BILDER FRA BURSDAGEN!

  • Skrevet 07.05.2017
  • Klokken 15:14Hvis dere noen gang er i London, så anbefaler jeg å dra på Big Easy mellom 12-4. Da kan dere nemlig ta en boozy brunch. Dere skjønner det vel med en gang dere hører navnet, dere får nemlig unlimited med drikke!

Tilbudene når det kommer til mat er så masse kjøtt du vil ha, med fries - og det andre du kan velge er hummer i forskjellige varianter. Det ble faktisk første gang jeg smakte det, og det var godt!

Jeg ble mett alt for tidlig og klarte ikke å spise opp alt, samme med Dan. Vi var uansett veldig fornøyde - det var utrolig godt og stemningen var så bra der! Ettersom vi dro ut kvelden før ble det ikke så mange glass drikke, men noen ble det.

Vi dro på kino etterpå for å se Beauty and the Beast - og vi begge synes den var utrolig bra. De fleste kjenner vel historien så det er ikke så mye å si, men den anbefales. Til tross for at den var så bra kjempet jeg sinnsykt hardt med å holde øynene oppe. Hvorfor blir man så sykt trøtt av å være ute å drikke til tross for at man har fått ganske mye søvn? Ææh irriterende ass. Så dro vi hjem og tok verdens beste nap, før vi bare slappet av resten av kvelden hjemme <3 Og så Skam da. Jeg elsker at han elsker det like mye, haha. 

// I really recommend going to Big Easy for a boozy brunch - really good food and you get as much drink as you want! That's where we went yesterday, just enjoyed the food, drink and atmosphere. After we decided to go watch Beaty and the Beast in cinema - and Dan will probably get annoyed at me for saying it was a really good movie as I was struggling a lot to keep my eyes open, but I never fell asleep and it was a very good movie!! Dont know why I get so tired from going out and drinking even though I felt like a got quite a bit of sleep??

After that we went home and took a really needed nap, before just staying in and chilling rest of the night at home <3 And like I said we watched Skam. I love that he loves it as much as me, haha. 
 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits