske store. I dag har jeg en shoot for Lulu Guinness igjen, koselig at de vil ha meg tilbake! Det er bare en halv dag, så etter det drar jeg tilbake til kjæresten og blir der. Ellers jobber jeg for Chanel i Covent Garden resten av januar. Så blir det mest sannsynlig bursdagsfeiring i helga og London-livet begynner å gå sin gang igjen. 

I februar drar jeg heldigvis til Thailand og får nesten en hel måned i sol og varme - og tid til å bare nyte å ikke gjøre noe spesielt. Så er planen Norge en tur igjen - må nesten vise Dan hjembyen min. Jeg må innrømme at jeg liker å være stressa, i alle fall når det rett og slett er fordi det er så mye som skjer. Så mye bra. 

// Back to London life. Being busy, stressed out and happy. Today I've had a shoot for Lulu Guinness again, nice to hear that they wanted me back again! It was only for half a day, so right now I'm on my way back to Dan's. Other than that I'll be working for Chanel in Covent Garden for the rest of January. Then I'll be going to Thailand in February for almost a month, and after that the plan is to go back home again - with Dan so he can see my hometown. 

Not too bad being stressed and busy again, at least not when it's only good things happening. Really good things. 


kommentarer: 0BEIGE

 • Skrevet 11.01.2017
 • Klokken 21:36

Photo: Thomas Van Cam


kommentarer: 2BODØ - OSLO - LONDON

 • Skrevet 11.01.2017
 • Klokken 14:31På tide å dra tilbake igjen! 

Forhåpentligvis lander jeg i London rundt 5 i ettermiddag (6 her) hvis alt går som det skal. Dum som jeg er skulle jeg få nytt pass nå når jeg var hjemme, men jeg tenkte ikke på at det gamle ikke funker lengre da - til tross for at jeg egentlig kunne hatt det til juni eller juli. Sånn går det når man prøver å være litt effektiv. Tenk om jeg hadde dratt uten å legge merke til at de hadde lagd hull i det gamle. Det merket jeg nemlig ikke før jeg var hjemme igjen. Det nye kommer jo ikke i posten før om en stund. Takk gud for nødpass da. 

// Time to go back! Hopefully I'll land in London around 5pm, if nothing unpredictable happens. Like my plane getting delayed, so typical. I'm just happy I actually didn't have to change my flight, because I thought it was a good idea to try and be really productive getting a new passport even though I can still use my old one until June or July. So I did it the other day, but didn't know I couldn't use my old one anymore. And my new one will come by post so will obviously take a couple of days. Luckily I could pay more and get an emergency passport.


kommentarer: 0SISTE DAGEN

 • Skrevet 10.01.2017
 • Klokken 17:06

Ny favoritt jakke! Har fått en ting for teddy og faux fur jakker i det siste. Kommer flere bilder senere.

I dag er forresten siste dagen her hjemme. Skulle ønske jeg bare kunne bruke den til å sove og slappe helt av, men jeg hadde legetime i dag tidlig, måtte dra på politistasjonen for å fikse pass, og nå har jeg akkurat blitt ferdig med å pakke - sååå kan jeg forhåpentligvis kose meg de siste timene før det er tilbake til London. Blir ikke så ille det heller kjenner jeg. 

// New favourite. More pics coming later.

Last day at home - I wish I had a couple more days to be honest. So far I've had a really busy day, going doctors, fixing passport and packing - but now I'm just gonna enjoy my last hours and my bed before I have to leave tomorrow. 


kommentarer: 3PEACH

 • Skrevet 09.01.2017
 • Klokken 14:31


kommentarer: 1HJEMME BEST - ELLER?

 • Skrevet 08.01.2017
 • Klokken 19:25

Søndag hjemme er best altså. Senga mi, masse mat, Shameless på tven - jeg kan ikke klage. Dro en tur ut i går med Martine og Mathilde, så det er egentlig helt perfekt med tidenes slappeste søndag. Nå skal jeg sove litt, spise mer og se enda mer Netflix.

Ellers er alt det samme gamle her. Alt. Har vært på en liten roadtrip og hele byen ser nesten helt død ut. Nesten ikke en sjel å se ute, og det er så store kontraster fra det jeg er vant til. Perfekte stedet å dra til for å lade batteriene, men aldri i livet om jeg kunne sett for meg å bo her i denne perioden av livet mitt.

// Sundays at home - my own bed, lots of food, Shameless. Can't really complain. Other than that everything here is still the same. Just went on a roadtrip and the whole town looks kinda dead. Contrasts from what I'm used to now, even though it's a Sunday. I would say it's the perfect place for me to come to when I just need to relax, but I could never ever see myself living here at this point of my life. 


kommentarer: 0WAIT AROUND

 • Skrevet 07.01.2017
 • Klokken 10:47

Photo: Florian Gurtner 


kommentarer: 0KLAR FOR NORGE

 • Skrevet 05.01.2017
 • Klokken 20:34

Processed with VSCO with p5 preset

På tide å dra hjem til Bodø en tur! Reiser i morgen tidlig og er vel i Bodø i 5-tiden hvis alt går som planlagt. Det blir så godt å komme tilbake til rommet mitt, kjøre igjen og bare gjøre akkurat det jeg vil egentlig. Kommer nok for det meste å bestå av avslapping, soving, mat, trening. Litt meg-tid. Tenker også å prøve å finne litt ut om tiden som kommer dette året, planlegge litt og forberede. 

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem, har vært hos Dan mesteparten av dagen, så dro jeg å hentet et par hettegensere og nå tenkte jeg å sette i gang med pakkingen. Blir nok for det meste bare klær som jeg skal ta med hjem for å få bedre plass her. Det jeg tenker nå i hvert fall, så får vi se hvordan det går.

Neste gang oppdaterer jeg forhåpentligvis fra Norge!

// Time to go home for a bit! I'm leaving tomorrow morning and staying for 6 days. It's gonna be so good to come home to my room, drive again and just be taken care of, haha. 

Will be nice to be in a place where it's a lot less stressful for a while as well. I'm thinking I will be more focused about this coming year as well while I'm there. I will try to plan some stuff and figure out what I'm really going to focus on and where I will be going. 

I got home not long ago, stayed at Dan's for most of the day, then went and picked up some hoodies we ordered, and now I need to start packing. The plan is to just bring some stuff I'll not bring back so I'll have more space here, so hopefully I'll stick with that. 

Next time I'll probably update you guys from Norway!

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 02017

 • Skrevet 03.01.2017
 • Klokken 23:11

Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with g3 preset

Time to work hard! Really want to make this the best year so far.


kommentarer: 0hits