hits


VEGGIS BURGER

 • Skrevet 11.03.2017
 • Klokken 15:38

Reunited <333

Mathilde kom til Oslo i går kveld, og planen var egentlig å dra ut - men da Martine og jeg ventet på at hun skulle komme ble vi mindre og mindre gira. Så vi ble alle enige om å dra å kjøpe mat og snacks til tross for at vi alle var ordnet og klare. Noen ganger blir det bare sånn. Føler at hodet mitt er litt rart etter tidsforskjellen fra Thailand og Norge enda, så jeg trengte noen ekstra timer med søvn. Vi dro å kjøpte vegan burger på Deli de Luca, som var overraskende god!

I kveld skal vi i bursdag, så da blir det faktisk ut. Aner ikke hva jeg skal ha på eller noe, men akkurat nå skal jeg bare fortsette å slappe av med Mathilde og Martine. Det kommer en video straks, så stay tuned! 

// Mathilde came to Oslo last night, and the plan was to go out but we ended up buying vegan burgers and staying in. Think I'm a bit jet lagged after the trip, so I needed lots of sleep. Tonight we're going out for a birthday - have no idea what to wear or anything, but for now I'm just going to chill with Mathilde and Martine. Video is coming up soon as well, so stay tuned! 


kommentarer: 1THE LION KING

 • Skrevet 11.02.2017
 • Klokken 00:10

Som jeg sa ble det en overraskelse i går - og vi endte opp på teater for å se The Lion King. Til tross for at jeg hadde en anelse (kan ikke lure en luring hehe), så var det en veldig fin kveld - og jeg anbefaler alle som skal til London å ta turen for å se det! Helt ærlig var det en ting jeg virkelig har hatt lyst til å gjøre siden jeg flyttet - jeg føler liksom at det er en stor del av London og uten tvil en ting byen er kjent for for turister. Virkelig en perfekt kveld før jeg reiste. 

// Like I mentioned last night was gonna be a surprise for me, and even though I kinda already had guessed what it was, it was really amazing. Such a perfect night before I left today. We went to see The Lion King - and I'll just say that if you've never seen it you really should go. We both really enjoyed it. 

Akkurat nå er jeg kommet meg til Oslo, og ligger på hotellrommet. Kan aldri beskrive godt nok hvor fantastisk digg det er å bare ha et hotellrom for seg selv. Våkne opp til hotellfrokost... Noe av det beste jeg vet uten tvil. Sånn har det alltid vært for meg.

I morgen er det videre til Thailand, og det tar vel 11-12 timer? Er litt usikker egentlig, en del timer tar det i hvert fall. Jeg stresser ikke så mye over det - i hvert fall ikke i nærheten av så mye som mamma gjør, haha. Jeg gleder meg egentlig bare til å komme til varme og en helt ny plass! 

Nå skal jeg kose meg i mitt eget selskap litt til før jeg skal sove. Tenkte egentlig å prøve å ikke sove i natt så flyturen i morgen går raskere, men kjenner jeg meg selv godt nok er det ikke vits fordi jeg kommer til å sove uansett. 

// At the moment I'm at a hotel room in Oslo. I can't ever describe good enough how amazing it is just staying at hotels for a bit, waking up to hotel breakfast... For as long as I can remember it has been one of my favourite things. Tomorrow I'm off to Thailand - I think the flight takes about 11-12 hours? Not too sure, I just know it takes a while. Not really stressing about it though, at least not nearly as much as mom, haha. I'm just excited to go somewhere warm and to a new place! 

Now I'll just relax a bit more before going to bed. I was considering staying up all night so I could sleep some more on the flight, but knowing me I will sleep anyways. And the hotel bed is too comfy not to sleep in so...


kommentarer: 2KINESISK OG FILM

 • Skrevet 06.02.2017
 • Klokken 23:57

Har hatt det litt travelt i det siste, så da blir det litt photobooth bilder - bedre enn ingenting, sant? Legg merke til katten i bakgrunnen også, haha.

Uansett -  nå har vi akkurat fått kinesisk på døra og skal se Imperial Dreams på Netflix. Har også tatt med kofferten hit og alle tingene jeg trenger før jeg reiser så jeg bare drar rett herfra og får litt hjelp til flyplassen. Kan ikke klage på det. Shooten i dag gikk forresten bra og jeg får nok bildene ganske snart - så jeg poster de her da!

Akkurat nå sitter Dan og snakker med seg selv, så jeg skal legge bort macen og gi han litt oppmerksomhet. Ha en fin kveld!

// Been kinda busy lately, so that's the reason behind all the photobooth photos lately - but better than nothing, right? Notice the cat in the background as well, haha. Anyways - now we've ordered chinese and getting ready to watch Imperial Dreams on Netflix. The shoot today went well by the way, and I'll post the photos as soon as I get them. Right now Dan is just sitting here fixing the food and talking to himself, so I'll put down the laptop and give him some attention, haha.


kommentarer: 0EARLY BIRD

 • Skrevet 02.02.2017
 • Klokken 11:55

Akkurat nå sitter jeg på Starbucks for å redigere ferdig videoen av meg og Amy, drikker kaffe, planlegger det jeg må kjøpe før Thailand som bøker, solkrem, solbriller og prøver egentlig bare å være ganske effektiv før jobb. Det er det jeg elsker med å bo i Stratford, jeg går forbi Westfield hver dag til stasjonen, og da er det like greit å dra litt ekstra tidlig for å få tid til å gjort unna litt forskjellige ting. De få timene har så mye å si når man jobber hele dagen. 

Også holder jeg egentlig på å skrive et veldig personlig innlegg som jeg aldri trodde jeg skulle, men jeg har bare tenkt litt på det i det siste - og føler kanskje det er ganske viktig også. Vi får se! 

// Right now I'm at Starbucks, finishing editing the video of me and Amy, drinking coffee, trying to make a plan of things I need to buy before Thailand like sunglasses, sunscreen, books and not really a lot more but I'm weird so need to make sure I don't forget anything important. Just trying to be really productive before work really. That's what I love about living in Stratford, I walk past Westfield every time going to the station so why not go a bit earlier and have time for a coffee and get some things done. 

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 0TILBAKE TIL Å VÆRE STRESSA

 • Skrevet 12.01.2017
 • Klokken 15:26

Processed with VSCO with p5 preset

Neida... Joda. Eller? Altså jeg tror egentlig jeg ble født stressa, men kontrastene fra livet i Bodø til livet i London er ganske store. I dag har jeg en shoot for Lulu Guinness igjen, koselig at de vil ha meg tilbake! Det er bare en halv dag, så etter det drar jeg tilbake til kjæresten og blir der. Ellers jobber jeg for Chanel i Covent Garden resten av januar. Så blir det mest sannsynlig bursdagsfeiring i helga og London-livet begynner å gå sin gang igjen. 

I februar drar jeg heldigvis til Thailand og får nesten en hel måned i sol og varme - og tid til å bare nyte å ikke gjøre noe spesielt. Så er planen Norge en tur igjen - må nesten vise Dan hjembyen min. Jeg må innrømme at jeg liker å være stressa, i alle fall når det rett og slett er fordi det er så mye som skjer. Så mye bra. 

// Back to London life. Being busy, stressed out and happy. Today I've had a shoot for Lulu Guinness again, nice to hear that they wanted me back again! It was only for half a day, so right now I'm on my way back to Dan's. Other than that I'll be working for Chanel in Covent Garden for the rest of January. Then I'll be going to Thailand in February for almost a month, and after that the plan is to go back home again - with Dan so he can see my hometown. 

Not too bad being stressed and busy again, at least not when it's only good things happening. Really good things. 


kommentarer: 0HJEMME BEST - ELLER?

 • Skrevet 08.01.2017
 • Klokken 19:25

Søndag hjemme er best altså. Senga mi, masse mat, Shameless på tven - jeg kan ikke klage. Dro en tur ut i går med Martine og Mathilde, så det er egentlig helt perfekt med tidenes slappeste søndag. Nå skal jeg sove litt, spise mer og se enda mer Netflix.

Ellers er alt det samme gamle her. Alt. Har vært på en liten roadtrip og hele byen ser nesten helt død ut. Nesten ikke en sjel å se ute, og det er så store kontraster fra det jeg er vant til. Perfekte stedet å dra til for å lade batteriene, men aldri i livet om jeg kunne sett for meg å bo her i denne perioden av livet mitt.

// Sundays at home - my own bed, lots of food, Shameless. Can't really complain. Other than that everything here is still the same. Just went on a roadtrip and the whole town looks kinda dead. Contrasts from what I'm used to now, even though it's a Sunday. I would say it's the perfect place for me to come to when I just need to relax, but I could never ever see myself living here at this point of my life. 


kommentarer: 0GOD MAT OG VIN

 • Skrevet 28.12.2016
 • Klokken 23:16

Processed with VSCO with m3 preset

Fra i går kveld. Vi dro på det som skal være London's eldste pub, Churchill Arms. 
Som regel er det fullt av blomster på utsiden, men siden det er jul nå er det dekorert med massevis av lys! Veldig fint. Har dere meg på snap fikk dere se litt av det.

Ellers var det en fin kveld, første gang mamma fikk møte kjæresten sånn ordentlig osv, koooselig, og vi endte opp på en til pub etter det før vi dro hjem. Jeg har vært overraskende dårlig i dag til tross for at jeg ikke drakk noe særlig, men nå er jeg nydusja i ei hotellseng så kan ikke akkurat klage heller. I morgen blir enda en fin dag. Skal få tatt masse bilder!

// From last night. We went to Churchill Arms, a nice pub and apparently one of the oldest ones in London. 

First time mom meeting Dan properly as well, so was a nice day. Not as good today though, been feeling ill even though I didn't drink too much. Finally getting a bit better after a shower and just chilling - also have the most comfy hotel bed atm so can't really complain. Soo ready for a good night sleep now.


kommentarer: 2SKRIVER SINNAMAIL OG SÅNN

 • Skrevet 04.11.2016
 • Klokken 17:24Gjett hvem som kom til en leilighet uten wifi, skittent kjøkken og ubrukelig bad? Vi :-)

Sitter på Westfield nå og har akkurat sendt en sinnamail til byrået - så skal dere nok se at vi får litt rabatt eller mindre leie for en stund ;-)

Ellers er alt faktisk veldig bra. Vi digger rommet og størrelsen - har til og med egen peis. I tillegg har vi Westfield da, som er 5 min unna med alle mulige butikker. Vi har faktisk brukt to dager på å komme oss gjennom kjøpesenteret og vi har enda litt igjen. Det er svææært! 

Nå er vi egentlig bare på utkikk etter et langt speil til rommet så har vi alt vi trenger. Også er det bare å vente på svaret vi får fra byrået da...

I kveld blir det hjemmefest, og i morgen blir det muligens ut på byen. Oppdaterer med flere bilder senere! 


kommentarer: 0PÅ TIDE Å STRESSE LITT IGJEN, DA...

 • Skrevet 24.10.2016
 • Klokken 23:50

Som om jeg ikke gjør det nok fra før, haha... Altså - er det en ting jeg hater så er det å pakke. Pakke og flytte ting. Og det er akkurat det jeg skal gjøre nå. Prøve å få tid til det mellom jobb og alt annet. Jeg vet jo at det går fint, og at det blir utrolig godt å komme seg på plass i den nye leiligheten. Det gleder jeg meg allerede masse til. Det er bare all jobben som må gjøres først som er irriterende. 

Jeg vet helt ærlig ikke helt hva som er planen med alle klærne mine for eksempel - hva skal jeg gjøre med de når jeg drar fra London? Eller rettere sagt HVOR skal jeg gjøre av de?! Jaja, vi får se - en ting som er helt sikkert er i hvert fall at jeg tar med alt til det nye stedet. Uansett hvor mange turer fram og tilbake det innebærer. Heldige meg har folk som kan hjelpe meg også da, så det kan ikke bli alt for mange turer med flyttelasset. 

Jeg har i hvert fall funnet stedet, og betalt slik at det er og forblir mitt til innflytningsdato. Tror dette blir veldig bra! 

// Time to get stressed again I guess. How did I get so much stuff when I only moved here with one suitcase?... I'm starting to pack up all my stuff so I can get ready to move and just be done with it. I honestly hate packing so much and it just feel like it's a waste of time - but the sooner I get it done the better. As you can understand I found a place, and I'm excited to get everything ready! I honestly think the next months are gonna be really good.


kommentarer: 0NY TATOVERING!

 • Skrevet 05.10.2016
 • Klokken 15:50

Gjett hva jeg har gjort? Tatt min andre tatovering! Har tenkt en stund på det, og nå som mamma er her på besøk fikk jeg henne med meg som moralsk støtte. Jeg har alltid vært en fan av små og veldig enkle tatoveringer, og det har lenge vært noe jeg har hatt lyst på - men det har også vært ganske viktig for meg at jeg ikke vil ha noe som alle andre har, men noe mer personlig. Dermed ble det noe som jeg rett og slett kom på helt tilfeldig av meg selv, men som egentlig beskriver meg perfekt. 

Måtte selvfølgelig ta på et av de vondeste stedene, nemlig ribbeina... Verdt det var det uansett, og jeg er så fornøyd!

Jeg lover å vise dere bilder så snart jeg får tatt noen ordentlige. Hva tror dere jeg har tatt? Noen som klarer å gjette?

// Guess what I've done? Got my second tattoo! Have been thinking about it for a while, and now that my mom's here I got her with me for moral support. I've always been a big fan of small and simple tattoos, and it's been something I've been thinking about getting after my first one - but it's also been pretty important to me that I don't want anything everyone else has, but something personal for me. That's why I ended up getting something I came up with myself, but also something that defines me. 

I of course had to get it on my ribs, which is basically one of the most painful places... It was worth it though, and I'm so happy I did it!

I promise to show pictures of it as soon I take some good ones. Can anyone guess what I got a tattoo of? 


kommentarer: 0SEE YOU SOON!

 • Skrevet 26.09.2016
 • Klokken 23:50

Processed with VSCOcam with c1 presetIkke så ille å bo i et annet land når man får besøk hjemmefra. Disse fine folkene kommer om ikke så lenge, og jeg gleder meg sånn! Martine er den eneste som ikke har kommet på besøk tidligere, så det blir bra å få vist henne rundt, la henne møte alle sammen osv. Som jeg fortalte dere tidligere søkte jeg også om fri i bursdagsuka mi, og det har jeg fått nå! Det som gjenstår nå er egentlig bare å planlegge, så det blir neste skritt. Både Amalie og Martine er her da, og muligens kommer Emma også fra Danmark - så det blir veldig bra! Mamma kommer før det igjen og blir i noen dager. Som dere skjønner kan det egentlig ikke bli noe annet enn fine uker framover. 

// Not so bad living in a different country when people back home come to stay with me. These beautiful people are coming real soon, and I can't wait! Martine is the only one that hasn't been here with me previously, so I can't wait to show here around and let her see what it's like living here. Like I told you earlier I requested holiday for my birthday week and I know for sure now it's been accepted! Only thing left now is to plan some stuff. Both Amy and Martine is here then, and hopefully Emma will come from Denmark as well. It's gonna be so nice! My mom is coming before that and is gonna stay for a couple of days as well. As you can understand these next weeks can't be anything but good.


kommentarer: 0DE SISTE DAGENE

 • Skrevet 19.09.2016
 • Klokken 18:11

Så deilig å kunne ha mer fri! På lørdag dro vi ut - og skulle egentlig til Tape. Ble ikke helt kvelden vi planla, men som regel blir det alltid slike kvelder som blir best. Til tross for at jeg ikke endte opp med å være med de jeg dro ut med, hadde jeg det veldig morsomt. Det har vel flesteparten som hadde meg på snapchat fått med seg... Tidenes lengste story av meg som egentlig bare hører på musikk og synger, haha.

I går var en skikkelig søndag, med pizza og film her hjemme. Jeg skal selvfølgelig ikke bare bruke det på å dra ut, og i morgen skal jeg besøke et byrå. Det jeg tenker akkurat nå er egentlig at jeg vil ha et byrå som kan hjelpe meg med å få flere og bedre bilder. Det er noe som jeg tror er spesielt viktig før jeg drar til USA. 

I dag skal jeg bli ferdig med redigering av videobloggen, så poster jeg den så snart den er ute på YouTube! 

// So good to be able to have more days off and time to do what I want. Went out on Saturday and wasn't exactly the night we planned, but as always I ended up having fun anyways. Yesterday was spent in bed with pizza and a movie - a very needed Sunday. Feels so good to not have to work every day now! Obviously can't spend every day off going out, so tomorrow I'm meeting with an agency. The most important thing for me right now is to get more and better photos so I'm ready for when I'm going to America. 

Today I'm gonna finish editing the video blog, and I'll post it here as soon as it's up on YouTube!

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 1EFFEKTIV TRENING

 • Skrevet 01.09.2016
 • Klokken 13:20

Når du bor i 9. etasje og vil trene, men ikke har så god tid... Hva gjør du da? Bruker 30min på å jogge opp og ned trappene! Det har jeg gjort en god del ganger siden jeg flyttet og det er helt perfekt trening for meg, spesielt på de dagene der jeg har det ganske travelt. Det er tungt, men så godt når man er ferdig! Også bra at jeg ikke en gang trenger å dra ut for å trene. 

Nå har jeg akkurat gjort klar sekken med alt nødvendig, i dag drar jeg nemlig rett ut etter jobb! Ikke noe stress egentlig, spesielt når man jobber i sminkebutikk. Ganske digg å ha muligheten til å ordne seg der. 

// When you live at the 9th floor and want to work out, but don't have that much time... What do you do? Run up and down the stairs for 30 mins! I've been doing that a lot of times since moving here, and it's perfect for the busy days when you still want to make time to work out. It's pretty tough, but it feels so good after! Pretty nice that I don't even have to leave my building to work out.

Now I've packed everything I need to bring to work since I'm going out straight after! Not really stressful when you work with makeup and can get ready there. I should really leave now...kommentarer: 1VERDENS STØRSTE GATEFESTIVAL

 • Skrevet 26.08.2016
 • Klokken 11:03

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Er det en ting som er helt riktig - så er det at livet i London går ufattelig fort og alt og alle er konstant travel. Det er så mye som foregår hele tiden, og hvis man skal få tid til alt, eller nesten alt, krever det at man i det minste mister en del søvn - og at man må prioritere riktig. 

Siden jeg kom tilbake har jeg jobbet ganske lange dager - og nå til helga blir det ut noen turer, og i neste uka jobber jeg heldigvis ikke like mye - og det er perfekt ettersom det er Notting Hill Carnival som er utrolig stort her! For en opplevelse det kommer til å bli å få opplevd det! Det kommer omtrent 1 million (!!) mennesker og er en av verdens største gatefestivaler. Sykt! Jeg loooover å vise dere masse bilder fra det, forhåpentlig en video også! Det varer vel i tre dager tror jeg. 

Nå skal jeg straks komme meg i dusjen - har nettopp vært på en joggetur og handlet inn mat, noe som var veldig nødvendig ettersom kjøleskapet nesten har vært helt tomt etter at jeg kom tilbake. I dag jobber jeg sent, så jeg tror det blir en rolig fredagskveld. Trenger sikkert det for å lade opp til alle de andre dagene vil jeg tro. 

// If there's one thing to say about London it's that everything and everyone is moving so fast. If you wanna make time for everything, or at least what's most important, it means you'll loose sleep and you'll learn how important it is to have the right priorities. Since I came back I've been working long days - and this weekend I've already got some plans, so happy I'm not working as much next week because of the Carnival. Gonna be cool to be able to experience that as well! 


kommentarer: 2FRIDAG OG PERFEKTE BØLGER

 • Skrevet 08.08.2016
 • Klokken 01:20

Søndag og fri! Sånn det egentlig skal være, men den egentlige grunnen til at jeg har hatt fri var på grunn av en shoot jeg skulle ha. Eller shoot og shoot - tok vel sikkert 10 minutter? Morsomt uansett - det er noen enkle bilder, mer typ bloggbilder, til et magasin og deres instagram. Gøy å se hvor enkelt det kan være å få flere muligheter og jobber via sosiale medier.

Jeg skulle egentlig ha lagt meg siden jeg skal på jobb i morgen tidlig, men jeg prøver å være en flink blogger å sette i gang med å redigere videobloggen som har blitt litt utsatt. Har rett og slett jobbet så mye! Funker egentlig ikke som unnskyldning, fordi visse ting må man bare ta seg tid til - slik som jeg gjør nå! Sove kan jeg gjøre etter jobb vettu. Eller når livet er over. Heller det.

Ble forresten så fornøyd med bølgene jeg lagde i dag - tror aldri jeg har klart å få de finere?! Trikset - bølg håret enkelt som du ellers ville ha gjort, ta i hårspray, la det være i en stund, børst gjennom håret, og til slutt bøy hodet ditt kjapt opp og ned et par ganger (headbang altså haha) - det var seriøst det siste som fikk håret til å bli akkurat slik jeg ville. Test det ut! Mye finere fall og mer luftig. Husk hårspray slik at det holder seg! 


kommentarer: 3NOE AV DET BESTE MED MITT NYE "HJEM"

 • Skrevet 06.08.2016
 • Klokken 01:04

Altsåå - jeg er så fornøyd med det nye stedet! Noe jeg virkelig elsker er utsikta, og spesielt hvordan det ser ut på kveldene. Ikke så rart at den blir fin når vi bor i niende etasje. I tillegg er det til tider fyrverkeri blant mørket, lyset og de høye bygningene. Kan virkelig ikke klage! Har dere meg på snapchat har dere sikkert allerede sett litt av hvordan det er når det er mørkt, men vil vise dere noen bedre bilder senere. 

Her ser dere litt av utsikta - eller, meg og utsikta blir kanskje rettere å si hehe

// Just me and my new view. Mostly me I guess haha. 


kommentarer: 3VIDEO COMING UP

 • Skrevet 05.08.2016
 • Klokken 02:50

Gjett hva jeg har gjort? Jeg har endelig spilt inn videoblogg til dere! Svarer altså på spørsmålene fra innlegget jeg skrev her om dagen. Det ble på norsk, og jeg håper at jeg får postet den så snart som mulig! Skal prøve å få redigert den ferdig i morgen. Ikke så veldig naturlig for meg å sitte der foran et kamera når det ikke er jobbrelatert, og i tillegg veldig uvant å sitte der å prate norsk - men dere får i hvert fall svar på det dere lurte på!

Nå ligger jeg i senga og hører på musikk, og skal straks fjerne sminken før jeg sovner. Det har vært en fin dag på jobb, men kjenner godt at den har vært lang. Det går helt fint når man får møte så mange fine folk - får alltid høre så masse fint fra både kollegaer og kunder, og da er det umulig å ikke dra hjem med et smil ♥

// I've actually made my first video answering questions that you guys have asked me (it's in Norwegian so if you want me to do one in English you need to ask me some more questions!), and hopefully I'll have time to edit it tomorrow. Kind of weird sitting in front of a camera when it's personal - and speaking Norwegian as well. That's what happens when I spend all my days speaking English I guess. 

Right now I'm in bed just listening to music, and need to go to sleep really soon. Had a great day at work - even though I feel really tired. Everything's alright when you get to meet so many great people - and hear so many nice things both from colleagues and customers. Always leave with a smile 


kommentarer: 0NY JOBB!

 • Skrevet 03.08.2016
 • Klokken 02:30

På mandag hadde jeg min første dag i ny jobb - nemlig Kiko! Det er en sminkebutikk for dere som ikke allerede vet. Jeg jobber i deres flagship store, som vil si den største, viktigste og mest travle i verden. Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for at det var på tide med en forandring, og at jeg nå får jobbe med sminke! Bare etter en dag merker jeg hvor mye mer spennende og interessant det er - det er selvfølgelig også fordi det enda er nytt, men jeg vet at jeg vil få flere utfordringer og mulighet til å vokse med denne jobben - og det er utrolig viktig for en rastløs sjel som meg. I tillegg får jeg muligheten til å være makeup artist for de om tre måneders tid! Det vil være en fantastisk erfaring. 

Så august er vel egentlig starten på mye nytt for meg. Jeg har startet i ny jobb og flyttet til sted jeg er utrolig fornøyd med. Ikke minst det har jeg nå har roomie! Jeg merker hvor utrolig mye koseligere det er å bo med noen - begynte virkelig å bli lei av å bo alene. Tror også det er litt det at når jeg har "flyttet" (bodd i et annet land flere måneder av gangen) tidligere som til Milano og Athen har jeg bodd med flere hele tiden - og jeg må innrømme at det er mye bedre å vite at du har noen der uansett. I tillegg kommer man mye nærmere innpå de man bor med, og sterke vennskap kommer ofte med det. Det setter jeg så stor pris på! 

// Had my first day at Kiko on Monday - already so happy about it! Love that I get to work with makeup and I feel like this is a lot better for me - especially because I know that this will give me more of a challenge and help me grow - and that's pretty important for me and my restless soul, haha. I'll also get the opportunity to be a makeup artist for them in three months time, which is really exciting! 

I guess August is kind of a new beginning for me, with a new job and a new place - which I love so far by the way. I'm so happy that I have a roomie - it's actually so much better living with someone. I also think it's like that for me because I was used to living with more than two girls when moving to a different country, like Milan and Athens, for months. You'll also get a lot stronger friendships that way, and that's something I really appreciate.


kommentarer: 2ENDELIG PÅ PLASS

 • Skrevet 30.07.2016
 • Klokken 23:35

ENDELIG har jeg fått flyttet alt til det nye stedet og trenger ikke å stresse med det lengre. Det føles så godt!

Her har dere forresten en liten grunn for hvorfor jeg elsker London: Jeg gikk hjem fra byen i går og dro innom Tesco for å kjøpe meg litt mat. En fyr stopper å begynner å prate med meg, jeg sier at jeg har kjæreste for at han skal unngå å tro noe annet, men han sier at vi kan være venner (haha). Tror ikke jeg er den eneste som har hørt den før. Ganske enkelt å forstå hva han egentlig vil, eller? Uansett - vi prater mye og han følger meg hjem. Jeg snakker om at jeg akkurat holder på å flytte og han tilbyr å hjelpe meg neste dag. Jeg tenker at han egentlig ikke mener noe med det -  så sier vi ha det, jeg går inn døra mi og han går til bilen sin.

Jeg sa at jeg skulle gi beskjed når jeg sto opp slik at han kunne komme å hjelpe meg. Våkner i 11-tiden, sender en kort melding og en times tid etterpå står han utfor. Vi kjører å henter det siste av flyttelasset, så tar vi alt opp hit i den nye leiligheten. Visste ikke at så gode og snille mennesker fortsatt fantes? Jeg møtte han i går natt - og neste dag hjelper han meg med alt dette - bare for en takk og en klem. Mennesker i London altsååå.

I dag er jeg i hvert fall utrolig sliten og planen var egentlig å dra ut med gjengen, men senga, mat, is og netflix her hjemme med Caitlin fristet mest. 


kommentarer: 2FLYTTEKAOS

 • Skrevet 29.07.2016
 • Klokken 20:32

I dag var faktisk planen å få flyttet alt over til mitt nye hjem her i London - og jeg skal love dere at det ikke er en enkel jobb. Jeg reiste hit med en koffert, og nå trenger jeg flere kofferter, bager, poser, sekker... Ja - alt mulig for å få med meg alt. Sånn går det når kjærligheten for klær og shopping er alt for stor. Noen ganger tror jeg det er litt for høyt oppe på prioriteringslista, men så er en av mine største interesser så da går det egentlig heeelt greit! 

Jeg har altså svettet meg gjennom noen turer fram og tilbake fra leilighet til leilighet med tingene mine, og nå er jeg nesten helt ferdig! Det var faktisk helt sinnsykt tungt og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å kjenne det i kroppen i morgen. Må ta et par siste turer da også, men da blir jeg heldigvis helt ferdig!

Nå har jeg fått nøklene og betalt, så alt er egentlig helt klart! Det nye stedet er mye større, jeg har en flott roomie og vi har egen balkong! Ganske fornøyd med det. Kjenner faktisk at det var på tide å bytte sted nå også - nå har jeg vært i Hammersmith i 6 måneder, så jeg gleder meg til å erfare å bo i en annen del av London. 

Bilde fra en sinnsykt bra kveld i parken (oss tre, vin, snacks og høyest mulig musikk) og en rimelig innholdsrik natt da Mathilde og Amalie enda var på bess. Come back pls. 


kommentarer: 0HJEMME I LONDON

 • Skrevet 24.07.2016
 • Klokken 18:58

Det har vært veldig godt å få disse to hjemmefra hit (mathilde vises ikke her da hehe), og jeg kjenner at hjemlengselen jeg bruker å få iblant forsvinner - i tillegg er det morsomt å kunne vise de London, la de få møte vennene mine her, og ikke minst bare være her med noen som kjenner meg så godt, og ikke bare fra da jeg flyttet hit. Det føles liksom litt mer "hjemme" her nå. Kanskje litt skummelt med tanke på at de kommer til å dra igjen, men så flytter jeg straks inn med noen fra jobb - så trenger jeg i det minste ikke bo alene lengre. Litt mer koselig å ha noen å komme hjem til eller bare ha rundt seg har jeg funnet ut.

Nå har vi ordnet oss litt og skal straks ta turen til parken! Vi har med pledd, mat, vin og musikk - altså egentlig alt vi trenger på en dag som dette. 

// This place feels so much more like home when I get to have these two here with me. It's fun to be able to show them around, let them meet everyone, but also just having someone here with me that doesn't just know me from when I moved to London.  

Right now we're off to the park with blankets, food, wine and music - perfect on a day like this. 


kommentarer: 0LENGE LEVE SPONTANITET

 • Skrevet 20.07.2016
 • Klokken 23:15

Nå er Mathilde og Amalie her, og vi har det så fint! Og varmt. Helt sinnsykt varmt. I dag var det seriøst 37 grader?! Ikke er det vind heller, men jeg kan faktisk ikke klage - har ventet på sommeren så lenge nå. 

Ellers har vi gjort dette i dag:

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg hadde allerede bestemt meg for at det var på tide for meg å ta flere piercinger i øret - synes det er så fint, og når Amalie tenkte samme tanken dro vi til Topshop. Da vi begge hadde gjort det kunne selvfølgelig Mathilde ikke la være å gjøre noe, så da ble det piercing i nesa på henne ;-) Happy girls!!

