Today's

 • Skrevet 31.01.2015
 • Klokken 14:06


kommentarer: 6STORM

 • Skrevet 30.01.2015
 • Klokken 22:03

Som sagt var det forferdelig mye vind i dag, og det ser dere nok litt på de to øverste bildene. Dette var faktisk de eneste brukbare, ettersom resten av bildene ble seende ut som dette...

Jeg er så lei av dette været akkurat nå, og gleder meg til jeg får muligheten til å reise til varmere strøk. Åh, det blir godt. 


kommentarer: 2DINNER

 • Skrevet 30.01.2015
 • Klokken 17:00

I dag dro mamma og jeg ut for å spise på favorittresturanten her i Bodø, Chonticha. Det er en thai resturant og de har så utrolig mye god mat! Helt perfekt start på helga!


Prøvde å få tatt noen bilder ute i dag, men det er jo tidenes sterkeste vind her nå så det ble litt vanskelig. Mulig det kommer noen senere i dag likevel! Nå er jeg bare lykkelig for at jeg kan være inne i varmen resten av kvelden og bare ta det helt med ro. God helg til dere!


kommentarer: 2WAVES AND MOVIES

 • Skrevet 29.01.2015
 • Klokken 16:24

I dag har timene bare gått fra meg, og det føles egentlig ut som om klokka bare skulle ha vært 2. Jeg har likevel fått unnagjort en del ting og da føles det ikke helt håpløst ut.

Nå er middagen akkurat spist opp og før jeg setter i gang med noe annet skal jeg se resten av en film jeg har startet på, This Is Where I Leave You. Noen som har sett den? Istedenfor å se på tv bruker jeg vanligvis å finne en film (siden jeg aldri klarer å bestemme meg for en serie som er bra nok), som jeg ser på en liten stund, helt til jeg vil gjøre noe annet, og fortsetter da neste gang jeg vil se noe. Med mindre jeg finner ut at den er dårlig eller kjedelig, da finner jeg bare en ny. Det irriterer meg litt at jeg blir så utålmodig, ettersom jeg vet at filmer kan bli mye bedre etter de første minuttene. Haha, det høres nesten ut som om jeg snakket om noe annet enn filmer her. Ops. Kan visst tolkes på flere måter.


kommentarer: 0LET'S GO BACK TO SUMMERTIME

 • Skrevet 28.01.2015
 • Klokken 19:33


kommentarer: 3Morning Workout

 • Skrevet 28.01.2015
 • Klokken 08:38

Som regel foretrekker jeg alltid å trene på morgenen. Jeg synes det er så godt å starte dagen med det, for så å komme hjem til en god frokost. Ikke minst kan det være lurt hvis man vet at man har mye å gjøre resten av dagen, da slipper man å stresse med trening senere. I tillegg får man mye mer energi resten av dagen!

Ettersom jeg står opp såpass tidlig når jeg skal trene på morgenen er det sjeldent at jeg er kjempesulten, så da blir det en løpetur eller styrke før jeg spiser en ordentlig frokost. Med unntak av de gangene der jeg kjenner selv at jeg ikke har nok energi til å få til en bra treningsøkt, og bruker heller tid på å få i meg mat først. 

Til høyre ser dere Fia som ligger på sin favorittplass i hele huset, senga mi. Finner henne alltid der når jeg kommer hjem. 

I dag ble det faktisk intervalltrening! Nå skal jeg sette meg ned med skolearbeid og frokost. Håper dere får en fin onsdag (lillelørdag!!)


kommentarer: 4STRIPES

 • Skrevet 27.01.2015
 • Klokken 18:16

Svart og hvitt passer alltid! Den siste tiden har jeg begynt å bruke mer av begge to, og det som er så bra er at man kan ha så mange forskjellige smykker og ringer til når det ikke er så mye som skjer i selve antrekket.

Det gjelder ikke nødvendigvis for denne genseren da, for den er egentlig nok i seg selv. Med svarte jeans og noen ringer blir det likevel et fint antrekk. Ikke for mye, og ikke for lite. Man trenger ikke alltid farge for å freshe opp, noen ganger er det nok med en lipgloss eller leppestift.

 


kommentarer: 4MONDAY INSPIRATION

 • Skrevet 26.01.2015
 • Klokken 10:55

//theclassyissue


kommentarer: 1Skitur og intervju

 • Skrevet 25.01.2015
 • Klokken 14:38

I dag ble det faktisk årets første skitur, og det gikk egentlig helt greit. Kan ikke skryte av mine ferdigheter på ski, men det ble i det minste en fin og frisk start på søndagen. 

Da vi kom hjem ble det nystekte vafler, og nå har jeg akkurat dusjet og fått varmen i meg igjen. Ellers tenkte jeg bare å gi beskjed om at intervjuet jeg hadde med Avisa Nordland i forrige uke kom ut i går, og dere kan lese det her. Morsomt å få så mange fine tilbakemeldinger!

Håper dere får en fin søndag!


kommentarer: 1MARILYN

 • Skrevet 24.01.2015
 • Klokken 18:46kommentarer: 7Fredagskvelden i grøfta

 • Skrevet 24.01.2015
 • Klokken 13:17

I går skulle mamma og jeg å øvelseskjøre, og det gikk egentlig ikke heelt som planlagt, haha. Vi fant et område vi trodde funket bra, men veien var ganske smal. Rett etter at jeg hadde startet bilen og kommet i gang, ser jeg en ambulanse med blålys komme i full fart mot oss. Det eneste jeg sier er "oi.. oi..", men føler jeg klarer å holde bilen der den skal være. Mamma legger ikke merke til ambulansen før etter min "svære" reaksjon og hun blir ordentlig stressa, som da gjør meg stressa. "Til siden, til siden!!" kommer det fra henne mens hun prøver å ta litt tak i rattet. Jeg prøver å si at jeg er langt nok til siden, noe som jeg enda er sikker på at jeg var. Hun fortsetter, og da drar jeg bare hele rattet til siden akkurat i det ambulansen kjører forbi, og vi sitter dønn fast. Det første jeg sier når bilen har stanset og vi vet at vi ikke kommer oss noen plass er "unnskyld...", helt til jeg innser at det egentlig var hennes feil og blir irritert. Hun begynner å flire, men jeg synes fortsatt ikke det er morsomt.

Nesten med en gang kommer det noen som skal hjelpe oss, men det som skjer da er at de også setter seg fast. Så da står vi der med to biler som sitter helt fast i snøen. Til slutt kommer det en bil som klarer å dra begge bilene opp og vi kan endelig kjøre igjen.

Dette er da hvorfor jeg må fokusere mest på kjøretimer, og ikke øvelseskjøring med mamma. Kanskje ikke så vanskelig å skjønne at det ikke ble mer øvelseskjøring den kvelden. 


kommentarer: 0DRØMMER

 • Skrevet 23.01.2015
 • Klokken 11:57

I det siste har jeg drømt sånn hundre forskjellige drømmer i løpet av natta, og når jeg våkner er jeg alltid helt forvirra. Dere vet den følelsen man får de første sekundene man våkner og er helt sikker på at det man drømte er virkelighet? Det har til og med skjedd at jeg har våknet og vært sur på en person pga noe jeg har drømt, haha. I natt drømte jeg også mye forskjellig, blant annet at jeg hadde fått en oransje katt som var like liten som tommelen min. Vet enda ikke om det var virkelig eller en drøm at jeg "våknet" og fikk forferdelige magesmerter heller, er det mulig å "drømme" at man får vondt, men at man egentlig ikke får det? Hvis dere skjønner, haha. 

I går lagde jeg forresten verdens beste vegetarburgere. Vi spiser mye vegetarmat her hjemme, så det er oftest det jeg spiser til middag og det er overraskende mye man kan lage! Som regel er det ikke jeg som lager maten da, men i går lagde jeg noe til mamma og meg, og det ble veldig vellykket! Til vegetarburgerne hadde vi søtpotetchips. Såå godt! Oppskriften finner dere her

Akkurat nå går denne på repeat mens jeg jobber med skolearbeid. Jippi. Digger den akustiske versjonen av Firestone!


kommentarer: 1LACE

 • Skrevet 22.01.2015
 • Klokken 16:30


kommentarer: 1TODAY

 • Skrevet 21.01.2015
 • Klokken 16:39

Som dere leste var det Mathilde som skrev innlegget i går. Tenkte det var morsomt å gjøre noe annet, og jeg hadde ingen anelse om hva hun kom til å skrive, haha. Dere fikk iallefall vite noen ting dere mest sannsynlig ikke visste fra før, i tillegg til å se noen flotte bilder av meg. 

I dag hadde jeg min første kjøretime! Det gikk overraskende bra og jeg er mye mer positiv til at jeg kan få lappen rimelig raskt. Med tanke på reising og modelljobbing vil jeg jo gjerne prøve å få gjort det så fort som mulig, ettersom det ikke er så lurt å ha en pause med kjøringen på flere måneder om gangen. Må iallefall prøve å få inn det grunnleggende! 

Elsker at det går mot lysere tider nå!

Nå må jeg lese litt psykologi før jeg drar ut å øvelseskjører. Håper dere har en fin onsdag! 


kommentarer: 610 FUN FACTS

 • Skrevet 20.01.2015
 • Klokken 20:13

Hei. Tenkte å skrive noen fun facts dere kanskje ikke visste om Marte. Det er forresten bestevenninna hennes som skriver dette innlegget til dere. For de som ikke vet det så heter jeg Mathilde. Lets do this!1. Hun startet med sminke i 8.klasse og da var solpudder og selvbruning hennes beste venner.
2. Da hun var mindre turte hun såvidt å prate med noen. Da hun ringte meg, lot jeg søsteren min å svare. Når hun fant ut hvem det var ble hun flau å la på.
3. Hun er ekstremt sær når det kommer til gutter å klarer alltid å finne feil med de. (Som om hun er så perfekt selv xD) 
 


4. Hun elsker dyr. Før brukte hun å broren å fange fugler som var "syke", ta de med på verandaen der de bodde før, for å hjelpe dem å fly igjen. 
5. Da hun var yngre hatet hun å trene og dro alltid på butikken for å kjøpe seg sjokolade og godteri. Hun har forandret seg mye de siste årene!
6. På barneskolen brukte vi å rulle i søla for å bli syke, eller gni vått papir i ansiktet (det skulle se ut som vi hadde feber) slik at vi slapp skolen. 7. Hver gang hun får i seg alkohol legger hun om dialekten/språket. Hun snakker gjerne engelsk, svensk osv.
8. Da vi var på Rihanna konsert, lurte vi alle med at hun var fra England. Det verste er at alle gikk på det.
9. Hun har vært med på MGP ung sammen med meg og en til venninne. 
10. En gang da hun var mindre sølte hun noe brannfarlig på armene, og begynte å hylskrike for hun trodde hun skulle dø.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


kommentarer: 0MONDAY

 • Skrevet 19.01.2015
 • Klokken 20:50

For en slapp dag dette egentlig har vært. Ikke helt sånn jeg ville ha startet uka, men da kan den egentlig bare bli bedre. Det som er bra er at jeg har fått planlagt noen av eksamene som jeg skal ta. Hva jeg må ta i mai og hva jeg må ta til jul. Ettersom noen eksamener er på samme dag blir det umulig å klare å bli ferdig med alt i mai, men det går egentlig helt fint, så slipper jeg å bli alt for stressa.

Det jeg egentlig skulle gjøre var å tipse dere om en super plass der dere kan se filmer og serier, nemlig Popcorn Time. Frem til for noen dager siden har jeg alltid brukt Netflix til det, men jeg synes utvalget deres er veldig dårlig. Popcorn Time har utrolig mange filmer og serier, både nye og gamle!


kommentarer: 3SATURDAY

 • Skrevet 17.01.2015
 • Klokken 14:41


kommentarer: 0TB: BRASIL

 • Skrevet 16.01.2015
 • Klokken 22:03

Tidligere i dag var jeg på et intervju med AN, og det var veldig hyggelig! Det kommer mest sannsynlig i avisa neste lørdag, men jeg gir selvfølgelig beskjed.

Ellers tenkte jeg å poste noen av favorittbildene mine fra Milano igjen. Ingen tvil om at dette var en av de morsomste shootene. 

 

Stylist and MUA: Cassiano de Freitas
Hair: Clayton Fox
Photo: Glauber Bassi

Rart hvordan dagen plutselig kan endre seg. Jeg husker at akkurat denne dagen, da bildene ble tatt, hadde jeg gått rundt i regnet i flere timer med bare en kjole for å komme meg på mange forskjellige castinger. Jeg var ganske lei, i dårlig humør og ikke minst kald og sliten da jeg kom tilbake til byrået. Det ble ikke noe bedre av at de fortalte meg at de hadde booket meg til en testshoot som var et stykke unna da jeg trodde jeg endelig kunne komme meg til leiligheten. Heldigvis, med en gang jeg møtte folkene endret alt seg og jeg hadde det så morsomt! Rart hvordan noen få mennesken kan endre dagen din så raskt. Enda bedre var det at bildene ble så bra som de ble!


kommentarer: 4Snapshots

 • Skrevet 15.01.2015
 • Klokken 21:30

Nå gleder jeg meg til å legge meg under dyna og se på film. Jeg våknet alt for tidlig i dag, og da jeg ikke klarte å sovne igjen måtte jeg bare stå opp. Heldigvis elsker jeg å ha hele dagen foran meg, og jeg hater følelsen jeg får når jeg føler at jeg har sovet bort store deler av dagen. Sikkert derfor det aldri skjer, nesten iallefall.

Nå skal jeg prøve å finne en film på kortest mulig tid, så hvis dere vil hjelpe meg og vet om en som virkelig er BRA (uansett sjanger), gjerne skriv den i kommentarfeltet. 


kommentarer: 2New high heels

 • Skrevet 15.01.2015
 • Klokken 15:07I det siste har jeg begynt å like høyhæler som dette, med tykkere hæl. Jeg synes det er veldig fint, i tillegg til at det gjør skoene enda mer behagelig å gå i. Noe som ikke er så fint er jenter som virkelig ikke klarer å gå i høyhæler, men gjør det uansett. Da kan dere prøve høyhæler som dette, og kanskje dere finner ut at de er enklere å gå i! Dagens tips, haha. 

Disse kjøpte jeg da i Gdansk, og jeg gleder meg til den første anledningen jeg får til å bruke dem! 


kommentarer: 2ONE WAY

 • Skrevet 14.01.2015
 • Klokken 19:36

Denne svære t-skjorta ble kjøpt i Gdansk og jeg elsker den allerede. Ingenting er mer behagelig å gå i hjemme. Tar man på et par svarte jeans kan det bli et stilig antrekk også.

Nå er det på tide å komme seg tilbake til gode lesevaner. Det har vært skikkelig godt med en pause fra alle skolebøker og jeg har virkelig trengt det, men nå må jeg sette i gang og forbrede meg til eksamen i mai. Det føles ut som om det er lenge til, men tiden går så utrolig fort! I mellomtiden kommer det nok til å skje litt av hvert, så det handler egentlig bare om å være fokusert. 

Ellers har jeg hatt en fin onsdag og vært veldig effektiv! Jeg elsker den følelsen. Blant annet er rommet ryddet, klesskapet er ryddet og gamle klær er blitt borte. Nå har jeg akkurat spist etter trening og jeg skal straks hoppe i dusjen!


kommentarer: 2WEDNESDAY MORNING

 • Skrevet 14.01.2015
 • Klokken 10:03

// theclassyissue


kommentarer: 0WORKOUT

 • Skrevet 13.01.2015
 • Klokken 21:19

Da jeg var i Gdansk hadde vi treningsrom på hotellet, så der var vi ca en time hver morgen. Bruker alltid å sjekke om hotellene har treningsmuligheter før vi bestiller. Finnes ikke en bedre start på dagen, og da blir det ekstra godt å sette seg ned med hotellfrokosten etterpå. 


kommentarer: 0The last of Gdansk

 • Skrevet 13.01.2015
 • Klokken 11:07


kommentarer: 2Frozen Yogurt

 • Skrevet 11.01.2015
 • Klokken 22:17

Noen bilder fra siste dagen i Gdansk!

Hadde noen kjempefine dager med god mat og shopping på et utrolig fint sted. Fikk sett mye nytt og tok med meg mange fine opplevelser hjem igjen. Det var en veldig fin tur!


kommentarer: 2Siste dagen

 • Skrevet 10.01.2015
 • Klokken 17:25

I morgen reiser vi hjem til Norge igjen! Jeg kunne ha vært her enda lengre, men det blir selvfølgelig godt å komme hjem igjen. I dag har vi gått enda mer rundt å sett, og dratt på en veldig koselig café. Det er fortsatt regnvær her, men heldigvis varmere enn gårsdagen. Senere i kveld drar vi ned ved havna og spiser. Det blir koselig!

Ellers tenkte jeg å starte med pakkingen nå. Flyet går nemlig ti på halv syv i morgen tidlig, så vi må stå opp alt for tidlig. Ikke får vi tid til hotellfrokosten heller... Må bare prøve å få med meg alt, og det kommer til å ta en stund. 


kommentarer: 3Original Burger

 • Skrevet 09.01.2015
 • Klokken 21:21Nå er vi tilbake igjen mette og trøtte, med to ødelagte paraplyer. Været begynte plutselig å minne oss veldig om Bodø, men masse vind og regn. Vi klarte likevel å komme oss dit vi skulle og det var definitivt verdt det. Det lureste man gjør før man reiser et sted er å lese seg opp på gode spiseplasser som har fått masse skryt. Da vet man at man blir fornøyd. 

Denne kvelden dro vi til Original Burger, der de bare selger masse gode burgere i forskjellige varianter. Vi bestilte en vegetarburger hver, og den var nyydelig! 


kommentarer: 4Gamlebyen

 • Skrevet 09.01.2015
 • Klokken 17:24

Akkurat nå er vi på hotellet for en liten pause. Har gått i hele dag og det kjennes i beina, så det var godt å legge seg litt i hotellsenga.

I dag har vi vært litt turister og gått i gamlebyen nede ved elva og sett kirka. Det ble selvfølgelig tid til shopping også, og her får man virkelig mye for pengene! Har fått kjøpt masse fint. Tror det er veldig fint i gamlebyen når det er mørkt med alle lysene, så dit drar vi i morgen kveld. Passer fint siden det er siste kvelden!Nå skal jeg skifte klær og ordne meg før jeg sovner her jeg ligger, så finner vi en fin plass å spise! 


kommentarer: 2Gdansk

 • Skrevet 08.01.2015
 • Klokken 23:00

Hei! Nå er det litt lenge siden jeg har oppdatert dere skriftlig, så jeg følte det var på tide. Akkurat nå er jeg i Gdansk som jeg skrev om tidligere, og det er overraskende fint her. Har allerede spist masse god mat, fått shoppet i to svære shoppingsenter (himmelen for meg), og sett hvor fin denne byen kan være. Gleder meg masse til å få sett mer! Ovenfor ser dere pizzaen vi akkurat spiste, som er den beste jeg har spist på lenge, og nedenfor kommer flere bilder fra dagen i dag.

Som dere ser er det enda jul her borte, men det er bare koselig! Håper dere har det fint!


kommentarer: 0START TODAY

 • Skrevet 08.01.2015
 • Klokken 21:57


kommentarer: 2TB

 • Skrevet 07.01.2015
 • Klokken 20:52
kommentarer: 0GDANSK

 • Skrevet 05.01.2015
 • Klokken 21:46

Nå er det ikke så mange dager til Mamma og jeg reiser til Gdansk! Det ligger i Polen for dere som ikke vet det, og jeg elsker å reise til nye steder. Shoppingen er spesielt bra der, så det passer meg helt perfekt. Jeg gleder meg til å oppleve en ny by, shoppe og spise masse god mat. Det blir så bra! Gleder meg også til å ta masse bilder som jeg kan vise til dere. Ikke minst til hotellivet også, det kan jeg aldri bli lei av. Gleder meg til ganske mye som dere sikkert skjønner, haha. Det blir godt å komme seg bort, alt for lenge siden sist nå!

Har noen av dere vært der en gang og vet om noe spesielt vi må oppleve, gode spiseplasser eller lignende, bare gi beskjed! Vil gjerne vite.

Ellers har dagen min vært ganske slapp, iallefall i forhold til alle som har begynt på skolen i dag (stakkars). For min del så starter jeg med å lese til mine privatisteksamener etter at jeg kommer hjem fra Gdansk. Viktig å starte i god tid! I dag har jeg trent og ryddet rommet, ooog sett hele to filmer. Som jeg har nevnt tidligere er det sjeldent jeg orker å se ferdig en hel film alene, og spesielt ikke en jeg har sett før, men i dag så jeg hele to som jeg allerede har sett. Haha.. Det var altså Magic Mike og The Spectacular Now. Har du ikke sett dem, gjør det! Litt uinteressant informasjon til dere, men det får gå.

Håper dere i det minste har hatt en helt ok første mandag i 2015, til tross for skole eller jobb eller hva det måtte være!


kommentarer: 4Chapter One

 • Skrevet 04.01.2015
 • Klokken 20:18


kommentarer: 2Nyttårsforsetter?

 • Skrevet 03.01.2015
 • Klokken 23:08Noen synes det å ha nyttårsforsetter et teit og unødvendig. Jeg kan være enig i at man ikke trenger å vente på et nytt år for å gjøre endringer i livet sitt. Det kan man gjøre når som helst.

Jeg bruker ikke å ha konkrete nyttårsforsett som jeg skriver opp, men jeg har selvfølgelig mål for de neste månedene og noe å jobbe mot. Jeg tror akkurat det er viktig, å ha noe som man kan jobbe mot. Det spiller ingen rolle om det er en liten ting. Hverdagen får en mye større mening når man har mål og drømmer. 

Det første nyttårsforsettet mitt er faktisk en konkret ting, nemlig å få lappen! Jeg vet at det kommer til å ta tid, men innen 2015 er over må jeg ha klart det. I fjor fokuserte jeg på reising og eksamen, men jeg klarte heldigvis å ta teorien og dermed kom jeg ett skritt nærmere. I år har jeg også en del eksamener, i tillegg til at jeg skal reise, men jeg må bare finne tid når jeg er hjemme. 

Ellers skal jeg oppleve mer, lære mer og gjøre ting som gjør meg glad. Ting som jeg kan gjøre i denne alderen, når jeg er 18 år. Det er nå jeg har alle disse mulighetene, og de skal gripes til det fulle. Jeg skal jobbe hardt og stå på, være spontan og ikke planlegge langt fram i tid, men gripe sjansene når de kommer.


kommentarer: 0New Years Eve Dress

 • Skrevet 03.01.2015
 • Klokken 13:35


kommentarer: 4January

 • Skrevet 02.01.2015
 • Klokken 21:04

Noen bilder fra nyttårsaften!

Gårsdagen var rolig, formen var fin til tross for natta før og jeg dro ut på en joggetur. Jeg skrudde på høy musikk og sprang en runde i mørket. Da jeg kom hjem ble jeg hentet av Mathilde. Vi kjørte på butikken for å handle litt, så dro vi hjem å lagde taco. Alt for lenge siden sist jeg spiste det, det er så godt! Senere dro vi ut på en kjøretur med Tonje, før vi dro en tur til Anna og ble der utover natta. Den første dagen i 2015 ble altså bedre enn forventet.Spiste forresten verdens beste kylligsalat i dag. Åh. 

Ellers prøver jeg å planlegge litt hvordan ting blir fremover, det er mye og finne ut av, men det blir nok bra til slutt! Nå sitter vi her å ser en film og skal slappe av resten av kvelden. Håper dere har hatt en fin start på 2015!


kommentarer: 2Et lærerikt år

 • Skrevet 01.01.2015
 • Klokken 15:46

Godt nyttår! Håper alle hadde en vellykket kveld og fin feiring i går.

Jeg synes egentlig kvelden var ganske kjedelig, føler at alle har så høye forventinger til kvelden og det skal være en helt fantastisk kveld, men det ender oftest opp med å bli det motsatte. Mathilde og jeg prøvde i det minste å gjøre det beste ut av det, haha. Alt var rett og slett bare overraskende kjedelig, og det morsomste var turen hjem og når vi kom hjem. Det sier vel egentlig alt. 

Ellers er det et nytt år og nye muligheter! Sa her om dagen at 2015 må bli det beste året hittil ettersom det har 5 i seg, lykketallet mitt. Haha, teit, men kanskje sant?

Skal jeg være helt ærlig så må jeg si at 2014 har både vært det beste og det verste året hittil. Det har skjedd mye spennende og jeg har fått mange nye muligheter som jeg bare har drømt om tidligere. Jeg føler meg stolt og er veldig takknemlig for alle opplevelsene jeg har fått i 2014. Samtidig har mye trist skjedd og det har vært dager hvor ting ikke har vært så bra. Det har vært tungt, men samtidig veier alltid de positive dagene opp for de negative. Jeg føler meg sterkere og veldig klar for nye utfordringer i 2015. Dette skal bli et fantastisk år, med enda flere fine minner og opplevelser! Jeg gleder meg.Photo: Helene Røiseland


kommentarer: 0hits