NOE ANNERLEDES

  • Skrevet 16.04.2017
  • Klokken 16:59
Jeg tror ikke jeg eier et eneste klesplagg som er rødt, men etter at jeg måtte gå i samme røde skjorte for jobb en uke i strekk fant jeg ut at fargen ikke er så veldig ille på meg som jeg hadde trodd. Har liksom aldri synes at det var en farge som hadde passet meg, eller som jeg generelt har syntes noe om, men nå er jeg helt sikker på at jeg trenger (lol trenger egentlig ikke jeg vet) en rød hettegenser. Jeg visste at jeg selvfølgelig kom til å finne en på Urban, men det eneste negative var at armene var litt spesielt sydd - som gjorde at den ble enda mer oversized enn det den allerede var. Så jeg skal fortsette å lete, meeen jeg har i hvert fall fått en ny farge jeg vil ha på klærne mine, haha. 

Nå skal jeg grille med venner og ha en fiiiin søndag. Håper dere også har det bra <3 

// Never thought I would actually like red on me, but after wearing it for a week because of work I realised the colour doesn't look as bad on me as I thought. I'm currently looking for a red hoodie, like in my head I need it asap lol, and I knew I would find one in Urban. Only bad thing was that the arms was sa bit weird and made it even more oversized so I'll keep looking for now. At least I found a new colour other than light pink and black that I like on my clothes, haha. 

Now I'll meet friends for bbq and just have a niiice Sunday. Hope everyone's having a good day <3


kommentarer: 2
Thea

18.04.2017 kl.14:19

Hei! Kan du forklare litt om hvor man får tak i ulike high-end sminkemerker i London? Da tenker jeg på merker som hourglass, anastasia, becca, colourpop, it cosmetics, jouer, tarte cosmetics, osv.

Har vært i London tidligere, men fant ingen av disse merkene. Vet du hvor jeg kan finne de? <3

Marte Fredriksen

19.04.2017 kl.17:37

Thea: Hei! Jeg tror nok de beste mulighetene for det er de du finner på nette. Her går det mye i nars, benefit, nyx og slike merker som du kan finne overalt. Ellers for mer high-end sminkemerker ville jeg ha besøkt Selfridges. De har mye av det samme, men der finner du også mer eksklusive sminkemerker! <3

Legg igjen en kommentar

hits