Nå har vi akkurat spist verdens beste "hjemmelagde" vegetarburger og is - så nå ligger vi mette og fornøyde (og varme) i senga. Klar for en rolig kveld, og i morgen tar jeg de med til Camden Market! 

// Love having Mathilde and Amalie here! Kinda dying from the heat, but can't really complain. Today we spontaneously decided to take piercings and did some shopping. Pretty good day! We just had veggie burgers and ice cream, and gonna spend the rest of the night in just relaxing. Tomorrow I'm taking them with me to Camden Market!


kommentarer: 0FLYTTEPLANER!

 • Skrevet 11.07.2016
 • Klokken 17:58

Det ble lite med oppdatering i helga dessverre, men jeg har så vidt vært innom døra her hjemme. I dag tidlig reiste mamma hjem etter to fine uker - som vi både har brukt i Amsterdam og London. Ikke like kjipt som tidligere ettersom jeg vet at jeg skal hjem en tur i August igjen!

Ut juli så har jeg faktisk vært i London i 6 måneder?! Det synes jeg faktisk er sykt å tenke på. Før 1. august skal jeg faktisk flytte også - leiekontrakten min er ferdig da, og jeg kunne enten velge å leie i 6 måneder til, eller flytte inn med Caitlin fra jobb. Det var et ganske enkelt valg egentlig - ettersom jeg helst vil bo sammen med noen, det er mye større enn stedet jeg har nå, og jeg kommer til å spare penger. I tillegg er det ikke leiekontrakt på 6 måneder, men heller 3 - og det er nok det beste for meg, så spontan som jeg er (mer om det senere, hehe).

I denne uka kommer Emma også tilbake til London for noen dager, og i neste uke kommer Mathilde og Amalie! Har altså ikke mangel på selskap før jeg flytter heller ♥

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 2COFFEE DATE

 • Skrevet 23.05.2016
 • Klokken 20:44

Processed with VSCO with p5 preset

I dag var det virkelig på tide å treffe denne dama igjen! Til tross for at vi begge jobber på samme sted har vi helt forskjellige skift og får møtt hverandre alt for sjeldent. I tillegg er det ikke lenge til hun reiser hjem igjen til Danmark... I dag dro vi til Princi i Soho for å drikke kaffe og catche opp på hva som har skjedd den siste tiden - og det var like koselig som alltid! 

Nå er jeg kommet meg hjem igjen, og planen for resten av kvelden er enda litt usikker. Jeg drar nok ut ettersom jeg har fri i morgen! Håper dere har det fint!

// About time to catch up with this one again today! Even though we both work at the same place our shifts are totally different so I feel like we never get to see each other. On top of that she's soon gonna be leaving to go back home to Denmark... Today we went to Princi in Soho to have some coffee and catch up - and it was just as nice as always! 

Now I'm home again, and not totally sure what the plans are for the rest of the day. I'll probably go out since I've got the day off tomorrow! Hope everything's good with you guys! 

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 4WEDNESDAY IN LONDON

 • Skrevet 23.03.2016
 • Klokken 20:52

Såå godt å møte mamma igjen! I går var vi begge så slitne, så vi dro først til Whole Foods, etterfulgt av en bar i nærheten før vi dro tilbake til leiligheten igjen. I dag har vi tatt masse bilder, gått rundt i Soho og Oxford Street, shoppet og spist god mat. En veldig fin onsdag altså!

Vi var også på Vantra som jeg har skrevet om tidligere, et vegansk sted som har nyydelig mat. Akkurat nå sitter jeg faktisk på jobb i pausen min, så mamma er litt turist alene, haha. Jeg oppdaterer med flere bilder senere! 

// So great to see my mom again! We spent the day in Soho and Oxford Street, shopping and eating great food. A pretty good Wednesday! 

We also went to Vantra which I told you about before, a vegan place with amazing food! Right now I am actually at work, so my mom had to be a tourist on her own for some hours, haha. Sooon done though! I'll update you guys with more pictures from the day later! 


kommentarer: 1TUESDAY = SUNDAY

 • Skrevet 15.03.2016
 • Klokken 18:22

Jeg fikk endelig mobilen min tilbake. Skjønner fortsatt ikke hvorfor han skulle gjøre det så vanskelig, men uansett ordnet det seg til slutt!

I dag har jeg fri som betyr at jeg har:

1. - Sovet i flere timer.

2. -  Sett på både Paradise Hotel og Skam... (guilty pleasure i guess..)

3. - Lest på psykologien... Må nok fortsette med det litt til senere...

4. - Trent styrke! Har ikke hatt tid til å få trent de siste dagene siden jeg for det meste bare har løpt rundt, men hver gang det skjer merker jeg hvor mye bedre alt er når jeg legger av tid til å trene. 

Jeg tok altså igjen "planene" som jeg egentlig hadde for søndagen (altså å gjøre minst mulig og slappe av for en gangs skyld) i dag. Så nødvendig! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal straks kle på meg og komme meg til butikken. I morgen er det en travel dag igjen - da skal jeg nemlig møte noen modellbyrå før jobb! Må innrømme at jeg liker de travle dagene aller best uansett hvor godt det er å slappe av i blant - her er det alt for mye som skjer! 

// Basically had my Sunday today - finally a day where I can just relax and do whatever. Also got my phone back yesterday after so much back and forth! Lost it on Saturday which I wrote about in my previous post. Kinda scary how lost you feel without it. Tomorrow is another busy day (have to admit I like those the most, even though it's so necessary to just take it easy once in a while) and I'm going to meet with some agencies before work. Exciting! 


kommentarer: 1IKKE HELT ETTER PLANEN

 • Skrevet 13.03.2016
 • Klokken 21:02

Som sagt skulle jeg ut i går - jeg fikk besøk, vi ordnet oss og vorset litt her. Når vi er i undergrounden klarer jeg selvfølgelig å miste mobilen min, og det merker jeg med en gang vi kommer ut. Med alkohol i blodet blir jeg selvfølgelig enda mer stressa, og jeg løper tilbake for å lete etter den. Det er så irriterende at en så "liten" ting skal ødelegge kvelden. I dag har jeg vært så irritert på meg selv for at jeg ble så stressa som jeg ble og at jeg dro tilbake for å lete - det var jo ingenting jeg kunne ha gjort uansett. Samtidig kan jeg heller ikke gjøre noe med det i dag, så jeg får bare akseptere at jeg valgte å dedikere kvelden til å lete etter en mobil jeg ikke hadde sjans å finne. Jeg vet at de fleste ville ha gjort det samme da, men det er så irriterende når jeg vet at det ikke egentlig var noe vits. Kunne heller bare bestemt meg for å ha en fin kveld til tross for det!

Uansett - det var en fyr som tok mobilen, han sa det var fordi han så at jeg mistet den, men da burde han ha levert den til de på stasjonen og ikke tatt den med hjem. Find my iphone er ihvertfall en livredder - bare veldig irriterende at den ikke funker når telefonen er avslått. Jeg trenger selvfølgelig å få tilbake mobilen i kveld, hvis ikke er det umulig for meg å våkne i morgen tidlig. Rart hvor avhengig vi er av en sånn liten dings. Jeg hater det egentlig. Hvordan man føler seg når man ikke har den i nærheten. Men så er det så mye bra med den også. Alt er bare så enklere når man har den - å ta kontakt med folk, finne frem, sjekke konto, ta bilder... Dere vet.

En annen ting er at jeg alltid stresser med mobilen når jeg er ute - jeg er alt for distré og vimsete. Jeg takler ikke å ha ansvar for div ting som vesker eller jakker, og i hvertfall ikke andre sine ting når jeg er ute - det går bare ikke. Den eneste veska jeg kan ta med er en som er liten nok til å bare ha over skuldra, og da er den der hele kvelden. Kortet mitt og en leppestift er mer enn nok for meg. 

Jeg skulle egentlig møte fyren som fant (eller tok) mobilen tidligere i dag, men han kom selvfølgelig ikke. Jeg skal få han til å levere den til en stasjon slik at jeg bare kan dra å hente den. Så kan jeg kanskje nyte litt av fridagen min også - det vil si å ligge i badekaret, høre på musikk og slappe helt av. Endelig har jeg badekar som jeg alltid har irritert meg over at vi ikke har hjemme på dager som dette. 

Processed with VSCOcam with b1 preset


kommentarer: 0KVELDENS PLANER

 • Skrevet 12.03.2016
 • Klokken 19:34

Nå skal jeg straks begynne å ordne meg, og prøve å finne ut av hva jeg skal ha på meg... I kveld drar jeg ut med noen av de jeg jobber med - jeg får besøk om ikke lenge, og senere drar vi videre til Oxford Circus for å møte de andre. Fun! Ville bare innom å ønske dere en fin lørdagskveld ♥ Jeg skal prøve å huske å ta masse bilder!

// Just wanted to update and wish you guys a great Saturday evening ♥ I'm going out with some people from work, that's gonna be fun! Need to start getting ready soon - so I'll update you guys with photos tomorrow!


kommentarer: 1SATURDAY RUN

 • Skrevet 27.02.2016
 • Klokken 22:59

Verdens fineste sted å dra på joggetur eller? Jeg jogget en tur til Kensington Gardens/Hyde Park i dag - og det er så fint der! Egentlig mest på grunn av svanene synes jeg, haha. I tillegg er det så perfekt for meg å kunne ha en slik park like i nærheten av der jeg bor - jeg gleder meg allerede til sommerdagene! På turen hjem igjen dro jeg innom en tre-etasjes Whole Foods som også er like ved der jeg bor (kan det bli bedre??) og i kveld skal jeg faktisk ha en rolig lørdagskveld. Ikke det som egentlig var planen eller det jeg ville, meeen jeg er på god vei til å bli syk og jeg har veldig fulle dager framover så dette er egentlig den eneste dagen jeg kan bruke til å "bli frisk". Krysser fingrene for at det funker! Netflix og mat er mine beste venner i kveld. 

Ellers så skal jeg vise dere mine fire av mine favoritt-produkter når det gjelder sminke i morgen! Jeg har fått så mange spørsmål om sminken min og produkter jeg bruker her i London - både av kunder og av andre jeg har pratet med så jeg tenkte at det kunne være interessant å høre om! 

// Went for a run in Kensington Gardens/Hyde Park - such a beautiful place, mostly because of the swans in my opinion though, haha... Perfect that it's so close by to where I live as well - already looking forward to the summer days! On my way home I also went by a three storey Whole Foods store that's also near by where i live (perfect or what??) and tonight I'm actually just gonna relax. It wasn't really the plan or what I wanted to do, but I have a cold and this is really the only day I have time to just take it easy and try to get better. Netflix and food are basically my best friends tonight. 

By the way - tomorrow I'm going to show you four of my favorite makeup-products! I have gotten a lot of questions about it since I came to London actually - both from custumers and other people I've met, so I though it might be interesting! 

Processed with VSCOcam with b5 preset


kommentarer: 2NOE NYTT

 • Skrevet 29.10.2015
 • Klokken 17:05

I dag fikk jeg endelig Nelly-pakken i posten! Det tok veldig lang tid på grunn av det store salget de har hatt, men heldigvis fikk jeg den før jeg reiste og da går det fint! Alt passet bra, til og med skoene jeg bestilte, og det er noe jeg alltid klarer å bestille i feil størrelse. Det kommer ordentlige bilder av kjolene senere, dere ser litt av den ene på bildene. Den er så fin! Blir aldri lei av blonder.

Nå er middagen klar, og jeg er veeldig sulten, så tror jeg avslutter her! Kyllingfilet stekt i ovn med pesto, tomat og ost. Det er så godt! Håper dere har en fin torsdag ♥


kommentarer: 2MAKE IT A GOOD DAY

 • Skrevet 19.10.2015
 • Klokken 13:59

Mandag! Jeg sitter her og skal straks starte å lese på historie(...), men tenkte bare å ønske dere en fin start på uka først! Prøv å gjør det beste ut av mandagen, til tross for at det kanskje ikke er favorittdagen din. Har dere ikke noe spesielt å glede dere til hjelper det som regel bare å være skikkelig effektiv, få unnagjort alt som må gjøres. Når du er ferdig med det sitter du igjen med en god følelse, til tross for at det kanskje fristet mye mer å ligge i senga eller se på Netlfix. Føles mye bedre å gjøre det etterpå!

Ellers satt jeg oppe i går og klikket hjem en del nytt fra Nelly, det er et stooort salg der nå og da er det lett å finne litt ekstra, haha. Jeg elsker å få pakker i posten, og gleder meg til å vise dere det når jeg får det! Fant en fin bikini også, og det passer perfekt siden jeg skal feire jul på Gran Canaria, og muligens reise videre til varmere strøk etter det igjen. Får aldri nok bikinier! 

Tenker forresten å kjøpe GoPro kamera denne uken, så hvis du har peiling på det og et du vil anbefale, rop ut!

Ha en fin mandag ♥ Er du på jobb eller skole og trenger noe bra å høre på, hør DENNE. Digger den!


kommentarer: 4SØNDAGSTRADISJON & ET SPØRSMÅL

 • Skrevet 18.10.2015
 • Klokken 13:51

Prøvde å ta noen gode bloggbilder i dag (ikke de ovenfor som dere sikkert skjønner), men for å være ærlig var det det siste jeg hadde lyst til og i dag er en av de dagene der jeg bare vil gå uten sminke og kle på meg en svær hettegenser. Som jeg egentlig gjør hver søndag, og nesten alle andre dager med en gang jeg kommer inn huset, haha. Tenkte å være litt mer effektiv i dag og ta litt forskjellige outfit-bilder, men jeg tror resultatet ble dårlig, akkurat som jeg følte meg med sminke og jeans på en søndag. Det er bare ikke riktig for meg, haha.

Nå ligger jeg under dyna og her skal jeg ligge litt til. Formen er bedre og det er jeg superhappy for! Kanskje jeg drar på en joggetur senere i dag også, men det får jeg bare se an.

Lørdagskvelden brukte jeg som sagt til å dra på roadtrip med Mathilde og Amalie. Etter at vi hadde kjørt rundt en god stund i mørket ble vi alle litt småredd, spesielt jeg, og begynte å snakke om hva vi hadde gjort hvis noen hadde stått midt på veien på et helt øde sted, med blod på kroppen og gitt oss signal om å stoppe. Det er så typisk meg å tenke sånn. Hva hadde dere gjort? Hadde dere stoppet eller kjørt videre? Enten hadde den personen faktisk trengt hjelp, eller så hadde han/hun lurt oss for å få oss til å stoppe. Uansett så hadde sjansen vært stor for at personen som var etter han/hun som sto midt i veien også hadde kommet å tatt oss. Sånn som jeg ser det tror jeg at jeg hadde blitt alt for redd til å stoppe. Jeg vil vite hva dere hadde gjort og hvorfor! 


kommentarer: 3STORM & SHOPPING

 • Skrevet 30.09.2015
 • Klokken 16:08

Noen bilder fra i går kveld. Jeg liker faktisk å gå ute når det er storm, det er såå godt å komme inn igjen da, og varme seg med te eller kakao og et pledd. Det kan være godt å bruke dagen inne også da, med god samvittighet. Sitte å se på filmer mens man hører stormen utenfor. Det er deilig! Og gir iallefall meg skikkelig høststemning. 

Nå skal jeg en tur til byen! Det er så lenge mellom hver gang jeg drar dit, spesielt i forhold til hvor ofte jeg var der før. Kanskje like greit med tanke på at jeg aldri kommer hjem tomhendt. Heldigvis har jeg blitt litt mer interessert i å ikke ha samme klær som alle andre, og da er det ikke så veldig mye å kjøpe på butikker som Gina og Bik Bok. Her går som regel hele byen med de klærne fra før av. De har selvfølgelig fine klær likevel, og det er sjeldent jeg klarer å la være å kjøpe en eneste ting. Vet om et par topper jeg tenker å kjøpe, får aldri nok av det! Det kommer et outfit-innlegg senere, nå må jeg dra!


kommentarer: 0FOTOGRAF FOR DAGEN

 • Skrevet 26.09.2015
 • Klokken 17:39

Dagen i dag har gått i ett, og nå har jeg en liten stund her hjemme før jeg drar tilbake til bryllupet som jeg nettopp kom fra! Jeg er fotograf i dag, og tar bilder av alle de fine gjestene. En jobb som passer perfekt hvis man tenker på hvor glad jeg er i å ta bilder. Gøøy!

Nå skal jeg få i meg mat, fortsette å se på Norske Talenter som går i reprise og senere komme meg tilbake til bryllupet når festen starter. Planen for kvelden etterpå er litt usikker, har mye å gjøre i morgen så jeg tror nok det blir en rolig lørdagskveld. Det er godt i blant det også!


kommentarer: 3FALL

 • Skrevet 16.09.2015
 • Klokken 21:48

Jeg er flink til å glemme det, men Bodø kan være veldig fint. Spesielt på en tid som denne, det er blitt høst, det er blitt mørkere og fargene blir sterkere. I kveld ble det en tur opp på Junkerfjellet og da vi kom på toppen var sola på vei ned. Det er da man legger merke til hvor fint det er her, oppe i nord, en liten by i lille Norge. Jeg kunne aldri ha levd hele livet mitt her, men det er nok helt klart et sted det vil være fint å komme "hjem" til i blant. Trygt og godt.


kommentarer: 1SUNDAY PLANS

 • Skrevet 13.09.2015
 • Klokken 13:19

Åh, søndager ♥ Akkurat nå sitter jeg ved spisebordet med rolig-lista på høyttalerene og rundt meg er det fullt av bøker og ark, haha. Det er alltid her jeg sitter hvis jeg skal jobbe med skolesaker, men sitter også ofte her hvis jeg skal skrive blogginnlegg, jobbe med bloggen eller andre ting. Klarer alltid å fokusere mye bedre da. Jeg må iallefall gå igjennom litt historie idag, jeg har eksamen i det, men jeg synes stoffet er så ufattelig tungt. Hater at de skal gjøre det så sinnsykt mye vanskeligere for privatister enn for de som går på skolen. Det krever så mye mer jobb! Til slutt blir det selvfølgelig verdt det, men akkurat nå hater jeg det. Har så mye andre ting jeg heller vil fokusere på og bruke tiden min på. 

Senere er planen å dra å grille, det blir koselig! Mulig det blir en treningstur før det også, og i kveld blir det film og kos. Nødvendig på søndager! Håper dere har hatt en fin helg ♥


kommentarer: 0A DIFFERENT KIND OF MONDAY

 • Skrevet 07.09.2015
 • Klokken 17:06Noen bilder fra bilturen hjem fra Trondheim i går. Det gikk så ufattelig fort, og jeg fikk faktisk ikke tid til å kjede meg en gang, haha. Hadde musikk, god mat, noe å lese og mamma å prate med. Koste meg egentlig bare hele veien. I tillegg til at jeg klarte å sove i sånn tre timer, det var nok også en grunn til at tiden gikk så fort. 

Over til dagen i dag, som startet med tårer og klemmer. I dag flytter bestevenninna mi. Etter planen blir hun borte i et helt år, og det kommer til å være så rart å ikke ha henne rett i nærheten hele tiden. Vi har vokst opp sammen, opplevd nedturer og oppturer sammen, og hun er uten tvil som familie for meg. Uansett unner jeg henne og Tonje denne opplevelsen som sikkert blir fantastisk! Alt blir bedre når jeg vet at jeg skal feire både jul og nyttårsaften sammen med de. 


kommentarer: 1ON THE ROAD

 • Skrevet 04.09.2015
 • Klokken 15:36
Nå har vi kjørt i ca 7 timer og har ikke så alt for langt igjen til vi er fremme i Namsskogan der vi skal være frem til i morgen. Tiden har gått veldig fort så langt iallefall! Vi har med oss god mat og drikke, så vi har tatt oss tid til å stoppe litt her og der for å ta en pause fra kjøringa. Ellers sitter jeg her trøtt med både dyne og pute så jeg tror jeg kommer til å sovne straks. Oppdaterer mer senere!

Håper dere har det fint!


kommentarer: 0Klar for Oslo!

 • Skrevet 28.07.2015
 • Klokken 01:32Nå har jeg pakket ferdig kofferten, og er klar for noen dager i Oslo! Jeg har garantert pakket alt for mye, som vanlig. Må ha valgmuligheter, haha. Det skal bli veldig godt med noen dager borte, og jeg skal oppdatere masse med bilder! I tillegg gleder jeg meg selvfølgelig til photoshoot. Det blir på onsdagen, og i morgen etter at vi har landet må jeg dra for å tilpasse klær for et show jeg skal gå i neste uka. Forteller mer senere! Og ellers kommer vi sikkert bare til å kose oss, spise god mat og nyte hotellivet. 

I kveld kom Mathilde hjem også, hun har vært nesten tre uker på Gran Canaria og om ikke lenge flytter hun! Har bestemt meg for at jeg skal dra dit så ofte som mulig, og i tillegg blir det litt bedre å tenke på at jeg skal feire jul der! Vi hentet Tonje før vi bare kjørte rundt, hørte på musikk og de kjøpte seg pizza. Nå ligger jeg i senga med Martine ved siden av meg og vi burde egentlig sove snart, men kjenner ikke at jeg er spesielt trøtt. Vi drar hjemmefra rundt 6 i morgen tidlig, så nå skal jeg lukke macen og prøve å sove litt. Noen bilder fra idag tatt med mobilen. Verdens søteste katt som vi passer, nytt undertøy, matlar som er hjemme, og biltur med pizza. Fin dag!


kommentarer: 1FRIDAY

 • Skrevet 24.07.2015
 • Klokken 20:29

Akkurat nå er jeg hos Martine, og her har jeg egentlig vært de siste dagene! Det har vært koselig, og på tirsdagen drar vi begge til Oslo en tur. Det blir gøy! Det blir også utrolig godt å komme seg litt bort, og selvfølgelig få nye bilder til boka mi før jeg reiser igjen! Gleder meg til å ta masse bilder til dere også.

Nå holder vi på å ordne oss, om ikke så lenge skal vi nemlig møte resten av jentene på Sydøst. Det er siste helga før to av jentene flytter, og det er rart å tenke på at vi er blitt såpass voksne. Tiden går så fort! Nå skal jeg bli ferdig her, så drar vi. Håper dere får en fin fredagskveld! 


kommentarer: 4HOME AGAIN

 • Skrevet 08.07.2015
 • Klokken 13:32

Nå er jeg hjemme og er i full gang med å rydde i alle klærne mine, haha.. Klesskapene er helt fulle, og jeg må få bort det jeg ikke bruker. Det kommer nok til å ta en god stund, men det blir mye bedre når jeg kan ha litt mer oversikt og jeg slipper å glemme bort klærne som ligger bakerst i skapet. 

I tillegg blir det selvfølgelig mer plass til det nye jeg har med meg hjem! Nå skal jeg sette i gang igjen, så håper jeg dere får en fortsatt fin onsdag!


kommentarer: 1PACKING

 • Skrevet 02.07.2015
 • Klokken 17:29

I dag har jeg brukt store deler av dagen til å pakke. Som sagt reiser mamma og jeg til Oslo og København for noen dager, og er hjemme igjen på tirsdag.

Vi har vært veldig trege med å bestille noen som helst ferie i år, mest pga det har vært så usikkert når jeg skal reise. Plutselig fant vi ut at vi ikke orket å være hjemme lengre, spesielt når sommerværet lar vente på seg. Vi tenkte dermed å bestille slik at vi bare kunne reise en plass neste dag, men aalt var utsolgt. Veldig forståelig at folket vil komme seg bort fra "sommeren" her da, men det gjorde det vanskeligere å finne en plass å dra.

Til slutt fant vi ut at det blir noen dager i Oslo, og en tur med danskebåten til København. Har vært i København før, og det er så fint der! I tillegg er shoppingen bra, og da er jeg fornøyd, haha. Tror det blir noen fine dager! Skal selvfølgelig huske å ta masse bilder.


kommentarer: 1SPORTY

 • Skrevet 01.07.2015
 • Klokken 16:25

Se så fint!! Det ser nesten ut som et maleri når man kommer på toppen av Finnkonakken. 

I dag våknet jeg og kjente at formen var fin, så da ble jeg med de andre når de skulle ut på tur. Det var superfint da vi kom på toppen som dere ser!

Nå har jeg akkurat bestilt nytt bankkort ettersom mitt gamle er ødelagt, i tillegg skulle jeg vel egentlig bestilt nytt da jeg ble 18, som begynner å bli en stund siden. Noen ting er jeg bare litt ekstra lat med. Må faktisk starte å pakke snart også! Mamma og jeg reiser noen dager til Oslo, i tillegg til en tur til København. Forteller mer senere! Nå skal jeg spise og slappe av. Håper dere har en fin dag!


kommentarer: 0IKKE SOM PLANLAGT

 • Skrevet 29.06.2015
 • Klokken 15:27

De to-tre siste dagene kunne vært bedre for å si det sånn. På fredag merket jeg at formen begynte å bli dårlig, jeg klarte ikke å trene, begynte å fryse utrolig mye for så å gå tilbake til å ha feber, og jeg følte meg rett og slett ikke bra. Lørdag kom og formen var enda verre, jeg klarte ikke å gjøre noe annet enn å ligge i senga og prøve å sove. Det verste er at jeg for under en måned siden var så og si like syk, etter russetiden. Da kunne jeg i det minste forstå hvorfor jeg hadde blitt syk.

På søndag var det egentlig verst, og det ble helt umulig å spise eller drikke pga halsen gjorde så vondt. Endte til slutt opp på legevakta, ble undersøkt og fikk medisiner. Våknet opp i dag og kjente hvor mye bedre jeg var blitt allerede! Kunne ikke bedt om et bedre tidspunkt ettersom det plutselig kom en sommerdag til Bodø. Hater å ligge inne å være syk når det er fint vær ute, men det er jeg sikkert ikke alene om. 

Uansett, det var litt om mine tre siste dager, og jeg hååper dere har hatt det bedre enn det jeg har!


kommentarer: 4SUMMER

 • Skrevet 22.06.2015
 • Klokken 17:07

Hvorfor kan det ikke være så fint og varmt hver dag om sommeren? Det føles virkelig ikke ut som om vi allerede er i slutten av juni, det føles mer ut som om sommeren startet akkurat nå. Dager som dette må iallefall utnyttes, og jeg startet med en lang joggetur i sola før jeg la meg ute på verandaen en stund. Nå har jeg fått dusjet og tatt på meg shorts for første gang i år, og skal straks komme meg ut. 

Håper dere har en fiin mandag!


kommentarer: 0MORNING

 • Skrevet 09.06.2015
 • Klokken 09:12

I dag våknet jeg tidlig, noe som jeg egentlig gjør hver dag i ukedagene, til tross for at jeg ikke nødvendigvis har kjempemye å gjøre. Nå har jeg iallefall fått spist en god frokost, elsker å bruke god tid på det. Ville bare ønske dere en fin tirsdag! Nå skal jeg rydde i klesskap nr 2, som akkurat nå bare er masse klær strødd utover gjesterommet, og ikke i klesskapet der de skal være. Ops. Etterpå blir det trening! 


kommentarer: 2ENDELIG

 • Skrevet 05.06.2015
 • Klokken 20:51

Endelig ferdig med den siste eksamen! Det føles såå godt, spesielt tanken på at jeg slipper å sitte å jobbe med noe som helst skolerelatert på flere måneder. Følte det gikk bra, så jeg satser på en grei karakter. Gjør alltid mitt beste, men liker fortsatt ikke å forvente at det går helt supert, bedre å bli positivt overrasket enn skuffa. Typisk meg å tenke sånn.

Da jeg kom hjem feiret jeg med en times powernap, haha, det føltes veldig nødvendig. Nå har jeg akkurat fått i meg mat etter en fin joggetur og skal straks hoppe i dusjen! Håper dere har en superfin fredagskveld kommentarer: 4SATURDAY

 • Skrevet 30.05.2015
 • Klokken 18:10

Tenkte bare å komme med en rask oppdatering og ønske dere en fin lørdagskveld! Jeg har akkurat kommet ut av dusjen og skal straks starte å ordne meg før jeg drar videre til Tonje i bursdagsvors! Skal prøve å være flink å ta bilder, så oppdaterer jeg mer i morgen.


kommentarer: 7DRIVINGGG

 • Skrevet 25.05.2015
 • Klokken 15:36

I går var det utrolig fint vær, og man kan endelig merke at sommeren ikke er langt unna. Blir så glad da! Kjørte rundt mesteparten av kvelden og natta med Mathilde, før vi dro hjem og så siste episoden av Lilyhammer og sovnet etterhvert. 

Nå blir det aldri spesielt mørkt ute heller, og da blir det mye vanskeligere å sovne, og mye lettere å snu døgnet. Til tross for at jeg sovnet ganske sent i går kom jeg meg opp i rimelig tid og har akkurat vært på min første joggetur etter at jeg ble syk! Det føles så godt å være tilbake, og spesielt når det er så varmt og fint ute. Nå må jeg prøve å finne fram motivasjonen til å jobbe med eksamen, kan bli vanskelig når været er så fint, men det må til...


kommentarer: 0ET LITE AVBREKK

 • Skrevet 11.05.2015
 • Klokken 20:33

Jeg hater å være forkjøla. Hele kroppen stritter i mot og alt blir mye tyngre. Stemmen er veldig hes, feberen kommer og går og nesa er tett. Det verste er vel at å prøve å øve og lese til eksamen nesten blir umulig. Kunne vel egentlig ikke blitt syk på en verre tid, men det er ingenting å gjøre med akkurat nå. 

I tillegg er det russetid, som sikkert er en stor del av grunnen til at formen ikke er helt på topp, men akkurat nå trenger jeg et par dager avbrekk. Gleder meg masse til de siste dagene da, spesielt helga! Forresten, russesangen vår er blitt nominert til årets russesang på NRJ og vi hadde blitt superglade hvis dere kunne ha stemt på TROPHIES 2015 HER!

Nå skal jeg hente dyna og sette på en film. Håper dere har hatt en litt bedre start på uka enn meg!


kommentarer: 0