EN PHOTOSHOOT JEG VIL HUSKE

  • Skrevet 06.04.2017
  • Klokken 21:35For en fin dag det var i går! Jeg har ikke telling på hvor mange photoshoots jeg har vært på i løpet av de siste årene, men i går ble en av de jeg alltid kommer til å huske. Vet ikke om jeg noensinne har jobbet med et så hyggelig team. Det gjør at du glemmer av at det er jobb, alle blir mer kreative og ikke minst så blir jeg minnet på hvorfor jeg startet og valgte å fortette med dette. Føler meg så heldig når jeg opplever at en dag på jobb kan være slik. Ikke minst når man får muligheten til å jobbe med et så fint team senere for å få enda bedre bilder som vi selv kan bruke.

Noe annet er når du får bekreftelse på at det er en grunn til at jeg gjør dette, og at jeg har kommet dit jeg er for en grunn. At det er folk jeg ikke kjenner, men som er helt ærlige og ser hva du kan klare - hvor langt du egentlig kan komme. Greit at man skal tro på seg selv, men det er så sinnsykt godt å kjenne den bekreftelsen på at man ikke gjør noe forgjeves noen ganger. Det gjør så mye for motivasjonen. Jeg skal vise dere flere bilder fra shooten om litt! 

// Had such a fun shoot yesterday! I don't know have many shoots I've done these last years, but there's just a few you know you really will and should remember. I love being with people that everything just seems so easy with, just talking and being creative. It is also so important for me to hear that all my work and effort is not for nothing. That people I don't know still see my potential and that even they believe in me.

I will show you guys more photos from the shoot in a bit!


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits