VLOG - A DAY IN LONDON!

  • Skrevet 25.03.2017
  • Klokken 22:28

Jeg har begynt å like videoer mye mer, så nå tenker jeg å bli en del mer aktiv på det! Jeg vet at jeg har nevnt tidligere å filme "en dag i London" osv, og jeg har også blitt spurt om det av dere - og jeg kan skjønne at det er interessant fordi det er en ganske stor forskjell fra livet i Norge. Også er det jo morsomt å kunne vise dere hva jeg gjør om dagene, til tross for at dagene ofte er veldig forskjellig. 

Jeg tenkte å gjøre det i dag, men dagen ble ikke helt som planlagt - så da fant jeg ut at morgendagen er perfekt! Det er søndag, men det kan nok ikke sammenlignes med en søndag i Norge! Så stay tuned - det er ikke like mye å redigere som en video fra en reise eller challenge, så den kommer ut ganske raskt! Her ser dere noen fine of noen ikke så fine snaps fra dagen i dag:

// I've started really enjoying to do more videos, so you'll be seeing a lot more of that from me! Next up will be a vlog showing you guys a day in my life here, which I think can be fun! I know I really enjoy seeing that on other blogs or YouTube channels. I did a failed attempt today because the day didn't really turn out as planned, but it might have been for the better because tomorrow seems like a perfect day to do it! So stay tuned and it will be up really soon. In the meantime - above there's some nice and not so nice snaps from the videos I was left with on my mobile after today.


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits