NAILS

 • Skrevet 31.01.2014
 • Klokken 16:29

Elsker neglelakk, spesielt i sterke og forskjellige farger. Det kan gjøre et helt antrekk mye kulere. Liker veldig godt denne mørke fargen som jeg fikk på forrige shoot, går til alt og samtidig er den ikke kjedelig!


kommentarer: 0Details

 • Skrevet 30.01.2014
 • Klokken 20:29


kommentarer: 2Thoughts

 • Skrevet 29.01.2014
 • Klokken 19:30

Etter at det regnet masse i hele går, våknet vi opp i dag til sol og varme. Skikkelig deilig! 

Tiden går så ufattelig fort, blir helt rar av å tenke på det. Det er ikke så lenge til jeg reiser hjem igjen, og det føles nesten ut som om jeg nettopp dro. Gleder meg masse til å se venner og familie igjen, kjenner at jeg savner å ha de så nært. Samtidig liker jeg meg veldig godt her. Jeg elsker at det er så mye å gjøre og alt det morsomme og spennende jeg får oppleve! Passer på å nyte hver eneste dag her borte. Kunne ikke ha ønsket meg en bedre start på 2014, og jeg gleder meg masse til å se hva resten av året har med seg. 

Det er så viktig å gjøre det beste ut av hver eneste dag! Jeg føler at jeg har lært veldig mye den siste tiden, litt rart å være så selvstendig, men jeg liker følelsen og jeg er virkelig takknemlig for alle opplevelsene som kommer og går. Alt i alt så har jeg det kjempefint! Det er så godt å kunne si det og virkelig mene det!


kommentarer: 0BLACK & WHITE

 • Skrevet 28.01.2014
 • Klokken 19:17


kommentarer: 0Jewellery Campaign

 • Skrevet 27.01.2014
 • Klokken 18:54I dag har jeg jobbet mesteparten av dagen. Det var veldig morsomt og så mange flinke og hyggelige mennesker! Tiden gikk veldig fort, og plutselig var vi ferdige. Elsket alle øredobbene, ringene osv. De var veldig fine!Da vi var ferdige dro jeg til Starbucks og satt der en stund. Måtte ha te fordi jeg var så kald. Haha, tror jeg har blitt litt bortskjemt når det kommer til varme etter at jeg dro hit. Jeg har blitt så vant til at det er fint vær og sol, så med en gang det kommer en dag som er litt kaldere fryser jeg kjempemye. Har fortsatt ingenting å klage på da, vi er faktisk snart i februar og her er det alltid varmegrader og som regel sol. 

Nå sitter jeg her med varm og god mat, og enda en kopp te. Resten av kvelden skal jeg bruke til å slappe av, sånn at jeg blir opplagt til i morgen!


kommentarer: 1Yoghurt with fresh fruit

 • Skrevet 26.01.2014
 • Klokken 09:38

I går ettermiddag dro vi ut på en koselig liten café. Vi tenkte å smake på noe typisk gresk, så da ble det yoghurt med frisk frukt. Trodde ikke at gresk yoghurt kunne være så godt! Smakte helt annerledes enn det man får kjøpt her i butikkene og hjemme i Norge. Det blir nok ikke siste gangen vi drar dit!


kommentarer: 2About Time

 • Skrevet 25.01.2014
 • Klokken 21:02

Tim Lake: The truth is, I now don't travel back at all. Not even for the day. I just try to live every day as if I've deliberately come back to this one day to enjoy it as if it was the full final day of my extraordinary, ordinary life

Sitter her med kakao og har akkurat sett ferdig en veldig fin film. Elsker filmer med gode historier som får deg til å tenke. Sjeldent at jeg faktisk ser ferdig en film, men denne anbefaler jeg!


kommentarer: 1Morning run

 • Skrevet 25.01.2014
 • Klokken 10:24

Et koselig bilde av Åsne og meg fra i går. Vi fant oss en fin uteresturant å spise lunch på mens vi ventet på den siste castingen.

Lørdag! I dag har jeg hele dagen fri til å gjøre akkurat hva jeg vil. Sola skinner og jeg har akkurat spist en kjempegod frokost. Kjente at det var skikkelig deilig å sove ekstra lenge idag, samtidig har jeg blitt så vant til å stå opp tidlig at jeg ikke tenker noe over det.

Det første jeg gjorde da jeg sto opp var å ta på treningsklærne og jogge ned til stranden. Har nesten blitt avhengig av å starte dagen med trening, hele dagen blir så mye bedre da. Ble skikkelig, skikkelig varm og sliten av å jogge når sola var såpass sterk, men det er så deilig når man er ferdig. Var skikkelig fint nede ved strandkanten også, det var til og med noen som badet! Det sier vel litt om hvor varmt det kan bli her, selvom det ikke så spesielt godt ut. Nå skal jeg hoppe i dusjen, håper dere får en fin lørdag!


kommentarer: 2BLUE SKY

 • Skrevet 24.01.2014
 • Klokken 22:11

When nothing is sure, everything is possible.


kommentarer: 0By the sea

 • Skrevet 23.01.2014
 • Klokken 20:21


kommentarer: 0BLUE

 • Skrevet 22.01.2014
 • Klokken 19:48

kommentarer: 4WORK OUT

 • Skrevet 21.01.2014
 • Klokken 19:07

Elsker nytt treningstøy! Det og musikk kan hjelpe veldig mye på motivasjonen. Gleder meg alltid til å trene neste dag hvis jeg har lagt inn ny musikk. Hadde ikke klart meg uten trening, føler meg alltid så bra etterpå. Det er også det eneste som funker hvis jeg har en dårlig dag eller er i litt dårlig humør. Etter en joggetur eller styrkeøkt føler jeg meg mye bedre!


kommentarer: 0By night

 • Skrevet 20.01.2014
 • Klokken 18:29

Noen iPhone-bilder fra forrige søndagskveld da vi gikk et stykke for å se litt av Athen på kvelden. Veldig fint å se utover mot alle lysene når det er mørkt!
I går var det kjempefint vær og det ble en veldig koselig søndag. Har hatt lyst på taco i flere dager, og da vi fant ut at butikken var åpen var det ingen tvil om hva vi skulle spise til middag. Vi ordnet til med taco på verandaen og satt oss ute med musikk. Det var skikkelig godt, spesielt etter å ha gått så lenge og hatt lyst på det, haha. Nå er vi tilbake i leiligheten og jeg skal lage meg noe å spise. Gleder meg til å bruke resten av kvelden til å slappe av, kjenner at jeg trenger det etter en lang dag. Var forresten skikkelig varmt i dag også, deilig! Håper dere har det bra!


kommentarer: 0ANSWERS

 • Skrevet 19.01.2014
 • Klokken 16:51

Hva skjer med skolen? Har du sluttet? Nei, jeg har ikke sluttet. Jeg går fortsatt skole og har derfor tatt med meg en del bøker osv. Jeg passer på å alltid sette av tid til skolearbeid ettersom det er viktig for meg.

Hvor lenge skal du være der? Jeg reiser hjem i slutten av februar.

Er det varmt der nå? Sammenlignet med Norge er det ganske varmt. Det blir litt kjølig på kveldene, men det er fortsatt mye varmere enn det er hjemme. Ettersom jeg ikke er så glad i mørket og kulden, er det perfekt for meg å være her akkurat nå. Det er jeg veldig glad for! Merker ikke at vi er i januar for å si det sånn.


Har du lyst til å melde deg på Top Model? Nei.

Hva er morsomt med å jobbe i modellbransjen? Det at jeg får muligheter til å reise til steder jeg aldri har vært før og oppleve nye kulturer. Jeg får også møte mange spennende mennesker og får mange gode venner som jeg aldri hadde fått ellers! Selvfølgelig er det veldig morsomt å være foran kamera og se resultater av hva et helt team med flinke mennesker klarer å få til. Det er så masse!

Har du blitt utsatt for noe negativt mens du har vært der? Nei.

Kan du vise resultat? Hvis du mener resultat av forskjellige shoots osv, så kan jeg selvfølgelig gjøre det, men det er ikke ofte at man får bildene med en gang.

Hva har du kjøpt der nede? Går egentlig for det meste i mat. Fant Marks and Spencer og da kjøpte jeg masse, de har så mye god mat! Har selvfølgelig kjøpt litt klær også.. Umulig for meg å la være.Hvilker byrå er du med i? Hvordan ble du med i det? Jeg er med i Starlet, hadde et møte i Oslo og senere fikk jeg kontrakt. Her i Athen har jeg kontrakt med New Model Agency. 

Tjener du penger? Dette er jo en jobb, og når man får forskjellige oppdrag tjener man selvfølgelig penger.

Har du fått beskjed om å endre noe for å bli modell? Etc legge på deg, slanke deg osv? Jeg har aldri fått beskjed om å endre noe for å bli modell, men selvfølgelig har jeg fått forskjellige "tips" og råd osv. Hvis du skal jobbe som modell må du ha tykk hud, og man må lære seg å ikke ta alt personlig. 

Hvor lenge har du vært der?  Reiste hjemmefra 5. januar.Hva synes foreldrene dine om det? Jeg har hatt støtte fra mamma hele veien og det er jeg veldig glad for. Vi er begge enige om at det er viktig å sette av tid til skolen også selvfølgelig. Uendelig glad i mammaen min 

Har du lyst til å bli modell når du blir "stor"? Altså leve av det? Den dag i dag synes jeg det er kjempemorsomt og kunne ikke tenkt meg å gjort noe annet akkurat nå. Resten tar jeg som det kommer, ting kan forandre seg veldig fort.

Hvor lenge har du jobbet som modell? Startet vel å gjøre div shoots osv da jeg gikk på ungdomsskolen, men ble ikke seriøst før jeg fikk kontrakt.

Hva er din største drøm? Det er så vanskelig å svare på slike spørsmål. Jeg har alltid hatt lyst til å reise og oppleve verden, og ikke bare gjøre "vanlige" ting. Det føles godt når jeg tenker på hvor jeg er akkurat nå, og vet at jeg iallefall har gjort litt. Har selvfølgelig mange drømmer, jeg er jo bare 17 år. Det er så viktig med drømmer, alle burde ha det!


kommentarer: 2ATHEN

 • Skrevet 19.01.2014
 • Klokken 11:05

More tourist-pictures from last Saturday; part 2
kommentarer: 1Today's shoot

 • Skrevet 18.01.2014
 • Klokken 16:12

Veldig morsom dag! Hadde en shoot med masse koselige mennesker og fine klær. Gleder meg til å se resultatet! 


kommentarer: 0QUESTIONS

 • Skrevet 17.01.2014
 • Klokken 16:21

Får en del spørsmål, spesielt om Athen og hva jeg gjør her nede osv. Tenkte ikke over at det er mange som ikke vet det, men jeg er her nede og jobber som modell. Som dere sikkert har merket bruker jeg ikke å skrive så veldig personlig, men tenkte å svare på en del spørsmål, hvis dere har noen. Dere kan spørre om hva som helst, men garanterer ikke å svare på absolutt alt. Spør i vei!


kommentarer: 7Update

 • Skrevet 16.01.2014
 • Klokken 17:22

Sitter ute på verandaen og skyper med Mathilde akkurat nå. Rart å være så langt borte fra mennesker som jeg bruker å være sammen med hver dag, men får heldigvis prate med de hver dag, så jeg overlever. 

Ellers har jeg det veldig fint, og nyter tiden. Kunne ikke tenkt meg å bruke tiden min til noe annet, elsker mulighetene og alt som skjer. Jeg har veldig flotte roommates her borte også, så alt i alt er det ingenting å klage på. Veldig glad for at jeg får oppleve helt nye deler av verden! Håper dere har det bra!


kommentarer: 2ATHEN

 • Skrevet 15.01.2014
 • Klokken 15:35

More tourist-pictures from Saturday; part 1
kommentarer: 0Skirt and sweater

 • Skrevet 14.01.2014
 • Klokken 17:47


kommentarer: 3Wine red

 • Skrevet 13.01.2014
 • Klokken 18:08


kommentarer: 0Acropolis

 • Skrevet 12.01.2014
 • Klokken 14:51


kommentarer: 0AMAZING

 • Skrevet 11.01.2014
 • Klokken 18:00

Vi har fått sett så mye idag! Vi fikk som sagt tid til å være litt turister og det utnyttet vi til det fulle, uten tvil. Fikk blant annet en guidet tur på Segway, og det er noe av det morsomste jeg har gjort! Alle burde prøve det en eller annen gang. Det var deilig med en dag der alt ikke gikk i ett, men samtidig liker jeg det også. Godt med variasjon! 

Vi tok oss tid til å sette oss ned på Starbucks, og finne en Marcs & Spencer butikk selvfølgelig. En av de beste butikkene som finnes! Fikk med meg en god del hjem og nå har jeg akkurat spist en kjempegod middag. Dagen i dag har vært fantastisk!


kommentarer: 0Sunrise

 • Skrevet 11.01.2014
 • Klokken 08:56

Så fint!

I dag får vi tid til å være litt turister. Har allerede sett en del av byen, men gleder meg til å få sett enda mer. Elsker å være på nye plasser og oppleve helt nye ting. Har aldri vært i Athen før, men liker det godt allerede!


kommentarer: 3Unblogged

 • Skrevet 10.01.2014
 • Klokken 19:39


kommentarer: 2BLACK & WHITE

 • Skrevet 09.01.2014
 • Klokken 19:15

Akkurat nå er jeg veldig sliten og kjenner at det skal bli godt å legge seg. Har vært en lang dag, men det har vært veldig morsomt og spennende! Sitter mett og god i leiligheten etter en kjempegod middag ute.

Må tidlig opp i morgen, men tenkte bare å oppdatere litt. Slenger med noen bilder fra to tidligere shoots!By Maiken Bull


kommentarer: 1Through My iPhone

 • Skrevet 08.01.2014
 • Klokken 20:15


kommentarer: 6From the rooftop

 • Skrevet 07.01.2014
 • Klokken 15:26

Så mye spennende som skjer, og så mye å gjøre. Akkurat nå har jeg det kjempefint og nyter hver dag som går. Jobber man hardt nok, får man til det meste. Ingen tvil! Håper dere har det fint!
kommentarer: 3TWO

 • Skrevet 06.01.2014
 • Klokken 19:00


kommentarer: 0CLOSE-UP

 • Skrevet 05.01.2014
 • Klokken 18:07


By Elise Gulestøl


kommentarer: 0The Prisoners

 • Skrevet 04.01.2014
 • Klokken 18:23

Var på kino her om dagen og så The Prisoners. Filmen varte ganske lenge, men var ikke kjedelig i et sekund! Anbefales! Spesielt til dere som liker spenning og thrillere. 


kommentarer: 0New Years Dress

 • Skrevet 03.01.2014
 • Klokken 21:26


kommentarer: 12013: Outfits

 • Skrevet 02.01.2014
 • Klokken 20:08


kommentarer: 1Happy New Year

 • Skrevet 01.01.2014
 • Klokken 20:39

Håper alle fikk en super feiring i går og en fin start på det nye året! 


kommentarer: 1hits