FLYTTE INN MED TYPEN?

  • Skrevet 27.04.2017
  • Klokken 19:43

Altsååå... Jeg har flyttet. Igjen. For fjerde gang siden jeg kom til London. Rastløs eller? Nå skal jeg faktisk bo med Dan i noen måneder. Noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Flytte inn hos typen? Jeg har alltid tenkt at det vil jeg ikke gjøre før (hvis) jeg skal gifte meg. Før det blir det liksom venninner eller alene. Ta vare på min egentid så lenge jeg kan liksom - det andre tiden kommer uansett liksom. 

Det er vel mer sånn at jeg velger å være der for noen måneder nå fordi det rett og slett blir det beste. Jeg har helt til nå betalt leie for et sted jeg bare har vært en gang i uka eller mindre, og det blir liksom litt som å kaste penger ut av vinduet - det er så mye jeg kunne ha spart. Ikke minst så har jeg brukt så mye tid på å dra frem og tilbake, hente ting en plass, så dra en annen plass. Jeg får gjort mye mindre enn det jeg gjerne skulle - og ikke minst så er det slitsomt og bære på en stor bag og poser hit fram og tilbake så ofte.

Jeg digger å bo med Amy, men fordi jeg jobber, må dra fram og tilbake for å hente ting og rett og slett ikke orker å bytte seng flere ganger i uka så får vi ikke like mye tid til å gjøre ting i lag uten om å bare være i samme rom. Det er også en av de positive grunnene som fikk meg til å innse at dette er det beste valget, fordi det er jo en av de fine tingene med å ha noen fra Norge her i London sammen med meg - jeg vil jo oppleve mer av London med henne også og det har liksom blitt så mye stress med å "bo" to plasser at det har ikke vært så mye av det. 

I tillegg så skal jeg fortsatt til LA, og det koster penger - så da lønner det seg å kunne spare så mye som mulig nå når jeg har muligheten! 

Også har jeg jo nesten "bodd" med Dan den siste tiden allerede, så det er egentlig ingen forskjell. Jeg klarer ikke å være det kjæresteparet som gjør alt med hverandre hver time av dagen, fordi jeg synes det er veldig viktig å ta vare på dine egne drømmer og interesser samtidig - så jeg sover der hver natt og vi er i lag, men jeg bruker veldig mye tid ute og gjør ting for meg selv. Jeg er glad for at vi kan fortsatte å være kjærester og ikke ordentlige samboere. Den dagen kan komme, men jeg står nok fast på det jeg alltid har tenkt. For nå i alle fall. Goals??? hehe


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits