hits


HVA VIL DERE LESE OM?

 • Skrevet 07.03.2016
 • Klokken 00:01

Processed with VSCOcam with b5 preset

Hva vil dere lese om og se mer av her på bloggen? Jeg har alltid mye å gjøre om dagene, men har virkelig lyst til å prioritere bloggen også! Det blir enklere for meg å planlegge hvis dere kunne ha lagt igjen en kommentar om hva dere vil lese om og se mer av. Enten det er sminke, hverdagsinnlegg, outfits, personlige innlegg - alt mulig egentlig! Jeg er i hvertfall klar til å bruke enda mer tid på bloggen og legge mer i den enn det jeg har gjort tidligere.

Har dere noen spørsmål til meg så kan dere også bare legge igjen en kommentar - lover å svare i et eget innlegg! Akkurat nå trenger jeg SØVN. Jeg har funnet ut at det er på tide å være litt turist også, så det er delvis planen i morgen. Jeg må jo få sett litt mer av byen jeg faktisk bor i?!

// Let me know if there's anything you want to read and see more of on here - and it will be easier for me to plan my posts when my days are so busy. I really want to focus on my blog and make it one of my priorities now, so it would help if you could let me know if you feel like there's something you want to see more of. If you have questions as well - just leave a comment and I'll answer in a different post! 

Right now I need SLEEP. I also found out that it's time for me to do some tourist stuff so that's partly the plan for tomorrow. I feel like I need to see more of the city that I now live in, you know?!

Processed with VSCOcam with b1 preset


kommentarer: 0SNEAKERS & TANKER OM JB-KONSERTEN

 • Skrevet 30.10.2015
 • Klokken 14:39

Akkurat det jeg trengte! Noen enkle, men stilige sko som passer til det meste. Og selvfølgelig det viktigste, de er behagelige! Alle joggeskoene/treningsskoene mine har sterke farger på seg, så jeg tenkte det var på tide å skaffe seg noen som er litt mer diskré og som passer til mer. Da var disse perfekte! Fra Nelly. 

Ellers har det vært helt umulig å ikke få med seg det som skjedde på konserten Justin Bieber skulle ha på Senkveld i går... Altså, det er så latterlig! Stakkars, stakkars de jentene som får skylden for at han avsluttet konserten. Ville ikke dedikere et helt innlegg til dette, men nå ble det nesten sånn, haha.

Fansen som klikker på jentene på fremste rad, ville jo ha gjort akkurat det samme hvis de fikk være så nær han?  Det var fullt og helt hans egen skyld og hans eget valg, og han er jo uten tvil klar over at hvis fansen hans står rett ved scenekanten og han går dit - så kommer de til å røre han?

Jeg synes bare synd på alle de unge jentene som har betalt masse penger, vunnet konkurranser osv for å se han når han endelig er i Oslo, også klarer han å skuffe de så mye. Husk at det er jobben hans! Hadde han vært så sliten kunne han ha ordnet det på en annen måte, og unngå å skylde på noen uskyldige jenter som bare ble glad for å være så nær idolet sitt. Ikke minst unngå å skuffe så mange!

Der har dere litt av mine tanker om det hele i hvert fall. Jeg trengte å skrive litt om det, spesielt når jeg ser så mange forsvare oppførselen hans. Det virker som om noen bare vil forsvare han uansett hva han gjør, bare fordi de er "forelsket" i han, altså... Han er bare et menneske, og man får ikke et inntrykk om at han er en så veldig fin person heller. Nå prater jeg bare om denne ene hendelsen og "kjenner" han selvfølgelig ikke, så hvis du elsker han beklager jeg hvis du ikke liker meg nå lengre, haha. Jeg håper i hvert fall at folk ikke fortsetter å skylde på de stakkars jentene, og kan innse at det ikke var noen andre enn kjære Justin Bieber's skyld at konserten ble avsluttet så brått.


kommentarer: 3TRE TING SOM...

 • Skrevet 14.10.2015
 • Klokken 20:03

Jeg så at Marthe Borge hadde skrevet et slikt innlegg på bloggen sin, og tenkte jeg kunne gjøre noe av det samme! 

3 ting som får meg til å smile:

Denne videoen.. Hahaha

♥ Tanken på at jeg skal feire jul en varm plass, åh. 

♥ Månedene som kommer. Jeg vet de blir fine. 

 3 ting som jeg ikke liker:

♥ Støvsugeren... Så lenge jeg ikke bruker den selv takler jeg ikke å høre på når andre bruker den, jeg synes det bråker sånn. Weirdo. 

♥ Å vente. Jeg er så utålmodig.

♥ Å være edru med fulle folk som har en tendens til å bli ubehagelig med en gang litt alkohol er inntatt. 

 

3 små ønsker som jeg sitter med akkurat nå:

♥ Å reise! Heldigvis ikke lenge igjen.

♥ Å dra på en roadtrip. Til hvor som helst egentlig.

♥ At noen kommer på døra med pepsi max til meg.

3 ting som jeg burde gjøre:

♥ Jobbe mer med eksamen og ikke sitte å surre med alt mulig annet. Jeg prøver å tvinge fram litt motivasjon, men akkurat nå er det vanskeligere enn det noen gang har vært.

♥ Slutte å stresse alt for mye over alt mulig. 

♥ Bli flinkere å oppdatere bloggen oftere. Starter nå! 

 

3 ting som jeg skal gjøre:

♥ Forbrede blogginnlegg.

♥ Forhåpentligvis legge ut noen bilder fra photoshooten som jeg egentlig skulle gjøre i går. Får ikke lov å legge ut alle enda så da må det bare ta litt ekstra tid.

♥ Prøve å tvinge meg selv til å lese litt.

 

3 ting som jeg er flink til:

♥ Presse meg selv. Ikke alltid så positivt.

♥ Å være ærlig.

♥ Å trene og spise sunt. 

3 ting som jeg ikke er flink til:

♥ Å svare i facebook-chatten.

♥ Å ta vare på mobilen min.

♥ Å slappe helt av.

 

3 materialistiske ting som jeg ønsker meg:

♥ GoPro kamera! Skal egentlig kjøpe det så fort som mulig, gleder meg til å ta det med på neste reise!

♥ Klær. Klær ønsker jeg meg alltid.

♥ Et hus ved stranda et sted det er varmt. 

3 ikke-materialistiske ting som jeg ønsker meg:

♥ Å kunne leve resten av livet mitt med en jobb jeg elsker.

♥ Å se verden.

♥ At mine nære og kjære aldri blir alvorlig syke eller havner i en ulykke. 3 ting som får meg til å slappe av:

♥ Å ligge på ei strand med ei bok eller musikk.

♥ Å sove.

♥ Film, god mat og godt selskap. 

 

3 ting som jeg blir stresset av:

Å ha dårlig tid.

♥ Å føle at jeg ikke strekker til.

♥ Masing.Gi beskjed hvis dere liker slike innlegg, så kan jeg bli flinkere til å skrive flere lignende!


kommentarer: 8TING SOM GJØR MEG GLAD DEL 2

 • Skrevet 29.09.2015
 • Klokken 20:59

11. Nye klær og shopping. Materialistisk, jeg vet! Men det er fortsatt sant.

12. Når jeg har vært borte over lengre tid og kommer hjem til senga mi.

13. Når jeg står opp og kan spise frokost. Haha, jeg ELSKER frokost!

14. Når du ser servitøren komme med maten din på restaurant, you know the feeling. 

15. Når du bare ler og ler uten mulighet for å stoppe. Sånne øyeblikk får deg til å innse at livet er ganske fint. Spesielt når du deler det med noen. (Det går fint ann å oppleve det alene også, haha)

16. Første dagen på et nytt sted i ferien, og du vet at du mange dager igjen å være der.

17. Når du finner sanger som passer perfekt til hvordan du har det akkurat der og da.

18. Når du kjører i mørket, med musikken på fullt og bare synger. 

19. Når du blir ferdig med noe som har krevd mye av deg, enten det er eksamen, presentasjon, møte, en viktig jobb e.l. Det er så herlig når den lettelsen kommer og tyngden blir løftet fra skuldrene dine. 

20. Å sitte i et fly, med musikk på ørene og vite at man har mye spennende og nye opplevelser i vente. 

 21. Jeg måtte legge til enda en ting helt til slutt, frozen yoghurt på Juice Bar i Milano!! Det beste som finnes! Åh. 


kommentarer: 2TING SOM GJØR MEG GLAD

 • Skrevet 24.09.2015
 • Klokken 20:27

Ettersom jeg allerede har skrevet to innlegg om ting som irriterer meg, tenkte jeg at jeg kunne gjøre det samme om ting som gjør meg glad! Del 2 kommer senere.

1. Følelsen etter ei skikkelig bra treningsøkt, den er herlig!

2. Å finne ny, bra musikk!

3. Den gode følelsen, spesielt på en fredagskveld, når man akkurat har laget god mat og skal starte en film med godt selskap. Elsker det. 

Taco og film på verandaen en sommerkveld - hjemmelaget pizza

4. Reising. Det er lite i denne verden som gjør meg mer lykkelig enn det. 

5. Når du går rundt i en helt fremmed by, langt hjemmefra. Ingen vet hvem du er, ingen hjemme vet hva du gjør akkurat nå eller akkurat hvor du er. Den følelsen har jeg kjent på et par ganger, og den er fantastisk. Følelsen av selvstendighet, at man gjør noe man har drømt om og at man kjenner på følelsen av å være en smule stolt av seg selv. 

6. Når jeg gjør andre glad. Det er nesten litt rart hvor glad man selv kan bli av det! Det er så fint å se at man kan lyse opp dagen til et annet menneske, kjent eller ukjent. 

7. Når de som betyr mest for meg plutselig forteller meg at de er stolte av meg, eller sier fine ord til meg. Jeg blir så glad. Det er de ordene som betyr mest.

8. Når jeg jogger eller går tur. Hver eneste person man møter smiler eller sier hei til hverandre, til tross for at man ikke kjenner hverandre, og det er så koselig! Tenk om vi kunne gjort sånn på gata også. Rart hvor mye et smil kan bety.9. Når du får igjen for det du har jobbet for og skjønner at alt slitet er verdt det. 

10. Å høre, lese eller bli fortalt om andre sine suksesshistorier. Jeg synes det er så inspirerende når man får til noe stort som man har lagt mye tid og energi i. Spesielt for de som ikke har det beste utganspunktet. Man kan klare så mye hvis man bare bestemmer seg og det finnes det så mange bevis på. Det kan være hvem som helst, hvilken som helst historie. Noen som har klart noe stort, oppnådd noe og realisert det de drømte om. Slike mennesker synes jeg er veldig inspirerende. 

 


kommentarer: 2TING SOM IRRITERER MEG DEL 2

 • Skrevet 20.09.2015
 • Klokken 18:13

Her kommer den siste delen av ting som irriterer meg! Del 1 finner dere her.

12. Mennesker som lever livene sine gjennom andre. De som bryr seg helt utrolig mye om hva andre gjør og alt som skjer i andre sine liv. Det må være trist! Med mindre du er i livet mitt og er bra for meg kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva du styrer med. 

13. Når folk bruker Facebook som en dagbok. Trenger jeg å si mer...

14. Negative mennesker. Åh, jeg blir bare i dårlig humør av det og kommer meg unna så fort som mulig. Med mindre jeg klarer å få de på en litt mer optimistisk tankegang. Skader ikke å prøve.

15. Når jeg bruker alt for lang tid på å finne riktige klær. Jeg blir så irritert og det går dessverre utover de som er i min nærhet, haha.

16. Masing, det kan jeg umulig være alene om. 

17. Når du IKKE klarer å huske navnet på en sang, person eller lignende, men du vet det egentlig!!

18. Også er det denne da. Legger en overvektig person ut et bikinibilde eller bilde i undertøy får hun/han ros opp i skyene, blir fortalt om hvor modig hun/han er osv osv. Det blir som regel helt annerledes hvis man som tynn og slank legger ut samme greia. Spesielt hvis man er en offentlig person, eller hvis noen går forbi et bilde av en tynn modell, slik som på Cubus for en stund tilbake. Da blir det innlegg på blogger og statuser på Facebook med spørsmål om hvordan verden vi lever i, hvordan skal barna våre klare å vokse opp med et slikt press osv. Noen er NATURLIG tynne, man trenger ikke å være syk. Noen har også naturlig mer kurver, sånn er det. Hvilken rett har du til å gå til angrep mot en person som du slettes ikke kjenner, bare på bakgrunn av at hun/han ser tynn ut? Tenk dere for en krig det ville blitt hvis noen gjorde det samme mot en overvektig person? Ser veldig ofte at det er voksne mennesker som lar seg rive med på akkurat dette, og de skriver opp og ned om hvor fælt og forferdelig det er. 

19. Når jeg nå allerede har nevnt voksne mennesker så må jeg bare fortsette litt her. De kan være tusen ganger verre enn barn og ungdommer når det kommer til mobbing. De er så ufattelig flinke til å slenge ut alle sine tanker om ditt og datt (på nett selvfølgelig), kommentere negativ på nyhetssaker om offentlige personer som, tro det eller ei, kan få med seg det som blir skrevet. Skal ikke dere være forbilder for barna deres? (Snakker selvfølgelig ikke om alle voksne mennesker nå)

20. Jenter/gutter med kjæreste som IKKE får lov til ditt eller datt. "Nei, får ikke lov av kjæresten". Hæ? Mener du det? Jeg synes det er helt uforståelig. Eller de som skal ha hverandre sine passord og logger kontinuerlig inn på kjæresten sin Facebook osv. Er dere i et forhold så må dere kunne stole på hverandre, hvis ikke skjønner jeg ikke vitsen? Du skal fortsatt kunne ha litt privatliv uten at kjæresten skal følge med på hver eneste samtale du har. Haha, uff.

21. Mennesker som ikke takler å se andre lykkes eller oppnå noe. De som alltid skal grave fram noe negativt. Jeg takler ikke å høre på det. Hele greia får deg bare til å framstå som sjalu og bitter. Bli heller imponert og inspirert av mennesker som klarer ting kanskje ikke alle gjør! Jeg vet iallfall at jeg blir det, ofte!

22. Folk som ikke verdsetter familien sin og som ikke setter av tid til de. Det er noe av det viktigste du kan gjøre!  


kommentarer: 0TING SOM IRRITERER MEG

 • Skrevet 17.09.2015
 • Klokken 20:34

Nå kommer det en haug med punkter over ting som irriterer meg, det kommer til og med en del 2 senere! Haha, er jeg en kjip person som klarer å komme på så mye? Plutselig satt jeg her i min egen verden og skrev setning etter setning om mine store irritasjonsmomenter. Let's go!

1. Slafsing, tygging, høy pusting og all slags lignende lyder! Jeg blir så irritert. Jeg kan seriøst bli skikkelig sint hvis det fortsetter over lengre tid. 

2. Folk som ikke tar et hint. Og som fortsetter å ikke skjønne greia når du prøver å si ifra på en grei måte. Og som fortsatt ikke skjønner det etter at du har sagt ifra på en helt ærlig måte. Jeg skjønner ikke at det skal være så vanskelig! Det er så frustrerende. 3. Når folk stresser meg! Jeg hater det!

4. Okei, dette har jeg aldri skjønt. Se for deg dette. Du har en kjæreste og du finner ut av han har vært utro med ei random jente. Du klikker på jenta han har vært utro med, skjeller henne ut, hater henne til evig tid osv osv osv. Og typen din får kanskje noen slemme tekstmeldinger og tårer fra deg, så er det slutt på å få han til å føle seg dårlig. What? Er jeg den eneste som synes at det ikke er riktig? Det er så typisk noen jenter, og jeg blir oppgitt over det. Han hadde kjæreste, han var din kjæreste, det er da han som har gjort noe galt mot deg? Si heller takk til jenta som gutten din er utro med, hun hjelper deg bare å innse hvordan han egentlig er. (Ikke ta alt så bokstavelig, dere skjønner hvor jeg vil) Og dette er ikke selvopplevd, men det er slike ting jeg kan bli rimelig provosert over. Ta det med dere til ettertanke videre i livet jenter!

5. Folk som er uselvstendige. Det er så uattraktivt. Hvordan skal du komme deg noen plass i livet hvis du ikke klarer deg på egenhånd? Hvis du ikke klarer å stå opp for hvem du er som person, dine ønsker, dine drømmer og dine egne meninger? 

6. Når du har mat/drikke i kjøleskapet som du gleder deg til å komme hjem til, men når du endelig skal ha det er det borte. Har du søsken skjønner du garantert hva jeg mener, haha.

7. Jenter som ikke klarer å gi andre jenter komplimenter. Eller som ikke klarer å høre på at noen andre blir snakket positivt om. Det er så typisk jenter. "Ja, men hun er ikke sååå..." bla bla bla. Det er så teit og latterlig! Det eneste inntrykket man får er at du er sjalu og bitter. Når det gjelder oppriktige komplimenter blir jeg uten tvil mest glad for de når de kommer fra andre jenter, det er så sjeldent!

8. Folk som avbryter konstant i en samtale...

9. Skikkelig veslelevoksne unger!! Haha, åh. Det går meg faktisk på nervene, men forhåpentligvis vokser de det av seg. Slik som min kjære bf Mathilde gjorde ;-)

10. Rot. Jepp, jeg liker å ha det ryddig og ha orden rundt meg. Da blir alt så mye bedre og enklere. 

11. Trege mennesker! Jeg hater å vente, spesielt hvis man har en avtale. Hvis det er noe viktig er jeg alltid tidlig ute! Jeg kan være litt verre hvis jeg skal ut eller gjøre noe med venner, da blir det ofte de som venter på meg. Har forståelse for at de kan bli litt irritert på meg også i blant ♥

 


kommentarer: 3ABOUT ME/CONTACT

 • Skrevet 12.09.2015
 • Klokken 01:28

CONTACT: fma11824@gmail.com

Jeg heter Marte Fredriksen og er 19 år gammel, oppvokst i Bodø, jobber som modell og elsker å reise. På denne bloggen deler jeg outfits, tar dere med på reiser, skriver om min hverdag og mine tanker. Jeg elsker å bruke bloggen som et sted der jeg kan lagre fine minner, dele modellbilder og også mer personlige bilder. 

Jeg har alltid hatt lyst til å reise og oppleve verden, og takler ikke tanken på å bare gjøre "vanlige" ting. Jeg må ut i verden, oppleve den på godt og vondt og virkelig kjenne at jeg lever. Jeg har allerede fått muligheter jeg vet at ikke mange får, og jeg gleder meg til hvordan reisen videre blir! Det er så viktig med drømmer og mål, det er noe alle burde ha! Og ikke minst troen på at det er mulig. Jeg håper dere vil følge meg videre på reisen min! Jeg elsker i hvertfall å dele den med dere. Akkurat nå er jo bosatt i London og deler store deler av hvordan livet mitt er her med leserne mine. 

// My name is Marte Fredriksen, I am 19 years old, a model, and totally in love with traveling. On this blog I share outfits, take my readers with me on my trips, wirte about my everyday life and about my thoughts and opinions. I love to use this blog as a platform where I can keep my good memories, share modeling photos and more personal photos as well.

I have always wanted to travel and experience the world, and I can't bare the thought of just doing "normal" stuff. I need to go out and experience this world and everything it has to offer - both good and bad. Just to feel alive. I have already gotten oppurtunities I only could dream about previously, and I can't wait to see what's next! I hope you will follow me on my journey! I love to share it with my readers. Right now I am living in London and loving the life here.


kommentarer: 0NY HEADER OG NYTT DESIGN!

 • Skrevet 11.09.2015
 • Klokken 11:54

ENDELIG har jeg fått endret på både designet og headeren. Tror ikke jeg hadde klart å hatt det samme i et sekund lengre, jeg var så lei! Jeg elsker når det er ganske enkelt som dere sikkert ser, og at fokuset blir på innleggene alene, uten meny og info på sidene. Nå har det blitt mye mer oversiktlig og dere finner menyen over headeren. Alt blir rett og slett mye enklere å finne fram til! 

Headeren er også ganske annerledes som dere ser, kan vel si at den er mer personlig! Jeg liker at dere får se litt forskjellige sider av meg, og ikke bare helt like bilder hele tiden. Det blir bare kjedelig i lengden. 

Fortell meg hva dere synes om det nye designet og den nye headeren, og gi beskjed hvis dere merker noe som burde endres!

Jeg skal få ordnet ABOUT ME/CONTACT så fort som mulig, så det kommer et lite innlegg om det senere slik at jeg kan linke til det i menyen. Kanskje dere lærer noe nytt om meg samtidig!


kommentarer: 4Ny header!

 • Skrevet 05.04.2015
 • Klokken 13:17

Følte virkelig at det var på tide å gjøre noe nytt med bildene som har vært på bloggen aaalt for lenge. Var utrolig lei av den gamle headeren, kanskje ikke så rart når jeg har hatt den så lenge. Ble veldig fornøyd med resultatet, liker at det er i svart/hvitt og det var egentlig bare godt med en forandring! Håper dere likte det!

 Nå har jeg akkurat spist pannekaker til frokost () og skal straks gå i dusjen. I går var jeg med Mathilde, hun kom hit etter jobb og etterhvert tok vi en kjøretur med musikk og allsang, haha. Blir aldri lei av det. Forhåpentligvis ikke lenge igjen til JEG kan kjøre heller... Håper dere får en fin søndag!


kommentarer: 3Bloglovin

 • Skrevet 10.04.2013
 • Klokken 16:46

Du kan nå følge bloggen min med Bloglovin, noe som gjør det mye lettere å se nye oppdateringer og slike ting. For de som ikke vet hva det er, så er det er et sted hvor du kan følge bloggene du leser, veldig enkelt! 

Først må du lage deg en bruker på bloglovin.com, og når du har gjort det kan du trykke nedenfor for å følge meg.

Follow my blog with Bloglovin
kommentarer: 0TUMBLR

 • Skrevet 09.11.2012
 • Klokken 22:12

Hadde vært hyggelig om dere hadde fulgt meg! martefre.tumblr.comLegg gjerne igjen en link til deres tumblr hvis dere har :-)

Designet kan forresten bli litt rart osv senere, men det er bare pga jeg skal endre litt på det.


kommentarer: 018.10.2012

 • Skrevet 18.10.2012
 • Klokken 23:07

Hei! Da har jeg bestemt meg for å begynne å blogge.. Jeg kommer til å poste og skrive om litt forskjellig, men ikke så mye personlig. Er ganske spent på hvor lenge jeg klarer å holde denne bloggen oppe, men håper på at du vil lese og følge med! 
kommentarer: 2