GLAD I REGNET

  • Skrevet 01.05.2017
  • Klokken 20:00
Her ser dere været i dag, regn og kaldt - men i det minste kan man få noen kule bilder ut av det! Her er egentlig bare av meg som er glad og "danser". Det kommer flere bilder senere! 

I dag har jeg hatt et lite telefon møte om en business ide som kan bli ganske bra til slutt, så jeg må nesten bare se hvordan det går. Skal fortelle dere mer om det så snart jeg er kommet ordentlig i gang. Nå har Dan og jeg vært på butikken for å kjøpe mat, også drar vi for å trene straks! Håper dere har en fin mandag <3

// As you can see the weather is not very nice today, but at least we could get some cool photos from it. Here's just some of me being silly in the rain so I'll be posting more pics later. 

Today I've had a quick phone meeting about a business idea that eventually can be a really good thing, so I'll be working on it and see how it's gonna go after some time. I'll tell you more about it when it starts getting a bit bigger! Dan and I just went to buy some food, and we'll be going gym in a bit. Hope everyone's having a good Monday <3


kommentarer: 1
Laila Monica Nikolaisen

01.05.2017 kl.20:04

Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

Legg igjen en kommentar

hits