SMINKEN JEG ALDRI BRUKER

  • Skrevet 04.05.2017
  • Klokken 18:48

Er det en ting jeg vet med sikkerhet så er det at jeg har blitt flinkere med sminke det siste året. Både når det kommer til teknikk og det å bruke farger på riktig måte. Meeen så er det en ting jeg aldri har vært stor fan av på meg selv, nemlig rød leppestift. Jeg bruker det aldri med mindre jeg må, og da er det alltid for modelljobb - slik som i kveld. Jeg har faktisk aldri brukt det av egen vilje. Jeg tror det grunner i det at siden jeg var lita har jeg forbundet det med eldre damer og at man ser så blek ut (før brukte jo det å være brun å bety alt). Så helt siden jeg startet med sminke har jeg liksom tenkt at det ikke har vært tingen for meg.

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg vet enda ikke helt hva jeg føler om det, ikke fordi jeg synes det bare er for eldre damer eller fordi jeg ser bleik ut, men det er nok bare fordi jeg ikke er vant til det. 

Uansett - i dag måtte det på fordi nå skal jeg på et event for Lulu Guiness. Skal prøve å få tatt bilder! 

Processed with VSCO with c1 preset

// One thing I know for sure is that my skills with makeup has improved a lot this last year. Both when it comes to my technique and using colours the right way. But there's still that one thing I never use - red lipstick. The only times I do it's because of a model job and that's it. 

I think it's because I've always just thought it made me look pale (back when I started with makeup being tan was the main thing lol) and also I just saw it as something a lot of elderly ladies used. Now that's not the case any longer, but I still don't use it. I think it's because I've just never used it so it just looks too different when I put it on. Also because I feel like it doesn't fit with every outfit when it comes to colours, but I do wear a lot of black... Anyways I'm gonna have to wear it today because I have an event for Lulu Guiness! I'll try to get some pics for you guys. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits