PEACH

 • Skrevet 09.01.2017
 • Klokken 14:31


kommentarer: 1NEW IN

 • Skrevet 09.08.2016
 • Klokken 17:29

Fant en superfin bralette i går og eeendelig noen fine mom jeans, som jeg har sett etter så lenge! Ble (selvfølgelig) litt mer shopping, men det viser jeg dere senere.

Nå om dagene kjenner at jeg gleder meg så utrolig mye til å komme hjem igjen! Blir glad bare av å tenke på det. Drar i neste uka og blir der i fem dager! Man kan vel si at det er første gangen jeg drar hjem siden jeg flyttet hit, hvis man ser bort i fra den ene dagen jeg var hjemme for eksamen. Det blir så bra! 

Nå må jeg faktisk løpe ut døra hvis jeg ikke skal komme for sent, videoblogg kommer snart!

// New bralette and finally found some nice mom jeans! Got some more stuff that I'll show you guys later.

These days I'm just really looking forward to going home! Makes me happy just thinking about it. Haven't been home since I moved to London, except for that one day I went back for my exam. Gonna stay for five days and it's gonna be sooo good.


kommentarer: 3BLUE FAV

 • Skrevet 12.07.2016
 • Klokken 21:38

En ny favoritt i klesskapet! Som dere allerede vet elsker jeg blå, og jakker, men jeg har ingenting som ligner på denne - og da jeg så den visste jeg at jeg måtte ha den. Dette er uten tvil et slikt plagg som man kan ha år etter år. Digger den! Det kommer noen andre bilder av hele antrekket senere.

// New favourite! As you guys know by now I love blue - and I knew I had to have this jacket the first time I saw it. Love buying clothes you know you'll keep for a long time. More photos of the whole outfit coming soon!


kommentarer: 4NEW IN - NUDE STRAPPY PENCIL DRESS

 • Skrevet 10.03.2016
 • Klokken 15:11


From Miss Selfridge

Jeg er omringet av fine klær nesten hver eneste dag nå -  og som dere sikkert har merket er min kjærlighet til shopping og klær uendelig stor. Uansett - smart som jeg er glemte jeg å pakke ned kjoler når jeg flyttet hit (har faktisk ikke én eneste, sånn går det når jeg pakker dagen før.) Heldigvis tar mamma med seg masse klær når hun kommer! Jeg kjøpte likevel denne som jeg selvfølgelig la merke til første dagen jeg startet på jobb. Mest på grunn av fargen - som sikkert ikke kommer som et sjokk. 

Ellers irriterer jeg meg sånn over at det skal være så vanskelig å ta outfitbilder... Har kanskje funnet en mulighet som jeg skal teste ut senere - hvis det ikke funker må jeg bare finne meg en engelsk fyr som er flink til å ta bilder...

// I'm surrounded by clothes all day - and as you might know by now my love and passion for anything that has to do with clothes, shopping or style is very big. Anyways - when I moved here I managed to not bring one single dress (that's what happens when I start packing the day before). Luckily my mom is bringing clothes that I left behind when she's coming. I noticed this dress mainly because of the color (faaaavorite) - and felt like I had to get it. Something that's never really true, but...

Something else - I'm getting so annoyed about the fact that it's so hard to take good outfit photos. I might have a good idea that I'll try later - if that doesn't work I think I'll just have to find a British guy who's great at taking pictures... 


kommentarer: 1BOYFRIEND JEANS

 • Skrevet 29.11.2015
 • Klokken 21:36

Endelig fått skaffet meg verdens mest behagelige jeans - helt klart en ny favoritt i klesskapet.

// I finally found the most comfortable jeans - definitely a new favorite in my closet. 


kommentarer: 2NEW DRESS

 • Skrevet 10.11.2015
 • Klokken 09:02

Blonder på hvite klær synes jeg er noe av det fineste! Jeg har en hel del av det, og blir aldri lei av kombinasjonen. Det passer best til sommeren da, så denne fine kjolen kommer jeg helt klart til å ta med meg når jeg drar til GC. Den er fra Nelly for dere som lurer på det! 

I dag har jeg faktisk ingen castinger, men skal til byrået for å få tatt snapshots og laget video. Før det skal jeg faktisk en tur til frisøren også... Litt skummelt! Byrået ville ha litt endringer, og jeg kan gå med på noe av det, men jeg skal være superstreng slik at frisøren ikke klipper for mye eller gjør for store endringer. Håret mitt betyr så mye for meg, haha. Jeg synes på en måte at håret mitt kan være litt kjedelig nå hvis jeg bare har det helt slett, men samtidig gjør jeg jo ofte forskjellige ting med det for å få mer volum, fall, bølger osv. Som dere ser på bildene ovenfor. Vi får se! Wish me luck. 

Håper dere har en fin tirsdag!


kommentarer: 2CASUAL DRESS

 • Skrevet 01.11.2015
 • Klokken 15:46

Enda en favoritt fra Nelly! Jeg elsker hverdagskjoler. Det er tusen ganger mer behagelig å gå i en kjole som dette - sammenlignet med jeans og genser, så jeg synes det er rart at det ikke er så mange som bruker det i hverdagen. Det trenger ikke å se skikkelig pyntet ut heller, bare fordi det er en kjole! Personlig synes jeg det er flott med folk som pynter seg litt ekstra til tross for at det "bare" er en vanlig dag da. Denne kommer helt klart til å bli brukt masse fremover!

Nå skal jeg sette i gang med pakkinga igjen, og sjekke at jeg har med alt jeg trenger. Håper dere får en fin søndag ♥


kommentarer: 5FAVORITE JACKET AT THE MOMENT

 • Skrevet 24.10.2015
 • Klokken 11:47Jeg elsker denne jakka! Det er "teddy-stoff", så den er supergod å ha på. Den blir litt ekstra varm på grunn av det også, noe som er bra siden den ikke er så tjukk ellers. I tillegg synes jeg lengden er perfekt og jeg digger at den er hvit. Jeg synes det kan være spesielt fint å ha hvite jakker og sko, så lenge man klarer å holde de slik. Kan være litt vanskelig når det kommer til sko, det har jeg erfart, men fint så lenge det varer! Haha. Denne kommer i hvert fall til å bli brukt ofte fremover! 

Kommer forresten til å bytte header i løpet av helga, muligens i dag, så stay tuned! Det blir bra med litt forandring, jeg blir så fort lei når jeg ser de samme bildene dag etter dag.


kommentarer: 6NEW IN

 • Skrevet 27.06.2015
 • Klokken 20:31

I går var jeg å hentet en pakke på postkontoret fra Nelly med masse fint i. Blant annet denne buksa og skoene. Jeg elsker slike kosebukser, de sitter fint, er behagelige, og jeg synes de er mye finere enn de som er alt for svære og ikke tettsittende i det hele tatt. Som dere sikkert har fått med dere er jeg veldig glad i babyrosa også, jeg synes det er så fint. I tillegg er skoene superbehagelig å gå med! Passer perfekt nå til sommeren.


kommentarer: 6DETAILS

 • Skrevet 11.06.2015
 • Klokken 21:08

Elsker topper med detaljer og åpen rygg. Synes som regel det er mye finere enn topper med utringing fremme. Også har jeg endelig funnet et fint hvitt skjørt! Passer helt perfekt og er veldig behagelig å ha på, det er viktig! Det passer også veldig bra nå som sommeren kommer og huden blir litt brunere. Ikke at det kommer til å skje så lenge jeg er hjemme, her er været grått og trist hver dag. 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, håper dere har det fint! 


kommentarer: 2NEW IN

 • Skrevet 18.04.2015
 • Klokken 16:49

Ny jakke med veerdens fineste farge! Elsker babyrosa, synes det er så fint! Det passer helt perfekt at det er blitt såpass varmt ute at jeg kan gå i den uten fryse også. 


kommentarer: 6KLAR FOR MAI

 • Skrevet 18.03.2015
 • Klokken 14:02

I går fikk jeg pakken fra Russedress med alle klærne og russekortene til russetiden! Etter å ha prøvd alt og funnet ut at alt passet akkurat som jeg ville er jeg såå fornøyd! Og gleder meg sinnsykt til mai! Jeg var selvfølgelig mest spent på russebuksa og kunne egentlig ikke huske hvordan jeg hadde bestilt, men den passet helt perfekt. Den får dere ikke se før skriften er på og mai kommer. Skal tross alt gå i den i 17 dager, så det blir sikkert nok med bilder. 

Suuperdeilig kosebukse! Denne bryr jeg meg ikke om å "spare" til russetiden ettersom jeg ikke kommer til å bruke den da, men jeg kan aldri ha for mange kosebukser. Jeg har den i S, og den er litt stor, men den blir egentlig bare enda mer behagelig å ha på da.

Hettejakke i fleece! Verdens beste å ha på seg, den er såå behagelig og god. I alle overdelene har jeg M for at de skal være litt store. Synes det er finest, og ikke minst best å ha på seg. 

Nesten samme som over, bare at glidelåsen ikke går helt ned og flagget er fremme. Har begge i Navy. 

Elsker denne! Spesielt mønsteret, og den kommer uten tvil til å bli brukt mye. 

Klarte selvfølgelig å glemme og bestille noen ting, blant annet skrift til russebuksa, så jeg må vente en liten stund til før jeg kan si at jeg har fått alt, men det blir så bra! Tiden går så fort, og vi er allerede snart i april!


kommentarer: 1NEW IN

 • Skrevet 04.02.2015
 • Klokken 17:57

Elsker disse to! De er begge kjempefine på, og passer veldig godt sammen med en svart høytlivsbukse. De er ganske korte, og derfor er det perfekt med blondene som gir litt ekstra lengde. Kommer bedre bilder senere!

Nå har jeg kommet meg til Mathilde der jeg skal bo i en uke. Vi har akkurat spist nyydelig middag og om en times tid blir det trening!Ha en fin onsdagskveld! Snart er det helg!


kommentarer: 4LACE

 • Skrevet 22.01.2015
 • Klokken 16:30


kommentarer: 1New high heels

 • Skrevet 15.01.2015
 • Klokken 15:07I det siste har jeg begynt å like høyhæler som dette, med tykkere hæl. Jeg synes det er veldig fint, i tillegg til at det gjør skoene enda mer behagelig å gå i. Noe som ikke er så fint er jenter som virkelig ikke klarer å gå i høyhæler, men gjør det uansett. Da kan dere prøve høyhæler som dette, og kanskje dere finner ut at de er enklere å gå i! Dagens tips, haha. 

Disse kjøpte jeg da i Gdansk, og jeg gleder meg til den første anledningen jeg får til å bruke dem! 


kommentarer: 2ONE WAY

 • Skrevet 14.01.2015
 • Klokken 19:36

Denne svære t-skjorta ble kjøpt i Gdansk og jeg elsker den allerede. Ingenting er mer behagelig å gå i hjemme. Tar man på et par svarte jeans kan det bli et stilig antrekk også.

Nå er det på tide å komme seg tilbake til gode lesevaner. Det har vært skikkelig godt med en pause fra alle skolebøker og jeg har virkelig trengt det, men nå må jeg sette i gang og forbrede meg til eksamen i mai. Det føles ut som om det er lenge til, men tiden går så utrolig fort! I mellomtiden kommer det nok til å skje litt av hvert, så det handler egentlig bare om å være fokusert. 

Ellers har jeg hatt en fin onsdag og vært veldig effektiv! Jeg elsker den følelsen. Blant annet er rommet ryddet, klesskapet er ryddet og gamle klær er blitt borte. Nå har jeg akkurat spist etter trening og jeg skal straks hoppe i dusjen!


kommentarer: 2New boots

 • Skrevet 22.12.2014
 • Klokken 20:42

Mitt nyeste skopar. Elsker fargen! Disse kan jeg bruke både i vinter og til våren, så det passer perfekt.


kommentarer: 0Flower print

 • Skrevet 01.11.2014
 • Klokken 17:00
kommentarer: 2DENIM

 • Skrevet 06.10.2014
 • Klokken 11:19

Nyeste denimplagget i klesskapet.

Har noen skjorter fra før av, men de har veldig mange andre detaljer. Det kan være veldig stilig det også, men det var på tide å kjøpe en plain, og da falt valget på denne. Man kan bruke den til så mye og i tillegg slenge på forskjellige armbånd/klokker og ringer for å gjøre det mindre kjedelig.

Et plagg som kan kombineres med mye!


kommentarer: 3New sweater

 • Skrevet 03.10.2014
 • Klokken 14:35


kommentarer: 0New in

 • Skrevet 20.08.2014
 • Klokken 20:25

Fikk kjøpt meg nye joggesko i går ettersom de andre forsvant med kofferten som enda ikke har dukket opp, haha. Disse var mye lettere enn de forrige, så jeg gleder meg til å teste de ut. Kanskje jeg får brukt dem på en liten tur i morgen hvis jeg føler meg bedre. Fortsatt syk som dere skjønner, og jeg hater det. Skulle aldri ha glemt medisinen min på Ios. Heldigvis kjenner jeg meg litt bedre for hver dag som går.


kommentarer: 4New favorite

 • Skrevet 18.07.2014
 • Klokken 17:05


kommentarer: 2Details

 • Skrevet 09.07.2014
 • Klokken 17:14

Slike topper passer perfekt til sommeren! Elsker når det er detaljer på ryggen, det gjør et ellers kjedelig plagg mye finere. Har en del topper som har slike detaljer på ryggen, og de har allerede blitt brukt en god del i sommer. Mer blir det nok!

Nå ligger jeg i senga og halvsover. Dagen min startet faktisk klokka 6 fordi jeg ville opp å trene før jeg satte i gang med alt som måtte gjøres. Burde kanskje ikke trent så hardt ettersom jeg måtte gå en del resten av dagen, fordi nå klarer jeg nesten ikke løfte beina mine, haha.. Resten av dagen skal jeg bruke til total avslapping, nemlig serie og god mat. Må nesten komme meg på butikken da, men plutselig begynte det å regne/tordne/lyne her, så det fristet ikke så mye. Butikken er bare over veien da, haha, så får bare ta med meg paraplyen å springe med de slitne beina mine. Dagen min har egentlig vært ganske fin, og jeg elsker den gode følelsen man får etter å ha vært veldig effektiv og endelig kunne slappe av. 

Ha en super onsdagskveld!


kommentarer: 1Baby blue

 • Skrevet 29.06.2014
 • Klokken 20:45Elsker denne blåfargen! Spesielt nå om sommeren, når man som regel blir solbrun i tillegg. Ingen tvil om at denne kommer til å bli godt brukt i tiden fremover. Samtidig passer den til både bukse og shorts, og stoffet passer perfekt til varmen. 


kommentarer: 0White leather jacket

 • Skrevet 16.03.2014
 • Klokken 18:35


kommentarer: 5FAVORITE T-SHIRT

 • Skrevet 09.03.2014
 • Klokken 15:24


kommentarer: 1New shoes

 • Skrevet 04.03.2014
 • Klokken 14:00

Nike har så mange fine treningssko! Jeg må ha noen som jeg kan springe i, samtidig som de må være gode for foten ettersom jeg har skadet den på en eller annen måte.. Typisk. Disse passet veldig bra og så langt synes jeg de er veldig gode å bruke! Både til trening og til vanlig. 


kommentarer: 4PINK

 • Skrevet 02.03.2014
 • Klokken 17:46

Begynner å få en del rosa treningsklær nå, men tror aldri jeg kommer til å få nok, haha. Elsker treningsklær med sterke og fine farger. Tror nesten jeg kunne ha gått i det hver dag, det er så behagelig.


kommentarer: 1BLUE

 • Skrevet 22.01.2014
 • Klokken 19:48

kommentarer: 4Wine red

 • Skrevet 13.01.2014
 • Klokken 18:08


kommentarer: 0Sequins

 • Skrevet 30.12.2013
 • Klokken 22:46


kommentarer: 0NEW FAVORITE

 • Skrevet 13.12.2013
 • Klokken 17:35

Denne jakka ble med meg hjem fra Trondheim. Elsker at den er ganske svær, og svart, slik at den passer til det meste. Kan selvfølgelig ikke bruke den når det er flere kuldegrader og snø ute, men hvis det er mildvær går det helt fint. Kommer nok til å bli mye brukt i det nye året!


kommentarer: 0New boots

 • Skrevet 25.11.2013
 • Klokken 15:55


kommentarer: 0Blue sequin skirt

 • Skrevet 02.11.2013
 • Klokken 16:00

Fra Bik Bok


kommentarer: 2Winter jacket

 • Skrevet 27.10.2013
 • Klokken 12:46


Veldig god og varm, perfekt nå som snøen kommer! Må være litt forsiktig ettersom den er hvit, men tror det skal gå fint. 


kommentarer: 0Something new

 • Skrevet 21.10.2013
 • Klokken 16:26

Kjøpte meg litt nytt treningstøy i forrige uke, tror aldri at jeg kan få nok av det. Elsker sterke farger, og denne toppen er en av favorittene!


kommentarer: 2New in

 • Skrevet 18.10.2013
 • Klokken 22:00


Fra Cubus! Elsker vinrød og den gjør et enkelt antrekk litt mindre kjedelig. Veldig billig også faktisk, i tillegg til at du holder deg varm på ørene, jippi.


kommentarer: 0NEW T-SHIRT

 • Skrevet 17.10.2013
 • Klokken 17:48Fant denne på Vero Moda i går! Synes den var ganske kul. Digger t-skjorter med tekst, så lenge ikke alle har samme!

Har ikke så mye å fortelle i dag egentlig. Jeg har ganske mye å gjøre, så resten av dagen blir muligens litt travel. Typisk meg å tro at alt tar mye lengre tid enn det egentlig gjør, så det kan være at dagen blir helt motsatt også, haha. Spiste middag for en liten stund siden, og satte meg akkurat i senga. Måtte skru opp varmen på fullt, det blir så utrolig kaldt på rommet mitt om vinteren.. Elsker det når jeg skal sove, men hater det når jeg skal stå opp.

Nå skal jeg straks komme meg ut en tur, håper dere har en fin torsdag!


kommentarer: 2hits