TO BLIR TIL TRE

  • Skrevet 01.04.2017
  • Klokken 17:35

Vi har lenge pratet om at i dag var dagen vi skulle komme ut med det, og det har vært mye fram og tilbake, men det er også derfor vi begge har bestemt oss for å jobbe mer fremover - og at jeg har blitt værende her i London til tross for a reise i februar som egentlig var planen. Ting kommer plutselig, men man innser fort at det var sånn det skulle være hele tiden <3 Vi har spilt inn en video til dere som vi poster i morgen, der vi prater litt mer om hele greia og planene framover. Gleder oss til å ta dere med på reisen fremover!

// We have been talking for a while now about when to come out with this, and it has been a lot of back and forth, but now that we have both agreed on putting in the effort and getting another job everything just seem to come together. It is also why I decided to stay in London instead of leaving in February which originally was the plan. Things happen even though you didn't plan them, but you realise eventually that it was ment to be <3 We also did a video for you guys that we will post here on my blog tomorrow, where we talk about everything and our plans ahead. We are really excited to share this journey with you guys!

Processed with VSCO with c1 preset


kommentarer: 3
Irene

01.04.2017 kl.18:49

åååh, gratulerer så mye :D

01.04.2017 kl.19:08

Aprilsnarr!!

Marte Fredriksen

01.04.2017 kl.21:29

Anonym: Vi visste at vi kom til å få masse av dette og det er derfor vi valgte akkurat denne datoen, men bare vent til i morgen så får dere vite mer om graviditeten!

Legg igjen en kommentar

hits