BLI BEDRE KJENT MED MEG!

  • Skrevet 24.03.2017
  • Klokken 20:33

1. Et sted du ikke har vært, men vil reise til?

Hawaii! Har vært drømmen så lenge jeg kan huske, så dit må jeg i nærmeste framtid! 

2. Hvor mange hårfarger har du hatt?

Jeg har hatt blondt hår, brunt og svart. 

3. Hvem ser du opp til?

Mamma - som flere av dere sikkert har fått med dere til nå. 

4. All time favoritt serie-par?

Hmmm... Akkurat nå kommer jeg faktisk ikke på noen. 

5. Du blir mest irritert når?

Mye som kan være irriterende, men det enkleste svaret er nok at jeg blir mest irritert når jeg er i et irritert humør (for no reason oftest) - da synes jeg litt synd på alle rundt meg. Ellers slafsing og alt det der også. Arrrghhghghgh

6. Beste avgjørelse?

Reise til Athen for et modellbyrå da jeg var 17 år! Det var starten på så mye. 

7. Dårligste avgjørelse?

Kaste bort litt for mye tid hjemme i Bodø rett før jeg dro til London. Det var dager som du virkelig ikke kunne skille fra hverandre, alt var det samme. Men så føler jeg at jeg kom hit i akkurat riktig tid også. 

8. Drikker helst?

Soya Latte... Tror jeg er avhengig. Synes det er bedre enn alt. Til tross for at jeg skjønner at det er egentlig ikke så godt? Jeg bruker ikke sukker i det en gang. Tror det har noe å gjøre med koffein også. Og det at jeg brukte å elske kakao over hele mitt hjerte, og nå har liksom det tatt plassen. Blitt voksen ;-)

9. Hva kunne du spist 7 dager i uka?

Sticky rice med mango! Savner det sånn etter Thailand, åh... 

10. Hva blir du rørt av?

Musikk og tanker, eller tankene som kommer med musikken. De to tingene kombinert så blir jeg vel garantert rørt. Rolig, betydningsfull musikk - som går hånd i hånd med tankene som surrer rundt i hodet. 

Hvor er du om 10 år?

Hvor i verden har jeg ikke peiling på. Men jeg håper jeg er lykkelig. At jeg fortsatt har de viktigste personene med meg i livet mitt. Kan være min egen sjef og har en haug med erfaring og minner bak meg. Jeg vil egentlig bare reise og være lykkelig. 

12. Hva er det kuleste som har skjedd i 2017?

Thailand med Dan! Det var så fint <3 Det er en av de minnene du får litt vondt i hjertet av å tenke tilbake på, fordi du så gjerne skulle gjøre det om igjen for første gang, men det går ikke. Men det blir alltid flere reiser, det har jeg innsett. Nye reiser og nye minner som gjør litt vondt å se tilbake på, men mest godt. 

13. Ultimat sommer er for deg?

Etter sommeren i fjor så må det bli - i parken, høytalere med bra musikk, sol og varme, drikke og masse fine folk. Herreguuuud jeg gleder meg til sommeren. 

14. Hva er din verste egenskap?

Stahet. Det kan faktisk bli litt for ille til tider, men jeg prøver å bli litt flinkere hvis jeg vet at jeg bare er teit og latterlig. 

15. Hva står det ordrett på siste mottatte SMS?

"Hey babe!"

16. Hvem fikk du meldingen i punkt 15. fra?

Ei søt jente jeg møtte på Selfridges Approval i går! 

17. Hvor er du når du er 70 år gammel?

Haha, jeg husker så godt når jeg var sånn 13 år - jeg var fast bestemt på at jeg skulle være alene når jeg ble så gammel, ha en hund, og spise så mye usunn mat som jeg kunne fordi jeg kunne kjøpe inn alt selv og jeg ville være litt tjukk fordi jeg synes ikke det var like fint om jeg hadde vært en tynn gammel dame (mye rart som foregikk i hodet mitt da også haha). Også spurte mamma meg hva som skulle skje om jeg allerede hadde mann da, skulle jeg kaste han ut? Og jeg sa at ja, jeg skulle helt klart være alene - det var best. 

Nå håper jeg bare at jeg ikke sitter å angrer på noe jeg ikke gjorde, at jeg virkelig kan føle at jeg har levd og at jeg sitter der med noen jeg elsker og som elsker meg tilbake når kveldene kommer (uavhengig om det er en hund eller en mann). Og at jeg fortsatt pynter meg og lever livet til det fulle. Skal ikke være kjedelig som 70 åring jeg ass.

18. Du får en flybillett og ubegrenset opphold, hvor drar du?

Los Angeles! Det er neste plan, men visum og alt det der synes jeg fortsatt er litt komplisert hvis jeg vil være der over lengre tid. Så hadde ikke hatt noe i mot det!

19. Favoritt band som minner deg om barndommen?

D.D.E, uten tvil. Full guffe på høytaleren i stua, mamma som synger med og jeg og Rikard som prøver på det samme. Med litt dancemoves i tillegg.

20. Instagram eller snapchat?

Hmmm, akkurat nå ville jeg nok sagt instagram. Jeg har nesten ingen jeg følger på snap, men digger det for å holde kontakten med bekjente og sende bilder til nære. Photos: Thomas Van Cam


kommentarer: 1
nr73

24.03.2017 kl.20:51

Koslig med slike innlegg:) Fin kveld til deg!

Legg igjen en kommentar

hits