2ND HOME

  • Skrevet 13.04.2017
  • Klokken 13:56


Jeg vet ikke om det er kaffen eller bare den sjeldne alenetiden som gjør at jeg elsker å bruke flere timer her, men Starbucks har altså blitt som mitt andre hjem her i blant. Jeg jobber så bra og er så effektiv med alt som må og kan gjøres på macen, og ikke minst så får jeg mye motivasjon av å sitte her for en eller annen grunn. 

Kanskje det har noe med at jeg alltid har vært så avhengig av den alenetiden, og etter London har det blitt mindre og mindre av den. Noe som var veldig bra for meg, ettersom jeg til tider tenkte at jeg ikke trengte flere mennesker i livet mitt enn meg selv og noen få nære, men det å bli kjent med nye mennesker og bruke tid på de kan endre på så mye i livet ditt, og nå er det blitt veldig viktig for meg. Så da blir liksom dette plassen jeg får være i mitt eget selskap, til tross for at jeg er omringet av masse mennesker. Det gjør det på en måte enda bedre. Jeg kan bare sitte her, se folk komme og dra, og vite at jeg ikke trenger å være noen plass på flere timer.

I tillegg er det kaffen da. De dagene jeg har jobb tidlig, men får tid til å sitte her en stund før jobb er seriøst den beste tiden av dagen. Bare kose meg før jobb, haha. 

// I don't know if it's the coffee or just the rare alone time that makes me love spending hours here, but Starbucks kinda turned in to my second home here in London. I work really efficient with everything that needs to be done, and also everything I want to get done on my laptop while I'm here. I also get so much motivation when I'm here. I think it's because I have always been the best at motivating myself, and I really need that time by myself and my thoughts to just stop for a bit and think about what I'm doing, where I want to go, what I want to do... 

After London it's become less and less time for just me in a way, but that was also a really good thing for me because I spent so much time thinking I didn't really need anyone other than me and a few of my closest. Which is wrong, because just meeting new people and getting new friends can change you so much for the better. But that is why I still really appreciate the times I'm here, because it will always be important for me to just enjoy being by myself. 

And it's also the coffee of course. The mornings I get to just spend some time here drinking my coffee is the best part of the day, haha. I love it. 


kommentarer: 1
Irene

13.04.2017 kl.15:40

Skjønner deg godt for Starbucks har så mye deilig og godt :D

Legg igjen en kommentar

hits