JEG TAR DET TILBAKE

  • Skrevet 13.04.2017
  • Klokken 00:26Noen bilder fra meg i morrest - det vises så godt på bilder når man ikke er i det beste humøret, slik som her hehe. Jeg fikk ikke sove fordi jeg har verdens værste gnagsår på hælen og måtte ta en paracet for å dempe smerten. Dere vet når dere kjenner at det "dunker" på et sted du har slått deg, brent deg osv? Sånn har det gjort konstant og det er så sinnsykt vondt. Ikke kan jeg gå ordentlig en gang. 

Ellers så tar jeg tilbake det jeg sa her om dagen - den perfekte jobben? Den perfekte jobben må nok være noe som går ut på reising og en slags egen bedrift for min del - som jeg alltid har ment. Gratis mat lurte meg for noen dager, men det er rimelig kjedelig den stunden jeg ikke spiser den gode maten. Og kaldt å være hostess ute. Men jeg føler fortsatt ikke jeg kan ta det helt ut med klagingen altså, jeg får tross alt gratis mat - og det må være noe av den beste maten jeg har smakt på leeeenge. 

// Taking back what I said about the perfect job the other day - even though the food is perfect it get's really boring at times. Like before I still think the perfect job would involve traveling and my own business kinda thing. For sure. 

Also I hate that I suck at trying to hide that I'm not in a good mood in pics - you can see it so clearly. My ankle is killing me at the moment and I can't even walk properly. I couldn't even sleep last night and had to take a paracetamol for the pain and shoes are impossible. I neeed to get better!

Other than that I'm really super happy - promise!


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits