SUNDAY MORNING

 • Skrevet 31.01.2016
 • Klokken 16:34

Dere ser det ikke så godt på bildene, men det er en suuperfin body jeg har på! Jeg elsker fargen, stoffet og blondene. Synes det er fint å kunne bruke det som topp med bukse over - og kanskje en cardigan. 

Dødskjedelig ute i går, og høydepunktet var uten tvil vors med jentene. Det positive er at formen er veldig fin i dag da, og straks kommer Mathilde og Thea hit. Planen er å se hver gang vi møtes fra i går og bare slappe av - fin søndag ♥ Håper dere har det fint!

// You might not see it on the photos, but I'm wearing a beautiful lace bodysuit. I love the color and the fabric! I think it looks good to wear bodysuits like this with some dark jeans - and maybe a cardigan as well. 

Now Mathilde and Thea is coming over, and we're going watch a tv show from yesterday and relax - such a nice and cosy Sunday ♥ Hope everything is good! 


kommentarer: 7FREDAG I BILDER

 • Skrevet 30.01.2016
 • Klokken 12:02


Det er så fint å dra på joggetur før hele byen har våknet - noen ganger veldig tungt å komme seg i treningsklærne og ut døra også da, men såå verdt det! Det gjorde jeg i går, som dere ser på bildet oppe til høyre. Ellers startet jeg helga med lunsj på Kafka som dere også ser! Jeg har egentlig aldri dratt dit for å spise før, men falafel burgeren deres var overraskende god!! Bor du i Bodø så anbefaler jeg dere å teste det ut! 

Nå skal jeg trene, dusje, dra på polet, finne ut hva jeg skal ha på meg og alt det som hører med - i dag skal jeg uut! Umulig å kunne dra ut hver helg her hjemme og ikke bli lei, så de gangene man faktisk gjør det blir det alltid en minneverdig kveld. Som regel iallefall... 

// Some photos from my Friday! Top right you see a photo from my morning run. It's always so nice to go running before the whole city wakes up, even though it can be hard to get up from bed sometimes... You also see my amazing lunch, falafel burger! So good. Now I'm going to work out, shower, buy som stuff for tonight, decide what to wear and all that since I'm going out tonight! Its impossible to go out every weekend here at home without feeling bored because its almost always the same, but that makes the times you do go out so much better! Usually...


kommentarer: 0LACE X BEAUTIFUL PINK

 • Skrevet 29.01.2016
 • Klokken 19:22


kommentarer: 2ALL NATURAL

 • Skrevet 28.01.2016
 • Klokken 18:56Nå har jeg tatt polas (snapshots sminkefri og i bikini) og video som jeg har sendt til byrået mitt! Helt klart på tide med noen nye nå. Det blir spennende med eventuelle tilbakemeldinger fra andre byrå rundt om i verden, som alltid! Det ble ikke Istanbul som dere sikkert har fått med dere, men sånn ble det når hun jeg skulle reise med plutselig ikke kunne - og planene ble endret. Det var egentlig like greit har jeg funnet ut i ettertid, så jeg klager ikke!

Jeg stresset selvfølgelig med å få tatt gode bilder før lyset var borte i dag også, som vanlig. Det er koselig at det er såpass mørkt på kvelden og sånn, men det blir så mye lettere å ta gode og fine bilder når dagslyset kommer tilbake. Forhåpentligvis skjer det veldig snart! 

// Today I sent new polas and a video to my mother agency! About time I think, it's been a while since I sent the last ones. Looking forward to the feedback from other agencies, as always! 


kommentarer: 2THAT LITTLE BLACK DRESS

 • Skrevet 27.01.2016
 • Klokken 22:47

Det enkle er ofte det beste. Her ser dere en ny favoritt i klesskapet! Man kan egentlig aldri få nok av basic og enkle plagg. Alltid et smart kjøp. 

// Less is more. New favorite! I can never get enough of basic and simple clothes. Always a smart buy.

 


kommentarer: 3IN NEED OF SOME...

 • Skrevet 27.01.2016
 • Klokken 14:06

INSPIRATION


theclassyissue.com


kommentarer: 0FAVORITE APP - VSCO

 • Skrevet 26.01.2016
 • Klokken 16:17


Følg meg på VSCO for å se flere bilder som jeg ikke legger ut på bloggen! Heter Martefre.

// Follow me on VSCO to see more photos that I don't post on the blog! Username is Martefre.


kommentarer: 1LEGS X HEELS

 • Skrevet 25.01.2016
 • Klokken 18:27

Favorite shoes, favorite color...

To ting jeg aldri blir lei av - sko og fargen svart.

// Two things I'll never get tired of - shoes and the color black.


kommentarer: 4MESSY BRAID

 • Skrevet 24.01.2016
 • Klokken 20:47

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det beste med å ha flette i håret må være å kunne sove med det, men fortsatt ikke trenge å gjøre noe mer med håret neste morgen. Jeg liker det som regel best når det ikke er helt stramt og glatt. Kan være fint det også da! Og veldig smart hvis du bare vil ha håret bort fra ansiktet. 

I dag har jeg vært på en liten roadtrip med Mathilde for å hente tanteungen hennes. Det er alltid litt skummelt å kjøre når det er så glatt, men det gikk bare fint! Som alltid blir jeg så trøtt av å sitte i bil, spesielt med rolig musikk og når det er mørkt ute - så jeg gleder meg til å legge meg under dyna og se på serie nå straks! Har ihvertfall hatt en fin søndag, og det håper jeg dere også har hatt ♥

// The best thing with braids have to be that you don't have to take it out the next day - it can look good even if it's messy. Usually I like that look the best, but either way - braids are always a good idea. 

I spent my Sunday going on a little roadtrip with Mathilde! There's a lot of ice on the roads now, so it can be quite scary, but it was alright! I always get so sleepy from sitting in a car, especially when it's dark out, so I can't wait to go to bed and watch a few episodes of The O.C. I had a very nice Sunday, and hope you did as well ♥


kommentarer: 6VIDEO - GRAN CANARIA!

 • Skrevet 23.01.2016
 • Klokken 19:05

Processed with VSCOcam with p5 preset

Her er videoen fra Gran Canaria! Håper dere liker den! Husk å se den i den beste kvaliteten.

// Here's the video from Gran Canaria! Hope you like it! Remember to watch it in the best quality. 

 


kommentarer: 1NEW IN - WORKOUT CLOTHES

 • Skrevet 22.01.2016
 • Klokken 15:43

Noe nytt i klesskapet - treningsklær! Jeg får aldri nok av det, og elsker topper i sterke farger! Spesielt rosa, som dere sikkert har lagt merke til. Skulle bare ønske det ikke var masse snø ute sånn at jeg kunne tatt meg en joggetur ute i frisk luft... Kan fortsatt gjøre det, men jeg hater når det ender opp med at skoene blir gjennomvåte.

Jeg elsker forresten denne treningstightsen! Den er fra Nike, og er såå god å ha på. På treningstights liker jeg det bedre når det er litt mønster, istedenfor masse sterke farger. Rett og slett fordi jeg kan ha topper i alle mulige farger til. Uansett synes jeg det er veeldig fint med farger på treningsklær da, det frisker opp! Nå skal jeg hoppe i bilen og dra til Thea som jeg ikke har møtt på alt for lenge! Det blir koselig!

// New in! I love the bright pink top, one of my favorite colors when it comes to workout clothes. Also I love the tights from Nike, it's so comfortable. Now I'm going to drive and see Thea, which I haven't in a long time! Looking forward to it!


kommentarer: 3OVERSIZED SHIRT

 • Skrevet 21.01.2016
 • Klokken 19:44Jeg elsker store skjorter, gensere, t-skjorter osv osv. Husker at jeg alltid brukte å kjøpe genser på gutteavdelinga på h&m da jeg gikk på barneskolen, haha. Jeg har faktisk noen t-skjorter derfra nå også, fordi jeg synes de alltid er så mye kulere. Og hettegensere selvfølgelig. Hvorfor lager de alltid så små hettegensere til jentene? Det er jo best når de er så store som mulig. 

Som regel synes jeg det er kulest med skinny jeans eller noe annet stramt til en oversized overdel. Hvis overdelen er stor nok kan det også være stilig å ikke ha noe under, på sommeren selvfølgelig, og da er det viktig at den er stor nok! Ikke fint å droppe noe under hvis den ikke er lengre enn til rett under rumpa... I tillegg er det veldig behagelig å bare kunne ha på seg en svær genser, og det ser veldig bra ut sammen med noen stramme bukser! 

// I love oversized sweaters, shirts, t-shirts... Especially if you wear it with skinny jeans or something similar. Also it's super comfy! Something I'll probably love wearing forever. 


kommentarer: 4BLACK&WHITE X COLOR

 • Skrevet 20.01.2016
 • Klokken 21:26

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset


kommentarer: 0DRØM ELLER VIRKELIGHET?

 • Skrevet 20.01.2016
 • Klokken 17:29

Processed with VSCOcam with p5 preset

Noen ganger er det verdens beste følelse å våkne opp fra en drøm og innse at det ikke er ekte...

Jeg tok en powernap tidligere i dag og jeg burde visst at det ikke var lurt, det som sjeldent går så bra. Enten våkner jeg opp sur med hodepine, helt forvirra og skjønner ingenting eller så drømmer jeg masse rart. Nå skal jeg fortelle om min veldig interessante drøm, just so you know. 

Jeg drømte at jeg kjørte på motorsykkel (haha) med ei jente jeg hadde møtt da jeg var ute å reiste, men nå var vi altså i Norge. Vi stoppet på den første bensinstasjonen for å gå på do. Der sto ei dame som var veldig ivrig på å ta oss i mot. Rett etterpå kommer ektemannen hennes, hilser på oss og viser oss veien til toalettet. Det var en veldig trang inngang og vanskelig å komme seg gjennom døra, og med en gang vi er inne ser vi vegger full av madrasser. (Sånn som man bruker i gymmen). Det er veldig stort, med sofa, og to ganger til to forskjellige toalett. Vi går forbi det første og inn på det andre der vi ser blod i badekaret og ei død jente som ligger like ved... Vi får panikk og skal snu oss og komme oss ut, men da står det plutselig en mann i døråpningen. Jeg kommer meg forbi, men i neste gang står det en annen fyr. De tvinger i oss noe som skal få oss til å sovne. Samtidig prøver jeg å ringe nødnummer, men det kommer bare opp melding, så jeg prøver å skrive korte ord slik at de andre ikke skal merke at jeg er på telefonen. Ord som: Esso (tydeligvis en Esso bensinstasjon?), hjelp, fanget osv. Til min fortvilelse kommer meldingene bare til meg selv?! Av alle ting går jeg inn på twitter og prøver å skrive masse, men jeg tror det bare blir tull fordi jeg kan ikke se på skjermen. Etterpå våkner vi opp i sofaen og da er det kommet flere folk, mange jenter sitter rundt oss. Vi snakker og prøver å være hyggelig i håp om at de kan slippe oss ut. Plutselig prater vi om mamma og jeg sier at vi bruker å dra på reiser sammen også begynner jeg å gråte kjempemasse (det føles så ekte?!). Så sier hun ene at det egentlig var veldig koselig å snakke med oss, og at det var synd at de må kvitte seg med oss så fort. Hele tiden i drømmen så spør jeg meg selv om dette er ekte, og hvis jeg gjør noe, som å ringe - kommer de til å drepe meg da, eller kommer jeg til å våkne og innse at det er en drøm?

Etter dette våknet jeg litt (tror jeg), så kom jeg tilbake til drømmen. Da fikk jeg sjekket twitter og så at jeg hadde lagt ut masse bilder av de samme folkene som holdt oss til fange, men på bildene drakk de, røyket hasj og festet?! Jeg trodde at jeg hadde sendt ut meldinger om hjelp, men det var tydeligvis dette som kom ut. I tillegg hadde jeg fått en melding fra twitter om at min oppførsel kl. halv 6 i morrest hadde vært uakseptabel (altså når jeg liksom la ut disse bildene). Haha, jeg vet ikke en gang...

Tenk at det kan føles så forferdelig i en drøm, og tenk på alle de andre som faktisk kjenner den frykten på ekte, og som sitter der akkurat nå og er livredde... Ikke alle er så heldige at de kan våkne opp å innse at det bare var en drøm. Det er ikke så uvanlig at jeg har drømmer som dette heller, men det er ikke så rart med tanke på hvor mye krim jeg ser og leser. Synes egentlig bare det er bra, det eneste som skjer er at man blir enda mer obs! Og litt skremt noen ganger...

// Basically I just wrote a long text about a dream I had today (very interesting ofc). Use Google Translate if you want to know what it was about, it's too long for me to rewrite! 

Fant egentlig et ganske passende bilde, til tross for at jeg så langt ifra sånn ut når jeg våknet opp for sånn en time siden... Drømmer ass.


kommentarer: 0BEAUTIFUL COLD DAYS

 • Skrevet 19.01.2016
 • Klokken 17:43kommentarer: 2IN MY FAVORITE COLOR

 • Skrevet 19.01.2016
 • Klokken 09:53Den lille stunden det ikke er mørkt på dagen er lyset så fint! Spesielt når sola kommer fram. Jeg elsker fargen jeg har på både toppen og på cardiganen her. Det er vel mer nude enn lyserosa, men synes det ser mer ut som en mellomting. Blir alltid dratt mot klær i farger som dette når jeg er i klesbutikker eller shopper på nettet, min svakhet altså... 

Poster flere outfit-bilder senere i dag!

// That little moment of light before everything turns dark again during the day is so nice! Especially when the sun is out. I love the color on both the top and the cardigan on these photos. I guess it's more nude than light pink, but I think it looks more like something in between. My eyes always manage to find every piece of clothing with this color when I'm shopping, it's my weakness for sure...

More outfit-photos are coming later today!


kommentarer: 2BED HEAD

 • Skrevet 18.01.2016
 • Klokken 23:04

Processed with VSCOcam with f2 preset

Når jeg sover med flette slipper jeg alltid å gjøre noe med håret etterpå, det er så lettvint! Jeg trenger bare stå opp og ta ut strikket - så har jeg både fine bølger og volum med en gang. Jeg liker ikke når håret ser så "perfekt" ut, og synes det ser bedre ut når det er mer som på bildene over. Da er det perfekt å bruke den metoden! 

Nå har jeg akkurat sett siste episoden av Petter Uteligger - det er så bra! Jeg tror hele Norge, eller i hvert fall store deler, har fått en nytt syn på uteliggerne og tiggerne som man ofte ser og bare går rett forbi. Veldig, veldig bra serie og ikke minst bra gjort av Petter! 

Jeg har også begynt å redigere sånn smått på videoen fra Gran Canaria, så kanskje den kommer i løpet av uka! Håper dere har det fint!

// Sometimes I braid my hair before I go to bed, after a shower - and it's the perfect tip if you want more volume and nice waves, but very natural at the same time. It's also so simple to fix your hair in the morning if you do that - all you need to do is take your braid out and you're done! I like it more when it's not so "perfect", and that's why I love to use this method! 

I've started editing my video from Gran Canaria, so maybe I'll be done sometime this week! Hope everything is good!


kommentarer: 7MINE TRENINGSVANER

 • Skrevet 18.01.2016
 • Klokken 15:34

Processed with VSCOcam with b1 preset

Ukas første treningsøkt er unnagjort, og som vanlig skjer det hjemme. Når vi har et rom med alt utstyret som trengs her, så er det ikke vits å bruke tid på å dra til treningssenteret. I tillegg går det raskere - og jeg kan trene i bare shorts og sports-bh (egentlig hva som helst) og trenger ikke å bruke penger på å trene heller. Jeg ser bare positive sider med det.

Jeg trener som regel bare med egenvekt, og bruker ofte fitnessball. Det blir annenhver dag med styrke og kondisjon, vanligvis 6 dager i uka. Jeg tror noe av det viktigste med trening hvis du vil få gode resultater er å gjøre det til en vane. Med resultater tenker jeg nødvendigvis ikke bare på hvordan kroppen endrer seg fra utsiden, men også på hvordan ferdighetene dine forbedrer seg. Hvordan du klarer å holde ut lengre, bli sterkere, løpe raskere og lengre osv.

For min del er det en del av hverdagen, og jeg har alltid i bakhodet hvor godt det føles etterpå. I tillegg har jeg en kjærlighet for løping som jeg vet mange ikke deler med meg, haha, men det er jeg takknemlig for! Bare å løpe med musikk og mine egne tanker kan få meg til å føle meg lykkelig. Som på Gran Canaria da jeg startet nesten hver morgen med en løpetur i varmen, åh. Så mye fint å se på, fantastisk vær og bra musikk. Helt perfekt. 

Jeg er flink til å kjenne forskjellen på om jeg bare er lat en dag og ikke har lyst til å trene, eller om kroppen sier ifra at den er sliten og trenger en pause. Er det kroppen som sier ifra tar jeg selvfølgelig pause og slapper av (selv om jeg noen ganger kan være flink til å presse meg selv litt for mye). Hvis jeg bare er lat og ikke orker kan jeg også droppe det en gang i blant, men som regel tenker jeg ikke mer over det og setter i gang med treningen. Med en gang jeg er i gang føles det mye bedre, og det er ofte akkurat de gangene jeg ikke har så lyst, men gjør det uansett, som blir de aller beste og hardeste treningsøktene. Noen ganger kjenner jeg at jeg virkelig ikke har lyst og etter noen minutter med slapp trening er det enkelt å forstå at det beste er å droppe akkurat den treningsøkta. Det aller viktigste er å høre på kroppen! 


 


kommentarer: 0COMFY & CASUAL

 • Skrevet 17.01.2016
 • Klokken 17:19

Processed with VSCOcam with c1 preset
Processed with VSCOcam with m3 preset

Noe av det jeg liker aller best å gå med - ripped jeans og en svær og god genser. Enkelt, behagelig og stilig! Nå skal jeg komme meg i treningsklærne før jeg sovner, håper dere får en fin søndagskveld!

// Something I always love wearing - ripped jeans and a big and comfy sweater. Simple and cool! Now I'm gonna change to workout clothes before I fall asleep, hope you're having a great Sunday evening!


kommentarer: 2TODAY'S

 • Skrevet 16.01.2016
 • Klokken 15:58

Processed with VSCOcam with m3 presetStartet dagen med sushi på Ohma, som alltid er like godt! Blir aldri lei av det. Etterpå ble det tid til litt shopping, jeg fikk brukt opp noen gavekort osv. Det ble nye treningsklær, en varm og god genser, leppestift, en fin topp og en svart kjole som ble med hjem! Veldig fornøyd med alt! 

// Started the day with sushi at Ohma. I can never get tired of it, it's so good! Afterwards I went shopping, also got to use some of my gift cards. I came home with some new workout clothes, a sweater, lipstick, a nice top and a black dress. Happy with everything!


kommentarer: 4CLOSE-UPS

 • Skrevet 15.01.2016
 • Klokken 21:24

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Nå er jeg hjemme fra velvære og planen for fredagskvelden er serie og god mat! Perfekt i dag. 

// Now I'm home and the plan for the rest of the evening is series and good food! Perfect today.

 


kommentarer: 0DET ALLER VIKTIGSTE

 • Skrevet 15.01.2016
 • Klokken 16:26

Processed with VSCOcam with t1 preset

Du vet når du får en dårlig nyhet og det ødelegger både dagen din og humøret? Vel, det skjedde med meg i går. Jeg hater når det blir sånn, men heldigvis vet jeg hva som hjelper. Jeg har fått trent en god del i dag, og da blir det automatisk litt bedre. Jeg har ordnet og sminket meg, og det er kanskje rart for noen, men det hjelper faktisk litt det også. Så har jeg funnet ut at det mest sannsynlig skjer andre ting også i nærmeste framtid - og fått planlagt litt andre ting som gjør det bedre. Også det aller viktigste - nå skal jeg på velvære med Mathilde, og er det noe som jeg vet alltid hjelper uansett hva - så er det en god venn. Ikke at jeg har det så forferdelig kjipt, men noen ganger skjer det bare ting som påvirker humøret ditt veldig mye. 

Nå skal jeg kose meg og ha en super fredag! Håper dere har det fint, alle sammen ♥

// You know when you get bad news and your mood just changes in a few seconds? Well, that happened to me yesterday. I hate it when that happens, but luckily I know what always makes me feel better. I've been working out, and that always helps a little. As well as doing my hair, make up and stuff. Maybe weird for some, but it's true. I've also made some plans in the near future, and figured out some other things as well. But the most important - now I'm going to the wellness center(?) with Mathilde, and if it's something I always know helps - it's a good friend. It's not like everything is very bad right now, it's not! But sometimes something just happens and it affects your mood a lot.

Now I'm going to enjoy the rest of this Friday! Hope everyone of you is well and happy ♥

Processed with VSCOcam with t1 preset


kommentarer: 0PÅ TIDE Å PAKKE KOFFERTEN IGJEN

 • Skrevet 13.01.2016
 • Klokken 21:22

It's time to start packing my suitcase again...

Okei, kanskje ikke akkurat i dag, men ganske snart! Neste onsdag, om akkurat 1 uke tar jeg nemlig turen til Istanbul. Jeg aldri vært der før og synes byen ser fantastisk ut! Jeg vet at mange kan være bekymret når det kommer til å reise til slike steder med tanke på Tyrkia, IS og alt som har foregått, men alt kan skje - uansett hvor i verden du er. Det må vi nesten ha fått med oss nå, eller hva? Jeg ville aldri gått glipp av muligheter som dette og heller sitte hjemme å tenke "hva hvis jeg dro, hva gikk jeg glipp av?". Jeg husker hvor utrolig lyst jeg hadde til å reise dit i fjor, og nå har jeg muligheten, så da går jeg for det!

Jeg blir representert av et modellbyrå der borte og det er grunnen til at jeg reiser for dere som ikke vet! Jeg vet enda ikke hvor lenge jeg blir der, men jeg gleder meg og er sikker på at det blir en fin reise med masse inntrykk og opplevelser. I tillegg blir det selvfølgelig hard jobbing og jeg gleder meg til å stå på og kunne gjøre det jeg liker best! Dere blir selvfølgelig med på reisen, og jeg kommer til å oppdatere bloggen så ofte som mulig!

// Okay, maybe not today, but pretty soon! Next Wednesday, in exactly one week I'm going to Istanbul. I've never been there before and I think the city looks amazing! I know a lot of people are concerned about traveling to places like that because of everything that has been going on with IS, Turkey and so on... But everything and anything can happen - no matter where you are. We should know that by now, right? I would never choose to miss opportunities like this and instead sit at home and think "what if, what did I miss?". I remember how much I wanted to go to Istanbul last year, and now I have the opportunity, so I'm going for it!

I'm going there for modeling as you probably figured - don't know for how long exactly yet though! I'm looking forward to it, and I'm sure it's going to be a journey with a lot of different experiences and impressions. As well as hard work of course, and I can't wait to do my best and do what I enjoy the most. Of course I'm taking you all with me, updating you as often as possible! 

Processed with VSCOcam with f2 preset


kommentarer: 0MY BABY

 • Skrevet 12.01.2016
 • Klokken 19:28

Processed with VSCOcam with c1 preset

Fia er ikke så veldig fornøyd med å bli fotografert som dere sikkert ser...

// She's not a very big fan of the camera as you can see...

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Noen bilder fra tidligere i dag! Det er så kort tid på dagen at det er "lyst" her, så prøver å utnytte det når jeg kan. Det er mye lettere å ta gode bilder når det er dagslys, derfor er det litt kjipt at det nesten ikke er noe av det her i disse dager...

Nå skal vi se Making A Murderer her hjemme - alle som ikke har begynt å sett det allerede, start! Jeg synes det er så bra at de faktisk har laget denne dokumentarserien for å sette lys på alt som har foregått, men herregud så sykt det er. Kjenner at det er umulig å ikke bli provosert! Det er så mye sykt og urettferdig som foregår at det er helt ufattelig. Jeg har selvfølgelig ikke sett alt enda, men er ganske sikker på at jeg vil føle det akkurat likt når jeg har gjort det. Det er jo helt åpenbart hva som egentlig foregår når man får se alt av politiarbeidet, avhørene osv...

// Some photos from earlier today! Now we're going to watch Making A Murderer here at home. If you haven't started watching it yet - start! I think it's great that somebody actually have made this documentary and are showing everything that has been going on behind closed doors. I think it's insane and impossible not to get provoked by the whole thing. We still have some episodes left to watch, but I'm pretty sure I will feel the same after I've watched everything. It's obvious what's really going on...


kommentarer: 1SISTE BILDEDRYSS FRA GRAN CANARIA (2)

 • Skrevet 11.01.2016
 • Klokken 23:05

Del 2.

// Last snapshots from Gran Canaria - part 2.


kommentarer: 0TID FOR EN FORANDRING?

 • Skrevet 11.01.2016
 • Klokken 18:25

Processed with VSCOcam with m5 preset

Det er så rart hvor fort alt forandrer seg - for en uke siden ordnet jeg meg for å dra ut å spise i kun en kjole liksom, og nå sitter jeg i senga med varmen på og pleddet rundt meg. Når det er så mørkt og kaldt hele tiden er det liksom ingenting som frister, unntatt å sitte inne, lage god mat eller varm drikke, se film eller serie. Det er greit for en liten stund, men man blir så fort lei også... 

Jeg vet jo at jeg får muligheter til å reise nå og da pga modelljobbing, men i det siste har jeg tenkt mer på å ha en annen plass som "base". Jeg føler at det kan være tid for en litt større forandring snart, men så vet jeg jo at vinteren gjør dette med meg hvert år. Jeg vet selvfølgelig at det kan være smartere å komme hjem hit i mellomtiden når jeg ikke er på reise og ikke ha en annen leilighet el. som jeg må betale på. Samtidig kan det være enda smartere å flytte en plass der jeg kan fokusere på modelljobbing hele tiden, i stedenfor å reise hjem igjen for å egentlig bare vente, for så å reise igjen... Eller flytte til en varm plass der jeg får slappe av og jobbe med noe annet - koble litt av, før jeg reiser nå og da igjen... Åh, jeg vet ikke.

Ikke misforstå meg, jeg elsker å komme hjem igjen - men som regel er det bare pga venner og familie. Og senga og rommet mitt da, men etter noen dager er det egentlig nok for meg... Det er akkurat nå jeg er ung og har alle disse mulighetene, så vi får se hva jeg bestemmer meg for.


kommentarer: 0SISTE BILDEDRYSS FRA GRAN CANARIA

 • Skrevet 10.01.2016
 • Klokken 21:36

Del 1.

// Last snapshots from Gran Canaria - part one.

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 presetProcessed with VSCOcam with p5 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with p5 presetProcessed with VSCOcam with p5 preset


kommentarer: 0BLUE X SUNSET

 • Skrevet 09.01.2016
 • Klokken 10:31


Våknet selvfølgelig opp forkjøla i dag... Kan kanskje ikke forvente noe annet når jeg drar fra 25 varmegrader til nesten 20- så fort. Jeg er sikker på at jeg blir bedre i løpet av dagen da, og da er det bursdagsfeiring for Martine og Vilde! Utenkelig at vi blir 20 i år?! Jeg liker seriøst ikke at tiden går så fort. Det blir sikkert gøy da, det er alltid så mye bedre å dra ut når det er noe spesielt og ikke bare vanlig vors for så å dra videre. Ikke i Bodø i hvertfall, haha. Håper dere får en fin lørdag!

// Of course I woke up with a cold today... I probably can't expect anything else when I'm going from 25 degrees to almost 20- so quickly. I'm sure I'll feel better throughout the day though, and tonight we're gonna celebrate Martine and Vilde's birthdays! I can't believe we're turning 20 this year?! I really don't like time passing by so quickly. I'm sure it's going to be fun! Hope you're having a great Saturday!


kommentarer: 1VIDEO FROM ATHENS!

 • Skrevet 08.01.2016
 • Klokken 13:17

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with b1 preset

Her er videoen fra Athen! Håper dere liker den!

// Here's the video from Athens! Hope you like it!

 


kommentarer: 0UNDERWATER PHOTOS

 • Skrevet 07.01.2016
 • Klokken 15:23

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

Noen bilder fra en av de siste dagene på Gran Canaria. Synes det var så gøy å få testet ut GoPro under vann! Det ble noen litt mer uheldige bilder også da, haha. Umulig å kunne vite hvordan bildene vil se ut når man ikke kan se noen ting. 

Hjemme i Bodø er det -14 akkurat nå... Jeg vil helt ærlig ikke bevege meg utenfor huset... Savner varmen og livet der nede allerede! Det var veldig godt å legge seg i senga mi i natt da, spesielt når det er kaldt og kjølig på rommet. Det er noe av det beste! Det var ikke så verst å komme hjem til Mathilde og spise taco, se serie og bare slappe av heller. En liten periode hjemme er jeg alltid glad for å få, og jeg skal passe på å sette pris på alt her hjemme før neste reise ♥

// Some photos from one of the last days at Gran Canaria. So fun to test the GoPro under water! I got home yesterday and now it's -14 here... So cold that I honestly don't wan't to leave the house. I miss the heat and the life at GC already! It was really nice to sleep in my own bed though, as always, and in a cold room. That's one of the best things to come home to! Not too bad coming home to Mathilde and eating taco, watching series and just relaxing either. I'm always happy to be home for a while, and I'll make sure to appreciate it before I travel again ♥


kommentarer: 0BY THE POOL

 • Skrevet 06.01.2016
 • Klokken 04:23

DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset
DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset
DCIM\100GOPRO Processed with VSCOcam with p5 preset

Bilder fra den siste dagen ved bassenget... Ikke klar for kulden hjemme i Norge, men likevel godt å være hjemme en liten stund før neste reise starter!

// Photos from the last day by the pool... Not ready for the cold back home in Norway, but it's gonna be good to be home for a little while before next journey starts!


kommentarer: 1BRAIDS

 • Skrevet 04.01.2016
 • Klokken 22:39

Hva er bedre enn sol, strand og hav? Tenk å bare kunne ta på seg en bikini,  jogge langs stranda og svømme - når som helst? En ting jeg er helt sikker på er at jeg vil kjøpe meg et hus ved stranda en dag. Hvor vet jeg ikke, men det finner jeg nok ut etterhvert som jeg får opplevd flere land og flere fine steder. Jeg trives så godt i varmen og det er uten tvil der jeg er lykkeligst. 

// 100% sure I need to get a house by the beach someday... Nothing would be better. Being able to spend the day in a bikini, go for a run on the beach and take a swim whenever you want - what more can you ask for? 


kommentarer: 1WILD DOLPHINS

 • Skrevet 03.01.2016
 • Klokken 22:33

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Så gøy å få sett delfiner på så nært hold! De hoppet rett foran båten, svømte under og dukket opp igjen rett ved oss. Det ble vanskelig å få tatt gode bilder, men dere får se det mye bedre på en film som kommer til slutt - om hele ferien her! Såå glad for at vi bestemte oss for å gjøre det, og i morgen kommer det bilder fra en annen båttur - i ubåt! 

// So much fun to see dolphins today! They were jumping right in front of the boat, swimming underneath it and coming up again right in front of us. It was difficult to take good photos, but you'll get to see it a lot better when I'm posting the video from my trip! I'm so happy that we decided to do this today, and tomorrow I'll be posting photos from a different boat trip - in a submarine boat! 

Processed with VSCOcam with p5 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset


kommentarer: 1DAY TRIP TO MOGAN

 • Skrevet 02.01.2016
 • Klokken 20:36

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

For en fin og koselig plass! Vi tok båten inn til Mogan for noen dager siden og var der hele dagen. Vi gikk rundt i de små gatene og brukte flere timer på stranda. Det eneste negativet var at både mamma og jeg var alt for sultne da vi gikk for å finne en fin plass å spise, så vi gikk for noe av det første vi så, og det var ikke et lurt valg... Forventet helt ærlig å bli matforgiftet etterpå. Vi så at det var noe kinesisk og tenkte med en gang at det kom til å være et godt og ordentlig sted, men nei... Vi har vært heldig alle andre gangene da og bare spist veldig god mat, så vi overlever, men kjipt var det!

Synes det er morsomt å oppleve litt mer enn bare stranda og utelivet når jeg er her nede (selv om det er bra det også, haha), så det var en fin tur! I morgen blir det mest sannsynlig en tur med båt for å se på ville delfiner! Åh, det hadde vært fantastisk!!

// Such a nice and cosy place! We took the boat to Mogan a couple days ago and stayed there for the entire day. We walked around in the small, cute streets and spent hours on the beach. The only negative thing was that my mom and me were way too hungry when we decided to find a place to eat lunch, and went for one of the first restaurants that we saw, and that wasn't a very good idea... Honestly I expected to be food poisoned afterwards. We just saw that it was something chinese and immediately thought it would be good, but no... We have been lucky all the other times though and only ended up on great restaurants, but still - it sucks when that happens. 

I think its fun to experience more than just the beach and the nightlife here (even though that's pretty good too), so it was nice to take a trip to Mogan for a day! Tomorrow we're most likely going on a boat trip to see wild dolphins! That would be so amazing!


kommentarer: 1LAST NIGHT

 • Skrevet 01.01.2016
 • Klokken 23:37

Noen bilder som ble tatt rett før vi dro ut i går! Jeg kan ikke huske sist en nyttårsaften har vært så bra og har helt ærlig ingenting å klage på!

Nå har jeg brukt lang tid på å laste over masse bilder til macen, så det kommer en del bilder i morgen! Nå er jeg egentlig veldig sliten og trøtt etter for lite søvn og en veldig tung joggetur, haha.. Bestemte meg for å jogge opp og ned tidenes lengste trapp i tillegg til å jogge på stranda. Det var slitsomt, men så gøy også!! Elsker å presse meg selv, og følelsen etterpå er så god. Ellers har vi brukt dagen ved bassenget, også dro vi ut for å spise for noen timer siden. Koselig ♥

Håper dere alle fikk en fin start på 2016!

// Some quick snapshots from last night. Hope you all had a great time!

Processed with VSCOcam with f2 preset


kommentarer: 2hits