BLACK HAIR

 • Skrevet 19.10.2016
 • Klokken 00:03

Skulle vel egentlig bare farge etterveksten, men hele håret gikk fra mørkebrunt med ettervekst - til så og si svart. Jeg har alltid elsket å ha mørkt hår, så ble egentlig veldig fornøyd. I tillegg har jeg opplevd at fargen som regel blir mye lysere veldig fort, og nå får jeg forhåpentligvis ikke det samme problemet. 

Ellers er jeg godt i gang med å finne nytt sted å bo, og det ser ut som det blir fikset denne uka. Passer perfekt å ha fri tre dager på rad så jeg får litt ekstra tid til det. Masse gøy som skjer fremover i hvert fall! Gleder meg til å vise dere og fortelle enda mer. Nå skal jeg komme meg i dusjen og sove. I morgen skal jeg tilbake til flyttebyrået for å prate litt, også må jeg få tak i jakke! Dumme meg tok det tydeligvis ikke med da jeg reiste hit i februar og det var nesten like kaldt som nå? Hvordan overlevde jeg, haha... Også kanskje jeg finner litt ting til Halloween. Kan ikke være vanskelig når man har så mye å velge i mellom, tehe. London <3

// Was basically just going to dye my roots, but my hair went from brown to almost black and I'm happy about it actually. I have always loved having really dark hair, and my colour always seems to fade really easily so it's better having it a bit darker than just brown. 

Other than that I'm almost ready to move to a new place, hopefully I'll be totally sure by the end of this week about which place we'll be choosing. A lot of fun and exciting stuff coming up, and can't wait to show you photos and basically just more about my life on here. That's really what's it for so I should start doing more of that I guess. Or at least tell you more about stuff. Gonna go in the shower and have a gooood sleep now, I'll update tomorrow!


kommentarer: 0FRENCH BRAID

 • Skrevet 30.03.2016
 • Klokken 10:02

For tiden elsker jeg french braids! For det første ser det bra ut, men det er også såå digg å slippe å tenke på håret i løpet av dagen. Du får det bort fra ansiktet - og som regel sover jeg i de også. Jeg sover nesten alltid med fletter da, det er bra for håret i tillegg til at man får fint fall neste morgen. 

Nå har jeg akkurat stått opp og sitter her med en te-kopp mens sola skinner gjennom vinduet. Et tegn på at jeg skal komme meg ut for en joggetur i Hyde Park! Etterpå skal jeg til frisøren en tur også - synes alltid det er litt risky å dra til en frisør i utlandet, men det kan da ikke være så vanskelig å bare farge håret litt mørkere? 

// Having an obsession with french braids at the moment! First of all it looks good, but most importantly it's so perfect that you don't need to think about your hair throughout the day or just feeling like it's in the way. I almost always have braids in my hair when I sleep as well - it's good for your hair and you wake up with some nice waves! 

I just woke up and right now I'm sitting here with a cup of tea while the sun is shining through my window. Time for a run in Hyde Park! After I'm going to the hairdresser as well, but I always feel like it's a little bit risky to go anytime I'm abroad - but it can't be that hard to just color my hair a bit darker? 


kommentarer: 3MY FAVORITE HAIRSTYLE

 • Skrevet 05.03.2016
 • Klokken 00:44

Enten jeg bruker slettetang eller bare har fått det av å ha flette i håret - så er det ingen tvil om at jeg synes håret mitt er finest med bølger. På bildene over har jeg brukt slettetang for å få bølgene, og det synes jeg funker best hvis man vil ha litt "finere" bølger. Som jeg har skrevet før bruker jeg flette hvis jeg vil ha en mer naturlig look. Det sliter i tillegg ikke på håret, så hvis du ofte bruker varme på håret ditt for å lage bølger/krøller ville jeg heller ha anbefalt å teste det ut først! 

Nå sitter jeg å skyper med Mathilde, som jeg har gjort de siste timene siden jeg kom hjem fra jobb, og skal straks sooove! I morgen jobber jeg faktisk, men det er heldigvis tidlig så jeg har store deler av lørdagen fri! 

// Favorite hairstyle - waves! Whether it's from wearing braids or using the straighteners, waves are definitly my favorite hairstyle. It's easy to make the mistake of thinking that it's very time consuming when it doesn't have to be at all - I only use about five minutes in the morning if I use my straightener and basicilly no time if I've had a braid during the night or for some hours. It's honestly so simple!

Right now I'm skyping with Mathilde, which I've been doing since I got home from work, and I'm soon going to beeed! I'm actually working tomorow, but luckily it's early so I have the rest of the Saturday off! 

Processed with VSCOcam with c1 preset


kommentarer: 2MESSY BRAID

 • Skrevet 24.01.2016
 • Klokken 20:47

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with b5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Det beste med å ha flette i håret må være å kunne sove med det, men fortsatt ikke trenge å gjøre noe mer med håret neste morgen. Jeg liker det som regel best når det ikke er helt stramt og glatt. Kan være fint det også da! Og veldig smart hvis du bare vil ha håret bort fra ansiktet. 

I dag har jeg vært på en liten roadtrip med Mathilde for å hente tanteungen hennes. Det er alltid litt skummelt å kjøre når det er så glatt, men det gikk bare fint! Som alltid blir jeg så trøtt av å sitte i bil, spesielt med rolig musikk og når det er mørkt ute - så jeg gleder meg til å legge meg under dyna og se på serie nå straks! Har ihvertfall hatt en fin søndag, og det håper jeg dere også har hatt ♥

// The best thing with braids have to be that you don't have to take it out the next day - it can look good even if it's messy. Usually I like that look the best, but either way - braids are always a good idea. 

I spent my Sunday going on a little roadtrip with Mathilde! There's a lot of ice on the roads now, so it can be quite scary, but it was alright! I always get so sleepy from sitting in a car, especially when it's dark out, so I can't wait to go to bed and watch a few episodes of The O.C. I had a very nice Sunday, and hope you did as well ♥


kommentarer: 6BED HEAD

 • Skrevet 18.01.2016
 • Klokken 23:04

Processed with VSCOcam with f2 preset

Når jeg sover med flette slipper jeg alltid å gjøre noe med håret etterpå, det er så lettvint! Jeg trenger bare stå opp og ta ut strikket - så har jeg både fine bølger og volum med en gang. Jeg liker ikke når håret ser så "perfekt" ut, og synes det ser bedre ut når det er mer som på bildene over. Da er det perfekt å bruke den metoden! 

Nå har jeg akkurat sett siste episoden av Petter Uteligger - det er så bra! Jeg tror hele Norge, eller i hvert fall store deler, har fått en nytt syn på uteliggerne og tiggerne som man ofte ser og bare går rett forbi. Veldig, veldig bra serie og ikke minst bra gjort av Petter! 

Jeg har også begynt å redigere sånn smått på videoen fra Gran Canaria, så kanskje den kommer i løpet av uka! Håper dere har det fint!

// Sometimes I braid my hair before I go to bed, after a shower - and it's the perfect tip if you want more volume and nice waves, but very natural at the same time. It's also so simple to fix your hair in the morning if you do that - all you need to do is take your braid out and you're done! I like it more when it's not so "perfect", and that's why I love to use this method! 

I've started editing my video from Gran Canaria, so maybe I'll be done sometime this week! Hope everything is good!


kommentarer: 7STRAIGHT FROM THE HAIRDRESSER

 • Skrevet 10.11.2015
 • Klokken 18:49

Resultatet etter frisørtimen idag! Ble veldig fornøyd, og håret ser mye sunnere og bedre ut nå. Alt som var slitt ble klipt, i tillegg til at det ble gradert litt. Det vises ikke så godt nå som det er bølget da, men det ble bra! Helt klart ikke så store forandringer som jeg fryktet. 

Tror forresten dette har vært den varmeste dagen her så langt, såå deilig! Etter frisørtimen dro jeg og Susana en snartur til stranda, og der skal jeg helt klart tilbake når jeg har bedre tid. Jeg måtte dra ganske kjapt tilbake til byrået for å ta snapshots, men fikk heldigvis litt tid til å vandre i strandkanten. Ingen tvil om at jeg liker meg best der det er sol, strand og hav. 

Dagens outfit - blondetopp, denim vest og et svart skjørt. Enkelt, fint og behagelig! Jeg har masse strandbilder å dele med dere, de kommer senere ♥


kommentarer: 3SOMETHING DIFFERENT

 • Skrevet 29.10.2015
 • Klokken 21:00

Her kommer et lite tips hvis du vil ha bølger eller mer volum i håret, men uten å bruke slettetang eller bølgetang! (Mye bedre for håret er det også.) Det er så mange som gjør det samme med håret hver eneste dag, men det er så enkelt å gjøre noe annerledes istedenfor det samme gamle!

Dusj før du legger deg og flett håret når det fortsatt er fuktig. Lager du en stram flette vil bølgene bli mer lik krøller, og lager du den litt slappere vil du få store og "myke" bølger. Jeg liker som regel det siste alternativet best, og synes også det kan være fint å børste gjennom håret en gang. Det er så enkelt som at du sover med fletten og når du står opp neste dag tar du den ut. Da har du en annerledes og fin frisyre, uten noe som helst arbeid!

Har du veldig tykt hår bør du ikke flette håret med en gang du er kommet ut av dusjen, da er sjansene store for at du våkner opp til at håret fortsatt ikke er tørt. Jeg gjør dette ofte for å få bølger og volum, og synes det blir veldig fint! Det er så enkelt i tillegg, og er perfekt hvis man har dårlig tid når man står opp. 


kommentarer: 0WAVES

 • Skrevet 21.09.2015
 • Klokken 17:43

Uansett om jeg skal bølge, krølle eller slette håret bruker jeg alltid slettetang. Jeg synes det funker så bra! I tillegg er det veldig enkelt, og sliter man litt med å finne inspirasjon til en ny hårfrisyre er det ikke vanskeligere enn å se på noen YouTube-videoer til inspirasjon. Det funker alltid! Samme med sminke egentlig, jeg kan bli så fascinert over hvor flink noen er med sminke, og over hvor mye forskjellig man kan gjøre. 

 

Etter ei fin helg borte er jeg hjemme igjen og klar for ei ny uke! Så langt har mandagen gått til trening, jobbing med bloggen og skolearbeid. Jeg skriver om dødsstraff i samfunnsfaglig engelsk, og det er helt klart noe som engasjerer meg. Jeg tar opp argumenter for og i mot, samtidig som jeg skriver om mine egne meninger. Når jeg kan skrive om slike ting synes jeg det blir interessant, og da er skole plutselig ikke så alt for ille. Kanskje jeg kan dele litt mer om det her på bloggen senere.

Håper dere får en fin start på uka ♥


kommentarer: 2VOLUME

 • Skrevet 15.09.2015
 • Klokken 19:30

Et tips til dere som vil ha litt mer volum i håret, men som har tynt og ganske flatt hår som meg. Lag bølger med slettetang, børst gjennom det og spray med saltvannsspray. Avslutt med litt hårspray hvis dere vil at det skal holde en god stund. Mitt hår har en tendens til å bli rett igjen ganske fort hvis jeg ikke gjør det. That's it, enkelt og greit! Håret ser dobbelt så tykt ut og du får mye mer volum i det! Passer perfekt til hverdag også ettersom bølgene går mer over til fall etter at du har børstet igjennom det. Det ser naturlig ut og funker superbra hvis du vil kjenne på følelsen av å ha litt tykkere hår!

Nå skal jeg lage meg mat, før jeg skal begynne å se gjennom gamle bilder. Haha, det er så mange minner. Skal få postet noen her litt senere i kveld!


kommentarer: 1WAVES AND MOVIES

 • Skrevet 29.01.2015
 • Klokken 16:24

I dag har timene bare gått fra meg, og det føles egentlig ut som om klokka bare skulle ha vært 2. Jeg har likevel fått unnagjort en del ting og da føles det ikke helt håpløst ut.

Nå er middagen akkurat spist opp og før jeg setter i gang med noe annet skal jeg se resten av en film jeg har startet på, This Is Where I Leave You. Noen som har sett den? Istedenfor å se på tv bruker jeg vanligvis å finne en film (siden jeg aldri klarer å bestemme meg for en serie som er bra nok), som jeg ser på en liten stund, helt til jeg vil gjøre noe annet, og fortsetter da neste gang jeg vil se noe. Med mindre jeg finner ut at den er dårlig eller kjedelig, da finner jeg bare en ny. Det irriterer meg litt at jeg blir så utålmodig, ettersom jeg vet at filmer kan bli mye bedre etter de første minuttene. Haha, det høres nesten ut som om jeg snakket om noe annet enn filmer her. Ops. Kan visst tolkes på flere måter.


kommentarer: 0Hairshow

 • Skrevet 02.02.2014
 • Klokken 21:08

I dag hadde vi et hårshow, så hele dagen har gått til det! Det har vært veldig morsomt, og mange spesielle frisyrer, haha. Ble veldig fornøyd med den jeg fikk, det ble skikkelig fint og annerledes. Har mange bilder å vise, men de kommer i morgen. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg tar kveld. Viktig å være opplagt til en ny dag!


kommentarer: 0Waves

 • Skrevet 16.12.2013
 • Klokken 18:20

Så langt har jeg hatt en super start på den nye uka. Om akkurat en uke er det faktisk lille julaften også, synes det er litt rart å tenke på. Alt går så fort. Gleder meg iallefall masse, tror denne jula blir kjempefin og koselig. Den gode maten og fine julefilmer gleder jeg meg spesielt til. Nå er det middag og senere i kveld blir det kino, ingen grunn til å hate mandager! 


kommentarer: 0Change

 • Skrevet 24.04.2013
 • Klokken 21:54

Nå har jeg kommet hjem fra frisøren, har nesten ikke vært hjemme i dag. Håret er litt uvant, men jeg ble ganske fornøyd. Det var fint med litt forandring og jeg føler at dette passer bedre nå mot sommeren. Hvis jeg vil tilbake til det gamle er det jo ikke vanskeligere enn å farge det mørkere igjen. Tror nok at jeg kommer til å ha det slik en stund. Dere får se bedre bilder i morgen når jeg får ordnet det litt selv. 

Før - etter

Det vises ikke så veldig godt på bildet, men jeg måtte gjøre redigeringen litt mørkere sånn at dere fikk se hvor det er blitt lysere. Litt vanskelig med bilder fra Iphone, men som sagt, legger ut bedre bilder i morgen!


kommentarer: 0Curls

 • Skrevet 29.03.2013
 • Klokken 19:38


kommentarer: 1hits